Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 30 ראשוןראשון ... 142223242526 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 442
  1. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Donphan~ צפה בהודעה

עומר
    אתה אומר לספיל לתקוף באבקת שלג, הוא מתחיל ליצור שלג באזור, ואז מנסה לנשוך את סקווירטל, אך זה לא עוזר וסקווירטל משתחרר מהאחיזה. "סחרור מהיר!" קוראת נואל, סקווירטל תוקף בסחרור מהיר שפוגע בספיל, ומעלף אותו.
    "לא נורא ספיל.. היית טוב." אומר ואחזיר את ספיל לפוקדור. אוציא את רטטה מהפוקדור ואומר:" בא נראה מה יש לך רטטה! " אחייך אליו ואחשוב מה לעשות. "אוקיי רטטה, קודם כל אני רוצה שתעמוד במקום, ושפוט תשתמש במיקוד אנרגיה. מתי שנראה לך שאתה מוכן תשתמש במתקפה מהירה בכל הכח, ותזוז בזמן שאתה רץ בשביל לבלבל את סקווירטל!"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    עומר
    הסברתי לך שזה 1 על 1.. תערוך/תגיב מחדש.

לורן
    "כן.. כדאי שנסביר את זה" אתה אומר ומסתכל על הפוקימונים שלך, אתה מחפש רמזים, אתה רואה עוד פריטים שמעט נהרסו. אתה פותח את המקרר, להפתעתך הוא דווקא בסדר ושלם, גם כל האוכל שם.
    "טוב, לורן.. אנחנו לא נמצא כלום, אולי זה היה גנב או משהו" אומר לך טום.

טאי
    תזכור שאתה לא מאמן מתקדם והכל.. כולה התחלת את המסע, אתה לא אמור להכיר את כל הפוקימונים, בטח שלא כאלה שהמקור שלהם הוא לא בהואן..
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "צא מאדקיפ!" אתה קורא וזורק את הפוכדור של מאדקיפ, הוא יוצא וקורא "מאד מאד".
    "מדקיפ! אקדח מים על סווינאב עכשיו!" אתה מורה לו, מאדקיפ תוקף באקדח מים, בינתיים אתה שם לב לזואי שנכנסת למכון ורצה אל עבר אחד הספסלים. סילון המים הצנון פוגע בסווינאב ומטיח אותו אחורה, סווינאב נרטב כולו אך לא נראה שנפגע יותר מדי. "סווי!" הוא קורא ורץ אל עבר מאדקיפ, עדיין רטוב מעט, "הפלה!" קוראת רוקסן, סווינאב קופץ מעל מאדקיפ ומטיח אותו מתחתיו, מאדקיפ נפצע ומנסה להשתחרר מאחיזתו של סווינאב.

תומאס
    "לי אין מושג, אולי.. מאריל, אתה יכול לנסות לצלול ולבדוק?" שואל לוקאס. מאריל נבהל מהשאלה, ונרתע מעט. "בבקשה, אני לא חושב הם יפגעו בך, הם יותר מדי.. אבודים" מסביר לוקאס, מאריל חושב על זה ומהנהן.
    לאחר כמה דקות, שמאריל צולל במים, הוא קורא לכם לצלול גם. אתה נכנס, ושניכם רואים שהשארפידו מחפשים משהו, אתה לא יודע מה, אבל הם מחפשים דבר כלשהוא. אתה רואה שהים ריק מפוקימוני דגים, כנראה כולם נרתעים מהשארפידו, חוץ מדג אחד.. שמסובב עם הגב אליכם, הוא נראה רחוק מכם מאוד.

Spoiler ספוילר

3. TBM
    שם: מתן
    [B]

לורן
    "כן.. כדאי שנסביר את זה" אתה אומר ומסתכל על הפוקימונים שלך, אתה מחפש רמזים, אתה רואה עוד פריטים שמעט נהרסו. אתה פותח את המקרר, להפתעתך הוא דווקא בסדר ושלם, גם כל האוכל שם.
    "טוב, לורן.. אנחנו לא נמצא כלום, אולי זה היה גנב או משהו" אומר לך טום.
    *מצטער שזה קצר
    "כנראה." אומר וארוץ למוכרת וגם אנסה להסביר לה מה שקרה .

4. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    [QUOTE=~Donphan~;1325007][B]

טאי
    תזכור שאתה לא מאמן מתקדם והכל.. כולה התחלת את המסע, אתה לא אמור להכיר את כל הפוקימונים, בטח שלא כאלה שהמקור שלהם הוא לא בהואן..
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "צא מאדקיפ!" אתה קורא וזורק את הפוכדור של מאדקיפ, הוא יוצא וקורא "מאד מאד".
    "מדקיפ! אקדח מים על סווינאב עכשיו!" אתה מורה לו, מאדקיפ תוקף באקדח מים, בינתיים אתה שם לב לזואי שנכנסת למכון ורצה אל עבר אחד הספסלים. סילון המים הצנון פוגע בסווינאב ומטיח אותו אחורה, סווינאב נרטב כולו אך לא נראה שנפגע יותר מדי. "סווי!" הוא קורא ורץ אל עבר מאדקיפ, עדיין רטוב מעט, "הפלה!" קוראת רוקסן, סווינאב קופץ מעל מאדקיפ ומטיח אותו מתחתיו, מאדקיפ נפצע ומנסה להשתחרר מאחיזתו של סווינאב.

אקדח מים לא הוזיז לו? ואין לי עוד מתקפות מים..
    -------------------------
    ״מדקיפ תשתחרר מהאחיזה של סוואינוב עכשיו!״ אגיד למדקיפ ״טוב,מדקיפ צווחה עכשיו ואז דחיפה!״ אצווה עליו. ״סטירת בוץ מדקיפ ואז דחיפה״ אגיד למדקיפ
    סליחה אם זה קצר זה מהאיפוד

5. לא ברור בכלל
    טאי
    אתה מוזמן להחליט אם זה בגלל שאקדח מים חלש, או בגלל שההגנות של סווינאב ממש חזקות..
    ויש לך כאן חמישה מהלכים, אני אתייחס לשלושה הראשונים.
    ~~~~~~~~~~~~
    מאדקיפ מנסה להשתחרר, ואכן מצליח. מאדקיפ צווח בחזקה מרחוק, וסווינאב נרתע מעט.
    מאדקים מתחיל לרוץ אל עבר סווינאב, גם סווינאב רץ אל עבר מאדקיפ, והם מתנגשים זה כנגד זה בדחיפות חזקות במיוחד. שניהם מועפים אחורה מההתנגשות ונראים מותשים מעט.

לורן
    מה אתה תסביר למוכרת? להבא יותר ארוך.
    ~~~~~~~~~~
    אתה הולך אל המנהל של אכסניית הפוקימונים, ומחכים.
    אתם נכנסים, ומסבירים לו שבלילה זה קרה, בלי שידעתם.
    "טוב שדיווחתם, אנחנו נטפל בזה.. בכל מקרה, אנחנו לא נוכל להעניש אתכם בסכום כספי או משהו כי אכסניית הפוקימונים היא תרומה למאמנים מתחילים, אבל להבא תנסו להיות יותר זהירים" אומר לכם המנהל ואתם יוצאים מאכסניית הפוקימונים.
    מה תעשה?

Spoiler ספוילר

6. Trust me i'm the doctor
    טאי
    אתה מוזמן להחליט אם זה בגלל שאקדח מים חלש, או בגלל שההגנות של סווינאב ממש חזקות..
    ויש לך כאן חמישה מהלכים, אני אתייחס לשלושה הראשונים.
    ~~~~~~~~~~~~
    מאדקיפ מנסה להשתחרר, ואכן מצליח. מאדקיפ צווח בחזקה מרחוק, וסווינאב נרתע מעט.
    מאדקים מתחיל לרוץ אל עבר סווינאב, גם סווינאב רץ אל עבר מאדקיפ, והם מתנגשים זה כנגד זה בדחיפות חזקות במיוחד. שניהם מועפים אחורה מההתנגשות ונראים מותשים מעט.
    ?
    לפי מה שאני זוכר הגנה המיוחדת של סוואינוב לא משהו --- ״מדקיפ תקוף עכשיו עם סטירת בוץ״אצווה עליו. ״ואז תקוף אותו עם דחיפה אגיד למדקיפ

7. לא ברור בכלל
    טאי
    אני לא מבין את החשיבה שלך, אקדח מים לא כלכך עובד, אז סטירת בוץ? O-o'
    ובעקרון, הוא פשוט חזק.. אבל אחרי כמה אקדחי מים תוכל לנצח אותו. חוצמזה שתזכור שאתה במקום קפוא
    ~~~~~~~~~~
    מאדקיפ תוקף בסטירת בוץ, הוא מטיח את רגליו ומשחרר בוץ אל עבר סווינאב, הבוץ שועט וסווינאב מצליח להתחמק. מאדקיפ מתחיל לרוץ אל עבר סווינאב, כשלפתע רוקסן קוראת "רוח קרה!".
    סווינאב תוקף ברוח קרה שגורמת למאדקיפ לאבד שליטה, והוא מעט נפגע, עם זאת הוא תוקף את סוויאנב בדחיפה ובקושי מצליח להזיז אותו, סווינאב נראה במצב טוב לעומת מאדקיפ.
    "תגמור את זה עם קבר אבן!!" קוראת רוקסן, סווינאב תוקף בקבר אבן וחור סגלגל נפער מעל מאדקיפ שמנסה לברוח אבל החור עוקב אחריו. לבסוף מהחור נופלות מספר אבנים ענקיות שנופלות על מאדקיפ, והוא נקבר מתחתיהן, לאחר שהאבנים מתפרקות אתה רואה את מאדקיפ מעולף.

Spoiler ספוילר

8. Trust me i'm the doctor
    טאי
    אני לא מבין את החשיבה שלך, אקדח מים לא כלכך עובד, אז סטירת בוץ? O-o'
    ובעקרון, הוא פשוט חזק.. אבל אחרי כמה אקדחי מים תוכל לנצח אותו. חוצמזה שתזכור שאתה במקום קפוא
    ~~~~~~~~~~
    מאדקיפ תוקף בסטירת בוץ, הוא מטיח את רגליו ומשחרר בוץ אל עבר סווינאב, הבוץ שועט וסווינאב מצליח להתחמק. מאדקיפ מתחיל לרוץ אל עבר סווינאב, כשלפתע רוקסן קוראת "רוח קרה!".
    סווינאב תוקף ברוח קרה שגורמת למאדקיפ לאבד שליטה, והוא מעט נפגע, עם זאת הוא תוקף את סוויאנב בדחיפה ובקושי מצליח להזיז אותו, סווינאב נראה במצב טוב לעומת מאדקיפ.
    "תגמור את זה עם קבר אבן!!" קוראת רוקסן, סווינאב תוקף בקבר אבן וחור סגלגל נפער מעל מאדקיפ שמנסה לברוח אבל החור עוקב אחריו. לבסוף מהחור נופלות מספר אבנים ענקיות שנופלות על מאדקיפ, והוא נקבר מתחתיהן, לאחר שהאבנים מתפרקות אתה רואה את מאדקיפ מעולף.
    "מאדקיפ תחזור"אגיד ואחזיר אותו לפקודור
    "צא שרומיש" אגיד ואזרוק את הפוקדור שלו לאוויר
    "שרומיש נהג הלם ואז שאיבה" אצווה עליו

9. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    שם מלא: דרו דיימונד ( יהלום )
    פוקימונים: אמרת שאני אקבל רנדומלי כהתחלתי
    הערות/הארות/משהו אחר: אמרת שיש מקום בנוד ואני רוצה לתפוס גיבל
    נערך לאחרונה על ידי banana man, 05-19-2012 בשעה 10:47 PM
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

10. לא ברור בכלל
    טאי
    "מאדקיפ תחזור, צא שרומיש" אתה קורא באכזבה ומושיט את ידך קדימה, לוחץ על הכפתור וצופה במאדקיפ חוזר אל הכדור. בלי לחכות רגע, אתה זורק פוכדור נוסף, של שרומיש, הוא יוצא לקראת הקרב מכון הראשון שלו וקורא "שרו שרום!" בגאווה.
    "שרומיש נהג הלם ואז שאיבה" אתה מורה לשרומיש, שרץ אל עבר הסווינאב ומפזר נבגים כתומים לכל עבר, חלק מן הנבגים נתפסים בפרוותו של סווינאב והוא לרגע נראה כאילו הוא לא יכול לזוז, הוא נהיה משותק. שרומיש שולח כדור אור אדום אל עבר סווינאב, סווינאב מנסה להתחמק אך לא זז, הנבגים משתקים לו את הגוף. הכדור פוגע בסווינאב, הוא עובר בגופו וכשיוצא הוא חוזר ירוק, ונשאב לגופו של שרומיש. "שרום שרום!" שרומיש קורא, וסווינאב נראה חלש.

דרו, רשום.
    אתה יכול לבחור בין הפוקימונים הבאים:
    Purrloin,Emolga,Roggenrola.
    שלח לי את התשובה בה"פ

Spoiler ספוילר

11. TBM
    ציטוט פורסם במקור על ידי snivy~ צפה בהודעה
    [b]
    לורן
    מה אתה תסביר למוכרת? להבא יותר ארוך.
    ~~~~~~~~~~
    אתה הולך אל המנהל של אכסניית הפוקימונים, ומחכים.
    אתם נכנסים, ומסבירים לו שבלילה זה קרה, בלי שידעתם.
    "טוב שדיווחתם, אנחנו נטפל בזה.. בכל מקרה, אנחנו לא נוכל להעניש אתכם בסכום כספי או משהו כי אכסניית הפוקימונים היא תרומה למאמנים מתחילים, אבל להבא תנסו להיות יותר זהירים" אומר לכם המנהל ואתם יוצאים מאכסניית הפוקימונים.
    מה תעשה?
    'מעניין מה באמת קרה.' אחשוב לעצמי , ולאחר מכן אכין את החכה וארוץ לכיוון האגם , "אני עכשיו אנסה לתפוס פוקימון מים , זה יעזור לי במכון." אמלמל וארוץ לאגם וכשאגיע לאגם אזרוק את החכה ואכין את הפוקדור של טריקו .

12. משתמש מנוסה
    [B][CENTER][SIZE=4][COLOR=purple][U]
    התחלה~
    [I]
    אתם יורדים מהחדר לאחר שהתארגנתם, יורדים במדרגות, ו..ההורים שלכם מחכים לכם למטה, ביחד עם משפחתכם.
    על השולחן מונחת קופסא, עליה עטיפה אדומה-לבנה, בצד יש תיק קטן ונוח, אחד מהאלה שיהיה לכם יותר קל לקחת למסע.
    אמא שלכם: "תראו איך גדלת! היום את/ה יוצא/ת למסע!"
    אבא שלכם: "אנחנו נתגעגע, תשמרו על קשר ותיזהרו שם בחוץ!"
    אתם הולכים להוריכם ומודים להם, וגם לשאר המשפחה.
    להסוף מגיע הרגע הגדול, אתם פותחים את הקופסא.
    בתוכה יש 6 פוכדורים, אחד מהם בצבע אדום ומעט מנופח, האחרים קטנים יותר, לידם יש פוקידע.
    אתם מתרגשים, מכניסים את חמשת הפוכדורים הקטנים לכיס, ואת הגדול מחזיקים היטב ביד. את הפוקידע אתם מכניסים לכיס השני.
    אתם לוקחים את התיק ורואים שיש בו ציוד מחנאות (שק שינה,אוכל,מים,כובע), אתם שמים אותו על גביכם ומתחילים להיפרד לאט מהמשפחה.
    לאחר מכן, אתם יוצאים לבחוץ, הרוח הקרירה מלטפת את פניכם ואתם מוכנים לצאת למסע!~
    מולכם הבית של חבר/ת ילדותכם, הבטחתם שתחכו לו/לה להיפרד, בינתיים מצד שמאל נמצאת המעבדה של הפרופ', אבל היא נעולה.
    מה תעשו?
    עריכה : הגבתי לפני שראיתי את הה״פ
    -------------------------
    אני אחכה לחבר שלי בחוץ ואחשוב ׳וואו מסע הפוקימונים שלי אני לא מאמין , נו כמה זמן מחכים כאן לדן ( זה השם של החבר) אני כבר רוצה לצאת ׳ אחשוב בחוסר סבלנות שהוא יצא : ״ או סוף סוף מה נשמע תקשיב עכשיו אני יוצא למסע הפוקימונים שלי!״ אגיד בהתרגשות ״ אני בינתיים מחכה שהמעבדה תיפתח ״ אגיד.
    נערך לאחרונה על ידי banana man, 05-19-2012 בשעה 11:09 PM

13. לא ברור בכלל
    לורן
    מה קרה באמת לא הגבת (:
    אל תשכח שאתה לא מכיר את כל המכונים.. אתה לא אמור לדעת.. כולה התחלת את המסע!, ואין לך חכה..
    -----------
    "אני עכשיו אנסה לתפוס פוקימון מים , זה יעזור לי במכון" אתה ממלמל, אתה הולך אל עבר האגם הכחול ויושב על הגשר, טובל את הרגליים באגם הקריר והצונן, וממוקד על מנת למצוא פוקימון מים.
    לפתע אתה רואה סנפיר מעל המים, ופוקימון אדום שעורו נוצץ קורא "מאג'?".

דרו
    לא נורא
    -----------
    'וואו מסע הפוקימונים שלי אני לא מאמין , נו כמה זמן מחכים כאן לדן אני כבר רוצה לצאת' אתה חושב לעצמך, ומחכה מחוץ לביתו של דן.
    לאחד מספר דקות של התרגשות ולחץ מהמסע החדש, דן פותח את הדלת וקורא "דרו! מה נשמע אחי?". אתה עונה לו "או סוף סוף מה נשמע תקשיב עכשיו אני יוצא למסע הפוקימונים שלי!" בהתרגשות.
    רק עכשיו אתה מבחין שמאחורי רגליו של דן עומד לו פוקימון קטן, דמוי ציפור קטנה ואפורה.
    "פי פי!" קורא הפוקימון.
    "אני בינתיים מחכה שהמעבדה תיפתח" אתה אומר לו ואתם הולכים אל עבר המעבדה, אך רואים שהיא נעולה. אתם מחכים מספר דקות ושום דבר לא קורה, עדיין היא נעולה ואין מענה

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    [B]
    דרו
    לא נורא
    -----------
    'וואו מסע הפוקימונים שלי אני לא מאמין , נו כמה זמן מחכים כאן לדן אני כבר רוצה לצאת' אתה חושב לעצמך, ומחכה מחוץ לביתו של דן.
    לאחד מספר דקות של התרגשות ולחץ מהמסע החדש, דן פותח את הדלת וקורא "דרו! מה נשמע אחי?". אתה עונה לו "או סוף סוף מה נשמע תקשיב עכשיו אני יוצא למסע הפוקימונים שלי!" בהתרגשות.
    רק עכשיו אתה מבחין שמאחורי רגליו של דן עומד לו פוקימון קטן, דמוי ציפור קטנה ואפורה.
    "פי פי!" קורא הפוקימון.
    "אני בינתיים מחכה שהמעבדה תיפתח" אתה אומר לו ואתם הולכים אל עבר המעבדה, אך רואים שהיא נעולה. אתם מחכים מספר דקות ושום דבר לא קורה, עדיין היא נעולה ואין מענה
    ״ מה זה הפוקימון הזה?״ אשאל את דן ״ אתה בכלל מכיר אותו ״ אשאל ואבדוק אותו בפוקידע תוך כדי שאני מחכה לפרופסור.

15. TBM
    [QUOTE=snivy~;1327190]לורן
    מה קרה באמת לא הגבת (:
    אל תשכח שאתה לא מכיר את כל המכונים.. אתה לא אמור לדעת.. כולה התחלת את המסע!, ואין לך חכה..
    -----------
    "אני עכשיו אנסה לתפוס פוקימון מים , זה יעזור לי במכון" אתה ממלמל, אתה הולך אל עבר האגם הכחול ויושב על הגשר, טובל את הרגליים באגם הקריר והצונן, וממוקד על מנת למצוא פוקימון מים.
    לפתע אתה רואה סנפיר מעל המים, ופוקימון אדום שעורו נוצץ קורא "מאג'?".

__________________________________________________ __________________________

סורי חשבתי שהגבתי וגם הוא חושב שיעזור במכון הוא לא יודע איזה סוג (אבן/אדמה) המכון .
    __________________________________________________ ______________________
    אקפוץ למים ואשחה לאט בשביל שהפוקימון לא יבהל ויברח , וכשאהיה מספיק קרוב בשביל שאוכל לתפוס אותו בידיי אתפוס אותו בחוזקה ואשחה במהירות כדי שהפוקימון לא יברח לי , ובזמן שאשחה אוציא פוקדור מכיסי ואזרוק/אשים אותו על הפוקימון , ועם הוא לא יתפס ויברח לי מן היידים אז אצא מן המים , אתייבש ואז אחפש מקום שאוכל להשיג בו פיתיונות וחכה .

עמוד 24 מתוך 30 ראשוןראשון ... 142223242526 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •