פורסם במקור על ידי
torterra11
הודעות-
*כמו שאתם שמים לב, מעכשיו, לכל השחקנים יש מתחת לשם בפתיחת התגובה שלי כמה פרטים. זהו ה"סיידבר" (סרגל צד) שלכם. הוא נותן לכם פרטים חיוניים שעוזרים לכם להשלים מידע על הסביבה של המ''ת כרגע. הפרטים הניתנים כרגע- 1.כמה ימים מהמשימה הקודמת ועוד כמה להבאה, 2. שעה, 3. כסף, 4. מיקום של הבסיס, 5. מיקום עכשווי, אם ידוע- GPS.
*אני מזכיר, כמו שאמרתי באחת ההודעות הקרובות, עוד- 3 שבועות איוונט!!!!! במהלך האיוונט אינ הולך לתת לכם שאלות שונות, רובם בצורת "כתבי חידה". מי שעונה ראשון על "כתב החידה" זוכה בנקודה. מי שיבל הכי הרבה נקודות יזכה להילחם נגד מורגן,המדען הכי חזק וכרגע הדמות הטובה השניה הכי חזקה. המקום השני באיוונט יזכה להילחם במגנו, אחד החזקים בצוות, אך חלש ממורגן.פרטים נוספים בהמשך...
בהצלחה!!!
מתן
*שעה- ערב
*כסף- 5,000 פ''ד
*מיקום בסיס- דריפטוויל, יונובה
*GPS- דריפטוויל, יונובה. בתוך הבסיס של צוות אג'נטרה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לין אמרה לך:" מאז התקרית עם האבנים אני חוששת לספר לך, אבל כבר לפני חודשיים חשבתי להתקבל לצוות. הגשתי בקשת קבלה, ולפני שבועיים התקבלתי. אמרו לי שעד שלא יגיע אליי לחדר שותף, לא תהיה לי משימה, ופתאום בתור שותף אתה מגיע! איזה יופי! חששתי שזה יהיה מישהו גועלי" היא אומרת בלחץ. אתה אומר לה שיש לך פאנפי, מאגבי וברייוירי. "ברייוירי הא? פאנפי, מגבי? שלישייה טובה להתחלה. רוצה לראות את החברים שלי? קנדל, בייטר באלון, צאו!!!!!" היא אומרת ומהפוקדור יוצאים נר רפאים לבן עם אש סגולה (קנדל-ליטוויק), יצור כתום כתן עם שיניים חדות ענקיות בפה (בייטר-טראפינץ') ויוצר שנראה כמו בלון מחשבים (באלון-פוריגון 2).
"נו, מה אתה אומר עליהם?" לין אומרת. "בא לך על קרב? שלוש על שלוש. יש למטה זירת אימונים נחמדה"
מה תעשה?
[/COLOR]