Pokemon GO
עמוד 28 מתוך 30 ראשוןראשון ... 182627282930 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 406 עד 420 מתוך 442
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    לורן
    "בשמחה" אתה וטום אומרים יחדיו.
    בראוולי מוביל אתכם אל עבר דרך 116, עוד מאמנים צעירים מתאמנים שם בפוקימונים הנפוצים.
    בראוולי מוביל אתכם אל עבר עמק קטן, שמולו נשקפת מערה.
    "יש כאן הרבה פוקימונים שנפוצים וקלים לאימון פוקימוניכם, אם אתם רוצים תוכלו להיכנסל מערה, אני צריך ללכת, יש מאמנים שרוצים להילחם איתי ולא מבינים למה אני לא באי דיופורד.. אז, אני מקווה שנתראה שם!" הוא קורא ומנופף לעברכם, הולך מהמקום. אתה מוציא את ליינון, הוא מתחיל רוץ במהירות סביבך להוט
    לפתע אתה רואה מאמן, הוא מביט לעברך ומסתכל על ליינון. אתה רואה מאחוריו עוד מאמן, "בוא נתערב שאני אנצח את הליינון הזה.." אתה שומע אותו ממלמל לעבר חברו.
    הבנאדם מתקרב לעברך וקורא "היי! אתה עם הליינון! רוצה קרב?" הוא שואל, ומוציא פוכדור. הוא זורק אותו, ומהפוכדור יוצא פוקימון דמוי כלב סגול, בעל לסת גדולה ושני ניבים ענקיים.

Spoiler ספוילר

2. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי snivy~ צפה בהודעה
    לורן
    "בשמחה" אתה וטום אומרים יחדיו.
    בראוולי מוביל אתכם אל עבר דרך 116, עוד מאמנים צעירים מתאמנים שם בפוקימונים הנפוצים.
    בראוולי מוביל אתכם אל עבר עמק קטן, שמולו נשקפת מערה.
    "יש כאן הרבה פוקימונים שנפוצים וקלים לאימון פוקימוניכם, אם אתם רוצים תוכלו להיכנסל מערה, אני צריך ללכת, יש מאמנים שרוצים להילחם איתי ולא מבינים למה אני לא באי דיופורד.. אז, אני מקווה שנתראה שם!" הוא קורא ומנופף לעברכם, הולך מהמקום. אתה מוציא את ליינון, הוא מתחיל רוץ במהירות סביבך להוט
    לפתע אתה רואה מאמן, הוא מביט לעברך ומסתכל על ליינון. אתה רואה מאחוריו עוד מאמן, "בוא נתערב שאני אנצח את הליינון הזה.." אתה שומע אותו ממלמל לעבר חברו.
    הבנאדם מתקרב לעברך וקורא "היי! אתה עם הליינון! רוצה קרב?" הוא שואל, ומוציא פוכדור. הוא זורק אותו, ומהפוכדור יוצא פוקימון דמוי כלב סגול, בעל לסת גדולה ושני ניבים ענקיים.
    "לא ... סתם , צוחק." אומר ואבדוק את הפוקימון בפוקדע , "ליינון תשתמש בנהמה ולאחר מכן בחבטות זעם , אחרי שתשתמש בחבטות זעם תשתמש בהצלפת זנב , ולאחר מכן תשתמש בדחיפה וכל הזמן תנסה להתחמק מהמתקפות של הפוקימון הזה." אומר לליינון

3. לא ברור בכלל
    לורן
    עד 3 מהלכים*
    -----
    אתה והמאמן הולכים לעבר מקום אחר, בינתיים טום נשאר עם חברו צופה מהצד.
    "גראנבול, פוקימון הלסת החזקה והצורה המפותחת של סנאבול. כשהניסים שלו נושכים משהו, הוא לא יכול להשתחרר מהאחיזה. גראנבול הוא פוקימון עוצמתי שיכול לשבור אבנים אם ירצה"
    ליינון נוהם בחוזקה על הגראנבול, גראנבול מגיב בפרצוף מפחיד, ליינון נבהל ונסוג אחורה בריצה.
    לאחר שהוא מתעשת על עצמו, הוא תוקף בחבטות זעם ופוגע בגראנבול בחוזקה, גראנבול מגיב בניב חשמל ונושך את ליינון בחזקה. הקרב נראה בינתיים שווה
    ליינון חובט בגראנבול עם זנבו, אך הוא מתחמק

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    דרו
    שני דברים:
    # אתה לא יודע שהפוקימון זה רוגנרולה.
    # כל הקטע זה לבדוק מה ההתקפה עושה..
    ------
    "אני בוחר בך!" אתה קורא וזורק את הפוכדור, ממנו יוצא פוקימון דמוי אבן קטנטן וקדיח, בצבע כחול.
    "רוג?" הוא קוראו מסתכל עליך, לאחר מכן הוא מסתכל סביבו.
    אתה מצביע על ווידל ומורה לו לתקוף בבלימה, הוא תוקף בבלימה שגורמת לווידל לעוף אחורה, הוא נפצע קצת, אבל עדיין ישן.
    טוב בסדר סליחה
    ------------------------

'מה זה הפוקימון הזה? ' אחשוב לעצמי ואבדוק אותו בפוקדע " קדימה תשתמש על ווידל עוד פעם בבלימה והפעם תנסה יותר חזק " אגיד.
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

5. משתמש מנוסה
    תומאס
    אתה מוציא את טורצ'יק, וצועדים לעבר היער.
    כשאתם נכנסים לתוכו, אתה שומע קולות רגילים בין העצים,ואתם ממשיכים ללכת.
    "אני מציע שכל אחד יתפצל פה, בסופו של דבר שלושת הדכים מובילות ליציאה" אומר לוקאס, כשאתם מגיעים לצומת עם 3 דרכים. לילי מסכימה, ואתם נפרדים זה מזה, לא לפני שאתם מסכימים שאם קורא משהו, טיילו, סוואבלו ו-ויבראבה מודיעים לשאר.
    אתם מתחיל ללכת, ורואה בהמשך חתול קטן מלקק את פרוותו הורודה.
    'ואו, הוא נראה יפה...' אני חושב לעצמי ומוציא את הפוקדע, בודק את המידע על הפוקימון הזה "טורצ'יק, קדימה! שלח לעברו גחלת!" אני פוקד עליו ומצביע על הפוקימון.

6. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    [b]
    טאי
    "כל הכבוד מאדקיפ" אתה משבח אותו, הוא קופץ בשמחה.
    אתה הולך לווישמארים, חלקם פצועים והם מתחילים לרוץ אל עבר המערה.
    אתה נכנס למערה ומרגיש בריח חזק, כנראה מהגארבודור שהיה פה, אתה גם רואה הרבה רפש במערה. אתה ממשיך ללכת בתוכה וסותם את אפיך, לפתע אתה רואה כארבעה מאמנים קשורים בחבל לאחת האבנים ולא יכולים להשתחרר.
    אתקרב עליהם בחשד ואשאל אותם לזהותם
    אחר-כך אתיר את קשר חוטיהם ואשאל אני אם מישהו רוצה להחליף פוקימונים עם המדקיפ שלי.

7. לא ברור בכלל
    דרו
    'מה זה הפוקימון הזה?' אתה חושבל עצמך וסורק את הפוקימון עם הפוקידע שלך,
    זהו רוגנרולה, פוקימון מסוג אבן.
    "קדימה תשתמש על ווידל עוד פעם בבלימה והפעם תנסה יותר חזק" אתה קורא לעברו, הוא פוגע בווידל ומצליח לעלף אותו עם ההתקפה.

תומאס
    'וואו.. הוא נראה יפה..' אתה חושב לעצמך,
    אתה מוציא את הפוקידע ומתגלה לך שזהו סקיטי, פוקימון החתלתול. סקיטי נוהגים לטפח את פרוותם, ומדי פעם רודפים אחריי זנבם.
    "טורצ'יק, קדימה! שלח לעברו גחלת!" אתה קורא וזורק את הפוכדור של טורצ'יק, טורצ'יק יורה גחלת לוהטת אל עבר סקיטי ופרוותה נכרכת. סקיטי רצה אל עבר טורצ'יק ומתחילה לשרוט אותו, הוא נפגע.

טאי
    המאמנים עונים לך ומספרים לך ת'סיפור, אתה מבין שהאישה ההיא קשרה אותם לאחר שהביסה אותם.
    "אני לא יודעת מה היא רצתה מפה, אבל נראה שהיא מתכננת לעשות פה משהו" אומרת אחת המאמנות.
    מאמנת אחרת, צעירה יותר מסתכלת עליך לאחר שהכרזת על החלפה ללא שום קשר ומוציאה פוקימון דמוי עכבר סגול.
    "בוא נחליף!" היא קוראת ומחייכת.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    דרו
    'מה זה הפוקימון הזה?' אתה חושבל עצמך וסורק את הפוקימון עם הפוקידע שלך,
    זהו רוגנרולה, פוקימון מסוג אבן.
    "קדימה תשתמש על ווידל עוד פעם בבלימה והפעם תנסה יותר חזק" אתה קורא לעברו, הוא פוגע בווידל ומצליח לעלף אותו עם ההתקפה.
    'מעולה ווידל מעולף . זה הזמן לתפוס אותו. ' אחשוב לעצמי ואגיד " צא פוכדור! " ואזרוק פוקדור לעבר ווידל.

9. לא ברור בכלל
    דרו
    לאחר כמה מחשבות, אתה מוציא פוכדור ומעט מסתרבל איתו בידיך.
    לאחר שאתה מצליח לאחוז בו, אתה זורק אותו על הווידל.
    הפוכדור שואב את הווידל ומתחיל לנוע מצד לצד, עד אש נסגר סופית ומפסיק לנוע. לכדת ווידל!

Spoiler ספוילר

10. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    [b]
    טאי
    המאמנים עונים לך ומספרים לך ת'סיפור, אתה מבין שהאישה ההיא קשרה אותם לאחר שהביסה אותם.
    "אני לא יודעת מה היא רצתה מפה, אבל נראה שהיא מתכננת לעשות פה משהו" אומרת אחת המאמנות.
    מאמנת אחרת, צעירה יותר מסתכלת עליך לאחר שהכרזת על החלפה ללא שום קשר ומוציאה פוקימון דמוי עכבר סגול.
    "בוא נחליף!" היא קוראת ומחייכת.
    מעניין מה היא תכננה אני אחשוב.
    "אני אוותר"אגיד למאמנת עם העכבר הסגול
    ואפנה למרכז הפוקימונים.

11. לא ברור בכלל
    טאי
    אתה עוזב את המאמנים בחוצפה רבה, והולך אל עבר מרכז הפוקימונים.
    אתה רואה בדרך את השותפה שלך ששכחתי איך קוראים לה, והיא אומרת לך "הצלחתי!", ומראה לך את תג האבן.
    אתה מעט נבוך, ומקנא, ואומר לה כל הכבוד.
    אתה מתחיל ללכת אל עבר מרכז הפוקימונים ביחד איתה, ורואה שמחשיך.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    דרו
    לאחר כמה מחשבות, אתה מוציא פוכדור ומעט מסתרבל איתו בידיך.
    לאחר שאתה מצליח לאחוז בו, אתה זורק אותו על הווידל.
    הפוכדור שואב את הווידל ומתחיל לנוע מצד לצד, עד אש נסגר סופית ומפסיק לנוע. לכדת ווידל!
    " וואו אני לא מאמין! תפסתי את הפוקימון הראשון שלי! " אגיד בהתרגשות רבה ואוציא את הפוכדור של ווידל " שלום ווידל אני המאמן שלך מהיום! אני מקווה שאתה שמח " אגיד לווידל בשמחה ואחר כך אמשיך לעיר אולדייל.
    נערך לאחרונה על ידי banana man, 06-05-2012 בשעה 09:20 PM

13. משתמש מנוסה

תומאס
    'וואו.. הוא נראה יפה..' אתה חושב לעצמך,
    אתה מוציא את הפוקידע ומתגלה לך שזהו סקיטי, פוקימון החתלתול. סקיטי נוהגים לטפח את פרוותם, ומדי פעם רודפים אחריי זנבם.
    "טורצ'יק, קדימה! שלח לעברו גחלת!" אתה קורא וזורק את הפוכדור של טורצ'יק, טורצ'יק יורה גחלת לוהטת אל עבר סקיטי ופרוותה נכרכת. סקיטי רצה אל עבר טורצ'יק ומתחילה לשרוט אותו, הוא נפגע.
    "קדימה טורצ'יק, אתה טוב ממנה! השתמש במיקוד אנרגיה, ואז תקוף עם שריטה משלך! קדימה!" אני קורא 'הסקיטי הזאת תהיה שלי...' אני חושב לעצמי בנחישות, מביט במתרחש.

14. TBM
    שם: מתן
    לורן
    עד 3 מהלכים*
    -----
    אתה והמאמן הולכים לעבר מקום אחר, בינתיים טום נשאר עם חברו צופה מהצד.
    "גראנבול, פוקימון הלסת החזקה והצורה המפותחת של סנאבול. כשהניסים שלו נושכים משהו, הוא לא יכול להשתחרר מהאחיזה. גראנבול הוא פוקימון עוצמתי שיכול לשבור אבנים אם ירצה"
    ליינון נוהם בחוזקה על הגראנבול, גראנבול מגיב בפרצוף מפחיד, ליינון נבהל ונסוג אחורה בריצה.
    לאחר שהוא מתעשת על עצמו, הוא תוקף בחבטות זעם ופוגע בגראנבול בחוזקה, גראנבול מגיב בניב חשמל ונושך את ליינון בחזקה. הקרב נראה בינתיים שווה
    ליינון חובט בגראנבול עם זנבו, אך הוא מתחמק
    "ליינון , תרוץ לכיוון גראנבול ותנסה להתחמק מהמתקפות שלו , שהוא יהיה מספיק קרוב אליך אז תשתמש עליו בדחיפה ולאחר מכן בחבטות זעם." אומר בלהט , 'וואו , לשבור אבנים , זה באמת קצת מפחיד.' אומר לעצמי .

15. לא ברור בכלל
    לורן
    "ליינון , תרוץ לכיוון גראנבול ותנסה להתחמק מהמתקפות שלו , שהוא יהיה מספיק קרוב אליך אז תשתמש עליו בדחיפה ולאחר מכן בחבטות זעם" אתה מורה לו, "גראנבול, ניב רעם!" קורא המאמן.
    ליינון המהיר מצליח להתחמק מהנשיכות רבות העוצמה של גראנבול, ואתה ממש יכול לשמוע את הלסת של גראנבול נושכת בחוזקה את האוויר. ליינון מתחמק ומיד דוחף את גראנבול, הוא עוצר את עצמו עם רגליו על מנת לא ליפול אך נפגע, ליינון מתחיל להכות את גראנבול בחזקה, והוא נפצע קשה. "כרסום!" הוא קורא, גראנבול תוקע בליינון את מלתעותיו, והוא לא מצליח להשתחרר, ונפצע משיניו החדות.

תומאס
    "קדימה טורצ'יק, אתה טוב ממנה! השתמש במיקוד אנרגיה, ואז תקוף עם שריטה משלך! קדימה!" אתה קורא לעברו, הוא מהנהן בראשו ומסתכל על עבר הסקיטי.
    "סקיט!" היא קוראת ומתחילה לרוץ אל עבר טורצ'יק, שממקד בתוכו זוהר אדום, עיניו נפערות ורואים שהוא מתמקד בסקיטי שרצה היישר לעברו. הוא מתחמק מהשריטות, ואף מנסה לשרוט אותה גם הוא, הוא מצליח והיא נופלת אחורה. 'הסקיטי הזאת תהיה שלי...' אתה חושב לעצמך.
    בלי שתאמר לו, הוא תוקף בגחלת חזקה, פרוותה נכרכת שוב, וסקיטי לא יכולה יותר להילחם.

דרו
    שכחת להציג את עצמך בפני רוגנרולה -.-'
    -----
    "וואו אני לא מאמין! תפסתי את הפוקימון הראשון שלי!" אתה קורא בשמחה, רוגנרולה לא מבין על מה אתה שמח.
    אתה מוציא את הווידל מהפוכדור, ולוחץ על הכפתור הבוהק. הפוכדור נפתח וממנו יוצא הווידל בתוך אור אדום, הוא מפהק ואומר "וויד?". אתה מציג את עצמך בפני רוגנרולה ווידל, ואומר להם שאתה המאמן שלהם, מספר להם שיחד תצליחו במסע ותביסו אנשים אחרים. ווידל מפהק ולא כלכך רציני בעניין, ורוגנרולה ממשיך לשבת שם ולשתוק כמו סלע, לא מבין מה אתה רוצה.
    בסופו של דבר אתה מחליט להחזיר אותם, וממשיך ללכת. לאחר כ28 דקות אתה מגיע לעיירה אולידייל

Spoiler ספוילר

עמוד 28 מתוך 30 ראשוןראשון ... 182627282930 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •