Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 62 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    אתה מגיע לעיר מאהוגני ונכנס למכון. אתה מתקדם לאט לאט במכון עד שאתה מגיע לקצה המכון. אתה מוכן להילחם בפרייס, והשופט אומר: ''הקרב יהיה קרב 1 על 1. כל מאמן ישתמש בשני פוקימונים. המאמן הראשון ששני פוקימוניו לא יוכלו להילחם יפסיד.'' פרייס אומר:''סיל,צא!'' ומהפוקדור יוצא כלב-ים קטן. אתה סורק את הזירה ורואה שהזירה מורכבת מרחבת קרח ענקית עם סלעי קרח מחודדים שמזדקרים,וברכת מים גדולה במרכז.
    מה תעשה?

"צא לוקסיו" אני אומר בחיוך קטן "לוקסיו נשיכה ואז ניצוץ" אני אומר בתקיפות.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    שחר
    אתה מוציא את לאקסיו. לאקסיו דוהר לעבר סיל ומנסה לנשוך אותו והוא תופס את סיל חזק מאוד בשיניו. אח''כ רואים את סיל כולו מתחשמל ונפגע, כשמקור החשמל הם שיניו של לאקסיו. פרייס אומר:''סיל קרן קרח!'' וסיל שולח קרן קפואה אל לאקסיו,ושיניו של לאקסיו סופגות את המכה. לאחר מכן לאקסיו נושך את סיל בנשיכה קפואה. *מזל טוב! לאקסיו למד ניב קרח!!!* השופא אומר:''סיל לא יכול להילחם. לפרייס יש עוד פוקימון אחד!'' פרייס אומר בקרירות נינוחה:''פיילוסווין,צא!'' ומהפוקדור יוצא חזיר בר גבוה מאוד עם ניבים בתחתיתו. פרייס אומר:''פיילוסווין,יריית בוץ!'' ופפילוסווין שולח לעבר לאקסיו זרנוק של בוץ סמיך ורטוב.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי torterra11 צפה בהודעה
    שחר
    אתה מוציא את לאקסיו. לאקסיו דוהר לעבר סיל ומנסה לנשוך אותו והוא תופס את סיל חזק מאוד בשיניו. אח''כ רואים את סיל כולו מתחשמל ונפגע, כשמקור החשמל הם שיניו של לאקסיו. פרייס אומר:''סיל קרן קרח!'' וסיל שולח קרן קפואה אל לאקסיו,ושיניו של לאקסיו סופגות את המכה. לאחר מכן לאקסיו נושך את סיל בנשיכה קפואה. *מזל טוב! לאקסיו למד ניב קרח!!!* השופא אומר:''סיל לא יכול להילחם. לפרייס יש עוד פוקימון אחד!'' פרייס אומר בקרירות נינוחה:''פיילוסווין,צא!'' ומהפוקדור יוצא חזיר בר גבוה מאוד עם ניבים בתחתיתו. פרייס אומר:''פיילוסווין,יריית בוץ!'' ופפילוסווין שולח לעבר לאקסיו זרנוק של בוץ סמיך ורטוב.
    מה תעשה?
    "אוקיי לאקסיו תקפןץ הצידה ותתחמק ולאחר מכן תשתמש בניצוץ ואז בנשיכה." אני אומר בנינוחות מפתיעה.

4. היזהרו מחיקויים!
    שחר
    לאקסיו קופץ הצידה ומתחמק. אחר כך הוא רץ אל פיילוסווין ומשתמש בניצוץ, אבל לפיילוסווין לא קורה דבר. פרייס אומר: ''עצה קטנה ילד. סווינאב,פיילוסווין ומאמוסווין הם פוקימוני קרח, אבל הם גם פוקימוני אדמה לכן מתקפות חשמל לא משפיעות עליהם.'' אחר כך לאקסיו מתחיל להתגררות ולהשתחצן מול הפרצוף של פיילוסווין, עד שפיילוסווין כל כך מתעצבן שהוא לא שם לב לאן הוא הולך ומה הוא עושה.*מזל טוב! לאקסיו למד יהירות-swagger!!!* אחר כך לאקסיו רץ אל פיילוסווין ונושך אותו מכל הכיוונים,עד שהוא מתעלף. השופט אומר:''פיילוסווין לא יכול להילחם. לאקסיו ניצח,מה שאומר שהניצחון שייך למאתגר, תומאס קרטר!'' פרייס אומר לך, עדיין מאוד רגוע:''כל הכבוד. מחר תמצא בפתח המכון את הרמז הבא. בהצלחה! אתה קרוב לסיום!!!''

למי שניצח את פרייס: רמז חדש!
    ''מכוני נמצא בעיר גדולה,ליד הר גדול.בעיר שלי נמצא פסל גדול של פוקימון אגדי ומסתורי. הדרך להגיע במכון אליי היא דרך שעון פרחים. מי אני?''כמו אתמול, מי שניצח את פרייס שולח לי בה''פ את הפיתרון,ובתגובה הוא יקבל ה''פ נוספת עם תגובת פתיחה לקרב של היום. את התגובה שלי מצטטים ורושמים תגובה משלכם במ''ת. אחרי שמי שפתר רושם את התגובה אני אחשוף את הפיתרון וכל השאר יוכלו גם להגיב.
    *אם מישהו שולח אליי פיתרון שגוי, הוא לא יוכל לשלוח עוד פתרונות באותו היום.

רועי
    *רשום תבחר צבע. אבל תוכל להגיב להתחלה רק כשייגמר האיוונט אז אני אשלח לך ה''פ כשהוא ייגמר ותוכל להגיב להתחלה
    נערך לאחרונה על ידי TheHeliolisk, 10-09-2012 בשעה 04:10 PM
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    נכון!!!
    התגובה: אתה נכנס למכון ומגיע לגרדניה. אתה סורק את זירת הקרב ורואה שהזירה היא זירה עשבית עם עצים גבוהים ושיחים עבותים עליה. השופט אומר: ''כל צד ישתמש בשני פוקימונים. הצד הראשון שייגמרו לו הפוקימונים יפסיד. הקרב מתחיל!!!''. גרדניה אומרת:'' קרניביין צא!'' ומהפוקדור יוצא פוקימון דמוי לוכד זבובים ענקי. גרדניה אומרת: קרניביין קליע זרעים!''
    מה תעשה?
    "אוקיי צא לאקסיו תשתמש בניב קרח אחד אחרי השני במשך שלוש פעמים" אני אומר כאילו באמת עשיתי תוכנית לקרב

6. היזהרו מחיקויים!
    למי שניצח את פרייס: המכון האחרון הוא המכון השני בסינו,מכון העשב של העיר אטרנה.
    התחלה:
    אתה נכנס למכון ומגיע לגרדניה. אתה סורק את זירת הקרב ורואה שהזירה היא זירה עשבית עם עצים גבוהים ושיחים עבותים עליה. השופט אומר: ''כל צד ישתמש בשני פוקימונים. הצד הראשון שייגמרו לו הפוקימונים יפסיד. הקרב מתחיל!!!''. גרדניה אומרת:'' קרניביין צא!'' ומהפוקדור יוצא פוקימון דמוי לוכד זבובים ענקי. גרדניה אומרת: קרניביין קליע זרעים!''
    מה תעשה?

שחר
    לאקסיו לא מקבל פקודה להתחמק מקלי הזרעים ולכן הוא נפגע ממנו. לאחר מכן לאקסיו משתמש שלוש פעמים בניב קרח, פוגע קשות בקרניביין ולגמרי מעלף אותו. השופט אומר:קרניביין לא יכול להילחם. לגרדניה נשאר עוד פוקימון אחד''. גרדניה אומרת, עדיין בקול החביב שלה:''טורטרה צא! תשתמש ברעידת אדמה!'' ומיד לאחר הפקודה אתה,גרדניה והשופט עולים על במות מוגבהות בזמן שטורטרה מתחיל להרעיד את האדמה במתקפה קטלנית,שתוך שניות ספורות תמוטט את לאקסיו.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    למי שניצח את פרייס: המכון האחרון הוא המכון השני בסינו,מכון העשב של העיר אטרנה.
    התחלה:

שחר
    לאקסיו לא מקבל פקודה להתחמק מקלי הזרעים ולכן הוא נפגע ממנו. לאחר מכן לאקסיו משתמש שלוש פעמים בניב קרח, פוגע קשות בקרניביין ולגמרי מעלף אותו. השופט אומר:קרניביין לא יכול להילחם. לגרדניה נשאר עוד פוקימון אחד''. גרדניה אומרת, עדיין בקול החביב שלה:''טורטרה צא! תשתמש ברעידת אדמה!'' ומיד לאחר הפקודה אתה,גרדניה והשופט עולים על במות מוגבהות בזמן שטורטרה מתחיל להרעיד את האדמה במתקפה קטלנית,שתוך שניות ספורות תמוטט את לאקסיו.
    מה תעשה?
    "אוקיי לאקסיו תתחמק תוך כדי קפיצה על טורטרה ואז תשתמש בניב קרח בשיא הכח" אני אומר בלי לחשוב פעמיים.

8. היזהרו מחיקויים!
    שחר
    לאקסיו קופץ ומתחמק בדיוק בזמן מהרעידה. מיד אחר כך הוא נוחת על טוטרה ומתחיל לנשוך אותו עם שיניים מצופות מקרח מכל הכיוונים, עד שהוא מתעלף. השופט אומר:''טורטרה לא יכול להילחם. לאקסיו ניצח,מה שאומר שהניצחון בקרב ו''במרוץ לסוכה'' שייך למאתגר, תומאס קרטר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!''. גרדניה מברכת אותך על זכייתך וגישה לך פוקדור צהוב עם איור של עלי דקל בחלקו העליון. ''זה הפרס שלך על הניצחון בתחרות'' היא אומרת. ''בהצלחה בהמשך ההרפתקה!!!'' והיא מנופפת לך לשלום, תוך כדי שאתה חוזר לבסיס ומתכונן לחזור לשגרה.

לחלוקת הפרסים להיכנס לספוילר. (כל השחקנים)
    Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

9. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *2 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 1 יום למשימה חדשה.
    *השעה במשחק-אחה''צ
    *כסף-5,500 פ''ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את רצה לכיוון המדריך יחד עם מיקואו, ואתם מתחילים להקשיב לו: ''ברוכים הבאים לעיר קסטליה, העיר הגדולה ביותר ביונובה. למאמנים מביניכם, תעקבו אחרי השלטים הירוקים-בהירים עד שתגיעו למכון. למבקרים, הייתי ממליץ ללכת לרחוב קסטליה. השלטים הוורודים יובילו אתכם ל''רובע המתוקים'', בו בין השאר תמצאו את דוכן ה''קסטליהקונס'' המפורסם, וחנויות ודוכני ממתקים מהטובים ביונובה. השלטים הכחולים יובילו אתכם למוזיאון האמנות של קסטליה, בו תוכלו למצוא יצירות אמנות של ברג', מנהיג המכון, ושל אמנים רבים אחרים. השלטים הצהובים יובילו אתכם לפארק, אשר נערכת בו פעם ביום תחרות צילום שתוכלו להשתתף בה, והשלטים האדומים יובילו אתכם ל''מרכז'', בו תמצאו חנויות בגדים,צעצועים,טלפונים ושאר דברים באיכות הגבוהה ביונובה, מזרקה גדולה ומפוארת ויציאה לדרך 4. תיהנו מהשהות בעיר!''
    ואז הוא עוזב את הקבוצה. מיקואו שואל אותך:''לאן נלך?''
    מה תעשי?
    אני רוצה דירלינג

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    *בשביל שהאיוונט יתחיל, אני צריך שגם טל (Wendy( ודור (Joey Tribbiani יגיבו אז מי שיכול להגיד להם בנוסף לה''פ שאני שלחתי להם שיגיד.

שחר
    *כסף-5,000 פ''ד
    *שעה-?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    שינקס מתחמק מעלי התער. לאחר מכן ,שינקס רץ במהירות לעבר צ'יקוריטה, כשלאט לאט חשמל מתחיל לעטוף אותו, ובסוף הוא מתנגש בחוזקה בצ'יקוריטה. לאחר מכן הוא נושך את צ'יקוריטה ומעלף אותה *מזל טוב! שינקס למד נשיכה!*גראולית' מחכה שטרטוויג יתקרב אליו, ואז הוא קופץ ומנסה להשתמש בגחלת, אך במקום זה הוא מתחיל להתגלגל כשהאש עוטפת אותו, ואז מתנגש בטרטוויג ומעלף אותו. *מזל טוב! גראולית' למד גלגל להבה!* ברנדון אומר לך: ''יפה יפה, ניצחת אותי. הגיע הזמן לשלב השני'' הוא אומר וזורק אליך פוקדור נוסף, גם הוא אדום כולו. אתה מחזיר את הפוקימונים שלך וברנדון אומר:''סרביין, צא!'' ומוציא החוצה פוקימון שנראה כנחש עשב עם רגליים. ''ברגע שץוציא את הפוקימון שלך נתחיל'' הוא אומר.
    מה תעשה?

עומר
    *0 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 3 יום למשימה חדשה.
    *השעה במשחק-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    אתה אומר לפוריגון 2 להתחמק מהמתקפה, ואז אומר לו להשתמש במתקפת טריו. פוריגון 2 מרחף ומתחמק, ואז שולח לכיוון דאגטריו שילוב קטלני של להבות,ברקים וקרח. דאגטריו נפגע קשה מהמתקפה.
    האיש אומר: ''דאגטריו,חפירה!'' ודאגטריו נבלע בתוך האדמה. אתה לא יודע איפה הוא הולך לצאת.
    מה תעשה?

אנדי
    רשום. תבחר צבע ותגיב להתחלה.
    ״פוריגון, קפוץ ואז תשתמש במתקפת טריו על הרצפה!״ אני אגיד לפוריגון 2
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

11. היזהרו מחיקויים!
    הודעות-
    *האיוונט נכמר בהצלחה! האיוונט הבא יהיה בסביבות חנוכה.
    *משישי הזה בצהריים ועד שבת בערב אני לא יוכל להגיב כי אני יוצא למחנה . בשבת בערב אני אשתדל להגיב.מחר אניגם לא אהיה כל כך הרבה זמן
    *אנדי\צ'ופר- יש לך פוקימון עשב לבחירתך לקחת,התפתחות ראשונה
    *כל ההתפתחויות ולמידות המתקפות שקרו במהלך האיוונט תקפות מעכשיו!

שחר
    *כסף-5,000 פ''ד
    *שעה-צהריים
    אתה מוציא את טוקסיקרוק ואומר לו להשתמש בדופק אפל. טוקסיקרוק משחרר הילה מזוויעה עם מחשבות אפלות לעבר סרביין ופוגע בו קשות. אחר כך טוקסיקרוק דוקר את סרביין עם היד מכוסת הרעל שלו, פוגע בו קשה מאוד ומעלף אותו. ברנדון אומר לך:''כל הכבוד! עברת את מבחן הקבלה לצוות! בתור חבר צוות רשמי,אני מגיש לך את סיכת הטירון,סיכה שמודיעה לשאר הסוכנים שאתה סוכן של צוות אג'נטרה בדרגת טירון. בנוסף,לכל סוכן יש בסיס שבו הוא ישן ואליו הוא חוזר לאחר פעולותיו. הבסיס שלך ממקום בעיר וורמיליון שבמחוז קנטו. בהצלחה!'' הוא אומר ומשאיר אותך לבד בהאנגר החשוך.
    מה תעשה? (טיפ-תקרא בדף הרשומים את תכולת התיק שלך,זה יכול לעזור)

אנדי
    *כסף-5,000 פ''ד
    *שעה-?
    אתה מוציא את היפופוטאס ואת לאקסיו. מולך ברנדון אומר:''קלפה,איגליבאף צאו!'' ומוציא פוקימון אחד שנראה כמו כוכב קטן ופוקימון שני שנראה כמו בלון ורוד. ''קלפה סטירה כפולה!איגליבאף שירה!'' הוא אומר. לאקסיו מבצע תמרוני התחמקות מרשימים מהשירה ומיד אחר כך הוא דוהר לעבר איגליבאף,עטוף בניצוצות חשמליים ומעלף אותו. מצד שני, היפופוטאס נסוג מהסטירות של קלפה ומיד אחר כך נושך את קלפה בחוזקה, עד שגם הוא מתעלף. אתה וברנדון מחזירים את הפוקימונים שלכם. ברנדון אומר:''יפה יפה ילד,הרשמת אותי,עכשיו הגיע הזמן לשלב השני.' הוא אומר וזורק אליך פוקדור ירוק-לבן עם הרגשה קפואה שנודפת ממנו. ''מונפרנו צא!'' הוא אומר ומוציא קוף כתום בגודל בינוני עם כתם כחול על הפרצוף,וזנב אש ארוך. ''הפוקימון הזה יבחן באמת את יכולותיך וכישוריך כסוכן. מונפרנו קיצוץ קארטה!'' הוא אומר ומונפרנו מחכה עם יד הקראטה שלו שתוציא את הפוקימון שלך.
    מה תעשה?

טל
    *השעה במשחק-אחה''צ
    *כסף-5,500 פ''ד
    *אין בעיה כבר מעדכן את דירלינג. דירלינג תהיה בצורת קיץ מכיוון שעכשיו קיץ. (לפי שחור\לבן)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
    את רצה אל הפלאזה (אזור החנויות) כשמיקואו מתקשה לעמוד בקצב שלך. את רצה לכל חנויות הבגדים והצעצועים ומעיפה מבטים על כל המוצרים בחנויות, ולאחר מכן הולכת אל חנות הטלפונים במטרה לקנות טלפון. מיקואו עוצר אותך ואומר:''מה קרה לך?התבלבלת?יש לך כבר טלפון!'' את נבוכה מאוד ולא מגיבה.
    מיקואו אומר:''בגלל שאת רצת ישר לפה,אני אומר שעכשיו נלך לעשות מה שאני רוצה,שזה אומר ללכת לפארק ולהשתתף בתחרות הצילום.
    מה תעשי?

עומר
    *0 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 3 יום למשימה חדשה.
    *השעה במשחק-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    אתה אומר לפוריגון לקפוץ ולהשתמש במתקפת טריו על הרצפה. פוריגון קופץ, ויורה אל הרצפה שילוב קטלני של קרח,להבות וברקים. בסופו של דבר דאגטריו יוצא בכאב מתוך האדמה ומתעלף. האיש שנלחמת מולו אומר לך:''כל הכבוד! אתה החבר הראשון אי פעם במועדון שניצח אותי! כפרס, אני נותן לך כרטיס רב-פעמי לספינה ס.ס אן, שעוגנת עכשיו בנמל! רוץ לעלות עליה ותגיע לאיים חדשים ולמקומות חדשים. בנוסף, הספינה היא ספינת יוקרה
    מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי TheHeliolisk, 10-10-2012 בשעה 11:35 PM
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    הודעות-
    *האיוונט נכמר בהצלחה! האיוונט הבא יהיה בסביבות חנוכה.
    *משישי הזה בצהריים ועד שבת בערב אני לא יוכל להגיב כי אני יוצא למחנה . בשבת בערב אני אשתדל להגיב.מחר אניגם לא אהיה כל כך הרבה זמן
    *אנדי\צ'ופר- יש לך פוקימון עשב לבחירתך לקחת,התפתחות ראשונה
    *כל ההתפתחויות ולמידות המתקפות שקרו במהלך האיוונט תקפות מעכשיו!

שחר
    *כסף-5,000 פ''ד
    *שעה-צהריים
    אתה מוציא את טוקסיקרוק ואומר לו להשתמש בדופק אפל. טוקסיקרוק משחרר הילה מזוויעה עם מחשבות אפלות לעבר סרביין ופוגע בו קשות. אחר כך טוקסיקרוק דוקר את סרביין עם היד מכוסת הרעל שלו, פוגע בו קשה מאוד ומעלף אותו. ברנדון אומר לך:''כל הכבוד! עברת את מבחן הקבלה לצוות! בתור חבר צוות רשמי,אני מגיש לך את סיכת הטירון,סיכה שמודיעה לשאר הסוכנים שאתה סוכן של צוות אג'נטרה בדרגת טירון. בנוסף,לכל סוכן יש בסיס שבו הוא ישן ואליו הוא חוזר לאחר פעולותיו. הבסיס שלך ממקום בעיר וורמיליון שבמחוז קנטו. בהצלחה!'' הוא אומר ומשאיר אותך לבד בהאנגר החשוך.
    מה תעשה? (טיפ-תקרא בדף הרשומים את תכולת התיק שלך,זה יכול לעזור)

אני משתגר לבסיס ורמיליון מאושר מהניצחון.

13. היזהרו מחיקויים!
    שחר
    *כסף-5,000 פ''ד
    *שעה-צהריים
    אתה משתגר לבסיס בוורמיליון ונכנס. הפקידה אומרת: ''אה אתה בטח החדש. ברוך הבא לצוות אג'נטרה! החדר שלך הוא חדר מס' 562. שים לב שיש לך שותף בצוות,שמתגורר איתך באותו חדר ומבצע יחד איתך את המשימות. בהצלחה!''
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שחר
    *כסף-5,000 פ''ד
    *שעה-צהריים
    אתה משתגר לבסיס בוורמיליון ונכנס. הפקידה אומרת: ''אה אתה בטח החדש. ברוך הבא לצוות אג'נטרה! החדר שלך הוא חדר מס' 562. שים לב שיש לך שותף בצוות,שמתגורר איתך באותו חדר ומבצע יחד איתך את המשימות. בהצלחה!''
    מה תעשה?
    הולך לחדר בכיף ומחפש להכיר את השותף ותוהה בליבי האם הוא חבר טוב או שהוא בכלל בעל אופי מעצבן.

15. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=torterra11;1403414][SIZE="5"]הודעות-

טל
    *השעה במשחק-אחה''צ
    *כסף-5,500 פ''ד
    *אין בעיה כבר מעדכן את דירלינג. דירלינג תהיה בצורת קיץ מכיוון שעכשיו קיץ. (לפי שחור\לבן)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
    את רצה אל הפלאזה (אזור החנויות) כשמיקואו מתקשה לעמוד בקצב שלך. את רצה לכל חנויות הבגדים והצעצועים ומעיפה מבטים על כל המוצרים בחנויות, ולאחר מכן הולכת אל חנות הטלפונים במטרה לקנות טלפון. מיקואו עוצר אותך ואומר:''מה קרה לך?התבלבלת?יש לך כבר טלפון!'' את נבוכה מאוד ולא מגיבה.
    מיקואו אומר:''בגלל שאת רצת ישר לפה,אני אומר שעכשיו נלך לעשות מה שאני רוצה,שזה אומר ללכת לפארק ולהשתתף בתחרות הצילום.
    מה תעשי?

''נו טוב'' אומר בחיוך ואלך אחרי מיקואו בשמחה.
    אלך להרשם לתחרות הצילום ואז אשאל איפה ומה מצלמים ומתי מתחילים
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 19 מתוך 62 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •