Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    יש כאלו אנשים שלא קוראים מכל מיני סיבות. דיון זה בשבילכם
    אתם קוראים מאנגה.?
    אם כן ,למה?
    אם לא,למה?

שלי
    אתם קוראים מאנגה.? אני קורא אבל לא כך מעניין.
    אם כן ,למה? אני קורא מאנגות זה כיף לקרוא.אין צורך לחכות שהאנימה תגיע לקטע מסוים.יש אנגות הרבה יותר טובות מהאנימות שלהם. בעיקרון אני לא קורא הרבה מאנגות כי אני מתעצל לרוב לקרוא מאנגות שיש להם מלא טקססט בבועה אחת.אני מעדיף לקרוא מאנגה לא עם הרבה מלל בועה אחת.
    אם לא,למה?
    דיון פורה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. bbuuuii
    שם: עידן
    אתם קוראים מאנגה.? כן, לא הרבה אבל כן..
    אם כן ,למה? אני קורא מנגות שאין להם אנימה אבל יש בהם סיפור יפה..

Spoiler ספוילר

3. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    אתם קוראים מאנגה.? לא
    אם לא,למה? כי אני לא כזה טוב באנגלית... ואין לי כוח למצוא אתרים טובים... ותמיד יש סיבוכים כאלה...

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

4. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    אתם קוראים מנגה: לא
    אם לא, למה? ת'אמת, כי המנגה היחידה שניסיתי לקרוא הייתה בעברית והיא הייתה מסורבלת ולא יכולתי להבין את העלילה... אם מישהו יכול להביא לי אתר עם מאנגות באנגלית, אני אשמח

5. היכל התהילה
    אתם קוראים מאנגה.? כן, רק של וואן פיס
    אם כן ,למה? כי זאת מנגה ממש טובה ומעניינת, במנגה גם אתה יכול לעצור כדי להבין את התמונות ביתר נוחות לעומת האנימה.
    אם לא,למה?

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    אתם קוראים מאנגה.?לא.
    אם לא,למה?מסובך מדי עם כל הלהתחיל מהפינה הזאת וזאת.יותר קל לראות אנימה.גם זה דכאוני בלי צבעים ואני אוהב גם לשמוע את הקולות שלהם..
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    אתם קוראים מאנגה.? כן, כרגע את של וואן פיס
    אם כן ,למה?אז ככה דבר ראשון יש כאלו שיגידו שאנימה עדיפה על מנגה בגלל שאנימה זה צבעים וקולות ואז אפשר לראות דברים ביותר חדות אני יגיד את זה הכי ברור שיש, מי שאומר את זה אין לו מושג במנגה, הוא בחיים לא ניסה לקרוא מנגה ואני מניח שגם לא ינסה
    המאנגה אמנם בשחור לבן וצריך קצת יותר להפעיל את הדמיון שם אבל יש תמונות שעוברות בצורה הרבה הרבה יותר חדה מאשר באנימה ומעבירות גם תאמת הרבה יותר רגש נכון שלפעמים אין כוח לקרוא מנגה כי אתה רואה שבועות מפוצצות לפעמים בדיבור אבל בסך הכל זה מלל ואם תראה את האנימה זה לא ישתנה פשוט יראה קצת בצורה יותר נוחה
    ולרוב המאנגה יותר טובה מהאנימה....שלא לדבר על זה שבאנימה יש פילרים =\

עריכה:בד"כ הרבה מתייאשים במנגה כשארק\סאגה חדשה מתחילה מכיוון שאז צריך לקרוא את רוב המלל ולהבין בעצם מה הולך להיות אבל אחרי 7-10 צ'אפטרים בלחץ גם זה לא דברים נכנסים שם לעניינים ופשוט קשה להפסיק לקרוא ברצינות אז גם אם אתם קוראים מנגה ואתם בהתחלה של סאגה\ארק חדשה אל תתייאשו מזה כי בסך הכל תדעו(לפחות במאנגה כמו וואן פיס) שהאקשן יגיע מהר מאוד

8. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי accelerator צפה בהודעה
    אתם קוראים מאנגה.? כן, כרגע את של וואן פיס
    אם כן ,למה?אז ככה דבר ראשון יש כאלו שיגידו שאנימה עדיפה על מנגה בגלל שאנימה זה צבעים וקולות ואז אפשר לראות דברים ביותר חדות אני יגיד את זה הכי ברור שיש, מי שאומר את זה אין לו מושג במנגה, הוא בחיים לא ניסה לקרוא מנגה ואני מניח שגם לא ינסה
    המאנגה אמנם בשחור לבן וצריך קצת יותר להפעיל את הדמיון שם אבל יש תמונות שעוברות בצורה הרבה הרבה יותר חדה מאשר באנימה ומעבירות גם תאמת הרבה יותר רגש נכון שלפעמים אין כוח לקרוא מנגה כי אתה רואה שבועות מפוצצות לפעמים בדיבור אבל בסך הכל זה מלל ואם תראה את האנימה זה לא ישתנה פשוט יראה קצת בצורה יותר נוחה
    ולרוב המאנגה יותר טובה מהאנימה....שלא לדבר על זה שבאנימה יש פילרים =\

עריכה:בד"כ הרבה מתייאשים במנגה כשארק\סאגה חדשה מתחילה מכיוון שאז צריך לקרוא את רוב המלל ולהבין בעצם מה הולך להיות אבל אחרי 7-10 צ'אפטרים בלחץ גם זה לא דברים נכנסים שם לעניינים ופשוט קשה להפסיק לקרוא ברצינות אז גם אם אתם קוראים מנגה ואתם בהתחלה של סאגה\ארק חדשה אל תתייאשו מזה כי בסך הכל תדעו(לפחות במאנגה כמו וואן פיס) שהאקשן יגיע מהר מאוד
    בדיוק מה שאני חושב, לא צריך לכתוב עוד פעם (:
    חוץ ממשהו קטן, אני קראתי וקורא הרבה יותר מרק וואן פיס (:
    חמוף

9. משתמש מנוסה
    p: וואן פיס זאת לא המאנגה היחידה שלי פשוט אני קורא אותה כרגע ואני מעדיף להתמקד בדרך כלל רק במאנגה אחת =]

10. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    הבעיה שפרק אחד של 20 דקות באנימציה מול פרק של 18 עמודים מבחינתי הפרק אנימה עדיף, אבל אני אישית נהנה לקרוא מנגה רק במציאות, כשאתה מחזיק תדף ורואה תציורים מולך ומעריך אותם. לכן איני קורא מנגות, רק את כל הסאגת איסט בלו ו2 ווליומי שאבונדי שיש לי
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

11. משתמש מנוסה
    wtf?! אביב מוכרים ווליומים בארץ או שאתה מביא מאיביי וכן בתכלס זה די נכון אבל שמע...תסתכל על רגע שאתה אוהב סתם נגיד בוואן פיס באנימה ואז על הקטע במאנגה למשל סתם הפציעה של זורו אחרי הקרב עם קומה(שסאנג'י שואל אותו מה קרה)
    אז באנימה הקטע ענק והכל לא אומר שלא אבל במאנגה אצלי לפחות זה העביר יותר רגש בכללי....
    אבל בעיקרון באנימה דברים יותר מתומצתים ויש כאלו שיגידו שהקרבות שם יותר מרשימים ויש קטעים שאתה מתקשה לקרוא מאנגה ומתייאש אבל אם ממשיכים עוד קצת מגלים שזה בסך הכל כיף

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •