Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 62 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 924
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    תשובה: התשובה היא המכון השביעי בקנטו, מכון האי סיניבר.
    מעכשיו כולם יכולים להגיב להתחלה הבאה:
    אתה נוחת באי סיניבר. אתה נכנס למכון, מגיע אל בליין,מנהיג המכון ומציג לו את הכרטיס של ''המירוץ לסוכה''. בליין אומר:''בוא נתחיל בקרב!'' ולוחץ על מתג, שהופך את זירת הקרב לאגם לבה רותחת,עם איי אדמה לפוקימונים על הזירה. השופט של הקרב אומר:''כל מאמן ישתמש בפוקימון אחד בלבד. הפוקימון שינצח את הפוקימון היריב שלו יזכה בקרב''.
    בליין אומר: ''פוניטה, צא!'' ומוציא סוס קטן עם רעמת להבות ארוכה
    מה תעשה?
    בהצלחה לכולם!!!!!

שחר
    אתה מוציא את גראוליט, ואומר לו להשתמש בנשיכה. גראוליט רץ לעבר פוניטה ונושך אותה. בליין אומר: ''פוניטה,בעיטה כפולה!'' ולפני שאתה בכלל קולט מה קורה, פוניטה מעיפה את גראולית' לאוויר ובעטת בו פעמיים. גראולית' נופל על הרצפה ומרגיש תשוש. בליין אומר:''נו? מרגיש את ההפסד ילד?''
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי torterra11 צפה בהודעה
    מעכשיו כולם יכולים להגיב להתחלה הבאה: בהצלחה לכולם!!!!!

שחר
    אתה מוציא את גראוליט, ואומר לו להשתמש בנשיכה. גראוליט רץ לעבר פוניטה ונושך אותה. בליין אומר: ''פוניטה,בעיטה כפולה!'' ולפני שאתה בכלל קולט מה קורה, פוניטה מעיפה את גראולית' לאוויר ובעטת בו פעמיים. גראולית' נופל על הרצפה ומרגיש תשוש. בליין אומר:''נו? מרגיש את ההפסד ילד?''
    מה תעשה?
    "גראולית' לא הולך להפסיד" אני אומר בכעס "אנחנו לא בולכים להפסיד לשחצן כמוך" הכעס מתגבר
    "אוקיי גראולית' גלגל להבה ושאתה מגיע אליו ופוגע בו נשיכה בשיא הכח!!!"
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

3. היזהרו מחיקויים!
    שחר
    אתה אומר לגראולית' להשתמש בגלגל להבה ואחרי כשהוא פוגע להשתמש בנשיכה. בליין אומר לפוניטה להשתמש בבעיטה. פוניטה באה לבעוט בגראולית',אבל גלגל הלהבה של גראולית' משנה כיוון, דוהר למאחורי פוניטה ופוגע בה בגב. אחר כך גראולית' גראולית' נושך את פוניטה ולא משחרר את הנשיכה, ואז הוא קופץ לאוויר ומטיח את פוניטה ברצפה *מזל טוב! גראולית' למד הטלה סיסמית!!!*. פוניטה לא עומדת בלחץ ומתעלפת. השופט אומר: ''פוניטה לא יכולה להילחם. גראולית' ניצח מה שאומר שהניצחון שייך למאתגר, תומאס קרטר!''בליין מברך אותך:'' כל הכבוד ילד, הפתעת אותי. מחר בבוקר תמצא בפתח המכון את הרמז הבא. בהצלחה!!!'' בליין אומר ואתה עוזב את המכון. אתה הולך לישון במרכז הפוקימונים.
    *לא תוכל להגיב עד מחר, כשהרמז החדש יתגלה.
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שחר
    אתה אומר לגראולית' להשתמש בגלגל להבה ואחרי כשהוא פוגע להשתמש בנשיכה. בליין אומר לפוניטה להשתמש בבעיטה. פוניטה באה לבעוט בגראולית',אבל גלגל הלהבה של גראולית' משנה כיוון, דוהר למאחורי פוניטה ופוגע בה בגב. אחר כך גראולית' גראולית' נושך את פוניטה ולא משחרר את הנשיכה, ואז הוא קופץ לאוויר ומטיח את פוניטה ברצפה *מזל טוב! גראולית' למד הטלה סיסמית!!!*. פוניטה לא עומדת בלחץ ומתעלפת. השופט אומר: ''פוניטה לא יכולה להילחם. גראולית' ניצח מה שאומר שהניצחון שייך למאתגר, תומאס קרטר!''בליין מברך אותך:'' כל הכבוד ילד, הפתעת אותי. מחר בבוקר תמצא בפתח המכון את הרמז הבא. בהצלחה!!!'' בליין אומר ואתה עוזב את המכון. אתה הולך לישון במרכז הפוקימונים.
    *לא תוכל להגיב עד מחר, כשהרמז החדש יתגלה.
    מתעורר "וואו זה היה לילה ארוך ומתיש...אבל היום אני הולך לקבל עוד רמז אז זה הולך להיות יום נהדר."
    הולך למכון בשמחה לקלת הרמז השני.

5. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה

[
    אני מוציא את היפופוטס ואומר לו לתוף בחפירה ולהתחמק מהמתקפות של פוניטה
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: איתן

שחר
    מה תעשה?
    ״צא דיגלט!״ אני אגיד ואוציא את דיגלט. ״ דיגלט תשתמש בנגיחה!״
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

7. היזהרו מחיקויים!
    למי שניצח את בליין- רמז חדש!
    ''מכוני הוא מכרה יהלומים. הוא נמצא בתוך מבנה גדול בצבעים אדום וזהב בעזרת מעליות ומסועים מגיעים אליי. מי אני?''
    כמו אתמול, מי שניצח את בליין שולח לי בה''פ את הפיתרון,ובתגובה הוא יקבל ה''פ נוספת עם תגובת פתיחה לקרב של היום. את התגובה שלי מצטטים ורושמים תגובה משלכם במ''ת. אחרי המי שפפתר רושם את התגובה אני אחשוף את הפיתרון וכל השאר יוכלו גם להגיב.
    *אם מישהו שולח אליי פיתרון שגוי, הוא לא יוכל לשלוח עוד פתרונות באותו היום.

אנדי
    אתה מוציא את היפופוטאס ואומר לו להשתמש בחפירה. היפופוטאס מתחפר לתוך האדמה. בליין אומר: ''פוניטה, להביור לתוך החור שהיפופוטאס עשה!'' ופוניטה רצה אל החור ומשתמשת בלהביור. מיד אתה רואה את היפופוטאס מועף מחוץ לאדמה שהוא פגוע מהלהביור שהפתיע אותו. בליין אומר: ''פוניטה, בעיטה כפולה!''
    מה תעשה?

עומר
    אתה מוציא את דיגלט ואומר לו להשתמש בנגיחה. דיגלט דוהר באדמה לכיוון פוניטה ונוגח בה. בליין אומר ''פוניטה בעיטה כפולה!'' וברגע שדיגלט מתחיל להתרחק מפוניטה פוניטה דוהרת אליו ובועטת בו פעמיים בחוזקה. דיגלט עף לכיוונך תשוש
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    למי שניצח את בליין- רמז חדש!
    ''מכוני הוא מכרה יהלומים. הוא נמצא בתוך מבנה גדול בצבעים אדום וזהב בעזרת מעליות ומסועים מגיעים אליי. מי אני?''
    כמו אתמול, מי שניצח את בליין שולח לי בה''פ את הפיתרון,ובתגובה הוא יקבל ה''פ נוספת עם תגובת פתיחה לקרב של היום. את התגובה שלי מצטטים ורושמים תגובה משלכם במ''ת. אחרי המי שפפתר רושם את התגובה אני אחשוף את הפיתרון וכל השאר יוכלו גם להגיב.
    *אם מישהו שולח אליי פיתרון שגוי, הוא לא יוכל לשלוח עוד פתרונות באותו היום.

אנדי
    אתה מוציא את היפופוטאס ואומר לו להשתמש בחפירה. היפופוטאס מתחפר לתוך האדמה. בליין אומר: ''פוניטה, להביור לתוך החור שהיפופוטאס עשה!'' ופוניטה רצה אל החור ומשתמשת בלהביור. מיד אתה רואה את היפופוטאס מועף מחוץ לאדמה שהוא פגוע מהלהביור שהפתיע אותו. בליין אומר: ''פוניטה, בעיטה כפולה!''
    מה תעשה?

עומר
    אתה מוציא את דיגלט ואומר לו להשתמש בנגיחה. דיגלט דוהר באדמה לכיוון פוניטה ונוגח בה. בליין אומר ''פוניטה בעיטה כפולה!'' וברגע שדיגלט מתחיל להתרחק מפוניטה פוניטה דוהרת אליו ובועטת בו פעמיים בחוזקה. דיגלט עף לכיוונך תשוש
    מה תעשה?
    אני אומר לו להתחמק ואז להשתמש בכמה נשיכות ביחד ואז בחפירה
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. היזהרו מחיקויים!
    אנדי
    אתה אומר אומר להיפופוטאס להתחמק. היפופוטאס מתחמק ואז נושך את פוניטה בחוזקה מכל היוונים, ולאט לאט הנשיכות מתחזקות, עד שבסופו של דבר היפופוטאס נושך נשיכה ממש חזקה *מזל טוב! היפופוטאס למד לעיסה!!!* לאחר מכן, היפופוטאס חופר בור, אבל במקום להתחפר, הוא זורק את החול שהוא חפר לעבר פוניטה וקובר אותה בחול *מזל טוב! היפופוטאס למד קבר חול!!!* לאחר כל זה פוניטה מתעלפת. השופט אומר: ''פוניטה לא יכולה להילחם. המנצח הוא היפופוטאס,מה שאומר שהניצחון שייך למאתגר, אנדי וורטהם!. בליין אומר לך: ''כל הכבוד, מחר תקבל רמז על המיקום של המכון הבא.''
    *בגלל שניצחת את בליין אתה כבר יכול לשלוח לי בה''פ את הפיתרון.
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    אנדי
    אתה אומר אומר להיפופוטאס להתחמק. היפופוטאס מתחמק ואז נושך את פוניטה בחוזקה מכל היוונים, ולאט לאט הנשיכות מתחזקות, עד שבסופו של דבר היפופוטאס נושך נשיכה ממש חזקה *מזל טוב! היפופוטאס למד לעיסה!!!* לאחר מכן, היפופוטאס חופר בור, אבל במקום להתחפר, הוא זורק את החול שהוא חפר לעבר פוניטה וקובר אותה בחול *מזל טוב! היפופוטאס למד קבר חול!!!* לאחר כל זה פוניטה מתעלפת. השופט אומר: ''פוניטה לא יכולה להילחם. המנצח הוא היפופוטאס,מה שאומר שהניצחון שייך למאתגר, אנדי וורטהם!. בליין אומר לך: ''כל הכבוד, מחר תקבל רמז על המיקום של המכון הבא.''
    *בגלל שניצחת את בליין אתה כבר יכול לשלוח לי בה''פ את הפיתרון.
    היפופוטס בת אם לא שמת לב
    .............................
    אני אומר לה שהיא הייתה מצויינת וכל הכבוד לה ואז הולך לישון וקם ליום המחרת.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    נכון!!! אתה יכול להגיב:
    אתה נכנס למכון דריפטוויל ומתקדם בעזרת המעליות אל קליי. אתה מגיע לקליי והשופט אומר: ''הקרב יהיה קרב 1 על 1. כל מאמן ישתמש ב-2 פוקימונים. המאמן הראשון ששני הפוקימונים שלו לא יוכלו להילחם יפסיד.''
    קליי אומר: ''סנדייל, צא!'' ומוציא את סנדייל החוצה
    מה תעשה?

סליחה הייתה לי בעיה בציטוט
    -------------------------------
    "צא טוקסיטרוק תשתמש בדופק אפל ואז ג'אב רעיל" אני אומר בגאווה "ואל תרחם עליו" אני אומר בנימה מאיימת.

12. היזהרו מחיקויים!
    תשובה: התשובה היא המכון החמישי ביונובה, מכון העיר דריפטויל.
    אתה נכנס למכון דריפטוויל ומתקדם בעזרת המעליות אל קליי. אתה מגיע לקליי והשופט אומר: ''הקרב יהיה קרב 1 על 1. כל מאמן ישתמש ב-2 פוקימונים. המאמן הראשון ששני הפוקימונים שלו לא יוכלו להילחם יפסיד.''
    קליי אומר: ''סנדייל, צא!'' ומוציא את סנדייל החוצה
    מה תעשה?
    בהצלחה לכולם!!!

שחר
    אתה אומר לטוקסיקרוק להשתמש בדופק אפל. טוקסיקרוק מרכז את האנרגיה שלו ושולח קרן סגולה-שחורה שמשדרת אנרגיה אפלה לכיוון סנדייל. המתקפה פוגעת בסנדייל ומשפיעה עליו באופן בינוני. אחר טוקסיקרוק מרכז אנרגיה סגולה בכף ידו עד שנידף באוויר גז רעיל ודוקר עם ידו את סנדייל בחוזקה (ג'ב רעיל=דקירה רעילה). סנדייל נפגע מהמתקפה. קליי אומר:''סנדייל פצצת בוץ!'' וסנדייל יורה מפיו כדור בוץ גדול ומסריח לעבר טוקסיקרוק. הבוץ מתקדם במהירות מדאיגה לעבר טוקסיקרוק.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    תשובה: התשובה היא המכון החמישי ביונובה, מכון העיר דריפטויל.

בהצלחה לכולם!!!

שחר
    אתה אומר לטוקסיקרוק להשתמש בדופק אפל. טוקסיקרוק מרכז את האנרגיה שלו ושולח קרן סגולה-שחורה שמשדרת אנרגיה אפלה לכיוון סנדייל. המתקפה פוגעת בסנדייל ומשפיעה עליו באופן בינוני. אחר טוקסיקרוק מרכז אנרגיה סגולה בכף ידו עד שנידף באוויר גז רעיל ודוקר עם ידו את סנדייל בחוזקה (ג'ב רעיל=דקירה רעילה). סנדייל נפגע מהמתקפה. קליי אומר:''סנדייל פצצת בוץ!'' וסנדייל יורה מפיו כדור בוץ גדול ומסריח לעבר טוקסיקרוק. הבוץ מתקדם במהירות מדאיגה לעבר טוקסיקרוק.
    מה תעשה?
    "אוי לא טוקסיטרוק תיזהר" אני אומר בדאגה "טוב עכשיו...טוקסיטרוק תתחמק ואז תשתמש בדופק אפל מטווח 0" אני אומר בנימה תקיפה יותר.

14. student of Gakuen Alice
    שם: אליס

שחר
    מה תעשה?
    ''אוקיי בוויזל צא!'' אומר בהתרגשות ''עכשיו אקדח מים על כל הזירה, הלבה החמה בשילוב המים הקרים ייצרו אדים וכך פוינטה לא יוכל לראות אותך! אחר כך תשתמש עליו באקדח מים ובום על קולי~'' אומר בהתרגשות בידיעה שיתרון מים אצלי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. היזהרו מחיקויים!
    שחר
    אתה אומר לטוקסיקרוק להתחמק וטוקסיקרוק מתחמק כמעט לגמרי מהמתקפה,והוא נפגע מעט. טוקסיקרוק מתקרב אל סנדייל,וברגע שהוא מתקרב סנדייל הופך ללבן כולו, ולא לאט גדל,נעמד על שתי רגליים ואז חוזר לצבעים הרגילים שלו. קליי אומר: ''טוב מאוד! סנדייל שלי התפתח לקרוקורוק! קרוקורוק,פצצת בוץ!'' קרוקורוק מתחיל לשלוח את הפצצה אבל טוקסיקרוק סוגר לו את הפה, ומיד לאחר מכן הוא נותן לו אגרוף סנוקרת ומתחיל להכות את טוקסיקרוק מכל הכיוונים עד שהוא מתעלף. *מזל טוב! טוקסיקרוק למד קרב צמוד!!!* השופט אומר ''קרוקורוק לא יכול להילחם.'' קליי אומר: ''כל הכבוד ילד, אבל זה הסוף! סייסמיטואד,צא!'' הוא אומר ומוציא צפרדע מפלצתית וענקית בצבעים כחול וחום. קליי אומר: ''סייסמיטואד, יריית בוץ!'' וסייסמיטואד שולח זרנוק בוץ לעבר טוקסיקרוק.
    מה תעשה?

טל
    את מוציאה את בוויזל ואומרת לו להשתמש באקדח מים על הזירה. בליין נדהם, וכל הזירה מתמלאת באדים סמיכים ביותר. אחר כך בוויזל קופץ מעל סבך האדים,יוצר כדור כחול שממלא את הזירה בריח ים ואז שולח אותו לעבר פוניטה. *מזל טוב! בוויזל למד פעימת מים!!!*. לאחר שהערפל נעלם רואים שפוניטה התעלפה. השופט אומר:''פוניטה לא יכולה להילחם. בוויזל מנצח, מה שאומר שהמנצחת היא המאתגרת, מיקו האטסונה!'' בליין אומר לך: ''כל הכבוד ילדה,יש לך סגנון קרב יצירתי ומיחד שעוד לא ראיתי כמותו. אני גאה לומר לך שמחר תמצאי ליד המכון את הרמז הבא. בהצלחה!!!''
    מה תעשי?
    *מכיוון שהתשובה למיקום הבא כבר התגלתה (תחפשי בהודעות הקודמות) את יכולה לרשום תגובה משלך לקרב השני ואני אגיב גם לך אחרי שתרשמי תגובה.
    Spoiler ספוילר

עמוד 16 מתוך 62 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •