נועם
*במהלך משימה
*שעה-ערב
* כסף-5,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-חורבות הטירה, יונובה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מבקש מטארה להוציא את ריילי, ומסביר לפוקימונים את האסטרטגיה שלך. היא מתבצעת: ריילי יוצר לעצמו שכפול נוסף, שני שכפוליו נוגעים בבוס ובסטיל ומשכפילם גם אותם. בוס שולח את הטבעות האפלות אל הפוקימונים ומעלף אותם, בעוד סטיל מנסה להרוג את טאביטה וקורטני עם קבר אבן. טאביטה אומר:"הו, לא, לא היום! מאגמאר מסך עשן!" והמאגמאר שמסתבר שיש לטאביטה יורה מפיו עשן סמיך, המספק לקורטני וטאביטה מספיק זמן להתעלף. בינתיים אתם רואים את קט מחזירה ראוניקלוס ומטאגרוס, ואת ג'יי מחזיר וינאזור וצ'אריזארד. אתם מתקדמים אל האזור שקורטני וטאביטה חסמו, ומגלים שם חדר עגול, שבו יש מכונה שבתוכה יש כדור כתום מלא זוויות והמכונה צמודה למיכל שצללים מתחילים להתאגד בו. קט אומרת:"טארה, מהר, תיקחי את הכדור הכתום!" וטארה רצה ומספיקה להוציא את הכדור הכתום מהמכונה, גורמת לצללים להתפזר. "עוד שנייה אחת שהכדור היה במכונה וגיראטינה היה מופיע פה מולנו, וזה לא דבר שהייתם רוצים לראות. גיראטינה הוא פוקימון החי במימד מקביל לשלנו, העולם המעוות. בעבר העולם הזה כבר התחיל להתחיל לשלנו, אך בשנייה האחורנה נסגר הפורטל המגשר, למזלנו. וזהו כדור הגריסאוס, אחד מחמשת החפצים יקרי הערך הקשורים לחמישה פוקימונים אגדיים:זקרום, גיראטינה, רייקוויזה, הו-או וקרסליה. כרגע מצאנו את כדור הגריסאוס! צוות רמפא''ג לא יוכל להשתמש בגיראטינה יותר!" קט, ג'יי אתה וטארה שמחים מהתוצאה הזאת. אתם ממשיכים לחדר עמוק יותר, ושם אתם רואים בפינה אחת חמישה ריינג'רים קשורים מעולפים, ובפינה שנייה שני סוכנים מעולפים. קט אומרת:"אוי לא! טארה,טורי, תקשיבו! תשתשגרו לעיר נימבאסה וכנסו למרכז הפוקימונים! אנחנו כבר נטפל בהם!" אתם משתגרים לנימבאסה במהריות ונכנסים למרכז הפוקימונים. שם יושב איש בלי חולצה, שהמכנס שלו קרוע וקשורה לו חגורה שחורה על המותן. כל היד הימנית שלו חבושה בגבס. יש לו זקן קטן. האיש נראה בערך כך:
אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
הוא אומר לכם:"בוא נלך למקום קצת יותר פרטי". אתם מגיעים לפארק השעשועים, והאיש נוגע בפסל הפיצ'ו ויורד איתכם במעלית חבויה המסתתרת בתוכו. בסופו של דבר אתם מגיעים לחדר המזכיר מאוד את הבסיס שלכם, רק שקירות הלובי הזה עשויים מברזל. האיש לוקח אתכם לחדר מסוים ומתיישב לידכם וליד שולחן. הוא אומר:"שלום,קוראים לי מגנו. אני אחראי על הטירונים, שזו הדרגה הכי נמוכה בצוות אג'נטרה. עד שתעברו לדרגת על-טירון, אתם תהיו באחריותי ואחרי כל משימה תיגשו לדווח לי עליה. ועכשיו, ספרו לי. מה גיליתם במדבר רזורט?" טארה מספרת לו על הכל:על השומרים שנהרגו,על הקאמראפטים, על קורטני ועל טאביטה שכמעט נהרגו, על גיראטינה שמכעט הופיע, על המציאה של כדור הגריסאוס ועל המציאה של הסוכנים ושל הריינג'רים, ושקט וג'יי נשארו לטפל בהם. לאחר שטארה מסיימת לדבר חיוך גדול עולה על פניו של מגנו. הוא אומר:"כל הכבוד לכם טארה וטורי! לא רק שהגעתם למטרה של המשימה שלכם, גם מצאתם את אחד מחמשת החפצים האגדיים שנחטפו ע"י צוות רמפא''ג! כל הכבוד! בתור פרס על הצלחתכם במשימתכם, אתם מקבלים 500 פ"ד. תייחסו לזה בתור 'משכורת' מהצוות, שאמורה לדאוג לצרכים האישיים שלכם. בנוסף, כדי לא להעמיס עליכם, אתם מקבלים שלושה ימי חופשה ממשימות, בהם תוכלו לעשות מה שתרצו. רק דבר אחד: בלובי של הבסיס שלכם מופיעה רשימה של ערים ומקומות. אם בא לכם לגשת למקום מסוים, תבדקו בבקשה אם הוא לא מופיע ברשימה. אם הוא מופיע ברשימה, תצטרכו לקבל ממני רשות ללכת לשם. תעשו חיים!" הוא אומר ויוצא מהחדר. טארה אומרת:"נו, אז מה נעשה עכשיו?"
מה תעשה?