Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 62 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי torterra11 צפה בהודעה
    עומר
    *אני לא כל כך טיפוס שעוזב דברים באמצע, אז כנראה המשחק הזה ימשיך עוד הרבה זמן.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
    אתה מאוד מאוכזב שברנדון עזב, אבל אתה מוצא על הרצפה פתק שעליו רשום: ''עומר, מצטער שברחתי. עכשיו לך לבסיס שלך בבלקת'ורן. ברנדון.
    מה תעשה?
    טוב בהצלחה :-)
    ------------------
    'איפה מחוז ג'וטו?' אחשוב לעצמי ואחפש איזה מטוס או משהו אחר שיכול לשגר \ להביא אותי לבלקת'ורן .
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    עומר

תודה
    ~~~~~~~~~
    אתה משתגר בעזרת משגר המאך שיש לך בתיק (פעם הבאה תקרא את הטופס רישום....) אל העיר בלקת'ורן. אתה נכנס לבסיס של העיר. אתה רואה המון אנשים רצים לכיוון המרפאה. אתה רץ אחריהם ושומע לחישות ''הוא יהיה בסדר?'' ועוד כל מיני דברים בסגנון. אתה מגיעל מרפאה ורואה סוכן חבוש כולו בתחבושות מוקף בצוות של רופאים. סוכן אחד אומר לך: '' מזל גדול יש לו. הוא נדרס על ידי עדר פילוסווינים והסקארמורי שלו הביא אותו לפה, ועכשיו הוא חי, אבל מרותק למיטה. הפקידה, שגם מסתכלת על הסוכן, אומרת לך: '' אתה בטח החדש. החדר שלך הוא חדר מס' 048. בהצלחה!
    מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    עומר

תודה
    ~~~~~~~~~
    אתה משתגר בעזרת משגר המאך שיש לך בתיק (פעם הבאה תקרא את הטופס רישום....) אל העיר בלקת'ורן. אתה נכנס לבסיס של העיר. אתה רואה המון אנשים רצים לכיוון המרפאה. אתה רץ אחריהם ושומע לחישות ''הוא יהיה בסדר?'' ועוד כל מיני דברים בסגנון. אתה מגיעל מרפאה ורואה סוכן חבוש כולו בתחבושות מוקף בצוות של רופאים. סוכן אחד אומר לך: '' מזל גדול יש לו. הוא נדרס על ידי עדר פילוסווינים והסקארמורי שלו הביא אותו לפה, ועכשיו הוא חי, אבל מרותק למיטה. הפקידה, שגם מסתכלת על הסוכן, אומרת לך: '' אתה בטח החדש. החדר שלך הוא חדר מס' 048. בהצלחה!
    מה תעשה?
    אני ראיתי שכתוב שם " לא לגעת " אבל שיהיה
    -------------------------------------------------------------
    "מה קרה לאיש הזה?" אשאל את הפקידה ואחכה לתשובתה ואז אחשוב ' אם הוא מהצוות שלנו כדאי להיזהר, בטח יש פה כמה שנגד הסוכנות ' ואז אעלה לחדר תוך כדי שאחשוב על האיש הזה ואלחץ קצת.

4. היזהרו מחיקויים!
    עומר

הפקידה פונה אליך בזעם- ''לפני שנייה אמרו לך! הוא נדרס על ידי עדר פילוסווינים פראי והסקארמורי שלו לקח אותו לפו. כרגע הוא חי, אבל הוא מונשם ומרותק למיטה. אתה הולך לחדר שלך ומתכנן לישון, אבל אז הפוקימונים שלך מבקשים ממך שתשחק אתים.
    מה תעשה?

5. משתמש מנוסה
    עומר

הפקידה פונה אליך בזעם- ''לפני שנייה אמרו לך! הוא נדרס על ידי עדר פילוסווינים פראי והסקארמורי שלו לקח אותו לפו. כרגע הוא חי, אבל הוא מונשם ומרותק למיטה. אתה הולך לחדר שלך ומתכנן לישון, אבל אז הפוקימונים שלך מבקשים ממך שתשחק אתים.
    מה תעשה?
    יואו יש לי זיכרון גרועעעעע סליחה

-----------------------------------------------------
    " אני לא יכול עכשיו לשחק איתכם... אולי מחר בבוקר " אגיד להם ואז אחזיר אותם לפוקדור ואלך לישון.

6. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    הודעות לכל השחקנים-
    *המשחק הוקפא זמנית עד להיום ומעכשיו הוא ממשיך באופן רציף! אני מבקש מכם לשים לב להודעה ולהגיב בהקדם כדי שהמשחק יוכל להמשיך. תודה מראש
    *בקרוב יתחילו איוונטים במשחק. תעקבו אחרי כל הודעה שאני כותב כדי לעקוב אחרי האיוונטים. האיוונטים הם לזמן מוגבל בלבד!
    *מעכשיו כל תגובה שבתחילת התגובה יהיה רשום ''הודעות'', הולכות להיות הודעות חשובות שאני הולך למסור לכם.
    * מעכשיו, כשאני אראה תגובות יצירתיות בצורה שלדעתי ראויה לציון, אני אזכה את כותב התגובה בפרס מסוים, לפי רמת היצירתיות שלו.
    בהצלחה בהמשך המשחק!!!
    !

אייל

אתה אומר להם מה לעשות. טינאמו שולח גל רעם לעבר לאקסיו ומונפרנו. לאקסיו סופג את גל הרעם בגלל סוגו, ובנוסף הוא גם נראה יותר חזק. האיש אומר:''עובדה קטנה-אם משתמשים על פוקימוני חשמל במתקפות חשמל משתקות, הם ייספגו את המתקפה ויקבלו אנרגיה'' המתקפה פוגעת במונפרנו ומשתקת אותו. מיסמאגיוס עושה כבקשתך, ופוגעת קשה בשניהם. האיש אומר: '' לאקסיו מכת ברק! מונפרנו גלגל להבה! מכת הברק הולכת לפגוע בטינאמו, אך פתאום טינאמו דוהר לכיוון מכת הברק, משתלב איתה ומתנגש בחוזקה בלאקסיו. לאקיסיו מתעלף *מזל טוב! טינאמו למד מתקפת וולט* גלגל הלהבה עדיין דוהר לכיוון מיסמאגיוס ואתה אובד עצות.
    מה תעשה?

[/COLOR]
    אומר לטינאמו להשתמש בכל האנרגיה שלו כדי ליצור מכת וולט ולמיסמאגיוס לעטוף את טינאמו בכדור רפאים הכי גדול שהוא יכול ואז לחפות על טינאמו בעזרת כדורי צל מוקפים במעטה של חשמל מטינאמו שנשלט בידי על חושי.(יצירתי מספיק?)
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

7. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל

את אומרת לחייל את זה ומגרשת את האזרחים. החייל אומר לך? ''פלוגת הרס לא פועלת בסינו?'' ואת עונה: ''כן, אבל קיבלתי יום חופש בגלל שפעלתי כל כך טוב בפשיטה על סאנישור, למרות שהיא נכשלה.'' החייל שואל : ''ממתי ארצ'י נותן ימי חופש לחיילים?! ובכלל, איזה דרגה את בצוות בכלל?'' את מתלבטת יותר מדי זמן והחייל אומר: שומרים! תוציאו אותה מהקומה!!! ומגיעים שני מאבטחים ענקיים ( בענקיים אני מתכוון 2.50 מ' ו140 קילו כל אחד) ומורידים אותך למטה, למרות שאת נאבקת. כשאת יורדת, מיקואו אומר לך: ''טוב, מה נעשה עכשיו כדי להוציא אותם?''
    מה תעשי?

''אומ....הם לא לקחו לנו הרי את כל הפוקימונים, אולי נילחם נגדם?'' אשאל בתקווה.
    אביט בברנדון ואומר ''בו נוציא את כל הפוקימונים דנותרו לנו ונראה כמה יש לנו'' אומר למיקואו וברנדון בזמן שאוציא את הפוקימונים שלי מהפוקדור(אני כבר לא זוכרת מי נגנב זה היה מזמןXDD)
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: דניאל

דניאל

אתה מודה למגנו ויוצא לחפש סווינאב. לפני שאתה יוצא, מגנו שומע את תכניותיך ומעיר לך: ''המקום הכי נפוץ למציאת סווינאבים הוא מערת הקרח בג'וטו. אני ממליץ לך להגיע לשם'' אתה מקשיב לעצתו ומשתגר למערת הקרח,ג'וטו. אתה מתחיללחפש סווינאבים, עד שפתאום אתה רואה עדר פילוסווינים דוהר לכיוונך ואתה לא מספיק להתחמק. אתה מאבד את ההכרה. כשחוזרת לך ההכרה, אתה עדיין לא רואה אף אחד אבל אתה שומע 2 אנשים מדברים:''1-הוא מת לדעתך? 2-לא נראה לי 1-שניקח אותו לבסיס? 2- לא! מה פתאום השתגעת? הבוס ייחסל אותנו!'' אתה מתחיל לראות ומתנועע קצת. אתה שומע אחד מהם אומר: ''הוא התעורר, בוא נברח!'' אתהמנסה לקום ואז אתה מרגיש שכל העצמות שלך מעוכות. פתאום סקארמורי יוצא מהפוקדור שלו, שם אותך על גבו ועף איתך החולצה מהמערה. בדרך אתה מאבד את ההכרה. כשההכרה חוזרת לך, אתה מוצא את עצמך שוכב במיטת חולים במרפאה מסוימת, כשאתה מונשם ומוקף רופאים ואחיות.
    מה תעשה?
    'וואו' אחשוב בראשי בזמן שאני אלטף את ראשי מכאב. 'מה קרה לי' אשאל את עצמי. אנסה לקום ולאחר מכן אחליט שהגיע הזמן לנסות לפתח את הכישורים של אלקיד, צ'ימצ'אר ושלגון.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

9. היזהרו מחיקויים!
    הודעות-
    *כל השחקנים שיש להם שותפים,עידכנתי את הפוקימונים של השותפים בדף הרשומים שלכם. אני מקווה שתיעזרו בזה.
    *ב7\27 יתחיל האיוונט הראשון של המשחק! תקפידו להתעדכן.
    בהצלחה בהמשך המשחק!!!!

עומר

מצטער.... שכחתי לרשום לך מה יש לך בתיק.... אני עוד שנייה מעדכן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
    אתה הולך לישון, ומתעורר למחרת בבוקר בגלל צפצוף מעצבן. אתה מחפש את מקור הצלצול, ומגלה שהוא בא מלוח המשימות שבתיק שלך. אתה מגלה משימה חדשה, פותח אותה וקורא אותה-
    '' לכבוד: דרו
    משימה מס' 1: מצא את פיפלאפ
    ברוך הבא לצוות אג'נטרה. זוהי המשימה הראשונה שלך.
    תוכן המשימה: המעבדות שלנו מבצעות מחקרים כדי לשפר את סוכני הצוות והציוד שלהם. אתמול בלילה, ברח פיפלאפ () מאחד מאתרי הניסויים האלה. משימתך היא לאתר את פיפלאפ ולהחזיר אותו אל אתר הניסוי.
    בהצלחה במשימתך הראשונה!
    *לאחרונה פיפלאפ נראה בדרך 7, קנטו. אולי כדאי שתתחיל לחפש שם.
    דרגת המשימה: ברונזה פרס: 500 פ''ד''

מה תעשה?

אייל

זכית בפרס יצירתיות דרגה 1- 950 פ''ד!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לטינאמו להשתמש במתקפת וולט ולמיסמאגיוס לעטוף את מתקפת הוולט בכדור רפאים. טינאמו דוהר עם המתקפה לעבר מונפרנו,מבטל את גלגל הלהבה שלו ומעלף אותו. טינאמו לא עומד במאמץ ומתעלף גם הוא. מיסמאגיוס ממשיכה להמטיר כדורי רפאים לעבר לאקסיו, עד שגם הוא מתעלף. האיש אומר לך: ''כל הכבוד על כך שניצחת אותי! בתור פרס, קבל 250 פ''ד!''. מירה אומרת לך: '' בוא נעבור לקומה של הלימוד מתקפות, כמו שרצית''
    מה תעשה?

טל

את אומרת להם את זה והם מתחילים להוציא את הפוקימונים- את מוציאה את גלייגר התינוק,את ויבראבה ואת בוויזל, מיקואו מוציא תא גאבייט והיפופוטאס, וברנדון מוציא את בלבאזאור,צ'יקוריטה,טריקו,טרטוויג,רוזרייד,סרביין,סנ ייבי,פאראס,קריוגונאל,אודיש,בלספראוט,גרבייל,פיצ'ו וקלפה.
    ברנדון אומר:'' סה''כ יש לנו 20 פוקימונים. תגידי לנו מתי לצאת ונתחיל להילחם.''
    מה תעשי?

דניאל

אתה מנסה לקום אבל אחד הרופאים אומר לך: '' אל תנסה אפילו. לא רק שכל גופך משותק, אתה גם שמצב קשה ביותר ואתה לא זז מפה עד שתבריא. אתה שואל את הרופא בלחישה: ''מה קרה לי?'' והרופא עונה: ''לפי מה שהבנתי, אתה טיילת במערת הקרח, כשפתאום עדר פיילוסווינים שברח מאיפהשהו דרס אותך.אתה נשארת רמוס על הרצפה, והסקארמורי שלך הרים אותך על הגב שלו וטס איתך עד לפה, לבסיס של בלאקת'ורן, שפה אתה מטופל עד שתבריא, ובינתייים גם כל הסוכנים של הבסיס בודקים מה שלומך''
    מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי TheHeliolisk, 07-05-2012 בשעה 12:53 PM

10. משתמש מנוסה
    [עומר

מצטער.... שכחתי לרשום לך מה יש לך בתיק.... אני עוד שנייה מעדכן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
    אתה הולך לישון, ומתעורר למחרת בבוקר בגלל צפצוף מעצבן. אתה מחפש את מקור הצלצול, ומגלה שהוא בא מלוח המשימות שבתיק שלך. אתה מגלה משימה חדשה, פותח אותה וקורא אותה-
    '' לכבוד: דרו
    משימה מס' 1: מצא את פיפלאפ
    ברוך הבא לצוות אג'נטרה. זוהי המשימה הראשונה שלך.
    תוכן המשימה: המעבדות שלנו מבצעות מחקרים כדי לשפר את סוכני הצוות והציוד שלהם. אתמול בלילה, ברח פיפלאפ () מאחד מאתרי הניסויים האלה. משימתך היא לאתר את פיפלאפ ולהחזיר אותו אל אתר הניסוי.
    בהצלחה במשימתך הראשונה!
    *לאחרונה פיפלאפ נראה בדרך 7, קנטו. אולי כדאי שתתחיל לחפש שם.
    דרגת המשימה: ברונזה פרס: 500 פ''ד''
    מה תעשה?
    'וואו המשימה הראשונה שלי!' אחשוב לעצמי בהתרגשות ואז אשתגר לדרך 7 בקנטו ואם אמצא את פיפלאפ אני אגיד לפוריגון 2 להשתמש במתקפת טריו על פיפלאפ כדי שיהיה לי יותר קל להחזיר אותו.

11. היזהרו מחיקויים!
    עומר

אתה משתגר לדרך 7, ומתחיל לחפש את פיפלאפ. אתה רואה שכל הפוקימונים שלך נמשכים למקור ריח כלשהו, ואתה הולך אחריהם. כשאתם מגיעים, תאה רואה ששיח עם פירות מציף את הריח. אתה מסתכל מאחורי השיח ורואה שמאחוריו יש אנשים במדים שחורים, ומבין שזו מלכודת. אתה אומר לפוריגון 2 להשתמש במתקפת טריו על השיח, ופוריגון 2 משתמש במתקפה שיורה קרן חשמלית,להביור, וקרן קרח משולבות אחת בשנייה לכיוון השיח. המתקפה מאדה את השיח ומעיפה למרחקים את האנשים במדים. כשאתה מסתכל על כל הפוקימונים שהצלת, אתה רואה שביניהם נמצא גם פיפלאפ. אתה לוקח את פיפלאפ. אתה מקבל הודעה בטלפון שאומרת לך להביא את פיפלאפ לבסיס בורמיליון,קנטו באופן מיידי ,ולהיזהר מאוד ממלכודות. רשום בהודעה שמומלץ לך להשתגר החוצה מפה.
    מה תעשה?

12. student of Gakuen Alice
    טל

את אומרת להם את זה והם מתחילים להוציא את הפוקימונים- את מוציאה את גלייגר התינוק,את ויבראבה ואת בוויזל, מיקואו מוציא תא גאבייט והיפופוטאס, וברנדון מוציא את בלבאזאור,צ'יקוריטה,טריקו,טרטוויג,רוזרייד,סרביין,סנ ייבי,פאראס,קריוגונאל,אודיש,בלספראוט,גרבייל,פיצ'ו וקלפה.
    ברנדון אומר:'' סה''כ יש לנו 20 פוקימונים. תגידי לנו מתי לצאת ונתחיל להילחם.''
    מה תעשי?

''עכשיו כמובן!'' אומר בחיוך.
    ארוץ למעלה עם מיקואו וברנדון ו20 הפוקימון שלנו.
    שאגיע למעלה אומר ''ויבארבה! מהר נשיכה על השומר השמאלי, בוויזל בום על קולי על השומר הימני!''
    עם יבואו עוד שומרים הורה לויבראבה ובוויזל לתקוף שוב יחד עם שאר הפוקימונים.
    לאחר מכן אנחנו נעבור בדלת, ואסרוק את הקום בחיפוש אחר הפוקימון החטופים.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    עומר

אתה משתגר לדרך 7, ומתחיל לחפש את פיפלאפ. אתה רואה שכל הפוקימונים שלך נמשכים למקור ריח כלשהו, ואתה הולך אחריהם. כשאתם מגיעים, תאה רואה ששיח עם פירות מציף את הריח. אתה מסתכל מאחורי השיח ורואה שמאחוריו יש אנשים במדים שחורים, ומבין שזו מלכודת. אתה אומר לפוריגון 2 להשתמש במתקפת טריו על השיח, ופוריגון 2 משתמש במתקפה שיורה קרן חשמלית,להביור, וקרן קרח משולבות אחת בשנייה לכיוון השיח. המתקפה מאדה את השיח ומעיפה למרחקים את האנשים במדים. כשאתה מסתכל על כל הפוקימונים שהצלת, אתה רואה שביניהם נמצא גם פיפלאפ. אתה לוקח את פיפלאפ. אתה מקבל הודעה בטלפון שאומרת לך להביא את פיפלאפ לבסיס בורמיליון,קנטו באופן מיידי ,ולהיזהר מאוד ממלכודות. רשום בהודעה שמומלץ לך להשתגר החוצה מפה.
    מה תעשה?
    "אוקיי פיפלאפ, בוא נעוף מפה כבר!" אגיד ואז אשתגר לוירמיליון בקנטו עם פיפלאפ ואחשוב לעצמי ' זאת הייתה משימה קלה, שיתנו לי משימות מאתגרות...'

14. היזהרו מחיקויים!
    *דניאל ואייל- גם לא הגבתם הרבה זמן- תגיבו בבקשה.
    *הודעה לכל השחקנים. נפתח בסיס סודי חדש לצוות, שהוא גם מקום מפגש לכל הסוכנים. כל השחקנים שרוצים להגיע אליו צריכים לרשום במשגר שלהם את הקוד EX765 וללחוץ על כפתור שיגור. מיד אחר כך תגיעו אליו.
    בהצלחה!!!

טל

את אומרת להם ''עכשיו'' ואתם עולים. לפני כולכם, גאבייט של מיקואו עולה. כשאתם מגיעים, אתם רואים שגאבייט עילף ושיתק את השומרים ועכשיו הוא עסוק בפריצת דלת הברזל הגדולה שחוסמת את ''בית הכלא''.
    בינתיים בלספראוט וגרובייל של ברנדון קושרים גפנים מחוזקות טבולות ברעל מסביב לשומרים. גלייגר בא לדלת ובעזרת מכה קטלנית הוא שובר ופותח אותה. *מזל טוב! גלייגר למד חיתוך!*. בינתיים אתם רואים שמתוך החדר יוצאים כ-10 ארבוקים, 5 וויזינגים ו20 שומרים. את אומרת:''גאבייט,מיקואו והיפופוטאס, אתם תלכו לארבוקים, ברנדון והפוקימונים שלו, אתם תלכו לשומרים, אני ,בוויזל וויבראבה נלך לוויזינגים ובינתיים, גלייגר'' את לוחשת, ''אני רוצה שאתה תלך בשקט בשקט לשחרר את כל הפוקימונים מהכלובים שלהם''. כולם אומרים לך ''בסדר'' ומתחילים במשימות שלהם. את, וויבראבה ובוויזל
    הולכים לוויזינגים. את אומרת לבוויזל להשתמש בבום על- קולי ולוויבראבה להשתמש בחפירה כדי לארוב להם ואז בלעיסה על כולם. בוויזל וויבראבה עושים את מה שביקשת וכל הפוקימונים מתעלפים. בינתיים את רואה שכל הארבוקים התעלפו ושברנדון והפוקימונים שלו עשו לשומרים מה שהם עשו לשני השומרים הראשונים. בינתיים את רואה שעדר של כ-70 פוקימונים דוהר לכיוונכם, ביניהם גם מטאנג שלך ורמורייד של מיקואו. את שמחה שמטאנג חזר, ואומרת לו להשתמש ב על-חושי על כל פוקימונים הרעים ולהעיף אותם לתוך החדר, ובינתיים את אומרת לכל השאר לסגור את הדלת חזק, ואז ברנדון בא ונועל את הדלת. מיד אחר-כך ברנדון בא ואומר לך: ''כל הכבוד. עם המוטיבציה ויכולת ההנהגה שלך, אולי יום אחד תנהיגי צוות משימה שלם.'' ''עכשיו, אני רוצה שתחזרו חזרה לבסיס שלכם, ואני בינתיים אדאג להחזיר את הפוקימונים החטופים למקום שלהם. אתם מסכימים ומשתגרים חזרה לבסיס. אתם חוזרים לבסיס ונכנסים לחדר, ואז מיקואו אומר לך: '' אחרי כל ה''הרפתקה'' הזאת, את רוצה לעשות עוד משהו?
    מה תעשי?
    *מטאנג חזר!*

עומר

אתה לוקח איתך את פיפלאפ ומשגר אותך לורמיליון. אתה מחפש את הבסיס ומוצא אותו בקלות. אתה נכנס לבסיס ורואה אותך האיש הזה:
    Spoiler ספוילר

ושלידו עומד האיש הזה:
    Spoiler ספוילר

האיש ה-1 ראשון אומר: '' שלום, אני מגנו. אני האחראי על הטירונים בצוות אג'נטרה. מעכשיו ועד שתעבור דרגה, אני אפגוש אותך בסוף כל משימה ואתה תיתן לי דיווח מצב.'' ''וזה'', הוא אומר ומצביע על האיש שעומד לידו,''הוא מורגן. מורגן הוא אחד מהמדענים הבכירים שלנו. אם לא ידעת, בשלב מסוים תהיה לך אופציית בחירה לאן אתה רוצה להמשיך בצוות: להמשיך כסוכן שטח ולעבור לדרגות הפיקוד, או להפוך למדען שפועל במעבדות שלנו, מצייד את סוכני השטח ומבצע מחקרים. טוב, בחזרה לענייננו. תוכל להביא למורגן את פיפלאפ?'' אתה אומר: ''כן,קח אותו''. ונותן למורגן את פיפלאפ '' תודה ולהתראות ''הוא אומר וחוזר לתוך המעבדה. מגנו ממשיך לדבר: '' מכיוון שביצעת את המשימה כל-כך יפה, אני מכריז שסיימת את משימתך הראשונה בצוות אג'נטרה! אם תעבור לדרגות הפיקוד, המשימות שתקבל יהפכו להיות יותר ויותר מאתגרות ומסוכנות,כמו הסתננות למחבוא של רשעים. בנוסף, אני מזכה אותך ב500 פ''ד! כל פעם שתסיים משימה תזכה בנוסף בכמות מסוימת של פ''ד, כדי שתוכל לתפעל את עצמך. תתייחס לזה בתור משכורת שאתה מקבל. מכיוון שאנחנו לא רוצים להעמיס על טירונים, את משמיתך הבאה תקבל בעוד ימים ספורים בלבד. עד אז, יש לך זמן חופשי, ותוכל לאמן את הפוקימונים שלך, לטייל בעולם ואפילו לקנות דברים. אך, יש מקומות שבהם יש ריכוז גבוה של הצוותים הרעים. תשתדל לא להיכנס לערים אלה,כדי שלא תיתפס. אם כן תיתפס,תמחק את הזיכרון של החיילים עם המכשיר הזה, האפליקטור. תשתדל לעדכן אותי אם תשתמש בו. רשימת המקומות הלא-מומלצים נמצאת בחדר שלך בבסיס שלך. ועכשיו, תלך לעשות מה שתרצה! אתה משתגר חזרה לבסיס בבלאקת'ורן ורואה שרשימת המקומות הלא מומלצים היא כזאת: ''העיר לבנדר,קנטו - העיר ספרון,קנטו - העיר ורידיאן,קנטו - העיר מהוגני, ג'וטו - העיר אזליה,ג'וטו - העיר ליליקוב,הואן - העיר סלייטפורט,הואן - העיר ויילסטון,סינו - העיר סנוופוינט,סינו - העיר אייסיראס,יונובה - העיר נקרן,יונובה - דרך הניצחון,יונובה.''
    מה תעשה?

15. student of Gakuen Alice
    טל

את אומרת להם ''עכשיו'' ואתם עולים. לפני כולכם, גאבייט של מיקואו עולה. כשאתם מגיעים, אתם רואים שגאבייט עילף ושיתק את השומרים ועכשיו הוא עסוק בפריצת דלת הברזל הגדולה שחוסמת את ''בית הכלא''.
    בינתיים בלספראוט וגרובייל של ברנדון קושרים גפנים מחוזקות טבולות ברעל מסביב לשומרים. גלייגר בא לדלת ובעזרת מכה קטלנית הוא שובר ופותח אותה. *מזל טוב! גלייגר למד חיתוך!*. בינתיים אתם רואים שמתוך החדר יוצאים כ-10 ארבוקים, 5 וויזינגים ו20 שומרים. את אומרת:''גאבייט,מיקואו והיפופוטאס, אתם תלכו לארבוקים, ברנדון והפוקימונים שלו, אתם תלכו לשומרים, אני ,בוויזל וויבראבה נלך לוויזינגים ובינתיים, גלייגר'' את לוחשת, ''אני רוצה שאתה תלך בשקט בשקט לשחרר את כל הפוקימונים מהכלובים שלהם''. כולם אומרים לך ''בסדר'' ומתחילים במשימות שלהם. את, וויבראבה ובוויזל
    הולכים לוויזינגים. את אומרת לבוויזל להשתמש בבום על- קולי ולוויבראבה להשתמש בחפירה כדי לארוב להם ואז בלעיסה על כולם. בוויזל וויבראבה עושים את מה שביקשת וכל הפוקימונים מתעלפים. בינתיים את רואה שכל הארבוקים התעלפו ושברנדון והפוקימונים שלו עשו לשומרים מה שהם עשו לשני השומרים הראשונים. בינתיים את רואה שעדר של כ-70 פוקימונים דוהר לכיוונכם, ביניהם גם מטאנג שלך ורמורייד של מיקואו. את שמחה שמטאנג חזר, ואומרת לו להשתמש ב על-חושי על כל פוקימונים הרעים ולהעיף אותם לתוך החדר, ובינתיים את אומרת לכל השאר לסגור את הדלת חזק, ואז ברנדון בא ונועל את הדלת. מיד אחר-כך ברנדון בא ואומר לך: ''כל הכבוד. עם המוטיבציה ויכולת ההנהגה שלך, אולי יום אחד תנהיגי צוות משימה שלם.'' ''עכשיו, אני רוצה שתחזרו חזרה לבסיס שלכם, ואני בינתיים אדאג להחזיר את הפוקימונים החטופים למקום שלהם. אתם מסכימים ומשתגרים חזרה לבסיס. אתם חוזרים לבסיס ונכנסים לחדר, ואז מיקואו אומר לך: '' אחרי כל ה''הרפתקה'' הזאת, את רוצה לעשות עוד משהו?
    מה תעשי?
    *מטאנג חזר!*

''אני רק רוצה לישון-_-'' אומר בעייפות
    אני אלך לישון
    שאקום אשאל את מיקואו עם יש עוד משימות חדשות לבצע
    ואז אומר למיקואו ששמעתי על בסיס חדש ואני רוצה ללכת לראות, אני ישים במשגר את הקוד EX765
    בכדי להגיע לבסיס החדש

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 12 מתוך 62 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •