Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 30 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 442
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    לורן
    "הלוקסיו שלי מותש מדי, אני אילחם נגדך, אבל עם.. האלקטאבז שלי" הוא אומר.
    אתה, שלא מכיר ולא שמעת בחיים על פוקימון בשם אלקטאבז, מסכים לקרב. טום אומר לך "בהצלחה חבר", ושניכם הולכים למקום אחר. "צא, אלקטאבז!" קורא הנער.
    "צא סאנדייל!" אתה קורא, אחד האנשים שעובדים במכון והיה בזמן הקרב שלך נגד נורמן, מביא לו תרסיס שמאחה לו את הפצעים.
    "מכת חשמל!" קורא הנער.

תומאס
    "אל תדאגו, אני וחבריי נחזור" אתה מבטיח להם.
    "אז, לאן נלך עכשיו? אני אומר, בואו נעשה סיבוב קטן בעיר לפני שנחליט. חוץ מזה, אני רוצה להתאמן קצת עם טורצ'יק ולחזק אותו, אולי תרצה לעזור לי בזה, לוקאס?" אתה מציע.
    כשאתם מסתובבים אתה רואה קבוצת פוקימונים הופכת מספר פחים בחיפוש אחר אוכל.
    לוקאס נזכר בשאלתך ועונה, "הו, כן בטח". "רק.. אולי כדאי שנמשיך לדרך 104?" הוא מציע, ומצביע על דרך של ים. "גם אני חושבת ככה" אומרת לילי.

עומר
    "קדימה ספיל, בוא נצרף חבר חדש לצוות שלנו" אתה אומר והוא הולך קדימה. "ספיל!" הוא קורא.
    אתה מורה לו לתקוף באקדח מים, הוא שולח אקדח מים עוצמתי שמפספס את הרטטה, שלא זז ממקומו. "ראט!" הוא קורא ורץ אל ספיל, דוחף אותו ומעיף אותו אחורה.
    אתה רואה שליאור בינתיים מסתכלת על העצים ומתרשמת

טאי
    "טוב לא הלך כאן רוצה ללכת למקום אחר?" אתה שואל את זואי. "הנה" היא מצביעה מאחוריך, אתה רואה שם ים גדול וכחול, מספר פוקימונים משחקים על החוף.
    אתם הולכים לשם, אתם רואים שלוש אופציות- להישאר בחוף, לחזור לפטאלברג או ללכת אל יער פטאלבורג, שנמצא צפונה אליכם.
    מספר פוקימונים דמויי שחפים נוחתים על החול הרך

Spoiler ספוילר

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Donphan~ צפה בהודעה
    [B]
    עומר
    "קדימה ספיל, בוא נצרף חבר חדש לצוות שלנו" אתה אומר והוא הולך קדימה. "ספיל!" הוא קורא.
    אתה מורה לו לתקוף באקדח מים, הוא שולח אקדח מים עוצמתי שמפספס את הרטטה, שלא זז ממקומו. "ראט!" הוא קורא ורץ אל ספיל, דוחף אותו ומעיף אותו אחורה.
    אתה רואה שליאור בינתיים מסתכלת על העצים ומתרשמת
    אגיד לספיל : "תשתמש באבקת קרח ואז באקדח מים בשביל שהקרח ייזרק במהירות!" ואז אנסה לחשוב על עוד קומבוים, ולהאמין בספיל
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא

טאי
    "טוב לא הלך כאן רוצה ללכת למקום אחר?" אתה שואל את זואי. "הנה" היא מצביעה מאחוריך, אתה רואה שם ים גדול וכחול, מספר פוקימונים משחקים על החוף.
    אתם הולכים לשם, אתם רואים שלוש אופציות- להישאר בחוף, לחזור לפטאלברג או ללכת אל יער פטאלבורג, שנמצא צפונה אליכם.
    מספר פוקימונים דמויי שחפים נוחתים על החול הרך
    "לי קצת נמאס מיערות" אגיד
    "מה דעתך להישאר פה קצת ואז להמשיך ליער" אשאל את זואי

4. TBM
    שם: מתן
    לורן
    "הלוקסיו שלי מותש מדי, אני אילחם נגדך, אבל עם.. האלקטאבז שלי" הוא אומר.
    אתה, שלא מכיר ולא שמעת בחיים על פוקימון בשם אלקטאבז, מסכים לקרב. טום אומר לך "בהצלחה חבר", ושניכם הולכים למקום אחר. "צא, אלקטאבז!" קורא הנער.
    "צא סאנדייל!" אתה קורא, אחד האנשים שעובדים במכון והיה בזמן הקרב שלך נגד נורמן, מביא לו תרסיס שמאחה לו את הפצעים.
    "מכת חשמל!" קורא הנער.
    "סאנדייל , תעמוד במקום , ולאחר מכן תשתמש בזעם ולאחר הזעם תשתמש בנשיכה." אומר לסאנדייל . 'בגלל שאני יודע שמתקפות חשמל או על חושי לא משפיעות על פוקימון אדמה בחרתי בסאנדייל.' אחשוב לעצמי בחיוך . "טום , תראה איך שני מומחים נלחמים." אומר לו ולאחר מכן אגחך .

5. משתמש מנוסה

תומאס
    "אל תדאגו, אני וחבריי נחזור" אתה מבטיח להם.
    "אז, לאן נלך עכשיו? אני אומר, בואו נעשה סיבוב קטן בעיר לפני שנחליט. חוץ מזה, אני רוצה להתאמן קצת עם טורצ'יק ולחזק אותו, אולי תרצה לעזור לי בזה, לוקאס?" אתה מציע.
    כשאתם מסתובבים אתה רואה קבוצת פוקימונים הופכת מספר פחים בחיפוש אחר אוכל.
    לוקאס נזכר בשאלתך ועונה, "הו, כן בטח". "רק.. אולי כדאי שנמשיך לדרך 104?" הוא מציע, ומצביע על דרך של ים. "גם אני חושבת ככה" אומרת לילי.

"אוקיי, בואו נלך לדרך 104" אני אומר להם ומצביע לעבר חוף הים "זאת גם הזדמנות לבלות קצת עם הפוקימונים ואולי גם למצוא פוקימון מים" אני מהרהר מעט בקול "אז, בואו נלך לשם!" אני קורא ומתחיל לצעוד לעבר דרך 104.

6. לא ברור בכלל
    בטעות יצאה לי התגובה לפני הזמן, רגע..

תומאס
    "אוקיי, בואו נלך לדרך 104, זאת גם הזדמנות לבלות קצת עם הפוקימונים ואולי גם למצוא פוקימון מים" אתה אומר. "קדימה" מאיצה בשניכם לילי, אתם הולכים אל החוף.
    ילדים משחקים עליו, הרבה פוקימונים משתכשכים במים, ובקיצור יש הנאה גדולה על החוף.
    "סיי" קוראת חבורה הבנויה משלושה פוקימונים דמויי ברווז, מאחוריהם בת עם בגד ים, ועוד שני בנים שלא לבושים בחולצה, אבל כן עם מכנסיים. "רוצים נגדינו קרב?" שואל הבן הנמוך יותר, חבריו מהנהנים. לוקאס מעט נבוך אבל אומר לך "אה... למה לא?".

לורן
    אל תשכח שאתה מאמן מתחיל
    אתה לא אמור לדעת כל דבר, כמו שאתה לא אמור לדעת איזה פוקימון הוא מה, או סוגים.
    ~~~~~
    "סאנדייל , תעמוד במקום , ולאחר מכן תשתמש בזעם ולאחר הזעם תשתמש בנשיכה."
    סאנדייל מסתכל עליך ונראה לחוץ מהמכת ברק, אך אתה מהנהן אליו בבטחון.
    סאנדייל עומד במקום וסופג את מכת הברק בגופו, "סאנ" הוא קורא ורץ אל אלקטאז, לא זועם כלכך כמו בקרבו איתך (מן הסתם כי הוא לא נפגע), ומצליף בו עם זנבו. אלקטאבז סופג את המתקפה ומעט נגרר אחורה
    סאנדייל מנצל את זה ונושך את אלקטאבז בזנבו, "אלקטאבז.... אגרוף מגה!" קורא המאמן לחוץ, אלקטאבז מתחיל להסתובב במהירות אל עבר זנבו, מנסה לחבוט אגרופים, וסאנדייל קופץ ומתחמק מההתקפה.
    "כדור אלקטרו על הרצפה ואז זריקה סייסמית!!!!" קורא המאמן, אלקטאבז יוצר כדור חשמלי ונוצץ, ומעיף אותו אל הרצפה, אבק מתעופף לכל עבר ובור נפער באדמה, קשה לך לראות מעט מה קורה. אלקטאבז רץ אל סאנדייל ותופס אותו עם ידיו, כמו קודם עם הויגורוט'. "עכשיו!", אלקטאבז קופץ באוויר כשסאנדייל מוצמד לגופו, ואז עושה סלטה, מרחיק אותו מגופו ומתחיל לשעוט אל עבר הרצפה.

טאי
    "לי קצת נמאס מיערות" אתה אומר, "למה? הם דווקא ממש נחמדים" אומרת זואי וצוחקת.
    "מה דעתך שנשאר פה ואז נמשיך ליער?" אתה שואל אותה, היא חושבת ואומרת "נו טוב..".
    "חכה רגע" היא אומרת והולכת אל עבר שירותים צדדיים וקטנים, היא הולכת לשם עם התיק ויוצאת עם בגד ים. "מה אתה אומר?" היא שואלת וקורצת לך.
    "סקארגי, נידורן צאו" היא קוראת ומוציאה אותם מהפוכדורים, נידורן מחייכת ורצה על החוף, סקארגי מעדיף להתאמן בניפוץ אבנים שעל החוף.

עומר
    "תשתמש באבקת קרח ואז באקדח מים בשביל שהקרח ייזרק במהירות!" אתה קורא, ספיל מתכדרר ואבקה לבנה עוטפת אותו, הוא "גורם לה לרחף" ולעוף אל עבר רטטה. לאחר מכן הוא תוקף באקדח מים אימתני שפוגע באבקת שלג, ומתחיל להיקפא, הקצה של אקדח המים נהיה קפוא ופוגע ברטטה, שנפגע מהקצה הקפואו אז מהמים שנהיו קרים מעט גם כן. "ספיל!" הוא קורא באושר, אבל רטטה תוקף בהתקפות מהירות שוב ושוב ומחליש את ספיל מרגע לרגע.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    [center]הודעה חשובה
    יש לי "יותר מדי" מבחנים בזמן הקרוב, כולל מפמר"ים, טיולים ועוד. אני מעט אפחית פעילות, ואולי רק בסופי שבוע אוכל להגיב, או כשאמצא זמן. אני מבטיח לפצות אתכם בחופש הגדול שיגיע

מרקוס
    זו בת...
    ~~~~~~~~~
    "מצטער, אבל אם יש לך מספיק אנרגיה לעוד מתקפה אז צווחה וסטירת בוץ, תוסיפי בבקשה אקדח מים ואז תחכי לפקודות שלי" אתה אומר אל מאדקיפ שנושמת בכבדות.
    מאדקיפ צווחת, לא כלכך חזקה כי היא עייפה, אבל מספיק כדי להזיק טיפה לצ'רובי, צ'רובי לא אוהב את הצווחה ותוקף בזרע עלוקה שפוגע במאדקיפ ונכרך סביבה. הוא שואב ממנה חיים והיא נפצעת
    מאדקיפ רוקעת ברגליה ומעיפה בוץ על צ'רובי שמתעוור זמנית, הוא מתחיל לרוץ במקום.
    מאדקיפ תוקפת באקדח מים ומצליחה לפגוע בצ'רובי, אך לא מסבה לו נזק רב.
    מאדקיפ נפגעת מהזרע עלוקה[/right]
    *יש סיכוי שאני אעשה החלפה מתישהו?
    אומר למאדקיפ במהירות " תמשכי את צ'רובי בדחיפה אל השמש ואז תכסי אותו בשכבות של בוץ מסטירות בוץ כמה שאת יכולה,אז תשתמשי באקדח מים כדי לכסות את צ'רובי עד שגם אם הוא ישתחרר מהבוץ הוא לא יוכל לעשות שום דבר ותסיימי את זה בצווחה הכי חזק שאפשר!".
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

8. TBM
    שם: מתן
    בטעות יצאה לי התגובה לפני הזמן, רגע..

לורן
    אל תשכח שאתה מאמן מתחיל
    אתה לא אמור לדעת כל דבר, כמו שאתה לא אמור לדעת איזה פוקימון הוא מה, או סוגים.
    ~~~~~
    "סאנדייל , תעמוד במקום , ולאחר מכן תשתמש בזעם ולאחר הזעם תשתמש בנשיכה."
    סאנדייל מסתכל עליך ונראה לחוץ מהמכת ברק, אך אתה מהנהן אליו בבטחון.
    סאנדייל עומד במקום וסופג את מכת הברק בגופו, "סאנ" הוא קורא ורץ אל אלקטאז, לא זועם כלכך כמו בקרבו איתך (מן הסתם כי הוא לא נפגע), ומצליף בו עם זנבו. אלקטאבז סופג את המתקפה ומעט נגרר אחורה
    סאנדייל מנצל את זה ונושך את אלקטאבז בזנבו, "אלקטאבז.... אגרוף מגה!" קורא המאמן לחוץ, אלקטאבז מתחיל להסתובב במהירות אל עבר זנבו, מנסה לחבוט אגרופים, וסאנדייל קופץ ומתחמק מההתקפה.
    "כדור אלקטרו על הרצפה ואז זריקה סייסמית!!!!" קורא המאמן, אלקטאבז יוצר כדור חשמלי ונוצץ, ומעיף אותו אל הרצפה, אבק מתעופף לכל עבר ובור נפער באדמה, קשה לך לראות מעט מה קורה. אלקטאבז רץ אל סאנדייל ותופס אותו עם ידיו, כמו קודם עם הויגורוט'. "עכשיו!", אלקטאבז קופץ באוויר כשסאנדייל מוצמד לגופו, ואז עושה סלטה, מרחיק אותו מגופו ומתחיל לשעוט אל עבר הרצפה.
    "אני לא אתן לזה לקרות שוב!" אומר בזעם. "סאנדייל , תשתמש בפזילה ולאחר מכן תשתמש בנשיכה , לאחר הנשיכה תשתמש במתקפת חול." אומר לסאנדייל בתקווה שזה יצליח ואני לא אפסיד שוב .

9. Water, Earth, Fire, Air.

עומר
    "תשתמש באבקת קרח ואז באקדח מים בשביל שהקרח ייזרק במהירות!" אתה קורא, ספיל מתכדרר ואבקה לבנה עוטפת אותו, הוא "גורם לה לרחף" ולעוף אל עבר רטטה. לאחר מכן הוא תוקף באקדח מים אימתני שפוגע באבקת שלג, ומתחיל להיקפא, הקצה של אקדח המים נהיה קפוא ופוגע ברטטה, שנפגע מהקצה הקפואו אז מהמים שנהיו קרים מעט גם כן. "ספיל!" הוא קורא באושר, אבל רטטה תוקף בהתקפות מהירות שוב ושוב ומחליש את ספיל מרגע לרגע.
    "יפה מאוד ספיל! אנחנו לא עומדים להפסיד את זה!!" אומר לספיל ואעודד אותו, "תקשיב חבר, יש לי רעיון בשביל סוג של מתקפה חדשה בשבילך. אתה זוכר שהסתובבת במקום כאשר השתמשת באבקת קרח? תעשה אותו דבר, רק שהפעם תסתובב באוויר ותשתמש באקדח מים! בשביל ליצור גלגל מים!" אחייך אל ספיל ואחכה לראות מה התוצאות.
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

10. לא ברור בכלל
    מרקוס
    בינתיים אל תחשוב אפילו על זה, אתה בפיגור רציני אחרי כולם
    אתה לא קורא חוקים? נתת פה לפחות 4+ מתקפות.
    מה זה "דחיפה אל השמש"? אתה רציני?
    ~~~~~~~~~~
    "תמשכי את צ'רובי בדחיפה אל השמש ואז תכסי אותו בשכבות של בוץ מסטירות בוץ כמה שאת יכולה,אז תשתמשי באקדח מים כדי לכסות את צ'רובי עד שגם אם הוא ישתחרר מהבוץ הוא לא יוכל לעשות שום דבר ותסיימי את זה בצווחה הכי חזק שאפשר!" אתה קורא לעבר מאדקיפ.
    מאדקיפ לא מבינה מה זה דחיפה על השמש ותוקפת בדחיפה רגילה, צ'רובי מתחמק. הוא תוקף בשמש בוקר והוא זוהר בכתום, הוא מתרפא. מאדקים נושמת בכבדות, היא תוקפת בסטירת בוץ וצ'רובי המהיר מצליח להתחמק.

לורן
    "אני לא אתן לזה לקרות שוב!" אתה קורא, "סאנדייל , תשתמש בפזילה ולאחר מכן תשתמש בנשיכה , לאחר הנשיכה תשתמש במתקפת חול."
    סאנדייל מתחיל לפזול, אבל זה לא משפיע על אלקטאבז מכיוון שהפנים של סאנדייל לא לעברו.
    אלקטאבז שועט ובא למעוך את סאנדייל על הרצפה, הם שועטים יחדיו על הרצפה.... ואבק ממלא את הזירה, אתה משפשף את עיניך ומחפש את סאנדייל, אתה לא רואה אותו. כשהאסק מתפזר אתם רואים רק את אלקטאבז עומד, מבולבל גם הוא. הוא עומד ליד בור
    "סאנדייל?!" אתה קורא בדאגה, לפתע יוצא חור ברצפה "סאנ!" הוא קורא, סאנדייל למד חפירה!
    למרות זאת, הרצפה קשה לחפירה, ולכן הוא נפצע קשות. הוא בקושי עומד

עומר
    "יפה מאוד ספיל! אנחנו לא עומדים להפסיד בזה!!" אתה קורא לעברו, הוא מחייך פצוע.
    "תקשיב חבר, יש לי רעיון בשביל סוג של מתקפה חדשה בשבילך. אתה זוכר שהסתובבת במקום כאשר השתמשת באבקת קרח? תעשה אותו דבר, רק שהפעם תסתובב באוויר ותשתמש באקדח מים! בשביל ליצור גלגל מים!" אתה קורא לעברו.
    ספיל קופץ בשביל להסתובב באוויר, אבל הוא נמוך מדי לקפוץ. הוא מסתובב במקום באקדח מים, ופוגע בך, ברטטה, ואפילו בליאור עם האקדח מים. הוא יוצר סוג של מזרקה חסרת שליטה
    רטטה לא מצליח להתקרב אל ספיל, עד שספיל מצחיק ורטטה קופץ עליו, אתה רואה שרטטה פוער את פיו.

Spoiler ספוילר

11. Water, Earth, Fire, Air.
    [b]
    עומר
    "יפה מאוד ספיל! אנחנו לא עומדים להפסיד בזה!!" אתה קורא לעברו, הוא מחייך פצוע.
    "תקשיב חבר, יש לי רעיון בשביל סוג של מתקפה חדשה בשבילך. אתה זוכר שהסתובבת במקום כאשר השתמשת באבקת קרח? תעשה אותו דבר, רק שהפעם תסתובב באוויר ותשתמש באקדח מים! בשביל ליצור גלגל מים!" אתה קורא לעברו.
    ספיל קופץ בשביל להסתובב באוויר, אבל הוא נמוך מדי לקפוץ. הוא מסתובב במקום באקדח מים, ופוגע בך, ברטטה, ואפילו בליאור עם האקדח מים. הוא יוצר סוג של מזרקה חסרת שליטה
    רטטה לא מצליח להתקרב אל ספיל, עד שספיל מצחיק ורטטה קופץ עליו, אתה רואה שרטטה פוער את פיו.
    "יפה מאוד ספיל" אומר לו, "בשארית כוחותייך תשתמש באקדח מים ישר אל תוך הפה של רטטה!" אנסה לעודד אותו כמה שהוכל ולחפש בסביבה פוקברים לרפא אותו.
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

12. לא ברור בכלל
    עומר
    "יפה מאוד ספיל" אתה משבח אותו.
    "בשארית כוחותייך תשתמש באקדח מים ישר אל תוך הפה של רטטה!" אתה אומר לו, רטטה שמתכוון לנשוך את ספיל בדיוק "בולע" אקדח מים חזק ועף אחורה כמה מטרים.
    אתה רואה שהוא נופל רטוב ומעולף כשהוא מזיל מפיו מים רבים
    "חחחחחחחחחחחחחחחח" צוחקת ליאור.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    מרקוס
    בינתיים אל תחשוב אפילו על זה, אתה בפיגור רציני אחרי כולם
    אתה לא קורא חוקים? נתת פה לפחות 4+ מתקפות.
    מה זה "דחיפה אל השמש"? אתה רציני?
    ~~~~~~~~~~
    "תמשכי את צ'רובי בדחיפה אל השמש ואז תכסי אותו בשכבות של בוץ מסטירות בוץ כמה שאת יכולה,אז תשתמשי באקדח מים כדי לכסות את צ'רובי עד שגם אם הוא ישתחרר מהבוץ הוא לא יוכל לעשות שום דבר ותסיימי את זה בצווחה הכי חזק שאפשר!" אתה קורא לעבר מאדקיפ.
    מאדקיפ לא מבינה מה זה דחיפה על השמש ותוקפת בדחיפה רגילה, צ'רובי מתחמק. הוא תוקף בשמש בוקר והוא זוהר בכתום, הוא מתרפא. מאדקים נושמת בכבדות, היא תוקפת בסטירת בוץ וצ'רובי המהיר מצליח להתחמק.

.
    אכניס את מאדקיפ ואמשיך אל מרכז הפוקימונים כשאומר "טוב,בריאות הפוקימון הכי חשובה ועם כל הקרבות האלה,קשה לנצח כשלא הכניסו אותך למרכז הפוקימונים" ואז אומר למירה "אז תפסת את אייפום?".
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

14. Water, Earth, Fire, Air.
    עומר
    "יפה מאוד ספיל" אתה משבח אותו.
    "בשארית כוחותייך תשתמש באקדח מים ישר אל תוך הפה של רטטה!" אתה אומר לו, רטטה שמתכוון לנשוך את ספיל בדיוק "בולע" אקדח מים חזק ועף אחורה כמה מטרים.
    אתה רואה שהוא נופל רטוב ומעולף כשהוא מזיל מפיו מים רבים
    "חחחחחחחחחחחחחחחח" צוחקת ליאור.
    *אני מהאייפון
    אקח פוקדור ואזרוק אותו על רטטה ״חבר חדש לחבורה ספיל! ״ אחייך אליו ואסתכל מה מצב הפוקדור
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

15. לא ברור בכלל
    מרקוס
    איך זה לעזאזל קשור שהוא לא היה במרכז
    ~~~~~~~
    "טוב,בריאות הפוקימון הכי חשובה ועם כל הקרבות האלה,קשה לנצח כשלא הכניסו אותך למרכז הפוקימונים" אתה אומר ומחזיר אותו לפוכדור, צ'רובי הולך משם מרוצה.
    "אז תפסת את אייפום?" אתה שואל את מירה, היא מראה לך את הפוכדור של אייפום ומהנהנת.

עומר
    "חבר חדש לחבורה ספיל!" אתה קורא וזורק פוכדור על הרטטה שנשאב לתוכו.
    הפוכדור מתחיל להתנדנד, ספיל נראה מתוח.
    לפתע הפוכדור עוצר, תפסת רטטה!

Spoiler ספוילר

עמוד 18 מתוך 30 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •