מיקו
את מחכה ללן בערך כ3 דקות, והוא יוצא מהבית שלו. "מיקו!" הוא קורא, הולך אלייך ומחבק אותך. "מה שלומך לן?" את שואלת, ואז מסתכלת על פוקימון קטן שרץ לידו במקום ומחזיק בול עץ. "ומה שלום הקטנצ'יק הזה?" את שואלת ומצחקקת, הוא מסמיק מעט. "אני בסדר, תכירי את טימבור! הפוקימון שהולך לנצח את הליגה כולה!" הוא אומר ברצינות. "כן בטח חח" את אומרת ונפרדת מלן, "ניפגש כבר, להתראות!" הוא אומר והולך לדרך 101 נמרץ.
את הולכת לעבר מעבדת הפרופ' אבל היא בהחלט נעולה. את שומעת קולות:
-"כן, אני מוכנה"
"אוקיי, אז תצאי בעוד כ5 דקות"
-"אבל.. אבל הם כבר שם, מה נעשה?"
"אני לא יודע.. תעשי מה שנראה לך לנכון"
לא נעים לך ואת עוזבת את המקום. הפוכדור בידיך מתחיל לרטוט, כאחד שרוצה כבר לצאת.
''עוד טיפה'' אומר לפוקימון בלחש, אחליט ללכת ולנסות לדפוק על דלת המעבדה.
אתקרב ואדפק פעמיים-שלוש על הדלת ואחכה שהיא תיפתח ואז אשאל את הפרופסור באיזה כיוון דרך 1 נמצאת.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
מרקוס
מאד זה בוץ.. זה גם רע, אבל כאן זה בוץ. (MUD)
~~~~~~~~
מאדקיפ מסתכלת עליך אבל הולכת אל מירה, מתחמקת מג'ולטיק ומסתתרת מאחוריה.
"חח שלום לך ילדה קטנה" היא אומרת ומלטפת אותה. "כן, ג'ולטיק זה הפוקימון שלי, תודה על העזרה ה... מעט מוזרה, אבל לא היינו צריכים, ג'ולטיק למד לשלוט ברעם" היא אומרת לך.
תומאס
כל התגובות נמחקו לי S:
-----
טורצ'יק שולח גחלת מנצנצת שמפספסת את טיילו, אך מאירה מעט את פניו.
"טיילו, פוקימון הסנונית הקטנה. טיילו הם בעלי אישיות אמיצה שעוזרת להם לתקוף חזקים מהם, הם עפים בחיפוש אחר מזון"
טיילו מאריך את מקורו, מתקפה שמוכרת לך כבר מאוד. ועף אל טורצ'יק, פוגע בו ומפיל אותו על הקרקע, לאחר מכן טיילו חג במעגלים באוויר סביב טורצ'יק, תוך כדי שטיילו ממקד את האנרגיה שלו להתקפה נוספת.
מיקו
את הולכת למעבדה ודופקת, אך לא עונים לך.
את מתחילה ללכת משם אך לפתע הפוכדור שלך רוטט ויוצאת ממנו טורצ'יק, היא תוקפת בגחלת את כל מי ומה שסביבה ומתחילה לרוץ לדרך 1, את רצה אחריה כשלפתע את רואה שטורצ'יק נתקעת בשתיל ונופלת. את מתקרבת מעט, ורואה שזה לא שתיל, אלא פוקימון!
טאי
אתה מחכה לזואי שיוצאת מהבית שלה לאחר כ2 דקות, מאחוריה עומד פוקימון דמוי לטאה. "טאי!" היא אומרת ורצה לעבריך, מחבקת אותך. הפוקימון שלידה נועץ בך מבט מאיים ואז מסתכל הצידה.
"מה נשמע? תכיר, זה הפוקימון ההתחלתי שלי, אחד הפוקימונים החזקים בעולם, תכיר את.. סקארגי!" היא אומרת בגאווה ומצביעה על סקארגי שמסובב את הגב. "טוב.. הוא מעט.. אנטי כזה חח" היא אומרת בצחקוק קל. "אז במי אתה בחרת?", "אני בחרתי ב.. אממ מדקיפ" אתה אומר ומצביע על הפוכדור.
"מוזר,מדוע המעבדה נעולה היא בדרך כלל פתוחה" אתה אומר לה, "כן.." היא ממלמלת ואתם מתקדמים לשם, אך לא שומעים שום דבר, ולא פותחים לכם. "שנמשיך לדרך 1?" היא שואלת.
ג'ון
מאדקיפ יוצא, "מאד!" הוא קורא ויורה אקדח מים מהנאה, בלי לשים לב שהוא פוגע בדון. שניכם צוחקים וסקיטי מנקה את הפרווה הרטובה שלה, מאדקיפ מבקש סליחה ודון אומרת "זה בסדר קטנצ'יק".
לאחר מכן אתם הולכים ויושבים בדרך 1 על סלע, סקיטי מתחממת בשמש ומאדקיפ מחפש שלוליות להתפלש בהן. "אז מה קורה?" היא שואלת, אתה רוצה לענות לה שהכל טוב, כשלפתע אתה רואה שמאדקיפ בטעות פוגע בסקיטי, סקיטי מתעצבנת באיבוד ריכוז (Fake Out, אין לי איך לתרגם), שגורם למאדקיפ ליפול אחורה ולהירתע לכמה שניות. לאחר מכן אתה רואה שלשניהם "בוערות להבות בעיניים", ניצוץ של יריבות בוער בינהם.
רועי
אתה אומר לטורצ'יק שהוא גדול, הוא מסמיק מעט אבל אז מתבייש ומסובב את גבו אל ג'וני ואליך.
"אה..." ג'וני אומר, ואתה מחזיר את טורצ'יק לפוכדור נבוך. "חזור האונדור, היית מעולה!" אומר ג'וני. "האונננדור!" הוא קורא וחוזר לפוכדור.
"שנמשיך אל העיר אולידייל?" אתה שואל וג'וני מהנהן, אתם מתחילים ללכת. "אז מה אתה מתכנן להיות?" אתה שואל את ג'וני, כשלפתע קוטע אותו חרק קטן שזוחל לו באמצע הדרך.
![]()
ספוילר
[QUOTE=~Donphan~;
[B]מיקו[/B]
את הולכת למעבדה ודופקת, אך לא עונים לך.
את מתחילה ללכת משם אך לפתע הפוכדור שלך רוטט ויוצאת ממנו טורצ'יק, היא תוקפת בגחלת את כל מי ומה שסביבה ומתחילה לרוץ לדרך 1, את רצה אחריה כשלפתע את רואה שטורצ'יק נתקעת בשתיל ונופלת. את מתקרבת מעט, ורואה שזה לא שתיל, אלא פוקימון!
''וואוו זה פוקימון!'' אומר בהפתעה למראה הפוקימון שמולי, אשלוף את הפוקדע שלי ואסרוק את הפוקימון בשמחה.
לאחר מכן אבדוק אלו מתקפות יש לטורצ'יק בעזרת הפוקדע שלי ואתכונן לקרב מול הפוקימון בתקווה ונחישות ללכוד אותו.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
טאי
אתה, סקארגי וזואי ממשיכים לעבר דרך 101. כשלפתע סקארגי עוצר, הוא קורא לעבר זואי.
"מה קרה חמוד?" היא שואלת אותו והוא מצביע על עץ, עליו נחים כמה פוקימונים. מתחת לעץ יושבת לה עכברה קטנה וכחולה, זואי מתלהבת. "סקארגי, מה דעתך שנתפוס את הקטנה הזו?" היא שואלת אותו והוא מהנהן.
"אה.. טאי, אתה רוצה לצפות בי תופסת אותה, או שתלך בינתיים גם אתה להתאמן?" היא שואלת אותך.
מיקו
את בודקת את הפוקימון בפוקידע:
"בונסלאי, פוקימון העציץ (בעקרון בונסאי, סוג של עץ). הבונלאיי מעדיפים אווירה צחיחה, הם משחררים מדי פעם מים מגופם שנראים כדמעות"
את בודקת את המתקפות של טורצ'יק ורואה שיש לה: שריטה, צווחה, גחלת ומיקוד אנרגיה.
בונסלאיי תוקף בדמעות מזויפות.
את אומרת לטורצ'יק לתקוף בגחלת, אך היא מפחדת מדי לתקוף את הפוקימון, את אומרת לה לתקוף שוב בשריטה לאחר שזה עובר לה, היא תוקפת בשריטה שגורמת לפוקימון להידחף מעט אחורה, אבל לא עושה הרבה נזק.
לורן
אתה בודק אותו בפוקידע:
"זיגזגון, פוקימון הרקון הקטן. הזיגזגון הם פוקימונים סקרנים מאוד, הם משתמשים בחוש הריח שלהם לאתר אוכל"
אתה מוציא את טריקו, ומורה לה לתקוף בשאיבה. טריקו יורה קרן אדומה ששואבת כוח מזיגזגון ומעבירה אותו אל טריקו. זיגזגון מצליח להתנגד לבסוף מהשאיבה שפגעה בו קצת ותוקף בדחיפה, הוא מעיף את טריקו כמה מטרים אחורה.
תומאס
טורצ'יק ממקד גם הוא אנרגיה, ומחכה לתגובה מצד טיילו שעף אל עבר טורצ'יק, טורצ'יק מצליח לקפוץ מעליו וטיילו המופתע מעופף לו במהירות בלי להבין מה קורה. טורצ'יק תוקף בגחלת חזקה על גבו של טיילו ומצליח להוריד אותו, טיילו מסתובב באוויר ומפיל את טורצ'יק על האדמה.
טיילו השרוף מתקשה להחזיק מעמד, וכך גם טורצ'יק החבוט. אך טיילו מספיק להשתמש במתקפה מהירה שמעיפה את טורצ'יק אחורה, מצבו של טורצ'יק קשה והוא מתקשה לעמוד, כשלפתע הנוצות שלו זוהרות בגוון אדום~כתום. זו היכולת שלו- להב!
ספוילר
תומאס
טורצ'יק ממקד את האנרגיה בזמן שטיילו נח לו שוב על הענף.
טורצ'יק מתחיל לרוץ אל עבר הטיילו, קופץ, ושולח גחלת חזקה.
הטיילו קופץ מהענף על מנת להתחמק, אך הגחלת רחב מדי (הכוונה יורה להרבה מקומות*) ופוגע בטיילו שנשרף (burn), כל כמה שניות אש בוערת בכנפיו של טיילו.
"גחלת!" אתה מורה לו בפעם האחרונה, הוא תוקף בגחלת שמאירה את הלילה החשוך שירד, ופוגעת בטיילו, שלאחר ההתקפה הזו נשעט אחורה במהירות והתעלף.
ספוילר
טאי
זואי מסכימה ומאחלת גם לך בהצלחה, אתה שומע קריאות מעבר המקום שם "נידורן!"-"סקארר" וכד'..
אתה מתחיל ללכת כשלפתע חרק קטן מגיח מהצד, הוא מסתכל עליך, הולך לעבריך ועולה לך הרגל. לאחר מכן הוא מתחיל גם לזחול לך על היד, ומשם לתוך התיק.
"וני פייד" הוא קורא בגול גס למדי, ומתחיל לחטט לך בתוך התיק.
תומאס
אתה מעודד את טורצ'יק הנלהב והלוהט (XD) ומוציא פוכדור מכיסך.
"קדימה תומאס!" קוראת לילי, לידה סוואבלו נראה מפוחד מהלילה.
הפוכדור נזרק על טיילו, ושואב אותו כשהוא אופף הילה אדומה..
הפוכדור זז ימינה, שמאלה, וכן הלאה, עד שנעצר.
לכדת טיילו!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)