Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 62 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    *0 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 3 יום למשימה חדשה.
    *השעה במשחק-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
    אחד האנשים אומר: ''עברת את המבחן! סוג חבר:מים. האם תרצה להילחם נגד אחד מאיתנו?'' הוא שואל, כשלידו עומדים עוד 4 אנשים ,שכל אחד מהם מוכן לקרב.
    מה תעשה?
    ״כן, אני אשמח להילחם נגד אחד מכם״ אני אגיד להם ואוציא את פוריגון 2
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי torterra11 צפה בהודעה
    טוב,מתחילים

התחלה
    אתם מוצאים את עצמכם בחדר חשוך. פתאום נדלקים האורות בחדר ומולכם אתם מוצאים איש לבוש במעיל ירוק ( [IMG][/IMG]). הוא אומר לכם: ''תודה שרציתם להתקבל לצוות אג'נטרה. כעת תעברו את מבחן הקבלה שלכם,שיוכיח לי, ראש הצוות,אם אתם ראויים להצטרף לצוות. במבחן יהיו שני שלבים. בשלב הראשון אתם תשתתפו בקרב פוקימונים כפול מולי, ואת השלב השני אתם תראו אחר כך.''. ''טוב,בואו נתחיל'' הוא אומר, וזורק לעברכם שני פוקדורים אדומים כולם. הוא אומר לכם: '' ברגע שתוציאו את הפוקימונים שלכם יתחיל הקרב''.

*מי שבחר בשותף עוד לא פגש בשותף שלו.
    אני רוצה אדום או תכלת
    "אני הולך עד הסוף צאו שינקס,גראולית'"
    אני אומר בחיוך
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

3. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    עומר
    *פתחת את עמ' 15! מגיע לך פוקימון בהתפתחות ראשונה לבחירתך! (חוץ מ:כל הפוקימון ההתחלתיים במשחקי הוידאו, הפוקימונים ההתחלתיים במ''ת,דיינו,גיבל,בלדום,בייגון,לרביטר,דרטיני,לרבסטה ,טראפינץ',סוואבלו,אקסיו,דרודיגון)
    *השעה במשחק-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    האיש הכי ימני אומר לך: ''אני אלחם נגדך!'' ואז הוא אומר''דאגטריו,צא!!!'' ומהפוקדור יוצא פוקימון שהוא שלושה ראשי חפרפרת מחוברים. אתם הולכים לחצר האחורית של המועדון ואתה ופוריגון 2 מתכוניים לקרב מול דאגטרי. האיש אומר: ''דאגטריו,מתקפת טריו!!!''
    מה תעשה?

שחר
    *לא אמרת לי איזה צבע אתה רוצה
    *כסף-5,000 פ''ד
    *שעה-?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את גראולית' ושינקס, ואז ברנדון אומר: ''צ'יקוריטה,טרטוויג, צאו!!!!!. ת'יקוריטה,עלי תער על שינקס! טרטוויג,נגיחה על גראולית'!''
    מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי TheHeliolisk, 09-15-2012 בשעה 02:52 PM
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    [B][U][]

שחר
    *לא אמרת לי איזה צבע אתה רוצה
    *כסף-5,000 פ''ד
    *שעה-?
    אתה מוציא את גראולית' ושינקס, ואז ברנדון אומר: ''צ'יקוריטה,טרטוויג, צאו!!!!!. ת'יקוריטה,עלי תער על שינקס! טרטוויג,נגיחה על גראולית'!''
    מה תעשה?
    אמרתי לך תסתכל הודעה קודמת.
    "אוקיי שינקס תתחמק ותתקיף בניצוץ גראולית' שהוא מתקרב עליך קפוץ הצידה ותשתמש עליו בגחלת חזקה במיוחד"
    נערך לאחרונה על ידי the rock, 09-15-2012 בשעה 03:00 PM

5. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    *פתחת את עמ' 15! מגיע לך פוקימון בהתפתחות ראשונה לבחירתך! (חוץ מ:כל הפוקימון ההתחלתיים במשחקי הוידאו, הפוקימונים ההתחלתיים במ''ת,דיינו,גיבל,בלדום,בייגון,לרביטר,דרטיני,לרבסטה ,טראפינץ',סוואבלו,אקסיו,דרודיגון)
    *השעה במשחק-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    האיש הכי ימני אומר לך: ''אני אלחם נגדך!'' ואז הוא אומר''דאגטריו,צא!!!'' ומהפוקדור יוצא פוקימון שהוא שלושה ראשי חפרפרת מחוברים. אתם הולכים לחצר האחורית של המועדון ואתה ופוריגון 2 מתכוניים לקרב מול דאגטרי. האיש אומר: ''דאגטריו,מתקפת טריו!!!''
    מה תעשה?
    סניזל D:
    _____
    ״פוריגון 2, תתחמק מזה ואז אתה תשתמש עליו במתקפת טריו!״ אני אגיד לפוריגון 2.
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

6. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    שם: אנדי
    שם במשחק: אנדי וורטהם
    רקע: אנדי נולד בסינו. הוא חי ליד העיר ווילסטון ותמיד היה יוצא מחוץ לעיר לחקור את השדות שליד. יום אחד הוא מצא מערה. במערה הוא מצא חבורה של היפופוטאסים קטנים שכנראה אמם זרקה אותם. למחרת הוא הביא להם אוכל ושתייה ולקח אותם לביתו. הם גדלו ביחד ואז בא יום וכל המשפחנ עברה לסנוופוניט. אנדי בנה חממה מיוחדת להיפופוטסים כדי ששלא יהיה להם חם. לאחר כמה שבועות הוא יצא ליער ומצא חבורת סנוברים שמתעללים בסנובר אחר, שהיה קטן מאוד ולא ידע לתקוף. אנדי רץ לעזור לו והוציא אותו מהצרה. הסנובר הודע לו והמשיך בדרכו. בזמן הזה אנדי גילה שהוריו הם חלק מהאנשים של צוות אג'נטרה. הם גילו לו מה הם עושים ואז הוא החליט שהוא יעזור להם להלחם ושהוא יגדל הוא יצא לעזור לצוות.
    תיאור: ילד בגובה ממוצע, בעל שער שחור, לובש חולצה שחורה ומכנסי ג'ינס משופשפים, בעל עיינים כחולות. לובש כובע מצחייה כחול
    אופי: חכם, אמיץ, מצחק, בוטח רק במי שהוא מכיר, שונא לטעות, רעב רוב הזמן.
    פוקימון התחלתי:
    (לבחור מהרשימה שלמטה)
    דרגה א: היפופוטאס, שינקס
    דרגה ב':: סנובר
    חפצים:לא לגעת
    דרגה:לא לגעת
    פוקימונים:לא לגעת
    שותף:כן/לא ) אם תבחרו בשותף הוא יהיה מהצוות)
    אם כן:
    שם השותף: לוקאס
    תיאור השותף: גבוה, שער חום, העל משקפיים, לובש חולצה כחלה ומנסי ספורט.
    הערות/הארות: לתפוס את קומבי נקבה
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. היזהרו מחיקויים!
    *בשביל שהאיוונט יתחיל, אני צריך שגם טל (Wendy( ודור (Joey Tribbiani יגיבו אז מי שיכול להגיד להם בנוסף לה''פ שאני שלחתי להם שיגיד.

שחר
    *כסף-5,000 פ''ד
    *שעה-?
    שינקס מתחמק מעלי התער. לאחר מכן ,שינקס רץ במהירות לעבר צ'יקוריטה, כשלאט לאט חשמל מתחיל לעטוף אותו, ובסוף הוא מתנגש בחוזקה בצ'יקוריטה. לאחר מכן הוא נושך את צ'יקוריטה ומעלף אותה *מזל טוב! שינקס למד נשיכה!*גראולית' מחכה שטרטוויג יתקרב אליו, ואז הוא קופץ ומנסה להשתמש בגחלת, אך במקום זה הוא מתחיל להתגלגל כשהאש עוטפת אותו, ואז מתנגש בטרטוויג ומעלף אותו. *מזל טוב! גראולית' למד גלגל להבה!* ברנדון אומר לך: ''יפה יפה, ניצחת אותי. הגיע הזמן לשלב השני'' הוא אומר וזורק אליך פוקדור נוסף, גם הוא אדום כולו. אתה מחזיר את הפוקימונים שלך וברנדון אומר:''סרביין, צא!'' ומוציא החוצה פוקימון שנראה כנחש עשב עם רגליים. ''ברגע שץוציא את הפוקימון שלך נתחיל'' הוא אומר.
    מה תעשה?

עומר
    *השעה במשחק-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לפוריגון 2 להתחמק מהמתקפה, ואז אומר לו להשתמש במתקפת טריו. פוריגון 2 מרחף ומתחמק, ואז שולח לכיוון דאגטריו שילוב קטלני של להבות,ברקים וקרח. דאגטריו נפגע קשה מהמתקפה.
    האיש אומר: ''דאגטריו,חפירה!'' ודאגטריו נבלע בתוך האדמה. אתה לא יודע איפה הוא הולך לצאת.
    מה תעשה?

אנדי
    רשום. תבחר צבע ותגיב להתחלה.
    נערך לאחרונה על ידי TheHeliolisk, 10-02-2012 בשעה 12:35 PM
    Spoiler ספוילר

8. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *2 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 1 יום למשימה חדשה.
    *השעה במשחק-אחה''צ
    *כסף-5,500 פ''ד
    מיקואו אומר לך: ''מה דעתך על קסטליה? היא עיר ממש גדולה ויפה, ויש בה המון דברים לעשות. בנוסף, אין שמה ריכוז שלאנשים רעים. מה את אומרת?''
    מה תעשי?
    ''בסדר'' אומר למיקואו ואלך לברר את קוד הקישור לקסטליה.
    אני יארוז דברים לדרך: שלוש בקבוקי מים, 4 מנות אוכל (כריך או משו), בגדים להחלפה, מברשת ומשחת שיניים, מסרק לשיער(ממש אילתP: ) ואז אומר למיקואו שאני מוכנה.
    שנגיע אוציא ישר את הפוקימונים שלי שיהנו מהעיר הגדולה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. היזהרו מחיקויים!
    טל
    *השעה במשחק-אחה''צ
    *כסף-5,500 פ''ד
    את מסכימה ומתחילה לארוז דברים לטיול. לאחר מכן את משתגרת לעיר קסטליה, ונדהמת מהגודל של העיר. את רואה לידכם סיור מודרך עם מדריך בעיר קסטליה. מיקואו שואל אותך: ''רוצה שנצטרף לסיור, וכך נדע מה יש ולאן כדאי ללכת?''
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

10. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *השעה במשחק-אחה''צ
    *כסף-5,500 פ''ד
    את מסכימה ומתחילה לארוז דברים לטיול. לאחר מכן את משתגרת לעיר קסטליה, ונדהמת מהגודל של העיר. את רואה לידכם סיור מודרך עם מדריך בעיר קסטליה. מיקואו שואל אותך: ''רוצה שנצטרף לסיור, וכך נדע מה יש ולאן כדאי ללכת?''
    מה תעשי?
    ''כע בטח'' אומר וארוץ במהירות לקבוצה בכדי לא לפספס דבר מדבריי המדריך.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. היזהרו מחיקויים!
    טל
    *השעה במשחק-אחה''צ
    *כסף-5,500 פ''ד
    את רצה לכיוון המדריך יחד עם מיקואו, ואתם מתחילים להקשיב לו: ''ברוכים הבאים לעיר קסטליה, העיר הגדולה ביותר ביונובה. למאמנים מביניכם, תעקבו אחרי השלטים הירוקים-בהירים עד שתגיעו למכון. למבקרים, הייתי ממליץ ללכת לרחוב קסטליה. השלטים הוורודים יובילו אתכם ל''רובע המתוקים'', בו בין השאר תמצאו את דוכן ה''קסטליהקונס'' המפורסם, וחנויות ודוכני ממתקים מהטובים ביונובה. השלטים הכחולים יובילו אתכם למוזיאון האמנות של קסטליה, בו תוכלו למצוא יצירות אמנות של ברג', מנהיג המכון, ושל אמנים רבים אחרים. השלטים הצהובים יובילו אתכם לפארק, אשר נערכת בו פעם ביום תחרות צילום שתוכלו להשתתף בה, והשלטים האדומים יובילו אתכם ל''מרכז'', בו תמצאו חנויות בגדים,צעצועים,טלפונים ושאר דברים באיכות הגבוהה ביונובה, מזרקה גדולה ומפוארת ויציאה לדרך 4. תיהנו מהשהות בעיר!''
    ואז הוא עוזב את הקבוצה. מיקואו שואל אותך:''לאן נלך?''
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    טוב,מתחילים

התחלה
    אתם מוצאים את עצמכם בחדר חשוך. פתאום נדלקים האורות בחדר ומולכם אתם מוצאים איש לבוש במעיל ירוק ( [IMG][/IMG]). הוא אומר לכם: ''תודה שרציתם להתקבל לצוות אג'נטרה. כעת תעברו את מבחן הקבלה שלכם,שיוכיח לי, ראש הצוות,אם אתם ראויים להצטרף לצוות. במבחן יהיו שני שלבים. בשלב הראשון אתם תשתתפו בקרב פוקימונים כפול מולי, ואת השלב השני אתם תראו אחר כך.''. ''טוב,בואו נתחיל'' הוא אומר, וזורק לעברכם שני פוקדורים אדומים כולם. הוא אומר לכם: '' ברגע שתוציאו את הפוקימונים שלכם יתחיל הקרב''.

*מי שבחר בשותף עוד לא פגש בשותף שלו.
    צבע אדום/שחור
    נערך לאחרונה על ידי Captain Happy, 10-02-2012 בשעה 04:38 PM
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    *בשביל שהאיוונט יתחיל, אני צריך שגם טל (Wendy( ודור (Joey Tribbiani יגיבו אז מי שיכול להגיד להם בנוסף לה''פ שאני שלחתי להם שיגיד.

שחר
    *כסף-5,000 פ''ד
    *שעה-?
    שינקס מתחמק מעלי התער. לאחר מכן ,שינקס רץ במהירות לעבר צ'יקוריטה, כשלאט לאט חשמל מתחיל לעטוף אותו, ובסוף הוא מתנגש בחוזקה בצ'יקוריטה. לאחר מכן הוא נושך את צ'יקוריטה ומעלף אותה *מזל טוב! שינקס למד נשיכה!*גראולית' מחכה שטרטוויג יתקרב אליו, ואז הוא קופץ ומנסה להשתמש בגחלת, אך במקום זה הוא מתחיל להתגלגל כשהאש עוטפת אותו, ואז מתנגש בטרטוויג ומעלף אותו. *מזל טוב! גראולית' למד גלגל להבה!* ברנדון אומר לך: ''יפה יפה, ניצחת אותי. הגיע הזמן לשלב השני'' הוא אומר וזורק אליך פוקדור נוסף, גם הוא אדום כולו. אתה מחזיר את הפוקימונים שלך וברנדון אומר:''סרביין, צא!'' ומוציא החוצה פוקימון שנראה כנחש עשב עם רגליים. ''ברגע שץוציא את הפוקימון שלך נתחיל'' הוא אומר.
    מה תעשה?
    "אוקיי חזרו גראולית' ושינקס" אני אומר בגאווה. "צא טוקסיטרוק תשתמש בדופק אפל ואז בג'ב רעיל"
    אני אומר בביטחון.

14. היזהרו מחיקויים!
    איוונט מס' 2- המירוץ לסוכה!!!!!!!!!!!!!!!!!
    האיוונט מתחיל. כולם משתתפים!!!!!
    הסברים בקטגוריית איוונטים בהודעה הראשונה של המ''ת
    הרמז הראשון: ''מכוני נמצא על אי הר געש. בשביל להגיע אליי חידות צריך לפתור,ורצוי להצטייד בפוקימוני אדמה ומים או לחזור לאחור.
    מה המכון שלי?''
    תשובות יש לשלוח בה''פ.
    לאחר שתישלח התשובה הראשונה אני אשלח לכותב התשובה ה''פ בחזרה עם תגובה משלי לתחילת הקרב.לאחר שהוא יגיב תגובה משלו במ''ת, אני ארשום את שם המכון וכל שאר השחקנים יוכלו להתחיל להילחם נגד מנהיג המכון. השחקן הראשון שינצח במכון יקבל את החידה הבאה בה''פ, לפני שהיא תתפרסם. בהצלחה לכולם!!!!!!!

*כל מי שכתב תגובה משלו ועוד לא הגבתי לו, אני אגיב לו בחזרה אחרי שהאיוונט ייגמר
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    [QUOTE=torterra11][QUOTE=the rock]כל הכבוד! הצלחת!
    התגובה של המכון: אתה נוחת באי סיניבר. אתה נכנס למכון, מגיע אל בליין,מנהיג המכון ומציג לו את הכרטיס של ''המירוץ לסוכה''. בליין אומר:''בוא נתחיל בקרב!'' ולוחץ על מתג, שהופך את זירת הקרב לאגם לבה רותחת,עם איי אדמה לפוקימונים על הזירה. השופט של הקרב אומר:''כל מאמן ישתמש בפוקימון אחד בלבד. הפוקימון שינצח את הפוקימון היריב שלו יזכה בקרב''.
    בליין אומר: ''פוניטה, צא!'' ומוציא סוס קטן עם רעמת להבות ארוכה
    מה תעשה?/QUOTE]

/QUOTE]
    "אוקיי צא גראולית'" אני אומר בגאווה "גראולית' נשיכה" אני אומר בחישות רבה

עמוד 15 מתוך 62 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •