עומר
*תגיד לי איזה צבע אתה רוצה. עד שתגיד לי, זה יהיה הצבע.
* אני כבר מעדכן את המתקפות של הפוקימונים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
האיש אומר: ''קלפה,פיצ'ו צאו!!!'' ומוציא החוצה עכבר צהוב קטן וכוכב ורוד קטן.
פיצ'ו:
קלפה:
האיש אומר לך: רק שתדע, קוראים לי ברנדון
מה תעשה?
איתי
אתה רושם את הקוד במשגר ולוחץ על הכפתור ואתה מייד משתגר לשם. כשאתה מגיע אתה רואה שאתה נמצא במגדלור בסאנישור, ליד מעלית שרשום המלבן לידה ''הנח גת נכוס''. בהתחלה אתה לא מבין אבל אחרי מעט חשיבה אתה קולט שמדובר על קוד לתג סוכן. אתה שם שם את תג הסוכן שלך ונכנס למעלית. אתה יורד לקומה והמעלית נפתחת. כשהחדר נפתח, אתה רואה מין האנגר ענקי מלא בסוכנים. אתה רואה כל מיני דלתות שרשום עליהם דברים שאתה לא רואה מכאן, אתה רואה שהקירות מלאים במסכי ענק, אתה רואה במה גדולה במרכז שעליה עומדים אנשים ומודיעים דברים. בנוסף, אתה רואה מין מסעדת-בר בפינה. אתה מתלבט לאן ללכת.
מה תעשה?
טל
את ומיקואו מכניסים את שאר הפוקימונים שלכם ואת שואלת את ברנדון מודאגת אם הוא יודע איפה הם אמורים להיות. ברנדון אומר: '' יש שמועות שצוות רמפא''ג משתמשים בפסגת המגדל בתור בית כלא,והזעקות ששומעים הם של הפוקימונים שכלואים שם, לא של רוחות. אתם ממשיכים להעמיק לתוך המנהרה,נהנים מהשאר ולבסוף יוצאים מפתח שהיה ליד הכניסה. אתם עולים לקומה הרביעית ומתלבטים אם ללכת ל''מסעדה'' שיש בממרכז הקומה
מה תעשי?
''אתם רציניים?!'' אתרגז עליהם, ''הפוקימונים שלנו נעלמו ואתם רוצים ללכת לאכול?!!'' אצעק.
אני יחליט לעלות הלאה לקומה הכי עליונה עם או בלי מיקואו וברנדון.
שאגיע לשם אסרוק את המקום בתקווה לראות את הפוקימונים שליץ
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
דניאל
אתה נכנס למעבדה ורואה אותך האיש הזה:
ושלידו עומד האיש הזה:
האיש ה-1 ראשון אומר: '' שלום, אני מגנו. אני האחראי על הטירונים בצוות אג'נטרה. מעכשיו ועד שתעבור דרגה, אני אפגוש אותך בסוף כל משימה ואתה תיתן לי דיווח מצב.'' ''וזה'', הוא אומר ומצביע על האיש שעומד לידו,הוא מורגן. מורגן הוא אחד מהמדענים הבכירים שלנו. אם לא ידעת, בשלב מסוים תהיה לך אופציית בחירה לאן אתם רוצים להמשיך בצוות: להמשיך כסוכן שטח ולעבור לדרגות הפיקוד, או להפוך למדען שפועל במעבדות שלנו, מצייד את סוכני השטח ומבצע מחקרים. טוב, בחזרה לענייננו. תוכל להביא למורגן את סוואבלו?'' אתה אומר: ''כן,קח אותו''. ונותן למורגן את אקנס '' תודה ולהתראות ''הוא אומר וחוזר לתוך המעבדה. מגנו ממשיך לדבר: '' מכיוון שביצעת את המשימה כל-כך יפה, אני מכריז שסיימת את משימתך הראשונה בצוות אג'נטרה! אם תעבור לדרגות הפיקוד, המשימות שתקבלו יהפכו להיות יותר ויותר מאתגרות ומסוכנות,כמו הסתננות למחבוא של רשעים. בנוסף, אני מזכה אותך ב500 פ''ד! כל פעם שתסיים משימה תזכו בנוסף בכמות מסוימת של פ''ד, כדי שתוכל לתפעל את עצמך. תתייחס לזה בתור משכורת שאתה מקבל. מכיוון שאנחנו לא רוצים להעמיס על טירונים, את משימתך הבאה תקבל בעוד ימים ספורים בלבד. עד אז, יש לך זמן חופשי, ותוכל לאמן את הפוקימונים שלך, לטייל בעולם ואפילו לקנות דברים. אך, יש מקומות שבהם יש ריכוז גבוה של הצוותים הרעים. תשתדל לא להיכנס לערים אלה,כדי שלא תיתפס. אם כן תיתפס,תמחוק את הזיכרון של החיילים עם המכשיר הזה, האפליקטור. תשתדל לעדכן אותי אם תשתמש בו. רשימת המקומות הלא-מומלצים נמצאת בחדר שלך בבסיס שלך. ועכשיו, תלך לעשות מה שתרצה! אתה משתגר חזרה לבסיס בסאנישור ורואה שרשימת המקומות הלא מומלצים היא כזאת: ''העיר לבנדר,קנטו - העיר ספרון,קנטו - העיר ורידיאן,קנטו - העיר מהוגני, ג'וטו - העיר אזליה,ג'וטו - העיר ליליקוב,הואן - העיר סלייטפורט,הואן - העיר ויילסטון,סינו - העיר סנוופוינט,סינו - העיר אייסיראס,יונובה - העיר נקרן,יונובה - דרך הניצחון,יונובה.''
אתה מתלבט מה לעשות
מה תעשה?
טל
את כועסת עליהם בגלל שהם רוצים לאכול במקום לחפש את הפוקימונים שלכם. מיקואו אומר: טוב, בסדר, נחפש איתך את הפוקימונים שלנו.'' ברנדון אומר לך: ''רק פעם הבאה תשתדלי לא לצעוק, כדי שהם לא ייטפלו אלינו.'' אתם עולים לקומה האחרונה ורואים שומר ליד הדלת. השומר אומר לכם:'' שם פלוגה ,מס' חייל ואישור כניסה בבקשה.
מה תעשו?
הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
טל
את כועסת עליהם בגלל שהם רוצים לאכול במקום לחפש את הפוקימונים שלכם. מיקואו אומר: טוב, בסדר, נחפש איתך את הפוקימונים שלנו.'' ברנדון אומר לך: ''רק פעם הבאה תשתדלי לא לצעוק, כדי שהם לא ייטפלו אלינו.'' אתם עולים לקומה האחרונה ורואים שומר ליד הדלת. השומר אומר לכם:'' שם פלוגה ,מס' חייל ואישור כניסה בבקשה.
מה תעשו?[/QUOTE]
אחליט לזייף, ואצדיע כמו חיילת ואומר ''שם פלוגה: הרג מס' חיל:776 האישור נגנב ממני על ידי אזרח לבוש בבדים שחורים עם האות K עליהם'', אקווה שאצליח ואפגע בשמות ושאוכל להיכנס
אביט בברנדון ומיקואו שיבינו שהם צריכים לשתף פעולה.
עם החייל יאשר לי להיכנס אומר ק''היי אתם אזרחים! רדו מיד למטה! איך רתם מעיזים להתקרב לכאן?!'' אנעץ מבטים במיקואו וברנדון שיבינו
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
הודעות לכל השחקנים-
*המשחק הוקפא זמנית עד להיום ומעכשיו הוא ממשיך באופן רציף! אני מבקש מכם לשים לב להודעה ולהגיב בהקדם כדי שהמשחק יוכל להמשיך. תודה מראש
*בקרוב יתחילו איוונטים במשחק. תעקבו אחרי כל הודעה שאני כותב כדי לעקוב אחרי האיוונטים. האיוונטים הם לזמן מוגבל בלבד!
*מעכשיו כל תגובה שבתחילת התגובה יהיה רשום ''הודעות'', הולכות להיות הודעות חשובות שאני הולך למסור לכם.
* מעכשיו, כשאני אראה תגובות יצירתיות בצורה שלדעתי ראויה לציון, אני אזכה את כותב התגובה בפרס מסוים, לפי רמת היצירתיות שלו.
בהצלחה בהמשך המשחק!!!!
דניאל
אתה מודה למגנו ויוצא לחפש סווינאב. לפני שאתה יוצא, מגנו שומע את תכניותיך ומעיר לך: ''המקום הכי נפוץ למציאת סווינאבים הוא מערת הקרח בג'וטו. אני ממליץ לך להגיע לשם'' אתה מקשיב לעצתו ומשתגר למערת הקרח,ג'וטו. אתה מתחיללחפש סווינאבים, עד שפתאום אתה רואה עדר פילוסווינים דוהר לכיוונך ואתה לא מספיק להתחמק. אתה מאבד את ההכרה. כשחוזרת לך ההכרה, אתה עדיין לא רואה אף אחד אבל אתה שומע 2 אנשים מדברים:''1-הוא מת לדעתך? 2-לא נראה לי 1-שניקח אותו לבסיס? 2- לא! מה פתאום השתגעת? הבוס ייחסל אותנו!'' אתה מתחיל לראות ומתנועע קצת. אתה שומע אחד מהם אומר: ''הוא התעורר, בוא נברח!'' אתהמנסה לקום ואז אתה מרגיש שכל העצמות שלך מעוכות. פתאום סקארמורי יוצא מהפוקדור שלו, שם אותך על גבו ועף איתך החולצה מהמערה. בדרך אתה מאבד את ההכרה. כשההכרה חוזרת לך, אתה מוצא את עצמך שוכב במיטת חולים במרפאה מסוימת, כשאתה מונשם ומוקף רופאים ואחיות.
מה תעשה?
טל
את אומרת לחייל את זה ומגרשת את האזרחים. החייל אומר לך? ''פלוגת הרס לא פועלת בסינו?'' ואת עונה: ''כן, אבל קיבלתי יום חופש בגלל שפעלתי כל כך טוב בפשיטה על סאנישור, למרות שהיא נכשלה.'' החייל שואל : ''ממתי ארצ'י נותן ימי חופש לחיילים?! ובכלל, איזה דרגה את בצוות בכלל?'' את מתלבטת יותר מדי זמן והחייל אומר: שומרים! תוציאו אותה מהקומה!!! ומגיעים שני מאבטחים ענקיים ( בענקיים אני מתכוון 2.50 מ' ו140 קילו כל אחד) ומורידים אותך למטה, למרות שאת נאבקת. כשאת יורדת, מיקואו אומר לך: ''טוב, מה נעשה עכשיו כדי להוציא אותם?''
מה תעשי?
אייל
אתה אומר להם מה לעשות. טינאמו שולח גל רעם לעבר לאקסיו ומונפרנו. לאקסיו סופג את גל הרעם בגלל סוגו, ובנוסף הוא גם נראה יותר חזק. האיש אומר:''עובדה קטנה-אם משתמשים על פוקימוני חשמל במתקפות חשמל משתקות, הם ייספגו את המתקפה ויקבלו אנרגיה'' המתקפה פוגעת במונפרנו ומשתקת אותו. מיסמאגיוס עושה כבקשתך, ופוגעת קשה בשניהם. האיש אומר: '' לאקסיו מכת ברק! מונפרנו גלגל להבה! מכת הברק הולכת לפגוע בטינאמו, אך פתאום טינאמו דוהר לכיוון מכת הברק, משתלב איתה ומתנגש בחוזקה בלאקסיו. לאקיסיו מתעלף *מזל טוב! טינאמו למד מתקפת וולט* גלגל הלהבה עדיין דוהר לכיוון מיסמאגיוס ואתה אובד עצות.
מה תעשה?
איתי
ברגע שאתה נכנס לדלת הראשונה, ניגש אליך איש ואומר: '' ברוך הבא לגלגל המזל! גלגל את הגלגל כדי לראות מה יצא בגורלך! מאחוריך הדלת ננעלת, ואתה מבין שאתה חייב לסובב. אתה מסובב את הגלגל, ויוצא לך משבצת שבה רשום ''סופר קרב''. האיש אומר לך: ממולך יש 3 דלתות-1,2,3. תבחר פוקימון שלך ודלת, ותהיה מוכן לקרב על מול פוקימון מלחמתי חזק!
מה תעשה?
עומר
*כחול תפוס אד אני שם לך בינתיים תכלת. זה טוב?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לפני שאתה מספיק לדבר, ברנדון מקבל שיחת טלפון ואומר לך: '' מצטער אבל אני חייב ללכת. קח את סיכת הסוכן. הבסיס שלך הוא בסיס בלאקת'ורן,ג'וטו. בהצלחה! ברנדון רץ בדחיפות ואתה נשאר בחדר לבד, עם סיכת הטירון.
מה תעשה?
(למרות שלא קיבלת את הכדור שלו, גם פוריגון 2 אצלך עכשיו)
כבר חשבתי שתנעל את המשחק לצמיתות
---------------------------------------------------
"אוקיי ... מה אני אמור לעשות עכשיו?" אגיד ואז אצא מהחדר ואחשוב לעצמי ' איזה באסה... ממש רציתי להליחם בסוכן מהצוות... ' ותוך כדי אהיה עצוב ושאצא מהחדר אצעק " יש פה מישהו?!" ואחכה לתשובה.
הfc שלי: 0920-1552-4079
משחקים: פוקימון y
עומר
*אני לא כל כך טיפוס שעוזב דברים באמצע, אז כנראה המשחק הזה ימשיך עוד הרבה זמן.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
אתה מאוד מאוכזב שברנדון עזב, אבל אתה מוצא על הרצפה פתק שעליו רשום: ''עומר, מצטער שברחתי. עכשיו לך לבסיס שלך בבלקת'ורן. ברנדון.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)