Pokemon GO
עמוד 29 מתוך 30 ראשוןראשון ... 1927282930 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 421 עד 435 מתוך 442
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    טופס הרשמה:
    שם מלא: לוקאס (אין לי רעיון לשם משפחה מוזר)
    פוקימונים: מדקיפ

הערות/הארות/משהו אחר: אולי לא תצרף אותי אבלללללל סנייבי זה חרא :d

2. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    ציטוט פורסם במקור על ידי snivy~ צפה בהודעה
    טאי
    אתה עוזב את המאמנים בחוצפה רבה, והולך אל עבר מרכז הפוקימונים.
    אתה רואה בדרך את השותפה שלך ששכחתי איך קוראים לה, והיא אומרת לך "הצלחתי!", ומראה לך את תג האבן.
    אתה מעט נבוך, ומקנא, ואומר לה כל הכבוד.
    אתה מתחיל ללכת אל עבר מרכז הפוקימונים ביחד איתה, ורואה שמחשיך.
    אשאל אותה איפה היא רוצה לישון.
    ואכנס על מרכז הפוקימונים.

3. TBM
    שם: מתן
    לורן
    "ליינון , תרוץ לכיוון גראנבול ותנסה להתחמק מהמתקפות שלו , שהוא יהיה מספיק קרוב אליך אז תשתמש עליו בדחיפה ולאחר מכן בחבטות זעם" אתה מורה לו, "גראנבול, ניב רעם!" קורא המאמן.
    ליינון המהיר מצליח להתחמק מהנשיכות רבות העוצמה של גראנבול, ואתה ממש יכול לשמוע את הלסת של גראנבול נושכת בחוזקה את האוויר. ליינון מתחמק ומיד דוחף את גראנבול, הוא עוצר את עצמו עם רגליו על מנת לא ליפול אך נפגע, ליינון מתחיל להכות את גראנבול בחזקה, והוא נפצע קשה. "כרסום!" הוא קורא, גראנבול תוקע בליינון את מלתעותיו, והוא לא מצליח להשתחרר, ונפצע משיניו החדות.
    "ליינון , אתה בסדר?" אשאל בדאגה , "ליינון , תשתמש בהצלפת זנב."אומר בלהט , "לאחר מכן תשתמש בדחיפה ואחרי זה תשתמש בחבטות זעם." אומר .

4. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי snivy~;1337168[b
    דרו[/b]
    שכחת להציג את עצמך בפני רוגנרולה -.-'
    -----
    "וואו אני לא מאמין! תפסתי את הפוקימון הראשון שלי!" אתה קורא בשמחה, רוגנרולה לא מבין על מה אתה שמח.
    אתה מוציא את הווידל מהפוכדור, ולוחץ על הכפתור הבוהק. הפוכדור נפתח וממנו יוצא הווידל בתוך אור אדום, הוא מפהק ואומר "וויד?". אתה מציג את עצמך בפני רוגנרולה ווידל, ואומר להם שאתה המאמן שלהם, מספר להם שיחד תצליחו במסע ותביסו אנשים אחרים. ווידל מפהק ולא כלכך רציני בעניין, ורוגנרולה ממשיך לשבת שם ולשתוק כמו סלע, לא מבין מה אתה רוצה.
    בסופו של דבר אתה מחליט להחזיר אותם, וממשיך ללכת. לאחר כ28 דקות אתה מגיע לעיירה אולידייל
    'וואו מעניין איזה דברים יש בעיירה הזאת ' אחשוב לעצמי אלך לחפש מאמנים ועוד פוקימונים.
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

5. משתמש מנוסה
    תומאס
    "קדימה טורצ'יק, אתה טוב ממנה! השתמש במיקוד אנרגיה, ואז תקוף עם שריטה משלך! קדימה!" אתה קורא לעברו, הוא מהנהן בראשו ומסתכל על עבר הסקיטי.
    "סקיט!" היא קוראת ומתחילה לרוץ אל עבר טורצ'יק, שממקד בתוכו זוהר אדום, עיניו נפערות ורואים שהוא מתמקד בסקיטי שרצה היישר לעברו. הוא מתחמק מהשריטות, ואף מנסה לשרוט אותה גם הוא, הוא מצליח והיא נופלת אחורה. 'הסקיטי הזאת תהיה שלי...' אתה חושב לעצמך.
    בלי שתאמר לו, הוא תוקף בגחלת חזקה, פרוותה נכרכת שוב, וסקיטי לא יכולה יותר להילחם.
    "יופי טורצ'יק, כל הכבוד! אני רואה שאתה מתחזק מיום ליום" אני אומר בשמחה ומלטף את ראשו "צא פוכדור!" אני קורא ומשליך פוכדור ריק לעברה של סקיטי.

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    תומאס
    "יופי טורצ'יק, כל הכבוד! אני רואה שאתה מתחזק מיום ליום" אתה קורא לעברו, הוא קורא "טור!" ומחייך. (אם זה הגיוני, כאילו.. יש לו מקור וזה O.o)
    "צא פוכדור!" אתה קורא וזורק פוכדור אל עבר הסקיטי הורודה, היא נשאבת לתוך הפוכדור שמתחיל לנוע על האדמה באיטיות רבה. אתה ממתין לחוץ לפוכדור, ופתאום אור אדום אופף אותו והפוכדור נשבר, סקיטי יוצאת מהפוכדור וקוראת "סקיט!", מיד מספר לבבות נוצרים ומקיפים את סקיטי, שועטים (ככה כותבים?) אל עבר טורצ'יק, הם מקיפים אותו והוא מיד מתאהב בסקיטי.

דרו
    אתה מתחיל ללכת בעיירה, כשלפתי אתה שומע "היי, אתה".
    אתה מסתובב ורואה מאמן עם חליפה שחורה, עיניו מוסתרות לך אך אתה רואה בבירור שהן כחולות, והפוני אשר מסתיר את עיניו בצבע שחור~כחלחל. "כן, אתה." הוא אומר לך.
    "אני מאמין שאתה מאמן מתחיל, תרצה קרב נגדי?" הוא אומר.

לורן
    "ליינון , אתה בסדר?" אתה שואל, הוא זועק בכאב מהשיניים שנעוצות בבטנו.
    "ליינון , תשתמש בהצלפת זנב, לאחר מכן תשתמש בדחיפה ואחרי זה תשתמש בחבטות זעם."
    "גראנבול, תהדק את הלעיסה ותנסה תוך כדי לתקוף בניב חשמל!."
    גראנבול מתחיל ליצור ניצוצות בניביו, וליינון מתחשמל בחזקה, לא מצליח לזוז ומתקפל במקומו.
    ליינון חובט עם זנבו המשוחרר, ומצליח לגרום לגראנבול להפיל אותו, הוא דוחף את גראנבול שמאבד שליטה ונופל על גבו. מיד הוא מתחיל לשרוט אותו בחזקה, חובט בו שוב ושוב. כשגראנבול על סף עלפון, אתה רואה שליינון מחייך, אבל פתאום הוא מאבד שליטה ומתחיל לרוץ בזירה, רץ במהירות מצד לצד בלי מושג מה לעשות. "הוא מבולבל?" שואל טום בדאגה, אתה מוציא את הפוקידע, שלא מראה שום דבר על בלבול.

טאי
    אתם נכנסים למרכז הפוקימונים, מרפאים את הפוקימונים שלכם.
    ומיד לאחר מכן אתם הולכים אל עבר אכסניית הפוקימונים, קונים חדר, ונכנסים אליו.
    אתה מיד נזכר בבית כשאתה נכנס אליו, ריח של אקונומיקה, שירותים, מקלחת, מטבח. ואתה נזכר כמה אתה מתגעגע לבית, ולחברים.
    "מה אתה מתכנן שנעשה מחר?" שואלת אותך שותפתך (סעמק איך קוראים לה. שכחתי ><), מספר פוקימונים דמויי פעמונים מתיישבים על אדן החלון.

לוקאס
    נגיד ואבא שלך חוקר בלהבלהלבלהלהלבה, ומאובנים.
    --------------
    אתה קם מהמיטה עייף, לא ישנת כל הלילה, חשבת על היום הזה. אתה מתארגן , מצחצח שיניים ומתלבש, ולאחר מכן יורד אל עבר המטבח, אוכל ארוחת בוקר..
    לפתע אתה שומע את הדלת נפתחת, אתה רואה את ההורים שלך, שניהם מחייכים ואבא שלך מחזיק קופסא. "לוקאס, זוכר את המאובן שסיפרנו לך שאבא מצא?" אומרת אמך,
    "טוב אז.. הפרופסור הסכים לתת לך אותו כהתחלתי" אמך ממשיכה לספר. "אבא שלך כלכך רצה שתיקח אותו, את המאובן הראשון שהוא מצא, לכן שלחנו אותו למקום בו יגדלו אותו עד ש'יבשיל למסע' גם הוא, ועכשיו הוא בפוכדור הזה, שממש כאן" אמך אומרת ונותנת לך פוכדור. "אז מה יש כאן?" אתה שואל בתמימות. "כאן יש פוקידע שיסביר לך על הפוקימונים השונים, ועוד הרבה פוכדורים אחרים לתפיסת פוקימונים" אומר אביך. אתה מודה להם, ומסדר תיק עם כל מיני דברים לקחת.
    אתה יוצא החוצה, והרוח נושפת בשיערך. אתה מתחיל ללכת, כשלפתע הפוכדור רוטט

Spoiler ספוילר

7. Because lizards can swim
    לוקאס
    נגיד ואבא שלך חוקר בלהבלהלבלהלהלבה, ומאובנים.
    --------------
    אתה קם מהמיטה עייף, לא ישנת כל הלילה, חשבת על היום הזה. אתה מתארגן , מצחצח שיניים ומתלבש, ולאחר מכן יורד אל עבר המטבח, אוכל ארוחת בוקר..
    לפתע אתה שומע את הדלת נפתחת, אתה רואה את ההורים שלך, שניהם מחייכים ואבא שלך מחזיק קופסא. "לוקאס, זוכר את המאובן שסיפרנו לך שאבא מצא?" אומרת אמך,
    "טוב אז.. הפרופסור הסכים לתת לך אותו כהתחלתי" אמך ממשיכה לספר. "אבא שלך כלכך רצה שתיקח אותו, את המאובן הראשון שהוא מצא, לכן שלחנו אותו למקום בו יגדלו אותו עד ש'יבשיל למסע' גם הוא, ועכשיו הוא בפוכדור הזה, שממש כאן" אמך אומרת ונותנת לך פוכדור. "אז מה יש כאן?" אתה שואל בתמימות. "כאן יש פוקידע שיסביר לך על הפוקימונים השונים, ועוד הרבה פוכדורים אחרים לתפיסת פוקימונים" אומר אביך. אתה מודה להם, ומסדר תיק עם כל מיני דברים לקחת.
    אתה יוצא החוצה, והרוח נושפת בשיערך. אתה מתחיל ללכת, כשלפתע הפוכדור רוטט
    אסתכל על הפוקדור ואחשוב מה זה יכול להיות, אגיע לשתי תאוריות עיקריות:
    1) רעידת אדמה (מה שכנראה נכון Xd)
    2) הפוקימון רוצה לצאת (כמה מופרך)
    אסתכל על הפוקדור שוב באימה ואחשוב בפחד ' רעידת אדמההההההה'
    ואניח את הפוקדור על הרצפה בבהלה חחח

8. TBM
    תומאס

לורן
    "ליינון , אתה בסדר?" אתה שואל, הוא זועק בכאב מהשיניים שנעוצות בבטנו.
    "ליינון , תשתמש בהצלפת זנב, לאחר מכן תשתמש בדחיפה ואחרי זה תשתמש בחבטות זעם."
    "גראנבול, תהדק את הלעיסה ותנסה תוך כדי לתקוף בניב חשמל!."
    גראנבול מתחיל ליצור ניצוצות בניביו, וליינון מתחשמל בחזקה, לא מצליח לזוז ומתקפל במקומו.
    ליינון חובט עם זנבו המשוחרר, ומצליח לגרום לגראנבול להפיל אותו, הוא דוחף את גראנבול שמאבד שליטה ונופל על גבו. מיד הוא מתחיל לשרוט אותו בחזקה, חובט בו שוב ושוב. כשגראנבול על סף עלפון, אתה רואה שליינון מחייך, אבל פתאום הוא מאבד שליטה ומתחיל לרוץ בזירה, רץ במהירות מצד לצד בלי מושג מה לעשות. "הוא מבולבל?" שואל טום בדאגה, אתה מוציא את הפוקידע, שלא מראה שום דבר על בלבול.

"מה קורה פה!" אצעק , "ליינון , אתה שומע אותי? עם אתה שומע אותי אז תבוא אלי!"אומר לו (אני מקווה שזה לא מהלך , עם זה נחשב אז לא להחשיב את המתקפה האחרונה שאני רושם) , "ליינון , תרוץ לכיוון גראנבול עם הוא מנסה לתקוף אותך אז תתחמק ואז תמשיך לרוץ , תעשה ככה עד שתהיה ליד גראנבול וכשאתה לידו תשתמש בדחיפה ואז בשריטות זעם." אומר לליינון עם הוא יבוא אליי , עם הוא לא יבוא אלי אז אנסה לבדוק בפוקידע כל דבר שיכול להיות לו .

9. משתמש מנוסה
    תומאס
    "יופי טורצ'יק, כל הכבוד! אני רואה שאתה מתחזק מיום ליום" אתה קורא לעברו, הוא קורא "טור!" ומחייך. (אם זה הגיוני, כאילו.. יש לו מקור וזה O.o)
    "צא פוכדור!" אתה קורא וזורק פוכדור אל עבר הסקיטי הורודה, היא נשאבת לתוך הפוכדור שמתחיל לנוע על האדמה באיטיות רבה. אתה ממתין לחוץ לפוכדור, ופתאום אור אדום אופף אותו והפוכדור נשבר, סקיטי יוצאת מהפוכדור וקוראת "סקיט!", מיד מספר לבבות נוצרים ומקיפים את סקיטי, שועטים (ככה כותבים?) אל עבר טורצ'יק, הם מקיפים אותו והוא מיד מתאהב בסקיטי.
    "מה?1 איך זה קרה?!" אשאל בהפתעה "קדימה טורצ'יק, צא מזה! מקד אנרגיה, תתרכז רק במיקוד! קדימה!" אני פוקד עליו.

10. לא ברור בכלל
    תומאס
    "מה?1 איך זה קרה?!" אתה קורא, טורצ'יק מסוחרר ולא מרוכז בעצמו.
    "קדימה טורצ'יק, צא מזה! מקד אנרגיה, תתרכז רק במיקוד! קדימה!" אתה מורה לו, טורצ'יק לא יכול לתקוף, הוא עסוק מדי בלבהות בסקיטי היפה, שרק ממשיכה לעשות לו עיניים. סקיטי תוקפת בשריטה ומתחיל לשרוט את טורצ'יק, שנראה לך כבר על סף עלפון. (נגיד ועברו הרבה שריטות ._.)
    טורצ'יק יוצא מהשפעת המשיכה.

לורן
    אתה קורא אל עבר ליינון, ואומר לו לבוא אליך אם הוא שומע אותך. ליינון נראה לא מקשיב, וממשיך לרוץ, מדי פעם נתקל באבנים או עצים שגורמים לו להיפגע. גראנבול מצליח לעעמוד על שתי רגליו, אם כי עוד לא מעולף. אתה רואה שליינון, אם או בלי כוונה, מתנגש בגראנבול, ליינון חוטף מכה חזקה בראשו, וליינון עף אחורה מעולף. אתה רואה שליינון הולך לעברך, לאחר המכה נראה שהוא מרגיש יותר טוב. "ליי?" הוא שואל אותך, לא זוכר כלום ממה שקרה.
    "מה זה היה?! זה לא פייר! השתמשת במשהו שגרם לך לנצח! אנחנו עוד נתראה!!" הוא אומר לך (המאמן), מחזיר את גראנבול ורץ עם חברו מהמקום. "באמת, מה זה היה?" שואל אותך טום.

לוקאס
    אתה מניח שזו הייתה רעידת אדמה ומניח את התיק ואת הפוכדור על הרצפה, תופס מחסה במקום קרוב.
    כנראה כתוצאה מהרעידת אדמה הפוכדור נהיה אדום, אתה בטוח שהוא נשבר וצועק "לא!", מהפוכדור יוצא פוקימון בעל ראש אליפסה עשוי אבן, וגוף קטן וצהוב. "שילד" הוא קורא ומסתכל עליך
    הוא מתחיל לרוץ לעברך, חובט בראשו לכל עבר, אתה קופץ הצידה, והוא נתקע בקיר של בית. "שילד..." הוא קורא מסוחרר.

Spoiler ספוילר

11. Because lizards can swim
    לוקאס
    אתה מניח שזו הייתה רעידת אדמה ומניח את התיק ואת הפוכדור על הרצפה, תופס מחסה במקום קרוב.
    כנראה כתוצאה מהרעידת אדמה הפוכדור נהיה אדום, אתה בטוח שהוא נשבר וצועק "לא!", מהפוכדור יוצא פוקימון בעל ראש אליפסה עשוי אבן, וגוף קטן וצהוב. "שילד" הוא קורא ומסתכל עליך
    הוא מתחיל לרוץ לעברך, חובט בראשו לכל עבר, אתה קופץ הצידה, והוא נתקע בקיר של בית. "שילד..." הוא קורא מסוחרר.
    'יופי קיבלתי שילדון מפגר' אחשוב בזעם "למה שברת את הפוקדור?!" אתעצבן עליו ואחרי כמה שניות ארגע "טוב זה לא משנה כבר אם אתה רוצה לצאת למסע תבוא אחרי אם לא...... אני תמיד יכול להחזיר אותך למעבדה אולי שם יותר כיף מללכת חופשי באוויר הפתוח ולהביס פוקימונים...טוב אז תעשה מה שבאלך" אומר ואתחיל להתרחק

12. לא ברור בכלל
    לוקאס
    לא הבנת אותי, התכוונתי שהפוכדור נפתח וחשבת שהוא נשבר >< אבל שיישאר ככה
    --------
    "למה שברת את הפוקדור?!" אתה מתעצבן, שילדון מתרגז גם הוא ומעיף לעברך אבן קטנה, אתה שוב הולך הצידה ומתחמק.
    "טוב זה לא משנה כבר אם אתה רוצה לצאת למסע תבוא אחרי אם לא...... אני תמיד יכול להחזיר אותך למעבדה אולי שם יותר כיף מללכת חופשי באוויר הפתוח ולהביס פוקימונים...טוב אז תעשה מה שבאלך" אתה אומר ומתחיל ללכת, שומע אחריך צעדים קטנים. אתה מסתובב ורואה את השילדון קופץ ומפיל אותך על הקרקע. "שיל שילד!" הוא קורא לעברך, ואז חוזר אל עבר התיק שלך ומתיישב עליו.

Spoiler ספוילר

13. TBM
    תומאס

לורן
    אתה קורא אל עבר ליינון, ואומר לו לבוא אליך אם הוא שומע אותך. ליינון נראה לא מקשיב, וממשיך לרוץ, מדי פעם נתקל באבנים או עצים שגורמים לו להיפגע. גראנבול מצליח לעעמוד על שתי רגליו, אם כי עוד לא מעולף. אתה רואה שליינון, אם או בלי כוונה, מתנגש בגראנבול, ליינון חוטף מכה חזקה בראשו, וליינון עף אחורה מעולף. אתה רואה שליינון הולך לעברך, לאחר המכה נראה שהוא מרגיש יותר טוב. "ליי?" הוא שואל אותך, לא זוכר כלום ממה שקרה.
    "מה זה היה?! זה לא פייר! השתמשת במשהו שגרם לך לנצח! אנחנו עוד נתראה!!" הוא אומר לך (המאמן), מחזיר את גראנבול ורץ עם חברו מהמקום. "באמת, מה זה היה?" שואל אותך טום.
    מה15 המחשב שלי יהיה ארוז (אני עובר דירה) אז בבקשה לא להעיף אותי מהמשחק .
    __________________________------------------------------------------------------------------
    "היי , איך קוראים לך , לי קוראים לורן."אומר למאמן שנלחם נגדי , "כן , זה מוזר , נראה לי שכדאי ללכת לאחות ג'וי , משהו נראה לי חשוד." אומר וארוץ לכיוון מרכז הפוקימונים , כשאגיע אליו אלך לאחות ג'וי , אתן לה את הפוקימונים שלי ולאחר שהיא תחזור מהריפוי אז אסביר לה מה שקרה .

14. Because lizards can swim
    לוקאס
    לא הבנת אותי, התכוונתי שהפוכדור נפתח וחשבת שהוא נשבר >< אבל שיישאר ככה
    --------
    "למה שברת את הפוקדור?!" אתה מתעצבן, שילדון מתרגז גם הוא ומעיף לעברך אבן קטנה, אתה שוב הולך הצידה ומתחמק.
    "טוב זה לא משנה כבר אם אתה רוצה לצאת למסע תבוא אחרי אם לא...... אני תמיד יכול להחזיר אותך למעבדה אולי שם יותר כיף מללכת חופשי באוויר הפתוח ולהביס פוקימונים...טוב אז תעשה מה שבאלך" אתה אומר ומתחיל ללכת, שומע אחריך צעדים קטנים. אתה מסתובב ורואה את השילדון קופץ ומפיל אותך על הקרקע. "שיל שילד!" הוא קורא לעברך, ואז חוזר אל עבר התיק שלך ומתיישב עליו.
    אופס >< חשבתי שאני הולך להיות אש קאצ'ם שתיים ושילדון הולך להיות פיקאצ'ו XD
    -------------------------------------------------------------------
    "אני מבין שאתה רוצה להצטרף..." אומר ואקום "טוב בו נמשיך, משעמם פה בו נלך לאמן אותך, תראה לי איזה מתקפות אתה יודע..." אומר לו

15. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    [B]

דרו
    אתה מתחיל ללכת בעיירה, כשלפתי אתה שומע "היי, אתה".
    אתה מסתובב ורואה מאמן עם חליפה שחורה, עיניו מוסתרות לך אך אתה רואה בבירור שהן כחולות, והפוני אשר מסתיר את עיניו בצבע שחור~כחלחל. "כן, אתה." הוא אומר לך.
    "אני מאמין שאתה מאמן מתחיל, תרצה קרב נגדי?" הוא אומר.
    ״ בטח אין בעיות !״ אגיד לו בהתרגשות ואגיד ״ צא רוגנרולה!״ ואוציא את הפוקדור של רוגנרולה. ׳ רגע, מה זאת המתקפה רעידה?׳ אחשוב לעצמי ואגיד ״ רוגנרולה תשתמש ברעידה על הפוקימון שהמאמן הזה יוציא ״ אגיד לעברו.
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

עמוד 29 מתוך 30 ראשוןראשון ... 1927282930 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •