שחר
טוקסיקרוק מצליח להתחמק ושולח מהאוויר אל סייסמיטואד דופק אפל עוצמתי שמפיל אותו ומרעיד את כל הזירה. לאחר מכן טוקסיקרוק קופץ עליו ופוגע בו מכל הכיוונים עם מגוון אגרופים ובעיטות. לסיום,טוקסיקרוק קופץ ושולח מפיו זרנוק של חומר סגול וארסי *מזל טוב, טוקסיקרוק למד הלם ארסי ׂvenoshockׁ!!!* לאחר כל זה סייסמיטואד מתעלף. השופט אומר:''סייסמיטואד לא יכול להילחם. טוקסיקרוק מנצח, מה שאומר שהניצחון שייך למאתגר, תומאס קרטר!!!'' קליי אומר לך: ''כל הכבוד ילד. מחר תמצא בפתח המכון רמז נוסף. בהצלחה בהמשך הדרך!''
מה תעשה?
למי שניצח את קליי - רמז חדש!
''מכוני נמצא בעיר שנמצאת ליד הר געש פעיל מכוני חם מאוד ומלא בערפל כבד. בעזרת נפילות ועליות בחורים מגיעים אליי. מי אני?''
כמו אתמול, מי שניצח את קליי שולח לי בה''פ את הפיתרון,ובתגובה הוא יקבל ה''פ נוספת עם תגובת פתיחה לקרב של היום. את התגובה שלי מצטטים ורושמים תגובה משלכם במ''ת. אחרי שמי שפתר רושם את התגובה אני אחשוף את הפיתרון וכל השאר יוכלו גם להגיב.
*אם מישהו שולח אליי פיתרון שגוי, הוא לא יוכל לשלוח עוד פתרונות באותו היום.
ספוילר
''אוקיי, בוויזל חמוד צא!'' אומר באושר ''בוויזל כמו פוינטה גם לסנדייל יש חולשה ענקית למים'' אומר לבוויזל ''תשתמש מהר בפעימת מים'' אומר בזמן שאסרוק את זירת הקרב (יש לבה אין לבה, יש חול אין חול איך היא נראתת בכללי)אתה נכנס למכון דריפטוויל ומתקדם בעזרת המעליות אל קליי. אתה מגיע לקליי והשופט אומר: ''הקרב יהיה קרב 1 על 1. כל מאמן ישתמש ב-2 פוקימונים. המאמן הראשון ששני הפוקימונים שלו לא יוכלו להילחם יפסיד.''
קליי אומר: ''סנדייל, צא!'' ומוציא את סנדייל החוצה
מה תעשה?
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
נכון!!! הנה התגובה:
אתה מגיע למכון העיר לברידג' ומגיע אל פלאנרי. השופט אומר:''הקרב יהיה קרב 1 על 1. כל צד ישתמש בשלושה פוקימונים המאמן הראשון שכל פוקימוניו לא יוכלו להילחם יפסיד. הקרב מתחיל!''. פלאנרי אומרת: ''סלאגמה,צא!'' ומוציאה מהפוקדור פוקימון דמוי רכיכה עשויה מלבה.
מה תעשה?
סליחה יש איזה תקלה עם הציטוט במחשב שלי
------------------------------------------
"אוקיי צא שינקס" אני אומר ברוגע "תשתמש בנשיכה ואז בניצוץ במהירות ובעוצמה." אני אומר בנחישות רבה.
[URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL
טל
את אומרת לבוויזל להשתמש בפעימת מים לעבר סנדייל, אך במקום לשלוח את כדור המים בוויזל קופץ,נותן לכדור המים לעטוף אותו ושולח את עצמו לעבר סנדייל,שמתעלף מהמכה. *מזל טוב! בוויזל למד סילון אקווה!!!* השופט אומר: ''סנדייל לא יכול להילחם''. קליי מתעצבן ואומר:''זהו זה, הסוף שלך הגיע!
אקסקדריל,צא!'' ומהפוקדור יוצא פוקימון חום-כהה ענקי עם קסדת פלדה,ידי מקדחת ברזל ופסים אדומים על הבטן. את סורקת את זירת הקרב ורואה שהזירה מורכבת ממשטח חול עם כתמים סלעיים עליו, וסלעי קריסטלים נוצצים שמזדקרים לגובה. קליי אומר: ''אקסקדריל, ריצת קידוח!'' ואקסקדריל נסגר לצורת מקדחה מסתובבת ומתקדם במהירות מדאיגה לעבר בוויזל. קליי צוחק למראבה הניצחון הבטוח שלו.
מה תעשי?
שחר
אתה מעיף מבט על זירת הקרב ורואה שהזירה מורכבת ממשטח אדמה עם פתחים שמדי פעם פורצים מהם החוצה זרנוקי לבה רותחת שמתקשה לבזלת במגע עם האוויר. הטמפרטורה בזירה חמה מאוד. אתה אומר לשינקס להשתמש בניצוץ. שינקס דוהר לעבר סלאגמה, מוקף בניצוצות חשמליים, ותוך כדי זה נהפך ללבן כולו ולאט לאט מצמיח רעמה וגדל, עד שהוא הופך לאריה גדול יותר עם רעמה משולשת. *מזל טוב!!! שינקס התפתח ל לאקסיו!!!* לאחר מכן לאקסיו ממשיך לרוץ ובסופו של דבר מתנגש בסלאגמה ומעלף אותו לגמרי. השופט אומר: ''סלאגמה לא יכול להילחם'' פלאנרי אומרת בזלזול: סתם מזל של מתחילים... טורקוול צא!'' ומוציאה צב חום-צהוב ענקי עם חורים בשיריון שמהם נוטפת מגמה. פלאנרי אומרת: ''טורקוול להביור! וטורקוול שולח להביור לעבר לאקסיו.
מה תעשה?
התשובה היא: המכון הרביעי בהואן, מכון העיר לברידג' !!! מי שניצח את קליי יכול להתחיל את הקרב בתגובה הבאה:
אתה מגיע למכון העיר לברידג' ומגיע אל פלאנרי. השופט אומר:''הקרב יהיה קרב 1 על 1. כל צד ישתמש בשלושה פוקימונים המאמן הראשון שכל פוקימוניו לא יוכלו להילחם יפסיד. הקרב מתחיל!''. פלאנרי אומרת: ''סלאגמה,צא!'' ומוציאה מהפוקדור פוקימון דמוי רכיכה עשויה מלבה.
מה תעשה?
נערך לאחרונה על ידי TheHeliolisk, 10-07-2012 בשעה 08:46 PM
ספוילר
[QUOTE=torterra11;1402016]טל
את אומרת לבוויזל להשתמש בפעימת מים לעבר סנדייל, אך במקום לשלוח את כדור המים בוויזל קופץ,נותן לכדור המים לעטוף אותו ושולח את עצמו לעבר סנדייל,שמתעלף מהמכה. *מזל טוב! בוויזל למד סילון אקווה!!!* השופט אומר: ''סנדייל לא יכול להילחם''. קליי מתעצבן ואומר:''זהו זה, הסוף שלך הגיע!
אקסקדריל,צא!'' ומהפוקדור יוצא פוקימון חום-כהה ענקי עם קסדת פלדה,ידי מקדחת ברזל ופסים אדומים על הבטן. את סורקת את זירת הקרב ורואה שהזירה מורכבת ממשטח חול עם כתמים סלעיים עליו, וסלעי קריסטלים נוצצים שמזדקרים לגובה. קליי אומר: ''אקסקדריל, ריצת קידוח!'' ואקסקדריל נסגר לצורת מקדחה מסתובבת ומתקדם במהירות מדאיגה לעבר בוויזל. קליי צוחק למראבה הניצחון הבטוח שלו.
מה תעשי?
''בוויזל חמוד תשתמש באקדח מים על הזירה בכדי להפוך אותה לבוצית זה יקשה על אקסדריל ללכת ויעצור את ההתקפה שלו ואז תתקוף אותן מהר בסילון אקווה'' אומ במהרה
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
שחר
*עודכן
~~~~~~~~~~~~~
לאקסיו מתחמק בקפיצה מהלהביור,ומתחיל להשתמש בנשיכה, אבל לאט לאט השיניים שלו נטענות באנרגיה חשמלית וכשהוא נושך את טורקוול ניצוצות חשמליים עפים לכל עבר *מזל טוב! לאקסיו למד ניב רעם!!!* פלאנרי אומרת:''טורקוול חבטת גוף'' וטורקוול קופץ לאוויר,נוחת על לאקסיו ומעלף אותו. השופט אומר: ''לאקסיו לא יכול להילחם. לכל צד נשארו עוד 2 פוקימונים''. פלאנרי מחייכת חיוך ממזרי
מה תעשה?
טל
בוויזל משתמש באקדח מים על הזירה והזירה נהפכת לזירת בוץ. כמו שחשבת, אקסקדריל באמת מתקדם יותר לאט. אחר כך בוויזל יוצר מים, עוטף אותו בהם ודוהר לעבר אקסקדריל. בדרך, בוויזל מתרכז ומקפיא את הסילון, כך שבאקסקדריל פוגע סילון אקווה קפוא. *מזל טוב! בוויזל למד סילון קרח!!!* אקסקדריל מתעלף. השופט אומר: אקסקדריל לא יכול להילחם. בוויזל מנצח, מה שאומר שהניצחון שייך למאתגרת, מיקו האטסונה!'' קליי אומר לך:''כל הכבוד ילדה. מחר תמצאי בפתח המכון את הרמז הבא''
מה תעשי?
*מכיוון שהתשובה לרמז הבא כבר נחשפה, את יכולה להגיב להתחלה של הקרב החדש.
ספוילר
שחר
אתה מוציא תא גראולית' ואומר לו להשתמש בגלגל להבה. גלגל הלהבה של גראולית' דוהר לעבר השריון של טורקוול, ופוגע בו באזור הכי רגיש שלו (מתחת לשריון). אח''כ גראולית' מנסה להשתמש בהטלה סיסמית, אבל הוא לא מצליח להרים את טורקוול. פלאנרי מגחכת מניסיונות החוזרים והכושלים של גראולית' להרים את טורקוול. פתאום, את רואה לידך על הרצפה אבן כתומה-צהובה,עם להבה אדומה שבוערת בתוכה. האבן מרגישה חמה.אתה מוצא על האבן פתק שבו רשום: ''אני זיהיתי פוטנציאל לוהט טמון בגראולית' שלך. שיחזיק את האבן הזו והיא תיתן לו חיזוק קטן. בהצלחה בהמשך,בליין''.
מה תעשה?
ספוילר
שחר
אתה אומר לגראולית' להתקרב אליך ואז אתה נותן לו את האבן, לתדהמת כולם, גראולית' מתחיל לזהור ולגדול לאט לאט, עד שהוא מגיע לממדים עצומים,לאט לאט הוא מקבל צורה אחרת ואז הוא מסיים. *מזל טוב! גראולית' התפתח לארקניין!!! ()* עכשיו ארקניין דוהר לעבר טורקוול ומנסה להרים אותו, הפעם הוא מצילח בקלות, ואז הוא מטיח את טורקוול אל האדמה, מעלף אותו. השופט אומר: ''טורקוול לא יכול להילחם. לפלאנרי נשאר רק עוד פוקימון אחד'' פלאנרי כל כך כועסת כרגע, שהשיער שלה נראה אדום יותר. היא צועקת:''זה הסוף שלך! קאמראפט, צא!'' והיא מוציאה פוקימון דמוי גמל דו-דבשתי, שבמקום דבשות יש לו הרי געש קטנים. פלאנרי אומרת: קאמראפט התפרצות!'' והרי הגעש של קאמראפט מתפרצים בעוצמה ומציפים את כל הזירה באבנים לוהטות ולבה. אתה מתלבט מה לעשות, ונזכר שארקניין הוא פוקימון אש, ושאין לו בעיה לדרוך על לבה ומגמה.
מה תעשה?
ספוילר
שחר
פלאנרי אומרת: ''קאמראפט פצצת בוץ!'' וקאמראפט יורה פצצות בוץ לכל עבר. ביחד עם הלבה והמגמה זה יותר עיסת חול טובעני לוהט. אתה אומר לארקניין להשתמש בגלגל להבה וארקניין מתגלגל ומזגזג בין הפצצות ומרים מעט את קאמראפט, ואז מרים אותו לאוויר ומנחית אותו בחוזקה על הרצפה. פלאנרי אומרת: ''נשיכה!'' וקאמראפט מנסה לנשוך את ארקניין, אבל ארקניין מתחמק, קופץ על גבו של קאמראפט ונושך אותו נשיכה קפואה, שמשאירה כתם קרח גדול על גבו של קאמראפט. *מזל טוב! ארקניין למד ניב קרח!!!* קאמראפט לא מצליח לעמוד על הרגליים ומתעלף. השופט אומר: ''קאמראפט לא יכול להילחם. ארקניין ניצח, מה שאומר שהניצחון שייך למאתגר, תומאס קרטר!!!'' פלאנרי אומרת לך, עדיין בכעס: כל הכבוד שניצחת אותי. מחר בבוקר תמצא בפתח המכון את הרמז הבא ודרך אגב, במהלך הקרב נכנס לזירה איש זקן עם מקל הליכה,כובע,משקפיים ואוברול. הוא הניח משהו על הרצפה. אתה מכיר אותו? לא משנה. בהצלחה בהמשך הדרך!!!''
מה תעשה?
*מחר יהיה רמז חדש
ספוילר
[QUOTE=torterra11;1402110]שחר
פלאנרי אומרת: ''קאמראפט פצצת בוץ!'' וקאמראפט יורה פצצות בוץ לכל עבר. ביחד עם הלבה והמגמה זה יותר עיסת חול טובעני לוהט. אתה אומר לארקניין להשתמש בגלגל להבה וארקניין מתגלגל ומזגזג בין הפצצות ומרים מעט את קאמראפט, ואז מרים אותו לאוויר ומנחית אותו בחוזקה על הרצפה. פלאנרי אומרת: ''נשיכה!'' וקאמראפט מנסה לנשוך את ארקניין, אבל ארקניין מתחמק, קופץ על גבו של קאמראפט ונושך אותו נשיכה קפואה, שמשאירה כתם קרח גדול על גבו של קאמראפט. *מזל טוב! ארקניין למד ניב קרח!!!* קאמראפט לא מצליח לעמוד על הרגליים ומתעלף. השופט אומר: ''קאמראפט לא יכול להילחם. ארקניין ניצח, מה שאומר שהניצחון שייך למאתגר, תומאס קרטר!!!'' פלאנרי אומרת לך, עדיין בכעס: כל הכבוד שניצחת אותי. מחר בבוקר תמצא בפתח המכון את הרמז הבא ודרך אגב, במהלך הקרב נכנס לזירה איש זקן עם מקל הליכה,כובע,משקפיים ואוברול. הוא הניח משהו על הרצפה. אתה מכיר אותו? לא משנה. בהצלחה בהמשך הדרך!!!''
מה תעשה?
*מחר יהיה רמז חדש[/QUOTE
נערך לאחרונה על ידי the rock, 10-08-2012 בשעה 09:25 AM
[URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)