Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 30 ראשוןראשון ... 20282930
מציג תוצאות 436 עד 442 מתוך 442
  1. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    ציטוט פורסם במקור על ידי snivy~ צפה בהודעה
    [B]
    טאי
    אתם נכנסים למרכז הפוקימונים, מרפאים את הפוקימונים שלכם.
    ומיד לאחר מכן אתם הולכים אל עבר אכסניית הפוקימונים, קונים חדר, ונכנסים אליו.
    אתה מיד נזכר בבית כשאתה נכנס אליו, ריח של אקונומיקה, שירותים, מקלחת, מטבח. ואתה נזכר כמה אתה מתגעגע לבית, ולחברים.
    "מה אתה מתכנן שנעשה מחר?" שואלת אותך שותפתך (סעמק איך קוראים לה. שכחתי ><), מספר פוקימונים דמויי פעמונים מתיישבים על אדן החלון.
    "האמ,אני חושב שאחפש פוקימון לשישיה" אערער
    "ואאמן את הפוקימונים שלי כדאי שאוכל לאתגר את מנהיגת המכון שוב."אגיד לזואי ואסתובב כדאי לישון

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    טאי
    "נשמע רעיון טוב!" אומרת לך זואי ומכבה את האור.
    "לילה טוב" אתם אומרים זה לזה והולכים לישון.
    בבוקר אתה קם ומתמתח, גם זואי קמה. "בוקר טוב!" היא קוראת ומתארגנת.
    ------------------
    יאאאאאי נזכרתי שקוראים לה זואי :d

דרו
    "בטח אין בעיות!, צא רוגנרולה!" אתה קורא וזורק את הפוכדור של רוגנרולה, הוא יוצא ממנו. "רוג?" הוא קורא.
    המאמן זורק פוכדור, מעט שונה משלך, בצבע כחול תוך כדי קריאת "ואנילייט, צא החוצה!."
    מהפוכדור יוצא פוקימון לבנבן, שאדי כפור יוצאים מגופו. הוא קורא "נייייי-לייט."
    "רוגנרולה תקוף ברעידה!" אתה קורא, רוגנרולה מייצב את גופו וגופו מתחיל לזוז כך שהוא מרעיד את הקרקע, האדמה מתחילה להתפקע מעט ולפגוע בואנילייט.
    "ואנילייט תקוף ברוח כפור."
    ואנילייט יוצר רוח קרה שמתעופפת אל עבר רוגנרולה.

לוקאס
    "אני מבין שאתה רוצה להצטרף..." אתה אומר לו, שילדון מסתכל עליך ומסובב את ראשו, כאומר 'אתה לא עושה לי טובה'.
    "טוב בוא נמשיך, משעמם פה בו נלך לאמן אותך, תראה לי איזה מתקפות אתה יודע..." אתה אומר, ומצביע על שיח שרועד, תוך מספר שניות פוקימון דמוי נשר קטן מגיח, וכנפו פצועה.
    שילדון מחייך ומתרכז, הוא רוקע ברגליו והאדמה מתחילה 'להתפורר רק הפוך', וליצור עצמה לאבן גדולה, הוא יורה אותה במהירות וחזקה על הפוקימון שנפגע קשה. הפוקימון מסתכל על שילדון, ולמרות כנפו הפצועה נראה שמעוניין להמשיך בקרב

לורן
    זה היה טום מי שניגש אליך, מי שנלחמת נגדו ברח..
    -----------
    "כן , זה מוזר , נראה לי שכדאי ללכת לאחות ג'וי , משהו נראה לי חשוד" אתה אומר ומסתכל על ליינון, שנראה תמים לגמרי, אתה מחזיר אותו לפוכדור והולך אל עבר מרכז הפוקימונים עם טום.
    לאחר שהיא מרפאת לכם את הפוקימונים ומגיעה שעת ערב מאוחרת, אתה מספר לה את מה שקרה ומוציא את ליינון. "תפסת אותו לפני זמן קצר? הוא אכל משהו לא טוב, או אכל בכלל? אולי הוא התפתח לפני זמן קצר?" היא שואלת בעניין, ומביטה בליינון שנרדם לפני כמה דקות.. "כן, הוא התפתח לפני... בעצם אתמול" אומר טום, אתה מהנהן. "אה-הא, אולי זה תסכול, או אי הרגל לגוף החדש. חשוב שתאמן אותו, ותיתן לו לפתח את כוחותיו ואת גופו החדש" אומרת לך האחות ג'ואי.
    השעה 11 בערב

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    תומאס
    "מה?1 איך זה קרה?!" אתה קורא, טורצ'יק מסוחרר ולא מרוכז בעצמו.
    "קדימה טורצ'יק, צא מזה! מקד אנרגיה, תתרכז רק במיקוד! קדימה!" אתה מורה לו, טורצ'יק לא יכול לתקוף, הוא עסוק מדי בלבהות בסקיטי היפה, שרק ממשיכה לעשות לו עיניים. סקיטי תוקפת בשריטה ומתחיל לשרוט את טורצ'יק, שנראה לך כבר על סף עלפון. (נגיד ועברו הרבה שריטות ._.)
    טורצ'יק יוצא מהשפעת המשיכה.
    "טורצ'יק, אתה יכול להילחם?" אני שואל אותו בדאגה "אתה יכול לסיים את הקרב, אני בטוח בכך! מקד אנרגיה, ואז שלח מטר של גחלת לעברה, תוך כדי ריצה! אתה מסוגל לעשות זאת, קדימה!" אני מעודד אותו

4. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    טאי
    "נשמע רעיון טוב!" אומרת לך זואי ומכבה את האור.
    "לילה טוב" אתם אומרים זה לזה והולכים לישון.
    בבוקר אתה קם ומתמתח, גם זואי קמה. "בוקר טוב!" היא קוראת ומתארגנת.
    ------------------
    יאאאאאי נזכרתי שקוראים לה זואי :d
    חח כל הכבוד.
    -----------------
    "בוקר טוב לך" אגיד לזואי בחיוך
    אקום אתרגן ואצא לחפש אימון טוב לפוקימונים שלי ואולי גם שותף חדש.
    "את רוצה להצטרף עליי?" אשאל את זואי

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    "אני מבין שאתה רוצה להצטרף..." אתה אומר לו, שילדון מסתכל עליך ומסובב את ראשו, כאומר 'אתה לא עושה לי טובה'.
    "טוב בוא נמשיך, משעמם פה בו נלך לאמן אותך, תראה לי איזה מתקפות אתה יודע..." אתה אומר, ומצביע על שיח שרועד, תוך מספר שניות פוקימון דמוי נשר קטן מגיח, וכנפו פצועה.
    שילדון מחייך ומתרכז, הוא רוקע ברגליו והאדמה מתחילה 'להתפורר רק הפוך', וליצור עצמה לאבן גדולה, הוא יורה אותה במהירות וחזקה על הפוקימון שנפגע קשה. הפוקימון מסתכל על שילדון, ולמרות כנפו הפצועה נראה שמעוניין להמשיך בקרב
    "קול" אומר לשילדון ואסתכל עם הנשר הגוזל הזה "אבל הוא פצוע... תעזוב אותו לרגע" אומר לשלדון ואתקרב לגוזל "בו ניקח אותך למרכז פוקימונים שיתקנו לך את הכנף רוצה?" אשאל את הגוזל

6. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    [B]

דרו
    "בטח אין בעיות!, צא רוגנרולה!" אתה קורא וזורק את הפוכדור של רוגנרולה, הוא יוצא ממנו. "רוג?" הוא קורא.
    המאמן זורק פוכדור, מעט שונה משלך, בצבע כחול תוך כדי קריאת "ואנילייט, צא החוצה!."
    מהפוכדור יוצא פוקימון לבנבן, שאדי כפור יוצאים מגופו. הוא קורא "נייייי-לייט."
    "רוגנרולה תקוף ברעידה!" אתה קורא, רוגנרולה מייצב את גופו וגופו מתחיל לזוז כך שהוא מרעיד את הקרקע, האדמה מתחילה להתפקע מעט ולפגוע בואנילייט.
    "ואנילייט תקוף ברוח כפור."
    ואנילייט יוצר רוח קרה שמתעופפת אל עבר רוגנרולה.
    תעדכן לי את ווידל
    ---------------------
    " רוגנרולה תתחמק מזה ואז תשתמש בהתקפת חול על ואנילייט ואז תרוץ אליה ותשתמש בבלימה!" אגיד לרוגנרולה .
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אני אמשיך את המ"ת בחופש הגדול שעבורי זה אחרי יום רביעי הזה
    כעת אין לי הרבה זמן/כוח.

אגב, לוקאס, לתקן כנף Xdddddddd

Spoiler ספוילר

עמוד 30 מתוך 30 ראשוןראשון ... 20282930

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •