Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 30 ראשוןראשון ... 132122232425 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 442
  1. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Donphan~ צפה בהודעה
    [B]

עומר
    ספיל שולח אבקת קרח, ואקדח המים שסקווירטל שולח נקפא ונעצר.
    ספיל מנצל את ההלם של סקווירטל ותוקף באקדח מים, הוא פוגע בו אך לא מסב לו הרבה נזק.
    סקווירטל קופץ לכיוון ספיל ודוחף אותו על האדמה [tackle], לאחר מכן הוא תוקף בנשיכה ומתחיל לנשוך את ספיל.
    "תזהר ספיל! תנסה להשתמש באבקת שלג ואז תנסה לנשוך אותו ! יש לך את הניבים שלך, תנסה להחזיר לו! אני מאמין בך!" אומר לו בעידוד.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

2. TBM
    שם: מתן
    [B]
    לורן
    אתה אומר"אבל עדיין אין לך יותר פוקימונים מימני", "נו ו?" שואל טום, אתה עונה "ועכשיו אנחנו צריכים לרוץ."
    אתם מתחילים ללכת אל עבר היציאה מהיער, כשאתם יוצאים אתה רואה כמה כבר החשיך.
    אתה רואה אגם קטן שהירח נשקף בו, ומולכם חנות פרחים. מאחורי האגם [שעליו יש גשר] ישנה עיר גדולה.
    "וואו , איזה יופי." אומר בהתפעלות , "היי טום , נראה לי שזאת העיר של המכון הראשון , בוא." אומר וארוץ לכיוון העיר תוך כדי חיפוש פוקימונים בתוך המים , 'עם אני אמצא פוקימון מים אני אעצור לתפוס אותו.' אחשוב לעצמי .

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    לורן
    אתה מתחיל ללכת עם טום, ואתה מסתכל מדי פעם על האגם.
    אתה רואה מספר דגים בתוכו, ששוחים להנאתם.
    אתה ממשיך ללכת, ומגיע אל פתח העיר, העיר מלאה אורות. אתה רואה שכבר החשיך..

עומר
    אתה אומר לספיל לתקוף באבקת שלג, הוא מתחיל ליצור שלג באזור, ואז מנסה לנשוך את סקווירטל, אך זה לא עוזר וסקווירטל משתחרר מהאחיזה. "סחרור מהיר!" קוראת נואל, סקווירטל תוקף בסחרור מהיר שפוגע בספיל, ומעלף אותו.

Spoiler ספוילר

4. TBM
    לורן
    אתה מתחיל ללכת עם טום, ואתה מסתכל מדי פעם על האגם.
    אתה רואה מספר דגים בתוכו, ששוחים להנאתם.
    אתה ממשיך ללכת, ומגיע אל פתח העיר, העיר מלאה אורות. אתה רואה שכבר החשיך..

'אחר כך אחזור לפה לתפוס פוקימון.'אחשוב לעצמי ואלך לכיוון מרכז הפוקימון , "את יכולה לרפא לי את הפוקימונים?" אשאל את האחות ג'וי , "ואת יכולה גם לתת לי חדר אחד?" אמשיך בשאלה .

5. לא ברור בכלל
    לורן
    'אחר כך אחזור לפה לתפוס פוקימון' אתה חושב לעצמך.
    אתה הולך אל עבר מרכז הפוקימונים עם טום, ושניכם מבקשים שתרפא לכם את הפוקימונים.
    "ואת יכולה גם לתת לי חדר אחד?" אתה שואל, אבל שוכח שיש אכסניית פוקימונים שם ישנים..
    "לא חמודי, יש אכסניית פוקימונים" היא אומרת לך, "תסתכל במפה.." מוסיף טום.
    לאחר שאתם בודקים במפה אתם מוצאים את אכסניית הפוקימונים, ומזמינים חדר, אתם נכנסים אליו.

Spoiler ספוילר

6. TBM
    לורן
    'אחר כך אחזור לפה לתפוס פוקימון' אתה חושב לעצמך.
    אתה הולך אל עבר מרכז הפוקימונים עם טום, ושניכם מבקשים שתרפא לכם את הפוקימונים.
    "ואת יכולה גם לתת לי חדר אחד?" אתה שואל, אבל שוכח שיש אכסניית פוקימונים שם ישנים..
    "לא חמודי, יש אכסניית פוקימונים" היא אומרת לך, "תסתכל במפה.." מוסיף טום.
    לאחר שאתם בודקים במפה אתם מוצאים את אכסניית הפוקימונים, ומזמינים חדר, אתם נכנסים אליו.
    "ליינון , סאנדייל , טריקו , צאו עכשיו." אומר ואזרוק את הפוקדורים שלהם , "לכו לישון , עכשיו לילה ומחר הולכים למכון שיש פה והולכים לתפוס פוקימון חדש לצוות." אומר להם ואכנס למיטה ואעצום לאט את עיני .

7. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    QUOTE=~Donphan~;1322952]B]

טאי
    'וואו מעניין איזה "כנופייה" ביצעה את השוד הזה' אתה חושב לעצמך ומתקרב.
    "שם הארגון עוד לא ידוע לנו, אבל יש להיזהר. הפרופ' מתכוון לנקוט בצעדים נגדם, אם כי לא ידוע לנו איזה, אנחנו מקווים שאלו הצעדים הנכונים....." אתה שומע את הקריין מדבר מהטלוויזיה, ואז הולך אחרוה ומוציא מפה. אתה בודק, ומתברר לך שיש מכון! אתה מתחיל לצעוד אל עבר המכון, וכעבור כמה דקות מולך מתייצב מכון ענקי בגודלו עשוי כולו אבן.[/QUOTE]
    'זה כנראה מכון האבן' אחשוב
    "טוב 3..2...1.. אני נכנס!" אגיד ואכנס למכון

8. משתמש מנוסה
    תומאס
    אתה מלטף את ראשו של טיילו ומחזיר אותו לפוכדור.
    אתה ולוקאס מחליפים לבגד ים, לילי טוענת שהיא לא רוצה להיכנס לים ומתיישבת בצד.
    אתה ולוקאס רצים על החוף-מאריל, ויבראבה, סינדקוויל וטורצ'יק אחריכם. טורצ'יק וסינדקוויל מתיישבים על החוף מעט רחוק מהמים, בונים ארמון מחול, ויבראבה משגיח עליהם.
    אילו מאריל רץ אחריכם אל תוך המים. אתה משחקים בתוך המים ומתיזים אחד על השני, לפתע אתה רואה קבוצת פוקימונים דמויי כריש לא הרחק ממך.
    "כרישים!" אני קורא בבהלה ומתחיל לשחות במהירות לחוף. אחרי שאני יוצא החוצה אני עוצר מתנשף ומסתכל לעברם "מי אלה?" אני קורא מתנשף ובודק עליהם מידע בפוקדע.

9. לא ברור בכלל
    לורן
    אתה מוציא את פוקימוניך והולך לישון, גם טום מוציא את פוקימוניו והולך לישון.
    אתם קמים למחרת בבוקר, ואתה מופתע לגלות כשאתה קם שהספות נקרעו כמעט לגמרי. הפוקימונים שלך הולכים לסלון, ומופתעים לראות זאת גם. "מה קרה פה?!" אתה שואל, אבל הם לא יודעים.

טאי
    'זה כנראה מכון האבן' אתה חשב לעצמך וטופח על הקיר הקשה.
    "טוב 3..2...1.. אני נכנס!" אתה אומר, השומרים להבדיל מפעם קודמת נותנים לך לעבור.
    אתה נכנס ואתה רואה שלא כמו שחשבת, המכון מלא קרח. מולך עומדת נערה, שהיא כנראה מנהיגת המכון. "אני רוקסן, מנהיגת מכון ראסטבורו, זהו מכון האבן, אבל כפי שאתה רואה.. הייתה לנו בעיה במכון עם המיזוג, ונהיה קפוא, תרצה בכל זאת להילחם?" היא שואלת אותך.
    ~~~~
    זה שהיא מכון האבן לא אומר שלא יכולים להיות לה פוקימונים מסוג אחר, או כאלה שלא היו לה במשחקים.

תומאס
    "כרישים!" אתה קורא ורץ, לוקאס ומאריל אחריך. מאריל מנסה להאט אותם באקדח מים, אבל הם לא מתייחסים וממשיכים לשכון שם.
    "מי אלה?" אתה שואל תוך כדי התנשפות בכבדות.
    "שארפידו, הפוקימון האכזר והצרוה המפותחת של קארבנה. השיניים שלו יכולות לחתוך אפילו ברזל!, הוא מסוגל לשחות במהירות 75 קמ"ש, וקרוי גם הבריון של הים" אומר הפוקידע.
    אתה רואה שמשהו מוזר בשארפידו, הם מסתובבים בים תוך כדי צלילה וחזרה ללמעלה, הם נריאם לך מבולבלים. "גם אתה מבחין במשהו מוזר?" שואל אותך לוקאס.

Spoiler ספוילר

10. TBM
    לורן
    אתה מוציא את פוקימוניך והולך לישון, גם טום מוציא את פוקימוניו והולך לישון.
    אתם קמים למחרת בבוקר, ואתה מופתע לגלות כשאתה קם שהספות נקרעו כמעט לגמרי. הפוקימונים שלך הולכים לסלון, ומופתעים לראות זאת גם. "מה קרה פה?!" אתה שואל, אבל הם לא יודעים.
    "וואו , זה מוזר." אומר , "טוב מי מכם עשה את זה?" אומר ואסתכל לכל הפוקימונים בעיניים שלהם ולאחר שיתגלה מי עשה את זה אחזיר את הפוקימונים לפוקדורים וארוץ הכי מהר שלי למכון .

11. Trust me i'm the doctor
    טאי
    'זה כנראה מכון האבן' אתה חשב לעצמך וטופח על הקיר הקשה.
    "טוב 3..2...1.. אני נכנס!" אתה אומר, השומרים להבדיל מפעם קודמת נותנים לך לעבור.
    אתה נכנס ואתה רואה שלא כמו שחשבת, המכון מלא קרח. מולך עומדת נערה, שהיא כנראה מנהיגת המכון. "אני רוקסן, מנהיגת מכון ראסטבורו, זהו מכון האבן, אבל כפי שאתה רואה.. הייתה לנו בעיה במכון עם המיזוג, ונהיה קפוא, תרצה בכל זאת להילחם?" היא שואלת אותך.
    ~~~~
    זה שהיא מכון האבן לא אומר שלא יכולים להיות לה פוקימונים מסוג אחר, או כאלה שלא היו לה במשחקים.
    "בטח שאני רוצה אני מחכה לזה" אגיד ואתקדם לכיוונה
    "אז איך הקרבות במכון הזה הולכים?" אשאל את רוקסן

12. לא ברור בכלל
    לורן
    "וואו , זה מוזר, טוב מי מכם עשה את זה?" אתה שואל, דממה. אף אחד לא עונה, הם מסתכלים זה על זה מבולבלים. "לורן.. אה, נשאיר את זה ככה?" שואל אותך טום.
    "אני חושב שכדאי שנלך להסביר להיא של האכסנייה" אומר לך טום ומחזיר את פוקימוניו.

טאי
    השופט אומר "הקרבות הם של שני פוקימונים, קרבות יחידים [כל פעם 1 על 1], כאשר שני פוקימונים יתעלפו, המאמן השני ינצח. אסור להחליף פוקימונים במהלך הקרב" אומר השופט.
    "אוקיי, סווינאב, לזירה!" קוראת רוקסן, פוקימון דמוי חזיר יוצא מהפוכדור וקורא "סווי סווי!".
    "אתה מבין? כשיש לך זירה אחרת אתה צריך להתאים אותה, אז השאלתי מאחותי את הסווינאב, אל תדאג, גם הוא מבין קצת באבנים" אומרת לך רוקסן.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    תומאס
    "כרישים!" אתה קורא ורץ, לוקאס ומאריל אחריך. מאריל מנסה להאט אותם באקדח מים, אבל הם לא מתייחסים וממשיכים לשכון שם.
    "מי אלה?" אתה שואל תוך כדי התנשפות בכבדות.
    "שארפידו, הפוקימון האכזר והצרוה המפותחת של קארבנה. השיניים שלו יכולות לחתוך אפילו ברזל!, הוא מסוגל לשחות במהירות 75 קמ"ש, וקרוי גם הבריון של הים" אומר הפוקידע.
    אתה רואה שמשהו מוזר בשארפידו, הם מסתובבים בים תוך כדי צלילה וחזרה ללמעלה, הם נריאם לך מבולבלים. "גם אתה מבחין במשהו מוזר?" שואל אותך לוקאס.
    "כן... זה מאוד מוזר. אבל איך נגלה למה הם ככה?" אני שואל אותו

14. Trust me i'm the doctor
    [B]

טאי
    השופט אומר "הקרבות הם של שני פוקימונים, קרבות יחידים [כל פעם 1 על 1], כאשר שני פוקימונים יתעלפו, המאמן השני ינצח. אסור להחליף פוקימונים במהלך הקרב" אומר השופט.
    "אוקיי, סווינאב, לזירה!" קוראת רוקסן, פוקימון דמוי חזיר יוצא מהפוכדור וקורא "סווי סווי!".
    "אתה מבין? כשיש לך זירה אחרת אתה צריך להתאים אותה, אז השאלתי מאחותי את הסווינאב, אל תדאג, גם הוא מבין קצת באבנים" אומרת לך רוקסן.
    "צא מדקיפ" אגיד ואזרוק את הפוקדור באוויר
    "מדקיפ! אקדח מים על סווימנאב עכשיו!" אצווה עליו

15. TBM
    לורן
    "וואו , זה מוזר, טוב מי מכם עשה את זה?" אתה שואל, דממה. אף אחד לא עונה, הם מסתכלים זה על זה מבולבלים. "לורן.. אה, נשאיר את זה ככה?" שואל אותך טום.
    "אני חושב שכדאי שנלך להסביר להיא של האכסנייה" אומר לך טום ומחזיר את פוקימוניו.
    "כן כדאי שנסביר את זה." אומר וכשטום ילך אחפש רמזים , "אני חייב לחפש רמז." אומר בכעס ואחפש בכל מקום , גם בתוך המקרר אחפש .

עמוד 23 מתוך 30 ראשוןראשון ... 132122232425 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •