טאי
"נשמע רעיון טוב!" אומרת לך זואי ומכבה את האור.
"לילה טוב" אתם אומרים זה לזה והולכים לישון.
בבוקר אתה קם ומתמתח, גם זואי קמה. "בוקר טוב!" היא קוראת ומתארגנת.
------------------
יאאאאאי נזכרתי שקוראים לה זואי :d
דרו
"בטח אין בעיות!, צא רוגנרולה!" אתה קורא וזורק את הפוכדור של רוגנרולה, הוא יוצא ממנו. "רוג?" הוא קורא.
המאמן זורק פוכדור, מעט שונה משלך, בצבע כחול תוך כדי קריאת "ואנילייט, צא החוצה!."
מהפוכדור יוצא פוקימון לבנבן, שאדי כפור יוצאים מגופו. הוא קורא "נייייי-לייט."
"רוגנרולה תקוף ברעידה!" אתה קורא, רוגנרולה מייצב את גופו וגופו מתחיל לזוז כך שהוא מרעיד את הקרקע, האדמה מתחילה להתפקע מעט ולפגוע בואנילייט.
"ואנילייט תקוף ברוח כפור."
ואנילייט יוצר רוח קרה שמתעופפת אל עבר רוגנרולה.
לוקאס
"אני מבין שאתה רוצה להצטרף..." אתה אומר לו, שילדון מסתכל עליך ומסובב את ראשו, כאומר 'אתה לא עושה לי טובה'.
"טוב בוא נמשיך, משעמם פה בו נלך לאמן אותך, תראה לי איזה מתקפות אתה יודע..." אתה אומר, ומצביע על שיח שרועד, תוך מספר שניות פוקימון דמוי נשר קטן מגיח, וכנפו פצועה.
שילדון מחייך ומתרכז, הוא רוקע ברגליו והאדמה מתחילה 'להתפורר רק הפוך', וליצור עצמה לאבן גדולה, הוא יורה אותה במהירות וחזקה על הפוקימון שנפגע קשה. הפוקימון מסתכל על שילדון, ולמרות כנפו הפצועה נראה שמעוניין להמשיך בקרב
![]()
לורן
זה היה טום מי שניגש אליך, מי שנלחמת נגדו ברח..
-----------
"כן , זה מוזר , נראה לי שכדאי ללכת לאחות ג'וי , משהו נראה לי חשוד" אתה אומר ומסתכל על ליינון, שנראה תמים לגמרי, אתה מחזיר אותו לפוכדור והולך אל עבר מרכז הפוקימונים עם טום.
לאחר שהיא מרפאת לכם את הפוקימונים ומגיעה שעת ערב מאוחרת, אתה מספר לה את מה שקרה ומוציא את ליינון. "תפסת אותו לפני זמן קצר? הוא אכל משהו לא טוב, או אכל בכלל? אולי הוא התפתח לפני זמן קצר?" היא שואלת בעניין, ומביטה בליינון שנרדם לפני כמה דקות.. "כן, הוא התפתח לפני... בעצם אתמול" אומר טום, אתה מהנהן. "אה-הא, אולי זה תסכול, או אי הרגל לגוף החדש. חשוב שתאמן אותו, ותיתן לו לפתח את כוחותיו ואת גופו החדש" אומרת לך האחות ג'ואי.
השעה 11 בערב
ספוילר
"קול" אומר לשילדון ואסתכל עם הנשר הגוזל הזה "אבל הוא פצוע... תעזוב אותו לרגע" אומר לשלדון ואתקרב לגוזל "בו ניקח אותך למרכז פוקימונים שיתקנו לך את הכנף רוצה?" אשאל את הגוזללוקאס
"אני מבין שאתה רוצה להצטרף..." אתה אומר לו, שילדון מסתכל עליך ומסובב את ראשו, כאומר 'אתה לא עושה לי טובה'.
"טוב בוא נמשיך, משעמם פה בו נלך לאמן אותך, תראה לי איזה מתקפות אתה יודע..." אתה אומר, ומצביע על שיח שרועד, תוך מספר שניות פוקימון דמוי נשר קטן מגיח, וכנפו פצועה.
שילדון מחייך ומתרכז, הוא רוקע ברגליו והאדמה מתחילה 'להתפורר רק הפוך', וליצור עצמה לאבן גדולה, הוא יורה אותה במהירות וחזקה על הפוקימון שנפגע קשה. הפוקימון מסתכל על שילדון, ולמרות כנפו הפצועה נראה שמעוניין להמשיך בקרב
אני אמשיך את המ"ת בחופש הגדול שעבורי זה אחרי יום רביעי הזה
כעת אין לי הרבה זמן/כוח.
אגב, לוקאס, לתקן כנף Xdddddddd
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)