Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 62 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 924
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    מרחק מהמטרה (במטרים)- 10 מטרים
    האלמנט (כדור אש,מים,זרע...)- אדמה
    מיקום (שכיבה,עמידה,ריחוף...)- ריחוף
    גודל האלמנט (1,2,3,4. ככל שיותר קטן, יותר קשה לפגוע אבל יותר ניקוד)- 3
    עוצמה (חלש,בינוני,חזק)- חזק
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    מרחק מהמטרה (במטרים)-10
    האלמנט (כדור אש,מים,זרע...)-כדור אש
    מיקום (שכיבה,עמידה,ריחוף...)-עמידה
    גודל האלמנט (1,2,3,4. ככל שיותר קטן, יותר קשה לפגוע אבל יותר ניקוד)-3
    עוצמה (חלש,בינוני,חזק)-בינוני
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

3. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    מכיוון שאייל ודור לא הגיבו, רק עומר וטל יזכו בניקוד על התחרות הזו.

במקום הראשון זוכה,עם 68 נקודות מתוך 100..........
    Spoiler ספוילר

ולמקום השני מגיע, עם 48 נקודות מתוך 100...........
    Spoiler ספוילר

תתכוננו!!!! מחר יערכו תחרויות הריצה!!!!!! פרטים מחר בבוקר!!!!!!!!!!!!
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: מישהו
    שם: רובי
    שם במשחק: רובי
    רקע: כשרובי היה קטן, כך סיפר לו סביו, הוא נמצא משותק במיטתו, וגופות הוריו המתים לידו. אחותו הגדולה, ג'יין, נעלמה. נסיבות המקרה היו מסתוריות, אבל דבר אחד היה ברור - על דלת הבית היה מרוסס "היזהרו מהרמפא"ג". אף אחד לא הבין מה היה למשפחתו של רובי שגרם לרמפא"ג לתקוף, אבל העניין נשכח במהרה, ורובי עבר לגור אצל סביו.ביום שלפני יום הולדתו ה13 יצא עם סביו ליער קרוב לביתו. לפתע, תקף אותם משב רוח פתאומי. שניהם נפלו. רובי הסתובב וראה במעורפל פוקימון קטן בצבע תכלת מגונן עליו בעוד פוקימון ציפור ענק כלשהו מתקרב אליהם במהירות עצומה. רובי צווח כאשר הפוקימון הועף והציפור פגעה בסביו. לפתע הופיע איש בגלימה וברדס, כך שראשו מוסתר. "אני חושב ששמעו אותך, אז אין לי הרבה זמן... אבל אני אגרום לך סבל ככל שאפשר!!!!" "אבל למה???" שאל רובי בעוד האיש הוציא פוקימון עצום וסגול. האיש מלמל משהו והפוקימון החל לשרוט את סביו. "בכדי לנקום את נקמתי!!!" הוא החזיר את הפוקימון הסגול לפוקדור, קרא לציפור, טיפס עליה ועף. במהרה הגיעו אנשים וגררו את שניהם לבית החולים. רובי התעורר ביום הולדתו ושמע "הוא יהיה בסדר, אבל אני לא מזהה את סוג הרעל בדמו של הסבא. בלי לדעת את סוג הרעל לא אוכל למצוא נוגדן ובלי נוגדן..." לפתע הבחין שרובי התעורר "בוקר טוב!!! אתה יכול להשתחרר כבר עכשיו, אבל סבא ישאר פה עוד קצת, טוב??" עכשיו , רובי יצא מהבית חולים עם שתי מטרות: למצוא תרופה לסביו ולגלות מה בדיוק יש לצוות ממנו...
    תיאור: המממממ..... גבוה, רזה, שיער חום-שחור ועיניים ירוקות, נוהג ללבוש חולצות טי פשוטות ומכנסי ג'ינס.
    אופי: חכם ונחמד, מתעמבן בקלות, לא מרבה לדבר ונוהג בסבלנות כלפי חבריו
    פוקימונים התחלתיים:
    דרגה א:ספיל, ליטוויק
    דרגה ב': לרביטר
    חפצים:
    דרגה:
    פוקימונים:
    שותף: לא. אבל אני אשמח ליריב
    הערות/הארות: אשמח עם תשלב בסיפור את המטרות שלי ואולי אפילו את אחותי....אני מקווה שקראת הכל אבל אני אבין אותך אם לא זה היה חופר...

5. היזהרו מחיקויים!
    הודעות-
    *האיוונט נגמר ללא הצלחה, אבל המ''ת ממשיך!!!
    *איוונט חדש באופק!!!:
    איוונט מס' 2-''המרוץ לסוכה''
    תיאור-לכבוד חג סוכות, יתחיל ב10\1 איוונט מיוחד בשם ''המרוץ לסוכה'',במהלכו אתם,השחקנים תצטרכו לטייל בחלק מהמכונים של עולם הפוקימון (למי שלא מתמצא במכונים מומלץ לקרוא עליהם קצת בserebii או בbulbapedia. ).ולהילחם נגד מנהיגי המכון שלהם. כל קרב יתנהל בזירת הקרב של המכון בתנאי הקרב של מנהיג המכון.אם תנצחו בקרב,תקבלו רמז שיוביל אתכם למכון הבא. אם תפסידו,אתם תצאו מהמירוץ ומהאיוונט. השחקן שיגיע עד סוף המרוץ במקום הראשון (או יגיע הכי רחוק מכולם) יזכה בפוקימון מתאים במיוחד לסוכות: אקסגיוטור תאריכי האיוונט- 1-8.10
    פרסי האיוונט-אקסגיוטור
    *הוספתי לדף הרשומים של כל אחד כמה פרטים נוספים:מיקום הבסיס,כסף.

רובי
    *טכנית אתה רשום, רק תחליף את ליטוויק ואת לרביטר כי כבר בחרו אותם.

עומר
    *0 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 3 יום למשימה חדשה.
    *השעה במשחק-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
    אתה משתגר לורמיליון ורואה שיש בעיר: ''מועדון מעריצי פוקימון,נמל,בסיס של הצוות,מרכז פוקימונים,חנות,פארק. איש אחד רואה שאתה מחפש קר אז הוא אומר לך:''היי,אם אתה מחפש קרב,הייתי ממליץ לך ללכת למועדון מעריצי הפוקימון. אם הם יסכימו לקבל אותך למועדון,תוכל לבוא כל הזמן ולהילחם נגד כל חברי המועדון''.
    מה תעשה?

טל
    *2 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 1 יום למשימה חדשה.
    *השעה במשחק-אחה''צ
    *כסף-5,500 פ''ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת את הדברים האלה למיקואו, ואז מצלצל הטלפון שלך. את רואה שזה מגנו,עונה והוא אומר לך:''אתם עדיין סוכנים טירונים. אנחנו לא יכולים לסכן אתכם ולשלוח אתכם להסתנן לשורות הרעים או להילחם בהם, ולכן כרגע אתם מצילים פוקימונים שנושאים מידע רגיש ועושים דברים דומים.'' את שואלת אותו איך... והוא עונה :''תסתכלי מאחורייך''. את מסכלת אחורה ורואה את מגנו יושב בשולחן שמאחוריכם. בינתיים מגיע מלצר ושואל אתכם:'' החלטתם מה תרצו לאכול?''
    מה תעשי?

אייל
    *1 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 2 יום למשימה חדשה
    *השעה במשחק-ערב
    *כסף-6,690
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לפקיד שאתה רוצה ללמד את טינאמו, ואז הפקיד שואל אותך: ''איזה מתקפות אתה רוצה שהוא ילמד?''
    מה תעשה?

דניאל
    *1 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 2 ימים משימה חדשה.
    * השעה במשחק- ערב
    * כסף- 5,500 פ'ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הרופא אומר לך:''היי, תירגע. לפי ההערכות שלי, אתה צריך עד מחר בצהריים להיות פה, ואז אתה משוחרר. בינתיים, אתה יכול להיות עם הפוקימונים שלך ובעיקר לנוח. לילה טוב!'' הרופא אומר לך ויוצא מחוץ לחדר. אתה שם לב שהרופאים עדיין מסתכלים עליך, ושאתה לא יכול לברוח.
    מה תעשה?

דור
    *תשנה את פופיטאר להיפופוטאס ואז הקרב יתחיל.
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    *השעה במשחק-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
    אתה משתגר לורמיליון ורואה שיש בעיר: ''מועדון מעריצי פוקימון,נמל,בסיס של הצוות,מרכז פוקימונים,חנות,פארק. איש אחד רואה שאתה מחפש קר אז הוא אומר לך:''היי,אם אתה מחפש קרב,הייתי ממליץ לך ללכת למועדון מעריצי הפוקימון. אם הם יסכימו לקבל אותך למועדון,תוכל לבוא כל הזמן ולהילחם נגד כל חברי המועדון''.
    מה תעשה?
    ״תודה שאמרת לי״ אני אגיד לו ואלך לכיוון מועדון מעריצי הפוקימון לחפש קרב.
    נערך לאחרונה על ידי banana man, 09-10-2012 בשעה 07:43 PM

7. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    ציטוט פורסם במקור על ידי torterra11 צפה בהודעה
    [SIZE="4"][COLOR="Red"]

דור
    *תשנה את פופיטאר להיפופוטאס ואז הקרב יתחיל.
    אני אוציא את היפופוטאס וליטוויק מהפוכדורים ואומר להם בחביבות : "אני סומך עליכם שתתנו את הטוב ביותר."
    IMA LADY

8. student of Gakuen Alice
    טל
    *השעה במשחק-אחה''צ
    *כסף-5,500 פ''ד
    את אומרת את הדברים האלה למיקואו, ואז מצלצל הטלפון שלך. את רואה שזה מגנו,עונה והוא אומר לך:''אתם עדיין סוכנים טירונים. אנחנו לא יכולים לסכן אתכם ולשלוח אתכם להסתנן לשורות הרעים או להילחם בהם, ולכן כרגע אתם מצילים פוקימונים שנושאים מידע רגיש ועושים דברים דומים.'' את שואלת אותו איך... והוא עונה :''תסתכלי מאחורייך''. את מסכלת אחורה ורואה את מגנו יושב בשולחן שמאחוריכם. בינתיים מגיע מלצר ושואל אתכם:'' החלטתם מה תרצו לאכול?''
    מה תעשי?

יש אפשרות להפוך לסוכן עצמאי כזה (לא עם הסוכנות?) שפועל על דעת עצמו?

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. היזהרו מחיקויים!
    עומר
    *השעה במשחק-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך לכיוון מועדון המעריצים. ברגע שאתה נכנס מתנפלים עליך כ-5 אנשים משונים ואומרים: ''ברוך הבא למבחן הקבלה למועדון המעריצים של ורמיליון!!! מי הפוקימון האהוב עליך? מה הסוג האהוב עליך? מה המתקפה האהובה עליך? האם אתה אוהב פוקימונים מפותחים או לא?''
    מה תעשה?

דור
    *כסף-5,000 פ''ד
    *שעה-???
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את היפופוטאס וליטוויק, ואז אתה שומע את ברנדון אומר:''סנייבי,פיצ'ו, צאו!'' ואז יוצאים מהכדורים יצור דמוי נחש על שני רגליים ירוק, ויצור דמוי עכבר צהוב קטן. הוא אומר:''פיצ'ו,מכת ברק על ליטוויק!!!,סנייבי, הצלפת גפן על היפופוטאס!''
    מה תעשה?

טל
    *השעה במשחק-אחה''צ
    *כסף-5,500 פ''ד
    *אני לא יכול,זה כל המטרה של המשחק... להתקדם למעלה בצוות ולעלות דרגות. למה את שואלת?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
    את הזמנת כמו מיקואו, ואז מגנו שמע אותך ובא אליך לשולחן ואמר: ''אני מבין את ההרגשה שלך. גם אני הייתי פעם טירון,וכשרק הצטרפתי לצוות כל מה שרציתי היה לכסח אנשים רעים,ולנצח את כולם. אבל אז ,גיליתי שבמשימה-שתיים הראשונות נתנו לי משימות פשוטות וקלות, אבל לאט לאט התחלתי לחץ סוכנים לכודים, להיות חובש בקרבות, לטהר עיר מרשעים ובשיא שלי, גם פלשתי למחבוא של צוות רע וניצחתי אותם. בהצלחה עם ההמשך שלך!!!''. מיקואו אומר לך: ''וואו. מה את חושבת על מה שהוא אמר?''
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

10. student of Gakuen Alice
    טל
    *השעה במשחק-אחה''צ
    *כסף-5,500 פ''ד
    *אני לא יכול,זה כל המטרה של המשחק... להתקדם למעלה בצוות ולעלות דרגות. למה את שואלת?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
    את הזמנת כמו מיקואו, ואז מגנו שמע אותך ובא אליך לשולחן ואמר: ''אני מבין את ההרגשה שלך. גם אני הייתי פעם טירון,וכשרק הצטרפתי לצוות כל מה שרציתי היה לכסח אנשים רעים,ולנצח את כולם. אבל אז ,גיליתי שבמשימה-שתיים הראשונות נתנו לי משימות פשוטות וקלות, אבל לאט לאט התחלתי לחץ סוכנים לכודים, להיות חובש בקרבות, לטהר עיר מרשעים ובשיא שלי, גם פלשתי למחבוא של צוות רע וניצחתי אותם. בהצלחה עם ההמשך שלך!!!''. מיקואו אומר לך: ''וואו. מה את חושבת על מה שהוא אמר?''
    מה תעשי?
    [/QUOTE]

כי לא משנה באיזה מ''ת אני אף פעם לא נותנים לי קצת אקשן וזה מחרפן אותיXD אבל נו טוב.. לא משנה :\

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. היזהרו מחיקויים!
    טל
    *השעה במשחק-אחה''צ
    *כסף-5,500 פ''ד
    מיקואו אומר לך: ''מה דעתך על קסטליה? היא עיר ממש גדולה ויפה, ויש בה המון דברים לעשות. בנוסף, אין שמה ריכוז שלאנשים רעים. מה את אומרת?''
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    *השעה במשחק-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך לכיוון מועדון המעריצים. ברגע שאתה נכנס מתנפלים עליך כ-5 אנשים משונים ואומרים: ''ברוך הבא למבחן הקבלה למועדון המעריצים של ורמיליון!!! מי הפוקימון האהוב עליך? מה הסוג האהוב עליך? מה המתקפה האהובה עליך? האם אתה אוהב פוקימונים מפותחים או לא?''
    מה תעשה?
    ״הפוקימון האהוב עליי הוא אושאוט, הסוג האהוב עליי הוא מים, וההתקפה האהובה עליי היא משאבת הידרו״ אני אגיד להם.

13. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    ציטוט פורסם במקור על ידי torterra11 צפה בהודעה
    [B][U]
    דור
    *כסף-5,000 פ''ד
    *שעה-???
    אתה מוציא את היפופוטאס וליטוויק, ואז אתה שומע את ברנדון אומר:''סנייבי,פיצ'ו, צאו!'' ואז יוצאים מהכדורים יצור דמוי נחש על שני רגליים ירוק, ויצור דמוי עכבר צהוב קטן. הוא אומר:''פיצ'ו,מכת ברק על ליטוויק!!!,סנייבי, הצלפת גפן על היפופוטאס!''
    מה תעשה?

היפופוטאס, השתמש בחפירה כדי לברוח מהמתקפה, וליטוויק חמוק מהמתקפה של פיצ'ו ותשרוף את סניווי בעזרת גלגל הלהבה שלך! אורה להם ואקפוץ באוויר מההתרגדשות.
    IMA LADY

14. משתמש מנוסה
    שם:שחר
    שם במשחק:תומאס קרטר
    רקע:אני לא האמנתי שזה קרה הכל היה רגוע ושליו פעם עד שצוות רמפא"ג תקף אנשים רבים פחדו מהאזהרה ולא העזו לעקוב אחריהם אבל אבי הי האדם אחר אדם שהיה חשוב לא להיות גיבור הוא היה חסר כל פחד.
    יום אחד הוא החליט לעקוב אחריהם באותו בוקר נתן אביו לתומאס את פלארון עבר יום,יומיים ושבוע אבל אביו לא חזר מאז הוא שמר את הפלארון כמו כספת אך יום בהיר אחד גם הפלארון נגנב המזכרת האחרונה מאביו תומאס נשבע לנקום בצוות רמפא"ג.
    תיאור:שיער שחור קוצני,עיניים ירוקות,כובע גרב אדום,חולצה לבנה,מכנס ג'ינס כחול ארוך,כפפות שחורות ונעליים כחולות.
    אופי:עקשן(גם בצורה טובה וגם בצורה רעה),מתעצבן בקלות,פזיז,נחמד,אמיץ
    פוקימון התחלתי:
    (לבחור מהרשימה שלמטה)
    דרגה א:שינקס וגראוליט
    דרגה ב':קרוגאנק
    חפצים:לא לגעת
    דרגה:לא לגעת
    פוקימונים:לא לגעת
    שותף:כן
    אם כן:
    שם השותף:ג'ייק "ההום ראן"
    תיאור השותף:כובע בייסבול אדום,חולצה שחורה,שיער קוצני ג'ינג'י,מכנס עם פסים לבנים ואדומים,נעליים שחורות.
    הערות/הארות:נראה משחק טוב ואם אפשר שבאיזשהו שלב אני אקבל את הפלארון של אבא שלי (מהרקע) אני אשמח.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

15. היזהרו מחיקויים!
    עומר
    *השעה במשחק-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
    אחד האנשים אומר: ''עברת את המבחן! סוג חבר:מים. האם תרצה להילחם נגד אחד מאיתנו?'' הוא שואל, כשלידו עומדים עוד 4 אנשים ,שכל אחד מהם מוכן לקרב.
    מה תעשה?

דור
    *כסף-5,000 פ''ד
    *שעה-???
    אתה אומר להיפופוטאס להתחמק מהמתקפה בעזרת חפירה, והוא מצליח. ליטוויק מצליח להתחמק מהמתקפה, ואז דוהר בגלגל להבה לכיוון סנייבי,ומעלף אותו. ברנדון אומר: ''פיצ'ו,מתקפת וולט על ליטוויק!''
    מה תעשה?

שחר
    *רשום
    *תבחר איזה צבע אתה רוצה
    *תגיב להתחלה
    Spoiler ספוילר

עמוד 14 מתוך 62 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •