Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 62 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי torterra11 צפה בהודעה
    הודעות-
    *כל השחקנים שיש להם שותפים,עידכנתי את הפוקימונים של השותפים בדף הרשומים שלכם. אני מקווה שתיעזרו בזה.
    *ב7\27 יתחיל האיוונט הראשון של המשחק! תקפידו להתעדכן.
    בהצלחה בהמשך המשחק!!!!

עומר

[אייל

זכית בפרס יצירתיות דרגה 1- 950 פ''ד!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לטינאמו להשתמש במתקפת וולט ולמיסמאגיוס לעטוף את מתקפת הוולט בכדור רפאים. טינאמו דוהר עם המתקפה לעבר מונפרנו,מבטל את גלגל הלהבה שלו ומעלף אותו. טינאמו לא עומד במאמץ ומתעלף גם הוא. מיסמאגיוס ממשיכה להמטיר כדורי רפאים לעבר לאקסיו, עד שגם הוא מתעלף. האיש אומר לך: ''כל הכבוד על כך שניצחת אותי! בתור פרס, קבל 250 פ''ד!''. מירה אומרת לך: '' בוא נעבור לקומה של הלימוד מתקפות, כמו שרצית''
    מה תעשה?

?[/COLOR]
    אעלה לקומה של הלימוד מתקפות ואחשוב "איזה מתקפות אני רוצה לללמד את הפוקימוניחם שלי.".(מצטער שזה קצר,אני הגבתי במ"ת שלי)

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    הודעות-
    *מעכשיו מעל כל תגובה אני ירשום לכם כמה ימים עברו מאז המשימה האחרונה, וכמה ימים יעברו עד המשימה הבאה. תוכלו להיעזר בזה כדי לתכנן מה לעשות במשחק.
    *מעכשיו, מעל כל תגובה יהיה אזור להודעות אישיות שאני רוצה להעביר לכם,ובנוסף יהיה רשום שם כמה כסף יש לכם, מה השעה ועל מה שרשמתי בהודעה הקודמת. תתארגנו בהתאם.
    *עוד 5 ימים ייחשף האיוונט הראשון של המשחק! תמשיכו לעקוב אחרי ההודעות שלי.
    בהצלחה!!!

טל
    *2 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד יום 1 למשימה חדשה.
    *השעה במשחק- בוקר
    *כסף- 5,500 פ''ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את הולכת לישון. את מתעוררת למחרת בבוקר ואומרת למיקואו שאת רוצה להגיע לבסיס החדש. את אומרת לו שצריך לכתוב במשגר את הקוד EX765. את ומיקואו רושמים במשגר את הקוד ומשתגרים לבסיס. אתם מגיעים לבסיס ורואים בר ארוך, מין מסעדה קטנה אזור עם המון מסכי טלוויזיה, אזור עם מעבדה,שיעורים לטירונים ודלתות מסתוריות שאת לא יודעת מה יש בהם. מה תעשי?

אייל
    *1 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 2 ימים למשימה חדשה.
    *השעה במשחק- ערב
    *כסף-6,690 פ''ד
    אתה עולה לקומה של הלימוד מתקפות. אתה מסתכל על שלט שרשום בו: ''ברוכים הבאים למתחם לימוד המתקפות של מרכז האימונים של דריפטוויל. כדי להימנע מאי-נעימויות, אנו מודיעים לכם ששירות לימוד המתקפות נתון בתשלום כספי, לפי הנוסחה הבאה: על כל פוקימון 50 פ''ד, על כל מתקפה לפוקימון עוד 10 פ''ד. לדוגמא: יש לך סניזל ואתה רוצה ללמד אותו 3 מתקפות,זה יעלה לך 80 פ''ד. ואם יש לך 2 סניזלים שאתה רוצה ללמד אותם ביחד 3 מתקפות, זה יעלה לך 130 פ''ד.
    אנא תיהנו מהשהות במרכז.

מירה אומרת:''אני אלמד את דיגלט. את מי אתה רוצה ללמד?''
    אתה רואה שיש טבלת המלצות לפוקימונים. אתה מחפש את הפוקימונים שלך ורואה שכתוב: ''דרילבאר-מומלצים:קרן קרח,, אגרוף מאך,ברזל מותך
    טינאמו-מומלצים:קרן קרח, *מתקפת מאך
    . את השאר אתה לא מוצא. מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    שם: דניאל

דניאל

אתה מנסה לקום אבל אחד הרופאים אומר לך: '' אל תנסה אפילו. לא רק שכל גופך משותק, אתה גם שמצב קשה ביותר ואתה לא זז מפה עד שתבריא. אתה שואל את הרופא בלחישה: ''מה קרה לי?'' והרופא עונה: ''לפי מה שהבנתי, אתה טיילת במערת הקרח, כשפתאום עדר פיילוסווינים שברח מאיפהשהו דרס אותך.אתה נשארת רמוס על הרצפה, והסקארמורי שלך הרים אותך על הגב שלו וטס איתך עד לפה, לבסיס של בלאקת'ורן, שפה אתה מטופל עד שתבריא, ובינתייים גם כל הסוכנים של הבסיס בודקים מה שלומך''
    מה תעשה?
    "שמע, זה לא מעניין אותי!" אצעק על הרופא ואזרוק את הכרית שלי על הרצפה. "אני חיב להתחזק בכדי לשמור על שלום העולם כמה שאני יכול!" אוסיף ואנסה לקום מן המיטה ולצאת החוצה.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

4. היזהרו מחיקויים!
    הודעות-
    *שימו לב! איתי פרש מהמשחק
    * היום ייחשף האיוונט הראשון!-
    איוונט מס' 1-''הפוקימוניאדה''
    תיאור- לכבוד האולימפיאדה, יתחיל ב7\27 איוונט ה''פוקימוניאדה''. באיוונט הזה, הפוקימונים שלכם ייתחרו במגוון תחרויות בתור קבוצות, נגד הפוקימונים של השחקנים האחרים. השחקן שישיג הכי הרבה נקודות בסוף ה''פוקימוניאדה'', יזכה בפרס סודי שאף אחד לא ידע מהו עד סוף ה''פוקימוניאדה''. בינתיים, אתם יכולים להתכונן לקראת ה''פוקימוניאדה'' בבסיס הראשי של הצוות ( מידע באחת ההודעות האחרונות). האיוונט יימשך עד ה8\12. בהצלחה לכולם.
    תאריכי האיוונט-7\27- 8\12
    פרס האיוונט- עוד לא ידוע
    בהצלחה!!!!!!

דניאל
    *1 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 2 ימים משימה חדשה.
    * השעה במשחק- ערב
    * כסף- 5,500 פ'ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הרופא אומר לך:''היי, תירגע. לפי ההערכות שלי, אתה צריך עד מחר בצהריים להיות פה, ואז אתה משוחרר. בינתיים, אתה יכול להיות עם הפוקימונים שלך ובעיקר לנוח. לילה טוב!'' הרופא אומר לך ויוצא מחוץ לחדר. אתה שם לב שהרופאים עדיין מסתכלים עליך, ושאתה לא יכול לברוח.
    מה תעשה?

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=torterra11;1354933][SIZE="7"][COLOR="Red"]הודעות-

טל
    *2 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד יום 1 למשימה חדשה.
    *השעה במשחק- בוקר
    *כסף- 5,500 פ''ד
    את הולכת לישון. את מתעוררת למחרת בבוקר ואומרת למיקואו שאת רוצה להגיע לבסיס החדש. את אומרת לו שצריך לכתוב במשגר את הקוד EX765. את ומיקואו רושמים במשגר את הקוד ומשתגרים לבסיס. אתם מגיעים לבסיס ורואים בר ארוך, מין מסעדה קטנה אזור עם המון מסכי טלוויזיה, אזור עם מעבדה,שיעורים לטירונים ודלתות מסתוריות שאת לא יודעת מה יש בהם. מה תעשי?

''דלת מסתורית מתאים לי'' אומר ואקרוץ למיקואו
    אני אפתח את הדלת בסקרנות ואברר מה יש בא
    עם אין שם משו מעניין אלך אל הבר לשתות ולצפות בחדשות
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. היזהרו מחיקויים!
    הודעות-
    *עומר ודניאל-תגיבו!!!!!
    עומר- התגובה האחרונה שרשמתי לך היתה ב7\10, בתחילת העמ' הזה. תגיב!
    דניאל-בתגובה שרשמתי לך היה פרטים של האיוונט הראשון. תגיב!
    *תתעדכנו במידע על האיוונט. עוד יומיים הוא מתחיל!!!
    *במהלך האיוונט, העלילה הרגילה שלכם ''תקפא'', ורק לאחר תקופת האיוונט תחזרו לאותו מקום.
    * מה דעתכם על המ''ת עד עכשיו? אני רוצה לקבל משוב ממכם, כדי לדעת להשתפר. אם יש משהו שאתם מרגישים שחסר, תרשמו ואני ינסה להוסיף אותו. אם יש משהו שאהבתם, תודיעו לי . אני ייעזר במשובים שלכם לשיפור המ''ת
    בהצלחה!!!!

טל
    *2 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 1 יום למשימה חדשה.
    *השעה במשחק-בוקר-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת למיקואו שאת רוצה ללכת לדלתות המסתוריות, ואת נכנסת לאחת מהם. ברגע שאת ומיקואו נכנסים, אתם רואים איש שעומד ליד גלגל ואומר לכם: ''ברוכים הבאים לגלגל המזל הטוב! ברגע שתסובבו את הגלגל, תדעו איזה הפתעה טובה מחכה לכם!!!'' את ומיקואו מסובבים את הגלגל, ורשום לכם 'תלושי מתנה''. האיש אומר:''מזל טוב!!!!! זכיתם בתלושי מתנה למסעדה של הבסיס ולבר. תיהנו מהם!!!''. את ומיקואו יוצאים מהחדרון עם התלושים ומתלבטים מה לעשות. מה תעשי?

7. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    הודעות-
    *מעכשיו מעל כל תגובה אני ירשום לכם כמה ימים עברו מאז המשימה האחרונה, וכמה ימים יעברו עד המשימה הבאה. תוכלו להיעזר בזה כדי לתכנן מה לעשות במשחק.
    *מעכשיו, מעל כל תגובה יהיה אזור להודעות אישיות שאני רוצה להעביר לכם,ובנוסף יהיה רשום שם כמה כסף יש לכם, מה השעה ועל מה שרשמתי בהודעה הקודמת. תתארגנו בהתאם.
    *עוד 5 ימים ייחשף האיוונט הראשון של המשחק! תמשיכו לעקוב אחרי ההודעות שלי.
    בהצלחה!!!

אייל
    *1 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 2 ימים למשימה חדשה.
    *השעה במשחק- ערב
    *כסף-6,690 פ''ד
    אתה עולה לקומה של הלימוד מתקפות. אתה מסתכל על שלט שרשום בו: ''ברוכים הבאים למתחם לימוד המתקפות של מרכז האימונים של דריפטוויל. כדי להימנע מאי-נעימויות, אנו מודיעים לכם ששירות לימוד המתקפות נתון בתשלום כספי, לפי הנוסחה הבאה: על כל פוקימון 50 פ''ד, על כל מתקפה לפוקימון עוד 10 פ''ד. לדוגמא: יש לך סניזל ואתה רוצה ללמד אותו 3 מתקפות,זה יעלה לך 80 פ''ד. ואם יש לך 2 סניזלים שאתה רוצה ללמד אותם ביחד 3 מתקפות, זה יעלה לך 130 פ''ד.
    אנא תיהנו מהשהות במרכז.

מירה אומרת:''אני אלמד את דיגלט. את מי אתה רוצה ללמד?''
    אתה רואה שיש טבלת המלצות לפוקימונים. אתה מחפש את הפוקימונים שלך ורואה שכתוב: ''דרילבאר-מומלצים:קרן קרח,, אגרוף מאך,ברזל מותך
    טינאמו-מומלצים:קרן קרח, *מתקפת מאך
    . את השאר אתה לא מוצא. מה תעשה?
    אחליט במהירות ללמד את טינאמו כדי שיממש את כוחותיו בניגוד לדרילבאר אשר כבר עכשיו חזק מספיק לקרב מול צוות רמפא"ג. אומר למירה "את טינאמו כמובן. אני צריך שכל הצוות שלי יהיה חזק מספיק להגן על עצמם מפני צוות רמפא"ג." ואחרי זה אזכר במה שהאנשים מצוות רמפא"ג אמרו על איפה אבי.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

8. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    הודעות-
    *עומר ודניאל-תגיבו!!!!!
    עומר- התגובה האחרונה שרשמתי לך היתה ב7\10, בתחילת העמ' הזה. תגיב!
    דניאל-בתגובה שרשמתי לך היה פרטים של האיוונט הראשון. תגיב!
    *תתעדכנו במידע על האיוונט. עוד יומיים הוא מתחיל!!!
    *במהלך האיוונט, העלילה הרגילה שלכם ''תקפא'', ורק לאחר תקופת האיוונט תחזרו לאותו מקום.
    * מה דעתכם על המ''ת עד עכשיו? אני רוצה לקבל משוב ממכם, כדי לדעת להשתפר. אם יש משהו שאתם מרגישים שחסר, תרשמו ואני ינסה להוסיף אותו. אם יש משהו שאהבתם, תודיעו לי . אני ייעזר במשובים שלכם לשיפור המ''ת
    בהצלחה!!!!

טל
    *2 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 1 יום למשימה חדשה.
    *השעה במשחק-בוקר-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת למיקואו שאת רוצה ללכת לדלתות המסתוריות, ואת נכנסת לאחת מהם. ברגע שאת ומיקואו נכנסים, אתם רואים איש שעומד ליד גלגל ואומר לכם: ''ברוכים הבאים לגלגל המזל הטוב! ברגע שתסובבו את הגלגל, תדעו איזה הפתעה טובה מחכה לכם!!!'' את ומיקואו מסובבים את הגלגל, ורשום לכם 'תלושי מתנה''. האיש אומר:''מזל טוב!!!!! זכיתם בתלושי מתנה למסעדה של הבסיס ולבר. תיהנו מהם!!!''. את ומיקואו יוצאים מהחדרון עם התלושים ומתלבטים מה לעשות. מה תעשי?

סליחה לא שמתי לב שהגבת

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. היזהרו מחיקויים!
    איוונט מס' 1 מתחיל-
    הפוקימוניאדה!!!
    הערות-
    *העלילה של כל שחקן תישאר כמו בתגובה האחרונה שלו, ולאחר האיוונט היא תמשיך מאותה נקודה.
    הסבר כללי-
    ב''פוקימוניאדה'' יש 14 ענפים-
    1-קליעה
    2-ריצה
    3-ריצת מכשולים
    4-ג'ודומון (ג'ודו)
    5-ראווה ( מזכיר תחרויות פוקימונים)
    6-כדור-מונרגל ( כדורגל)
    7-כדור-מונמים ( כדור-מים)
    8-שחיה
    9-פינגמון ( פינג פונג)
    10-גולף-מון (גולף)
    11-מרתון
    12-טריאתמון (טריאתלון)
    13-כדור-מונסל (כדורסל)
    14-היאבקות-מון (היאבקות)

1-כל שחקן יכול להשתתף במינימום 12 ענפים.
    2-כל הפוקימונים של השחקן צריכים לקחת חלק.
    3-פוקימונים יכולים להשתתף בכמה ענפים.
    4-במשחקי הכדור (6,7,12) כל הפוקימונים של השחקן משתתפים, בכל ענף אחר פוקימון או שניים.
    5.לכל ענף יש תבנית אחרת. הפוקימון\הקבוצה שיגיע למקום השלישי בענף מסוים יזכה במדלית ארד וב 500 נק' לקב' שלו, במקום השני מדלית כסף ו1000 נק' לקב' שלו ,ובמקום הראשון מדלית זהב ו1500 נק' לקב' שלו.
    6. השחקן שיזכה בהכי הרבה מדליות יזכה בפרס ייחודי וסודי
    7. השחקן שיזכה בהכי הרבה נקודות יזכה בפוקימון מיוחד וסודי.
    8. בתגובה הבאה שלכם תרשמו באיזה ענפים תרצו להשתתף ועם איזה פוקימונים
    9. כל השחקנים יכולים להשתתף. השתתפות מומלצת!!!
    10. הגשת פירוט של ענפים ופוקימונים עד ליום שבת, ה8\4.
    11.הפוקימוניאדה תתחיל ב8\5 ותסתיים ב8\21, שמהיום ועד יום שבת תוכלו להגיש את הפירוט.
    בהצלחה לכל המשתתפים !!!!!
    *בעמ' הראשון אני הולך לשים את הדף הראשי. מומלץ לעקוב אחריו.
    נערך לאחרונה על ידי TheHeliolisk, 07-30-2012 בשעה 06:36 PM

10. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    אמממ.. אני גם רוצה להרשם Xd אם עדיין לא מאוחר מדיי.

שם במשחק: ג'ון
    רקע:ג'ון היה בן למשפחה ממוצעת. אביו של ג'ון היה בצוות אג'נטרה והיה נלחם בצוות רמפא"ג. ג'ון היה מתעצבן בכל פעם כשהיה רואה עוד מעשה נבזי של צוות רמפא"ג והיה מבקש מאביו שיתאמץ בכל כוחו כדי להביס אותם. ואז יום אחד בשעת ליעלה מאוחרת שמע ג'ון צרחות המגיעות מהרחוב הצדדי שבו גר חברו הטוב ביותר רוברט. ג'ון רץ למקום וכשהגיע לזירת הרצח, לא האמיןםן למראה עיניו: רוברט וכל בני משפחתו שכבו מוטלים על הרצפה מתים כשעל בטנם היו חרוטות המילים: בוצע על ידי צוות רמפא"ג. מאז, ג'ון החליט לנקום- להצטרף לצוות אג'נרטה ולנקום את מותו של רוברט.
    תיאור: בלונדיני, פנים בהירות של אשכנזים. שיער ארוך שאסוף בקוקו מאחורי העורף.
    אופי: טוב לב. שברירי.יש לו התקפים כשצוחקים על דברים רציניים כמו הרג או צחוקים על צוות רמפא"ג
    פוקימון התחלתי:
    דרגה א': היפופוטאס, ליטוויק.
    דרגה ב': לארביטאר
    חפצים:לא לגעת
    דרגה:לא לגעת
    פוקימונים:לא לגעת
    שותף:לא
    IMA LADY

11. היזהרו מחיקויים!
    דור
    *רשום
    *תבחר צבע
    *מכיוון שאתה רשום, אז גם אתה חלק מהאיוונט. תקרא אותו ותשלח לי בה''פ באיזה ענפים תרצה להשתתף ואם איזה פוקימונים

12. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    טוב,מתחילים

התחלה
    אתם מוצאים את עצמכם בחדר חשוך. פתאום נדלקים האורות בחדר ומולכם אתם מוצאים איש לבוש במעיל ירוק ( [IMG][/IMG]). הוא אומר לכם: ''תודה שרציתם להתקבל לצוות אג'נטרה. כעת תעברו את מבחן הקבלה שלכם,שיוכיח לי, ראש הצוות,אם אתם ראויים להצטרף לצוות. במבחן יהיו שני שלבים. בשלב הראשון אתם תשתתפו בקרב פוקימונים כפול מולי, ואת השלב השני אתם תראו אחר כך.''. ''טוב,בואו נתחיל'' הוא אומר, וזורק לעברכם שני פוקדורים אדומים כולם. הוא אומר לכם: '' ברגע שתוציאו את הפוקימונים שלכם יתחיל הקרב''.

*מי שבחר בשותף עוד לא פגש בשותף שלו.
    אני רוצה צבע ירוק.
    "אני מוכן" אומר לאיש במעיל הירוק. אני אוציא את הפוקדורים של פופיטאר ושל ליטוויק ואוציא אותם מהפוכדורים שלהם.
    IMA LADY

13. היזהרו מחיקויים!
    דור
    רשום בתגובה של האיוונט שהעלילה הרגילה ממשיכה אחרי האיוונט, או במקרה שלך ,מתחילה אחרי האיוונט, ובגלל זה רק אחרי האיוונט התגובה הזו תיחשב.

14. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    *דניאל ואייל- גם לא הגבתם הרבה זמן- תגיבו בבקשה.
    *הודעה לכל השחקנים. נפתח בסיס סודי חדש לצוות, שהוא גם מקום מפגש לכל הסוכנים. כל השחקנים שרוצים להגיע אליו צריכים לרשום במשגר שלהם את הקוד EX765 וללחוץ על כפתור שיגור. מיד אחר כך תגיעו אליו.
    בהצלחה!!!

טל

את אומרת להם ''עכשיו'' ואתם עולים. לפני כולכם, גאבייט של מיקואו עולה. כשאתם מגיעים, אתם רואים שגאבייט עילף ושיתק את השומרים ועכשיו הוא עסוק בפריצת דלת הברזל הגדולה שחוסמת את ''בית הכלא''.
    בינתיים בלספראוט וגרובייל של ברנדון קושרים גפנים מחוזקות טבולות ברעל מסביב לשומרים. גלייגר בא לדלת ובעזרת מכה קטלנית הוא שובר ופותח אותה. *מזל טוב! גלייגר למד חיתוך!*. בינתיים אתם רואים שמתוך החדר יוצאים כ-10 ארבוקים, 5 וויזינגים ו20 שומרים. את אומרת:''גאבייט,מיקואו והיפופוטאס, אתם תלכו לארבוקים, ברנדון והפוקימונים שלו, אתם תלכו לשומרים, אני ,בוויזל וויבראבה נלך לוויזינגים ובינתיים, גלייגר'' את לוחשת, ''אני רוצה שאתה תלך בשקט בשקט לשחרר את כל הפוקימונים מהכלובים שלהם''. כולם אומרים לך ''בסדר'' ומתחילים במשימות שלהם. את, וויבראבה ובוויזל
    הולכים לוויזינגים. את אומרת לבוויזל להשתמש בבום על- קולי ולוויבראבה להשתמש בחפירה כדי לארוב להם ואז בלעיסה על כולם. בוויזל וויבראבה עושים את מה שביקשת וכל הפוקימונים מתעלפים. בינתיים את רואה שכל הארבוקים התעלפו ושברנדון והפוקימונים שלו עשו לשומרים מה שהם עשו לשני השומרים הראשונים. בינתיים את רואה שעדר של כ-70 פוקימונים דוהר לכיוונכם, ביניהם גם מטאנג שלך ורמורייד של מיקואו. את שמחה שמטאנג חזר, ואומרת לו להשתמש ב על-חושי על כל פוקימונים הרעים ולהעיף אותם לתוך החדר, ובינתיים את אומרת לכל השאר לסגור את הדלת חזק, ואז ברנדון בא ונועל את הדלת. מיד אחר-כך ברנדון בא ואומר לך: ''כל הכבוד. עם המוטיבציה ויכולת ההנהגה שלך, אולי יום אחד תנהיגי צוות משימה שלם.'' ''עכשיו, אני רוצה שתחזרו חזרה לבסיס שלכם, ואני בינתיים אדאג להחזיר את הפוקימונים החטופים למקום שלהם. אתם מסכימים ומשתגרים חזרה לבסיס. אתם חוזרים לבסיס ונכנסים לחדר, ואז מיקואו אומר לך: '' אחרי כל ה''הרפתקה'' הזאת, את רוצה לעשות עוד משהו?
    מה תעשי?
    *מטאנג חזר!*

עומר

אתה לוקח איתך את פיפלאפ ומשגר אותך לורמיליון. אתה מחפש את הבסיס ומוצא אותו בקלות. אתה נכנס לבסיס ורואה אותך האיש הזה:
    Spoiler ספוילר

ושלידו עומד האיש הזה:
    Spoiler ספוילר

האיש ה-1 ראשון אומר: '' שלום, אני מגנו. אני האחראי על הטירונים בצוות אג'נטרה. מעכשיו ועד שתעבור דרגה, אני אפגוש אותך בסוף כל משימה ואתה תיתן לי דיווח מצב.'' ''וזה'', הוא אומר ומצביע על האיש שעומד לידו,''הוא מורגן. מורגן הוא אחד מהמדענים הבכירים שלנו. אם לא ידעת, בשלב מסוים תהיה לך אופציית בחירה לאן אתה רוצה להמשיך בצוות: להמשיך כסוכן שטח ולעבור לדרגות הפיקוד, או להפוך למדען שפועל במעבדות שלנו, מצייד את סוכני השטח ומבצע מחקרים. טוב, בחזרה לענייננו. תוכל להביא למורגן את פיפלאפ?'' אתה אומר: ''כן,קח אותו''. ונותן למורגן את פיפלאפ '' תודה ולהתראות ''הוא אומר וחוזר לתוך המעבדה. מגנו ממשיך לדבר: '' מכיוון שביצעת את המשימה כל-כך יפה, אני מכריז שסיימת את משימתך הראשונה בצוות אג'נטרה! אם תעבור לדרגות הפיקוד, המשימות שתקבל יהפכו להיות יותר ויותר מאתגרות ומסוכנות,כמו הסתננות למחבוא של רשעים. בנוסף, אני מזכה אותך ב500 פ''ד! כל פעם שתסיים משימה תזכה בנוסף בכמות מסוימת של פ''ד, כדי שתוכל לתפעל את עצמך. תתייחס לזה בתור משכורת שאתה מקבל. מכיוון שאנחנו לא רוצים להעמיס על טירונים, את משמיתך הבאה תקבל בעוד ימים ספורים בלבד. עד אז, יש לך זמן חופשי, ותוכל לאמן את הפוקימונים שלך, לטייל בעולם ואפילו לקנות דברים. אך, יש מקומות שבהם יש ריכוז גבוה של הצוותים הרעים. תשתדל לא להיכנס לערים אלה,כדי שלא תיתפס. אם כן תיתפס,תמחק את הזיכרון של החיילים עם המכשיר הזה, האפליקטור. תשתדל לעדכן אותי אם תשתמש בו. רשימת המקומות הלא-מומלצים נמצאת בחדר שלך בבסיס שלך. ועכשיו, תלך לעשות מה שתרצה! אתה משתגר חזרה לבסיס בבלאקת'ורן ורואה שרשימת המקומות הלא מומלצים היא כזאת: ''העיר לבנדר,קנטו - העיר ספרון,קנטו - העיר ורידיאן,קנטו - העיר מהוגני, ג'וטו - העיר אזליה,ג'וטו - העיר ליליקוב,הואן - העיר סלייטפורט,הואן - העיר ויילסטון,סינו - העיר סנוופוינט,סינו - העיר אייסיראס,יונובה - העיר נקרן,יונובה - דרך הניצחון,יונובה.''
    מה תעשה?
    אני אחשוב לעצמי ׳ אני חושב שאני אצטרך להיות מדען ולא להיות סוכן׳ ואז אני אשתגר לעיר ורמיליון בקנטו כדי לאמן את הפוקימונים שלי. אני אחפש קרב נגד מאמן.
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

15. היזהרו מחיקויים!
    הפוקימוניאדה מתחילה!!!!!
    היום- קליעה
    הסבר- בכל יום יערכו תחרויות בענף אחר של הפוקימוניאדה. כל הפוקימונים שביקשתם שיתחרו באותו ענף יתחרו בו, ובסוף היום כל הפוקימונים ידורגו לפי הצלחתם. בשלושת הימים האחרונים של האיוונט (8\19-21) יחולקו מדליות, ויחד איתם יחולק גם ניקוד, ואז השחקן שיהיה לו הכי הרבה מדליות יזכה בפרס מיוחד, והשחקן שיהיו לו הכי הרבה נקודות יזכה בפוקימון מיוחד.
    הסבר על קליעה- כל פוקימון בתורו יצטרך לכוון, בעזרת מתקפה שלו, אלמנט מסוים (מים,חול,אבן זרע...)אל מרכז לוח המטרה ( לוח עגול שמחולק לטבעות) פגיעה בטבעת האחרונה תיתן נק' 1, פגיעה בטבעת שאח''כ תיתן 2 נק וככה זה ממשיך ,עד שפגיעה בעיגול במרכז תיתן 10 נק'. יש 10 סיבובים. לאחר עשרת הסיבובים,הפוקימון שיזכה בהכי הרבה נקודות ינצח.
    הערה- הניקוד נקבע על ידי, ללא שום העדפה לפוקימון מסוים. האלמנטים שייחשבו בניקוד- מרחק מהמטרה, האלמנט שאיתו פוגעים,מיקום (שכיבה,עמידה,ריחוף...), גודל האלמנט שפוגע ( ככל שיותר קטן,ניקוד יותר גבוה) ומיקום הפגיעה. כל הנתונים האלו ביחד יתנו את הציון הסופי לאותו סיבוב.

אתם צריכים למלא בשביל כל פוקימון שלכם שמשתתף במקצוע הזה (אני ארשום בהמשך) את הטופס הבא:

מרחק מהמטרה (במטרים)-
    האלמנט (כדור אש,מים,זרע...)-
    מיקום (שכיבה,עמידה,ריחוף...)-
    גודל האלמנט (1,2,3,4. ככל שיותר קטן, יותר קשה לפגוע אבל יותר ניקוד)-
    עוצמה (חלש,בינוני,חזק)-

רשימת הפוקימונים המשתתפים-
    -היפופוטאס (משלחת דור)
    -ליטוויק (משלחת דור)
    -פופיטאר (משלחת דור)
    -גלייגר (משלחת טל)
    צ'ימצ'אר (משלחת עומר)
    מיסמאגיוס (משלחת אייל)
    בבקשה תמלאו את הטפסים כמה שיותר מהר!!!
    *תמלאו את הטפסים בהודעה במ''ת, לא בה''פ. טפסים בה''פ לא ייחשבו.

[/size]
    נערך לאחרונה על ידי TheHeliolisk, 08-05-2012 בשעה 02:06 PM
    Spoiler ספוילר

עמוד 13 מתוך 62 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •