Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 30 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 442
  1. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Donphan~ צפה בהודעה
    [b]

לורן
    "אני לא אתן לזה לקרות שוב!" אתה קורא, "סאנדייל , תשתמש בפזילה ולאחר מכן תשתמש בנשיכה , לאחר הנשיכה תשתמש במתקפת חול."
    סאנדייל מתחיל לפזול, אבל זה לא משפיע על אלקטאבז מכיוון שהפנים של סאנדייל לא לעברו.
    אלקטאבז שועט ובא למעוך את סאנדייל על הרצפה, הם שועטים יחדיו על הרצפה.... ואבק ממלא את הזירה, אתה משפשף את עיניך ומחפש את סאנדייל, אתה לא רואה אותו. כשהאסק מתפזר אתם רואים רק את אלקטאבז עומד, מבולבל גם הוא. הוא עומד ליד בור
    "סאנדייל?!" אתה קורא בדאגה, לפתע יוצא חור ברצפה "סאנ!" הוא קורא, סאנדייל למד חפירה!
    למרות זאת, הרצפה קשה לחפירה, ולכן הוא נפצע קשות. הוא בקושי עומד
    "סאנדייל , תשתמש בזעם ואז בנשיכה הכי חזקה שלך." אומר . 'אוקיי , זה לא הולך להיות פשוט.' אחשוב לעצמי , "אלקטאבז שלך טוב." אומר בחיוך .

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    לורן
    "סאנדייל , תשתמש בזעם ואז בנשיכה הכי חזקה שלך."
    סאנדייל רץ אל עבר אלקטאבז, שמתחמק בקלות. "אלקטא!" הוא קורא, ידו מתחילה לזהור בכחול.
    "מה זה?..." אתה שואל המום, "אגרוף קרח. במיוחד נגד פוקימוני אדמה שחושבים שינצחו אותי ואת אלקטאבז" אומר המאמן. "וואו אלקטאבז שלך טוב" אתה אומר בחיוך ובהתפעלות, המאמן לא מגיב לזה. סאנדייל רץ אל אלקטאבז עם רגליו הקטנות, ופוער את פיו, הוא נושך את ידו של אלקטאבז במהירות. לפתע הפה של סאנדייל מתחיל לזהור, והאגרוף הזוהר של אלקטאבז [שכעת בפיו] מתכסה קרח שמכסה את סאנדייל כולו, ומקפיא אותו. בנוסף לזה, סאנדייל שוב מתעלף
    "קרב טוב אחי" אומר לך טום, המאמן מחזיר את אלקטאבז ואומר "אמרתי לך, אני והפוקימונים שלך הכי חזקים, מנצחים כל אחד, בכל מקום, בכל זמן. פעם הבאה אל תבזבז לי סתם זמן" הוא אומר לך ומתחיל לצעוד הרחק מכם. "סאנ.." הוא קורא מאוכזב, מההפסדים הרצופים.

Spoiler ספוילר

3. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא

טאי
    "לי קצת נמאס מיערות" אתה אומר, "למה? הם דווקא ממש נחמדים" אומרת זואי וצוחקת.
    "מה דעתך שנשאר פה ואז נמשיך ליער?" אתה שואל אותה, היא חושבת ואומרת "נו טוב..".
    "חכה רגע" היא אומרת והולכת אל עבר שירותים צדדיים וקטנים, היא הולכת לשם עם התיק ויוצאת עם בגד ים. "מה אתה אומר?" היא שואלת וקורצת לך.
    "סקארגי, נידורן צאו" היא קוראת ומוציאה אותם מהפוכדורים, נידורן מחייכת ורצה על החוף, סקארגי מעדיף להתאמן בניפוץ אבנים שעל החוף.
    "איזה פוקימון מוזר" אגיד כשאני מסתכל לכיוון סקארגי
    "חכי לי שנייה" אגיד לזואי ואלך גם להחליף בגדים(מקווה שיש לי D
    אחזור בחזרה לאיפה שזואי אמור לחכות לי
    "צא מדקיפ ,צא סטארביה" אגיד ואזרוק את 2 הפוקדורים שלהם באוויר
    ואשכב על החוף

4. TBM
    לורן
    "סאנדייל , תשתמש בזעם ואז בנשיכה הכי חזקה שלך."
    סאנדייל רץ אל עבר אלקטאבז, שמתחמק בקלות. "אלקטא!" הוא קורא, ידו מתחילה לזהור בכחול.
    "מה זה?..." אתה שואל המום, "אגרוף קרח. במיוחד נגד פוקימוני אדמה שחושבים שינצחו אותי ואת אלקטאבז" אומר המאמן. "וואו אלקטאבז שלך טוב" אתה אומר בחיוך ובהתפעלות, המאמן לא מגיב לזה. סאנדייל רץ אל אלקטאבז עם רגליו הקטנות, ופוער את פיו, הוא נושך את ידו של אלקטאבז במהירות. לפתע הפה של סאנדייל מתחיל לזהור, והאגרוף הזוהר של אלקטאבז [שכעת בפיו] מתכסה קרח שמכסה את סאנדייל כולו, ומקפיא אותו. בנוסף לזה, סאנדייל שוב מתעלף
    "קרב טוב אחי" אומר לך טום, המאמן מחזיר את אלקטאבז ואומר "אמרתי לך, אני והפוקימונים שלך הכי חזקים, מנצחים כל אחד, בכל מקום, בכל זמן. פעם הבאה אל תבזבז לי סתם זמן" הוא אומר לך ומתחיל לצעוד הרחק מכם. "סאנ.." הוא קורא מאוכזב, מההפסדים הרצופים.
    "כל הכבוד סאנדייל , הייתה טוב מאוד." אומר לסאנדייל ואתן לו ליטוף , "טוב אז טום , יש לך פוקימון חדש?" אשאל אותו בסקרנות . "ואתה רוצה אולי קרב , 2 על 2?" אשאל אותו , "נו נראה אותך פחדן!" אומר לו בשביל שיתעצבן וירצה להילחם .

5. לא ברור בכלל
    לורן
    אתה משבח את סאנדייל ומחזיר אותו לפוכדור שינוח.
    "טוב אז טום , יש לך פוקימון חדש? ואתה רוצה אולי קרב , 2 על 2?" אתה שואל אותו, "לא, אין לי, תגיד, מה עם התחרות ההוא שדיברו עליה? שמעתי היא כבר הייתה.. חבל שפספסנו אותה, אבל בראוויל הלך ליער! רוצה נלך לשם? בשביל זה נצטרך לעבור את החוף" אומר לך טום נמרץ.
    אתה מבין שאולי כדאי שתוותרו לבינתיים על קרב

טאי
    "איזה פוקימון מוזר" אתה אומר ומסתכל על סקראגי, שלא מבחין בכך וממשיך בניפוץ אבנים.
    "חכי לי שנייה" אתה אומר לזואי, אתה מוריד את החולצה ומחליף מכנסיים וחוזר לחוף.
    "צא מדקיפ ,צא סטארביה" אתה קורא, סטארביה ומאדקיפ יוצאים, אתה רואה שמאדקיפ משחק עם נידורן והם מתחילים לבנות "טירה" מחול, שנהרסת להם כל פעם. סטארביה מתרחקת מעט מהמים ומנקה את הנוצות שלה. אתה שוכב על החוף, לפתע אתה שומע "לוט"-"לוט"-"לוט", ושם לב לחבורת פוקימונים שאוספת מים מהים, ולוקחת אותם לעבר היער, וככה שוב ושוב.

Spoiler ספוילר

6. TBM
    לורן
    אתה משבח את סאנדייל ומחזיר אותו לפוכדור שינוח.
    "טוב אז טום , יש לך פוקימון חדש? ואתה רוצה אולי קרב , 2 על 2?" אתה שואל אותו, "לא, אין לי, תגיד, מה עם התחרות ההוא שדיברו עליה? שמעתי היא כבר הייתה.. חבל שפספסנו אותה, אבל בראוויל הלך ליער! רוצה שנלך לשם? בשביל זה נצטרך לעבור את החוף" אומר לך טום נמרץ.
    אתה מבין שאולי כדאי שתוותרו לבינתיים על קרב
    "אוקיי , אבל קודם אני רוצה לרפא את סאנדייל." אומר וארוץ לכיוון מרכז הפוקימונים , "שלום האחות ג'וי , את יכולה בבקשה לרפאות לי את סאנדייל?" אומר לה ואתן לה את הפוקדור של סאנדייל , לאחר שהיא תיתן לי את סאנדייל ארוץ לטום , "טום , עם אנחנו רוצים להשיג את בראולי אנחנו נצטרך לרוץ." אומר לטום ואתחיל לרוץ לכיוון יער פטלבורג אבל הפעם אסתכל עם מי שהוא עובר .

7. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    [b]
    עומר
    "חבר חדש לחבורה ספיל!" אתה קורא וזורק פוכדור על הרטטה שנשאב לתוכו.
    הפוכדור מתחיל להתנדנד, ספיל נראה מתוח.
    לפתע הפוכדור עוצר, תפסת רטטה!
    "קדימה, בא נראה את החבר החדש!" אומר בהתלהבות ואזרוק את הפוקדור של רטטה. לבנתיים אלטף את ספיל ואומר לו: "אתה רוצה לנוח חבר?" אחייך אליו ואסתכל מה קרה לליאור אחרי השתף מים.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. Trust me i'm the doctor

טאי
    "איזה פוקימון מוזר" אתה אומר ומסתכל על סקראגי, שלא מבחין בכך וממשיך בניפוץ אבנים.
    "חכי לי שנייה" אתה אומר לזואי, אתה מוריד את החולצה ומחליף מכנסיים וחוזר לחוף.
    "צא מדקיפ ,צא סטארביה" אתה קורא, סטארביה ומאדקיפ יוצאים, אתה רואה שמאדקיפ משחק עם נידורן והם מתחילים לבנות "טירה" מחול, שנהרסת להם כל פעם. סטארביה מתרחקת מעט מהמים ומנקה את הנוצות שלה. אתה שוכב על החוף, לפתע אתה שומע "לוט"-"לוט"-"לוט", ושם לב לחבורת פוקימונים שאוספת מים מהים, ולוקחת אותם לעבר היער, וככה שוב ושוב.
    'מעניין מה הם עושים שם' אחשוב כשאני מסתכל עליהם
    אתקרב עליהם ואז אוציא את הפוקדע ואסרוק אותם.
    ואז אבדוק למה הם עושים את זה.

9. לא ברור בכלל
    טאי
    'מעניין מה הם עושים שם' אתה חושב לעצמך, בינתיים זואי ממשיכה לנמנם והפוקימונים משחקים להם.
    אף אחד לא שם לב שאתה הולך בעקבות הפוקימונים.
    אתה מוציא את הפוקידע ומכוון על הפוקימון:
    "לוטאד, פוקימון עשב המים. הם שוכנים באזורים שקטים עם מים, העלה על ראשם יכול לצוף במים".
    הלוטאד ממשיכים ללכת אל עבר היער בקריאות "לוט,לוט,לוט".
    אתה רואה שהם לא הולכים לעבר היער, אלא לידו. במעבר בין היער לחוף, והם שופכים את המים על פוקימון גדול ועגול, דמוי לוויתן. "וויל" הוא זועק בכאב, אתה מבין שהלוטאד מרטיבים את הפוקימון על מנת שירגיש יותר טוב. מספר פוקימונים דמויי קופים מנסים לדחוף את הפוקימון במאמץ רב, אך לשווא, הוא כבר מדי

עומר
    "קדימה, בא נראה את החבר החדש!" אתה קורא, וזורק את הפוכדור שזה עתה הכנסת לכיס.
    "רט" הוא קורא מעט בשקט, ועדיין פצוע מהקרב. "רט רט רט" הוא מרחרח אותך ואת ספיל, ואז מחייך.
    "אתם רוצים לנוח חברים?" אתה שואל אותם, הם מהנהנים ואתה מחזיר אותם לפוכדורים.
    אתה מסתכל על ליאור; היא כבר התנקתה מהמים, וקמה על רגליה מוכנה. אתה רואה עד כמה היא באמת יפה
    "שנמשיך?" היא קוראת בחיוך, אתה מהנהן בראשך. אתם ממשיכים לאורך השביל, עד שאתם מגיעים לעיירה קטנה. "העיר אולידייל" רשום על שלט בצד הדרך.

לורן
    "אוקיי , אבל קודם אני רוצה לרפא את סאנדייל."
    אתה מגיע אל מרכז הפוקימונים, והאחות ג'ואי מחייכת כשהיא רואה אותך. היא לוקחת את הפוכדור של סאנדייל, ומרפאת אותו. "תנסה לא להילחם הרבה מדי, יהיו זמנים שלא תמצא מרכז פוקימונים והפוקימונים שלך יהיו מעולפים.. מצב לא נעים"
    "טום , עם אנחנו רוצים להשיג את בראולי אנחנו נצטרך לרוץ" אתה אומר לטום, טום מהנהן ואתם ממשיכים. אתם עוברים על פני חוף ים קטן, מספר שחפים עפים בשמיים.
    אתם ממשיכים ורואים יער גדול ורחב, ורשום בצד הדרך בשלט "יער פטלבורג".

Spoiler ספוילר

10. Water, Earth, Fire, Air.
    [B]

עומר
    "קדימה, בא נראה את החבר החדש!" אתה קורא, וזורק את הפוכדור שזה עתה הכנסת לכיס.
    "רט" הוא קורא מעט בשקט, ועדיין פצוע מהקרב. "רט רט רט" הוא מרחרח אותך ואת ספיל, ואז מחייך.
    "אתם רוצים לנוח חברים?" אתה שואל אותם, הם מהנהנים ואתה מחזיר אותם לפוכדורים.
    אתה מסתכל על ליאור; היא כבר התנקתה מהמים, וקמה על רגליה מוכנה. אתה רואה עד כמה היא באמת יפה
    "שנמשיך?" היא קוראת בחיוך, אתה מהנהן בראשך. אתם ממשיכים לאורך השביל, עד שאתם מגיעים לעיירה קטנה. "העיר אולידייל" רשום על שלט בצד הדרך.
    אכנס אל העיר ואחפש מרכז פוקימונים בשביל לרפא את הפוקימונים שלי ולפגוש מאמנים אחרים.
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

11. לא ברור בכלל
    עומר
    אתה הולך אל עבר בניין גדול עם גג אדום, אתה נכנס אליו ורואה תור אל עבר אישה עם שיער ורוד מעוגל. אתה נכנס לתור וליאור מחכה לך בצד. אתה מגיע אל האישה, והיא אומרת "שלום, אני האחות ג'ואי, מה אתה צריך?". אתה אומר שאתה רוצה שהיא תרפא לך את הפוקימונים, "אוקיי תן לי את הפוכדורים שלהם", אה נותן לה את הפוכדורים שלהם, והיא מכניסה אותם למכונה. המכונה מצפצפץ והיא מחזירה לך אותם, "בבקשה" היא אומרת.
    אתה הולך אל ליאור שמדברת עם נערה אחרת,עם שיער תכול ארוך ויפה, עיניים כחולות, לבושה חולצה וחצאית תכולה גם כן.
    "שלום, שמי נואל" היא אומרת לך. "עומר, תכיר, זו נואל, חברת ילדות שלי.. הכרתי אותה פעם כשגרתי בעיר אחרת" אומרת לך ליאור.

Spoiler ספוילר

12. Water, Earth, Fire, Air.
    עומר
    אתה הולך אל עבר בניין גדול עם גג אדום, אתה נכנס אליו ורואה תור אל עבר אישה עם שיער ורוד מעוגל. אתה נכנס לתור וליאור מחכה לך בצד. אתה מגיע אל האישה, והיא אומרת "שלום, אני האחות ג'ואי, מה אתה צריך?". אתה אומר שאתה רוצה שהיא תרפא לך את הפוקימונים, "אוקיי תן לי את הפוכדורים שלהם", אה נותן לה את הפוכדורים שלהם, והיא מכניסה אותם למכונה. המכונה מצפצפץ והיא מחזירה לך אותם, "בבקשה" היא אומרת.
    אתה הולך אל ליאור שמדברת עם נערה אחרת,עם שיער תכול, ועיניים כחולות.
    "שלום, שמי נואל" היא אומרת לך. "עומר, תכיר, זו נואל, חברת ילדות שלי.. הכרתי אותה פעם כשגרתי בעיר אחרת" אומרת לך ליאור.
    "נעים להכיר" אחייך ואלחץ את ידה. "אני עומר" בזמן שהיא עונה הוציא את הפוקימונים מהפוקדורים.
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

13. לא ברור בכלל
    עומר
    "נעים להכיר, אני עומר" אתה אומר ולוחץ את ידה.
    אתה מוציא את רטטה וספיל שיוצאים מהפוכדורים מאושרים, הם מחייכים וקופצים על הרגליים שלך.
    "וואו רטטה" אומרת נואל ומסתכלת על הרטטה הפצפון שלך, היא מוציאה חטיף קטן דמוי גבינה מוארכת ונותנת לו. "הם אוהבים את זה" היא אומרת, רטטה אוכל את החטיף בתיאבון רב ונראה מאושר
    "איך את יודעת?" שואלת אותה ליאור בהתרגשות, "צאו!" קוראת נואל, היא קופצת מהספסל וזורקת שני פוכדורים, מהם יוצאת רטטה בעלת סרט ורוד על הראש, לידה פוקימון דמוי צב.

Spoiler ספוילר

14. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=~Donphan~;1319788]מיקו
    ''אומ...בסדר בוא נלך אל דרך 103'' את אומרת ללן שמעלה את התיק על גבו, ושניכם מתחילים ללכת בתוך העיר, עד שאת מבחינה בשלט אל דרך 103 ואתם נכנסים לשם.
    את מסתכלת סביבך, מספר פוקימונים דמויי שחף עפים באוויר, חלקם מנקרים את הצמחייה.

אני אוציא את הפוקדע שלי ואסרוק את אחד הפוקימונים הללו.
    לאחר שאסרוק אותם אבין שהם ווינגלים והם מסוג מים-מעופף, אחליט ללכוד אחד אז אלך אל ההכי קרוב אליי אני אוציא את טורצ'יק ואומר ''יתרון סוגים זה לא חשוב אני סומכת עלייך חמוד! מיקוד ואז שריטהQ''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. Trust me i'm the doctor
    טאי
    'מעניין מה הם עושים שם' אתה חושב לעצמך, בינתיים זואי ממשיכה לנמנם והפוקימונים משחקים להם.
    אף אחד לא שם לב שאתה הולך בעקבות הפוקימונים.
    אתה מוציא את הפוקידע ומכוון על הפוקימון:
    "לוטאד, פוקימון עשב המים. הם שוכנים באזורים שקטים עם מים, העלה על ראשם יכול לצוף במים".
    הלוטאד ממשיכים ללכת אל עבר היער בקריאות "לוט,לוט,לוט".
    אתה רואה שהם לא הולכים לעבר היער, אלא לידו. במעבר בין היער לחוף, והם שופכים את המים על פוקימון גדול ועגול, דמוי לוויתן. "וויל" הוא זועק בכאב, אתה מבין שהלוטאד מרטיבים את הפוקימון על מנת שירגיש יותר טוב. מספר פוקימונים דמויי קופים מנסים לדחוף את הפוקימון במאמץ רב, אך לשווא, הוא כבר מדי

'אוי לא,פוקימון מסכן' אחשוב לעצמי
    אתקרב עליו ואנסה לבדוק מה הבעיה אצלו.
    "מדקיפ,סטארביה צאו" אגיד לאזרוק את 2 הפוקדורים שלהם לאוויר
    "מדקיפ אתה תרטיב את הפוקימון הגדול בעזרת אקדח מים,וסטארביה אתה תעזור להם לדחוף אותו" אגיד להם
    בנתיים אני אחזור לחוף ואספר לזואי ואשלח אותה לשמור על הפוקימון הפצוע כשאני חוזר למרכז הפוקימון בעיר הקרובה ואקרא לאחות ג'וי

עמוד 19 מתוך 30 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •