לורן
אתה מתחיל ללכת עם טום, ואתה מסתכל מדי פעם על האגם.
אתה רואה מספר דגים בתוכו, ששוחים להנאתם.
אתה ממשיך ללכת, ומגיע אל פתח העיר, העיר מלאה אורות. אתה רואה שכבר החשיך..
עומר
אתה אומר לספיל לתקוף באבקת שלג, הוא מתחיל ליצור שלג באזור, ואז מנסה לנשוך את סקווירטל, אך זה לא עוזר וסקווירטל משתחרר מהאחיזה. "סחרור מהיר!" קוראת נואל, סקווירטל תוקף בסחרור מהיר שפוגע בספיל, ומעלף אותו.
ספוילר
לורן
'אחר כך אחזור לפה לתפוס פוקימון' אתה חושב לעצמך.
אתה הולך אל עבר מרכז הפוקימונים עם טום, ושניכם מבקשים שתרפא לכם את הפוקימונים.
"ואת יכולה גם לתת לי חדר אחד?" אתה שואל, אבל שוכח שיש אכסניית פוקימונים שם ישנים..
"לא חמודי, יש אכסניית פוקימונים" היא אומרת לך, "תסתכל במפה.." מוסיף טום.
לאחר שאתם בודקים במפה אתם מוצאים את אכסניית הפוקימונים, ומזמינים חדר, אתם נכנסים אליו.
ספוילר
QUOTE=~Donphan~;1322952]B]
טאי
'וואו מעניין איזה "כנופייה" ביצעה את השוד הזה' אתה חושב לעצמך ומתקרב.
"שם הארגון עוד לא ידוע לנו, אבל יש להיזהר. הפרופ' מתכוון לנקוט בצעדים נגדם, אם כי לא ידוע לנו איזה, אנחנו מקווים שאלו הצעדים הנכונים....." אתה שומע את הקריין מדבר מהטלוויזיה, ואז הולך אחרוה ומוציא מפה. אתה בודק, ומתברר לך שיש מכון! אתה מתחיל לצעוד אל עבר המכון, וכעבור כמה דקות מולך מתייצב מכון ענקי בגודלו עשוי כולו אבן.[/QUOTE]
'זה כנראה מכון האבן' אחשוב
"טוב 3..2...1.. אני נכנס!" אגיד ואכנס למכון
לורן
אתה מוציא את פוקימוניך והולך לישון, גם טום מוציא את פוקימוניו והולך לישון.
אתם קמים למחרת בבוקר, ואתה מופתע לגלות כשאתה קם שהספות נקרעו כמעט לגמרי. הפוקימונים שלך הולכים לסלון, ומופתעים לראות זאת גם. "מה קרה פה?!" אתה שואל, אבל הם לא יודעים.
טאי
'זה כנראה מכון האבן' אתה חשב לעצמך וטופח על הקיר הקשה.
"טוב 3..2...1.. אני נכנס!" אתה אומר, השומרים להבדיל מפעם קודמת נותנים לך לעבור.
אתה נכנס ואתה רואה שלא כמו שחשבת, המכון מלא קרח. מולך עומדת נערה, שהיא כנראה מנהיגת המכון. "אני רוקסן, מנהיגת מכון ראסטבורו, זהו מכון האבן, אבל כפי שאתה רואה.. הייתה לנו בעיה במכון עם המיזוג, ונהיה קפוא, תרצה בכל זאת להילחם?" היא שואלת אותך.
~~~~
זה שהיא מכון האבן לא אומר שלא יכולים להיות לה פוקימונים מסוג אחר, או כאלה שלא היו לה במשחקים.
תומאס
"כרישים!" אתה קורא ורץ, לוקאס ומאריל אחריך. מאריל מנסה להאט אותם באקדח מים, אבל הם לא מתייחסים וממשיכים לשכון שם.
"מי אלה?" אתה שואל תוך כדי התנשפות בכבדות.
"שארפידו, הפוקימון האכזר והצרוה המפותחת של קארבנה. השיניים שלו יכולות לחתוך אפילו ברזל!, הוא מסוגל לשחות במהירות 75 קמ"ש, וקרוי גם הבריון של הים" אומר הפוקידע.
אתה רואה שמשהו מוזר בשארפידו, הם מסתובבים בים תוך כדי צלילה וחזרה ללמעלה, הם נריאם לך מבולבלים. "גם אתה מבחין במשהו מוזר?" שואל אותך לוקאס.
ספוילר
לורן
"וואו , זה מוזר, טוב מי מכם עשה את זה?" אתה שואל, דממה. אף אחד לא עונה, הם מסתכלים זה על זה מבולבלים. "לורן.. אה, נשאיר את זה ככה?" שואל אותך טום.
"אני חושב שכדאי שנלך להסביר להיא של האכסנייה" אומר לך טום ומחזיר את פוקימוניו.
טאי
השופט אומר "הקרבות הם של שני פוקימונים, קרבות יחידים [כל פעם 1 על 1], כאשר שני פוקימונים יתעלפו, המאמן השני ינצח. אסור להחליף פוקימונים במהלך הקרב" אומר השופט.
"אוקיי, סווינאב, לזירה!" קוראת רוקסן, פוקימון דמוי חזיר יוצא מהפוכדור וקורא "סווי סווי!".
"אתה מבין? כשיש לך זירה אחרת אתה צריך להתאים אותה, אז השאלתי מאחותי את הסווינאב, אל תדאג, גם הוא מבין קצת באבנים" אומרת לך רוקסן.
![]()
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)