Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 30 ראשוןראשון ... 111920212223 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 442
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    לורן
    תענה לה"פ

טאי
    סטארביה נקבה
    ~~~~~~~~~
    "שרומיש, פוקימון הפטרייה. כאשר הם חשים מאוימים, הם שולחים נבגים לאוויר שגורמים לאויב"
    "סטארביה את מוכנה לקרב הראשון שלך?" אתה שואל אותה והיא מהנהנת.
    סטארביה מעופפת מעל שרומיש, ומנפנפת בכנפיה, חתכי אוויר נוצרים ושורטים את השרומיש שנפגע מהם. "שרו מיש!" הוא קורא, נבגים סגולים יוצאים מהקודקוד על ראשו ומתחילים להתפזר על גופה של סטארביה, סטארביה צונחת על האדמה (לא נפגעת, רק צונחת), ואתה רואה שגופה מכוסה כולו רעל, היא נפצעת מהרעל שמשפיע עליה.

Spoiler ספוילר

2. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Donphan~ צפה בהודעה
    [b]

טאי
    סטארביה נקבה
    ~~~~~~~~~
    "שרומיש, פוקימון הפטרייה. כאשר הם חשים מאוימים, הם שולחים נבגים לאוויר שגורמים לאויב"
    "סטארביה את מוכנה לקרב הראשון שלך?" אתה שואל אותה והיא מהנהנת.
    סטארביה מעופפת מעל שרומיש, ומנפנפת בכנפיה, חתכי אוויר נוצרים ושורטים את השרומיש שנפגע מהם. "שרו מיש!" הוא קורא, נבגים סגולים יוצאים מהקודקוד על ראשו ומתחילים להתפזר על גופה של סטארביה, סטארביה צונחת על האדמה (לא נפגעת, רק צונחת), ואתה רואה שגופה מכוסה כולו רעל, היא נפצעת מהרעל שמשפיע עליה.
    "סטארביה התקפה מהירה,עכשיו "אקרא ואבקש מזואי לחפש "פרי" שיעזור נגד הרעל שיש לסטארביה P:
    "סטארביה חתך אווירי ותנסה לא לזוז הרבה כדאי שהרעל לא יתפשט"

3. לא ברור בכלל
    טאי
    "סטארביה התקפה מהירה,עכשיו" אתה מורה לה, סטארביה עפה במהירות אל עבר שרומיש ודוחפת אותה על עץ קרוב. אתה מבקש מזואי, והיא הולכת לחפש פרי, בעודה מתרחקת אתה שומע את השרומיש מתרגז. "סטארביה חתך אווירי ותנסה לא לזוז הרבה כדאי שהרעל לא יתפשט" אתה קורא, סטארביה שולחת חתך אווירי, ושרומיש מצליח להתחמק, הוא תוקף בקליע זרעים אימתני שמעיף את סטארביה אחורה, "סטאררר!" היא קוראת בחוזקה כשהרעל פוגע בה שוב. "הנה!" קוראת זואי, היא זורקת פרי לאוויר, וסטארביה צוללת ואוכלת אותו, היא נריאת יותר טוב והרעל שעל גופה מתחיל להתמוסס באוויר ולהיעלם. היא עדיין פצועה

Spoiler ספוילר

4. Trust me i'm the doctor
    טאי
    "סטארביה התקפה מהירה,עכשיו" אתה מורה לה, סטארביה עפה במהירות אל עבר שרומיש ודוחפת אותה על עץ קרוב. אתה מבקש מזואי, והיא הולכת לחפש פרי, בעודה מתרחקת אתה שומע את השרומיש מתרגז. "סטארביה חתך אווירי ותנסה לא לזוז הרבה כדאי שהרעל לא יתפשט" אתה קורא, סטארביה שולחת חתך אווירי, ושרומיש מצליח להתחמק, הוא תוקף בקליע זרעים אימתני שמעיף את סטארביה אחורה, "סטאררר!" היא קוראת בחוזקה כשהרעל פוגע בה שוב. "הנה!" קוראת זואי, היא זורקת פרי לאוויר, וסטארביה צוללת ואוכלת אותו, היא נריאת יותר טוב והרעל שעל גופה מתחיל להתמוסס באוויר ולהיעלם. היא עדיין פצועה
    "תודה זואי אני חייב לך" אודה לה
    "סטארביה צווחה ומיד אחרי זה התקפה מהירה" אצווה עליו

5. לא ברור בכלל
    טאי
    אתה מודה לזואי שמסמיקה מעט.
    סטארביה גם מודה לה, היא צווחת בחוזקה, דבר שמבהיל את השרומיש מעט, ומיד אחר כך תוקפת בהתקפה מהירה.
    במהירות הבזק, היא פוגעת בשרומיש מספר פגיעות ומעיפה אותו מהמקום, הוא נופל מעולף על האדמה. אתה מוציא פוכדור, וסטארביה מהנהינת לאישור, אתה זורק פוכדור והשרומיש נשאב לתוכו... לאחר כמה נדנודים, הפוכדור נשאב ושרומיש יוצא.

Spoiler ספוילר

6. Trust me i'm the doctor
    טאי
    אתה מודה לזואי שמסמיקה מעט.
    סטארביה גם מודה לה, היא צווחת בחוזקה, דבר שמבהיל את השרומיש מעט, ומיד אחר כך תוקפת בהתקפה מהירה.
    במהירות הבזק, היא פוגעת בשרומיש מספר פגיעות ומעיפה אותו מהמקום, הוא נופל מעולף על האדמה. אתה מוציא פוכדור, וסטארביה מהנהינת לאישור, אתה זורק פוכדור והשרומיש נשאב לתוכו... לאחר כמה נדנודים, הפוכדור נשאב ושרומיש יוצא.
    "סטארבייה בלימה עכשיו!" אצווה עליה
    "וסיים את זה עם חתך אווירי"

7. לא ברור בכלל
    לורן
    אני בכוונה עושה קרב קצר, זה קשה לפרט יותר מדי
    ~~~~~~~~~~~~
    טום מחכה שתוציא את טריקו.
    "אני רוצה לעשות את זה, טריקו תשתמשי בשאיבה על הנינקדות ולאחר מכן תתחמקי מכל המתקפות שלהם , לא משנה איך ואני אביא את זיגזגון וסאנדייל" אתה אומר לו, "גם אני רוצה! יש פה מספיק לכולם" הוא אומר.
    "סאנדייל , תשתמש בחפירה, זיגזגון תשתמש בדחיפה." אתה מורה להם.
    "דרווזי בלבול, קקניאה אגרוף שאיבה" קורא טום.
    חמישה פוקימונים כנגד חמישה נינקדות, טריקו תוקפת בשאיבה את אחד הנינקדות, אבל הוא תוקף אותה בחתך זעם, הוא פוצע אותה קשה והיא מתקשית לקום על רגליה, לבסוף היא מתעלפת. זיגזגון תוקף בדחיפה אך הנינקדה תוקף בחפירה, סאנדייל שם לב לזה ותוקף את הנינקדה המתחפשר בחפירה, הוא פוגע בו והנינקדה עף פצוע מעולף. זיגזגון תוקף בדחיפה, הוא פוגע בנינקדה, בזמן שהנינקדה שורט אותו, שניהם נפצעים מעט. קקניאה ונינקדה מתנגשים בינהם עם חתך זעם ואגרוף שאיבה, שניהם נופלים מעולפים. דרוזי תוקף בבלבול ומצליח לגרום לנינקדה לאבד מעט שליטה על גופו, כל הנינקדה שהתעלפו בורחים, והפוקימונים שלכם שהתעלפו חוזרים לפוכדורים. נשארו סאנדייל, זיגזגון ודרווזי על שלושה נינקדות אחרים.

טאי
    סטארביה תוקפת בחתך אווירי, שמעלף את שרומיש שוב פעם. אתה זורק עליו פוכדור, ולאחר כמה נדנודים.. נתפס!

Spoiler ספוילר

8. Trust me i'm the doctor
    טאי
    סטארביה תוקפת בחתך אווירי, שמעלף את שרומיש שוב פעם. אתה זורק עליו פוכדור, ולאחר כמה נדנודים.. נתפס!
    "יש" אקרא בקול
    אוציא את שרומיש כדאי לראות איזה מתקפות יש לה ואת מצבה ואז אחזיר אותה
    "טוב אז נמשיך?" אשאל את זואי
    "אני לא רוצה שיחשיך" אגיד לה

9. TBM
    שם: מתן
    לורן
    אני בכוונה עושה קרב קצר, זה קשה לפרט יותר מדי
    ~~~~~~~~~~~~
    טום מחכה שתוציא את טריקו.
    "אני רוצה לעשות את זה, טריקו תשתמשי בשאיבה על הנינקדות ולאחר מכן תתחמקי מכל המתקפות שלהם , לא משנה איך ואני אביא את זיגזגון וסאנדייל" אתה אומר לו, "גם אני רוצה! יש פה מספיק לכולם" הוא אומר.
    "סאנדייל , תשתמש בחפירה, זיגזגון תשתמש בדחיפה." אתה מורה להם.
    "דרווזי בלבול, קקניאה אגרוף שאיבה" קורא טום.
    חמישה פוקימונים כנגד חמישה נינקדות, טריקו תוקפת בשאיבה את אחד הנינקדות, אבל הוא תוקף אותה בחתך זעם, הוא פוצע אותה קשה והיא מתקשית לקום על רגליה, לבסוף היא מתעלפת. זיגזגון תוקף בדחיפה אך הנינקדה תוקף בחפירה, סאנדייל שם לב לזה ותוקף את הנינקדה המתחפשר בחפירה, הוא פוגע בו והנינקדה עף פצוע מעולף. זיגזגון תוקף בדחיפה, הוא פוגע בנינקדה, בזמן שהנינקדה שורט אותו, שניהם נפצעים מעט. קקניאה ונינקדה מתנגשים בינהם עם חתך זעם ואגרוף שאיבה, שניהם נופלים מעולפים. דרוזי תוקף בבלבול ומצליח לגרום לנינקדה לאבד מעט שליטה על גופו, כל הנינקדה שהתעלפו בורחים, והפוקימונים שלכם שהתעלפו חוזרים לפוכדורים. נשארו סאנדייל, זיגזגון ודרווזי על שלושה נינקדות אחרים.
    *אפשר לתפוס פה וורמפל ?
    "סאנדייל , תשתמש בנשיכה , ותתלתל את הנינקדה בפיך ולאחר מכן תעיף אותה." אומר לסאנדייל , "זיגזגון תשתמש בדחיפה בכל הכוח על הנינקדה הזאת." אומר לזיגזגון , "אז טום , אחרי הקרב נמשיך מהר ביער." אומר לטום

10. משתמש מנוסה
    תומאס
    "אוקיי, בואו נלך לדרך 104, זאת גם הזדמנות לבלות קצת עם הפוקימונים ואולי גם למצוא פוקימון מים" אתה אומר. "קדימה" מאיצה בשניכם לילי, אתם הולכים אל החוף.
    ילדים משחקים עליו, הרבה פוקימונים משתכשכים במים, ובקיצור יש הנאה גדולה על החוף.
    "סיי" קוראת חבורה הבנויה משלושה פוקימונים דמויי ברווז, מאחוריהם בת עם בגד ים, ועוד שני בנים שלא לבושים בחולצה, אבל כן עם מכנסיים. "רוצים נגדינו קרב?" שואל הבן הנמוך יותר, חבריו מהנהנים. לוקאס מעט נבוך אבל אומר לך "אה... למה לא?".

.
    "אין בעיה, אני בפנים" אני אומר בחיוך "צא החוצה, טיילו!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה, מחכה שלוקאס יבחר גם כן וגם לילי.

11. לא ברור בכלל
    טאי
    אתה מוציא את שרומיש שעוד חסרת הכרה ובודק לה ת'מתקפות. [יתעדכן אחרכך]
    את וזואי ממשיכים בדרככם, ואתה מחזיר את סטארביה לפוכדור. לאחר כ10 דקות הליכה, אתם מגיעים אל היציאה מהיער.
    "סופסוף" קוראת זואי, ויוצאת מהיער ביחד איתך. אתם רואים חנות פרחים, ואגם יפהפה שמאחוריו נמצאת עיר גדולה.

לורן
    בזמן שדרווזי מצליח להצח את הנינקדה שלו, אתה מורה לפוקימוניך "סאנדייל , תשתמש בנשיכה , ותתלתל את הנינקדה בפיך ולאחר מכן תעיף אותה. זיגזגון תשתמש בדחיפה בכל הכוח על הנינקדה הזאת."
    סאנדייל רץ אל הנינקדה, אך הוא תוקף בחתך זעם שגורם לו לאבד שליטה. לאחר שסאנדייל נופל על הקרקע, הוא תוקף בעוד כמה חתכי זעם, לפתע זיגזגון רואה את זה ותוקף בדחיפה את סאנדייל, הוא נפצע במקומו. זיגזגון עף אחורה, פצוע אנושות. בינתיים הנינקדה מעלפים את סאנדייל עם חתכי זעם חזקים, זיגזגון הפצוע קם על רגליו, הוא מתחיל לרוץ אל הנינקדה תוך כדי שהוא זוהר באור לבן, גופו מתחיל להתרחב, ונהיה לו זנב גדול וארוך, תוך כדי הריצה הוא נוהם "זיגזגון", ואתה מבין שזו הפעם האחרונה שהוא יאמר את זה. ליינון מתחיל לחבוט את הנינקדה בידיו, ולשרוט אותם חזק. הפוקידע מצפצף "ליינון למד חבטות זעם!". הנינקדה מתעלפים ובורחים מהמקום, ליינון מחייך אליך, מעט פצוע

תומאס
    אתה מוציא החוצה את טיילו "טיילו!" הוא צווח. האחרים בוחרים בסינדקוויל ובמאריל.
    "בלבול! בלבול! בלבול!!" קוראים שלושתם, הסיידאקים מתחילים לתקוף בבלבול, טיילו מנסה להתחמק אך במקום זה מתחיל להתנגש באדמה, ולהיטלטל בין השמיים לארץ.

Spoiler ספוילר

12. Trust me i'm the doctor
    טאי
    אתה מוציא את שרומיש שעוד חסרת הכרה ובודק לה ת'מתקפות. [יתעדכן אחרכך]
    את וזואי ממשיכים בדרככם, ואתה מחזיר את סטארביה לפוכדור. לאחר כ10 דקות הליכה, אתם מגיעים אל היציאה מהיער.
    "סופסוף" קוראת זואי, ויוצאת מהיער ביחד איתך. אתם רואים חנות פרחים, ואגם יפהפה שמאחוריו נמצאת עיר גדולה.
    "טוב אני צריך ללכת למרכז פוקימונים" אגיד לזואי
    "רוצה לבוא איתי או שניפגש באיפה שהוא אחר כך?"אשאל אותה
    ואמשיך למרכז הפוקימון לרפות אותם

13. משתמש מנוסה
    תומאס
    אתה מוציא החוצה את טיילו "טיילו!" הוא צווח. האחרים בוחרים בסינדקוויל ובמאריל.
    "בלבול! בלבול! בלבול!!" קוראים שלושתם, הסיידאקים מתחילים לתקוף בבלבול, טיילו מנסה להתחמק אך במקום זה מתחיל להתנגש באדמה, ולהיטלטל בין השמיים לארץ.
    "קדימה טיילו, אתה יכול להשתחרר מזה! נסה להשתמש במיקוד אנרגיה, עם שימוש בצווחה! נסה להשתחרר קדימה!" אני קורא לעברו.

14. לא ברור בכלל
    תומאס
    "קדימה טיילו, אתה יכול להשתחרר מזה! נסה להשתמש במיקוד אנרגיה, עם שימוש בצווחה! נסה להשתחרר קדימה!" אתה קורא לעברו, טיילו מנסה "לפתוח" את כנפיו ולשחרר את אפקט הבלבול, כשהוא רואה שהוא לא מצליח הוא תוקף במיקוד אנרגיה, ואז צווח בחזקה. סיידאק שמאבד ריכוז מפסיק את הבלבול ומפיל את טיילו, שברגע האחרון מעופף ולא נופל על הקרקע.
    סינקוויל תוקף במהירות, כוכבים קטנים זוהרים ומהירים שעפים אל עבר הסיידאק, "עכשיו, גם גחלת!" קורא לוקאס. סינדקוויל מוסיף להתקפה גחלת, מה שיוצא כוכבים לוהטים שעפים אל הסיידאק, הוא נפגע ונכרך בבטנו. מאריל בינתיים מתאבק עם סיידאק ב"קרב אקדחי מים", בסוף מאריל מצליח לפגוע בסיידאק. לפתע שלושת המאמנים מולכם קוראים "גלישה! גלישה! גלישה!!".
    הסיידאק עומדים זה לצד זה, כשלפתע מתחתיהם נוצר גל ענקי, והם גולשים על הגל הגדול אל עבר סינקוויל, מאריל וטיילו.

טאי
    אתה מתחיל לצעוד בגשר על האגם, זואי אמרה לך שהיא רוצה להתבונן באזור ולכן אתה הולך לבד.
    כשאתה עובר את האגם, אתה רואה עיר ענקית, עם בניינים גדולים.
    אתה נכנס, וכעבור כמה דקות אתה מוצא את מרכז הפוקימונים, אתה נכנס ורואה את האחות ג'ואי, מכיוון שמאוחר אין תור ואתה ניגש אליה. "כן? במה אוכל לעזור?" היא שואלת, ואתה נותן לה את הפוכדורים. היא מכניסה אותם למכונה ומחזירה אליך
    אתה יוצא לבחוץ, ושומע קהל רחב [יחסית ללילה] מתבוננים ומדברים בינהם, אתה הולך לשם ורואה את אותו קהל צופה בטלוויזית ענק באמצע העיר, שם מדברים על עוד מעשי שוד שהתבצעו לאחרונה.

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    תומאס
    "קדימה טיילו, אתה יכול להשתחרר מזה! נסה להשתמש במיקוד אנרגיה, עם שימוש בצווחה! נסה להשתחרר קדימה!" אתה קורא לעברו, טיילו מנסה "לפתוח" את כנפיו ולשחרר את אפקט הבלבול, כשהוא רואה שהוא לא מצליח הוא תוקף במיקוד אנרגיה, ואז צווח בחזקה. סיידאק שמאבד ריכוז מפסיק את הבלבול ומפיל את טיילו, שברגע האחרון מעופף ולא נופל על הקרקע.
    סינקוויל תוקף במהירות, כוכבים קטנים זוהרים ומהירים שעפים אל עבר הסיידאק, "עכשיו, גם גחלת!" קורא לוקאס. סינדקוויל מוסיף להתקפה גחלת, מה שיוצא כוכבים לוהטים שעפים אל הסיידאק, הוא נפגע ונכרך בבטנו. מאריל בינתיים מתאבק עם סיידאק ב"קרב אקדחי מים", בסוף מאריל מצליח לפגוע בסיידאק. לפתע שלושת המאמנים מולכם קוראים "גלישה! גלישה! גלישה!!".
    הסיידאק עומדים זה לצד זה, כשלפתע מתחתיהם נוצר גל ענקי, והם גולשים על הגל הגדול אל עבר סינקוויל, מאריל וטיילו.
    "טיילו, תפוס במהירות עם רגליך את סינדיקוויל! תעלה איתו לאוויר ותמקד אנרגיה, ואז תעוף מעל לגלישה שלהם ותזרוק אותו לעברם ככה שהם לא יוכלו לחמוק מההתקפה שלו! ואתה, תוסיף מתקפה מהירה! קדימה!" אני פוקד עליו "לוקאס, אני בטוח שאתה כבר תדע באיזו התקפה לתקוף" אני אומר לו.

עמוד 21 מתוך 30 ראשוןראשון ... 111920212223 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •