Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 78
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Naruto - The Era Of The Hidden River Village

ציטוט פורסם במקור על ידי LordAbizi
    אני, LordAbizi, מנהל חת"ם, מתיר בזאת ל The Sir לפתוח את המשחק Naruto - The Era of The Hideen River Village.
    הקדמה-
    היי, אני רומה, וזה משחק הנארוטו החדש שלי, אני מקווה שהוא יצליח יותר ממשחק הפוקימון שפתחתי לא מזמן. יש לי כמה דברים להגיד לפני שאתם מתחילים לקרוא ערימות של טקסטים: אם אתם רואים את הסדרה והגעתם כבר לשיפודאן אז אתם יכולים לדלג על המבוא, אבל בכל מקרה מומלץ לקרוא אותו כי יש כמה שינוים מהמקור.בנוסף לכך במשחק הזה אל תצפו לראות: ביגו'אים, אקאטסוקי, שארינגן, רינגאן, ביאקוגן, אורוצ'ימרו, ג'טסואים כגון אדו טנסאי, ניסויים של אורוצ'ימרו(-כגון יאמאטו) ועוד כמה דברים שבעיני הורסים את המאנגה\אנימה.טוב אז שנתחיל?!

מבוא-
    זהו בעצם הסבר כללי על עולם השינובים(העולם בו מתרחש הסדרה נארוטו שעלייה מבוסס המ"ת מן הסתם.) בנוסף תחת כותרת זו יצוינו דברים אשר שיניתי או הוספתי.

עולם השינובים מחולק ל-5 ארצות גדולות(יעני מעצמות) ולעוד הרבה ארצות קטנות(-כפי שתוכלו לראות במפה). 5 הארצות הגדולות
    הן: אש, מים, אוויר, ברק ואדמה. שמותיהן של הארצות הגדולות מבוססים על חמשת האלמנטים בסיסיים של הצ'אקרה.
    לכל אחת מ5 הארצות הגדולות ישנו כפר נסתר, בכפר הנסתר נמצא הכוח הצבאי של המדינה, הכוח הצבאי מורכב משינובים, במילים אחרות נינג'ות.
    כל שינובי מתחיל את דרכו באדמייה, שם הוא לומד את הבסיס של טכניקות השינובי, כל כמה חודשים נערך באקדמיה בחינת גמר,
    וכל שינובי שיעבור אותה יקבל את דרגת הגנין ואת מגן הראש הרשמי של הכפר הנסתר שלו.
    גנין זו דרגת השינובי הנמוכה ביותר, רוב המשימות אשר יבצעו הגנינ
    ים יהיו משימות קלות בעלות רמת סיכון כמעט אפסית.
    את הגנינים משבצים לקבוצות, כל קבוצה בנויה משלושה גנינים וטוקובטסו ג'ונין(-על מושג זה יפורט בהמשך) אשר מדריך אותם
    ,. ביחד איתו יבצעו הגנינים משימות ברמות של F, E ולעיתים רחוקות גם D. בנוסף הטוקובטסו ג'ונין יאמן את הגנינים אימוני בסיס כגון: שליטה נכונה בצא'קרה, חשיפת אלמנט הצ'אקרה ועוד...
    לאחר כשישה חודשים יוכל הטוקובטסו ג'ונין לשלוח את קבוצתו לבחינת הצ'ונין, אשר מורכבת מארבעה מבחנים:
    הש
    ירדות, יכולת שליטה בצ'אקרה, אסטרטגייה, יכולות קרב.
    כל גנין אשר יעבור בהצלחה את 4 המבחנים יקבל את דרגת הצ'ונין, ויוכל לבחור עבודה חדשה מתוך רשימה רחבה ומגוונת:
    להיצטרף לקבוצה חדשה ולעשות משימות ברמות D,C ולעיתים גם B, ללמד באקדמיה, משימות סולו ברמות E ו-D, ועוד.
    בנוסף יוכל הצו'נין לגשת לאקדמיית האנבו.
    לאחר תקופה של כ18 חודשים יוכל הצ'ונין לגשת לבחינות הטו
    קובטסו ג'ונין, בחינה זו הרבה יותר קשה מבחינת הצ'ונין והיא גובלת בסכנת חיים לנבחנים,. הבחינה מורכבת מחמישה מבחנים אשר בודקים: תכנון מצבעי, יכולות וזמן תגובה במצבים קשים, רמת שליטה בטכניקות השינובי ועוד 2 מבחנים סודיים.
    צ'ונין שיעבור את הבחינה יקבל את תואר הטוקובטסו ג'ונין, ויוכל לבחור בעבודה חדשה:
    מאמן של קבוצת גנינים, היצטרפות ליחידות עילית, היצטרפות לקבוצה חדשה ולבצע משימות ברמות B וA,
    או לבצע משימות סולו ברמה C ו-B ועוד.
    *אם בתור צ'ונין הוא למד באקדמיית האנבו, אז במקום לעבור את בחינות הטוקובטסו ג'ונין הוא יעבור בחינה אחרת של האנבו, ואם יעבור אותה בהצלחה ויתקבל לאנבו אוטומתית יקבל את תואר הטוקובטסו ג'ונין.
    כדי לקבל את דרגת הג'ונין, צריך להיבחר ע"י הקאגה, לא כולם מתאימים לתפקיד זה ורק נינג'ות חזקות בעלות כישורים גבוהיים מאד מתקבלים. בכל שנה נבחרים רק 5-15 שינובים לקבל את דרגה זו. תפקידי הג'ונים יפורטו בהמשך.
    דרגת הקאגה, היא הדרגה הגבוהה ביותר בכל המערכת של הכפר הנסתר, והוא נחשב לשינובי הכי חזק בכפר, הקאגה אחראי על ניהול הכפר, שמירה על יחסי-שלום עם כפרים נסתרים אחרים ועוד... הקאגה נבחר על ידי הקאגה הקודם במקרה והקאגה הקודם פרש ולא מת באופן פתאומי, במקרה והקאגה מת באופן פתאומי זקני הכפר ביחד עם הג'ונינים יחליטו על הקאגה הבאה.

בנוסף לחמשת הכפרים הנסתרים של הארצות הגדולות, קמו מספר כפרים נסתרים בארצות קטנות,. המערכת בכפרים הללו זהה לשל הכפרים של הארצות הגדולות למעט שינויים זעירים אשר שונים מכפר לכפר. בנוסף הקאגה בכפרים האלו אינו מוכר רשמית כקאגה על ידי הקאגה של חמשת הכפרים של הארצות הגדולות ולכן היחסים ביניהם לא משמעותיים וזעירים למדי.

בנוסף לכך בעולם השינובים ישנם גם ארגוני פשע, אותם מנהלות נינג'ות נעדרות, נינג'ות אשר ערקו מכפרם ונחשבות לפושעים , אחרי נינג'ות אלו כל כפר שולח את יחידות האנבו המיוחדות, ובנוסף מודיע גם לכפרים אחרים כדי שגם כן יצודו נינג'ות אלו.

עד כאן עם ההסבר הכללי.

הסבר קצרצר על טכניקות-

צ'אקרה-

צ'אקרה היא אנרגייה המתקבלת משילוב של האנרגייה הפיזית והאנרגייה הרוחנית של המשתמש, הצ'אקרה זורמת בכל הגוף ומחוברת לכל תא בגוף, ביחד עם מערכת הדם, בגוף האדם יש 361 נקודות צ'אקרה, דרך נקודות אלו אפשר לשחרר צ'אקרה אל מחוץ לגוף
    ,. שליטה נכונה בשחרור הצ'אקרה יכול להביא ליצירת טכניקות חדשות. באמצעות טכניקות שונות, השכיחה ביותר חותמות ידיים, אפשר להישתמש בצ'אקרה לשם ביצוע ג'וטסואים מסוגים שונים. בנוסף אפשר גם כן ללמוד כיצד לרכז צ'אקרה בחלקים במסיומים בגוף ובכך לעשות פעולות כגון: הליכה על המים, קפיצה לגובה ומלרחק רב יותר, טיפוס על העצים, עמידה על התקרה, נשיפת אש, חיזוק מכות פיזיות ועוד...
    לצ'אקרה יש גם טבע, במילים אחרות אלמנט, חמשת האלמנטים הראשיים הם: אש, מים, ברק, אדמה ואוויר. יש עוד מספר אלמנטים אך הם יחודיים למשתמשי קאקאי גנקאי(-יכולות גנטיות אשר יחודיות לשבטים מסוימים) ולמשתמשי ג'וטסואים מיוחדים.
    (למי שמתעניין אפשר לגשת ללינק הזה ולקרוא- http://naruto.wikia.com/wiki/Nature_transformation)
    נינג'וטסו-

שימוש בצ'אקרה ולרוב גם חותמות ידיים לשם: תקיפה, היתחמקות,
    הסוואה, יצירת דברים, זימון, ריפוי ועוד..
    טאיג'וטסו-
    כל הטכניקות אשר קשורות לאומנויות לחימה ואופטימיזציה של יכולות אנושיות טבעיות, הטאיג'וטסו מבוצע ע"י ה
    אנרגיה הפיזית של המשתמש ובהיסתמך על כוחו ועל הסיבולת שלו. טאיג'וטסו לא דורש צ'אקרה אך ניתן לשלבה לשם חיזוק הטכניקות אף יותר.
    גנג'וטסו-
    טכניקות הדומות לנינג'וטסו, המחייבות שימוש בצ'אקרה ולרוב חותמות ידיים, אם זאת ההשפעות שונות, גנג'וטסו משפיע על זרימת הצ'אקרה במוח ובכך גורם לקורבן לראות אשליות
    ,. גנג'וטסואים חזקים גורמים לפגיעה נפשית ולעיתים למחלות נפש בלתי הפיכות ואף למוות.

רקע-
    עולם השינובי, עולמן של הנינג'ות, עולם בו הקרבות והאקשן לא מפסיקים אף פעם.
    בתקופה האחרונה כמות הנינג'ות הנעדרות גדלה ובעקבות זאת גם רמת הפשיעה, כל זה הוביל להעלת הכוננות, הרי אין אחד שלא זוכר מה שקרה לפני כ-200 שנים, מלחמת השינובים הרביעית, האקאטסוקי, הביג'ואים ובקיצור אותו הסיוט שנגמר בנס.
    מאז רוב הארצות שנפגעו עוד לא סיימו להישתקם, ואף אחד לא רוצה לעבור מלחמה כזאת שוב.
    כמובן שעם גדילת האוכלוסייה החלו לקום כפרים נסתרים חדשים בארצות קטנות אשר לא סומכות על הארצות הגדולות שיגנו עליהן, ומעדיפות להקים צבא עצמאי. אחד הכפרים החדשים שקמו הוא כפר הנהר הנסתר ( Kawagakure) הכפר קם לפני כ-50 שנים, ובשנים האחרונות החל לשגשג, הקאגה שלו שירוקי קאזוקו, שינובי בעל יכולות מדהימות, בין השינובים היחידים שהגיעו לשליטה מלאה בשישה אלמנטי צ'אקרה: מים, אוויר, אש, אדמה, לבה, וקרח.(קאקי גנקאי כפול) שירוקי הוא הקאגה הראשון של הכפר כלומר הוא מבין ראשי המסיידים, הכפר ותושביו הם הדברים שהכי חשובים לשירוקי והוא יעשה הכל כדי להגן עליהם.

עלילה-
    אין הרבה מה להסביר, אתם שינובים צעירים מכפר הנהר הנסתר אשר רק סיימו את האקדמיה, מחר בבוקר משבצים אתכם לקבוצות שלכם. ממחר אתם מתחילים את דרככם בתור שינובים.

2. AllwaysStriveAndProsper
    חוקים-
    1) כל חוקי הפורום וחוקי פורום חת"מ חלים גם כאן.
    2) מי שנעלם ליותר משבוע אבקש להודיע על כך מראש כדי שלא יהיו אי הבנות.
    3) לקפיד על שפה ברורה ולהישתמש בסימני פיסוק.
    4) כל שאלה או הערה יש לשלוח בה"פ, בנושא של המשחקים יש להגיב רק המשכים או טופס הרשמה.
    5) להנות.

טופס הרשמה-
    מידע כללי-
    שם משתמש:
    שם פרטי:
    שם פרטי ומשפחה: (יפני בלבד)
    תיאור:
    אופי: (לא רשימת מכולת אלא לתאר את האישיות של הדמות בכמה משפטים, אם לא מציינים אופי אז אתם פועלים לפי האופי האישי שלכם.)
    רקע: (העבר של הדמות מה עשיתם עד האקדמיה ואיך הלך לכם באקדמיה, להזכיר אירועים חשובים אשר שינו את השקפת עולמכם, מקור של צלקות, חפצים העוברים בירושה ועוד..)
    היתמחויות: (לתאר את סגנון הלחימה של הדמות שלכם. אם אתם משתמשים בחרב, מרבים להישתמש בקונאים,שוריקנים, פתקים מתפוצצים זה המקום לפרט בו על כך.)
    (ולחלק את 100% בהתאם לתיאור שרשמתם. )
    ריכוז צ'אקרה:%
    נינג'וטסו:%
    טאיג'וטסו:%
    גנג'וטסו:%

3. AllwaysStriveAndProsper
    מפה-
    Spoiler ספוילר

4. AllwaysStriveAndProsper
    הודעה שמורה.
    לא להגיב.

5. AllwaysStriveAndProsper
    הודעה שמורה 2#
    לא להגיב

6. AllwaysStriveAndProsper
    הודעה שמורה 3#
    לא להגיב.

7. AllwaysStriveAndProsper
    רשומים 1-3
    לא להגיב.

8. AllwaysStriveAndProsper
    רשומים 4-6
    אפשר להגיב ((:

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    שם משתמש: Crown♕Clown
    שם פרטי: עמית.
    שם פרטי ומשפחה: טסונא גוקודרה.
    תיאור:
    אופי: פועל לפי האופי שלי.
    רקע: טסונא נולד בכפר הנהר,לאמא ואבא סוכני אנבו.טסונא היה תלמיד טוב באקדמיה.יום אחד, הוריו הודיעו לו שהם חוזרים לפעילות עקב גל הפשיעה שהתעצם לאחר החופשה שלקחו.זה היה היום בו טסונא ניגש למבחן האקדמיה האחרון,אז אביו של טסונא, קאזומה, נתן לו את החרב שלו,כמתנה לסיום הלימודים."קח את החרב הזאת, היא תייצג את הכוח שלך ואת הכוח שאנחנו נותנים לך.תשתמש בכוח הזה כדי ליצור חברים ואיתם תתחזק עוד יותר!" אמר קאזומה לטסונא ביום האחרון ללימודי אקדמית הנינג'ות.ביום הזה,קאזומה ואשתו נרצחו ע"י מאפיונר מכפר הערפל.טסונא נשבע לנקום בכפר הזה על רצח הוריו, ונשבע שיתחזק כדי לעצור אפילו את כל הפשע שקיים בעולם.
    היתמחויות: הוא יודע להשתמש בטכניקות ברק ואש.אחת מהטכניקות האהובות עליו היא זו שהמציא-אגרוף האש.בטכניקה זו הוא מזרים צ'אקרת אש לידיו ובכך כל מגע שלו עם האויב שורף את האויב.הוא משתמש גם בטכניקת שכפולי ברקים שמתפוצצים עם שחרור הג'וטסו.יש לו גם חרב מיוחדת שהוא יכול לירות ממנה צ'אקרה כאילו הייתה תותח[החרב שניתנה לו מאביו ביום מותו].
    ריכוז צ'אקרה:50%
    נינג'וטסו:30%
    טאיג'וטסו:20%
    גנג'וטסו:0%
    NYO HO HO BITCH

10. AllwaysStriveAndProsper
    ציטוט פורסם במקור על ידי Crown♕Clown צפה בהודעה
    שם משתמש:
    שם פרטי: עמית.
    שם פרטי ומשפחה: טסונא גוקודרה.
    תיאור:
    אופי: פועל לפי האופי שלי.
    רקע: טסונא נולד בכפר העלה, לאבא ואמא סוכני אנבו.חייו היו מאוד מאושרים-הוא סיים את האקדמיה בגיל 11,כמו כל חבריו, וקיבל ציונים טובים מאוד.הוא היה גנין והסנסיי שלו,האיטו נררה, הכניס את טסונא וחבריו למבחני הצ'ונין תוך שנתיים בלבד.כמובן שטסונא עבר את מבחני הצ'ונין והוא היה צ'ונין מאוד טוב, עד יום אחד גורלי.לאחר חופשה ארוכה מהאנבו,הוריו של טסונא חזרו לעבוד עקב גלי הפשיעה שגדלו.כמה ימים לפני היום הזה, אביו של טסונא לימד אותו את טכניקת זימון האריות, ונתן לו חרב מיוחדת,שניתנה רק לנזיר האריות,אביו של טסונא.החרב ממירה את אנרגיית הטבע של המשתמש לצ'אקרה כתומה ומיוחדת שיכולה להיווצר רק בדרך זו,צ'אקרה בעלת כוח שמגיעה לזו של ג'ינצ'וריקי.באותו היום,הוריו של טסונא הלכו לטפל במאפיונר מכפר הנהר, אך לא חזרו.טסונא נשבע לנקום במות הוריו ולהתחזק ע"י למידת הסנג'וטסו של האריות.
    היתמחויות: נלחם עם טכניקות ברק וטכניקת זימון של אריות.הוא יודע להשתמש גם בטכניקת השיגור של מינאטו,ההוקגה הרביעי.הטכניקה הכי חזקה שלו היא ארמגדון[טכניקה מומצאת שלי]-הוא יוצר שכפולי ברק רבים ומשגר אותם ליריב,שנמצא במרחק סביר ממנו.לאחר מכן הוא משחרר את הג'וטסו,שכידוע כאשר משחררים ג'וטסו של שיכפולי ברק השכפול מתפוצץ ויוצר פיצוץ חשמלי.מכאן שהפיצוץ של הארמגדון ייצור פיצוץ המספיק להרוג מישהו.
    ריכוז צ'אקרה:50%
    נינג'וטסו:30%
    טאיג'וטסו:20%
    אולי גם תגיד שאתה הוקאגה ויש לך את הכוחות של נזיר שש הדרכים?
    ואני מבין שלא קראת את העלילה והרקע. תקרא אותם ותערוך את הטופס בהתאם.

11. TBM
    שם: מתן
    שם משתמש : matan4500

שם פרטי : מתן

דמות -

שם מלא : קנג'י יטו

תיאור : מטר חמישים ותשע , שיער חום קצר עם קוקו , החרב של אביו קשורה לגבו , קצת שרירי .

אופי : גאה , חכם , מהיר מחשבה , קצת חושב את עצמו .

רקע : קנג'י נולד בכפר החול , בזמן שקנג'י היה תינוק היו בכפר פולשים אשר ניסו לחטוף תינוקות ולאחר מכן לגדל אותם כך שהם ישנאו את הכפרים הניסתרים וינסו להשמידם , אחד מהתינוקות היה קנג'י אבל כמובן שהחזירו אותו בשלום כעבור כשבוע , בגיל שלוש כמו שנהוג במשפחה של אביו התחילו לאמן אותו על כל מיני טכניקות נינג'יטסו בסיסיות אבל בגלל שבזמן הזה לא הייתה לו הרבה צ'אקרה אז הוא לא הצליח אז אביו אימן אותו באימוני אגרופים , מתיחות ועוד במשך כ3 שנים כך שהכוח האגרופים והבעיטות שלו בסוף ימי האימון או ביום הולדתו השישי היה בכוח של גנין , כשקנג'י היה בן 7 אביו נתן לו בירושה את החרב של המישפחה , לאחר כשבוע מקבלת החרב אחד מנינג'ות האנבו רצח את הוריו , קנג'י כל כך התעצבן עד שברח מכפר החול , כעבור כשנתיים בגיל 9 מצא אותו אחד מהג'ונינים של כפר הנהר ואימץ אותו , בגיל 10 קנג'י נרשם לאקדמיה לנינג'ות ובהתחלה הוא היה טוב רק בשיעור ספורט עד שכעבור כשנת לימודים אחת הבין איך שולטים בנינג'יטסו והתחיל לעבוד על זה גם עד שנהיה מספיק טוב בשביל להיות אחד ה10 המקומות הראשונים בכיתה , הוא נהיה מקום 5 מתוך כל 20 התלמידים , קנג'י התאמן כל כך הרבה עד שהצליח להמציא טכניקת טאיג'וטסו משלו : אגרוף מטורף , וגם הוא מתאמן בשביל להצליח לפתוח את השער השלישי פעם נוספת .

היתמחות : בדרך כלל שקנג'י נלחם הוא לרוב משתמש בחרב שאביו נתן לו ובטאי ג'וטסו , באימונים שלו הוא למד לפתוח את השארים עד לשער השלישי , שבשער השלישי הוא עושה את הטכניקת טאיג'וטסו המומצאת שלו אגרוף מטורף , שבטכניקה הוא מעביר צ'אקרה לידיים ונותן ליריב אגרופים בלי הפסקה , זה ידוע שהאגרופים שמחוזקים בצ'אקרה חזקים בצורה מטורפת אז קנג'י החליט להשתמש בזה לטובתו , בטכניקה שהוא המציא הוא מסוגל להשתמש בה בצורה חזקה מאוד רק כשהוא בשער שלישי מכיוון כמות הכוח העצומה שמשיגים בפתיחה שלו , אבל עם הוא משתמש בטכניקה שהוא לא פותח אף שער היא עדיין חזקה במיוחד , אבל הוא משתמש בטכניקה רק במצבים קיצונייים במיוחד , עוד טכניקה שלו זה להזרים צ'אקרה לחרב שלו ולתקוף איתה ,לפעמים הוא משתמש בחרב של אביו אשר שם מאחורי גבו .

ריכוז צ'אקרה:40%
    נינג'וטסו:20%
    טאיג'וטסו:40%
    נערך לאחרונה על ידי TheBloperM, 05-16-2012 בשעה 03:53 PM

12. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    לא ראיתי מספיק נארוטו, אבל נראה משחק מעניין. המשחק הראשון שנתקלתי בו שלא מתייחס יותר מדי לסיפור האהבה החרוש עד דמעות של נארוטו וסאסקה, ולכן אף אל פי שמידת הידע שלי בנארוטו די מעטה, אני אנסה להירשם

שם משתמש: Mr.Pizza
    שם פרטי: גיל

מידע על הדמות-
    שם פרטי ומשפחה: יוקי אמאטורו
    תיאור: בחור צעיר וגבוה, שיער זהוב, עיניים חומות. במבט ראשון יראה קצת כמו "דחליל", אבל מבט מקרוב יגלה שהוא שרירי למדי ביחס למצופה.
    אופי: אני מעדיף לפעול לפי האופי האישי שלי, רק מחוכם יותר.
    רקע: יוקי נולד לשבט אמאטורו שבכפר הנהר הנסתר. שבט אמאטורו הוא אחד מהשבטים המייסדים של הכפר וראש השבט, דאנמה אמאטורו, משמש לפי השמועות כראש האנבו של הכפר.(זה אנבו, כן? היחידות הסודיות האלה של נינג'ות)
    למעט כאשר אביו מת כשהיה בן חמש לערך באחת מהפעולות של הכפר, הייתה ליוקי ילדות די סטנדרטית. אף על פי שמשפחות חד-הוריות ויתומים נחשבים לחריגים בקרב שבט אמאטורו, מה שהוביל להצקות חוזרות ונושנות של חבריו לשכבה, רחמיהם ודאגותיהם של מבוגרי השבט לקשיי היום שבשבט חיפו על היחס המחפיר של הילדים. בעקבות זאת, יוקי נטה להסתובב יותר עם מבוגרים מאשר עם מבוגרים, מה שגרם לו להיות בוגר יותר מבני שכבתו. זו כנראה הסיבה שאת האקדמיה עבר יוקי בהצטיינות יתרה מה שהוביל לאהדה מחודשת של הילדים כלפיו. למרות הפופולריות שלה זכה מחדש, יוקי ממשיך להיצמד לשתיים שלוש מחבריו שנשארו כאלה גם בזמנים הקשים בהם כולם העליבו אותו. כעת, משזכה בדרגת הגנין, יוקי מתכוון לנסות ולעשות את הכי טוב שלו כדי לשמור על הכפר ועל חבריו.
    היתמחויות: מרבה להשתמש בנינג'וסטו אלמנטים ובקקאי גנקאי של שבט אמאטורו. שבט אמאטורו הוא שבט שרוב הטכניקות שלו קשורות לשמש. אחת הטכניקות הפשוטות גורמות למשתמש להפיץ אור כמו השמש. בני שבט אמאטורו משתמשים באנרגיה של השמש כדי לחזק,ואף ליצור מתקפות. נינג'ות יותר מנוסות בשבט יודעות להשתמש בכוח השמש כדי לרפא פצעים ולחדש את כמות הצאקרה. הסוג הנפוץ ביותר של טכניקות בשבט הוא שימוש בקרני "השמש הפנימית" שלהם כדי לגרום נזק בצורת חיתוך או פיצוץ (או שתיהם ביחד).
    ריכוז צ'אקרה: 40%
    נינג'וטסו: 35%
    טאיג'וטסו:15%
    גנג'וטסו: 10%
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

13. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שם משתמשeath The Kid
    שם פרטי:עומר
    מידע על הדמות-לא הבנתי?
    שם פרטי ומשפחה:קורונה בורקקו
    תיאור::מטר שישים ושבע,שיער שחור כמו הלילה,עיניים ירוקות מתכתיות,רזה מאוד וחיוור מאוד.
    אופי:אופי אישי בבקשה
    רקע:קוראים לי קורונה בורקקו,המשפחה האמיתית שלי לא יכלה לגדל אותי אז היא שלחה אותי למשפחה מאמצת שהייתי בן שנתיים,אחרי שהאמא האמיתית שלי,סאקורה בורקקו מתה באחת ממשימות השינובי שלה.
    למרות שגדלתי במשפחה מאמצת השם שלי לא השתנה בכלל,אימי המאמצת הייתה אישה נחמדה מאוד,היא תמיד טיפחה אותי ואמרה לי שאני דומה לאבי האמיתי,שאת שמו היא לא סיפרה לי אף פעם,היא סיפרה לי שהוא היה מומחה בשימוש באלמנט הראיטון-אלמנט הברקים,אחרי ששמעתי את זה התחלתי להתאמן על טכניקות הראיטון שלי,אבי המאמץ,היה ההפך הגמור מאימי המאמצת,הוא היה אדם רשע וקר לב,הוא שנא את זה שאני מתאמן על ראיטון במקום להתאמן בזריקות שוריקנים,כל יום אחרי ארוחת הצהריים הוא היה לוקח אותו לשדה ונותן לי עשרה שוריקנים וקוניים,אם הייתי מפספס יותר מחמישה קליעות בול הייתי נכנס לחדר שלי לעונש עד שהשמש זורחת,שנאתי אותו,האימא המאמצת שלי העבירה לי תליון עם תמונה של שלושה אנשים,אשה צעירה,עם שיער שחור כמו שלי ועיניים חומות בוהקות,כנראה אימא שלי,בידיה היה תינוק,כנראה אני,ולידנו היה אדם גבוה,את פניו לא ראו בגלל שהתמונה הייתה חרוכה,זה היה הרמז היחידי לעבר האמיתי שלי.
    באקדמייה הייתי דווקא אחד מהנינג'ות היותר טובות בשימושים בנינג'וטסו,אבל בטאיג'וטסו ובגנג'וטסו אני די גרוע,אחרי שסיימתי את האקדמייה לנינג'ות של הכפר ברחתי מהבית ועברתי לגור אצל החבר הכי טוב שלי,בופו סונה,היו לו קשרי דם לנינג'ות מכפר החול,אבל הוא התמחה בטכניקות סויטון,אלמנט המים,והוא גם אחד מחברי הצוות שלי.
    היתמחויות:אמרתי כבר,מומחיות בראיטון ודי עלוב בזריקת שוריקנים וקונאים,בעל הקנקאי גנקאי של שבט בורקקו,טכניקות ברק-שחורות,סגנון הקרב שלי הוא להשתמש בשוריקנים ולפספס את היריב בכוונה,ככה ליצור הסחת דעת ולהשתמש בהתקפות פיזיות [טאיג'וטסו] בשילוב עם טכניקות הראיטון והקנקאי גנקאי שלי בשביל להביס את היריב.
    ריכוז צ'אקרה:30
    נינג'וטסו:%30
    טאיג'וטסו:%30
    גנג'וטסו:%10

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Sir צפה בהודעה
    אולי גם תגיד שאתה הוקאגה ויש לך את הכוחות של נזיר שש הדרכים?
    ואני מבין שלא קראת את העלילה והרקע. תקרא אותם ותערוך את הטופס בהתאם.
    אני ערכתי את ההתמחויות,את הרקע אערוך עוד מעט.
    NYO HO HO BITCH

15. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    מידע כללי-
    שם משתמש: PizzaBlaster
    שם פרטי: זיו

מידע על הדמות-
    שם פרטי ומשפחה: (אני אלך לפי יפן, קודם שם משפחה ואז שם פרטי) הימאקאנו לי (himakano lee)
    תיאור: לי הוא נער בגובה מטר שישים, בעל שיער אדום שאסוף בתסרוקת כמו של שיקאמארו. יש לו עור די חיוור, רזה מאוד, ולא רואים לו שרירים כלל.
    אופי: פועל לפי האופי שלי, רק עם קצת יותר סדיסטיות.
    רקע: לי נולד בכפר הנהר לשבט ההימאקאנו, הידועים בהתמחותם המיוחדת בגנג'וטסואים וביצרית חפצים שמשפרים את רמת הגנג'וטסו של המשתמש בהם. עד שלי נרשם לאקדמיה, רוב ילדי שבט הימאקאנו צחקו עליו, בגלל שלהם היה חפץ מיוחד שקיבלו בירושה וללי לא היה חפץ כזה, והם כל הזמן השתמשו בגנג'וטסואים (חלשים, בכל את, לפני האקדמיה) על לי כדי לעשות עליו כל מיני מתיחות, כמו לגרום לו לחשוב שהבית שלו לא קיים, לגרום לו לחשוב שהינאקו, הזקן "העצבני" של השבט הוא אבא שלו, ודברים בסגנון הזה. כשהוא הגיע לאקדמיה, זה רק החמיר. לא רק ילדי שבט הימאקאנו צחקו עליו, אלה כמעט כל הילדים בכיתה שלו, כי הוא היה די חלש בנינג'וטסואים וממש חלש בטאיג'וטסו. כולם, חוץ מהיקארו. היקארו מימאקורו. היא היתה ממש חלשה בטאיג'וטסו, כמו לי, אבל היא הייתה ממש טובה בשימוש בנינג'וטסו. הקקאי גנקיי שלה (אם זה בסדר, אם לא אני אשנה) הוא שימוש באלמנטים אש ואדמה, וכך להשתמש בטכניקות לבה. לי מאוד אוהב את היקארו, וגם היקארו מאוד אוהבת אותו, רק ששניהם לא יודעים את זה ומתביישים אחד מהשני. בגלל שלי לא עבר את האקדמיה פעמיים, ועוד שלוש פעמים בכלל לא ניגש למבחן, היקארו נשארה איתו ובכוונה לא עברה. כל זה השתנה ביום שסבא שלו נפטר. לאבא של לי יש מגן ראש (בצורה של ההוקאגה השני) מיוחד שמשפר את כוחות הגנג'וטסו שמשנים את הזכרונות והרצונות של האדם. לי בקושי פגש את סבא שלו, ולכן הוא היה מאוד מופתע שקראו לו ברשימת הירושה. לי קיבל כפפות עם מגני גב יד מפלדה חזקה במיוחד. חוץ ממנו, סבו לא הוריש שום חפץ אחר לאף אחד. לי מאוד אהב את הכפפות, מכיוון שהיה להם ריפוד מאוד רך מבפנים, והם היו מאוד נוחות ללבישה. לי לא ידע מה הכוח החבוי בהן. יום אחרי השבעה שעשו לסבא שלו, לי בא לאקדמיה כרגיל. הוא החסיר כמה שיעורים בנינג'וטסו שלימדו איך להשתמש בתכניקת שחרור מחבל ומיקום מחדש (replacement). כשהוא בא לכיתה, ילדי שבט הימאקאנו לא צחקו עליו, אלה הסתכלו עליו והתלחששו ביניהם. באמצע שיעור טאיג'וטסו, הוא שמע לידו שני ילדים מהשבט מתלחששים קצת חזק. "יש לו את הכפפות האלה או שאני מדמיין?" אמר אחד מהם. לי עצר והקשיב. "אני חושב שהוא משתמש בגנג'וטסו רק כדי להפחיד אותנו. אני לא מאמין שהוא קיבל בירושה את הכפפות של אשליות כאב!" השני אמר. לי קפא במקום. הוא לא ידע אם להאמין או לא לילדים, שבטח ניסו למתוח אותו שוב, והוא המשיך בשיעור. וכרגיל, לי לא עשה שום נזק לבובת האימונים. בכיתה הם למדו את טכניקת הכפילים, שלי הצליח להפעיל, אבל כל האחרים יכלו להוסיף לפחות שלוש שכפולים נוספים, אבל לי הצליח רק אחד. כשהוא חזר הביתה, הוא גילה שהבית הפוך, ושההורים שלו לא נמצאים. הוא חיפש בכל הבית, ומצא רק דבר אחד שרמז לו על המיקום של ההורים שלו. הוא מצא קופסת מתכת קטנה שהייתה בתוך כספת שלי לא ידע על קיומה, כי אביו אסר עליו להיכנס לחדר שבו נמצאה הכספת. לי פתח את הקופסא, ומצא בתוכה את מגן הראש של אבא שלו ופתק. בפתק היו כתובות מילים בודדות: ערפל, נקמה, הימאקאנו. לי לא הבין מה המילים האלה אומרות, אבל הוא שמר את הפתק ואת מגן הראש. לי למד להסתדר לבד, כי הוא ידע לבשל די טוב והיה למשפחה שלו די הרבה כסף, אז הוא נשאר בביתו. באותה שנה לי סוף סוף עבר את האקדמיה, ויחד איתו היקארו עברה. לי לקח את מגן הראש החד שקיבל כשהוא הפך לגנין. כשהוא הגיע הביתה, הוא נזכר במגן הראש של אביו, ושם אותו במקום מגן הראש שקיבל כשהפך לגנין. בזמן שנתו האחרונה באקדמיה, לי התאמן הרבה מאוד על גנג'וטסוים שאבא שלו לימד אותו: גנג'וטסו אחד שגורם ליריב לחשוב שאתה חבר שלו, אחד שגורם ליריב לא לראות אותך, כך שאתה יכול לזרוק עליו קונאי לדוגמה והוא לא רואה, ועוד כמה. לי הצליח להשתמש ממש טוב בגנג'וטסו שקוראים לו "תופת דמיוני", שבו הוא גור ליריב לחשוב שהוא סובל מכאבי תופת, מהדרך שהכי מפחידה את היריב. אבל הגנג'וטסו שלי התאמן עליו הכי הרבה ועדיין לא הצליח להפעיל אותו, זה שינוי זיכרון של אדם. לגנג'וטסו הזה קוראים "קוראי אסקו: אומוי דאו איציסאסאדה" (ככה אני שומע את זזה ביפנית, זה אומר מחשבות באפלה: התאמת זכרונות). לי מנסה ללמוד את הגנג'וטסו הזה ולהפוך אותו לטכניקת המאסטר שלו, אז עליו הוא עובד הכי קשה.
    היתמחויות: לי מתמחה בגנג'וטסויים, והוא מעדיף קרב ממרחק רחוק יחסית, כי הוא ממש גרוע בקרב פיזי. לי משתמש בגנג'וטסויים שגורמים ליריב לתקוף את חבריו לקבוצה ואת עצמו, או שיחשוב שלי חבר שלו, וכך להתקרב ליריב ולפגוע בו (עם קונאי או חפץ מזדמן אחר). לי די גרוע בזריקת שוריקנים וקונאי, אבל הוא די טוב בהטמנת מלכודות. לי עוד לא למד לגמרי איך להשתמש בחפצי הירושה שלו, אז תתפרע עם איך לי ילמד את זה.
    ריכוז צ'אקרה: 35%
    נינג'וטסו: 30%
    טאיג'וטסו: 5%
    גנג'וטסו: 30%

הערות: אם אפשר, תוכל לשים את היקארו איתי בקבוצה? הרקע די ארוך, השקעתי בו די הרבה לדעתי. ואני רוצה בשלב כלשהוא במשחק ללמוד טכניקת זימון, עם העדפה לזימון של חיות ממשפחת הזוחלים הורדתי קצת את רמת הגנג'וטסו, אבל החפצים מחזקים את הגנג'וטסו המסוים שלהם, טוב? כמובן, רק ברגע שאני אדע איך להשתמש בהם, כמו שאמרתי, אתה תחליט.

עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •