הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
דניאל
*פתחת את עמ' 10! אתה מקבל איווי זוהר!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה רואה שהצלצול בא מלוח המשימות. אתה רואה שיש משימה חדשה, ואתה קורא אותה:
לכבוד דניאל.
משימה מס' 1: ''לכד את הסוובלו''
תוכן: ברכות על קבלתך לצוות. זוהי משימתך הראשונה. לפני כמה ימים, ברח סוואבלו מאחת המעבדות. סוואבלו מכיל את החומר הסודי של הניסויים, ולכן אסור שהוא יגיע לידיים הלא. נכונות. אתה חייב למצוא את סוואבלו, ולהביא אותו להיכן שנאמר לך. לאחרונה סוואבלו נראה בדרך 116,הואן.
בהצלחה!
מה תעשה?
הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
טל
את הולכת עם מיקואו לשאול את מגנו.את שואלת את מגנו והוא עונה: ''אני מסכים,אבל בשני תנאים:
1.רק מחר מכיוון שהיום אסור לעזוב את הבסיס משעה 19:00, במיוחד לא למגדל הרוחות
2.אני מצרף אליכם את אחד הסוכנים הטובים בתחפושת.
את מודה מאוד למגנו ומשתגרת עם מיקואו לבסיס בסרוליאן. אתם הולכים לישון ומתעוררים למחרת. כשאתם קמים מיקואו שואל אותך: נו, מתרגשת לקראת ה''טיול'' למגדל הרוחות?'' הוא רק מסיים להגיד וכבר יש דפיקה בדלת. מה תעשי?[/QUOTE]
אני אומרת מראש שיהיה לי קשה להגיב בימים הבאים אבל אני אשתדל כי יש לי יותר מ10 בחנים, עבודות ומבחנית לעשות עד ה6.6 שאז יש לי מיצ''ב שהוא האחרון שלי לכל השנה!(סוף סוף חופש!!!)
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
הודעות לכל השחקנים
1. בשביל שאני אוכל לעקוב אחריכם, כל פעם שאתם משנים כינוי תודיעו לי בה''פ.
2. אני לא יוכל להגיב כל כך עד ה10.6 בגלל עומס מבחנים ואירועים, אז בבקשה אל תשלחו ה''פ של ''למה לא הגבת לי?'' וכדומה.
3.מומלץ לקרוא גם את התגובות שאני כותב לאחרים. זה יכול לתת לכם עוד מידע על כל מיני דברים. במיוחד אם אתם שמים לב שמישהו באזור עם הרבה חיילים מצוות רמפא''ג, כדאי לכם לקרוא את התגובות שאני כותב לו בשביל עוד מידע על הצוות.
4. בבקשה תקראו את ההודעות שאני כותב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אייל
*בתגובה לה''פ שלך- למה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
איתי
אתה מוציא את הפוקימונים שלך ואומר להם לחפש. פתאום מגבי קוראת לך וכולכם הולכים אליה. אתה רואה לידהמנסה לאכול תולעים מהבור שהוא חפר, שני
שמדברים אחד עם השני ו
עומד על ענף בעץ. אתה מתלבט במי לבחור. מה תעשה?
דניאל
*מאוחר יותר אתה תקבל אותו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משתגר לדרך 116 בהואן ורואה דרך הררית מלאה בציפורים ,מכרסמים,חרקים,ודביבונים. אתה מבין שיהיה לך קשה למצוא את סוואבלו במקום הזה. ]תאום אתה שומע צפצוף, ואתה רואה את סוואבלו פצוע בורח בדביבון שרוצה לאכול אותו. אתה מוציא את סקארמורי והוא עף ותופס את סוואבלו. אתה מקבל הודעה שאומרת לך להביא את סוואבלו למעבדה בראסטבורו.
מה תעשה?
טל
*גם לי יש תקופה עמוסה, עד עד ה10.6 (טיולים,עוד 5 מבחנים) אז זה בסדר כי גם אני לא יגיב כל כך עד אז
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~
את פותחת את הדלת ולפני שאת מספיקה להגיד מילה הסוכן נכנס,סוגר את הדלת ומתריס את הוילונות. הסוכן אומר לך: ''אני ברנדון. לבנדר נמצאת בדרגת סיכון 10 (מתוך 10), ולטיול כזה, היו צריכים להביא אותי. אני מקווה שלפחות יהיה משהו מעניין בטיול הזה. אתם משתגרים ללבנדר במסווה, ורואים שבכל פינה בעיר יש נבלים בחולצה שחורה שעליה יש R בטורקיז. אתם הולכים למגדל הרוחות והאיש בכניסה אומר: ''ברוכים הבאים למגדל הרוחות. 1,000 פ''ד לכרטיס אחד,בבקשה'' והוא מוסיף בלחש ''אם באתם עד לפה ואתם עכשיו הולכים בגלל המחיר, סופכם יהיה מר''.
מה תעשי?
טל
*גם לי יש תקופה עמוסה, עד עד ה10.6 (טיולים,עוד 5 מבחנים) אז זה בסדר כי גם אני לא יגיב כל כך עד אז
את פותחת את הדלת ולפני שאת מספיקה להגיד מילה הסוכן נכנס,סוגר את הדלת ומתריס את הוילונות. הסוכן אומר לך: ''אני ברנדון. לבנדר נמצאת בדרגת סיכון 10 (מתוך 10), ולטיול כזה, היו צריכים להביא אותי. אני מקווה שלפחות יהיה משהו מעניין בטיול הזה. אתם משתגרים ללבנדר במסווה, ורואים שבכל פינה בעיר יש נבלים בחולצה שחורה שעליה יש R בטורקיז. אתם הולכים למגדל הרוחות והאיש בכניסה אומר: ''ברוכים הבאים למגדל הרוחות. 1,000 פ''ד לכרטיס אחד,בבקשה'' והוא מוסיף בלחש ''אם באתם עד לפה ואתם עכשיו הולכים בגלל המחיר, סופכם יהיה מר''.
מה תעשי?[/QUOTE]
0-ם ''מוזר'' אומר בחיוך, אוציא צרור שטרות מכיסי ואושיט לאיש, אני אכנס למגדל יחד עם ברנדון ולן ואביט סביבי בחיוך על כך שסוף סוף אני במגדל!
אני אסרוק את כל המגדל ואתחיל לטייל בין כל קומה וקומה ואוציא את הפוקימונים דלי שייהנו גם
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אפשר להירשם ?
שם: פרטי או משתמש ? בכ״מ עומר
שם במשחק: דרו
רקע: דרו נולד למשפחה עשירה , אח שלו היה סוכן בצוות אג׳נטרה ואחרי כמה זמן הודיעו למשפחה של דרו שהוא נעלם במסתוריות. מאז דרו נשבע שהוא יצטרף לצוות אג׳נטרה וימצא את אח שלו. יום אחד דרו מצא צ׳ימצ׳אר בודד, כנראה נטוש, דרו התקרב אליו וצ׳ימצ׳אר והוא התחילו להתיידד . אחרי כמה ימים של ידידות טובה דרו החליט להביא את צ׳ימצ׳אר הביתה. אחרי כמה שבועות הוא אמר לצ׳ימצ׳אר שהוא צריך ללכת למסע שלו בשביל לחפש את אחיו. מאז הוא רצה צ׳ימצ׳אר בתור התחלתי והוא החליט שיהיו לו 2 מטרות בחיים : למצוא את אחיו ולקבל צ׳ימצ׳אר בתור התחלתי / לצאת עם צ׳ימצ׳אר למסע.
תיאור: ילד עם שיער חום , עיניים שחורות , חולצה כחולה מכנסיים חומים ונעליים כחולות.
אופי: הוא נחמד פופולרי בחברה די רגוע בדרך כלל. הרבה אומרים שהוא שטלטן הוא לא אוהב כל כך פוקימונים והוא לפעמים מתנהג כמו מפונק .
פוקימון התחלתי:
דרגה א : צ׳ימצ׳אר ודיגלט
דרגה ב : פוריגון
חפצים:לא לגעת
דרגה:לא לגעת
פוקימונים:לא לגעת
שוטפים : לא
נערך לאחרונה על ידי banana man, 06-06-2012 בשעה 09:40 PM
הfc שלי: 0920-1552-4079
משחקים: פוקימון y
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
עומר
*הטופס טוב,עם חיסרון אחד קטן- כל מה שאתה צריך להוסיף זה עוד תכונת אופי טובה אחת ושתי תכונות רעות, ואתה רשום.
*בנוסף, שכחת להעתיק את הסעיף של השותף אז אם אתה רוצה שותף\ה,תוסיף בעריכה של הטופס שם לשותף\ה ותיאור ( פוקימונים בשבילו\בשבילה אל תוסיף). תתקן את הדברים הקטנים האלה ואתה רשום.
איתי
אתה מחליט להתקיף את נינקאדה ואומר למגבי לתקוף אותו בכדור אש ואז בגחלת. נינקאדה נפגע מכדור האש, אך שם לב לגחלת ומתחפר מתחת לאדמה. פתאום,דרגונייר מחליט להשתמש בטוויסטר על האדמה,אבל הטוויסטר יוצא עשוי מלהבות ועם כתמי אש עליו. הטורנדו אש פוגע ברצפה,סודק את האדמה ומעיף את נינקאדה החוצה. נינקאדה נפגע מהטורנדו ומתעלף. אתה זורק על נינקאדה כדור.
נדנוד 1
שני נדנודים
שלושה נדנודים ו.....
ספוילר
אתם משועממים ולא יודעים מה לעשות עכשיו
מה תעשה?
טל
*את כל הזמן אומר שקשה לך להגיב, ודווקא את מגיבה הכי הרבה לאחרונה (סתם הערה שלי. את לא חייבת להתייחס לזה)
אתם נכנסים למנהרה. בהתחלה יש המון בובות פוקימונים שעושות רעשים ''מפחידים'' (הו....הו.......) בעומק מסוים של המערה כל האורות מסביבכם נכבים, ואז אתם שומעים בני-אדם שעושים את אותם קולות. כשנדלק האור שוב פעם, את רואה שמטאנג חסר. את שמה לב שגם רמורייד של מיקואו נעלם. פתאום ויבראבה משמיע קולות לחוצים,ומכוון את הראש שלו לתיק שלך. את פותחת את התיק שלך ורואה שהביצה מהבהבת. את,מיקואו וברנדון (בתחפושת) מניחים את הביצה על הרצפה וכורעים סביבה. לאחר כמה דקות הביצה בוקעת ומתוכה יוצא פוקימון ורוד עם כנפיים סגולות שנראה כמו ערבוב בין עקרב ורוד לעטלף כחול-
מיד אחרי שהוא בקע הפוקימון אמר ''גלאי,גלאי''. * מזל טוב! בקע לך גלייגר!*ספוילר
את מכניסה את גלייגר לפוקדור ומכניסה אותו לתיק. את ,ברנדון ומיקואו מודאגים בקשר לרמורייד ומטאנג.
מה תעשי?
טל
*את כל הזמן אומר שקשה לך להגיב, ודווקא את מגיבה הכי הרבה לאחרונה (סתם הערה שלי. את לא חייבת להתייחס לזה)
אתם נכנסים למנהרה. בהתחלה יש המון בובות פוקימונים שעושות רעשים ''מפחידים'' (הו....הו.......) בעומק מסוים של המערה כל האורות מסביבכם נכבים, ואז אתם שומעים בני-אדם שעושים את אותם קולות. כשנדלק האור שוב פעם, את רואה שמטאנג חסר. את שמה לב שגם רמורייד של מיקואו נעלם. פתאום ויבראבה משמיע קולות לחוצים,ומכוון את הראש שלו לתיק שלך. את פותחת את התיק שלך ורואה שהביצה מהבהבת. את,מיקואו וברנדון (בתחפושת) מניחים את הביצה על הרצפה וכורעים סביבה. לאחר כמה דקות הביצה בוקעת ומתוכה יוצא פוקימון ורוד עם כנפיים סגולות שנראה כמו ערבוב בין עקרב ורוד לעטלף כחול-
מיד אחרי שהוא בקע הפוקימון אמר ''גלאי,גלאי''. * מזל טוב! בקע לך גלייגר!*ספוילר
את מכניסה את גלייגר לפוקדור ומכניסה אותו לתיק. את ,ברנדון ומיקואו מודאגים בקשר לרמורייד ומטאנג.
מה תעשי?[/QUOTE]
זה לא שאני מגיבה הרבה, זה האחרים שמגיבים קצת ם:
______________________-
''חייבים למצא אותם'' אומר בדאגה
''ברנדון יש לך מושג לאן הם נעלמו?'' אשאל את ברנדון בפחד
לאחר מכן אחליט להמשיך לעומק המנהרה, אני ליתר ביטחון אחזיר את כל הפוקימונים שלי לפוקדור ואמשיך לעומק בתקווה למצא את הפוקימונים החסרים
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
עומר
הכל מצוין. רשום תגיב להתחלה ותגיד לי איזה צבע אתה רוצה
טל
את ומיקואו מכניסים את שאר הפוקימונים שלכם ואת שואלת את ברנדון מודאגת אם הוא יודע איפה הם אמורים להיות. ברנדון אומר: '' יש שמועות שצוות רמפא''ג משתמשים בפסגת המגדל בתור בית כלא,והזעקות ששומעים הם של הפוקימונים שכלואים שם, לא של רוחות. אתם ממשיכים להעמיק לתוך המנהרה,נהנים מהשאר ולבסוף יוצאים מפתח שהיה ליד הכניסה. אתם עולים לקומה הרביעית ומתלבטים אם ללכת ל''מסעדה'' שיש בממרכז הקומה
מה תעשי?
איתי
אתה אומר לדרגונייר כל הכבוד ובודק אם יש משימה חדשה. אתה פותח את לוח המשימות ורואה את הפרסומת הבאה:
חדש לסוכני צוות אג'נטרה! מרכז פיקוד מרכזי לכל הסוכנים שבו תוכלו להיפגש עם סוכנים אחרים מבסיסים שונים, לבלות,לאמן את הפוקימונים שלכם, להיפגש עם סוכנים וותיקים ואפילו עם מפקדים בכירים בצוות. כתבו במשגר שלכם את הקוד-XJK453TY ותלחצו על כפתור שגר ותגיעו מיד למרכז הפיקוד המרכזי החדש! מהרו להגיע!!!!!!
אתה מתלהב מהמודעה ומתלבט אם ללכת לשם.
מה תעשה?
נערך לאחרונה על ידי TheHeliolisk, 06-06-2012 בשעה 09:42 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)