שחר
אתה לא יכול לעשות שום דבר חוץ מלהילחם במנהיגי המכון כשיהיו חידות (פעם ביום). האיוונט ייגמר בעוד יומיים. הראשון שינצח את כל 5 מנהיגי המכון יזכה בפרס. ולא,אתה לא מקבל את התגים
מה נסגר עם פוקימוני אש ואדמה?xdאתה מגיע למכון העיר לברידג' ומגיע אל פלאנרי. השופט אומר:''הקרב יהיה קרב 1 על 1. כל צד ישתמש בשלושה פוקימונים המאמן הראשון שכל פוקימוניו לא יוכלו להילחם יפסיד. הקרב מתחיל!''. פלאנרי אומרת: ''סלאגמה,צא!'' ומוציאה מהפוקדור פוקימון דמוי רכיכה עשויה מלבה.
מה תעשה?
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
מחר יצא הרמז האחרון של האיוונט. כדאי לכם להזדרז כי האיוונט ייגמר ברגע שאחד מהשחקנים ינצח את כל חמשת מנהיגי המכון. כרגע במקום הראשון נמצא שחר (the rock) שניצח כבר שלושה מנהיגי מכון. מי שרוצה לנצח כדאי לו להעלות הילוך במהירות ולקוות למזל.
*אם אתם ניצחתם את כל מנהיגי מכון שהיו זמינים באותו יום תצטרכו לחכות עד הרמז הבא ביום שלמחרת. בהצלחה לכולם!!!
למי שניצח את פלאנרי: רמז חדש!
''מכוני נמצא ליד מערת קרח. המכון שלי הוא מחסן קרח קטן. העיר שלי נמצאת ליד אגם עם אגדה על דרקון ים זועם. מי אני?''כמו אתמול, מי שניצח את פלאנרי שולח לי בה''פ את הפיתרון,ובתגובה הוא יקבל ה''פ נוספת עם תגובת פתיחה לקרב של היום. את התגובה שלי מצטטים ורושמים תגובה משלכם במ''ת. אחרי שמי שפתר רושם את התגובה אני אחשוף את הפיתרון וכל השאר יוכלו גם להגיב.
*אם מישהו שולח אליי פיתרון שגוי, הוא לא יוכל לשלוח עוד פתרונות באותו היום.
אנדי
אתה סורק את הזירה ורואה שהיא מורכבת מקרקע חולית עם כתמים סלעיים עליה, ובנוסף הזירה משובצת בקריסטלים שמזדקרים לגובה. אתה מוציא את אבומאסנוו ואומר לו להשתמש בפטיש עץ. היד של אבומאסנוו זוהרת באור לבן ומתרסקת על סנדייל בפיצוץ של גזע וענפים. קליי אומר: ''סנדייל נשיכה!'' וסנדייל נושך את היד של אבומאסנוו ולא מרפה. אבומאסנוו מתרוצץ בפאניקה בכל הזירה כשסנדייל עדיין לופת את היד שלו. אתה מסתכל על קליי ורואה אותו מחייך,כאילו זו האסטרטגיה שלו.
מה תעשה?
טל
עד עכשיו זה היה במקרה אבל מהקרב הבא יהיו כבר סוגים אחרים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את סורקת את הזירה ורואה שהזירה מורכת מאדמה געשית (בזלת) עם פתחים עגולים על הזירה שמדי פעם פורצים מהם זרמי לבה רותחת, שלא כדאי לבוויזל לדרוך בהם. בוויזל משתמש באקדח מים לעבר סלאגמה וסלאגמה נפגע קשה. לאחר מכן בוויזל יורה קרן תכולה עם הרגשה קפואה לעבר סלאגמה ומקפיא אותו בגוש קרח. *מזל טוב! בוויזל למד קרן קרח!!!* לאחר מכן בוויזל מתחיל לזנק בסילון אקווה, תוך כדי סילון האקווה משתמש בקרן קרח ועף לעבר סלאגמה בסילון קפוא. הקרח נשבר וסלאגמה מתעלף. השופט אומר: ''סלאגמה לא יכול להילחם! לפלאנרי נשארו עוד 2 פוקימונים'' את מרגישה שהטמפרטורה בחדר עולה. פלאנרי אומרת, עדיין ברוגע ובקלילות: ''מאקארגו, צא החוצה!'' ומוציאה חילזון שגופו עשוי ממגמה וקונכייתו עשוייה מאבני בזלת,שנוזלת מהם לבה רותחת. פלאנרי אומרת: מאקארגו, מפולת סלעים!'' ומאקארגו מכוון אל בוויזל ערמות סלעים ענקיים שנופלים לכיוונו במהירות.
מה תעשי?
ספוילר
אנדי
אבומאסנוו מנסה להעיף את סנדייל מהיד שלו, וכשהוא רואה שהוא לא מצליח, הוא מנצל את היתרון ונותן לסנדייל אגרופי קרח לתוך הגרון עד שהוא מרפה. לאחר מכן, ידיו ורגליו של אבומאסנוו נעטפות במין מעטפת-קרח ופועות בסנדייל מכל הכיוונים עם מטח של בעיטות ואגרופים, שנותנים תחושה קפואה בזירה.*מזל טוב! אבומאסנוו למד קרב קרח!!!* לאחר כל זה סנדייל מתעלף. השופט אומר:''סנדייל לא יכול להילחם. לקליי נשאר עוד פוקימון אחד.'' קליי ממש מתעצבן וצועק: ''לא תנצח אותי בחיים! סייסמיטואד, צא!'' ומהפוקדור יוצאת צפרדע מפלצתית ענקית שקרקור אחד שלה מרעיד את כל הזירה. קליי אומר:''סייסמיטואד חומצה!'' וסייסמיטואד שולח לעבר אבומאסנוו חומצה מעכלת ומסוכנת מאוד
מה תעשה?
ספוילר
אנדי
אבומאסנוו מנסה להשתמש בפטישי עץ אך החומצה פוגעת בו קשות ומחלישה אותו. אבומאסנוו ניגש אל סייסמיטואד ומשתמש בכמה פטישי עץ שהוא יכול ופוגע קשה בסייסמיטואד, ואז משתמש בקרב קרח ארוך וכואב לשני הצדדים ובסופו של דבר ססיסמיטואד ואבומאסנוו מתעלפים שניהם. השופט אומר: ''שני הצדדים לא יכולים להילחם. לקליי לא נשארו פוקימונים מה שאומר שהניצחון שייך למאתגר, אנדי וורטהם!.'' קליי אומר, עדיין קצת כועס: כל הכבוד ילד. מחר יחכה לך בפתח המכון הרמז הבא.
*מכיוון המכון הבא כבר התגלה, אתה יכול להגיב לתגובת פתיחה של פלאנרי (כמה הודעות קודם)
מה תעשה?
ספוילר
אנדי
אתה מוציא את היפופוטאס. אתה אומר לה להשתמש בלעיסה,והיפופוטאס רצה לעבר סלאגמה ונושכת אותה בחוזקה. לאחר מכן היא חופרת בור, ואת כל החול היא מעיפה על סלאגמה. לאחר מעט זמן החול מתנדף ונחשף שסלאגמה התעלפה. השופט אומר: ''סלאגמה לא יכולה להילחם. לפלאנרי נשארו עוד שני פוקימונים.''
אתה מרגיש שהטמפרטורה בחדר עולה. פלאנרי אומרת, בנינוחות עדיין:''טורקוול צא! תשתמש במשיכה!'' טורקוול יוצא ושולח לבבות לעבר היפופוטאס, מה שגורם לה להתאהב בו. היפופוטאס מאוהבת, ויש סיכוי גבוה שהיא לא תתקיף
מה תעשה?
ספוילר
שם:רועי
שם במשחק:אנדרו
רקע:אנדרו נולד במחוז קנטו. אביו היה חבר בצוות רוקט ואימו של אנדרו מתה בלידתו באותו זמן והמשפחה של אנדרו גרו בכפר סודי על אי לא רחוק מהמחוז, יחד עם שאר המשפחות של חברי הצוות, שאף אחד לא מכיר. בגלל שחי עם צוות רוקט הושפע אנדרו מחברי הצוות ושאף להצתרף לצוות בדיוק כמו אביו. אבל לפני שהספיק להגשים את חלומו צוות רוקט הובס ולאחר חיקירות רבות התגלה שאביו של אנדרו בגד בצוות ומסר מידע שהוביל לתבוסת הצוות. המעשה של אביו שינה את תפיסת העולם של אנדרו ולאחר שיחה ארוכה איתו הבין שהמניעים של צוות רוקט היו מושחתים. ביום הבא אביו של אנדרו לא חזר הביתה. אנדרו ישב שעות וחיכה לו ולסבוף הבין שהוא לא יחזור. אנדרו חי לבדו חמש שנים ובזמן הזה הצליח לגלות שכמה חברים מצוות רוקט ברחו מהכלא והתנקשו באביו ועל צוות ראמפ"ג. נחוש בדעתו, אנדרו החליט לנקום על מות אביו ולהביס את צוות ראמפ"ג.
תיאור:אנדרו הוא ילד בן 15 בגובה של 1.65 מטר, יש לו עיניים ירוקות בוהקות ולרוב הוא לובש חולצת טי כחולה כהה ומכנסי טריניינג שחורות, הוא נועל נעליים שחורות ושערו חום מתולתל
אופי: מתבודד אבל בעל חשיבה יצירתית נוטה לחשוד באנשים אך שומר את ריגשותיו לעצמו ברוב המיקרים(רגוע)
פוקימון התחלתי:מורקרו אבל עים זה רק מהרששימה אז נאמל
דרגה א:פריליש
דרגה ב':דרטיני
חפצים:
דרגה:
פוקימונים:
שותף:
אם כן:
שם השותף:
תיאור השותף:
הערות/הארות:בלי שותף ולגבי ההתחלתי אים אי אפשר מורקרו אני אשמח לתפוס אחד
נערך לאחרונה על ידי Roronoa zoro, 10-09-2012 בשעה 09:52 AM
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
אנדי
שינקס משתמש בכמה ניצוצות לעבר טורקוול. הוא פוגע שוב פעם ושוב פעם וטורקוול כבר ממש מותש. בסופו של דבר, שינקס צועק לאוויר צעקה חזקה והופך כולו ללבן. הוא לאט לאט סופג חומרים כחולים זוהרים מהאוויר, ובסופו של דבר,להפתעת כולם, הוא חוזר לצבעים הרגילים,וכולם מגלים שהוא התפתח ללאקסיו! מיד אחר כך לאקסיו אוגר ליד זנבו כדור חשמלי נוצץ ומיד שולח אותו בחוזקה אל טורקוול. *מזל טוב! שינקס התפתח ללאקסיו! ()!!!* *מזל טוב! לאקסיו למד כדור אלקטרו!!!*.לאחר כל זה טורקוול מתעלף. השופט אומר:''טורקוול לא יכול להילחם! לפלאנרי נשאר רק עוד פוקימון אחד!''. עכשיו החדר נהיה ממש רותח. פלאנרי צועקת: ''אתה לא תתחמק מזה! קאמראפט צא! תשתמש בפצצת בוץ!'' ומהפוקדור יוצא גמל כתום ענקי עם שני הרי געש על הגב, שמתחיל לירות לעבר לאקסיו כדורי בוץ מסריח קטלניים.
מה תעשה?
רועי-
בחרת שלושה התחלתיים מדרגה א' (נאמל,מגנמייט,פריליש). תבחר רק שניים מהם, תערוך ואתה רשום.
ספוילר
טל
עד עכשיו זה היה במקרה אבל מהקרב הבא יהיו כבר סוגים אחרים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את סורקת את הזירה ורואה שהזירה מורכת מאדמה געשית (בזלת) עם פתחים עגולים על הזירה שמדי פעם פורצים מהם זרמי לבה רותחת, שלא כדאי לבוויזל לדרוך בהם. בוויזל משתמש באקדח מים לעבר סלאגמה וסלאגמה נפגע קשה. לאחר מכן בוויזל יורה קרן תכולה עם הרגשה קפואה לעבר סלאגמה ומקפיא אותו בגוש קרח. *מזל טוב! בוויזל למד קרן קרח!!!* לאחר מכן בוויזל מתחיל לזנק בסילון אקווה, תוך כדי סילון האקווה משתמש בקרן קרח ועף לעבר סלאגמה בסילון קפוא. הקרח נשבר וסלאגמה מתעלף. השופט אומר: ''סלאגמה לא יכול להילחם! לפלאנרי נשארו עוד 2 פוקימונים'' את מרגישה שהטמפרטורה בחדר עולה. פלאנרי אומרת, עדיין ברוגע ובקלילות: ''מאקארגו, צא החוצה!'' ומוציאה חילזון שגופו עשוי ממגמה וקונכייתו עשוייה מאבני בזלת,שנוזלת מהם לבה רותחת. פלאנרי אומרת: מאקארגו, מפולת סלעים!'' ומאקארגו מכוון אל בוויזל ערמות סלעים ענקיים שנופלים לכיוונו במהירות.
מה תעשי?[/quote]
''בוויזל! אוקיי תתחמק ואז תשתמש על זרם הלבה הבא שיצא בקרן קרח בכדי שיקפא ככה על כולם ואז אקדח מים על מאקארגו!'' אצעק
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
טל
את אומר לבוויזל מה לעשות. בוויזל מתחיל להשתמש בקרן קרח על כל החורים של הלבה ומקפיאה אותם. פלאנרי צוחקת ואומרת:''זה לא משנה כמה תנסי ילדה,הלבה תמשיך לפרוץ מהחורים ורק תמיס את הלבה שהקפאת'' לאחר כל זה, בוויזל שולח אקדח מים עוצמתי לעבר מאקארגו, פוגע בו קשה מאוד ומעלף אותו. את מרגישה שהחדר נהיה רותח כמו תנור. השופט אומר: ''מאקארגו לא יכול להילחם. לפלאנרי נשאר עוד פוקימון אחד''. פלאנרי צועקת בזעם:''את לא תנצחי אותי ילדה! טורקוול צא!'' היא אומרת. ''טורקוול תשתמש בפיצוץ אש!'' וטורקוול שולח לעבר בויזל להביור גדול ועצמתי שמתפצל לחמישה להביורים שונים, כולם פונים לעבר בוויזל.
מה תעשי?
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)