שחר
*במהלך משימה
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*מיקום בסיס-וורמיליון
*gps-ליד פיוטר
*במהלך קרב סגן של צוות רמפא''ג
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לפוקימונים שלך את הפקודות שלהם. ארקניין שולח להבות מפיו ומתחיל להתגלגל בתוך הלהבות לעבר גליילי ופגע בו בחוזקה רבה. לאחר מכן טוקסיקרוק רץ לעבר לייפארד ובועט ונותן לו אגרופים בחוזקה לעבר לייפארד ופוגע בו בחוזקה. לאחר מכן, לאקסיו רץ לעבר לייפארד ופורק עליו מצבור אנרגיה חשמלית עוצמתי עד שהוא מתעלף.*מזל טוב! לאקסיו למד פריקה!* ארצ'ר מתעצבן, ואומר:"גליילי, תשתמש ברסיסי קרח על שלושתם!" וגליילי יורה רסיסי קרח חדים וקפואים לעבר לאקסיו,טוקסיקרוק וארקניין. הוא פוגע בטוקסיקרוק בצורה רגילה, בלאקסיו בצורה רגילה ובארקניין בצורה חלשה במיוחד.
מצב חיים שלך:
לאקסיו- 5/10, טוקסיקרוק- 10\6, ארקניין- 1/10.
מה תעשה?
אנדי
*0 ימים מהמשימה הקודמת. 3 ימים למשימה הבאה
*שעה-אחרי צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
*מיקום בסיס-נימבאסה, יונובה
*gps-נימבאסה, יונובה
אתה בודק את סימיפור בפוקדקס. הוא אומר:"פוקימון מספר 516- סימיפור, פוקימון הגייזר. הוא מעדיף מקומות עם מים נקיים. כשהבלורית שלו נופלת, הוא מרים אותה מחדש על ידי שאיבת מים עם זנבו".אתה מוציא את בליצל ואומר לו שזה הקרב הראשון שלך איתו. אתה מוציא אותו ואומר לו את הפקודות שלו. בליצל רץ לעבר סימיפור, ובועט בו פעמיים ברצף בחוזקה. לאחר מכן, הוא שולח אליו תדר חשמלי עוצמתי ופוגע בו קשות. לאחר מכן, המאמן אומר:" סימיפור, תשתמש בחליטה!" וסימיפור יורה זרנוק מים רותחים לעבר בליצל ופוגע בו באופן נורמלי.
מצב חיים שלך:
בליצל- 8/10
מה תעשה?
ספוילר
אנדי
*שעה-אחרי צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
*gps-נימבאסה, יונובה
אתה אומר לבליצל שזאת לא תהיה בעיה בשבילו ואומר לו להשתמש שוב פעם בגל הלם ובעיטה כפולה. בליצל רץ ומגיע למהירות כלכך הגבוה שמאחוריו נשאר שובל לבן ומתנגש בסימיפור בעוצמה. אחר כך הוא בועט בסימיפור בעיטה עם שתי רגליו האחוריות בעוצמה. לאחר מכן הוא שולח הלם חשמלי קטן שמשתק את סימיפור למקום. ואז טוען את כל גופו בחשמל עד קצה ראשו ושולח גל הלם חשמלי לעבר סימיפור ומעלף אותו. *מזל טוב! בליצל למד מתקפה מהירה וגל רעם!* השופט אומר:"לאלכס לא נשארו יותר פוקימונים. המנצח הוא אנדי וורטהם!" לאחר מכן מתרחשים הקרבות, והשופט מקריא את תוצאות הקרבות: "ותוצאות הקרבות של היום הם: אנדי מנצח את אלכס! קונור מנצח את טוד! איימי מנצחת את איירה! אלף מנצח את פרד! טוני מנצח את רוברטו! לוקאס מנצח את מרקו! קאי מנצחת את אלי! לס מנצח את ווב! נתראה מחר ברבע-הגמר!". אחרי הקרבות של היום, לוקאס ניגש אליך ואומר:"יפה מאוד אנדי! ניצחת בקרב הראשון! ראית? גם אני ניצחתי! מה אתה רוצה לעשות עד מחר, כשימשיכו הקרבות?"
*בליצל התרפא*
מה תעשה?
שחר
*מזל טוב! פתחת את עמ' 25 ולכן מגיע לך בתור פרס אחד מהפוקימונים הבאים: סוואבלו, גיבל ,דרודיגון, פינסיר, מאנקי, פוניטה, דודו, גסטלי, אודיש, סולוסיס, אלג'יים.
*במהלך משימה
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*מיקום בסיס-וורמיליון
*gps-ליד פיוטר
*במהלך קרב סגן של צוות רמפא''ג
אתה אומר לפוקימונים שלך את הפקודות שלהם. ארקניין עם גלגל הלהבה, טוקסיקרוק עם ההלם הארסי ולאקסיו עם הפריקה מכוונים שלושתם את המתקפות שלהם לעבר גליילי וארצ'ר, עד שגליילי מתעלף וארצ'ר עף אחורה. ג'ייק אומר לך:"מהר תומאס! תעמוד ליד שק ותשתגר איתו!" אתה עומד ליד אחד משקי הפוקדורים, מחזיר את כל הפוקימונים שלך ומשתגר לבסיס בוורמיליון. ג'ייק משתגר מיד אחריך. אתם נוחתים בלובי של הבסיס, וכל העיניים מופנות אליכם. ג'ייק אומר לפקידה:"תתקשרי מהר למי שאחראי עלינו ותגידי לו שיבוא לפה!" הפקידה מחייגת מספר מהר, אומרת כמה דברים ומנתקת. כמה שניות מאוחר יותר מגיע ללובי גם איש בעל שרירים רבים ומכנס קרוע הנראה כך:
. הוא אומר לפקידה:"מה קרה?" והיא מפנה עיניים אליכם. הוא אומר:"אה, אתם בטח הסוכנים החדשים שסיימו משימה עכשיו. בואו תדווחו לי, מה קרה לכם?" אתה מסביר לאיש על הכול- על המערה, על השקים, על הבסיס של צוות רמפא''ג ועל הקרב שלך מול ארצ'ר.ספוילר
האיש אומר:"דרך אגב, שכחתי להגיד לכם, אני מגנו. אני אחראי על הטירונים בצוות רמפא''ג, מה שאומר שעד שתעלו דרגה בצוות אחרי כל משימה אתם תהיו צריכים לבוא אליי ולדווח לי מה קרה. הדיווח שלכם מאוד מדאיג. דבר ראשון אני צריך להתקשר לדווח לפיוטר." והוא שולף טלפון, אומר כמה דברים ומנתק. הוא אומר:"זהו, העניין יטופל. שאר הדברים שאמרתם גם מאוד מדאיגים. אתם אומרים לי שבפוקדורים השחורים האלה נמצאים כל הפוקימונים ממערת הדיגלטים?" ג'ייק אומר:"כן. צוות רוקט- רמפא''ג ביצעו את השוד הזה כדי שהם יוכלו לבנות את המפקדה שלהם שם."
מגנו אומר:"גם הנושא של ארצ'ר מטריד אותי. ארצ'ר, כמו שהבנתם, הוא סגן של צוות רמפא''ג. הוא הסגן החזק ביותר של מפקד הפעולות במחוז קנטו, מה שאומר שאם הוא הופיע שם, המצב שלנו רע מאוד. בנוסף, כל הכבוד תומאס, על זה שהצלחת לנצח את ארצ'ר לגמרי לבדך. אני אדאג שתקבל תמורה לכך. בנוסף, כפרס על שביצעתם את המשימה שלכם, אני מעניק לכם 500 פ''ד לכל אחד! הפרס הזה אמור להחזיק אתכם עד למשימה הבאה. תתייחסו לזה בתור 'משכורת' מהצוות. בנוסף, כדי לא להעמיס עליכם, אנחנו נותנים לכם 3 ימי חופשה מהמשימה הזו עד המשימה הבאה. בינתיים, אני מקווה שתהנו! אני ממליץ לכם ללכת לנוח עכשיו, זה בטח התיש אתכם היום הארוך הזה. אני אטפל בפוקדורים מפה. בהצלחה בהמשך!". ג'ייק אומר לך:"וואו, מגנו באמת צודק. אני באמת מותש. מה דעתך שנעלה לחדר ונסגור את היום?
*כל הפוקימונים שלך התרפאו*
מה תעשה?
ספוילר
שחר
*1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*מיקום בסיס-וורמיליון, קנטו
*gps-וורמיליון, קנטו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה וג'ייק עולים למעלה והולכים לישון עד הבוקר. אתם מתעוררים בבוקר ולא קורה שום דבר מיוחד. ג'ייק שואל אותך:"נו, אז מה אתה רוצה לעשות?"
מה תעשה?
ספוילר
שחר
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-וורמיליון, קנטו
ג'ייק עונה לך:"בחצי מהעולם בערך. בשביל לאמן את לאקסיו הייתי ממליץ על מערת הגרניט בדיופורד. האמת, בדיוק הייתי בדרך לשם. רוצה להצטרף אליי?
מה תעשה?
ספוילר
שחר
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-וורמיליון, קנטו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~א תה אומר לג'ייק 'בוא נלך!'. הוא אומר:"רק לפני, בוא נעצור לאחור ארוחת בוקר בבסיס אני גווע...". אתה מסכים ואתם יורדים לאכול ארוחת בוקר קלה ומשתגרים לדיופורד. אתה מוציא את לאקסיו ואומר לו שאתה הולך לאמן אותו. אתם נכנסים למערה, ואתה רואה מקוהיטה מתאמן על סלעים, מאוויל מקפץ, ארון מתרוצץ וסייבליי נעלם ומופיע באזור.
מה תעשה?
ספוילר
שחר
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן.
אתה אומר ללאקסיו להשתמש בפריקה על סייבליי. לאקסיו פורק מצבור אנרגיה חשמלית על סייבליי, ופוגע בו רגיל. סייבליי משתמש בצל לילה על לאקסיו ופוגע בו נורמלי.
מצב חיים שלך:8/10 (של סייבליי יותר נמוך)
מה תעשה?
אנדי
*שעה-אחרי צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
*gps-נימבאסה, יונובה
אתה אומר לבליצל כל הכבוד וללוקאס אתה אומר שכדאי ללכת לנוח כי היום היה מעייף. הוא מסכים איתך ואתם חוזרים לבסיס והולכים לישון מוקדם. למחרת בוקר אתם מתעוררים רעננים ולגמרי, ולוקאס אומר:"בוא נלך לכיוון הזירה של הטורניר". אתה מסכים איתו ואתם הולכים לזירה. כשאתם מגיעים, השופט אומר:"כולם, ברוכים הבאים לרבעי הגמר של טורניר נימבאסה! ברבע הגמר, כמו בסיבוב הקודם, כל צד ישתמש בפוקימון אחד. הצד הראשון שייגמרו לו כל הפוקימונים יפסיד, והשני יעלה לחצאי הגמר!. הקרב הראשון היום- אנדי וורטהם נגד איימי בלו!". מולך ניגשת איימי. השופט אומר:"3,2,1, תנו לקרב להתחיל!" איימי אומרת:"סימיסיר, צא!" ומהפוקדור יוצא קוף אדום עם פרווה בצורת להבה על הראש.
מה תעשה?
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)