נועם
*שעה-ערב
* כסף-5,000 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משבח את מאגבי על השימוש במתקפה החדשה, ואומר לפוקימונים שלך לחפות עליך בזמן שאתה חושב על אסטרטגיה. גאב מקיף אתכם בבועה ירוקה, ואז יורק מסביבה עשן סמיך כדי שתהיו מבודדים בתוך הבועה הירוקה המוקפת בעשן. *מזל טוב! גאב למד הגנה!!!*. בזמן הזה עולה לך הרעיון. אתה אומר לגאב להרים את סטיל, אך פה מתגלה הבעיה. בטיל הוא בעצם אבן גדולה, וקשה מאוד לגאב להרים אותו. אך מיד לאחר מכן, גאב נושם נשימה עמוקה, ידיו זוהרות בלבן והוא מצליח להרים בקלות את סטיל. *מזל טוב! גאב למד חוזק!!!*. לאחר מכן את אומר לפאנגז להשתמש באסטרטגיית ההקפצה עם הגילגול, אך סטיל אומר לא עם ראשו ולאחר מכן מציף את עצמו לגובה כאילו הוא עשוי ממגנט. *מזל טוב! סטיל למד זריחת מגנט!!!*. לאחר מכן, סטיל מקיף עצמו בקשתות ואז שולח אבנים חדות שישתלבו עם הגחלים של גאב, וביחד טורנדו והאש והאדמה. מעלים את כל הראלטסים. מיד לאחר מכן, האדמה רועדת בחוזקה, אתם וכל הפוקימונים שלכם עפים לצידי הזירה, ובאמצע הזירה מופיע לטאת ענק, בגובה כ-20 מטר, כשאתם בקושי מגיעים לגופה טפרי הרגליים שלה. קווי המתאר של גופה גסים מאוד, ועל כל גופה מופיעים כתמים כתומים. הלטאה רוכנת לכיוונך, נוהמת עליך ושוקעת חזרה לאדמה יחד עם אגם המגמה. טארה שואלת אותך:"מה זה היה?!" אתה מתכוון לענות שאין לך מושג, אך מיד אתה שומע קול האומר:"זהו גליזארד, הפוקימון האגדי, שליט כל הנוף היבשתי וכל הפוקימונים החיים על האדמה ומעליה. אתם מסתובבים. ורואים בחור צעיר עם שיער שחור, משקפיים ומעיל כחול הנראה בערך כך:
. טארה שואלת אותו:"מי אתה?, הוא עונה:"אני מורגן, המדען הראשי של הצוות. כל חיי אני חוקר אני חוקר עליהם, שני הפוקימונים האגדיים שהם באמת בגדר אגדה, גליזארד וסבונטל". "סבונטל?" שואלת טארה "כן." עונה לה מורגן. "סבונטל הוא האגדי המקביל לגליזארד. בעוד גליזארד שולט בנוף היבשתי ובפוקימונים החיים ביבשה ומעליה, סבונטל הוא הופכו. סבונטל שולט בנוף הימי, ובפוקימונים החיים במים. בנוסף יש את עניין הפקטקים...". "הפק-מה?" שואלת טארה. "הפקטקים". עונה מורגן. "יצורים הנאמר שפועלים באופן דומה לפוקימונים, רק באזורים אחרים של העולם. במשך כל חיי העולם הזה, הפקטקים והפוקימונים חיו באזורים שונים של העולם. הם לא התערבבו אחד בשני, עד שהגיעו גליזארד וסבונטל. יש לי חברים שגרים במחוז מוצ'ונה, מחוז המחייה העיקרי של הפקטקים המקביל למחוז קנטו שלנו. הם סיפרו לי שהם מצאו מגילות עתיקות, שאומרות שיום אחד שליטי הים והאדמה ייפגשו בחלק אחר בעולם. בהמשך פיענחתי את מגילה זו. משמעות הדבר הוא שגראודון, שליט האדמה של עולם הפוקימון, ייפגש עם גליזארד, שנאמר לשליט האדמה של הפקטקים, והם יתחילו לריב. אותו דבר אני חושב שיקרה עם סבונטל וקיוגר, שהוא שליט הים של הפוקימונים. דבר כזה יוביל להרס מוחלט. בגלל זה מוזכר בסיפור גם גורם שלישי בכל אזור. באזור הפקטק מוזכר דרקוו, ובאזור הפוקימון מוזכר רייקוויזה. שני הפוקימונים שולטים בדברים דומים והם בעלי תפקיד ייחודי ועיקרי בכל אזור: לדאוג ששליטי הים והאדמה לא יילחמו אחד בשני. במקרה שלנו, הבעיה העיקרית היא ההיתקלות של גראודון מול גליזארד ושל סבונטל מול קיוגר. הנושא הזה מטריד אותי יותר מכל מה שקורה עם צוות רמפא''ג. את דרקוו לא קשה למצוא במוצ'ונה, אך הבעיה הוא רייקוויזה. בשוד הגדול שנערך ע"י צוות רמפא"ג, נגנב בין השאר כדור הירקן, שהוא הכדור שדרכו אפשר להגיע לרייקוויזה. אני מקווה שנתגבר על זה." אומר מורגן ויוצא מהחדר. טארה אומרת:"וואו, זה היה מפחיד. אני חושבת שאני אלך לישון עכשיו.
מה תעשה?