Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 30 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 442
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    מיקו
    ''אומ...בסדר בוא נלך אל דרך 103'' את אומרת ללן שמעלה את התיק על גבו, ושניכם מתחילים ללכת בתוך העיר, עד שאת מבחינה בשלט אל דרך 103 ואתם נכנסים לשם.
    את מסתכלת סביבך, מספר פוקימונים דמויי שחף עפים באוויר, חלקם מנקרים את הצמחייה.

טאי
    "מה את אומרת על קרב קטן?" אתה שואל את זואי, שמסתכלת עליך ושואלת "מה?".
    אתה מצביע על הפוקימונים דמויי הבונים. "קרב נגד פוקמונים הפראיים פה?
    ,רוצה?". "אה.. אני לא כלכך רוצה להילחם בהם, אני רוצה שנמשיך אל העיר הבאה, שמעתי שיש באחת הערים הבאות תחרות.. או ראסטבורו או פטאלבורג" היא אומרת לך.
    מספר פוקימונים עפים להם ונוחתים קרוב אליכם, מנקרים את הקרקע.

לורן
    אתה חושב לעצמך 'טוב לפחות הוא לא נושך אותי יותר'.
    "טריקו , תשתמשי בשאיבה בשביל לרוקן את הכוח של הפוקימון ולאחר מכן תשתמשי עליו בחבטה ותכווני שהפוקימון הזה יפגע מאחד המתקנים" אתה קורא לעברה, טריקו קמה על רגליה ויורה כדור אדום אל סאנדייל שמצליח להתחמק ממנו. "סאנ!" סאנדייל קורא בשמחה.
    טריקו מתעצבנת מעט, היא רצה אל סאנדייל במהירות וחובטת בו בזנבה, הוא עף ומתהפך אל אחת המגלשות, מיד מספר אמהות לוקחות משם את הילדים שלהן ונוזפות בך. העיניים של סאנדייל נוזפות מכעס ונהיות אדומות, לאט לאט כל הגוף שלו נהיה אדום. טריקו מעט נבהלת ממה שהיא רואה, וסאנדייל רץ אליה ומטיח בה את גופו. (Rage-זעם)
    טריקו נופלת ארצה, במצב מותש. כך גם סאנדייל, במצב חמור יותר ממנה.
    טריקו תוקפת בפזילה, גם סאנדייל פוזל, מה שגורם לשניהם להצטמרר.

Spoiler ספוילר

2. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Donphan~ צפה בהודעה
    [B]
    לורן
    אתה חושב לעצמך 'טוב לפחות הוא לא נושך אותי יותר'.
    "טריקו , תשתמשי בשאיבה בשביל לרוקן את הכוח של הפוקימון ולאחר מכן תשתמשי עליו בחבטה ותכווני שהפוקימון הזה יפגע מאחד המתקנים" אתה קורא לעברה, טריקו קמה על רגליה ויורה כדור אדום אל סאנדייל שמצליח להתחמק ממנו. "סאנ!" סאנדייל קורא בשמחה.
    טריקו מתעצבנת מעט, היא רצה אל סאנדייל במהירות וחובטת בו בזנבה, הוא עף ומתהפך אל אחת המגלשות, מיד מספר אמהות לוקחות משם את הילדים שלהן ונוזפות בך. העיניים של סאנדייל נוזפות מכעס ונהיות אדומות, לאט לאט כל הגוף שלו נהיה אדום. טריקו מעט נבהלת ממה שהיא רואה, וסאנדייל רץ אליה ומטיח בה את גופו. (Rage-זעם)
    טריקו נופלת ארצה, במצב מותש. כך גם סאנדייל, במצב חמור יותר ממנה.
    טריקו תוקפת בפזילה, גם סאנדייל פוזל, מה שגורם לשניהם להצטמרר.
    "מצטער גברתי." אומר לגברת , 'איזה מעצבנת.' אחשוב לעצמי . "טוב אז טריקו תשתמשי בפזילה פעם נוספת ולאחר מכן בשאיבה ועם השאיבה לא תעבוד אז תשתמשי בחבטה אבל לכיוון השמיים כדי שהיא לא תפגע באף אחד." אומר לטריקו ואסתכל על הפארק כדי לראות עם עשיתי איזה נזק לפארק .

3. לא ברור בכלל
    לורן
    אין כזה דבר לכיוון השמיים, זה לא שהיא מתחתיו..
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מבקש סליחה אך כל האימהות כבר התרחקו מהמקום.. נשארת לבדך. "יופי" אתה מסנן לעצמך.
    "טוב אז טריקו תשתמשי בפזילה פעם נוספת ולאחר מכן בשאיבה ועם השאיבה לא תעבוד אז תשתמשי בחבטה אבל לכיוון השמיים כדי שהיא לא תפגע באף אחד." טרקו מתכוונת להשתמש בפזילה, אך סאנדייל מצליף עם הזנב שלו בחול, הוא מעוור את טריקו.
    "טרי טרי" היא אומרת ולא יודעת מה לעשות, מבולבלת מאוד. סאנדייל קופץ עליה ונושך אותה, "טרי!" היא צועקת. לפתע היא זוהרת בצבע ירוק, העיניים שלה נפקחות ונוצצות גם הן. "טרי טריק"! היא צועקת מרגישה הרבה יותר טוב, היא שולחת מטווח 0 שאיבה, שבחוזקה פוגעת בסאנדייל שכמעט מעולף. אתה בודק את זה בפוקידע, מתברר לך שזו היכולת שלה צמיחה.
    "טריק.." היא מסננת, תוך כדי שהיא מתחילה לרוץ ומתנגשת בסאנדייל, הוא נופל מעט אחורה, והיא ממשיכה לרוץ ופוגעת בו שוב עם גופה, ככה שוב ושוב. הפוקידע שוב מצפצף, טריקו למדה אקרובטיקה! (acrobatics)
    אתה רואה שסאנדייל מעולף.

Spoiler ספוילר

4. TBM
    לורן
    אין כזה דבר לכיוון השמיים, זה לא שהיא מתחתיו..
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מבקש סליחה אך כל האימהות כבר התרחקו מהמקום.. נשארת לבדך. "יופי" אתה מסנן לעצמך.
    "טוב אז טריקו תשתמשי בפזילה פעם נוספת ולאחר מכן בשאיבה ועם השאיבה לא תעבוד אז תשתמשי בחבטה אבל לכיוון השמיים כדי שהיא לא תפגע באף אחד." טרקו מתכוונת להשתמש בפזילה, אך סאנדייל מצליף עם הזנב שלו בחול, הוא מעוור את טריקו.
    "טרי טרי" היא אומרת ולא יודעת מה לעשות, מבולבלת מאוד. סאנדייל קופץ עליה ונושך אותה, "טרי!" היא צועקת. לפתע היא זוהרת בצבע ירוק, העיניים שלה נפקחות ונוצצות גם הן. "טרי טריק"! היא צועקת מרגישה הרבה יותר טוב, היא שולחת מטווח 0 שאיבה, שבחוזקה פוגעת בסאנדייל שכמעט מעולף. אתה בודק את זה בפוקידע, מתברר לך שזו היכולת שלה צמיחה.
    "טריק.." היא מסננת, תוך כדי שהיא מתחילה לרוץ ומתנגשת בסאנדייל, הוא נופל מעט אחורה, והיא ממשיכה לרוץ ופוגעת בו שוב עם גופה, ככה שוב ושוב. הפוקידע שוב מצפצף, טריקו למדה אקרובטיקה! (acrobatics)
    אתה רואה שסאנדייל מעולף.
    "כל הכבוד טריקו , למדת אקרובטיקה." אומר לטריקו בשמחה ואחזיר אותה לפוקדור . 'יופי סאנדייל מעולף.' אומר לעצמי . "טוב עכשיו צא פוקדור." אומר ואזרוק על סאנדייל פוקדור .

5. לא ברור בכלל
    לורן
    להבא אל תחזיר ת'פוקימונים לפוכדור לפני שהקרב נגמר, מכיוון שלא בטוח שסאנדייל ייתפס..
    ~~~~~~~~~~~
    אתה זורק פוכדור על סאנדייל ומשבח את טריקו על הקרב. הפוכדור פוגע בסאנדייל ומתחיל לשאוב אותו לתוכו, הפוכדור נסגר ומתחיל להתנדנד ימינה ושמאלה.. עד שהוא נעצר! תפסת סאנדייל

Spoiler ספוילר

6. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    [B]טאי
    "מה את אומרת על קרב קטן?" אתה שואל את זואי, שמסתכלת עליך ושואלת "מה?".
    אתה מצביע על הפוקימונים דמויי הבונים. "קרב נגד פוקמונים הפראיים פה?
    ,רוצה?". "אה.. אני לא כלכך רוצה להילחם בהם, אני רוצה שנמשיך אל העיר הבאה, שמעתי שיש באחת הערים הבאות תחרות.. או ראסטבורו או פטאלבורג" היא אומרת לך.
    מספר פוקימונים עפים להם ונוחתים קרוב אליכם, מנקרים את הקרקע.

"מעניין איזה פוקימון זה" אחשוב לעצמי
    אוצי את הפוקדע ואחכה למידע(נגיד שהוא אמר סטארביה ועוד כמה פרטים עליו)
    "טוב אם את לא רוצה אני ינסה לבד.."אגיד לזואי
    "צא מדקיפ" אגיד ואזרוק את הפוקדור שלו לאוויר
    "מדקיפ צא! דחיפה עכשיו על הסטארביה האמצעי" אצווה עליו

7. TBM
    לורן
    להבא אל תחזיר ת'פוקימונים לפוכדור לפני שהקרב נגמר, מכיוון שלא בטוח שסאנדייל ייתפס..
    ~~~~~~~~~~~
    אתה זורק פוכדור על סאנדייל ומשבח את טריקו על הקרב. הפוכדור פוגע בסאנדייל ומתחיל לשאוב אותו לתוכו, הפוכדור נסגר ומתחיל להתנדנד ימינה ושמאלה.. עד שהוא נעצר! תפסת סאנדייל
    "יש תפסתי סאנדייל." אומר ואקח את הפוקדור שלו , 'טוב עכשיו אצטרך לרפא את סאנדייל וטריקו.' אחשוב לעצמי וארוץ למרכז הפוקימונים . "לפי מה שאני יודע יש בעיר הזאת מכון אז אני אחר כך אלך אליו." אומר תוך כדי ריצה.

8. לא ברור בכלל
    לורן
    "יש תפסתי סאנדייל." אתה חושב לעצמך 'טוב עכשיו אצטרך לרפא את סאנדייל וטריקו'.
    לאחר מכן אתה מתחיל לרוץ אל עבר מרכז הפוקימונים, אה כמעט מתנגש באותו אחד שהתנגשת בו בעיירה אולידייל. "עדיין עיוור, אה?" שואל אותך בזלזול וממשיך בדרכו. אתה מתעלם וממשיך אל עבר האחות ג'ואי. "לפי מה שאני יודע יש בעיר הזאת מכון אז אני אחר כך אלך אליו" אצה ממלמל כשאתה מחכה. אתה מגיע אל האחות ג'ואי שבשמחה מרפאת לך אותם
    אתה יוצא לבחוץ, ומתחיל ללכת אל עבר המכון. אתה נכנס, אך שני אנשים עוצרים אותך. "יש לך כבר ארבעה תגים?" הם שואלים אותך, אתה מניד בראשך ואומר שאפילו תיבת תגים אין לך. "אתה לא יכול להיכנס" הם אומרים ואתה הולך אחורה מבואס. "חכו רגע, בוא" אתה שומע קול, ורואה אדם עם חולצה אדומה, וטריינינג אפרפר. "אתה יכול להיכנס, אמנם להילחם בקרב רשמי לא" הוא אומר לך ומזמין אותך להיכנס. לידו עומד פוקימון דמוי קוף לבן

טאי
    מחשבה מסמנים ב'XXXX'
    ~~~~~~~~~~~~
    'מעניין איזה פוקימון זה' אתה חושב ומעביר עליו את הפוקידע, הוא מצפצף ואומר בקול אלקטרוני:
    "סטארביה, פוקימון הזרזיר והצורה המפותחת של סטארלי. הם נפוצים בעיקר בסינו, בכדי להביס את אויבהם הם בדרך כלל חיים בלהקות".
    אתה מוציא את מאדקיפ מהפוכדור ומורה לו לתקוף בדחיפה על האמצעי. מאדקיפ מתחיל לרוץ ופוגע בסטארביה שעפה אחורה, "סטאר!" היא קוראת ברוגז. סטארביה שועטת אל מאדקיפ כשהמקור שלה גדל באור לבן.

Spoiler ספוילר

9. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    [B]

טאי
    מחשבה מסמנים ב'XXXX'
    ~~~~~~~~~~~~
    'מעניין איזה פוקימון זה' אתה חושב ומעביר עליו את הפוקידע, הוא מצפצף ואומר בקול אלקטרוני:
    "סטארביה, פוקימון הזרזיר והצורה המפותחת של סטארלי. הם נפוצים בעיקר בסינו, בכדי להביס את אויבהם הם בדרך כלל חיים בלהקות".
    אתה מוציא את מאדקיפ מהפוכדור ומורה לו לתקוף בדחיפה על האמצעי. מאדקיפ מתחיל לרוץ ופוגע בסטארביה שעפה אחורה, "סטאר!" היא קוראת ברוגז. סטארביה שועטת אל מאדקיפ כשהמקור שלה גדל באור לבן.
    טוב אני ישתמש בזה מעכשיו D:
    ----------------------------------------
    "מדקיפ תנסה להיתחמק" אגיד לו
    "מדקיפ דחיפה ואז סטירת בוץ!" אקרא לעברו

10. TBM
    לורן
    "יש תפסתי סאנדייל." אתה חושב לעצמך 'טוב עכשיו אצטרך לרפא את סאנדייל וטריקו'.
    לאחר מכן אתה מתחיל לרוץ אל עבר מרכז הפוקימונים, אה כמעט מתנגש באותו אחד שהתנגשת בו בעיירה אולידייל. "עדיין עיוור, אה?" שואל אותך בזלזול וממשיך בדרכו. אתה מתעלם וממשיך אל עבר האחות ג'ואי. "לפי מה שאני יודע יש בעיר הזאת מכון אז אני אחר כך אלך אליו" אצה ממלמל כשאתה מחכה. אתה מגיע אל האחות ג'ואי שבשמחה מרפאת לך אותם
    אתה יוצא לבחוץ, ומתחיל ללכת אל עבר המכון. אתה נכנס, אך שני אנשים עוצרים אותך. "יש לך כבר ארבעה תגים?" הם שואלים אותך, אתה מניד בראשך ואומר שאפילו תיבת תגים אין לך. "אתה לא יכול להיכנס" הם אומרים ואתה הולך אחורה מבואס. "חכו רגע, בוא" אתה שומע קול, ורואה אדם עם חולצה אדומה, וטריינינג אפרפר. "אתה יכול להיכנס, אמנם להילחם בקרב רשמי לא" הוא אומר לך ומזמין אותך להיכנס. לידו עומד פוקימון דמוי קוף לבן

"תודה אדוני , אתה מנהיג המכון?" אשאל אותו ואכנס לאחר הכניסה אבדוק בפוקדע את הפוקימון שלידו . 'מעניין עם זה מנהיג המכון.' אחשוב לעצמי הציפייה . "רוצה נגדי קרב?" אומר לאחר שאראה את הפוקימון שיש לידו .

11. משתמש מנוסה
    [center][b]
    תומאס
    "טורצ'יק, נסה לחמם את סינדיקוויל מעט עם חום גופך או גחלת, הוא כנראה זקוק לחום ופה למטה קר" אתה אומר לטורצ'יק שמתקרב אל סינקוויל, "טור.." הוא ממלמל למראה סינקוויל שמתבייש והולך מאחורי לוקאס. "טור טור" הוא קורא שוב, סינקוויל מגיע וטורצ'יק והוא "מתכרבלים" יחדיו, לחזק אחד את השני.
    "היטמור הזה אמור להגיע כנראה לפי דבריך. אולי נשלח את טיילו לסרוק את האזור ולאתר אחד? ואז רק נצטרך למשוך אותו לפה.." אתה ממלמל אל עבר לוקאס המופתע, "רעיון.. מפתיע, אבל מה יקרה אם טיילו לא יצליח? או שמא ההיטמור יתקפו אותו? אין לדעת.." אומר לוקאס.
    לפתע אתה שומע "סוווווווווואבלו", אתה רואה אותו, מזיע כולו וכנפו בוערת באש. אתה מיד קם לעברו ומצליח לתפוס אותו, הדוראנט לא מייחסים לכך חשיבות רבה. "סוואב סוואב" הוא קורא ובוער מחום (burn), הוא מצביע לעבר צד ימינך, אתה רואה שם להבות מתחילות לגדול, רקיעות רגליים וצעקות "היט היט היט".
    [/right]
    "יכול להיות שזה היטמור?" אני שואל וקם במהירות על רגלי. אני מוציא מתיקי משהו שיכול לעזור לסוואבלו כנגד הבעירה "לוקאס, מה אנחנו אמורים לעשות עכשיו?" אני שואל אותו ומסמן לטורצ'יק, טיילו ולסינדיקוויל להיות מוכנים.

12. לא ברור בכלל
    תומאס
    "יכול להיות שזה היטמור?" אתה שואל את לוקאס, "מה אנחנו אמורים לעשות עכשיו?" אתה שואל וקם על רגליך, טיילו, סוואבלו וטורצ'יק קמים גם הם. לוקאס קם כשסינדקוויל ופוקימון דמוי נמלה חומה עומדים לצידו, "טראפ" אומר הפוקימון באומללות, פצוע כולו.
    "נחכה ונראה, יש מצב שאנחנו לא נצטרך להתערב בקרב הזה" אומר לך לוקאס.
    מיד מגיעה קבוצת ההיטמור, כולם דובי נמלים גדולים שיורים אש מפיהם. מהצד השני, חבורה גדולה של דוראנט נצמדת זו לזו. הם מתחילים להתקיף זה את זה ואתה ולוקאס הולכים הצידה במהירות. לפתע אתה רואה את לילי (ככה קוראים לה? כבר שכחתי ><) ביחד עם אזוריל שלה, כ10 מטרים מכם. היא מבחינה בך, ומנפנפץ לך וללוקאס לבוא, אך בינכם משתרע קרב אדיר של נמלים נגד דובי נמלים.. אתה רואה שהמאריל שלה מנסה בכל יכולתו לתקוף באקדחי מים על מנת להרגיע את השריפות שנוצרו ביער, נראה שהדוראנט עומדים להפסיד בקרב, הלהבות מעייפות אותם.

לורן
    "תודה אדוני , אתה מנהיג המכון?" אתה שואל ונכנס אחריו, אתה רואה מאמנים בוגרים ממך מתאמנים נגד פוקימונים אחרים הדומים לפוקימון אותו אתה בדיוק סורק:
    "ויגורוט', פוקימון הקוף הפראי והצורה המפותחת של סלאקוט'. הלב שלו פועם פי עשרה משל בן אדם, כך שהוא לא יכול לשבת בשקט"

'מעניין אם זה מנהיג המכון' אתה חושב לעצמך. הוא נזכר בשאלתך ועונה, "כן, אני מנהיג המכון. שמי הוא נורמן, ואני המנהיג של מכון פטאלבורג כפי שהזכרתי" הוא אומר לך ומסתכל עליך.
    "רוצה נגדי קרב?" אתה אומר בהתלהטות מהמאמן ומהמכון, "אה.. קראתי לך מסיבה אחרת, הפרופסור ביקש ממני להביא לך את זה" הוא אומר ומגיש לך קופסאת תגים. אתה מסתכל על הרצפה בדכאון שהוא לא יכול להילחם נגדך
    "בעצם.. אולי יש לי זמן, אבל קרב רשמי זה לא יכול להיות" הוא אומר לך וקורץ.
    "אתה מוכן?" הוא אומר לך לאחר שאתם הולכים לחדר אחר ואטום, "כן" אתה מסנן. נורמן קורא "ויגורוט', לקרב!", הוא קופץ אל הזירה וצועק "גורוט'!". "החוקים הם ברורים, אחד על אחד, אסור להחליף באמצע הקרב, כאשר הפוקימון מתעלף המאמן השני מנצח. הקרב מתחיל, לורן רשאי לבחור את הפוקימון שאיתו הוא ישתתף" אומר שופט צעיר, שנראה לך מתלמד. "השתפרת פרד" אומר נורמן לשופט ומחייך, שמחייך אליו חזרה. "קדימה" קורא אליך נורמן

טאי
    מאדקיפ מסתכל על המקור בבהלה, הוא מצליח להתכופף ולהתחמק מהמתקפה, שבאה לעוד סיבוב. "מאדד!" הוא נפגע וזועק, הסטארביה עומד על רגליו ברצון. אתה רואה שמאדקיפ שלך מעט מעוצבן על הסטארביה, הוא קופץ לעברו ודוחף אותו, הסטארביה מועף אחורה בכוח, "סטאר" הוא מתנשף.
    מאדקיפ משפשף את רגליו באדמה ומעיף בוץ לכיוון סטארביה שמעופף לו באוויר, זה לא משפיע עליו. (מתקפות אדמה לא פוגעות במעופפים)

Spoiler ספוילר

13. TBM
    [QUOTE=~Donphan~;1320158][B]
    לורן
    "תודה אדוני , אתה מנהיג המכון?" אתה שואל ונכנס אחריו, אתה רואה מאמנים בוגרים ממך מתאמנים נגד פוקימונים אחרים הדומים לפוקימון אותו אתה בדיוק סורק:
    "ויגורוט', פוקימון הקוף הפראי והצורה המפותחת של סלאקוט'. הלב שלו פועם פי עשרה משל בן אדם, כך שהוא לא יכול לשבת בשקט"

'מעניין אם זה מנהיג המכון' אתה חושב לעצמך. הוא נזכר בשאלתך ועונה, "כן, אני מנהיג המכון. שמי הוא נורמן, ואני המנהיג של מכון פטאלבורג כפי שהזכרתי" הוא אומר לך ומסתכל עליך.
    "רוצה נגדי קרב?" אתה אומר בהתלהטות מהמאמן ומהמכון, "אה.. קראתי לך מסיבה אחרת, הפרופסור ביקש ממני להביא לך את זה" הוא אומר ומגיש לך קופסאת תגים. אתה מסתכל על הרצפה בדכאון שהוא לא יכול להילחם נגדך
    "בעצם.. אולי יש לי זמן, אבל קרב רשמי זה לא יכול להיות" הוא אומר לך וקורץ.
    "אתה מוכן?" הוא אומר לך לאחר שאתם הולכים לחדר אחר ואטום, "כן" אתה מסנן. נורמן קורא "ויגורוט', לקרב!", הוא קופץ אל הזירה וצועק "גורוט'!". "החוקים הם ברורים, אחד על אחד, אסור להחליף באמצע הקרב, כאשר הפוקימון מתעלף המאמן השני מנצח. הקרב מתחיל, לורן רשאי לבחור את הפוקימון שאיתו הוא ישתתף" אומר שופט צעיר, שנראה לך מתלמד. "השתפרת פרד" אומר נורמן לשופט ומחייך, שמחייך אליו חזרה. "קדימה" קורא אליך נורמן

"סאנדייל, זה עכשיו." אומר ואזרוק את הפוקדור של סאנדייל , 'אני אלכם הכי טוב שאני יכול כדי שאדע איך להילחם נגדו בפעם הבאה.' אחשוב בחיוך . "סאנדייל תשתמש בפזילה ,לאחר מכן בזעם ואחר כך בנשיכה." אומר לדיגזגון בלהט .

14. לא ברור בכלל
    לורן
    אלחם*
    ורשמת זיגזגון במקום סאנדייל
    ~~~~~~~
    "סאנדייל, זה עכשיו."
    אתה זורק את הפוכדור של סאנדייל, שיוצא וקורע "סאננננ!", הוא מסתכל עליך ואז על החדר עצמו, נראה שהוא לא מאושר מעצם זה שאין אדמה.
    'אני אלחם הכי טוב שאני יכול כדי שאדע איך להילחם נגדו בפעם הבאה' אתה חושב לעצמך.
    "סאנדייל תשתמש בפזילה ,לאחר מכן בזעם ואחר כך בנשיכה" אתה קורא לעברו, סאנדייל פוזל, דבר שמעט מרתיע את ויגורוט', אך הוא לא זז לאחור ועדיין להוט להילחם.
    "שיסוע, ויגורוט'!" קורא נורמן ומצביע על סאנדייל, שנלחץ ורץ אך לא מספיק להתחמק מההתקפה, סאנדייל עף אחורה ונפצע קשה. העיניים של סאנדייל רושפות והוא נתקל בויגורוט' בחוזקה כשגופו שוב אדום. הוא נרגע
    סאנדייל פוער את פיו וקופץ על הויגורוט', הוא נושך אותו בידו. "זריקה סייסמית"
    ויגורוט' "מחבק" את סאנדייל שעוד נושך אותו ביד, ומעט בכאב קופץ אל עבר התקרה, הוא עושה סלטה באוויר ומתרסק במהירות אדירה על הרצפה. ברצפה נפער "מכתש" קטן, ועליו עומדים ויגורוט', וסאנדייל מעולף.

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    תומאס
    "יכול להיות שזה היטמור?" אתה שואל את לוקאס, "מה אנחנו אמורים לעשות עכשיו?" אתה שואל וקם על רגליך, טיילו, סוואבלו וטורצ'יק קמים גם הם. לוקאס קם כשסינדקוויל ופוקימון דמוי נמלה חומה עומדים לצידו, "טראפ" אומר הפוקימון באומללות, פצוע כולו.
    "נחכה ונראה, יש מצב שאנחנו לא נצטרך להתערב בקרב הזה" אומר לך לוקאס.
    מיד מגיעה קבוצת ההיטמור, כולם דובי נמלים גדולים שיורים אש מפיהם. מהצד השני, חבורה גדולה של דוראנט נצמדת זו לזו. הם מתחילים להתקיף זה את זה ואתה ולוקאס הולכים הצידה במהירות. לפתע אתה רואה את לילי (ככה קוראים לה? כבר שכחתי ><) ביחד עם אזוריל שלה, כ10 מטרים מכם. היא מבחינה בך, ומנפנפץ לך וללוקאס לבוא, אך בינכם משתרע קרב אדיר של נמלים נגד דובי נמלים.. אתה רואה שהמאריל שלה מנסה בכל יכולתו לתקוף באקדחי מים על מנת להרגיע את השריפות שנוצרו ביער, נראה שהדוראנט עומדים להפסיד בקרב, הלהבות מעייפות אותם.

)
    כן זאת לילי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "חייבים לעזור להם! טיילו, מתקפת מהירות! טורצ'יק, גחלת! לוקאס, אתה וסינדיקוויל תסיחו את דעתו של היטמור!" אני קורא ולאחר כמה שניות מסתכל לעבר הפוקימון דמוי הנמלה 'מעניין מי זה, הוא נראה מעניין' אני חושב לעצמי ובודק עליו מידע בפוקדע.

עמוד 15 מתוך 30 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •