Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 30 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 442
  1. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Donphan~ צפה בהודעה
    החלטתי שאני נחמד היום ואכניס את כולכם (:
    **אין יותר מקום**

התחלה~
    נא לבחור אם החבר הוא בן או בת, ואיך קוראים לו!
    ----------------
    אתם יורדים מהחדר לאחר שהתארגנתם, יורדים במדרגות, ו..ההורים שלכם מחכים לכם למטה, ביחד עם משפחתכם.
    על השולחן מונחת קופסא, עליה עטיפה אדומה-לבנה, בצד יש תיק קטן ונוח, אחד מהאלה שיהיה לכם יותר קל לקחת למסע.
    אמא שלכם: "תראו איך גדלת! היום את/ה יוצא/ת למסע!"
    אבא שלכם: "אנחנו נתגעגע, תשמרו על קשר ותיזהרו שם בחוץ!"
    אתם הולכים להוריכם ומודים להם, וגם לשאר המשפחה.
    להסוף מגיע הרגע הגדול, אתם פותחים את הקופסא.
    בתוכה יש 6 פוכדורים, אחד מהם בצבע אדום ומעט מנופח, האחרים קטנים יותר, לידם יש פוקידע.
    אתם מתרגשים, מכניסים את חמשת הפוכדורים הקטנים לכיס, ואת הגדול מחזיקים היטב ביד. את הפוקידע אתם מכניסים לכיס השני.
    אתם לוקחים את התיק ורואים שיש בו ציוד מחנאות (שק שינה,אוכל,מים,כובע), אתם שמים אותו על גביכם ומתחילים להיפרד לאט מהמשפחה.
    לאחר מכן, אתם יוצאים לבחוץ, הרוח הקרירה מלטפת את פניכם ואתם מוכנים לצאת למסע!~
    מולכם הבית של חבר/ת ילדותכם, הבטחתם שתחכו לו/לה להיפרד, בינתיים מצד שמאל נמצאת המעבדה של הפרופ', אבל היא נעולה.
    מה תעשו?
    בת וקוראים לזואי
    ---------------------------------------------
    אני אסתכל על הבית של זואי ואזכר שהבטחתי שאחכה לה.
    בזמן שאני מחכה אני ישים לב שהמעבדה של פרופ' נעולה.
    "מוזר,מדוע המעבדה נעולה היא בדרך כלל פתוחה" אחשוב לעצמי ואלך לבדוק מדוע.

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    מיקו
    את מחכה ללן בערך כ3 דקות, והוא יוצא מהבית שלו. "מיקו!" הוא קורא, הולך אלייך ומחבק אותך. "מה שלומך לן?" את שואלת, ואז מסתכלת על פוקימון קטן שרץ לידו במקום ומחזיק בול עץ. "ומה שלום הקטנצ'יק הזה?" את שואלת ומצחקקת, הוא מסמיק מעט. "אני בסדר, תכירי את טימבור! הפוקימון שהולך לנצח את הליגה כולה!" הוא אומר ברצינות. "כן בטח חח" את אומרת ונפרדת מלן, "ניפגש כבר, להתראות!" הוא אומר והולך לדרך 101 נמרץ.
    את הולכת לעבר מעבדת הפרופ' אבל היא בהחלט נעולה. את שומעת קולות:
    -"כן, אני מוכנה"
    "אוקיי, אז תצאי בעוד כ5 דקות"
    -"אבל.. אבל הם כבר שם, מה נעשה?"
    "אני לא יודע.. תעשי מה שנראה לך לנכון"

לא נעים לך ואת עוזבת את המקום. הפוכדור בידיך מתחיל לרטוט, כאחד שרוצה כבר לצאת.

''עוד טיפה'' אומר לפוקימון בלחש, אחליט ללכת ולנסות לדפוק על דלת המעבדה.
    אתקרב ואדפק פעמיים-שלוש על הדלת ואחכה שהיא תיפתח ואז אשאל את הפרופסור באיזה כיוון דרך 1 נמצאת.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה

תומאס
    לילי מייעצת לך להמשיך לדרך שמצפון אולידייל ואתה מסכים, אתם מתחילים ללכת בדרך ומתחיל להחשיך מעט.
    לפתע אתה שומע ציוצים ורואה פוקימון דמוי סנונית יושב על העץ.

.
    'ואו, מעניין מי הפוקימון הזה!' אני חושב לעצמי, ושולף את הפוקדע כדי לבדוק עליה מידע "טורצ'יק, צא!" אני קורא ומוציא אותו החוצה "שלח גחלת לעבר פוקימון הסנונית!" אני קורא ומצביע לעברה.

4. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    מהאייפון, תגובות קצרות*

מרקוס
    אתה מתקרב ורואה שהמאמנת היא מירה!
    אתה מנסה לסלק אותם אך ללא הצלחה, ״ג׳ולטיק רעם״ היא מבקשת לחוצה ודואגת, העכביש מסתכל עליה ומהנהן. ברק יורד מהשמיים ומחשמל את הציפורים שעפות מהמקום, בטעות הוא גם מחשמל אותך ואת מירה, אך לא כלכך כואב לכם. מדקיפ מגיחה מהצד ושואלת ״מאד?״.

.
    *גם אצלי קצר כי מהאייפון ואפשר צבע אחר?

אומר למאדקיפ "נו, איימ נוט מאד" ואז אשאל את מירה "אז ג'ולטיק הוא הפוקימון שלך?".
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    מרקוס
    מאד זה בוץ.. זה גם רע, אבל כאן זה בוץ. (MUD)
    ~~~~~~~~
    מאדקיפ מסתכלת עליך אבל הולכת אל מירה, מתחמקת מג'ולטיק ומסתתרת מאחוריה.
    "חח שלום לך ילדה קטנה" היא אומרת ומלטפת אותה. "כן, ג'ולטיק זה הפוקימון שלי, תודה על העזרה ה... מעט מוזרה, אבל לא היינו צריכים, ג'ולטיק למד לשלוט ברעם" היא אומרת לך.

תומאס
    כל התגובות נמחקו לי S:
    -----
    טורצ'יק שולח גחלת מנצנצת שמפספסת את טיילו, אך מאירה מעט את פניו.

"טיילו, פוקימון הסנונית הקטנה. טיילו הם בעלי אישיות אמיצה שעוזרת להם לתקוף חזקים מהם, הם עפים בחיפוש אחר מזון"
    טיילו מאריך את מקורו, מתקפה שמוכרת לך כבר מאוד. ועף אל טורצ'יק, פוגע בו ומפיל אותו על הקרקע, לאחר מכן טיילו חג במעגלים באוויר סביב טורצ'יק, תוך כדי שטיילו ממקד את האנרגיה שלו להתקפה נוספת.

מיקו
    את הולכת למעבדה ודופקת, אך לא עונים לך.
    את מתחילה ללכת משם אך לפתע הפוכדור שלך רוטט ויוצאת ממנו טורצ'יק, היא תוקפת בגחלת את כל מי ומה שסביבה ומתחילה לרוץ לדרך 1, את רצה אחריה כשלפתע את רואה שטורצ'יק נתקעת בשתיל ונופלת. את מתקרבת מעט, ורואה שזה לא שתיל, אלא פוקימון!

טאי
    אתה מחכה לזואי שיוצאת מהבית שלה לאחר כ2 דקות, מאחוריה עומד פוקימון דמוי לטאה. "טאי!" היא אומרת ורצה לעבריך, מחבקת אותך. הפוקימון שלידה נועץ בך מבט מאיים ואז מסתכל הצידה.
    "מה נשמע? תכיר, זה הפוקימון ההתחלתי שלי, אחד הפוקימונים החזקים בעולם, תכיר את.. סקארגי!" היא אומרת בגאווה ומצביעה על סקארגי שמסובב את הגב. "טוב.. הוא מעט.. אנטי כזה חח" היא אומרת בצחקוק קל. "אז במי אתה בחרת?", "אני בחרתי ב.. אממ מדקיפ" אתה אומר ומצביע על הפוכדור.
    "מוזר,מדוע המעבדה נעולה היא בדרך כלל פתוחה" אתה אומר לה, "כן.." היא ממלמלת ואתם מתקדמים לשם, אך לא שומעים שום דבר, ולא פותחים לכם. "שנמשיך לדרך 1?" היא שואלת.

ג'ון
    מאדקיפ יוצא, "מאד!" הוא קורא ויורה אקדח מים מהנאה, בלי לשים לב שהוא פוגע בדון. שניכם צוחקים וסקיטי מנקה את הפרווה הרטובה שלה, מאדקיפ מבקש סליחה ודון אומרת "זה בסדר קטנצ'יק".
    לאחר מכן אתם הולכים ויושבים בדרך 1 על סלע, סקיטי מתחממת בשמש ומאדקיפ מחפש שלוליות להתפלש בהן. "אז מה קורה?" היא שואלת, אתה רוצה לענות לה שהכל טוב, כשלפתע אתה רואה שמאדקיפ בטעות פוגע בסקיטי, סקיטי מתעצבנת באיבוד ריכוז (Fake Out, אין לי איך לתרגם), שגורם למאדקיפ ליפול אחורה ולהירתע לכמה שניות. לאחר מכן אתה רואה שלשניהם "בוערות להבות בעיניים", ניצוץ של יריבות בוער בינהם.

רועי
    אתה אומר לטורצ'יק שהוא גדול, הוא מסמיק מעט אבל אז מתבייש ומסובב את גבו אל ג'וני ואליך.
    "אה..." ג'וני אומר, ואתה מחזיר את טורצ'יק לפוכדור נבוך. "חזור האונדור, היית מעולה!" אומר ג'וני. "האונננדור!" הוא קורא וחוזר לפוכדור.
    "שנמשיך אל העיר אולידייל?" אתה שואל וג'וני מהנהן, אתם מתחילים ללכת. "אז מה אתה מתכנן להיות?" אתה שואל את ג'וני, כשלפתע קוטע אותו חרק קטן שזוחל לו באמצע הדרך.

Spoiler ספוילר

6. TBM
    שם: מתן

לורן
    אתה מורה לטריקו לתקוף בשאיבה, אך הזיגזגון מצליח להידחף ולהתחמק מהמתקפה.
    הוא נובח עליה, דבר שמקשה עליה להתרכז, אבל היא תוקפת במתקפה מהירה ומפילה אותו ואת האוכל.
    גם אני מהפאלאפון אז יש לי תגובות קצרות

"טוב מאוד טריקו , עכשיו השתמשי בשאיבה." אומר לה ובזמן הזה אבדוק את הדביבון בפוקדע.

7. משתמש מנוסה

תומאס
    כל התגובות נמחקו לי S:
    -----
    טורצ'יק שולח גחלת מנצנצת שמפספסת את טיילו, אך מאירה מעט את פניו.

"טיילו, פוקימון הסנונית הקטנה. טיילו הם בעלי אישיות אמיצה שעוזרת להם לתקוף חזקים מהם, הם עפים בחיפוש אחר מזון"
    טיילו מאריך את מקורו, מתקפה שמוכרת לך כבר מאוד. ועף אל טורצ'יק, פוגע בו ומפיל אותו על הקרקע, לאחר מכן טיילו חג במעגלים באוויר סביב טורצ'יק, תוך כדי שטיילו ממקד את האנרגיה שלו להתקפה נוספת.
    :{
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "קדימה טורצ'יק, אם הוא רוצה למקד אנרגיה, אז תעשה זאת גם אתה! ואז המתן לו על הקרקע, ורגע לפני שהוא פוגע בך קפוץ מעליו, תסתובב ושלח לעברו גחלת! קדימה!" אני קורא ומצביע לעברו.

8. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=~Donphan~;

[B]מיקו[/B]
    את הולכת למעבדה ודופקת, אך לא עונים לך.
    את מתחילה ללכת משם אך לפתע הפוכדור שלך רוטט ויוצאת ממנו טורצ'יק, היא תוקפת בגחלת את כל מי ומה שסביבה ומתחילה לרוץ לדרך 1, את רצה אחריה כשלפתע את רואה שטורצ'יק נתקעת בשתיל ונופלת. את מתקרבת מעט, ורואה שזה לא שתיל, אלא פוקימון!

''וואוו זה פוקימון!'' אומר בהפתעה למראה הפוקימון שמולי, אשלוף את הפוקדע שלי ואסרוק את הפוקימון בשמחה.
    לאחר מכן אבדוק אלו מתקפות יש לטורצ'יק בעזרת הפוקדע שלי ואתכונן לקרב מול הפוקימון בתקווה ונחישות ללכוד אותו.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. Trust me i'm the doctor
    מרקוס
    טאי
    אתה מחכה לזואי שיוצאת מהבית שלה לאחר כ2 דקות, מאחוריה עומד פוקימון דמוי לטאה. "טאי!" היא אומרת ורצה לעבריך, מחבקת אותך. הפוקימון שלידה נועץ בך מבט מאיים ואז מסתכל הצידה.
    "מה נשמע? תכיר, זה הפוקימון ההתחלתי שלי, אחד הפוקימונים החזקים בעולם, תכיר את.. סקארגי!" היא אומרת בגאווה ומצביעה על סקארגי שמסובב את הגב. "טוב.. הוא מעט.. אנטי כזה חח" היא אומרת בצחקוק קל. "אז במי אתה בחרת?", "אני בחרתי ב.. אממ מדקיפ" אתה אומר ומצביע על הפוכדור.
    "מוזר,מדוע המעבדה נעולה היא בדרך כלל פתוחה" אתה אומר לה, "כן.." היא ממלמלת ואתם מתקדמים לשם, אך לא שומעים שום דבר, ולא פותחים לכם. "שנמשיך לדרך 1?" היא שואלת.

"אמשיך להסתכל על המעבדה ואומר זואי, כן כן למה לא".
    ואנעץ מבט מאיים בסקארגי.

10. לא ברור בכלל
    טאי
    אתה, סקארגי וזואי ממשיכים לעבר דרך 101. כשלפתע סקארגי עוצר, הוא קורא לעבר זואי.
    "מה קרה חמוד?" היא שואלת אותו והוא מצביע על עץ, עליו נחים כמה פוקימונים. מתחת לעץ יושבת לה עכברה קטנה וכחולה, זואי מתלהבת. "סקארגי, מה דעתך שנתפוס את הקטנה הזו?" היא שואלת אותו והוא מהנהן.
    "אה.. טאי, אתה רוצה לצפות בי תופסת אותה, או שתלך בינתיים גם אתה להתאמן?" היא שואלת אותך.

מיקו
    את בודקת את הפוקימון בפוקידע:

"בונסלאי, פוקימון העציץ (בעקרון בונסאי, סוג של עץ). הבונלאיי מעדיפים אווירה צחיחה, הם משחררים מדי פעם מים מגופם שנראים כדמעות"
    את בודקת את המתקפות של טורצ'יק ורואה שיש לה: שריטה, צווחה, גחלת ומיקוד אנרגיה.
    בונסלאיי תוקף בדמעות מזויפות.
    את אומרת לטורצ'יק לתקוף בגחלת, אך היא מפחדת מדי לתקוף את הפוקימון, את אומרת לה לתקוף שוב בשריטה לאחר שזה עובר לה, היא תוקפת בשריטה שגורמת לפוקימון להידחף מעט אחורה, אבל לא עושה הרבה נזק.

לורן
    אתה בודק אותו בפוקידע:

"זיגזגון, פוקימון הרקון הקטן. הזיגזגון הם פוקימונים סקרנים מאוד, הם משתמשים בחוש הריח שלהם לאתר אוכל"
    אתה מוציא את טריקו, ומורה לה לתקוף בשאיבה. טריקו יורה קרן אדומה ששואבת כוח מזיגזגון ומעבירה אותו אל טריקו. זיגזגון מצליח להתנגד לבסוף מהשאיבה שפגעה בו קצת ותוקף בדחיפה, הוא מעיף את טריקו כמה מטרים אחורה.

תומאס
    טורצ'יק ממקד גם הוא אנרגיה, ומחכה לתגובה מצד טיילו שעף אל עבר טורצ'יק, טורצ'יק מצליח לקפוץ מעליו וטיילו המופתע מעופף לו במהירות בלי להבין מה קורה. טורצ'יק תוקף בגחלת חזקה על גבו של טיילו ומצליח להוריד אותו, טיילו מסתובב באוויר ומפיל את טורצ'יק על האדמה.
    טיילו השרוף מתקשה להחזיק מעמד, וכך גם טורצ'יק החבוט. אך טיילו מספיק להשתמש במתקפה מהירה שמעיפה את טורצ'יק אחורה, מצבו של טורצ'יק קשה והוא מתקשה לעמוד, כשלפתע הנוצות שלו זוהרות בגוון אדום~כתום. זו היכולת שלו- להב!

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    תומאס
    טורצ'יק ממקד גם הוא אנרגיה, ומחכה לתגובה מצד טיילו שעף אל עבר טורצ'יק, טורצ'יק מצליח לקפוץ מעליו וטיילו המופתע מעופף לו במהירות בלי להבין מה קורה. טורצ'יק תוקף בגחלת חזקה על גבו של טיילו ומצליח להפיל אותו, טיילו מסתובב באוויר ומפיל את טורצ'יק על האדמה.
    טיילו השרוף מתקשה להחזיק מעמד, וכך גם טורצ'יק החבוט. אך טיילו מספיק להשתמש במתקפה מהירה שמעיפה את טורצ'יק אחורה, מצבו של טורצ'יק קשה והוא מתקשה לעמוד, כשלפתע הנוצות שלו זוהרות בגוון אדום~כתום. זו היכולת שלו- להב!
    "מה קורה כאן?" אני שואל בבילבול קל ובודק מהי היכולת הזאת "אוקיי טורצי'ק, זה מעלה את כוחם של מתקפות האש שלך! אז קדימה, מיקוד אנרגיה שוב וגחלת לעברו בכל הכוח!" אני קורא בנחישות ומצביע לעבר טיילו.

12. לא ברור בכלל
    תומאס
    טורצ'יק ממקד את האנרגיה בזמן שטיילו נח לו שוב על הענף.
    טורצ'יק מתחיל לרוץ אל עבר הטיילו, קופץ, ושולח גחלת חזקה.
    הטיילו קופץ מהענף על מנת להתחמק, אך הגחלת רחב מדי (הכוונה יורה להרבה מקומות*) ופוגע בטיילו שנשרף (burn), כל כמה שניות אש בוערת בכנפיו של טיילו.
    "גחלת!" אתה מורה לו בפעם האחרונה, הוא תוקף בגחלת שמאירה את הלילה החשוך שירד, ופוגעת בטיילו, שלאחר ההתקפה הזו נשעט אחורה במהירות והתעלף.

Spoiler ספוילר

13. Trust me i'm the doctor
    טאי
    אתה, סקארגי וזואי ממשיכים לעבר דרך 101. כשלפתע סקארגי עוצר, הוא קורא לעבר זואי.
    "מה קרה חמוד?" היא שואלת אותו והוא מצביע על עץ, עליו נחים כמה פוקימונים. מתחת לעץ יושבת לה עכברה קטנה וכחולה, זואי מתלהבת. "סקארגי, מה דעתך שנתפוס את הקטנה הזו?" היא שואלת אותו והוא מהנהן.
    "אה.. טאי, אתה רוצה לצפות בי תופסת אותה, או שתלך בינתיים גם אתה להתאמן?" היא שואלת אותך.

!
    "האממ.....אני אמשיך וניפגש כאן אחרי האימון?"אומר אחרי מחשבה
    ואזרוק לה מילה טוב ועידוד וחפש לי פוקימון להתאמן איתם.

14. משתמש מנוסה
    תומאס
    טורצ'יק ממקד את האנרגיה בזמן שטיילו נח לו שוב על הענף.
    טורצ'יק מתחיל לרוץ אל עבר הטיילו, קופץ, ושולח גחלת חזקה.
    הטיילו קופץ מהענף על מנת להתחמק, אך הגחלת רחב מדי (הכוונה יורה להרבה מקומות*) ופוגע בטיילו שנשרף (burn), כל כמה שניות אש בוערת בכנפיו של טיילו.
    "גחלת!" אתה מורה לו בפעם האחרונה, הוא תוקף בגחלת שמאירה את הלילה החשוך שירד, ופוגעת בטיילו, שלאחר ההתקפה הזו נשעט אחורה במהירות והתעלף.
    "יש! הצלחת טורצ'יק!" אני קורא בשמחה ומחבק אותו, כשכעבור כמה שניות מוריד אותו מהר ממני כי הוא עדיין בוער בגלל היכולת (XDD). אני מסתכל על טיילו המעולף ושולף פוכדור ריק מכיסי "הנה זה בא... צא פוכדור!" אני קורא ומשליך את הפוכדור אל עבר טיילו המעולף.

15. לא ברור בכלל
    טאי
    זואי מסכימה ומאחלת גם לך בהצלחה, אתה שומע קריאות מעבר המקום שם "נידורן!"-"סקארר" וכד'..
    אתה מתחיל ללכת כשלפתע חרק קטן מגיח מהצד, הוא מסתכל עליך, הולך לעבריך ועולה לך הרגל. לאחר מכן הוא מתחיל גם לזחול לך על היד, ומשם לתוך התיק.
    "וני פייד" הוא קורא בגול גס למדי, ומתחיל לחטט לך בתוך התיק.

תומאס
    אתה מעודד את טורצ'יק הנלהב והלוהט (XD) ומוציא פוכדור מכיסך.
    "קדימה תומאס!" קוראת לילי, לידה סוואבלו נראה מפוחד מהלילה.
    הפוכדור נזרק על טיילו, ושואב אותו כשהוא אופף הילה אדומה..
    הפוכדור זז ימינה, שמאלה, וכן הלאה, עד שנעצר.
    לכדת טיילו!

Spoiler ספוילר

עמוד 4 מתוך 30 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •