Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 30 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 442
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Donphan~ צפה בהודעה
    ג'ון
    מאדקיפ יוצא, "מאד!" הוא קורא ויורה אקדח מים מהנאה, בלי לשים לב שהוא פוגע בדון. שניכם צוחקים וסקיטי מנקה את הפרווה הרטובה שלה, מאדקיפ מבקש סליחה ודון אומרת "זה בסדר קטנצ'יק".
    לאחר מכן אתם הולכים ויושבים בדרך 1 על סלע, סקיטי מתחממת בשמש ומאדקיפ מחפש שלוליות להתפלש בהן. "אז מה קורה?" היא שואלת, אתה רוצה לענות לה שהכל טוב, כשלפתע אתה רואה שמאדקיפ בטעות פוגע בסקיטי, סקיטי מתעצבנת באיבוד ריכוז (Fake Out, אין לי איך לתרגם), שגורם למאדקיפ ליפול אחורה ולהירתע לכמה שניות. לאחר מכן אתה רואה שלשניהם "בוערות להבות בעיניים", ניצוץ של יריבות בוער בינהם.
    אני אומר לדון: "תרגיעי את סקיטי שלך, כי אחת היא תתמודד בכישלון גדול אחרי שהיא תובס על יד מאדקיפ המדהים שלי" ואז צוחק.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. TBM
    שם: מתן
    [b]
    לורן
    אתה זורק פוכדור על זיגזגון, הפוכדור "שואב" לתוכו את הזיגזגון ומתחיל לנוע מצד לצד..
    ימינה,שמאלה,ימינה שמאלה.. ונעצר! לכדת זיגזגון!
    "יש תפסתי זיגזגון." אומר בחיוך . "טריקו , חזור." אומר ואחזיר את טריקו לפוקדור . אני אקח את מה שזיגזגון לקח לי ואשים את זה בתיקי . 'אני אלך עכשיו לטום ואקבע איתו קרב.' אומר בליבי ואז אלך לכיוון ביתו של רון וכשאגיע אדפוק בדלת .

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    תמיר
    שובב ;)
    ---------
    "אה.. לא ראיתי שהוא מפחד מהחושך, אבל אפשר לעשות מדורה" לילי שואלת אותך.
    "בבוקר נכבה אותה עם מאריל החמוד שלי, ונדליק אותה עם טורצ'יק שלך" היא אומרת.

מיקו
    אמבר תוקפת בצווחה, דבר שמקשה על בונסלאיי להתרכז.
    אמבר אוגרת בתוך תוכה אנרגיה, שמחכה שתפרוץ החוצה.. בינתיים בונסלאיי משתמש בבעיטה נמוכה ומפיל את אמבר. אמבר נרגזת ותוקפת בגחלת חזקה שפוגעת בבונסלאיי ושורפת אותו, בונסלאיי מתחיל לרוץ במקום, ואמבר רצה אליו ותוקפת בשריטה, הוא נפגע וכמעט מתעלף!

טאי
    מאדקיפ רץ ותוקף בדחיפה בזמן שהמתקפה נטענת, הוא מתקשה להזיז את סוואדלון השמן אך מפיל אותו על הגב, סוואדלון מתקשה לקום ובמקום לפגוע במדקיפ הוא משגר את הקרן הסולארית לשמיים, היא מתפרקת בשמיים וחוזרת ללמטה בצורה של טיפות קטנות של אנרגיה סולארית, מדקיפ מעט נפגע אך לא יותר מדי, מאדקיפ תוקף בסטירת בוץ שפוגעת בסוואדלון, אך לא מזיקה לו כלכך. סוואדלון מתרגז, ומשתמש בנשיכת חרק. הוא תופס את מאדקיפ ומתחיל לנשוך אותו בגב.

ג'ון
    "עוד נראה לגבי זה, רוצה קרב? אני מניחה שאם תאמר לא זאת אומרת שאתה מפחד" היא אומרת ומסתכלת עליך מחכה לתשובה. "ברור שלא, בואי נילחם" אתה אומר, מאדקיפ וסקיטי מוכנים לקרב.
    "סקיטי, תתקפי בסופת שלגים (blizzrd)!" קוראת דון, סקיטי פותחת את פיה ומהפה שלה יוצאת רוח קרה במיוחד שמורידה את הטמפרטורה במהירות.

לורן
    מי זה רון? וטריקו נקבה.. וטום כבר יצא למסע שלו, הוא המשיך לעיר הבאה, אם תראה אותו תוכל לאתגר.
    -----------
    אתה מחזיר את טריקו ומרים את הפוכדור של זיגזגון (שיתעדכן בהמשך) ומכניסו לכיס.
    אתה ממשיך ללכת ואתה רואה שכבר מתחיל להחשיך, אתה מגיע אל העיר אולידייל.
    מולך יש חנות, מרכז פוקימונים, בתים פרטיים, אכסנייה ועוד..

Spoiler ספוילר

4. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    [QUOTE=~Donphan~;1311433]

טאי
    מאדקיפ רץ ותוקף בדחיפה בזמן שהמתקפה נטענת, הוא מתקשה להזיז את סוואדלון השמן אך מפיל אותו על הגב, סוואדלון מתקשה לקום ובמקום לפגוע במדקיפ הוא משגר את הקרן הסולארית לשמיים, היא מתפרקת בשמיים וחוזרת ללמטה בצורה של טיפות קטנות של אנרגיה סולארית, מדקיפ מעט נפגע אך לא יותר מדי, מאדקיפ תוקף בסטירת בוץ שפוגעת בסוואדלון, אך לא מזיקה לו כלכך. סוואדלון מתרגז, ומשתמש בנשיכת חרק. הוא תופס את מאדקיפ ומתחיל לנשוך אותו בגב.

[QUOTE]
    "מדקיפ תעיף אותו מהגב שלך!" אצעק בתקיפות
    "אין לי הרבה זמן" אחשוב לעצמי
    "מדקיפ, סטירת בוץ לעיניים,בזמן שהוא לא רואה תשתמש באקדח ומים, ותוך כדאי תתקדם לעברו ותסיים את המהלך עם דחיפה!" אגיד למדקיפ

5. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    "עוד נראה לגבי זה, רוצה קרב? אני מניחה שאם תאמר לא זאת אומרת שאתה מפחד" היא אומרת ומסתכלת עליך מחכה לתשובה. "ברור שלא, בואי נילחם" אתה אומר, מאדקיפ וסקיטי מוכנים לקרב.
    "סקיטי, תתקפי בסופת שלגים (blizzrd)!" קוראת דון, סקיטי פותחת את פיה ומהפה שלה יוצאת רוח קרה במיוחד שמורידה את הטמפרטורה במהירות.
    .
    אני אומר למאדקיפ "מאדקיפ תתחמק מהסופת השלגים של סקיטי ואז תשתמש אקדח מים בכל הכוח" ואז מחכה למהלך.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

6. TBM
    [b]
    לורן
    מי זה רון? וטריקו נקבה.. וטום כבר יצא למסע שלו, הוא המשיך לעיר הבאה, אם תראה אותו תוכל לאתגר.
    -----------
    אתה מחזיר את טריקו ומרים את הפוכדור של זיגזגון (שיתעדכן בהמשך) ומכניסו לכיס.
    אתה ממשיך ללכת ואתה רואה שכבר מתחיל להחשיך, אתה מגיע אל העיר אולידייל.
    מולך יש חנות, מרכז פוקימונים, בתים פרטיים, אכסנייה ועוד..
    רציתי לומר טום .

אני אלך למרכז הפוקימון ואגש לאחות ג'וי , "את יכולה בבקשה לרפא לי את הפוקימון בבקשה." אומר לאחות ג'וי ועם היא תסכים אתן לה את הפוקימון . לאחר שהפוקימונים של יתרפו אני אלך לאכסנייה ואזמין שם חדר .

7. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    מיקו
    אמבר תוקפת בצווחה, דבר שמקשה על בונסלאיי להתרכז.
    אמבר אוגרת בתוך תוכה אנרגיה, שמחכה שתפרוץ החוצה.. בינתיים בונסלאיי משתמש בבעיטה נמוכה ומפיל את אמבר. אמבר נרגזת ותוקפת בגחלת חזקה שפוגעת בבונסלאיי ושורפת אותו, בונסלאיי מתחיל לרוץ במקום, ואמבר רצה אליו ותוקפת בשריטה, הוא נפגע וכמעט מתעלף!

''אמבר חמודה בואי נסיים את זה עם שריטה פעם אחת אחרונה!'' אומר בחיוך אל אמבר כאשר הרגשת ניצחון בליבי.
    לאחר שאמבר תתקוף אזרוק פוקדור על בונסלאיי בתקווה רבה שהוא ייתפס
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. לא ברור בכלל
    מיקו
    הצבע שלך יהיה מה שזה לא יהיה כי זה הצבע שאת אוהבת (מיקו)
    ----------------
    אמבר תוקפת בשריטה ומעלפת את הבונסלאיי ללא בעיה, בונסלאיי נחת על הרצפה בוכה.
    את זורקת עליו פוכדור, הוא נשאב לתוכו והוא מתחיל להתנדנד.. ימינה,שמאלה,ימינה,שמאלה.. נתפס!
    תפסת בונסלאיי!

טאי
    מעתה ואילך יהיו צבעים, שלך יהיה כחול!
    ------------
    מדקיפ מנסה להפיל אותו מגבו, אך לא מצליח לו.
    סוואדלון מסיים לנשוך אותו ויורד לו מהגב, מאדקיפ תוקף בסטירת בוץ שמטשטשת שוב פעם לסוואדלון את הראייה, וגורמת לו להיות להיפגע, נראה שסוואדלון עלול להתעלף בקרוב, אך כך גם מאדקיפ.
    מאדקיפ תוקף באקדח מים שלא כלכך מזיק, וממשיך עם דחיפה.. הוא רץ לעבר סוואדלון, "עלי תער!" המאמן קורא, סוואדלון יורה המון עלים לעבר מאדקיפ שחותכים אותו וגורמים לו להתעלף.

ג'ון
    הצבע שלך יהיה אדום!
    ---------
    מאדקיפ מנסה להתחמק מהסופת שלגים ללא הצלחה, הוא מתקרר ונפגע ממנה מאוד.
    לאחר מכן, כאשר הוא מרגיש מעט יותר טוב, הוא תוקף באקדח מים שפוגע בסקיטי ומעיף אותה אחורה כמה מטרים, סקיטי מתקשית לקום אבל בסופו של דבר מצליחה.
    סקיטי תוקפת במשיכה, מאדקיפ מיד מתאהב בה.

לורן
    הצבע שלך יהיה חום!
    ----------
    אתה הולך למרכז הפוקימונים, אתה רואה שם אישה בעלת שיער מעוגל ו-ורוד, וילדה פוקימון המחזיק ביצה. אתה שואל אם תוכל לרפא פה את הפוקימונים, והיא מהנהנת, אתה נותן לה את הפוכדורים והיא מכניסה אותם למכונה, שם הם מתרפאים והיא מחזירה לך אותם.
    אתה מתחיל ללכת לכיוון האכסנייה ונכנס. כשאתה נכנס אתה רואה שם את טום, הוא מסתכל עליך ומחייך, אתה הולך לעברו. "שלום לורן, מה אתה אומר, אתה רוצה שנזמין פה חדר או שנצא למחנאות בחוץ? אני די בהתלבטות כפי שאתה רואה" הוא אומר לך. אתה רואה שבידו יש שני פוכדורים.

Spoiler ספוילר

9. Trust me i'm the doctor
    טאי
    מעתה ואילך יהיו צבעים, שלך יהיה כחול!
    ------------
    מדקיפ מנסה להפיל אותו מגבו, אך לא מצליח לו.
    סוואדלון מסיים לנשוך אותו ויורד לו מהגב, מאדקיפ תוקף בסטירת בוץ שמטשטשת שוב פעם לסוואדלון את הראייה, וגורמת לו להיות להיפגע, נראה שסוואדלון עלול להתעלף בקרוב, אך כך גם מאדקיפ.
    מאדקיפ תוקף באקדח מים שלא כלכך מזיק, וממשיך עם דחיפה.. הוא רץ לעבר סוואדלון, "עלי תער!" המאמן קורא, סוואדלון יורה המון עלים לעבר מאדקיפ שחותכים אותו וגורמים לו להתעלף.
    "מדקיפ? מה קרה?" אגיד בדאגה
    "אתה יכול להמשיך?" אומר בלחץ
    "בבקשה תסיים את הקרב הזה תעמוד על הרגליים!"

10. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=~Donphan~;1311467]מיקו
    הצבע שלך יהיה מה שזה לא יהיה כי זה הצבע שאת אוהבת (מיקו)
    ----------------
    אמבר תוקפת בשריטה ומעלפת את הבונסלאיי ללא בעיה, בונסלאיי נחת על הרצפה בוכה.
    את זורקת עליו פוכדור, הוא נשאב לתוכו והוא מתחיל להתנדנד.. ימינה,שמאלה,ימינה,שמאלה.. נתפס!
    תפסת בונסלאיי!

תחי מיקו
    _______
    ''כל הכבוד אמבר!'' אומר לאמבר בגאווה ואחבק אותה באושר.
    אני ארים את הפוקדור מן הרצפה ואברר בעזרת הפוקדע עם בונסלאי הוא זכר או נקבה, לאחר מכן אומר ''ברוכה הבאה לצוות בונסלאי אנחנו נהיה חברים\חברות טובים\טובות! אני בוחה שנסתדר יחד מעולה''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. TBM
    [B][COLOR=mediumturquoise
    לורן
    הצבע שלך יהיה חום!
    ----------
    אתה הולך למרכז הפוקימונים, אתה רואה שם אישה בעלת שיער מעוגל ו-ורוד, וילדה פוקימון המחזיק ביצה. אתה שואל אם תוכל לרפא פה את הפוקימונים, והיא מהנהנת, אתה נותן לה את הפוכדורים והיא מכניסה אותם למכונה, שם הם מתרפאים והיא מחזירה לך אותם.
    אתה מתחיל ללכת לכיוון האכסנייה ונכנס. כשאתה נכנס אתה רואה שם את טום, הוא מסתכל עליך ומחייך, אתה הולך לעברו. "שלום לורן, מה אתה אומר, אתה רוצה שנזמין פה חדר או שנצא למחנאות בחוץ? אני די בהתלבטות כפי שאתה רואה" הוא אומר לך. אתה רואה שבידו יש שני פוכדורים.
    "אני מעדיף לקחת חדר." אומר ואלך להזמין חדר . "היי , אפשר להזמין חדר." אומר למזכירה של האכסנייה . 'טוב עם טום תפס פוקימון חדש זה אומר שיהיה קרב מעניין.' אומר לעצמי ואחייך .

12. לא ברור בכלל
    טאי
    "מאד..." הוא ממלמל.
    "מדקיפ? מה קרה? אתה יכול להמשיך?" אתה שואל אותו, "מה קרה? חח, המדקיפ האפס שלך הפסיד לסוואדלון שלי כרגע" אומר המאמן בזלזול. "חזור סוואדלון" הוא אומר ומחזיר אותו.
    "תודה לך על קרב ששיעשע את סוואדלון שלי, נתראה כשתהיה חזק יותר, אם תהיה חזק יותר" הוא אומר לך ומתחיל ללכת.
    אתה רץ אל מדקיפ שממלמל "מאד.." בשקט, זואי רצה לעברך עם חיוך רחב ובידה עוד פוכדור, לא של סקארגי. היא רואה את מאדקיפ ומיד שואלת "מה קרה פה?!".

מיקו
    את בודקת את הבונסלאיי ורואה שהוא זכר.
    אמבר שמחה על צירוף החבר החדש לצוות, וגם את שמחה. את מתחילה ללכת עם טורצ'יק אל עבר העיר אולידייל, את מתכוונת להיכנס אליה אך לפתע.. "תחזיר לי את הפוקימון שלי" את שומעת את לן צועק ביאוש משמאלך, את רצה למקור הקול ורואה איש עם אופנוע מחזיק את הפוכדור, הפוכדור של לן. לידו יש מן שד שצוחק צחוק זדוני, לן מבחין בך וקורא "מיקו! את יכולה לעזור? בבקשה! הם גנבו לי את הפוקימון".

לורן
    אתה מתכוון להזמין חדר, אך טום קוטע ואומר "תן לי להזמין עבורינו, גם ככה יש תור חח" ובאמת יש מאחורי טום תור די ארוך, ואתה מתבאס ויושב בצד. "אוקיי, בוא לחדר מספר 067" הוא אומר לך ואתם הולכים לשם.
    אתה נכנס לחדר ורואה טלוויזיה, כמה מיטות, ספה, מטבח ומקלחת.
    "מה דעתך שנעשה מחר קרב?" אתה שואל את טום. "קרב? לא יודע, אבל אני מסכים" עונה לך טום, נראה שהלחץ ירד ממנו כבר, אתם רואים טלוויזיה והזמן עובר.. השעה כבר 22:00.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    תמיר
    שובב ;)
    ---------
    "אה.. לא ראיתי שהוא מפחד מהחושך, אבל אפשר לעשות מדורה" לילי שואלת אותך.
    "בבוקר נכבה אותה עם מאריל החמוד שלי, ונדליק אותה עם טורצ'יק שלך" היא אומרת.
    "אוקיי, איך שאת רוצה" אני אומר לה ויוצא איתה מחוץ למרכז הפוקימונים "איפה כדאי לנו להקים את המחנה ללילה?" אני שואל אותה

14. student of Gakuen Alice
    מיקו
    את בודקת את הבונסלאיי ורואה שהוא זכר.
    אמבר שמחה על צירוף החבר החדש לצוות, וגם את שמחה. את מתחילה ללכת עם טורצ'יק אל עבר העיר אולידייל, את מתכוונת להיכנס אליה אך לפתע.. "תחזיר לי את הפוקימון שלי" את שומעת את לן צועק ביאוש משמאלך, את רצה למקור הקול ורואה איש עם אופנוע מחזיק את הפוכדור, הפוכדור של לן. לידו יש מן שד שצוחק צחוק זדוני, לן מבחין בך וקורא "מיקו! את יכולה לעזור? בבקשה! הם גנבו לי את הפוקימון".

ביקשתי בת;;;;
    ''אף אחד לא מציק ללן!'' אומר בזעם ''רק לי מותר!'' אוסיף בגיחוך משולב מעט בצחקוק, ''אוקיי אמבר זה הזמן!'' אומר לאמבר בחיוך, ''אמבר חמודה השתמשי בבקשה במיקוד אנרגיה ואז גחלת על האיש הזה שעל האופנוע!'' בזמן שאמבר תתקוף אפנה ללן ואשאל ''לן יש לך עוד פוקימונים?''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. Trust me i'm the doctor
    טאי
    "מאד..." הוא ממלמל.
    "מדקיפ? מה קרה? אתה יכול להמשיך?" אתה שואל אותו, "מה קרה? חח, המדקיפ האפס שלך הפסיד לסוואדלון שלי כרגע" אומר המאמן בזלזול. "חזור סוואדלון" הוא אומר ומחזיר אותו.
    "תודה לך על קרב ששיעשע את סוואדלון שלי, נתראה כשתהיה חזק יותר, אם תהיה חזק יותר" הוא אומר לך ומתחיל ללכת.
    אתה רץ אל מדקיפ שממלמל "מאד.." בשקט, זואי רצה לעברך עם חיוך רחב ובידה עוד פוכדור, לא של סקארגי. היא רואה את מאדקיפ ומיד שואלת "מה קרה פה?!".
    2 עלי תער ונשיכות בגב והמדקיפ שלי מת הוא לא משהו בכלל XD
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    "נלחמתי במאמן והפסדתי"אגיד לה בבושה
    "המדקיפ שלי נפגע קשה" אגיד בדאגה
    "דרך הגב מה זה הפוקדור החדש הזה?"אשאל אותה בנימוס?

עמוד 6 מתוך 30 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •