Pokemon GO
עמוד 26 מתוך 30 ראשוןראשון ... 162425262728 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 376 עד 390 מתוך 442
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי snivy~ צפה בהודעה
    אשמח אם תאמרו איך הטפסים עכשיו...

תומאס
    אתה ימני או שמאלי?
    ---------------
    אתה שוחה במהירות אל עבר החוף, היד שלך מדממת אבל המים המתוקים עוצרים מעט את הדימום. הפוקימון שוחה אחריך במהירות, אך מאריל מצליח לעצור אותו בעזרת בלימה חזקה, ומתחיל להתעמת איתו בזמן שלוקאס שוחה אחריך בחזרה.
    אתה עולה על החוף ולילי רצה אליך, "מה קרה?! איפה מאריל?!" היא קוראת, לוקאס מספר ממש במהירות שרודף אחריכם פוקימון והוא בינתיים מעכב אותו. אתה מוצי אאת טיילו שמעופף לידך
    אתם לא מספיקים לטפל בידך, וכבר אתה רואה את מאריל מועף מהים אל עבר החול שרוט וחבול, הפוקימון שוחה גבוה כך שאתם יכולים לראות שהוא שם, אתה רואה שגם כל השארפידו מתחילים לשחות לעברו. הפוקימון עולה על החוף ושולח כדור מים ענקי שכמעט פוגע בכם, אתה רואה שטיילו תוקף בהתקפה מהירה ומפוצץ את הכדור לפני שמגיע אליכם.
    אתה רואה שהשארפידו זועמים, הם קופצים ותוקפים אתכם גם הם בכדורי מים ענקיים [WATER PULSE], ואתם תופסים מחסה. הם ממשיכים להפגיז אתכם בזמן שהפוקימון מצטרף ומתאחד עם הלהקה שלו (נניח וגיליתם שהוא המפותח שלו.. חח)
    לפתע מגיח מאמן בעל שיער חום וחולצה ירקרקה, מכנסיו שחורים וקצרים ולידו פוקימון דמוי סנאי עם זנב ארוך מאוד, "פארט! רעם!", הפוקימון טוען בגופו אנרגייה, ומיד מגיח ברק ענק מהשמיים שמשחמל את להקת השארפידו, הם עוזבים את החוף במהירות.
    אתה מסתכל על המאמן, והוא מבחין בכם, הוא נותן ללילי ערכת עזרה ראשונה שכוללת תחבושת ומשחה, והולך מהמקום במהירות.
    אני עשיתי :]
    תלוי מאיפה מסתכלים
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "היי, חכה!" אני קורא לעברו בניסיון לעצור אותו, אבל פולט עוד זעקות כאב כתוצאה מהנשיכה. אני מחכה שלילי תחבוש אותי וקם על רגליי "אאוץ', זה כואב" אני אומר ומעוות את פניי בגל הכאב "מי היה הבנאדם הזה? נראה מיסתורי..." אני אומר לה וללוקאס "מאריל בסדר?" אני שואל את לילי ומחכה לתשובה. אחרי שהיא עונה לי אני מסתכל מה השעה ובוחן עוד את החוף.

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    תומאס
    אחלה תשובה D:
    כשיהיה לך זמן למרתון תאמר, וכנס למסן'.
    ----------
    אתה מנסה לעצור את האיש, אך הוא עבר עזב, ולא שומע את קריאותיך.
    לילי חובשת לך במקצועיות את היד, "למדתי את זה בבית" היא אומרת בחיבה ואתה מרגיש הקלה.
    "מי היה הבנאדם הזה? נראה מיסתורי..." אתה ממלמל, לוקאסו לילי מסכימים. "מאריל בסדר?" אתה ולילי שואלים כאחד, לוקאס מצביע עליו, נראה שהוא מתקשה לעמוד, והוא קורס על החוף. "מאריל!" לילי קוראת ורצה אליו, היא תופסת אותו בידיה ומחבקת אותו, לפתע אור לבן מכסה את גופו ואוזניו מתחילות לצמוח יותר, כך גם זנבו. "מאריל!" הוא קורא. "מה? הוא לא התפתח הרגע? איך הוא עדיין אומר מאריל?" אתה שואל בחוסר ידיעה, "אזומאריל, פוקימון ארנב האקווה והצורה המפותחת של מאריל. אזומאריל הם הורים טובים ושומרים על הילדים שלהם בצורה נהדרת, הם אוהבים להשתכשך בבריכות ואגמים" אומר הפוקדקס של לילי. "טוב זה מה שקורה כשלא מקשיבים קודם לפוקדקס" קוראת לילי ומחבקת את אזומאריל, עד שרואה שבכל זאת הוא עדיין פצוע. "תנוח מעט" היא אומרת ומחזירה אותו לפוכדור, אתה רואה שמתחיל מעט להגיע הערב ושהשעה כבר 6.

דרו
    "איזה חמודים" אתה קורא ומתקרב אל הפוקימונים, נראה שאחד מהם מתבייש, השני מפחד.
    אתה בודק אותם בפוקידע, אלה הם ווידל, פוקימוני הזחל. כפי שהפוקידע אומר לך "הוא נוהג להתקיף את אויביו עם המחט על ראשו, הוא אוכל עלים".
    הווידל שמפחד, יורה לעברך חוט דביק במיוחד ואתה מועד ונופל אחורה, היד שלך מעט נקשרה בחוט.

טאי
    מפריע לי שאתה שוכח להחזיר ת'פוקימונים שלך ולומר להם מילים טובות
    זואי נמצאת במכון צופה בך -_-
    ------
    'באסה' אתה חשוב ומחזיר את שרומיש, אתה יוצא מהמכון כשזואי אחריך. "מצטערת" היא אומרת, "אני חושבת לאתגר גם את רוקסן, מה דעתך בינתיים להתאמן? תבטיח לי שתחזור חזק יותר?" היא שואלת בחיוך. "אני חושבת לפחות להתחיל בלאתגר אותה, סקראגי נואש לקרבות" היא מוסיפה.
    אתה מסתכל, השעה 7 וחצי בערב.

לורן
    קודם אתה מציג את עצמך: "אני לורן , נעים מאוד."
    "היי שמעתי שאת מנהיגת המכון פה , אני רוצה לעשות נגדך קרב" אתה אומר לרוקסן. טום מסתכל עליך ועיניו נוצצות "בראוולי! הבטחת לי קרב נגדך, ואני רואה שאתם כבר מוכנים עם הריאמה ו... האבן הזה, אז אולי אני וחבר שלי לורן נילחם בשניכם בקרב כפול? מה דעתכם?" הוא שואל בתקווה ומסתכל עליך, על רוקסן ובראוולי בציפיה.
    "לי אין בעיה" אומרת רוקסן, "ברור" אומר בראוולי וחושף חיוך קטן. "לורן? בבקשה? ואם ננצח נשיג שני תגי מכון!" אומר טום. "אבל אם תפסידו לא תקבלו אף אחד.. גם אם תנצחו אחד מאיתנו, זה שניים או כלום" אומר בראוולי.
    בינתיים אתה בודק את הפוקימונים:
    "פרובופאס, פוקימון המצפן והצורה המפותחת של נוזפאס. הוא שולט בחופשיות בשלוש יחידות קטנות הנקראות "מיני-אפים" [מהמילה "אף"] באמצעות כוח מגנטי חזק ביותר", זה אומר כאשר אתה סורק את הפוקימון הסלעי.
    "הריאמה, פוקימון דחיפות הזרוע והצורה המפותחת של מקוהיטה. הוא אוהד להילחם בפוקימונים בעלי נפח גוף גדול, הוא יכול להעיף משאית בעזרת דחיפות הזרוע שלו".

Spoiler ספוילר

3. TBM
    שם: מתן
    [b]
    לורן
    קודם אתה מציג את עצמך: "אני לורן , נעים מאוד."
    "היי שמעתי שאת מנהיגת המכון פה , אני רוצה לעשות נגדך קרב" אתה אומר לרוקסן. טום מסתכל עליך ועיניו נוצצות "בראוולי! הבטחת לי קרב נגדך, ואני רואה שאתם כבר מוכנים עם הריאמה ו... האבן הזה, אז אולי אני וחבר שלי לורן נילחם בשניכם בקרב כפול? מה דעתכם?" הוא שואל בתקווה ומסתכל עליך, על רוקסן ובראוולי בציפיה.
    "לי אין בעיה" אומרת רוקסן, "ברור" אומר בראוולי וחושף חיוך קטן. "לורן? בבקשה? ואם ננצח נשיג שני תגי מכון!" אומר טום. "אבל אם תפסידו לא תקבלו אף אחד.. גם אם תנצחו אחד מאיתנו, זה שניים או כלום" אומר בראוולי.
    בינתיים אתה בודק את הפוקימונים:
    "פרובופאס, פוקימון המצפן והצורה המפותחת של נוזפאס. הוא שולט בחופשיות בשלוש יחידות קטנות הנקראות "מיני-אפים" [מהמילה "אף"] באמצעות כוח מגנטי חזק ביותר", זה אומר כאשר אתה סורק את הפוקימון הסלעי.
    "הריאמה, פוקימון דחיפות הזרוע והצורה המפותחת של מקוהיטה. הוא אוהד להילחם בפוקימונים בעלי נפח גוף גדול, הוא יכול להעיף משאית בעזרת דחיפות הזרוע שלו".

"אוקיי , בואו נעשה את זה." אומר ברצינות , "טריקו צאי לקרב." אומר ואחכה שטום יבחר את הפוקימון שהוא מוציא , "טריקו תשתמשי באקרובטיקה על הריאמה , ולאחר מכן בשאיבה על פרובופאס." אומר ברצינות , "היי טום , תעשה את ההתקפה שלך ואחרי זה כדאי שנשלב את המתקפות." אומר ואחכה לתשובתו .

4. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    טאי
    מפריע לי שאתה שוכח להחזיר ת'פוקימונים שלך ולומר להם מילים טובות
    זואי נמצאת במכון צופה בך -_-
    ------
    'באסה' אתה חשוב ומחזיר את שרומיש, אתה יוצא מהמכון כשזואי אחריך. "מצטערת" היא אומרת, "אני חושבת לאתגר גם את רוקסן, מה דעתך בינתיים להתאמן? תבטיח לי שתחזור חזק יותר?" היא שואלת בחיוך. "אני חושבת לפחות להתחיל בלאתגר אותה, סקראגי נואש לקרבות" היא מוסיפה.
    אתה מסתכל, השעה 7 וחצי בערב.
    אתה מגיב פעם ב... אז אני שוכח
    ------------
    "אם את רוצה לאתגר אותה,את יכולה עכשיו" אגיד לה אחכה לתשובה.

5. לא ברור בכלל
    טאי
    שים לב ל-מה אתה נכנס.. אין לי כוח לעדכן לך את כל הקרב שלה חחחחחח
    ------
    "אני בטוחה!" היא אומרת, ומחייכת.
    "איפה אתה הולך להתאמן?" היא שואלת אותך ומצביעה על דרך 116.
    "שם?" היא שואלת.

לורן
    אתה מוציא את טריקו, טום מוציא את קקניאה.
    טריקו תוקפת באקרובטיקה, ולהפתעתך תוקפת ראשונה לפני שהשאר מספיקים לזוז. היא רצה אל עבר הריאמה ופוגעת בגופו שוב ושוב, הריאמה מחכה שטריקו תהיה קרובה ואז תוקף בהנפת זרוע! טריקו עפה אחורה על הקיר, סוג של מקפצת על הקיר חזרה לזירה, ונראית בסדר, אבל מעט פצועה.
    בינתיים אגרוף הקרח הקפוא של פרובופאס נגד אגרוף השאיבה המסתובב של קקניאה, נוצר פיצוץ ירוק-כחול, וקקניאה עף אחורה. פרובופאס גם הוא נפצע אך בשל משקלו הכבד לא מועף.
    טריקו תוקפת בשאיבה, ושולחת כדור אל עבר פרובופאס. הוא נפגע, אך לפני שהכדור מצליח לחזור אל טריקו, הוא שולח כדור חשמלי ירוק ונוצץ אל עבר הכדור הירוק השני, הוא פוגע בו והורס אותו, להפתעתך הכדור עצמו לא מושמד, ואותו כדור חזק פוגע בטריקו ומחשמל אותה. טריקו משתתקת ומצליחה להזיז את גופה במאמץ רב
    "אני עומד לתקוף בעוקץ רעל את פרובופאס" קורא טום, "קקניאה, עוקץ רעל על פרובופאס!" הוא מרוה לקקניאה. קקניאה תוקף בעוקץ רעל את פרובופאס, אך נראה שהעור המתכתי שלו לא מאפשר לרעל לעבור לגופו.

Spoiler ספוילר

6. TBM
    [b]

לורן
    אתה מוציא את טריקו, טום מוציא את קקניאה.
    טריקו תוקפת באקרובטיקה, ולהפתעתך תוקפת ראשונה לפני שהשאר מספיקים לזוז. היא רצה אל עבר הריאמה ופוגעת בגופו שוב ושוב, הריאמה מחכה שטריקו תהיה קרובה ואז תוקף בהנפת זרוע! טריקו עפה אחורה על הקיר, סוג של מקפצת על הקיר חזרה לזירה, ונראית בסדר, אבל מעט פצועה.
    בינתיים אגרוף הקרח הקפוא של פרובופאס נגד אגרוף השאיבה המסתובב של קקניאה, נוצר פיצוץ ירוק-כחול, וקקניאה עף אחורה. פרובופאס גם הוא נפצע אך בשל משקלו הכבד לא מועף.
    טריקו תוקפת בשאיבה, ושולחת כדור אל עבר פרובופאס. הוא נפגע, אך לפני שהכדור מצליח לחזור אל טריקו, הוא שולח כדור חשמלי ירוק ונוצץ אל עבר הכדור הירוק השני, הוא פוגע בו והורס אותו, להפתעתך הכדור עצמו לא מושמד, ואותו כדור חזק פוגע בטריקו ומחשמל אותה. טריקו משתתקת ומצליחה להזיז את גופה במאמץ רב
    "אני עומד לתקוף בעוקץ רעל את פרובופאס" קורא טום, "קקניאה, עוקץ רעל על פרובופאס!" הוא מרוה לקקניאה. קקניאה תוקף בעוקץ רעל את פרובופאס, אך נראה שהעור המתכתי שלו לא מאפשר לרעל לעבור לגופו.
    "טריקו את בסדר ?" אשאל בדאגה , "אוקיי , אתם ביקשתם את זה , טריקו תשתמשי בשאיבה על הריאמה ופרובופאס." אומר , "אוקיי טום , אחרי שאשתמש בשאיבה שתסיח את דעתם , תגרום לקקניאה להשתמש במתקפת עשב כלשהי על פרובופאס." אלחש לטום .

7. משתמש מנוסה
    תומאס
    אחלה תשובה D:
    כשיהיה לך זמן למרתון תאמר, וכנס למסן'.
    ----------
    אתה מנסה לעצור את האיש, אך הוא עבר עזב, ולא שומע את קריאותיך.
    לילי חובשת לך במקצועיות את היד, "למדתי את זה בבית" היא אומרת בחיבה ואתה מרגיש הקלה.
    "מי היה הבנאדם הזה? נראה מיסתורי..." אתה ממלמל, לוקאסו לילי מסכימים. "מאריל בסדר?" אתה ולילי שואלים כאחד, לוקאס מצביע עליו, נראה שהוא מתקשה לעמוד, והוא קורס על החוף. "מאריל!" לילי קוראת ורצה אליו, היא תופסת אותו בידיה ומחבקת אותו, לפתע אור לבן מכסה את גופו ואוזניו מתחילות לצמוח יותר, כך גם זנבו. "מאריל!" הוא קורא. "מה? הוא לא התפתח הרגע? איך הוא עדיין אומר מאריל?" אתה שואל בחוסר ידיעה, "אזומאריל, פוקימון ארנב האקווה והצורה המפותחת של מאריל. אזומאריל הם הורים טובים ושומרים על הילדים שלהם בצורה נהדרת, הם אוהבים להשתכשך בבריכות ואגמים" אומר הפוקדקס של לילי. "טוב זה מה שקורה כשלא מקשיבים קודם לפוקדקס" קוראת לילי ומחבקת את אזומאריל, עד שרואה שבכל זאת הוא עדיין פצוע. "תנוח מעט" היא אומרת ומחזירה אותו לפוכדור, אתה רואה שמתחיל מעט להגיע הערב ושהשעה כבר 6.
    "בואו נקים כאן מחנה, אני לא בטוח שנצליח לחזור חזרה לעיר פטלבורג" אני אומר להם. אני מתיישב על החול עם ידו הפצועה, ומסתכל לעבר השקיעה של השמש לאט לאט בים "לילי, נכון שהשקיעה יפה?" אני שואל אותה ומלטף את ראשו של טיילו.

8. לא ברור בכלל
    תומאס
    חחחחחחח וואו חשבתי התבלבלת בין טיילו ללילי חחח
    ---------
    "בואו נקים כאן מחנה, אני לא בטוח שנצליח לחזור חזרה לעיר פטלבורג" אתה מציע, "אתה בטוח? אנחנו קרובים לעיר פטאלבורג, וגם בתוך יער נראה לי יהיה יותר פשוט.." לוקאס מציע.
    אתם מסכמים בינכם לבסוף להקים מחנה פה, אתה ולוקאס מתארגנים עם שקי שינה ועוזרים גם ללילי שהלכה בינתיים עם הפוכדורים שלה אל מרכז הפוקימונים.
    לאחר שהיא חוזרת שלושתכם מתיישבים מול הזריחה, עד שלוקאס נזכר שהוא צריך לעשות משהו. "אני אדבר איתכם אחר כך, אני צריך להתקשר להורים שלי דרך מרכז הפוקימונים" הוא אומר ורץ.
    "נכון שהזריחה יפה?" אתה שואל את לילי ומסתכל על הזריחה, היא מהנהנת ואומרת "כן.. אתה לא מתגעגע להורים? אני לא יודעת מה איתך, אבל אני מתגעגעת. למרות זאת, כל הכיף במסע שלנו מחפה על כך."

לורן
    "טריקו את בסדר?" אתה שואל אותה, היא מהנהנת.
    אתה מבקש מטום לתקוף בהתקפת עשב. "אוקיי , אתם ביקשתם את זה , טריקו תשתמשי בשאיבה על הריאמה ופרובופאס."
    "קקניאה, שאיבה גם אתה!" קורא טום ומצביע לעברם. טריקו וקקניאה מהנהנים, הם יוצרים שניהם כדורים, ומשלבים אותם, מה שיוצר כדור גדול הרבה יותר. הם שולחים את הכדור האדום אל עבר הריאמה ופרובופאס שנפצעים ממנו מאוד, והאור האדום שמתפוצץ הופך לירוק ונשאב בגופם, הם נראים מעולה.
    "התקפת השלושה, הריאמה!" קוראת רוקסן, בראוולי בהתחלה מעט מופתע, אבל אז רק מהנהן. "הריאמה, תתקוף בדחיפת זרוע ותדחוף את פרובופאס במהירות אל עבר הפוקימונים!" קורא בראוולי, הזרועות של הריאמה מתרחבות והוא דוחף את פרובופאס שמתחיל להסתובב כשאגרופיו אחד אדום אש, השני כחול קרח, והאחרון צהוב חשמלי. "תבינו, אלה שלושה אגרופים שהצלחנו להכניס להתקפה אחת, מדהים, לא? והיא גם מחפה על המון סוגים של פוקימונים" מסבירה רוקסן.
    פרובופאס פוגע בשקקניאה ובטריקו עם האפים הקטנים שלו, ושניהם נפצעים קשה, נראה שהם בקושי יכולים לקום.

Spoiler ספוילר

9. TBM
    [b]

לורן
    "טריקו את בסדר?" אתה שואל אותה, היא מהנהנת.
    אתה מבקש מטום לתקוף בהתקפת עשב. "אוקיי , אתם ביקשתם את זה , טריקו תשתמשי בשאיבה על הריאמה ופרובופאס."
    "קקניאה, שאיבה גם אתה!" קורא טום ומצביע לעברם. טריקו וקקניאה מהנהנים, הם יוצרים שניהם כדורים, ומשלבים אותם, מה שיוצר כדור גדול הרבה יותר. הם שולחים את הכדור האדום אל עבר הריאמה ופרובופאס שנפצעים ממנו מאוד, והאור האדום שמתפוצץ הופך לירוק ונשאב בגופם, הם נראים מעולה.
    "התקפת השלושה, הריאמה!" קוראת רוקסן, בראוולי בהתחלה מעט מופתע, אבל אז רק מהנהן. "הריאמה, תתקוף בדחיפת זרוע ותדחוף את פרובופאס במהירות אל עבר הפוקימונים!" קורא בראוולי, הזרועות של הריאמה מתרחבות והוא דוחף את פרובופאס שמתחיל להסתובב כשאגרופיו אחד אדום אש, השני כחול קרח, והאחרון צהוב חשמלי. "תבינו, אלה שלושה אגרופים שהצלחנו להכניס להתקפה אחת, מדהים, לא? והיא גם מחפה על המון סוגים של פוקימונים" מסבירה רוקסן.
    פרובופאס פוגע בשקקניאה ובטריקו עם האפים הקטנים שלו, ושניהם נפצעים קשה, נראה שהם בקושי יכולים לקום.
    'הם ממש חזקים.' אחשוב לעצמי , "אוקיי טריקו תשתמשי באקרובטיקה על הריאמה ושתגמרי תתרחקי מיד . "טום אתה תתקוף את פרובפאס." אומר

10. משתמש מנוסה
    תומאס
    חחחחחחח וואו חשבתי התבלבלת בין טיילו ללילי חחח
    ---------
    "בואו נקים כאן מחנה, אני לא בטוח שנצליח לחזור חזרה לעיר פטלבורג" אתה מציע, "אתה בטוח? אנחנו קרובים לעיר פטאלבורג, וגם בתוך יער נראה לי יהיה יותר פשוט.." לוקאס מציע.
    אתם מסכמים בינכם לבסוף להקים מחנה פה, אתה ולוקאס מתארגנים עם שקי שינה ועוזרים גם ללילי שהלכה בינתיים עם הפוכדורים שלה אל מרכז הפוקימונים.
    לאחר שהיא חוזרת שלושתכם מתיישבים מול הזריחה, עד שלוקאס נזכר שהוא צריך לעשות משהו. "אני אדבר איתכם אחר כך, אני צריך להתקשר להורים שלי דרך מרכז הפוקימונים" הוא אומר ורץ.
    "נכון שהזריחה יפה?" אתה שואל את לילי ומסתכל על הזריחה, היא מהנהנת ואומרת "כן.. אתה לא מתגעגע להורים? אני לא יודעת מה איתך, אבל אני מתגעגעת. למרות זאת, כל הכיף במסע שלנו מחפה על כך."
    שקיעה, לא זריחה. חחחח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "ברור שגם אני מתגעגע, אבל ידענו שזה מה שיהיה כשנצא למסע. לפחות אני שמח שיצאנו ביחד למסע ולא לבד. ככה יותר כיף" אני אומר לה ומחייך.
    אני מחליט להוציא את שאר הפוקימונים שלי שלא בחוץ כדי שיצטרפו אלינו.

11. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    [b]
    דרו
    "איזה חמודים" אתה קורא ומתקרב אל הפוקימונים, נראה שאחד מהם מתבייש, השני מפחד.
    אתה בודק אותם בפוקידע, אלה הם ווידל, פוקימוני הזחל. כפי שהפוקידע אומר לך "הוא נוהג להתקיף את אויביו עם המחט על ראשו, הוא אוכל עלים".
    הווידל שמפחד, יורה לעברך חוט דביק במיוחד ואתה מועד ונופל אחורה, היד שלך מעט נקשרה בחוט..
    ״ אל תדאג אני לא אפגע בך ״ אגיד תוך שאני מחייך ואנסה להשתחרר מהחוטים , אחרי שאני אשתחרר אני אחפש עלים להאכיל אותם.
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

12. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    טאי
    שים לב ל-מה אתה נכנס.. אין לי כוח לעדכן לך את כל הקרב שלה חחחחחח
    ------
    "אני בטוחה!" היא אומרת, ומחייכת.
    "איפה אתה הולך להתאמן?" היא שואלת אותך ומצביעה על דרך 116.
    "שם?" היא שואלת.
    "כן."אגיד ואתחיל לצעוד לכיוון דרך 116
    אחפש פוקימון טוב לאימון

13. לא ברור בכלל
    טאי
    בזמן שזואי הולכת לכיוון המכון, אתה הולך לכיוון דרך 116 ומתחיל מעט להחשיך.
    אתה שומע קולות חזקים, שמכאיבים לך באוזן; "ווווווווווווי", כמו צפצופים כאלה
    אתה ממשיך ללכת כשאתה מחזיק את אוזניך, ורואה להקת פוקימונים עומדת מחוץ למערה.

דרו
    "אל תדאג אני לא אפגע בך" אתה אומר לו ומשתחרר מהחוטים, אתה הולך ומביא שני עלים.
    כשאתה חוזר, להפתעתך נשאר רק ווידל אחד. ההוא שלא פחד, הוא קופץ על העלים ומתחיל לאכול בתיאבון רב, אתה רואה איך הוא נהנה מהאוכל
    כשהוא מסיים לאכול את העלים הירוקים, הוא שוכב על האדמה שבע ונרדם.

תומאס
    וואה מה קורה לי
    חח "את שאר הפוקימונים שלי", טיילו כבר בחוץ ויש לך רק את טורצ'יק O.O
    אגב, אני אוהב שאתה היחיד שעושה מחנה בחוץ חח.. השאר מפונקים
    -----
    "ברור שגם אני מתגעגע, אבל ידענו שזה מה שיהיה כשנצא למסע. לפחות אני שמח שיצאנו ביחד למסע ולא לבד. ככה יותר כיף" אתה אומר ללילי, היא מסמיקה מעט ומסתכלת הצידה.
    אתה מוציא את טורצ'יק ולילי את סוואבלו, שניהם משחקים בצד.
    "שמעתי מנהיגת המכון בראסטבורו.. אתה יודע, חולה, מעניין מה קרה לה" אומרת לילי בעניין רב.
    לאחר שלוקאס חוזר, אתם הולכים לישון..
    אתם קמים בבוקר לקראת הזריחה [כן כן, זריחה!], ומתארגנים, מחליפים בגדים ומכניסים את הציוד ללילה. לוקאס אומר "קדימה, אתם מוכנים?" ומצביע אל עבר היער הגדול.

לורן
    "אתה לא מעדיף שנשלב מתקפות כמו קודם? שיהיה" הוא אומר.
    טריקו תוקפת באקרובטיקה, היא מתחילה לרוץ אל עבר הריאמה במהירות ולפגוע בו. הוא נפצע קשה, אבל פרובופאס הולך לעברו ומגן עליו. כשטריקו פוגעת בגופו המתכתי של פרובופאס, היא נפצעת מעוצמת המכה, ונראה שהמתכת על גופו של פרובופאס בכלל לא נפצעה. הריאמה קופץ מעל פרובופאס כשאגרופו מונף אל עבר טריקו, אך קקניאה קופץ גם הוא ותוקף באגרוף שאיבה, שתי ההתקפות מתנגשות וקקניאה עף אחורה בסופו של דבר, מעולף.
    נשארה רק טריקו נגד שני הענקים האלו

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    טאי

דרו
    "אל תדאג אני לא אפגע בך" אתה אומר לו ומשתחרר מהחוטים, אתה הולך ומביא שני עלים.
    כשאתה חוזר, להפתעתך נשאר רק ווידל אחד. ההוא שלא פחד, הוא קופץ על העלים ומתחיל לאכול בתיאבון רב, אתה רואה איך הוא נהנה מהאוכל
    כשהוא מסיים לאכול את העלים הירוקים, הוא שוכב על האדמה שבע ונרדם.
    ׳אוף חבל ממש רציתי ללכוד אותו...׳ אחשוב בבאסה אחכה חמש דקות ( אולי הוא יתעורר ) אם הוא לא יתעורר אני אלך לחפש את הווידל השני ואנסה להתיידד איתו ואביא לו כמה עלים ואם הוא ירצה אני אתפוס אותו.
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

15. TBM
    [B]

לורן
    "אתה לא מעדיף שנשלב מתקפות כמו קודם? שיהיה" הוא אומר.
    טריקו תוקפת באקרובטיקה, היא מתחילה לרוץ אל עבר הריאמה במהירות ולפגוע בו. הוא נפצע קשה, אבל פרובופאס הולך לעברו ומגן עליו. כשטריקו פוגעת בגופו המתכתי של פרובופאס, היא נפצעת מעוצמת המכה, ונראה שהמתכת על גופו של פרובופאס בכלל לא נפצעה. הריאמה קופץ מעל פרובופאס כשאגרופו מונף אל עבר טריקו, אך קקניאה קופץ גם הוא ותוקף באגרוף שאיבה, שתי ההתקפות מתנגשות וקקניאה עף אחורה בסופו של דבר, מעולף.
    נשארה רק טריקו נגד שני הענקים האלו
    'זה לא טוב.' אחשוב לעצמי , "טוב טריקו תשתמש בשאיבה על פרובופאס ולאחר מכן תשתמשי בשאיבה על הריאמה." אומר בהתלהבות , 'אוקיי , עם אני אנצח אני אצטרך ללכת ישר למכון השלישי , מעניין איפה הוא.' אחשוב לעצמי .

עמוד 26 מתוך 30 ראשוןראשון ... 162425262728 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •