הודעות-
*מעכשיו מעל כל תגובה אני ירשום לכם כמה ימים עברו מאז המשימה האחרונה, וכמה ימים יעברו עד המשימה הבאה. תוכלו להיעזר בזה כדי לתכנן מה לעשות במשחק.
*מעכשיו, מעל כל תגובה יהיה אזור להודעות אישיות שאני רוצה להעביר לכם,ובנוסף יהיה רשום שם כמה כסף יש לכם, מה השעה ועל מה שרשמתי בהודעה הקודמת. תתארגנו בהתאם.
*עוד 5 ימים ייחשף האיוונט הראשון של המשחק! תמשיכו לעקוב אחרי ההודעות שלי.
בהצלחה!!!
טל
*2 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד יום 1 למשימה חדשה.
*השעה במשחק- בוקר
*כסף- 5,500 פ''ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את הולכת לישון. את מתעוררת למחרת בבוקר ואומרת למיקואו שאת רוצה להגיע לבסיס החדש. את אומרת לו שצריך לכתוב במשגר את הקוד EX765. את ומיקואו רושמים במשגר את הקוד ומשתגרים לבסיס. אתם מגיעים לבסיס ורואים בר ארוך, מין מסעדה קטנה אזור עם המון מסכי טלוויזיה, אזור עם מעבדה,שיעורים לטירונים ודלתות מסתוריות שאת לא יודעת מה יש בהם. מה תעשי?
אייל
*1 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 2 ימים למשימה חדשה.
*השעה במשחק- ערב
*כסף-6,690 פ''ד
אתה עולה לקומה של הלימוד מתקפות. אתה מסתכל על שלט שרשום בו: ''ברוכים הבאים למתחם לימוד המתקפות של מרכז האימונים של דריפטוויל. כדי להימנע מאי-נעימויות, אנו מודיעים לכם ששירות לימוד המתקפות נתון בתשלום כספי, לפי הנוסחה הבאה: על כל פוקימון 50 פ''ד, על כל מתקפה לפוקימון עוד 10 פ''ד. לדוגמא: יש לך סניזל ואתה רוצה ללמד אותו 3 מתקפות,זה יעלה לך 80 פ''ד. ואם יש לך 2 סניזלים שאתה רוצה ללמד אותם ביחד 3 מתקפות, זה יעלה לך 130 פ''ד.
אנא תיהנו מהשהות במרכז.
מירה אומרת:''אני אלמד את דיגלט. את מי אתה רוצה ללמד?''
אתה רואה שיש טבלת המלצות לפוקימונים. אתה מחפש את הפוקימונים שלך ורואה שכתוב: ''דרילבאר-מומלצים:קרן קרח,, אגרוף מאך,ברזל מותך
טינאמו-מומלצים:קרן קרח, *מתקפת מאך. את השאר אתה לא מוצא. מה תעשה?
הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
הודעות-
*שימו לב! איתי פרש מהמשחק
* היום ייחשף האיוונט הראשון!-
איוונט מס' 1-''הפוקימוניאדה''
תיאור- לכבוד האולימפיאדה, יתחיל ב7\27 איוונט ה''פוקימוניאדה''. באיוונט הזה, הפוקימונים שלכם ייתחרו במגוון תחרויות בתור קבוצות, נגד הפוקימונים של השחקנים האחרים. השחקן שישיג הכי הרבה נקודות בסוף ה''פוקימוניאדה'', יזכה בפרס סודי שאף אחד לא ידע מהו עד סוף ה''פוקימוניאדה''. בינתיים, אתם יכולים להתכונן לקראת ה''פוקימוניאדה'' בבסיס הראשי של הצוות ( מידע באחת ההודעות האחרונות). האיוונט יימשך עד ה8\12. בהצלחה לכולם.
תאריכי האיוונט-7\27- 8\12
פרס האיוונט- עוד לא ידוע
בהצלחה!!!!!!
דניאל
*1 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 2 ימים משימה חדשה.
* השעה במשחק- ערב
* כסף- 5,500 פ'ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הרופא אומר לך:''היי, תירגע. לפי ההערכות שלי, אתה צריך עד מחר בצהריים להיות פה, ואז אתה משוחרר. בינתיים, אתה יכול להיות עם הפוקימונים שלך ובעיקר לנוח. לילה טוב!'' הרופא אומר לך ויוצא מחוץ לחדר. אתה שם לב שהרופאים עדיין מסתכלים עליך, ושאתה לא יכול לברוח.
מה תעשה?
[QUOTE=torterra11;1354933][SIZE="7"][COLOR="Red"]הודעות-
טל
*2 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד יום 1 למשימה חדשה.
*השעה במשחק- בוקר
*כסף- 5,500 פ''ד
את הולכת לישון. את מתעוררת למחרת בבוקר ואומרת למיקואו שאת רוצה להגיע לבסיס החדש. את אומרת לו שצריך לכתוב במשגר את הקוד EX765. את ומיקואו רושמים במשגר את הקוד ומשתגרים לבסיס. אתם מגיעים לבסיס ורואים בר ארוך, מין מסעדה קטנה אזור עם המון מסכי טלוויזיה, אזור עם מעבדה,שיעורים לטירונים ודלתות מסתוריות שאת לא יודעת מה יש בהם. מה תעשי?
''דלת מסתורית מתאים לי'' אומר ואקרוץ למיקואו
אני אפתח את הדלת בסקרנות ואברר מה יש בא
עם אין שם משו מעניין אלך אל הבר לשתות ולצפות בחדשות
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
הודעות-
*עומר ודניאל-תגיבו!!!!!
עומר- התגובה האחרונה שרשמתי לך היתה ב7\10, בתחילת העמ' הזה. תגיב!
דניאל-בתגובה שרשמתי לך היה פרטים של האיוונט הראשון. תגיב!
*תתעדכנו במידע על האיוונט. עוד יומיים הוא מתחיל!!!
*במהלך האיוונט, העלילה הרגילה שלכם ''תקפא'', ורק לאחר תקופת האיוונט תחזרו לאותו מקום.
* מה דעתכם על המ''ת עד עכשיו? אני רוצה לקבל משוב ממכם, כדי לדעת להשתפר. אם יש משהו שאתם מרגישים שחסר, תרשמו ואני ינסה להוסיף אותו. אם יש משהו שאהבתם, תודיעו לי . אני ייעזר במשובים שלכם לשיפור המ''ת
בהצלחה!!!!
טל
*2 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 1 יום למשימה חדשה.
*השעה במשחק-בוקר-צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את אומרת למיקואו שאת רוצה ללכת לדלתות המסתוריות, ואת נכנסת לאחת מהם. ברגע שאת ומיקואו נכנסים, אתם רואים איש שעומד ליד גלגל ואומר לכם: ''ברוכים הבאים לגלגל המזל הטוב! ברגע שתסובבו את הגלגל, תדעו איזה הפתעה טובה מחכה לכם!!!'' את ומיקואו מסובבים את הגלגל, ורשום לכם 'תלושי מתנה''. האיש אומר:''מזל טוב!!!!! זכיתם בתלושי מתנה למסעדה של הבסיס ולבר. תיהנו מהם!!!''. את ומיקואו יוצאים מהחדרון עם התלושים ומתלבטים מה לעשות. מה תעשי?
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
סליחה לא שמתי לב שהגבת
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
איוונט מס' 1 מתחיל-
הפוקימוניאדה!!!
הערות-
*העלילה של כל שחקן תישאר כמו בתגובה האחרונה שלו, ולאחר האיוונט היא תמשיך מאותה נקודה.
הסבר כללי-
ב''פוקימוניאדה'' יש 14 ענפים-
1-קליעה
2-ריצה
3-ריצת מכשולים
4-ג'ודומון (ג'ודו)
5-ראווה ( מזכיר תחרויות פוקימונים)
6-כדור-מונרגל ( כדורגל)
7-כדור-מונמים ( כדור-מים)
8-שחיה
9-פינגמון ( פינג פונג)
10-גולף-מון (גולף)
11-מרתון
12-טריאתמון (טריאתלון)
13-כדור-מונסל (כדורסל)
14-היאבקות-מון (היאבקות)
1-כל שחקן יכול להשתתף במינימום 12 ענפים.
2-כל הפוקימונים של השחקן צריכים לקחת חלק.
3-פוקימונים יכולים להשתתף בכמה ענפים.
4-במשחקי הכדור (6,7,12) כל הפוקימונים של השחקן משתתפים, בכל ענף אחר פוקימון או שניים.
5.לכל ענף יש תבנית אחרת. הפוקימון\הקבוצה שיגיע למקום השלישי בענף מסוים יזכה במדלית ארד וב 500 נק' לקב' שלו, במקום השני מדלית כסף ו1000 נק' לקב' שלו ,ובמקום הראשון מדלית זהב ו1500 נק' לקב' שלו.
6. השחקן שיזכה בהכי הרבה מדליות יזכה בפרס ייחודי וסודי
7. השחקן שיזכה בהכי הרבה נקודות יזכה בפוקימון מיוחד וסודי.
8. בתגובה הבאה שלכם תרשמו באיזה ענפים תרצו להשתתף ועם איזה פוקימונים
9. כל השחקנים יכולים להשתתף. השתתפות מומלצת!!!
10. הגשת פירוט של ענפים ופוקימונים עד ליום שבת, ה8\4.
11.הפוקימוניאדה תתחיל ב8\5 ותסתיים ב8\21, שמהיום ועד יום שבת תוכלו להגיש את הפירוט.
בהצלחה לכל המשתתפים !!!!!
*בעמ' הראשון אני הולך לשים את הדף הראשי. מומלץ לעקוב אחריו.
נערך לאחרונה על ידי TheHeliolisk, 07-30-2012 בשעה 06:36 PM
אמממ.. אני גם רוצה להרשם Xd אם עדיין לא מאוחר מדיי.
שם: דור
שם במשחק: ג'ון
רקע:ג'ון היה בן למשפחה ממוצעת. אביו של ג'ון היה בצוות אג'נטרה והיה נלחם בצוות רמפא"ג. ג'ון היה מתעצבן בכל פעם כשהיה רואה עוד מעשה נבזי של צוות רמפא"ג והיה מבקש מאביו שיתאמץ בכל כוחו כדי להביס אותם. ואז יום אחד בשעת ליעלה מאוחרת שמע ג'ון צרחות המגיעות מהרחוב הצדדי שבו גר חברו הטוב ביותר רוברט. ג'ון רץ למקום וכשהגיע לזירת הרצח, לא האמיןםן למראה עיניו: רוברט וכל בני משפחתו שכבו מוטלים על הרצפה מתים כשעל בטנם היו חרוטות המילים: בוצע על ידי צוות רמפא"ג. מאז, ג'ון החליט לנקום- להצטרף לצוות אג'נרטה ולנקום את מותו של רוברט.
תיאור: בלונדיני, פנים בהירות של אשכנזים. שיער ארוך שאסוף בקוקו מאחורי העורף.
אופי: טוב לב. שברירי.יש לו התקפים כשצוחקים על דברים רציניים כמו הרג או צחוקים על צוות רמפא"ג
פוקימון התחלתי:
דרגה א': היפופוטאס, ליטוויק.
דרגה ב': לארביטאר
חפצים:לא לגעת
דרגה:לא לגעת
פוקימונים:לא לגעת
שותף:לא
IMA LADY
הפוקימוניאדה מתחילה!!!!!
היום- קליעה
הסבר- בכל יום יערכו תחרויות בענף אחר של הפוקימוניאדה. כל הפוקימונים שביקשתם שיתחרו באותו ענף יתחרו בו, ובסוף היום כל הפוקימונים ידורגו לפי הצלחתם. בשלושת הימים האחרונים של האיוונט (8\19-21) יחולקו מדליות, ויחד איתם יחולק גם ניקוד, ואז השחקן שיהיה לו הכי הרבה מדליות יזכה בפרס מיוחד, והשחקן שיהיו לו הכי הרבה נקודות יזכה בפוקימון מיוחד.
הסבר על קליעה- כל פוקימון בתורו יצטרך לכוון, בעזרת מתקפה שלו, אלמנט מסוים (מים,חול,אבן זרע...)אל מרכז לוח המטרה ( לוח עגול שמחולק לטבעות) פגיעה בטבעת האחרונה תיתן נק' 1, פגיעה בטבעת שאח''כ תיתן 2 נק וככה זה ממשיך ,עד שפגיעה בעיגול במרכז תיתן 10 נק'. יש 10 סיבובים. לאחר עשרת הסיבובים,הפוקימון שיזכה בהכי הרבה נקודות ינצח.
הערה- הניקוד נקבע על ידי, ללא שום העדפה לפוקימון מסוים. האלמנטים שייחשבו בניקוד- מרחק מהמטרה, האלמנט שאיתו פוגעים,מיקום (שכיבה,עמידה,ריחוף...), גודל האלמנט שפוגע ( ככל שיותר קטן,ניקוד יותר גבוה) ומיקום הפגיעה. כל הנתונים האלו ביחד יתנו את הציון הסופי לאותו סיבוב.
אתם צריכים למלא בשביל כל פוקימון שלכם שמשתתף במקצוע הזה (אני ארשום בהמשך) את הטופס הבא:
מרחק מהמטרה (במטרים)-
האלמנט (כדור אש,מים,זרע...)-
מיקום (שכיבה,עמידה,ריחוף...)-
גודל האלמנט (1,2,3,4. ככל שיותר קטן, יותר קשה לפגוע אבל יותר ניקוד)-
עוצמה (חלש,בינוני,חזק)-
רשימת הפוקימונים המשתתפים-
-היפופוטאס (משלחת דור)
-ליטוויק (משלחת דור)
-פופיטאר (משלחת דור)
-גלייגר (משלחת טל)
צ'ימצ'אר (משלחת עומר)
מיסמאגיוס (משלחת אייל)
בבקשה תמלאו את הטפסים כמה שיותר מהר!!!
*תמלאו את הטפסים בהודעה במ''ת, לא בה''פ. טפסים בה''פ לא ייחשבו.
[/size]
נערך לאחרונה על ידי TheHeliolisk, 08-05-2012 בשעה 02:06 PM
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)