Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 30 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 442
  1. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Donphan~ צפה בהודעה
    עומר
    אתה לוקח ת'כובע ושם על ראשך. אתה יוצא לבחוץ לאחר פרידה ארוכה מהמשפחה וההורים, ויוצא אל הרוח הקרירה שמלטפת את שיערך.
    אתה לוקח את הפוכדור וקורא "צא פוקימון!", מהפוכדור יוצא פוקימון דמוי כלב ים קטן ועגלגל
    "ספיל!" הוא קורא וקופץ עליך, אתה כמעט נופל אבל מחייך.
    ~~~~~~~~~
    הפוקימון נבחר ע"י אתר המגריל פוקימונים מכיוון שאתה האחרון.
    יאללה ספיל!
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מחייך אל הפוקימון ושואל אותו : "ספיל, אתה רוצה שאקרא לך בכינוי חיבה?" אני משתחרר מימנו וממשיך ללכת אל הבית של חברתי, בזמן שאני מסתובב אחורה לבדוק שספיל מאחוריי. אני נעמד ליד הדלת ודופק.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    עומר
    "ספיל, אתה רוצה שאקרא לך בכינוי חיבה?" אתה שואל אותו, "ספי ספיל ספיל" הוא קורא, אתה לא יודע אם זה עידוד לקריאתו בשמו הרגיל או עידוד לשם חיבה.
    אתה הולך לבית של חברתך ודופק על הדלת, אמא שלה פותחת את הדלת ואומרת "x נמצאת למעלה, אתה יכול לעלות".

Spoiler ספוילר

3. Water, Earth, Fire, Air.
    עומר
    "ספיל, אתה רוצה שאקרא לך בכינוי חיבה?" אתה שואל אותו, "ספי ספיל ספיל" הוא קורא, אתה לא יודע אם זה עידוד לקריאתו בשמו הרגיל או עידוד לשם חיבה.
    אתה הולך לבית של חברתך ודופק על הדלת, אמא שלה פותחת את הדלת ואומרת "x נמצאת למעלה, אתה יכול לעלות".
    אני מרים את ספיל על הידיים ומודה לאמא של חברתי. אני נכנס ועולה במדרגות, ולבנתיים חושב לעצמי 'בהתרגשות הזאת, נראה לי שספיל רוצה שם חיבה. אבל אצטרך לחשוב על אחד כזה, לבנתיים אני צריך לפגוש את ליאור'.
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

4. לא ברור בכלל
    עומר
    אתה מודה לאמא של ליאור וחושב לעצמך תוך כדי שאתה עולה 'בהתרגשות הזאת, נראה לי שספיל רוצה שם חיבה. אבל אצטרך לחשוב על אחד כזה, לבנתיים אני צריך לפגוש את ליאור'.
    לאחר שאתה עולה, אתה רואה את ליאור כשהיא מברישה פוקימון קטן וחמוד.
    "שלום!" היא אומרת לך בחיוך רחב ומסתכלת על ספיל שנרדם על ידיך. "מי הקטן הזה?" היא שואלת. "תראה את הסנוראנט שלי" היא אומרת ומצביעה על הפוקימון.

Spoiler ספוילר

5. Water, Earth, Fire, Air.
    עומר
    אתה מודה לאמא של ליאור וחושב לעצמך תוך כדי שאתה עולה 'בהתרגשות הזאת, נראה לי שספיל רוצה שם חיבה. אבל אצטרך לחשוב על אחד כזה, לבנתיים אני צריך לפגוש את ליאור'.
    לאחר שאתה עולה, אתה רואה את ליאור כשהיא מברישה פוקימון קטן וחמוד.
    "שלום!" היא אומרת לך בחיוך רחב ומסתכלת על ספיל שנרדם על ידיך. "מי הקטן הזה?" היא שואלת. "תראה את הסנוראנט שלי" היא אומרת ומצביעה על הפוקימון.
    אני מחייך אל ליאור ואומר: "הם יהיו חברים מצוינים". אני מניח את ספיל על המיטה של ליאור, ומסתכל על סנוראנט. שאני מסיים לבחון אותו אני פונה שוב לליאור ושואל אותה:" יש לי שתי שאלות לך, אחת אם תרצי לצאת איתי למסע, והשנייה אם יש לך רעיון לכינוי בשביל ספיל" אני מסובב את הראש שלי אל ספיל ובודק אם התעורר.
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

6. TBM
    שם: מתן
    לורן
    "אוקיי אני אראה לך אותם , זיגזגון , טריקו צאו עכשיו."
    אתה מוציא את טריקו וזיגזגון, גם את סאנדייל. שלושתם נראים שמחים, ומתיישבים בצד, אתה מוציא אוכל לפוקימונים (לא, אין כאן אבטיחים Xd)
    הם אוכלים בהנאה. לפתע אתה רואה את טום בצד, הוא בדיוק הולך להילחם נגד מאמן אחר.

' אז טום הולך להילחם , אני אסתכל על הקרב שלו.' אחשוב לעצמי . "טריקו , סאנדייל , זיגזגון בואו נצפה בקרב של טום." אומר להם ואלך למקום שבו אוכל לראות את הקרב.

7. משתמש מנוסה
    תומאס
    "ברור!" קוראת לילי בשמחה. "ברוך הבא לצוות לוקאס" היא אומרת בציניות ומושכת את שניכם ל"חיבוק קבוצתי", שניכם מעט נבוכים אבל משתפים איתה פעולה.
    "תגידו, אתם רוצמים ללכת בקיצור?" שואל לוקאס, "איזה קיצור?" אתה שואל.
    "אני רציתי לעבור דרכו לפני שנתפסנו, בכל מקרה, בואו אחריי" הוא אומר. אתם הולכים אחריו ואחרי ויבראבה, בין עצים שלא נראים שרופים בכלל, למרות שהיו בשטח האש. כעבור כמה דקות נמצאת מולכן העיירה פטאלבורג
    "סוף סוף, העיירה פאטלבורג!" אני קורא בשמחה "בואו, נחפש אחר מרכז הפוקימונים ונטפל בפוקימונים שלנו" אני אומר להם, ומתחיל לחפש אחר המרכז.

8. לא ברור בכלל
    תומאס
    "סופסוף, העיירה פטאלבורג!" אתה קורא ורץ אל עבר מרכז הפוקימונים, כשלוקאס ולילי אחריך.
    אתם נכנסים ורואים את האחות ג'ואי, אתם ניגשים אליה ומבקשים לרפא את הפוקימונים שלכם.
    "בבקשה" היא אומרת לאחר שכולכם מביאים לה פוכדורים, והיא מחזירה לכם אותם בריאים ושלמים.
    שלושתכם יוצאים מהמרכז ורואים מכון גדול, שהמון מאמנים נכנסים ויוצאים ממנו.
    "בואו ניכנס!" אתה קורא, ושלושתכם הולכים לתוכו..
    כמה אנשים בכנסיה למכון שואלים אותך "כמה תגים יש לך?", אתה אומר שאין לך שום תג.
    "קח את זה" הם אומרים ומגישים לך קופסאת תגים, "ותחזור לפה כשיהיו לך 4 תגים, כך גם חבריך".

לורן
    'אז טום הולך להילחם, אני אצפה בקרב שלו' אתה חושב ומתחיל ללכת, הפוקימונים שלך אחריך.
    אתה רואה שהקרב כבר התחיל, זה דרוזי נגד פוקימון אחר שאתה לא מכיר.
    "לוקסיו, מכת ברק!", "דרווזי, התחמק!" הם קוראים. הפוקימון דמוי הנמר שנקרא לוקסיו שולח ברק כחול אל עבר דרווזי, שלא מצליח להתחמק ונפגע קשה, הוא נשאר עם זרמים חשמליים בגופו.
    "לוקסיו, ניצוץ". לוקסיו מתחיל לזהור באור כחול חשמלי, ורץ אל עבר דרווזי שמתקשה לזוז מהזרמים. "בלבול!" קורא טום, דרווזי מצליח לתקוף בבלבול, העיניים שלו זוהרות בכחול ולוקסיו רץ ומתנגש בקיר צדדי. אם זאת, דראוזי לפתע משתתק ונופל על הרצפה, הוא לא מצליח לקום. "מכת ברק!" קורא המאמן של לוקסיו, לוקסיו תוקף במכת ברק ומנצח את דרווזי. אתה רואה שהמאמן של לוקסיו זה ההוא שהתנגש בך קודם. הוא מחזיר אותו לפוכדור, ומסתלק מהמקום.

עומר
    "הם יהיו חברים מצוינים" אתה אומר.
    "יש לי שתי שאלות לך, אחת אם תרצי לצאת איתי למסע, והשנייה אם יש לך רעיון לכינוי בשביל ספיל" אתה שואל ומחכה, תוך כדי שאתה יושב על מיטתה של ליאור.
    "ברור! אבל.. קבעתי עם בנדוד שלי שבעיר דיופארד אני אפגוש אותו, ומאז נמשיך ביחד, אין לך בעיה להיות איתו יחד, נכון?" היא שואלת ואז אומרת "אממ.. לספיל אתה יכול לקרוא ספיל! זה שם חמוד, או לקרוא לו אייסי" היא אומרת לך בחיוך. "לסנוראנט שלי אין שם חיבה, היא חמודה גם בלעדיו"

Spoiler ספוילר

9. Water, Earth, Fire, Air.
    עומר
    "הם יהיו חברים מצוינים" אתה אומר.
    "יש לי שתי שאלות לך, אחת אם תרצי לצאת איתי למסע, והשנייה אם יש לך רעיון לכינוי בשביל ספיל" אתה שואל ומחכה, תוך כדי שאתה יושב על מיטתה של ליאור.
    "ברור! אבל.. קבעתי עם בנדוד שלי שבעיר דיופארד אני אפגוש אותו, ומאז נמשיך ביחד, אין לך בעיה להיות איתו יחד, נכון?" היא שואלת ואז אומרת "אממ.. לספיל אתה יכול לקרוא ספיל! זה שם חמוד, או לקרוא לו אייסי" היא אומרת לך בחיוך. "לסנוראנט שלי אין שם חיבה, היא חמודה גם בלעדיו"

"אין לי בעיה" אגיד בהתלהבות ואחייך. "את כניראה צודקת, הוא לא צריך שם חיבה, ואני רק צריך לעשות דבר אחד לפני שנמשיך" אני מוציא את הפוקדע וסורק את סנוראנט וחושב לעצמי 'מעניין מה יקרה שסנורנט יתפתח, כגליילי נקבה'.
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

10. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    [B]

טאי
    אתה מוציא את סטארביה, שקוראת "סטארררר!" ומסתכלת עליכם בעיניה הקטנות.
    "אז לאן עכשיו?" אתה שואל, זואי אומרת "אני חושבת ששם" ומצביעה שמאלה.
    אתם ממשיכים בדרך ואתה מחזיר את מאדקיפ וסטארביה, כשלפתע מולכם נמצאת העיירה פטאלבורג.
    "ואוו העיר פטלסבורג" אגיד בפליאה
    "יש כאן כול כך הרבה דברים" אגיד בהתרגשות בעודי מסתכל במפה
    "אני רוצה להשיג את התג הראשון שלי אז למכון העיר פטלסבורג!" אקרא

11. לא ברור בכלל
    עומר
    "את כניראה צודקת, הוא לא צריך שם חיבה, ואני רק צריך לעשות דבר אחד לפני שנמשיך" אתה אומר לה ומוציא את הפוקידע החדש שלך, סורק את הסנוראנט. הפוקידע קולל קול אלקטרוני:
    "סנוראנט, פוקימון כובע השלג. הם נהנים מאוד לחיות באזורים קרים, הזכרים שובבים והנקבות שקטות"
    "אוקיי, שנצא?" שואלת ליאור, אתה מהנהנן ואתם יוצאים אל עבר דרך 1. אתם נכנסים לתוכה, ואתה רואה פוקימון דמוי עכבר מסתובב בשיחים.
    (לא סתם עכבר, אחד שמנדנד ת'תחת XD)

טאי
    "ואוו העיר פטלבורג" אתה אומר, "מאוד יפה" מוסיפה זואי ומסתכלת על הפרחים ששתולים לאורך השבילים. "יש כאן כול כך הרבה דברים" אתה אומר ומוציא את המפה, אתה רואה שמלבד לחנות ומרכז פוקימונים ישנו גם מכון.
    "אני רוצה להשיג את התג הראשון שלי אז למכון העיר פטלבורג!" אתה אומר לזואי, היא מהנהנת ואתם הולכים ביחד אל מכון פטלבורג.
    שני אנשים בכניסה למכון ניגשים אליך, "כמה תגים יש לך?", אתה אומר שאין לך שום תג.
    "קח את זה" הם אומרים ומגישים לך קופסאת תגים, "ותחזור לפה כשיהיו לך 4 תגים, כך גם עם החברה שלך".

Spoiler ספוילר

12. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    טאי
    "ואוו העיר פטלבורג" אתה אומר, "מאוד יפה" מוסיפה זואי ומסתכלת על הפרחים ששתולים לאורך השבילים. "יש כאן כול כך הרבה דברים" אתה אומר ומוציא את המפה, אתה רואה שמלבד לחנות ומרכז פוקימונים ישנו גם מכון.
    "אני רוצה להשיג את התג הראשון שלי אז למכון העיר פטלבורג!" אתה אומר לזואי, היא מהנהנת ואתם הולכים ביחד אל מכון פטלבורג.
    שני אנשים בכניסה למכון ניגשים אליך, "כמה תגים יש לך?", אתה אומר שאין לך שום תג.
    "קח את זה" הם אומרים ומגישים לך קופסאת תגים, "ותחזור לפה כשיהיו לך 4 תגים, כך גם עם החברה שלך".
    "מה 4 תגים?,נו באמת" אגיד
    אפתח את הקופסאת תגים כדאי לראות כמה תגים צריך להשיג
    "טוב לא הלך כאן רוצה ללכת למקום אחר?"אשאל אותה

13. Water, Earth, Fire, Air.
    [QUOTE]
    עומר
    "את כניראה צודקת, הוא לא צריך שם חיבה, ואני רק צריך לעשות דבר אחד לפני שנמשיך" אתה אומר לה ומוציא את הפוקידע החדש שלך, סורק את הסנוראנט. הפוקידע קולל קול אלקטרוני:
    "סנוראנט, פוקימון כובע השלג. הם נהנים מאוד לחיות באזורים קרים, הזכרים שובבים והנקבות שקטות"
    "אוקיי, שנצא?" שואלת ליאור, אתה מהנהנן ואתם יוצאים אל עבר דרך 1. אתם נכנסים לתוכה, ואתה רואה פוקימון דמוי עכבר מסתובב בשיחים.
    (לא סתם עכבר, אחד שמנדנד ת'תחת XD)
    אקח את הפוקדור הנוסף שהביאו לי ואגיד לספיל: "קדימה ספיל, בא נצרף חבר חדש לחבורה!" אחייך אליו ואז אפקוד:" אקדח מים, ישר על רטטה!" אחייך ואסתכל מה ליאור עושה לבנתיים.
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

14. משתמש מנוסה
    תומאס
    "סופסוף, העיירה פטאלבורג!" אתה קורא ורץ אל עבר מרכז הפוקימונים, כשלוקאס ולילי אחריך.
    אתם נכנסים ורואים את האחות ג'ואי, אתם ניגשים אליה ומבקשים לרפא את הפוקימונים שלכם.
    "בבקשה" היא אומרת לאחר שכולכם מביאים לה פוכדורים, והיא מחזירה לכם אותם בריאים ושלמים.
    שלושתכם יוצאים מהמרכז ורואים מכון גדול, שהמון מאמנים נכנסים ויוצאים ממנו.
    "בואו ניכנס!" אתה קורא, ושלושתכם הולכים לתוכו..
    כמה אנשים בכנסיה למכון שואלים אותך "כמה תגים יש לך?", אתה אומר שאין לך שום תג.
    "קח את זה" הם אומרים ומגישים לך קופסאת תגים, "ותחזור לפה כשיהיו לך 4 תגים, כך גם חבריך".

"אל דאגה, אני וחבריי עוד נחזור" אני אומר להם בחיוך נחוש, ויוצא החוצה מהמכון "אז, לאן נלך עכשיו? אני אומר, בואו נעשה סיבוב קטן בעיר לפני שנחליט. חוץ מזה, אני רוצה להתאמן קצת עם טורצ'יק ולחזק אותו" אני אומר להם "אולי תרצה לעזור לי בזה, לוקאס?" אני שואל אותו.

15. TBM
    שם: מתן
    [B]

לורן
    'אז טום הולך להילחם, אני אצפה בקרב שלו' אתה חושב ומתחיל ללכת, הפוקימונים שלך אחריך.
    אתה רואה שהקרב כבר התחיל, זה דרוזי נגד פוקימון אחר שאתה לא מכיר.
    "לוקסיו, מכת ברק!", "דרווזי, התחמק!" הם קוראים. הפוקימון דמוי הנמר שנקרא לוקסיו שולח ברק כחול אל עבר דרווזי, שלא מצליח להתחמק ונפגע קשה, הוא נשאר עם זרמים חשמליים בגופו.
    "לוקסיו, ניצוץ". לוקסיו מתחיל לזהור באור כחול חשמלי, ורץ אל עבר דרווזי שמתקשה לזוז מהזרמים. "בלבול!" קורא טום, דרווזי מצליח לתקוף בבלבול, העיניים שלו זוהרות בכחול ולוקסיו רץ ומתנגש בקיר צדדי. אם זאת, דראוזי לפתע משתתק ונופל על הרצפה, הוא לא מצליח לקום. "מכת ברק!" קורא המאמן של לוקסיו, לוקסיו תוקף במכת ברק ומנצח את דרווזי. אתה רואה שהמאמן של לוקסיו זה ההוא שהתנגש בך קודם. הוא מחזיר אותו לפוכדור, ומסתלק מהמקום.
    "היי , אתה אני רוצה קרב נגד הלוקסיו שלך , ולא הצגתי את עצמי בפעם הראשונה שנפגשנו , קוראים לי לורן." אומר לו , 'בו נראה עם הוא פחדן או אמיץ.' אחשוב לעצמי . "אז טום הפסדת לו אה , הוא בטח חזק." אומר . 'בדיוק האימון שאני רוצה לסאנדייל.' אחשוב לעצמי בחיוך .

עמוד 17 מתוך 30 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •