עומר
"ספיל, אתה רוצה שאקרא לך בכינוי חיבה?" אתה שואל אותו, "ספי ספיל ספיל" הוא קורא, אתה לא יודע אם זה עידוד לקריאתו בשמו הרגיל או עידוד לשם חיבה.
אתה הולך לבית של חברתך ודופק על הדלת, אמא שלה פותחת את הדלת ואומרת "x נמצאת למעלה, אתה יכול לעלות".
ספוילר
עומר
אתה מודה לאמא של ליאור וחושב לעצמך תוך כדי שאתה עולה 'בהתרגשות הזאת, נראה לי שספיל רוצה שם חיבה. אבל אצטרך לחשוב על אחד כזה, לבנתיים אני צריך לפגוש את ליאור'.
לאחר שאתה עולה, אתה רואה את ליאור כשהיא מברישה פוקימון קטן וחמוד.
"שלום!" היא אומרת לך בחיוך רחב ומסתכלת על ספיל שנרדם על ידיך. "מי הקטן הזה?" היא שואלת. "תראה את הסנוראנט שלי" היא אומרת ומצביעה על הפוקימון.
![]()
ספוילר
אני מחייך אל ליאור ואומר: "הם יהיו חברים מצוינים". אני מניח את ספיל על המיטה של ליאור, ומסתכל על סנוראנט. שאני מסיים לבחון אותו אני פונה שוב לליאור ושואל אותה:" יש לי שתי שאלות לך, אחת אם תרצי לצאת איתי למסע, והשנייה אם יש לך רעיון לכינוי בשביל ספיל" אני מסובב את הראש שלי אל ספיל ובודק אם התעורר.
תומאס
"סופסוף, העיירה פטאלבורג!" אתה קורא ורץ אל עבר מרכז הפוקימונים, כשלוקאס ולילי אחריך.
אתם נכנסים ורואים את האחות ג'ואי, אתם ניגשים אליה ומבקשים לרפא את הפוקימונים שלכם.
"בבקשה" היא אומרת לאחר שכולכם מביאים לה פוכדורים, והיא מחזירה לכם אותם בריאים ושלמים.
שלושתכם יוצאים מהמרכז ורואים מכון גדול, שהמון מאמנים נכנסים ויוצאים ממנו.
"בואו ניכנס!" אתה קורא, ושלושתכם הולכים לתוכו..
כמה אנשים בכנסיה למכון שואלים אותך "כמה תגים יש לך?", אתה אומר שאין לך שום תג.
"קח את זה" הם אומרים ומגישים לך קופסאת תגים, "ותחזור לפה כשיהיו לך 4 תגים, כך גם חבריך".
לורן
'אז טום הולך להילחם, אני אצפה בקרב שלו' אתה חושב ומתחיל ללכת, הפוקימונים שלך אחריך.
אתה רואה שהקרב כבר התחיל, זה דרוזי נגד פוקימון אחר שאתה לא מכיר.
"לוקסיו, מכת ברק!", "דרווזי, התחמק!" הם קוראים. הפוקימון דמוי הנמר שנקרא לוקסיו שולח ברק כחול אל עבר דרווזי, שלא מצליח להתחמק ונפגע קשה, הוא נשאר עם זרמים חשמליים בגופו.
"לוקסיו, ניצוץ". לוקסיו מתחיל לזהור באור כחול חשמלי, ורץ אל עבר דרווזי שמתקשה לזוז מהזרמים. "בלבול!" קורא טום, דרווזי מצליח לתקוף בבלבול, העיניים שלו זוהרות בכחול ולוקסיו רץ ומתנגש בקיר צדדי. אם זאת, דראוזי לפתע משתתק ונופל על הרצפה, הוא לא מצליח לקום. "מכת ברק!" קורא המאמן של לוקסיו, לוקסיו תוקף במכת ברק ומנצח את דרווזי. אתה רואה שהמאמן של לוקסיו זה ההוא שהתנגש בך קודם. הוא מחזיר אותו לפוכדור, ומסתלק מהמקום.
עומר
"הם יהיו חברים מצוינים" אתה אומר.
"יש לי שתי שאלות לך, אחת אם תרצי לצאת איתי למסע, והשנייה אם יש לך רעיון לכינוי בשביל ספיל" אתה שואל ומחכה, תוך כדי שאתה יושב על מיטתה של ליאור.
"ברור! אבל.. קבעתי עם בנדוד שלי שבעיר דיופארד אני אפגוש אותו, ומאז נמשיך ביחד, אין לך בעיה להיות איתו יחד, נכון?" היא שואלת ואז אומרת "אממ.. לספיל אתה יכול לקרוא ספיל! זה שם חמוד, או לקרוא לו אייסי" היא אומרת לך בחיוך. "לסנוראנט שלי אין שם חיבה, היא חמודה גם בלעדיו"
ספוילר
עומר
"הם יהיו חברים מצוינים" אתה אומר.
"יש לי שתי שאלות לך, אחת אם תרצי לצאת איתי למסע, והשנייה אם יש לך רעיון לכינוי בשביל ספיל" אתה שואל ומחכה, תוך כדי שאתה יושב על מיטתה של ליאור.
"ברור! אבל.. קבעתי עם בנדוד שלי שבעיר דיופארד אני אפגוש אותו, ומאז נמשיך ביחד, אין לך בעיה להיות איתו יחד, נכון?" היא שואלת ואז אומרת "אממ.. לספיל אתה יכול לקרוא ספיל! זה שם חמוד, או לקרוא לו אייסי" היא אומרת לך בחיוך. "לסנוראנט שלי אין שם חיבה, היא חמודה גם בלעדיו"
"אין לי בעיה" אגיד בהתלהבות ואחייך. "את כניראה צודקת, הוא לא צריך שם חיבה, ואני רק צריך לעשות דבר אחד לפני שנמשיך" אני מוציא את הפוקדע וסורק את סנוראנט וחושב לעצמי 'מעניין מה יקרה שסנורנט יתפתח, כגליילי נקבה'.
עומר
"את כניראה צודקת, הוא לא צריך שם חיבה, ואני רק צריך לעשות דבר אחד לפני שנמשיך" אתה אומר לה ומוציא את הפוקידע החדש שלך, סורק את הסנוראנט. הפוקידע קולל קול אלקטרוני:
"סנוראנט, פוקימון כובע השלג. הם נהנים מאוד לחיות באזורים קרים, הזכרים שובבים והנקבות שקטות"
"אוקיי, שנצא?" שואלת ליאור, אתה מהנהנן ואתם יוצאים אל עבר דרך 1. אתם נכנסים לתוכה, ואתה רואה פוקימון דמוי עכבר מסתובב בשיחים.
(לא סתם עכבר, אחד שמנדנד ת'תחת XD)
טאי
"ואוו העיר פטלבורג" אתה אומר, "מאוד יפה" מוסיפה זואי ומסתכלת על הפרחים ששתולים לאורך השבילים. "יש כאן כול כך הרבה דברים" אתה אומר ומוציא את המפה, אתה רואה שמלבד לחנות ומרכז פוקימונים ישנו גם מכון.
"אני רוצה להשיג את התג הראשון שלי אז למכון העיר פטלבורג!" אתה אומר לזואי, היא מהנהנת ואתם הולכים ביחד אל מכון פטלבורג.
שני אנשים בכניסה למכון ניגשים אליך, "כמה תגים יש לך?", אתה אומר שאין לך שום תג.
"קח את זה" הם אומרים ומגישים לך קופסאת תגים, "ותחזור לפה כשיהיו לך 4 תגים, כך גם עם החברה שלך".
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)