Pokemon GO
עמוד 29 מתוך 62 ראשוןראשון ... 19272829303139 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 421 עד 435 מתוך 924
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    אנדי
    *בפעם הראשונה ערכתי את התגובה בשבילך ובפעם השנייה פספסתי. זה לא יקרה יותר.
    *1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-נימבאסה, יונובה
    *gps-נימבאסה, יונובה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר ללוקא שזה רעיון טוב ואתם הולכים לחורבות וויט, הנמצאות מדרום לנימבאסה בין העיירה בלק ומדבר רזורט. אתה מוציא את כל הפוקימונים שלך ואומר להם שאתה מתאמן איתם בשביל חצי הגמר שייערך אחרי-צהריים. גם לוקאס מוציא את כל הפוקימונים שלו: פאנפי מגנמייט, ברווירי ולוק המר. מיים. הוא אומר: "אני מסתובב באזור כדי לחפש פוקימונים לאימון". אתה מסתובב גם אתה ומוצא סנדיילים משחקים בחול, דרומקות מתגלגלות במדרון, מרקטוסים עושים תחרות פסלים וסקראגי מתרוצץ באזור. יכולת להישבע שראית באופק תנין ענק.
    מה תעשה?

אייל
    *1 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 2 יום למשימה חדשה
    *שעה-לילה
    *כסף-6,660
    *מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
    *gps-דריפטוויל, יונובה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לפקיד תודה, ואז אומר למירה שהיא צודקת, ואם היא יודעת מה השעה. בדרך, מירה אומרת לך:"השעה בערך 11 בלילה. למה? אתם מגיעים לבסיס. ועולים לחדר שלכם. מירה אומרת:"כדאי לכת לישון, לא? כדי שמחר נהיה רעננים ונוכל להמשיך לעשות דברים".
    מה תעשה?

שחר
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-וורמיליון, קנטו
    *gps-וורמיליון, קנטו
    אתה מוציא את גאבייט לקרב הנערך על זירת הסלעים. מיד לאחר שגאבייט יוצא, קיר תכלת שקוף מתרומם מהאדמה ודואג שהמתקפות לא יפגעו בכם. איימי אומרת:"מטאגרוס, על חושי על קאמראפט!" והאיקס הכסוף שעל מטאגרוס זוהר, מרים את קאמראפט לתקרה ומטיח אותו לרצפה. קאמראפט נפגע רגיל. מיה אומרת:"טיירניטאר, הורדה על גאבייט!" וטיירניטאר רץ לעבר גאבייט ומתנגש בו בעוצמה. גאבייט נפגע רגיל, וטיירניטאר נפצע קצת גם הוא. ג'ייק אומר:"קאמראפט, פצצת בוץ!" וקאמראפט שולח מהרי הגעש שעל גבו שתי פצצות בוץ ענקיות המתפוצצות במגע עם מטאגרוס ופוגעות בו קשה. אתה אומר לגאבייט להשתמש בחפירה. גאבייט חופר באדמה בקושי קל, אבל מצליח להתחפר. לאחר מכן, הוא קופץ החוצה מחתת לטיירניטאר ומעיף אותו לגובה עם מכה עוצמתית כל כך, שכשטיירניטאר
    נוחת, הוא גורם לגל הלם שמעיף אפילו אותך אחורה. טיירניטאר נפגע קשה מאוד מהמתקפה.
    מצב חיים שלך:
    גאבייט- 8/10 (טיירניטאר הרבה פחות)
    קאמראפט של ג'ייק- 8/10 (מטאגרוס פחות)
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי torterra11 צפה בהודעה

שחר
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-וורמיליון, קנטו
    אתה מוציא את גאבייט לקרב הנערך על זירת הסלעים. מיד לאחר שגאבייט יוצא, קיר תכלת שקוף מתרומם מהאדמה ודואג שהמתקפות לא יפגעו בכם. איימי אומרת:"מטאגרוס, על חושי על קאמראפט!" והאיקס הכסוף שעל מטאגרוס זוהר, מרים את קאמראפט לתקרה ומטיח אותו לרצפה. קאמראפט נפגע רגיל. מיה אומרת:"טיירניטאר, הורדה על גאבייט!" וטיירניטאר רץ לעבר גאבייט ומתנגש בו בעוצמה. גאבייט נפגע רגיל, וטיירניטאר נפצע קצת גם הוא. ג'ייק אומר:"קאמראפט, פצצת בוץ!" וקאמראפט שולח מהרי הגעש שעל גבו שתי פצצות בוץ ענקיות המתפוצצות במגע עם מטאגרוס ופוגעות בו קשה. אתה אומר לגאבייט להשתמש בחפירה. גאבייט חופר באדמה בקושי קל, אבל מצליח להתחפר. לאחר מכן, הוא קופץ החוצה מחתת לטיירניטאר ומעיף אותו לגובה עם מכה עוצמתית כל כך, שכשטיירניטאר
    נוחת, הוא גורם לגל הלם שמעיף אפילו אותך אחורה. טיירניטאר נפגע קשה מאוד מהמתקפה.
    מצב חיים שלך:
    גאבייט- 8/10 (טיירניטאר הרבה פחות)
    קאמראפט של ג'ייק- 8/10 (מטאגרוס פחות)
    מה תעשה?
    "הגיע הזמן עכשיו גבאייט לעיסה על מטאגרוס ואז חפםירה שוב על טיירניטאר" אני אומר ומחכה שיבצע.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

3. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    [color="red"]אנדי
    *בפעם הראשונה ערכתי את התגובה בשבילך ובפעם השנייה פספסתי. זה לא יקרה יותר.
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-נימבאסה, יונובה
    אתה אומר ללוקא שזה רעיון טוב ואתם הולכים לחורבות וויט, הנמצאות מדרום לנימבאסה בין העיירה בלק ומדבר רזורט. אתה מוציא את כל הפוקימונים שלך ואומר להם שאתה מתאמן איתם בשביל חצי הגמר שייערך אחרי-צהריים. גם לוקאס מוציא את כל הפוקימונים שלו: פאנפי מגנמייט, ברווירי ולוק המר. מיים. הוא אומר: "אני מסתובב באזור כדי לחפש פוקימונים לאימון". אתה מסתובב גם אתה ומוצא סנדיילים משחקים בחול, דרומקות מתגלגלות במדרון, מרקטוסים עושים תחרות פסלים וסקראגי מתרוצץ באזור. יכולת להישבע שראית באופק תנין ענק.
    מה תעשה?
    "אני אגש לכיוון הדרומקות ואבדוק אותם בפוקדקס. לאחר מכן אומר להם שאני רוצה להילחם אומר לבליטזל והיפופוטאס לתקוף אותם במתקפות מהירות וחפירות. לאחר מכן אגיד לאבומסנוו לתקוף את המרקטוסים בקרב קרח ומלאקסיו ובאדו לתקוף את הסקראגי בכדורי אלקטרו ושילוב של ספיגה ונבג הלם
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. היזהרו מחיקויים!
    *הכנסתי למשחק את המגה-התפתחויות מדור שש. מי שלא יודע על מה אני מדבר, יכול לקרוא בסרבי או באתר של פוקימון X ו Y. המגה התפתחויות הידועות עד כה הם: מגה אמפרוס, מגה מאוויל, מגה לוקאריו, מגה אבסול, מגה מיוטו, מגה בלייזיקן, מגה קנגסקאן. (מגה אמפרוס הוא סוג חשמל ודרקון, מגה מאוויל הוא סוג מתכת ופיה ((פיה- סוג חדש. כרגע ידוע שהוא חזק על סוג דרקון.)) מגה מיוטו יופיע באיוונט מסוים בזמן הקרוב. על האיוונט יוכרז בסביבות סוכות.)למגה התפתחויות יש בקרבות 12 חיים מקסימליים במקום 10.

*סוג הפיה התווסף למשחק! מעכשיו, כל גארדבואר, מאריל, ג'יגליפאף, מאוויל ומגה מאוויל שתפגשו יהיו בנוסף מסוג פיה. אם תיתקלו בסילבאון או פלאבהבה (פוקימונים חדשים מדור השישי) הם גם יהיו מסוג פיה.

ash basa matan/matan/גרי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה רשום! תגיב להתחלה, הנמצאת בעמ' הראשון.

נועם
    (bugoji1)
    *אתה יכול שותף. תגיד לי בתגובה הבאה.
    *שעה-?
    * כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-???
    *GPS-???
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לפיופיטאר להשתמש שוב פעם באבנים חדות, ואז לנגוח אותם עם ראש הברזל שלו. פיופיטאר עושה כך, ובנוסף, לפי מה שאמרת לו, הוא מסתווה לאחת האבנים. ברנדון אומר:"לודיקולו, תשתמש במשאבת הידרו על האבנים!". לודיקולו פוגע בכל האבנים, חוץ מפופיטאר שטס אלין עם ראש הברזל במהירות שיא, פוגע בו בחוזקה ומעלף אותו. ברנדון אומר:"כל הכבוד. קרב כזה לא היה כבר הרבה זמן. אני בטוח שתתרום רבות לצוות. בנוסף יש גם קטע רשמי. בגלל קבלתך לצוות אג'נטרה, אני מעניק לך את סיכת הטירון, המעידה שאתה חבר בצוות אג'נטרה. הבסיס שלך נמצא בעיר פיוטר בקנטו. בהצלחה!!!" הוא אומר ועוזב את החדר.
    אתה נשאר לבד בחדר. מה תעשה?

מתן
    (matan0067)
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
    *GPS- דריפטוויל, בתוך הבסיס
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתם יורדים לזירה. בצד אחד אתה, יחד עם פאנפי, מאגבי וברווירי, ובצד שני לין, יחד עם ליטוויק, טראפינץ' ופוריגון 2. לין אומרת:" קנדל, תשתמש בכדור צל על פאנפי!, בייטר, תשתמש בקבר חול על מאגבי! באלון, תשתמש במתקפת טריו על ברווירי!". שלושת המתקפות נעות במהירות לכיוון הפוקימונים שלך.
    מה תעשה?

עומר
    (playstation4)
    *0 ימים מהמשימה הקודמת. 3 ימים למשימה הבאה.
    *שעה- לילה
    *כסף-5,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-בלקת'ורן, ג'וטו
    *GPS-פיוטר, קנטו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה סיימת את הקרב עם ברוק. אתה אומר כל הכבוד לוויבייל, משתגר חזרה לבסיס והולך לישון. אתה מתעורר בבוקר וחושב על כל האפשרויות הנפלאות שיש לך לעשות.
    מה תעשה?

רועי
    (roronoa zoro)
    *במשימה
    *שעה-בוקר מאוחר
    *כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-לאבהרידג', הואן
    *GPS- מדבר רזורט, יונובה. ליד הצריח של שרידי הטירה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לג'וזף שאתה הולך על הימני והוא על השמאלי. אתה מוציא בשקט את פריליש, בעוד ג'וזף מוציא את האמפוליון שלו. אתה משתמש בקרן בועות על הדרומקה הימני, ואמפוליון משתמש במשאבת הידרו על השמאלי. שתי הדרומקות מתעלפות, האנשים נבהלים ורצים אל תוך הטירה, כנראה כדי להזעיק עזרה.
    מה תעשה?

שחר
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-וורמיליון, קנטו
    איימי אומרת:"מטאגרוס, נגיחת זן על גאבייט!" ומטגרוס רץ לעבר גאבייט ונוגח בו נגיחה זוהרת הפוגעת בו רגיל. מיה אומרת:"טיירניטאר, רעידת אדמה רק על קאמראפט!" ברגע שהיא אומרת, מטאגרוס וגאבייט מורמים על במות כדי לא להיפגע, ואתם לא צריכים לדאוג בגלל ההילה. טיירניטאר קופץ באוויר, וכשהוא נוחת כל הזירה הסלעית רועדת, נוצר בקע בזירה והרעדים הגיעו אל קאמראפט ופגעו בו קשה, בנוסף לאבן שנפלה עליו שפגעה בו רגיל. מטאגרוס וגאבייט מוחזרים למשטח. אתה אומר לגאבייט מה לעשות. גאבייט רץ לעבר מטאגרוס ונושך אותו נשיכה עוצמתית הפוגעת בו רגיל. גאבייט מתחפר בבור חדש באדמה, הפעם בקצת יותר קלות, ותוך שניות מזנק במהירות מהחור מתחת לטיירניטאר, מעיף אותו גבוה לאוויר וחובט אותו לרצפה במהירות *מזל טוב! גאבייט למד חפירת מאך!! (יעודכן במתקפות חדשות בדפי ההסבר- מתקפה שאני המצאתי). טיירניטאר נפגע קשה ומתעלף. ג'ייק אומר:"קאמראפט גחלת על מטאגרוס!" אבל במקום גחלת, הרי הגעש של קאמראפט מתפרצים החוזקה והלבה מתקדמת לעבר מטאגרוס. הלבה פוגעת בו קשות ומעלפת אותו. מיד לאחר מכן הלבה מתקשה ובעצם משנה את זירת הקרב לקרקע בזלת שחורה וקשה. איימי ומיה מתעצבנות, וצועקות:"אמפרוס, מאוויל, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים פוקימון הדומה למאוויל של ג'ייק, ויצור צהוב וגדול עם כדור אדום על הראש. איימי ומיה צועקות:"אמפרוס, מאוויל, קחו את אבני המגה!" והם זורקות לעבר מאוויל ואמפרוס שני כדורים קטנים. מיד לאחר מכן, מאוויל ואמפרוס מוקפים בפיצוץ של אור אדום שנשבר במהירות, ולאחר מכן אמפרוס מקבל רעמה לבנה, בעוד מאוויל מקבל לסת שניייה. השופט אומר:"וואו רבותיי, יש לנו כאן מקרה מיוחד! איימי ומיה בדיוק פיתחו שני פוקימונים ללא התפתחות לצורות המגה שלהם! לפי מידע שאני מקבל ברגעים אלו, ההתפתחויות האלה נקראות התפתחויות מגה, והם תקפות רק למהלך הקרב. האבנים הללו באו ממחוז קאלוס הממוקם רחוק במערב. לאמפרוס התווסף סוג דרקון בעוד למאוויל התווסף סוג פיה החדש שהתגלה אצל מספר פוקימונים, כולל גארדבואר, מאריל, ג'יגליפאף,מאוויל והתפתחות חדשה של איווי, סילבאון." איימי אומרת:"מגה אמפרוס, דרקון מים על קאמראפט!" ומגה אמפרוס יוצר מים, ומהם הוא יוצר דרקון מים ענק הנע במהירות לעבר קאמראפט, פוגע בו קשה מאוד ומעלף אותו. מיה אומרת:"מגה מאוויל, רוח פייה על גאבייט!" ומגה מאוויל שולח רוח וורדרדה וקסומה לעבר גאבייט ופוגע בו קשה. ג'ייק אומר:"וופוריאון, צא! קרן בועות על מגה מאוויל!" ומהפוקדור יוצא חתלתול כחול בעל סנפיר זנב וסנפירי גב. וופוריאון שולח מספר רב של בועות גדולות ומהירות לעבר מגה מאוויל ופוגע בו רגיל.
    מצב חיים שלך:
    גאבייט- 2/10 (מגה אמפרוס יותר, מגה מאוויל יותר)
    וופוריאון של ג'ייק- 10/10 (מגה אמפרוס יותר, מגה מאוויל אותו דבר)
    מה תעשה?
    פוקימונים חדשים שהוזכרו:
    מגה אמפרוס:
    Spoiler ספוילר

מגה מאוויל:
    Spoiler ספוילר

אמפרוס:
    Spoiler ספוילר

וופוריאון:
    Spoiler ספוילר

אנדי
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-נימבאסה, יונובה
    אתה הולך לכיוון הדרומקות ובודק אותם בפוקדקס. הפוקדקס אומר:"פוקימון מספר 554- דרומקה, פוקימון קסם הזן. כשהוא הולך לישון, הוא מושך את גפיו פנימה וחום גופו הפנימי יורד לכ-530 מעלות צלסיוס". אתה אומר לכל הפוקימונים שלך מה לעשות (לכל קרב בין פוקימון שלך לפוקימונים טבעי אני אקרא "אזור)
    אזור הדרומקות: אתה אומר לבליצל ולהיפופוטאס מה לעשות. בליצל דוהר במהירות שיא על החול כששובל לבן הולך מאחוריו, עד שהוא מגיע לאחד הדרומקות ותוקף אותו בחוזקה מכל הכיוונים במהירות. הוא נפגע רגיל. לאחר מכן, היפופואס חופרת בור באדמה הרכה, ולאחר כמה זמן פורצת החוצה ופוגעת בדרומקה השני בחוזקה. הוא נפגע קשה. לאחר מכן, שתי הדרומקות רצות לעבר בליצל והיפופוטאס כשהאגרוף שלהם בוהק באדום ומשדר חום, ונותנים להם אגרוף שמשאיר סימן לוהט על הגוף של היפופוטאס ובליצל. היפופטאס נפגע חלש מאגרוף האש, בעוד בליצל נפגע רגיל.
    אזור המרקטוסים:
    אתה אומר לאבומסנוו להשתמש בקרב קרח על המרקטוסים. אבומסנו מקפיא את גפיו, ומחיל להתקיף באכזריות את שני המרקטוסים מכל הכיוונים, פוגע בהם קשה. לאחר מכן, שניהם יורים מידיהם סיכות בוהקות וחדות. טילי הסיכות פוגעים באבומסנוו באופן בינוני.
    אזור הסקראגי:
    אתה אומר ללאקסיו ולבאדו את פקודותיהם. לאקסיו שולח על סקארגי שני כדורים חשמליים עוצמתיים הפוגעים בו ביחד באופן קשה. לאחר מכן, באדו שולחת אליו קרניים של הספיגה, משולבות בנבגים צהובים קטנים. סקארגי נפגע רגיל מהספיגה, ונהיה משותק מנבג ההלם. סקראגי משותק ולא מצליח להתקיף בתור הזה.
    מצב חיים שלך:
    בליצל- 8/10 (דרומקה 1 אותו דבר), היפופוטאס- 9/10 (דרומקה 2 פחות), אבומסנוו-7/10 (מרקטוס 1 ו2 פחות), לאקסיו ובאדו- 10/10 שניהם (סקראגי הרבה הרבה פחות).
    מה תעשה?
    פוקימונים חדשים שנחשפו:

Spoiler ספוילר
    נערך לאחרונה על ידי TheHeliolisk, 08-23-2013 בשעה 12:56 AM
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    *הכנסתי למשחק את המגה-התפתחויות מדור שש. מי שלא יודע על מה אני מדבר, יכול לקרוא בסרבי או באתר של פוקימון x ו y. המגה התפתחויות הידועות עד כה הם: מגה אמפרוס, מגה מאוויל, מגה לוקאריו, מגה אבסול, מגה מיוטו, מגה בלייזיקן, מגה קנגסקאן. (מגה אמפרוס הוא סוג חשמל ודרקון, מגה מאוויל הוא סוג מתכת ופיה ((פיה- סוג חדש. כרגע ידוע שהוא חזק על סוג דרקון.)) מגה מיוטו יופיע באיוונט מסוים בזמן הקרוב. על האיוונט יוכרז בסביבות סוכות.)למגה התפתחויות יש בקרבות 12 חיים מקסימליים במקום 10.

שחר
    [color="royalblue"]*1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-וורמיליון, קנטו
    איימי אומרת:"מטאגרוס, נגיחת זן על גאבייט!" ומטגרוס רץ לעבר גאבייט ונוגח בו נגיחה זוהרת הפוגעת בו רגיל. מיה אומרת:"טיירניטאר, רעידת אדמה רק על קאמראפט!" ברגע שהיא אומרת, מטאגרוס וגאבייט מורמים על במות כדי לא להיפגע, ואתם לא צריכים לדאוג בגלל ההילה. טיירניטאר קופץ באוויר, וכשהוא נוחת כל הזירה הסלעית רועדת, נוצר בקע בזירה והרעדים הגיעו אל קאמראפט ופגעו בו קשה, בנוסף לאבן שנפלה עליו שפגעה בו רגיל. מטאגרוס וגאבייט מוחזרים למשטח. אתה אומר לגאבייט מה לעשות. גאבייט רץ לעבר מטאגרוס ונושך אותו נשיכה עוצמתית הפוגעת בו רגיל. גאבייט מתחפר בבור חדש באדמה, הפעם בקצת יותר קלות, ותוך שניות מזנק במהירות מהחור מתחת לטיירניטאר, מעיף אותו גבוה לאוויר וחובט אותו לרצפה במהירות *מזל טוב! גאבייט למד חפירת מאך!! (יעודכן במתקפות חדשות בדפי ההסבר- מתקפה שאני המצאתי). טיירניטאר נפגע קשה ומתעלף. ג'ייק אומר:"קאמראפט גחלת על מטאגרוס!" אבל במקום גחלת, הרי הגעש של קאמראפט מתפרצים החוזקה והלבה מתקדמת לעבר מטאגרוס. הלבה פוגעת בו קשות ומעלפת אותו. מיד לאחר מכן הלבה מתקשה ובעצם משנה את זירת הקרב לקרקע בזלת שחורה וקשה. איימי ומיה מתעצבנות, וצועקות:"אמפרוס, מאוויל, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים פוקימון הדומה למאוויל של ג'ייק, ויצור צהוב וגדול עם כדור אדום על הראש. איימי ומיה צועקות:"אמפרוס, מאוויל, קחו את אבני המגה!" והם זורקות לעבר מאוויל ואמפרוס שני כדורים קטנים. מיד לאחר מכן, מאוויל ואמפרוס מוקפים בפיצוץ של אור אדום שנשבר במהירות, ולאחר מכן אמפרוס מקבל רעמה לבנה, בעוד מאוויל מקבל לסת שניייה. השופט אומר:"וואו רבותיי, יש לנו כאן מקרה מיוחד! איימי ומיה בדיוק פיתחו שני פוקימונים ללא התפתחות לצורות המגה שלהם! לפי מידע שאני מקבל ברגעים אלו, ההתפתחויות האלה נקראות התפתחויות מגה, והם תקפות רק למהלך הקרב. האבנים הללו באו ממחוז קאלוס הממוקם רחוק במערב. לאמפרוס התווסף סוג דרקון בעוד למאוויל התווסף סוג פיה החדש שהתגלה אצל מספר פוקימונים, כולל גארדבואר, מאריל, ג'יגליפאף,מאוויל והתפתחות חדשה של איווי, סילבאון." איימי אומרת:"מגה אמפרוס, דרקון מים על קאמראפט!" ומגה אמפרוס יוצר מים, ומהם הוא יוצר דרקון מים ענק הנע במהירות לעבר קאמראפט, פוגע בו קשה מאוד ומעלף אותו. מיה אומרת:"מגה מאוויל, רוח פייה על גאבייט!" ומגה מאוויל שולח רוח וורדרדה וקסומה לעבר גאבייט ופוגע בו קשה. ג'ייק אומר:"וופוריאון, צא! קרן בועות על מגה מאוויל!" ומהפוקדור יוצא חתלתול כחול בעל סנפיר זנב וסנפירי גב. וופוריאון שולח מספר רב של בועות גדולות ומהירות לעבר מגה מאוויל ופוגע בו רגיל.
    מצב חיים שלך:
    גאבייט- 2/10 (מגה אמפרוס יותר, מגה מאוויל יותר)
    וופוריאון של ג'ייק- 10/10 (מגה אמפרוס יותר, מגה מאוויל אותו דבר)
    מה תעשה?
    פוקימונים חדשים שהוזכרו:
    מגה אמפרוס:
    Spoiler ספוילר

מגה מאוויל:
    Spoiler ספוילר

אמפרוס:
    Spoiler ספוילר

וופוריאון:
    Spoiler ספוילר
    "גבאייט אל תוותר אני מאמין בך צא על אמפרוס שחפירת מאך ואז בזעם דרקון על שניהם" אני אומר לגבאייט ומאמין בו.

6. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    (bugoji1)
    *אתה יכול שותף. תגיד לי בתגובה הבאה.
    *שעה-?
    * כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-???
    *gps-???
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לפיופיטאר להשתמש שוב פעם באבנים חדות, ואז לנגוח אותם עם ראש הברזל שלו. פיופיטאר עושה כך, ובנוסף, לפי מה שאמרת לו, הוא מסתווה לאחת האבנים. ברנדון אומר:"לודיקולו, תשתמש במשאבת הידרו על האבנים!". לודיקולו פוגע בכל האבנים, חוץ מפופיטאר שטס אלין עם ראש הברזל במהירות שיא, פוגע בו בחוזקה ומעלף אותו. ברנדון אומר:"כל הכבוד. קרב כזה לא היה כבר הרבה זמן. אני בטוח שתתרום רבות לצוות. בנוסף יש גם קטע רשמי. בגלל קבלתך לצוות אג'נטרה, אני מעניק לך את סיכת הטירון, המעידה שאתה חבר בצוות אג'נטרה. הבסיס שלך נמצא בעיר פיוטר בקנטו. בהצלחה!!!" הוא אומר ועוזב את החדר.
    אתה נשאר לבד בחדר. מה תעשה?
    אני כן רוצה שותף.איך אני בוחר אותו?

אני אוציא את פיופיטאר,מגבי ודונאפן ואשבח אותם על הקרב.אכיר אותם קצת ואגיד להם שבזכותם ובזכות הכישורים שלהם והמחשבה המהירה שלי,הצלחנו להתקבל לצוות אג'נטרה,ועכשיו אנחנו צוות קטן משל עצמנו." כשאסיים אחזיר אותם. ואתחיל להתקדם לעבר מטרתי.{עבר קצת זמן ושכחתי מה אני עושה עכשיו...

7. היזהרו מחיקויים!
    שחר
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-וורמיליון, קנטו
    איימי אומרת:"מגה אמפרוס, תשתמש במכת ברק!" ומגה אמפרוס מוקף בחשמל צהוב והוא שולח אותו לעבר וופוריאון ופוגע בו קשה. מיה אומרת:"מגה מאוויל, תשתמש בטופר ברזל על גאבייט!" ומגה מאוויל רץ לעבר גאבייט תוך כדי שידו הופכת לאפורה, ולאחר מכן שורט בחוזקה עם היד הכסופה שלו את גאבייט ופוגע בו חלש מאוד. אתה אומר לגאבייט מה לעשות. גאבייט חופר בור במהירות, נכנס לתוכו ותוך שניות יוצא במהירות מתחת למגה אמפרוס, מעיף אותו לאוויר וחובט אותו במהירות לרצפה. מגה אמפרוס נפגע קשה. לאחר מכן, גאבייט שולח שני להביורים עוצמתיים בכתום וורוד לעבר מגה אמפרוס ומגה מאוויל, ופוגע במגה אמפרוס קשה מאוד ובמגה מאוויל חלש.*מזל טוב! גאבייט למד נשימת דרקון!*
    ג'ייק אומר:"וופוריאון,תשתמש בסילון אקווה על מגה מאוויל!" וופוריאון עוטף את עצמו במים ומשגר את עצמו כמו טיל מהיר לעבר מגה מאוויל, פוגע בו בינוני.
    מצב חיים שלך:
    גאבייט-1/10 (מגה מאוויל הרבה יותר, מגה אמפרוס יותר)
    וופוריאון של ג'ייק: 6/10 (מגה אמפרוס פחות, מגה מאוויל אותו דבר)
    מה תעשה?

נועם
    *תעתיק את הטופס של השותף הטופס הרשמה ותשלח לי בה''פ
    *שעה-ערב
    * כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-???
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את דונפאן, מגבי ופיופיטאר ומשבח אותם על הקרב הטוב. אתה אומר להם שעכשיו שלושתכם מין צוות קטן משלכם. אתה משתגר לפיוטר, ורואה שברגע שאתה מגיע לעיר, החיים בעיר מתנהלים כרגיל חוץ מהעובדות הבאות:
    1- העיר מוקפת בחומה גבוהה
    2- מעל העיר יש רשת לייזר המגוננת עליה כמו כיפה.
    3- כל הכניסות לעיר נעולות.
    4- סוכנים מתרוצצים בין הבתים
    5- מדרום לעיר ממוקם רובה ענקי המכוון אליה.
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים. האחות ג'וי רואה את התג שלך ומכוונת אותך לחלק האחורי של המרפאה. אתה רואה קיר ועליו מסך שרשום לידו: "あなたのバッジを入れて". אתה לא מבין יפנית, אבל נזכר שברנדון אמר לך שבלוח הסוכן שלך (agent-tab) יש מתרגם. אתה מצלם את הכיתוב ביפנית, ולוח הסוכן מתרגם לך את המשפט ל:"הנח תג סוכן". אתה מבין, ומניח את סיכת הטירון שלך על המסך שבקיר. מיד על המסך נרשם בעברית:"תודה טורי אמבראו. מיד תופנה לבסיס". מיד לאחר מכן, הקיר זז הצידה ובמקומו מופיעה מעלית שקופה היורדת מתחת לאדמה. במקום אדמה, מסביב לפיר המעלית אתה רואה מסכים גדולים עליהם מוקרנים חדשות מהזמן האחרון מכל עולם הפוקימון. על אחד המסכים אתה מאתר כתבה המדברת על שוד החפצים הגדול שצוות רמפא''ג ביצע. לאחר מכן, המעלית נמגיעה ליעד. הדלת נפתחת, ומעבר לה אתה רואה לובי גדול ומואר עם קירות סגולים שעליהם מתנפנפים דגלים בצבעים ירוק וחום. על קיר אחד יש ציור ענקי של עץ והר עם האותיות AT ביניהם. משני צידיך ניצבים פסלי ברונזה ענקיים של ברנדון והטורטרה האגדי שלו. אתה מאתר את הקבלה וניגש לאישה. אתה שואל אותה מה קורה בפיוטר. האישה אומרת:"היי, קוראים לי ג'ני. אני הפקידה של הבסיס הזה. מה שקורה בעיר הוא שהצוות הרים חומה ופרש כיפת מגן מסביב לעיר, כדי שדרך הכניסה והיציאה היחידה תהיה דרך המשגרים של הצוות. הסיבה היא שצוות רמפא''ג, שעליהם בטח שמעת, חשפו שבסיס שלהם ממוקם ממש דרומית לפיוטר במערת הדיגלטים, ושמעל הבסיס ניצב רובה ענק שמטרתו היתה להשמיד את פיוטר. בגלל זה הצוות שלנו נעל את העיר מכל כיוון והסוכנים המתקדמים מתרוצצים בין הביתם של העיר ומבצעים משימות קטנות בשביל אזרחי העיר. אה, אתה בטח החדש. שלום טורי, החדר שלך הוא חדר מס' 815. דרך אגב, יש לך שותף/ה בחדר.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שחר
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-וורמיליון, קנטו
    איימי אומרת:"מגה אמפרוס, תשתמש במכת ברק!" ומגה אמפרוס מוקף בחשמל צהוב והוא שולח אותו לעבר וופוריאון ופוגע בו קשה. מיה אומרת:"מגה מאוויל, תשתמש בטופר ברזל על גאבייט!" ומגה מאוויל רץ לעבר גאבייט תוך כדי שידו הופכת לאפורה, ולאחר מכן שורט בחוזקה עם היד הכסופה שלו את גאבייט ופוגע בו חלש מאוד. אתה אומר לגאבייט מה לעשות. גאבייט חופר בור במהירות, נכנס לתוכו ותוך שניות יוצא במהירות מתחת למגה אמפרוס, מעיף אותו לאוויר וחובט אותו במהירות לרצפה. מגה אמפרוס נפגע קשה. לאחר מכן, גאבייט שולח שני להביורים עוצמתיים בכתום וורוד לעבר מגה אמפרוס ומגה מאוויל, ופוגע במגה אמפרוס קשה מאוד ובמגה מאוויל חלש.*מזל טוב! גאבייט למד נשימת דרקון!*
    ג'ייק אומר:"וופוריאון,תשתמש בסילון אקווה על מגה מאוויל!" וופוריאון עוטף את עצמו במים ומשגר את עצמו כמו טיל מהיר לעבר מגה מאוויל, פוגע בו בינוני.
    מצב חיים שלך:
    גאבייט-1/10 (מגה מאוויל הרבה יותר, מגה אמפרוס יותר)
    וופוריאון של ג'ייק: 6/10 (מגה אמפרוס פחות, מגה מאוויל אותו דבר)
    מה תעשה?
    "גבייט אל תוותר עכשיו צא בחפירת מאך בשילוב נשימת דרקון על שניהם,אני מאמין בך!!!" אני צועק לו מפוחד ממצבו.

9. היזהרו מחיקויים!
    שחר
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-וורמיליון, קנטו
    אתה אומר לגאבייט מה לעשות. גאבייט מבצע את הפעולה הבאה על מגה אמפרוס ואז על מגה מאוויל: גאבייט חופר במהירות באדמה, ומיד לאחר מכן מופיע מתחת למגה אמפרוס/מגה מאוויל, מעיף אותם לאוויר, יורה עליהם להביור כתום-ורוד ומפיל אותם במהירות לרצפה. מגה אמפרוס נפגע קשה מאוד ומתעלף, ומגה מאוויל נפגע קשה מאוד, ונשאר תשוש. לאחר מכן, ג'ייק אומר:"וופוריאון, קרן בועות על מגה מאוויל!" ווופוריאון יורה הרבה בועות גדולות ומהירות לעבר מגה מאוויל ומעלף אותו. איימי ומיה מחזירות את הפוקימונים בכעס. המנחה אומר:"והמנצחים הם: תומאס וג'ייק! תומאס וג'ייק עולים לגמר!" לאחר מכן מתרחש הקרב של ג'ונתן ומייק נגד ג'קי וג'ק. ג'קי וג'ק מנצחים. המנחה אומר:"הגמר הגדול! תומאס וג'ייק נגד ג'קי וג'ק! הזירה הנבחרת היא... בריכה!" ומיד כשהוא אומר זאת זירת הסלעים יורדת מתחת לאדמה ובמקומה מופיעה בריכה גדולה, אשר עליה נמצאים מספר מצופים לפוקימונים לא שוחים. המנחה אומר:בוא נתחיל בקרב!" ג'קי וג'ק אומרים:"היידרגון, דסקנואר, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים דרקון מרחף ענקי-כחול עם שני ידיים ועליהם פרצופים, ולידו רוח רפאים גדולה עם בטן אשר עליה מסומנים קווי זיגזג, וחוץ מפרט זה היא קשה לתיאור. ג'ייק אומר:"מאוויל, צא!" ומהפוקדור יוצא המאוויל של ג'ייק. ג'ייק אומר:"תומאס, תוציא פוקימון ונתחיל!"
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שחר
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-וורמיליון, קנטו
    אתה אומר לגאבייט מה לעשות. גאבייט מבצע את הפעולה הבאה על מגה אמפרוס ואז על מגה מאוויל: גאבייט חופר במהירות באדמה, ומיד לאחר מכן מופיע מתחת למגה אמפרוס/מגה מאוויל, מעיף אותם לאוויר, יורה עליהם להביור כתום-ורוד ומפיל אותם במהירות לרצפה. מגה אמפרוס נפגע קשה מאוד ומתעלף, ומגה מאוויל נפגע קשה מאוד, ונשאר תשוש. לאחר מכן, ג'ייק אומר:"וופוריאון, קרן בועות על מגה מאוויל!" ווופוריאון יורה הרבה בועות גדולות ומהירות לעבר מגה מאוויל ומעלף אותו. איימי ומיה מחזירות את הפוקימונים בכעס. המנחה אומר:"והמנצחים הם: תומאס וג'ייק! תומאס וג'ייק עולים לגמר!" לאחר מכן מתרחש הקרב של ג'ונתן ומייק נגד ג'קי וג'ק. ג'קי וג'ק מנצחים. המנחה אומר:"הגמר הגדול! תומאס וג'ייק נגד ג'קי וג'ק! הזירה הנבחרת היא... בריכה!" ומיד כשהוא אומר זאת זירת הסלעים יורדת מתחת לאדמה ובמקומה מופיעה בריכה גדולה, אשר עליה נמצאים מספר מצופים לפוקימונים לא שוחים. המנחה אומר:בוא נתחיל בקרב!" ג'קי וג'ק אומרים:"היידרגון, דסקנואר, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים דרקון מרחף ענקי-כחול עם שני ידיים ועליהם פרצופים, ולידו רוח רפאים גדולה עם בטן אשר עליה מסומנים קווי זיגזג, וחוץ מפרט זה היא קשה לתיאור. ג'ייק אומר:"מאוויל, צא!" ומהפוקדור יוצא המאוויל של ג'ייק. ג'ייק אומר:"תומאס, תוציא פוקימון ונתחיל!"
    מה תעשה?
    "אוקיי גבאייט צא תראה להם מה זה כמו מקודם...תשתמש בנשימת דרקון על היידרגון ובחפירת מאך על דסקנואר." אני קורא אליו בשמחה.

11. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    [b][color="gray"]
    אנדי
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-נימבאסה, יונובה
    אתה הולך לכיוון הדרומקות ובודק אותם בפוקדקס. הפוקדקס אומר:"פוקימון מספר 554- דרומקה, פוקימון קסם הזן. כשהוא הולך לישון, הוא מושך את גפיו פנימה וחום גופו הפנימי יורד לכ-530 מעלות צלסיוס". אתה אומר לכל הפוקימונים שלך מה לעשות (לכל קרב בין פוקימון שלך לפוקימונים טבעי אני אקרא "אזור)
    אזור הדרומקות: אתה אומר לבליצל ולהיפופוטאס מה לעשות. בליצל דוהר במהירות שיא על החול כששובל לבן הולך מאחוריו, עד שהוא מגיע לאחד הדרומקות ותוקף אותו בחוזקה מכל הכיוונים במהירות. הוא נפגע רגיל. לאחר מכן, היפופואס חופרת בור באדמה הרכה, ולאחר כמה זמן פורצת החוצה ופוגעת בדרומקה השני בחוזקה. הוא נפגע קשה. לאחר מכן, שתי הדרומקות רצות לעבר בליצל והיפופוטאס כשהאגרוף שלהם בוהק באדום ומשדר חום, ונותנים להם אגרוף שמשאיר סימן לוהט על הגוף של היפופוטאס ובליצל. היפופטאס נפגע חלש מאגרוף האש, בעוד בליצל נפגע רגיל.
    אזור המרקטוסים:
    אתה אומר לאבומסנוו להשתמש בקרב קרח על המרקטוסים. אבומסנו מקפיא את גפיו, ומחיל להתקיף באכזריות את שני המרקטוסים מכל הכיוונים, פוגע בהם קשה. לאחר מכן, שניהם יורים מידיהם סיכות בוהקות וחדות. טילי הסיכות פוגעים באבומסנוו באופן בינוני.
    אזור הסקראגי:
    אתה אומר ללאקסיו ולבאדו את פקודותיהם. לאקסיו שולח על סקארגי שני כדורים חשמליים עוצמתיים הפוגעים בו ביחד באופן קשה. לאחר מכן, באדו שולחת אליו קרניים של הספיגה, משולבות בנבגים צהובים קטנים. סקארגי נפגע רגיל מהספיגה, ונהיה משותק מנבג ההלם. סקראגי משותק ולא מצליח להתקיף בתור הזה.
    מצב חיים שלך:
    בליצל- 8/10 (דרומקה 1 אותו דבר), היפופוטאס- 9/10 (דרומקה 2 פחות), אבומסנוו-7/10 (מרקטוס 1 ו2 פחות), לאקסיו ובאדו- 10/10 שניהם (סקראגי הרבה הרבה פחות).
    מה תעשה?
    פוקימונים חדשים שנחשפו:

Spoiler ספוילר
    אני אעבור בין כל אזור ואזור ואשבח אותם ואתן להם את אותן הפקודות כמה פעמים. לאחר מכן אגש אל לוקאס ואשאל איך הוא מסתדר.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. blue To My Bones
    נועם
    *תעתיק את הטופס של השותף הטופס הרשמה ותשלח לי בה''פ
    *שעה-ערב
    * כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-???
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את דונפאן, מגבי ופיופיטאר ומשבח אותם על הקרב הטוב. אתה אומר להם שעכשיו שלושתכם מין צוות קטן משלכם. אתה משתגר לפיוטר, ורואה שברגע שאתה מגיע לעיר, החיים בעיר מתנהלים כרגיל חוץ מהעובדות הבאות:
    1- העיר מוקפת בחומה גבוהה
    2- מעל העיר יש רשת לייזר המגוננת עליה כמו כיפה.
    3- כל הכניסות לעיר נעולות.
    4- סוכנים מתרוצצים בין הבתים
    5- מדרום לעיר ממוקם רובה ענקי המכוון אליה.
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים. האחות ג'וי רואה את התג שלך ומכוונת אותך לחלק האחורי של המרפאה. אתה רואה קיר ועליו מסך שרשום לידו: "あなたのバッジを入れて". אתה לא מבין יפנית, אבל נזכר שברנדון אמר לך שבלוח הסוכן שלך (agent-tab) יש מתרגם. אתה מצלם את הכיתוב ביפנית, ולוח הסוכן מתרגם לך את המשפט ל:"הנח תג סוכן". אתה מבין, ומניח את סיכת הטירון שלך על המסך שבקיר. מיד על המסך נרשם בעברית:"תודה טורי אמבראו. מיד תופנה לבסיס". מיד לאחר מכן, הקיר זז הצידה ובמקומו מופיעה מעלית שקופה היורדת מתחת לאדמה. במקום אדמה, מסביב לפיר המעלית אתה רואה מסכים גדולים עליהם מוקרנים חדשות מהזמן האחרון מכל עולם הפוקימון. על אחד המסכים אתה מאתר כתבה המדברת על שוד החפצים הגדול שצוות רמפא''ג ביצע. לאחר מכן, המעלית נמגיעה ליעד. הדלת נפתחת, ומעבר לה אתה רואה לובי גדול ומואר עם קירות סגולים שעליהם מתנפנפים דגלים בצבעים ירוק וחום. על קיר אחד יש ציור ענקי של עץ והר עם האותיות at ביניהם. משני צידיך ניצבים פסלי ברונזה ענקיים של ברנדון והטורטרה האגדי שלו. אתה מאתר את הקבלה וניגש לאישה. אתה שואל אותה מה קורה בפיוטר. האישה אומרת:"היי, קוראים לי ג'ני. אני הפקידה של הבסיס הזה. מה שקורה בעיר הוא שהצוות הרים חומה ופרש כיפת מגן מסביב לעיר, כדי שדרך הכניסה והיציאה היחידה תהיה דרך המשגרים של הצוות. הסיבה היא שצוות רמפא''ג, שעליהם בטח שמעת, חשפו שבסיס שלהם ממוקם ממש דרומית לפיוטר במערת הדיגלטים, ושמעל הבסיס ניצב רובה ענק שמטרתו היתה להשמיד את פיוטר. בגלל זה הצוות שלנו נעל את העיר מכל כיוון והסוכנים המתקדמים מתרוצצים בין הביתם של העיר ומבצעים משימות קטנות בשביל אזרחי העיר. אה, אתה בטח החדש. שלום טורי, החדר שלך הוא חדר מס' 815. דרך אגב, יש לך שותף/ה בחדר.
    מה תעשה?
    אני אקח לי כמה דקות כדי לסייר קצת בבסיס ולהתפעל ממנו.כשאסיים,אעלה לחדר שלי,כדי לבדוק מי השותף שלי.כשאגיע אכנס לחדר ואפנה לכיוון השותף."היי,אני טורי.אני השותף שלך.איך קוראים לך?" אומר לו ואשחרר את הפוקימונים שלי כדי שיכירו עם שלו.

13. היזהרו מחיקויים!
    שחר
    *שעה-אחה''צ
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-וורמיליון, קנטו
    אתה מוציא שוב פעם את גאבייט. מיד לאחר שאתה מוציא אותו ההילה המוכרת שוב מקיפה את הזירה. ג'ייק אומר:"מאוויל,נשיכה על דאסקנואר!" ומאוויל של ג'ייק מקפץ בין המצופים שעל הבריכה עד שהוא מגיע לדאסקנואר, ושם הוא מזנק עליו ונושך אותו בחוזקה. דאסקנואר נפגע קשה. אתה אומר לגאבייט מה לעשות. מיד לאחר שאתה אומר, מהבריכה עולים שני עמודי חול כדי שגאבייט יוכל להתחפר. מיד לאחר מכן גאבייט חופר במהירות בור בחור הצמוד אליו, ומיד לאחר מכן מזנק מתחת לדאסקנואר המרחף, קופץ מעליו וחובט אותו בקושי קל מכיוון שהוא רוח לרצפה. דאסקנואר נפגע קל מאוד. לאחר מכן, גאבייט יורה להביור כתום-ורוד לעבר היידריגון ופוגע בו קשה. לאחר מכן ג'קי אומרת:"היידריגון, פעימת דרקון!" והיידריגון שולח כדור המשדר אנרגיה עוצמתית לעבר גאבייט ופוגע בו קשה. לאחר מכן, ג'ק אומר:"דאסקנואר, תשתמש באגרוף אש על מאוויל!". דאסקנואר עוטף את ידו בלהבות, טס לעבר מאוויל ופוגע בו בעוצמה עם אגרוף לוהט. מאוויל נפגע קשה.
    מצב חיים שלך:
    גאבייט-6/10 (דאסקנואר פחות, היידריגון אותו דבר)
    מאוויל של ג'ייק- 6/10 (דאסקנואר פחות, היידריגון אותו דבר)
    מה תעשה?
    פוקימונים חדשים שהתגלו:
    Spoiler ספוילר

אנדי
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-נימבאסה, יונובה
    אתה אומר לפוקימונים שלך בדיוק את אותם הפקודות, רק הפעם שיבצעו כל מתקפה פעמיים.
    אזור הדרומקות: בליצל מתחיל להשתמש במתקפה מהירה, רק במקום שובל לבן הוא נהיה מוקף כולו בניצוצות כחולים, והוא טס לעבר דרומאקה ופוגע בו באופן בינוני. *מזל טוב! בליצל למד ניצוץ!* הוא מבצע את מתקפת הניצוץ עוד פעם. לאחר מכן הוא תוקף את דרומקה אחד פעמיים עם מתקפות מהירות עד שהוא מתעלף. לאחר מכן היפופוטאס חופרת בור ומעיפה את כל החול לעבר דרומאקה עד שהוא נקבר בתוך החול, פעמיים. דרומאקה 2 נפגע קשה מאוד ומתעלף.
    אזור המרקטוסים: אבומסנוו מקפיא את גפיו, ותוקף באכזריות בסדרת מהלכי לחימה את שני המרקטוסים. את הפעולה הזו הוא מבצע פעמיים. לאחר מכן המרקטוסים לא עומדים בזה ומתעלפים.
    אזור הסקראגי: לאקסיו טוען את זנבו, ולאחר מכן שולח ארבעה כדורים חשמליים עוצמתיים שמעלפים את סקראגי המוחלש בקלות. לאחר מכן אתה הולך לבדוק מה שלום לוקאס, ואתה רואה שהברווירי והמגנמייט שלו נלחמים בקרב אינטנסיבי נגד תנין ענקי העומד על שני רגליים. לוקאס רואה אותך ואומר:"אה, היי אנדי. אכפת לך לחזור לדבר איתי עוד מעט? אני מנסה לתפוס את קרוקורוק"? אתה מבין שלתנין קוראים קרוקורוק.
    מצב חיים שלך:
    בליצל והיפופוטאס- 8/10 ו 9/10 בהתאמה (דרומקות 1 ו2 התעלפו)
    אבומסנוו- 7/10 (מרקטוסים 1 ו2 התעלפו)
    לאקסיו ובאדו- 10/10 שניהם (סקראגי התעלף)
    מה תעשה?

נועם
    *שעה-ערב
    * כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו
    אתה מחליט לסייר קצת בבסיס והלתפעל ממנו. הבסיס הוא בסיס גדול מאוד, הבנוי מסלעים ומפלדה וכמע על כל קיר אפשר למצוא מסכים שעליהם מוקרנים חדשות. אתה רואה בבסיס חדר ישיבות, זירות אימונים ריקות בקומת המרתף, מסעדה, חדרי אימונים ומרכזיית טלפונים בקומה 2, וקבלה ושלוחנות בקומת הקרקע. מקומה 3 ומעלה אלו הם חדרי הסוכנים. לאחר מכן אתה עולה במעלית לקומה 8, שם נמצא חדר מספר 815, ונכנס לחדר שלך. אתה רואה בחדר אישה עם שיער חום ארוך יושבת על המיטה. אתה אומר לה שקוראים לך טורי ושאתה השותף שלה, ואז אתה שואל אותה איך קוראים לה. היא אומרת:"היי טורי, רוקאים לי טארה ג'יימסטאר. נעים להכיר אותך. בוא תראה את הפוקימונים שלי:"סקאל,ריילי,בוס, צאו החוצה!" ומהפוקדור יוצאים רוח רפאים אפורה עם גולגולת על הראש ועין אדומה שמטיילת בין חורי העיניים של הגולגולת, יצור קטן דמוי ילד בצבע לבן עם שיער ירוק וסוג של סנפיר אדום על הראש, ולבסוף גם ציפור שחורה-לבנה גדולה עם בלורית נוצות מתחת לראש ומין כובע שחור על הראש. הפוקימונים הם מהסוגים:דאסקאל,ראלטס והונצ'קרוו. לאחר מכן את מוציא את דונפאן מגבי ופיופיטאר. טארה אומרת:"וואו, שלישייה חזקה יש לך! בגלל שהיא מבוססת על סוג אבן ואדמה, הייתי ממליצה לך לתפוס פוקימון עשב או חשמל כדי להגן עליהם מסוגי מים. כמו שאני לקחתי שלושה פוקימונים מסוגי על חושי, רוח ואופל בגלל שרוח ואופל חזקים על רוח, מה שיכול להגן מעט על ראלטס. בנוסף אני רוצה לתפוס פוקימון לחימה שיוכל לנצח פוקימוני אופל". היא שואלת אותך:"בא לך ללכת לעשות קרב טריפל? השלישייה שלי מול השלישייה שלך. נו, מה אתה אומר?
    מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי TheHeliolisk, 08-26-2013 בשעה 01:18 PM
    Spoiler ספוילר

14. blue To My Bones
    נועם
    *שעה-ערב
    * כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו
    אתה מחליט לסייר קצת בבסיס והלתפעל ממנו. הבסיס הוא בסיס גדול מאוד, הבנוי מסלעים ומפלדה וכמע על כל קיר אפשר למצוא מסכים שעליהם מוקרנים חדשות. אתה רואה בבסיס חדר ישיבות, זירות אימונים ריקות בקומת המרתף, מסעדה, חדרי אימונים ומרכזיית טלפונים בקומה 2, וקבלה ושלוחנות בקומת הקרקע. מקומה 3 ומעלה אלו הם חדרי הסוכנים. לאחר מכן אתה עולה במעלית לקומה 8, שם נמצא חדר מספר 815, ונכנס לחדר שלך. אתה רואה בחדר אישה עם שיער חום ארוך יושבת על המיטה. אתה אומר לה שקוראים לך טורי ושאתה השותף שלה, ואז אתה שואל אותה איך קוראים לה. היא אומרת:"היי טורי, רוקאים לי טארה ג'יימסטאר. נעים להכיר אותך. בוא תראה את הפוקימונים שלי:"סקאל,ריילי,בוס, צאו החוצה!" ומהפוקדור יוצאים רוח רפאים אפורה עם גולגולת על הראש ועין אדומה שמטיילת בין חורי העיניים של הגולגולת, יצור קטן דמוי ילד בצבע לבן עם שיער ירוק וסוג של סנפיר אדום על הראש, ולבסוף גם ציפור שחורה-לבנה גדולה עם בלורית נוצות מתחת לראש ומין כובע שחור על הראש. הפוקימונים הם מהסוגים:דאסקאל,ראלטס והונצ'קרוו. לאחר מכן את מוציא את דונפאן מגבי ופיופיטאר. טארה אומרת:"וואו, שלישייה חזקה יש לך! בגלל שהיא מבוססת על סוג אבן ואדמה, הייתי ממליצה לך לתפוס פוקימון עשב או חשמל כדי להגן עליהם מסוגי מים. כמו שאני לקחתי שלושה פוקימונים מסוגי על חושי, רוח ואופל בגלל שרוח ואופל חזקים על רוח, מה שיכול להגן מעט על ראלטס. בנוסף אני רוצה לתפוס פוקימון לחימה שיוכל לנצח פוקימוני אופל". היא שואלת אותך:"בא לך ללכת לעשות קרב טריפל? השלישייה שלי מול השלישייה שלך. נו, מה אתה אומר?
    מה תעשה?
    "אוקיי,למישהי פה יש רוח לוחמנית..." אחשוב לעצמי. "למה לא?" אומר לה בשמחה. "נו,את בטח קצת מכירה את המקום,בבסיס הזה יש אולי חדר אימונים או חדר קרבות או משהו כזה?" אשאל את טארה.

15. משתמש מנוסה
    שחר
    *שעה-אחה''צ
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-וורמיליון, קנטו
    אתה מוציא שוב פעם את גאבייט. מיד לאחר שאתה מוציא אותו ההילה המוכרת שוב מקיפה את הזירה. ג'ייק אומר:"מאוויל,נשיכה על דאסקנואר!" ומאוויל של ג'ייק מקפץ בין המצופים שעל הבריכה עד שהוא מגיע לדאסקנואר, ושם הוא מזנק עליו ונושך אותו בחוזקה. דאסקנואר נפגע קשה. אתה אומר לגאבייט מה לעשות. מיד לאחר שאתה אומר, מהבריכה עולים שני עמודי חול כדי שגאבייט יוכל להתחפר. מיד לאחר מכן גאבייט חופר במהירות בור בחור הצמוד אליו, ומיד לאחר מכן מזנק מתחת לדאסקנואר המרחף, קופץ מעליו וחובט אותו בקושי קל מכיוון שהוא רוח לרצפה. דאסקנואר נפגע קל מאוד. לאחר מכן, גאבייט יורה להביור כתום-ורוד לעבר היידריגון ופוגע בו קשה. לאחר מכן ג'קי אומרת:"היידריגון, פעימת דרקון!" והיידריגון שולח כדור המשדר אנרגיה עוצמתית לעבר גאבייט ופוגע בו קשה. לאחר מכן, ג'ק אומר:"דאסקנואר, תשתמש באגרוף אש על מאוויל!". דאסקנואר עוטף את ידו בלהבות, טס לעבר מאוויל ופוגע בו בעוצמה עם אגרוף לוהט. מאוויל נפגע קשה.
    מצב חיים שלך:
    גאבייט-6/10 (דאסקנואר פחות, היידריגון אותו דבר)
    מאוויל של ג'ייק- 6/10 (דאסקנואר פחות, היידריגון אותו דבר)
    מה תעשה?
    פוקימונים חדשים שהתגלו:
    Spoiler ספוילר

"אוקיי עכשיו זעם דרקון על היידריגון אל תפסיק להתקיף" אני צועק לו.

עמוד 29 מתוך 62 ראשוןראשון ... 19272829303139 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •