Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 62 ראשוןראשון ... 14222324252634 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 924
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    שחר
    *במהלך משימה
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-וורמיליון,קנטו
    *GPS-סמוך לפיוטר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לארקניין להשתמש בגחלת על השקים, וג'ייק אומר למנדיבאז שלו להשתמש במתקפת כנף על השק השני. ארקניין קורע את השק עם הגחלת, בעוד מנדיבאז קורע את השק השני עם מתקפת כנף. מהשקים יוצאים פוקדורים שחורים. החיילים מסתובבים לכיוונכם ואומרים:"היפנוים, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים שני יצורים דמויי אדם צהובים, עם אף ארוך וצווארון פרווה לבן. היפנו-
    Spoiler ספוילר
    הם אומרים:"תשתמשו בעל חושי עליהם!" ההיפנואים משתמשים בעל חושי עליך ועל ג'ייק, בזמן שאקסגיוטור משתמש עליהם בעל חושי. ג'ייק אומר למנדיבאז, נאנק:"מנדיבאז, תשתמש במרדף על ההיפנואים!" מנדיבאז, שלא מושפע מהעל-חושי, מתקיף את ההיפנואים במרדף, שבו הוא מתקיף אותם, ורודף אחריהם עד שהם מתעלפים. החיילים זועמים, וצועקים:"רטיקייט,סייתר, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים עכברוש גדול ויצור גדול עם להבים בתור ידיהם. הם אומרים:"רטיקייט, השתמש בסופר ניב! סייתר, השתמש בחיתוך!"
    רטיקייט-
    Spoiler ספוילר
    סייתר-
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?

אנדי
    *0 ימים מהמשימה הקודמת. 3 ימים למשימה הבאה
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-נימבאסה, יונובה
    *GPS-סאנישור, סינו
    אתה אומר שתשמח להישאר, ומסתכל על הבית, מחפש משהו מעניין. אמא של לוקאס אומרת:"מצוין! אינ אכין לכם כיבוד!". לוקאס שואל את אימא שלו:"אמא, יש לך פוקימונים משלך?". היא עונה "הו, כן! לוקאס,ג'ק,לוק, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים שלושה ליצנים צבעוניים (מר. מיימים)
    מר מיים:
    Spoiler ספוילר

לוקאס אומר:"וואו, אימא. קראת לפוקימונים שלך על שמנו? אני, אח שלי ואבא?" אמו עונה:"כן, לוקאס. ולא רק זה, הייתי רוצה להביא לך את לוק." לוקאס אומר:"את רוצה להביא לי את מר מיים של אבא?" אמא של לוקאס:"כן. לוקאס. אני רוצה שאבא שלך ילווה אותך לכל אורך הדרך. אה, אנדי. גם בשבילך יש לי משהו, יותר נכון מישהו. בולט, צא!" ומהפוקדור, שצבוע בצבעי שחור-לבן, יוצא לא אחר מאשר זברה קטנה, הלוא היא בליצל.*מזל טוב! קיבלת את בולט! (בליצל).* בליצל-
    Spoiler ספוילר
    .
    מה תעשה?

אייל
    *1 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 2 יום למשימה חדשה
    *שעה-ערב
    *כסף-6,690
    *מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
    *GPS-דריפטוויל, יונובה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לפקיד שאתה רוצה ללמד את טינאמו, ואז הפקיד שואל אותך: ''איזה מתקפות אתה רוצה שהוא ילמד?''
    מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי TheHeliolisk, 08-14-2013 בשעה 03:44 PM
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי torterra11 צפה בהודעה
    שחר
    *במהלך משימה
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-וורמיליון,קנטו
    *gps-סמוך לפיוטר
    אתה אומר לארקניין להשתמש בגחלת על השקים, וג'ייק אומר למנדיבאז שלו להשתמש במתקפת כנף על השק השני. ארקניין קורע את השק עם הגחלת, בעוד מנדיבאז קורע את השק השני עם מתקפת כנף. מהשקים יוצאים פוקדורים שחורים. החיילים מסתובבים לכיוונכם ואומרים:"היפנוים, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים שני יצורים דמויי אדם צהובים, עם אף ארוך וצווארון פרווה לבן. היפנו-
    Spoiler ספוילר
    הם אומרים:"תשתמשו בעל חושי עליהם!" ההיפנואים משתמשים בעל חושי עליך ועל ג'ייק, בזמן שאקסגיוטור משתמש עליהם בעל חושי. ג'ייק אומר למנדיבאז, נאנק:"מנדיבאז, תשתמש במרדף על ההיפנואים!" מנדיבאז, שלא מושפע מהעל-חושי, מתקיף את ההיפנואים במרדף, שבו הוא מתקיף אותם, ורודף אחריהם עד שהם מתעלפים. החיילים זועמים, וצועקים:"רטיקייט,סייתר, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים עכברוש גדול ויצור גדול עם להבים בתור ידיהם. הם אומרים:"רטיקייט, השתמש בסופר ניב! סייתר, השתמש בחיתוך!"
    רטיקייט-
    Spoiler ספוילר
    סייתר-
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?
    "עכשיו אני אגמור את זה" אני צועק. "ארקניין צא בגחלת על סייטר ואז הטלה ססמית,טוקסיטרוק צא ותשתמש בקרב צמוד על רטיקייט" אני אומר להם.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

3. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    אייל
    *שעה-ערב
    *כסף-6,690
    *gps-דריפטוויל, יונובה.
    אתה אומר לפקיד שאתה רוצה ללמד את טינאמו, ואז הפקיד שואל אותך: ''איזה מתקפות אתה רוצה שהוא ילמד?''
    מה תעשה?
    [/quote]

אשאל אותו "איזה מתקפות יש בדיוק?" ואוסיף "יש כמה פופולוריות יותר?"
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

4. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    [b][color="royalblue"]אנדי
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-סאנישור, סינו
    אתה אומר שתשמח להישאר, ומסתכל על הבית, מחפש משהו מעניין. אמא של לוקאס אומרת:"מצוין! אינ אכין לכם כיבוד!". לוקאס שואל את אימא שלו:"אמא, יש לך פוקימונים משלך?". היא עונה "הו, כן! לוקאס,ג'ק,לוק, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים שלושה ליצנים צבעוניים (מר. מיימים)
    מר מיים:
    Spoiler ספוילר

לוקאס אומר:"וואו, אימא. קראת לפוקימונים שלך על שמנו? אני, אח שלי ואבא?" אמו עונה:"כן, לוקאס. ולא רק זה, הייתי רוצה להביא לך את לוק." לוקאס אומר:"את רוצה להביא לי את מר מיים של אבא?" אמא של לוקאס:"כן. לוקאס. אני רוצה שאבא שלך ילווה אותך לכל אורך הדרך. אה, אנדי. גם בשבילך יש לי משהו, יותר נכון מישהו. בולט, צא!" ומהפוקדור, שצבוע בצבעי שחור-לבן, יוצא לא אחר מאשר זברה קטנה, הלוא היא בליצל.*מזל טוב! קיבלת את בולט! (בליצל).* בליצל-
    Spoiler ספוילר
    .
    מה תעשה?
    "אהמ... ווואו. תודה רבה לך" אומר בהיתפעלות לאמו של לוקאס ואלך לבדוק את בליזל בפוקדקס שלי. לאחר מכן אקח את הפוקדור שלו ואומר שוב תודה
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

5. היזהרו מחיקויים!
    הודעות-
    *התווספו דמויות ופוקימונים לדף הדמויות, להתעדכן.
    *נחשפו כל הפוקימונים של מגנו ומורגן, פרט לאחרון. מומלץ לצפות
    *נשארו שני מקומות אחרונים בלבד! כל מי שרוצה להירשם, צריך למהר!
    *מי שרוצה להירשם ולא אוהב את האפשרויות להתחלתיים, מחר יוחלפו ההתחלתיים הנותרים!
    *מעכשיו, כל פעם שבתגובה נחשפים פוקימונים חדשים, הם יופעיו בסוף התגובה בספוילר
    *התווספה מפת מקומות בעמ' הפתיחה
    בהצלחה!

שחר
    *במהלך משימה
    *שעה-אחרי צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-וורמיליון
    *ליד פיוטר
    אתה אומר לארקניין להשתמש בגחלת על סייטר. ארקניין יורה גחלים לוהטות אל עבר סייטר, הנפגע קשות מהמתקפה. אחר כך ארקניין מתקרב לעבר סייטר כדי להשתמש בהטלה סיסמית, ונפגע קשות מהחיתוך העוצמתי של סייטר. החייל אומר:"יופי סייטר, עכשיו יריית חוט!" וסייטר יורה חוט דביק לעבר ארקניין. ג'ייק אומר:"נאמל, צא! השתמש בהגנה! מנדיבאז, השתמש במרדף על רטיקייט!" מנדבאז טסה במהירות לכיוון רטיקייט,ורודפת אחריו באימה. בזמן המרדף, רטיקייט משתמש בסופר ניב על מנדיבאז ופוגע בה קלות. רטיקייט מתעלף. החייל השני אומר:"רטטות, צאו!" ומוציא מהפוקדורים השחורים 4 פוקדורים, שכולם מכילים עכברים סגולים-לבנים קטנים (רטטה). הוא אומר:"רטטות, מתקפה מהירה על מנדיבאז!" וארבעת הרטטות טסות לעבר מנדיבאז, ומתקיפות אותה במהירות מכל הכיוונים עד שהיא מתעלפת. ג'ייק אומר:"מנדיבאז תחזרי!". ג'ייק מתחבא מאחורי ההגנה של נאמל ומתקדם לכיוון הפוקדורים השחורים. הוא לוקח אחד וזורק אותו, וממנו יוצא לא אחר מאשר דיגלט!. ג'ייק שואל את החיילים:"מה עשיתם?" אחד מהם עונה:"את שוד הפוקימונים הגדול ביותר אי פעם! מאות דיגלטים,דאגטריו ורטטות נלכדו על ידנו, עד שמערת הדיגלטים התרוקנה מנפש חיה! עכשיו,ה אנחנו, צוות רוקט-רמפא''ג, נהפוך את המערה לבסיס שלנו!" הם אומרים ולוחצים בכפתור על שלט. "בקרוב, כל פיוטר, ואז כל קנטו, תהיה שלנו!" הם ממשיכים. בזמן שהם מדברים, מהשיחים יוצאים עשרות חיילים שרצים לכיוון המערה. לאחר מכן, המערה נאטמת ומהפסגה שלה יוצא חדר גדול ושקוף, שעליו האות האנגלית R בטורקיז ובכחול. מאחוריהם, מופיע איש עם חליפה לבנה ושיער טורקיז פרוע. הוא אומר:"יופי, עשיתם עבודה טובה. עכשיו אני בא לעזור. תכירו ילדים, אני ארצ'ר, אך בקרוב תכירו אותי בתור השליט של פיוטר! האונדום, צא! השתמש בלהביור על הילדים התמימים ועל הפוקימונים שלהם. סייטר יורה חוטים דביקים לעבר ארקניין, טוקסיקרוק יצא החוצה, מחכה לפקודה חדשה, והאונדום טוען להביור עוצמתי שכנראה יגרום הרבה נזק לכולם, כולל אתה וג'ייק.
    מה תעשה?
    פוקימונים חדשים שהוזכרו:

Spoiler ספוילר

אייל
    *שעה-ערב
    *כסף-6,690
    *gps-דריפטוויל, יונובה.
    הפקיד אומר:"המתקפות האפשריות הם: קרן טעינה, קרן אות, שאיבת ג'יגה, מכת ברק, הבזק, הגנה. המחיר הוא 30 פ''ד למתקפה."
    מה תעשה?

אנדי
    *שעה-אחרי צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-סאנישור, סינו
    אתה אומר לאמא של לוקאס תודה רבה, מתפעל מהנדיבות שלה, ובודק את בליצל בפוקדקס שלך. הפוקדקס אומר:"פוקימון מס' 522- בליצל, הפוקימון המחושמל. הרעמה שלו זורחת כשהוא פורק מטענים חשמליים. הם משתמשים בתדירות ובקצב של ההבזקים הללו כדי לתקשר."
    אמא של לוקאס אומרת:"הכיבוד מוכן!" ומביאה לכם עוגיות חמות ושתי כוסות מיץ. אתה ולוקאס מודים לה ונהנים מהכיבוד. אחרי שאתם מסיימים את הכיבוד, לוקאס אומר לאמו:"טוב, אמא, נראה לי שהגיע הזמן שלנו לעזוב. אני מבטיח לך שאני אחזור לבקר" אמו אומרת:" ביי לוקאס! תראה להם מה זה!".
    אחרי שאתם יוצאים, לוקאס אומר לך:"טוב, מה אתה רוצה לעשות עכשיו?
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    הודעות-
    בהצלחה!

שחר
    *במהלך משימה
    *שעה-אחרי צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-וורמיליון
    *ליד פיוטר
    אתה אומר לארקניין להשתמש בגחלת על סייטר. ארקניין יורה גחלים לוהטות אל עבר סייטר, הנפגע קשות מהמתקפה. אחר כך ארקניין מתקרב לעבר סייטר כדי להשתמש בהטלה סיסמית, ונפגע קשות מהחיתוך העוצמתי של סייטר. החייל אומר:"יופי סייטר, עכשיו יריית חוט!" וסייטר יורה חוט דביק לעבר ארקניין. ג'ייק אומר:"נאמל, צא! השתמש בהגנה! מנדיבאז, השתמש במרדף על רטיקייט!" מנדבאז טסה במהירות לכיוון רטיקייט,ורודפת אחריו באימה. בזמן המרדף, רטיקייט משתמש בסופר ניב על מנדיבאז ופוגע בה קלות. רטיקייט מתעלף. החייל השני אומר:"רטטות, צאו!" ומוציא מהפוקדורים השחורים 4 פוקדורים, שכולם מכילים עכברים סגולים-לבנים קטנים (רטטה). הוא אומר:"רטטות, מתקפה מהירה על מנדיבאז!" וארבעת הרטטות טסות לעבר מנדיבאז, ומתקיפות אותה במהירות מכל הכיוונים עד שהיא מתעלפת. ג'ייק אומר:"מנדיבאז תחזרי!". ג'ייק מתחבא מאחורי ההגנה של נאמל ומתקדם לכיוון הפוקדורים השחורים. הוא לוקח אחד וזורק אותו, וממנו יוצא לא אחר מאשר דיגלט!. ג'ייק שואל את החיילים:"מה עשיתם?" אחד מהם עונה:"את שוד הפוקימונים הגדול ביותר אי פעם! מאות דיגלטים,דאגטריו ורטטות נלכדו על ידנו, עד שמערת הדיגלטים התרוקנה מנפש חיה! עכשיו,ה אנחנו, צוות רוקט-רמפא''ג, נהפוך את המערה לבסיס שלנו!" הם אומרים ולוחצים בכפתור על שלט. "בקרוב, כל פיוטר, ואז כל קנטו, תהיה שלנו!" הם ממשיכים. בזמן שהם מדברים, מהשיחים יוצאים עשרות חיילים שרצים לכיוון המערה. לאחר מכן, המערה נאטמת ומהפסגה שלה יוצא חדר גדול ושקוף, שעליו האות האנגלית r בטורקיז ובכחול. מאחוריהם, מופיע איש עם חליפה לבנה ושיער טורקיז פרוע. הוא אומר:"יופי, עשיתם עבודה טובה. עכשיו אני בא לעזור. תכירו ילדים, אני ארצ'ר, אך בקרוב תכירו אותי בתור השליט של פיוטר! האונדום, צא! השתמש בלהביור על הילדים התמימים ועל הפוקימונים שלהם. סייטר יורה חוטים דביקים לעבר ארקניין, טוקסיקרוק יצא החוצה, מחכה לפקודה חדשה, והאונדום טוען להביור עוצמתי שכנראה יגרום הרבה נזק לכולם, כולל אתה וג'ייק.
    מה תעשה?
    פוקימונים חדשים שהוזכרו:

Spoiler ספוילר
    "ארקניין עכשיו גחלת בכל העוצמה שלך תהדוף את הלהביור אליו לאקסיו תבוא מאחורי ותשתמש בניב רעם מאחוריו" אני צועק להם ומתחבא מאחורי טוקסיטרוק.

7. משתמש מנוסה
    [b][color="silver"]

אנדי
    *שעה-אחרי צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-סאנישור, סינו
    אתה אומר לאמא של לוקאס תודה רבה, מתפעל מהנדיבות שלה, ובודק את בליצל בפוקדקס שלך. הפוקדקס אומר:"פוקימון מס' 522- בליצל, הפוקימון המחושמל. הרעמה שלו זורחת כשהוא פורק מטענים חשמליים. הם משתמשים בתדירות ובקצב של ההבזקים הללו כדי לתקשר."
    אמא של לוקאס אומרת:"הכיבוד מוכן!" ומביאה לכם עוגיות חמות ושתי כוסות מיץ. אתה ולוקאס מודים לה ונהנים מהכיבוד. אחרי שאתם מסיימים את הכיבוד, לוקאס אומר לאמו:"טוב, אמא, נראה לי שהגיע הזמן שלנו לעזוב. אני מבטיח לך שאני אחזור לבקר" אמו אומרת:" ביי לוקאס! תראה להם מה זה!".
    אחרי שאתם יוצאים, לוקאס אומר לך:"טוב, מה אתה רוצה לעשות עכשיו?
    מה תעשה?
    "אהמ.. אחלה שאלה. מה אפשר לעשות עכשיו?" אומר בהירהור ואז אומר ללוקאס שכנראה נחזור לבסיס בנימבאסה כדי להיתאמן שם. לאחר מכן נשתמש במשגרים ונחזור לנימבאסה
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

8. היזהרו מחיקויים!
    אנדי
    *שעה-אחרי צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-סאנישור, סינו
    אתה מהרהר מה אפשר לעשות עכשיו, ואז אומר ללוקאס שכדאי לחזור לבסיס בנימבאסה, להתאמן. אתה ולוקאס חוזרים לנימבאסה. אתם נכנסים למרכז הפוקימונים, הולכים עם האחות ג'וי לחדר האחורי, מראים את תג הסוכן שלכם במעלית ויורדים במעלית עד לבסיס. אתם מגיעים לבסיס ושואלים את הפקידה מה אפשר לעשות. היא אומרת לכם:" יש הרבה דברים לעשות בנימבאסה- אפשר ללכת לראות משחק באצטדיוני הספורט, אפשר ללכת לצפות במחזמר בתיאטרון, אפשר ללכת לפארק השעשועים, אפשר להתאמן בבסיס, אפשר להשתתף בטורניר נימבאסה, שהוא טורניר תחרויות פוקימונים ענק הנמשך 3 ימים, ואפשר להשתגר ל'בסיס הבילויים' של הצוות, שבשביל להגיע אליו צריך לרשום במשגר את הקוד AT13 ולהשתגר. מה אתם מעדיפים?"
    מה תעשה?

שחר
    *במהלך משימה
    *שעה-אחרי צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-וורמיליון
    *ליד פיוטר
    אתה אומר לארקניין להשתמש בגחלת בכל העוצמה, והוא יורה עשרות גחלים לוהטות לעבר הלהביור של האונדום, ובשלב מסוים הגחלים הופכות לחמישה להביורים עוצמתיים שטסים לכיוון הלהביור של האונדום ומבטלים אותו לגמרי. לאקסיו מתחמק ומתגנב, ואז מזנק מאחורי האונדום ונושך אותו נשיכה קפואה בגב, שמשאירה סימן. אתה מנסה להתחבא מאחורי טוקסיקרוק, אבל הוא רץ לעבר האונדום ומשתמש בקרב צמוד. ג'ייק קורא לך:"תומאס! בוא לפה!" אתה בא לכיוון שלו ומתחבא מאחורי ההגנה המתמשכת של נאמל. באותו רג, נאמל גדל לרוחב, לאורך ולגובה, מצמיח שתי דבשות ענק וחוזר לצבעיו הרגילים. *נאמל של ג'ייק התפתח לקאמראפט!*. קאמראפט מגן עליכם עם הגנה עוצמתית במיוחד. בינתיים, גם אלקטרייק של ג'ייק צומח לגובה ולאורך, מצמיח רעמה גבוהה במיוחד ונצבע בגווני צהוב וכחול. *אלקטרייק של ג'ייק התפתח למיינקטריק*. ג'ייק אומר:"מיינקטריק, ניצוץ על האונדום!". מיינקטריק וטוקסיקרוק רצים ביחד לעבר האונדום ומתקיפים אותו עד שהוא מתעלף. טוקסיקרוק, מיינקטריק וארקניין מצטרפים אליכם מאחורי ההגנה." ארצ'ר מתעצבן, ואומר:"קופינג,האונדור וארמלדו, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים כדור סגלגל, כלב שחור קטן ויצור גדול וגבוה. ארצ'ר אומר:"אם לא תבואו להילחם בי, יש לי עוד כמה חזקים שיכולים להשמיד את פיוטר עד היסוד!"
    מה תעשה?
    *קרב סגן של צוות רמפא''ג!*
    פוקימונים חדשים שהוזכרו:
    Spoiler ספוילר
    נערך לאחרונה על ידי TheHeliolisk, 08-16-2013 בשעה 01:36 AM
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    [b]

שחר
    *במהלך משימה
    *שעה-אחרי צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-וורמיליון
    *ליד פיוטר
    אתה אומר לארקניין להשתמש בגחלת בכל העוצמה, והוא יורה עשרות גחלים לוהטות לעבר הלהביור של האונדום, ובשלב מסוים הגחלים הופכות לחמישה להביורים עוצמתיים שטסים לכיוון הלהביור של האונדום ומבטלים אותו לגמרי. לאקסיו מתחמק ומתגנב, ואז מזנק מאחורי האונדום ונושך אותו נשיכה קפואה בגב, שמשאירה סימן. אתה מנסה להתחבא מאחורי טוקסיקרוק, אבל הוא רץ לעבר האונדום ומשתמש בקרב צמוד. ג'ייק קורא לך:"תומאס! בוא לפה!" אתה בא לכיוון שלו ומתחבא מאחורי ההגנה המתמשכת של נאמל. באותו רג, נאמל גדל לרוחב, לאורך ולגובה, מצמיח שתי דבשות ענק וחוזר לצבעיו הרגילים. *נאמל של ג'ייק התפתח לקאמראפט!*. קאמראפט מגן עליכם עם הגנה עוצמתית במיוחד. בינתיים, גם אלקטרייק של ג'ייק צומח לגובה ולאורך, מצמיח רעמה גבוהה במיוחד ונצבע בגווני צהוב וכחול. *אלקטרייק של ג'ייק התפתח למיינקטריק*. ג'ייק אומר:"מיינקטריק, ניצוץ על האונדום!". מיינקטריק וטוקסיקרוק רצים ביחד לעבר האונדום ומתקיפים אותו עד שהוא מתעלף. טוקסיקרוק, מיינקטריק וארקניין מצטרפים אליכם מאחורי ההגנה." ארצ'ר מתעצבן, ואומר:"קופינג,האונדור וארמלדו, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים כדור סגלגל, כלב שחור קטן ויצור גדול וגבוה. ארצ'ר אומר:"אם לא תבואו להילחם בי, יש לי עוד כמה חזקים שיכולים להשמיד את פיוטר עד היסוד!"
    מה תעשה?
    *קרב סגן של צוות רמפא''ג!*
    פוקימונים חדשים שהוזכרו:
    Spoiler ספוילר
    "זה הקרב שלי" אני אומר והולך לכיוונו. "ארקניין,לאקסיו,טוקסיטרוק ואקסגיוטור בואו אחרייי" אני אומר ברצינות ובקשיחות.

10. משתמש מנוסה
    אנדי
    *שעה-אחרי צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-סאנישור, סינו
    אתה מהרהר מה אפשר לעשות עכשיו, ואז אומר ללוקאס שכדאי לחזור לבסיס בנימבאסה, להתאמן. אתה ולוקאס חוזרים לנימבאסה. אתם נכנסים למרכז הפוקימונים, הולכים עם האחות ג'וי לחדר האחורי, מראים את תג הסוכן שלכם במעלית ויורדים במעלית עד לבסיס. אתם מגיעים לבסיס ושואלים את הפקידה מה אפשר לעשות. היא אומרת לכם:" יש הרבה דברים לעשות בנימבאסה- אפשר ללכת לראות משחק באצטדיוני הספורט, אפשר ללכת לצפות במחזמר בתיאטרון, אפשר ללכת לפארק השעשועים, אפשר להתאמן בבסיס, אפשר להשתתף בטורניר נימבאסה, שהוא טורניר תחרויות פוקימונים ענק הנמשך 3 ימים, ואפשר להשתגר ל'בסיס הבילויים' של הצוות, שבשביל להגיע אליו צריך לרשום במשגר את הקוד at13 ולהשתגר. מה אתם מעדיפים?"
    מה תעשה?
    "טורניר נימבאסה נשמע מעניין, בוא נלך לשם. אני רוצה במילא לאמן את הפוקימונים שלי לפני המשימה החדשה" אומר ללוקאס ואז אשאל את הפקידה איפה נמצא הטורניר. אחרי שהיא תגיד לנו נלך ונירשם.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    הודעות-
    בהצלחה!
    אייל
    *שעה-ערב
    *כסף-6,690
    *gps-דריפטוויל, יונובה.
    הפקיד אומר:"המתקפות האפשריות הם: קרן טעינה, קרן אות, שאיבת ג'יגה, מכת ברק, הבזק, הגנה. המחיר הוא 30 פ''ד למתקפה."
    מה תעשה?

[/color]
    "קרן טעינה בבקשה." אומר לו ואתן לו 30 פ"ד ביד.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

12. היזהרו מחיקויים!
    שחר
    *במהלך משימה
    *שעה-אחרי צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-וורמיליון
    *ליד פיוטר
    *קרב סגן מתנהל כמו במשחקי הוידאו: התור הראשון הסגן, התור השני אתה וכך הלאה.
    אתה אומר לג'ייק שזה הקרב שלך. הוא אומר:"תראה לו מה זה תומאס!"
    אתה, ארקניין, אקסיגיוטור, לאקסיו וטוקסיקרוק הולכים להילחם מול ארצ'ר. לאקסיו נלחם מול קופינג, טוקסיקרוק נלחם מול האונדור, ארקניין ואקסגיוטור נלחמים מול ארמלדו. ארצ'ר אומר לקופינג:"קופינג, פצצת רפש על לאקסיו!" וקופינג יורה מכל הנקבוביות שלו פצצות רפש מסריחות ורעילות שמתקדמות לעבר לאקסיו ופוגעות בו באופן בינוני. ארצ'ר אומר להאונדור:"תשתמש באינפרנו על טוקסיקרוק!"והאונדור מקיף את עצמו בלהבות גדולות ומסתעפות ושולח אותם לעבר טוקסיקרוק. האינפרנו פוגע בטוקסיקרוק באופן רגיל. לבסוף ארצ'ר אומר לארמלדו: תשתמש בפיצוץ אבן על ארקניין ובמספרי אקס על אקסגיוטור!" וארמלדו שולח לעבר ארקניין פיצוץ אבן שפוגע בו קשה, ואז רץ לעבר אקסגיוטור ומשסע אותו עם ידיו בתבנית אקס, ופוגע בו קשה מאוד.
    מצב חיים שלך:
    לאקסיו-7/10, טוקסיקרוק- 8/10, ארקניין- 5/10, אקסגיוטור- 4/10
    מה תעשה?

אנדי
    *שעה-אחרי צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-נימבאסה, יונובה
    אתה אומר לוקאס שטורניר נימבאסה נשמע מעניין ושממילא אתה רוצה לאמן את הפוקימונים שלך. לוקאס אומר:"כן, גם אני". הפקידה אומרת לכם:"הטורניר נמצא בדרום נימבאסה, בזירה הגדולה. בהצלחה!". אתם הולכים לזירה הגדולה בדרום נימבאסה, ונכנסים. כשאתם נכנסים, אתם הולכים לדוכן ההרשמה ואומרים שאתם רוצים להירשם. הפקיד אומר:"הגעתם בול בזמן. נשארו שני מקומות אחרונים בטורניר. תמלאו בבקשה את הטופס הבא" הוא אומר ומגיש לכם טופס שנראה כך:
    שם מאמן:
    כל הפוקימונים שלו:
    . לוקאס ממלא את הטופס ומחזיר אותו לפקיד.
    מה תעשה?

אייל
    *שעה-לילה
    *כסף-6,660
    *gps-דריפטוויל, יונובה.
    אתה אומר לפקיד קרן טעינה בבקשה ומגיש לו שלושים פ''ד. הוא נכנס איתך לחדר בקומה, ומתחיל לאמן את טינאמו. הוא אומר לו לנסות לטעון אנרגיה בגופו, לרכז אותה במקום אחד ולשלוח אותה בעוצמתיות לעבר הדמות. טינאמו מתרכז, טוען אנרגיה בגופו, מרכז אותה למקום אחד ומצליח לשלוח קרן חשמלית עוצמתית לעבר הבובה. הפקיד אומר-"זהו! סיימנו!" *מזל טוב! טינאמו למד קרן טעינה!*. מירה אומרת:"כבר מאוחר, נראה לי שכדאי לחזור לבסיס"
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    [b][color="royalblue"]
    אנדי
    *שעה-אחרי צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-נימבאסה, יונובה
    אתה אומר לוקאס שטורניר נימבאסה נשמע מעניין ושממילא אתה רוצה לאמן את הפוקימונים שלך. לוקאס אומר:"כן, גם אני". הפקידה אומרת לכם:"הטורניר נמצא בדרום נימבאסה, בזירה הגדולה. בהצלחה!". אתם הולכים לזירה הגדולה בדרום נימבאסה, ונכנסים. כשאתם נכנסים, אתם הולכים לדוכן ההרשמה ואומרים שאתם רוצים להירשם. הפקיד אומר:"הגעתם בול בזמן. נשארו שני מקומות אחרונים בטורניר. תמלאו בבקשה את הטופס הבא" הוא אומר ומגיש לכם טופס שנראה כך:
    שם מאמן:
    כל הפוקימונים שלו:
    . לוקאס ממלא את הטופס ומחזיר אותו לפקיד.
    מה תעשה?

אני אמלא את הטופס שלי כך:
    שם מאמן: אנדי וורטהם
    כל הפוקימונים: אבומסנו, היפופוטס, לאקסיו, באדו, בליזל.

לאחר מכן אגיש אותו ואחכה לתחילת הטורניר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שחר
    *במהלך משימה
    *שעה-אחרי צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-וורמיליון
    *ליד פיוטר
    *קרב סגן מתנהל כמו במשחקי הוידאו: התור הראשון הסגן, התור השני אתה וכך הלאה.
    אתה אומר לג'ייק שזה הקרב שלך. הוא אומר:"תראה לו מה זה תומאס!"
    אתה, ארקניין, אקסיגיוטור, לאקסיו וטוקסיקרוק הולכים להילחם מול ארצ'ר. לאקסיו נלחם מול קופינג, טוקסיקרוק נלחם מול האונדור, ארקניין ואקסגיוטור נלחמים מול ארמלדו. ארצ'ר אומר לקופינג:"קופינג, פצצת רפש על לאקסיו!" וקופינג יורה מכל הנקבוביות שלו פצצות רפש מסריחות ורעילות שמתקדמות לעבר לאקסיו ופוגעות בו באופן בינוני. ארצ'ר אומר להאונדור:"תשתמש באינפרנו על טוקסיקרוק!"והאונדור מקיף את עצמו בלהבות גדולות ומסתעפות ושולח אותם לעבר טוקסיקרוק. האינפרנו פוגע בטוקסיקרוק באופן רגיל. לבסוף ארצ'ר אומר לארמלדו: תשתמש בפיצוץ אבן על ארקניין ובמספרי אקס על אקסגיוטור!" וארמלדו שולח לעבר ארקניין פיצוץ אבן שפוגע בו קשה, ואז רץ לעבר אקסגיוטור ומשסע אותו עם ידיו בתבנית אקס, ופוגע בו קשה מאוד.
    מצב חיים שלך:
    לאקסיו-7/10, טוקסיקרוק- 8/10, ארקניין- 5/10, אקסגיוטור- 4/10
    מה תעשה?
    "עכשיו אקניין הטלה ססמית על ארמלדו שהוא נוחת אקסגיוטור תשתמש בעל חושי על ארמלדו." אני פונה אליהם. "טוקסיטרוק תשתמש בקרב צמוד ואז הלם ארסי על האונדום" אני פונה יותר בקשיחות.
    "לאקסיו אני סומך עליך תשתמש עכשיו בנשיכה בשביל להעיף אותו גבוה לשמים ואז תשתמש בניצוץ כדי לסיים את זה" אני אומר לו ברצינות.

15. היזהרו מחיקויים!
    אנדי
    *שעה-אחרי צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-נימבאסה, יונובה
    אתה מילאת את הטופס שלך כך: שם מאמן: אנדי וורטהם
    כל הפוקימונים: אבומסנו, היפופוטס, לאקסיו, באדו, בליזל.
    הפקיד אומר: "תיכנסו לזירה, הטורניר מתחיל. אתם נכנסים לזירה והמנחה אומר:"חוקי הטורניר הם כנ''ל: בכל קרב, כל צד ישתמש בפוקימון אחד בלבד. הצד הראשון שלא יישארו לו פוקימונים ינצח. הקרב הראשון: אלכס בייס מול אנדי וורטהם! גשו לזירה" אתה והמאמן השני ניגשים לזירה. המנחה אומר:"3,2,1, התחילו!" המאמן השני אומר:" סימיפור, צא!" ומהפוקדור יוצא קוף כחול וגדול.
    מה תעשה?

פוקימנים חדשים שהוזכרו:
    Spoiler ספוילר

שחר
    *במהלך משימה
    *שעה-אחרי צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-וורמיליון
    *GPS-ליד פיוטר
    *במהלך קרב סגן של צוות רמפא''ג
    אתה אומר לפוקימונים שלך את הפקודות. ארקניין דוהר לעבר ארמלדו, לופת אותו עם רגליו, מזנק לאוויר ומטיח בעוצמה את ארמלדו לרצפה. ארמלדו נפגע קשה. אחר כך עיניו של אקסגיוטור זוהרות, והיא מרימה את ארמלדו לאוויר עם הכוחות העל-חושיים שלה ומטיחה אותו ברצפה. המתקפה עושה נזק רגיל וארמלדו מתעלף. טוקסיקרוק רץ לעבר האונדור ובועט בו וחובט בו מכל הכיוונים בעוצמה רבה. האונדור נפגע קשה ומתעלף. לבסוף, לאקסיו מזנק לעבר קופינג, נושך אותו ומעיף אותו עוד יותר גבוה לשמיים ואז פורק מצבור אנרגיה חשמלית רציני שמעלף לגמרי גם את קופינג. ארצ'ר מתעצבן מאוד, וצועק:"גליילי, לייפארד, צאו החוצה!" ומהפוקדורים יוצאים כדור קרח מעופף עם עיניים וקרניים, ונמר סגול עם חברבורות צהובות. ארצ'ר אומר:"גליילי קרן קרח על אקסגיוטור! לייפארד שיסוע לילה על ארקניין!" גליילי שולח קרן תכולה קפואה לעבר אקסגיוטור ומעלף אותה. לאחר מכן, טפריו של לייפארד נהיים שחורים, הוא רץ לעבר ארקניין ומשסע את ציפורניו בו בחוזקה.
    מצב חיים שלך:
    לאקסיו-7/10, טוקסיקרוק 8/10, ארקניין 2/10, אקסגיוטור 0/10
    מה תעשה?
    פוקימונים חדשים שהוזכרו:

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

עמוד 24 מתוך 62 ראשוןראשון ... 14222324252634 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •