Pokemon GO
עמוד 34 מתוך 62 ראשוןראשון ... 24323334353644 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 496 עד 510 מתוך 924
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    מתן
    *טעות. הכוונה אייס ולין.
    *במהלך איוונט
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
    *gps-לומיוס, קאלוס
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מודה לפרופ' סיקאמור על הפוקדורים, רושם את נקודות הציון של מערת סרוליאן ומשתגר אליה. מיד לאחר מכן אתה רואה את לין משתגרת גם. אתם מגיעים פתח מער הממוקם על מין אי המוקף בנחל. אתם נכנסים למערה ורואים מערה ענקית מלאה פוקימונים רבים מכדי שאפשר יהיה לספור.אתה אומר ללין שזו המערה הכי מלאה חיים שראית ולין עונה, מפוחדת:"נראה לי שזה נכון בעוד מובן!" ובאותו רגע פתח המערה נסגר אחריהם. המערה מחשיכה, ואתם שומעים בראשכם קול:"מי מעז להיכנס לביתי ללא רשותי!" זועם הקול.
    מה תעשה?

אנדי
    *אין בעד מה...
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-נימבאסה, יונובה
    *gps-לומיוס, קאלוס
    אתה חושב לעצמך שאת המתקפות תבדוק אחר כך. אתה אומר ללוקאס שתשתגרו לליטלרוט בהואן, וכך אתם עושים. העיירה ליטלרוט קטנה מאוד, ואתם מזהים בקלות את בית המעבדה של פרופ' בירץ'. אתם דופקים בדלת, ואת הדלת פותח איש מלא מעט ונמוך. לידו אתם רואים כלבלב שחור קטן שחושף שיניים. הפרופסור אומר:"פוצ'יינה, תירגע. אלה רק אורחים. חזור!" הוא אומר ומחזיר את פוצ'יינה לפוקדור. "מצטער עליו, הוא כלב שמירה נאמן..." מגחך הפרופסור. הוא אומר:"טוס אז מה קרה? באתם להתחיל את המסע שלכם?" שואל בירץ'. "לא אדוני" עונה לוקאס."באנו לשאול אותך כמה שאלות מטעם צוות אג'נטרה". בירץ' אומר:"אה. בואו איתי, יש לי מאחור חדר ישיבות שיתאים בדיוק למצב הזה". אתם הולכים איתו לחלק אחורי של המעבדה ורואיםשולחן דומה לשולחנו של סיקאומור, רק שזה עשוי מעץ לבן. "עץ ליבנה, האהוב עלי" אומר בירץ'. "טוב, אז מה רציתם לשאול אותי?" "מה אתה יודע על טורצ'יק והתפתחות המגה של בלייזיקן?" שאל לוקאס במהירות. "ואו, תרגיע את הקצב. אני אסביר לכם מההתחלה. במחוז רחוק מאוד מכאן נמצאת קבוצת איים בשם מחוז אובליביה. באיים האלו חיים במקום מאמני פוקימונים, ריינג'רים שלוכדים זמנית פוקימון בעזרת מכשיר מסוים. לפני כמה שנים הוזמנתי על ידי הפרופסור של שלושת מחוזת הריינג'רים, פיורה, אלמיה, ואובליביה ששמו הוא פרופ' האסטינגס. הוא הזמין אותי למחוז אובליביה לטיול קטן במחוז. בשלב מסוים הגענו לאי געשי בשם האי פלדרה. ברגע שנכנסנו לאי הזה ראיתי אפרוח כתום קטן וחמוד. באותו שלב בתי, מיי, היתה בת 5 ומאוד אהבה פוקימונים חמודים. בגלל זה הוצאתי מכיסי פוקדור ותפסתי את האפרוח ההוא, שהתגלה לשם טורצ'יק. באותו מחוז תפסתי גם מאדקיפ וטריקו, פוקימוני עשב ומים. אם אתם רוצים לחקור יותר, הייתי ממליץ על אובליביה. אני יודע שסיקאמור עובד עם הסוכנות. אולי תבקשו ממנו שידבר עם פרופ' האסטינגס כדי שתוכלו לנסוע לאובליביה" אומר בירץ'.
    מה תעשה?

נועם
    *לוקאריו לא אצלך, אתה צריך למצוא אותו.
    *במהלך איוונט
    *שעה-ערב
    * כסף-5,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-לומיוס, קאלוס
    אתה מתלהב מכל החפצים החדשים שלך ומהפוקימונית החדשה. אתה וטארה מוציאים את המיאוסטיקים שלכם ומציגים את עצמכם בפניהם. אתה רואה שמיאוסטיק של טארה מנסה לחזר אחרי שלך, ונראה שבין פוקימוני החתול מתפתח רומן קטן. אתה אומר שאתה תקרא למיאוסטיק שלך קט ושואל את טארה איך היא תקרא לשלה. היא אומרת:"אני חושבת שאני אקרא לו אס. כן ,אס! זה השם שלך!" היא אומרת ואתם משתגרים לעיר קנלייב, שם אתם עולים על מבורת לאי איירון. בדרך אל המערה אתה שואל את טארה אם נראה לה שסיקאמור ייתן לכם לשמור על לוקאריו, והיא עונה:"אני לא יודעת. נראה לי שאנחנו רק צריכים לראות לוקאריו, אבל אני בטוח שפרופ' סיקאמור יהיה יותר שמח אם גם נביא לו אחד" עונה טארה. אתם נכנסים למערה, ומיד אתה מרגיש בין גל קור מהיר אשר חלף במהירות. אתה שואל את טארה אם גם היא הרגישה אחד כזה והיא אומרת שלא. אתם נכנסים לעומק המערה. במערה מסתובבים פוקימוני אבן, ויצא לכם פעם או פעמיים לראות כלבלבים שחורים-כחולים עומדים על שתי רגליים ומטיילים. בשלב מסוים אתם מגיעים לעומק עמוק מאוד במערה, והמערה מחשיכה. אתם לא רואים כלום חוץ מנקודה תכולה בוהקת המקרבת אליכם. נראה כאילו היא משדרת תדרים מהסביבה. מיד לאחר מכן האור נדלק, ואתם רואים ששם עומד גולם עם אבן תכולה על הראש. מיד בראשכם אתם שומעים קול:"היי טארה וטורי, זה פרופ' סיקאמור. פיתחתי מכשיר המאפשר לתקשר באופן זמני עם פוקימונים. אני אשאיל לכם אותו עד הודעה חדשה" הוא אומר ועל הרצפה מופיע מגפון שאליו מחוברות אוזניות. אתה וטארה שמים אוזן אחת של כל אחד בכל אוזנייה וטארה מחזירה את המגפון. היא אומרת:"גולם,איפה מצאת את האבן הזאת?" גולם אומר משהו, ולאחר מכן אתם שומעים באוזניות קול:"האבן פשוט הופיעה פה. כשהאבן הופיעה היה פה איש שאני חושב ששמו היה האסטינגס. לידו היה אדם שמן בשם מרף. כשהם דיברו שמעתי את המילים אלמיה וטירה. זה מה שאני יודע. עכשיו עופו מכאן לפני שאני מועך אתכם!" צועק גולם ואתם בורחים במהרה מחוץ למערה. כשאתם יוצאים מהמעבורת המחזירה אתכם אל קאנאלייב מצלצל המכשיר דמוי האייפון. אתה עונה לו ושומע את פרופ' סיקאמור:"כל הכבוד לכם על התגלית. האבן בזוהרת שראיתם היא קריסטל כחול אשר אותו רק לוקאריו יודע לייצר. לפי מה שגולם אמר, אחרי שהאסטינגס ומרף הגיעו, שאותם אני מכיר, נשאר שם הקריסטל הכחול הזה. בנוסף המילים טירה ואלמיה שנאמרו השלימו לי את התמונה:אתם תמצאו את לוקאריו בטירת אלמיה אשר במחוז אלמיה. אני אדבר עם האסטינגס שיסדר לכם טיסה לטירת אלמיה. בינתיים תגיעו לפורטרי בהואן, משם הטיסה תאסוף אתכם" האו אומר ומנתק את השיחה.
    מה תעשה?

בר
    *נלחמת כבר בכל מנהיגי המכון של קנטו עד יונובה.
    *יש מכונים, אבל את התגים כבר יש לך ובעצם אתה תוכל בזמנך החופשי (כשלא יהיו לך משימות) לגשת למכון שלהם ולאתגר אותם לקרב חוזר.
    *באיוונט אתה תוכל להשתמש בארבעתם:דאסקאל,ארון, הונצ'קרוו ופרווקי, והם עם חיים מלאים. לעומת זאת כשתחזור לעלילה הרגילה, אתה תקבל כל אחד מהם בזמנו.
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-לומיוס, קאלוס
    אתה אומר שגארצ'ומפ הוא פוקימון חזק, ועוד בהתפתחות מגה, שזה הופך אותו ליותר חזק, ושאולי זה היה האתגר הקשה ביותר שלך עד כה. אתה אומר לפרופסור תודה על החפצים ועל פרווקי, וגם שלמרות שכבר ערב אתה בכל מקרה תלך לחפש ראיות. לאחר מכן אתה מזין את נקודות הציון של דרך 206 במשגר שלך ומשתגר אליה. אתה מוצא את המערה בקלות. אתה נכנס, ומימינך אתה רואה יצור דמוי כריש קטן לכוד במעגל של אבנים ענקיות.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    ציטוט פורסם במקור על ידי torterra11 צפה בהודעה
    [b][color="darkred"]

אנדי
    *אין בעד מה...
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-לומיוס, קאלוס
    אתה חושב לעצמך שאת המתקפות תבדוק אחר כך. אתה אומר ללוקאס שתשתגרו לליטלרוט בהואן, וכך אתם עושים. העיירה ליטלרוט קטנה מאוד, ואתם מזהים בקלות את בית המעבדה של פרופ' בירץ'. אתם דופקים בדלת, ואת הדלת פותח איש מלא מעט ונמוך. לידו אתם רואים כלבלב שחור קטן שחושף שיניים. הפרופסור אומר:"פוצ'יינה, תירגע. אלה רק אורחים. חזור!" הוא אומר ומחזיר את פוצ'יינה לפוקדור. "מצטער עליו, הוא כלב שמירה נאמן..." מגחך הפרופסור. הוא אומר:"טוס אז מה קרה? באתם להתחיל את המסע שלכם?" שואל בירץ'. "לא אדוני" עונה לוקאס."באנו לשאול אותך כמה שאלות מטעם צוות אג'נטרה". בירץ' אומר:"אה. בואו איתי, יש לי מאחור חדר ישיבות שיתאים בדיוק למצב הזה". אתם הולכים איתו לחלק אחורי של המעבדה ורואיםשולחן דומה לשולחנו של סיקאומור, רק שזה עשוי מעץ לבן. "עץ ליבנה, האהוב עלי" אומר בירץ'. "טוב, אז מה רציתם לשאול אותי?" "מה אתה יודע על טורצ'יק והתפתחות המגה של בלייזיקן?" שאל לוקאס במהירות. "ואו, תרגיע את הקצב. אני אסביר לכם מההתחלה. במחוז רחוק מאוד מכאן נמצאת קבוצת איים בשם מחוז אובליביה. באיים האלו חיים במקום מאמני פוקימונים, ריינג'רים שלוכדים זמנית פוקימון בעזרת מכשיר מסוים. לפני כמה שנים הוזמנתי על ידי הפרופסור של שלושת מחוזת הריינג'רים, פיורה, אלמיה, ואובליביה ששמו הוא פרופ' האסטינגס. הוא הזמין אותי למחוז אובליביה לטיול קטן במחוז. בשלב מסוים הגענו לאי געשי בשם האי פלדרה. ברגע שנכנסנו לאי הזה ראיתי אפרוח כתום קטן וחמוד. באותו שלב בתי, מיי, היתה בת 5 ומאוד אהבה פוקימונים חמודים. בגלל זה הוצאתי מכיסי פוקדור ותפסתי את האפרוח ההוא, שהתגלה לשם טורצ'יק. באותו מחוז תפסתי גם מאדקיפ וטריקו, פוקימוני עשב ומים. אם אתם רוצים לחקור יותר, הייתי ממליץ על אובליביה. אני יודע שסיקאמור עובד עם הסוכנות. אולי תבקשו ממנו שידבר עם פרופ' האסטינגס כדי שתוכלו לנסוע לאובליביה" אומר בירץ'.
    מה תעשה?

עשית את האיוונט מעניין רצח! באלי כבר לגלות עוד מידע!
    "אוקי, תודה אדוני. אני שמח שעזרת לנו! זה יעזור לפרופסור סיקאמור מאוד" אומר בשמחה לבירץ' ואגיד תודה על האירוח הנחמד. מיד אחר כך אצא החוצה ואתקשר לפופסור סיקאמור ואומר לו שהיעד הבא שלנו הוא אובליביה, ושאנחנו צריכים איכשהו להגיע לשם ובשביל זה הוא צריך לדבר עם פרופסור האסטינגס. לאחר אגמור את השיחה אשאל את לוקאס אם הוא מוכן לטוס/להשתגר לאובליביה.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. TBM
    שם: מתן
    מתן
    *טעות. הכוונה אייס ולין.
    *במהלך איוונט
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-לומיוס, קאלוס
    אתה מודה לפרופ' סיקאמור על הפוקדורים, רושם את נקודות הציון של מערת סרוליאן ומשתגר אליה. מיד לאחר מכן אתה רואה את לין משתגרת גם. אתם מגיעים פתח מער הממוקם על מין אי המוקף בנחל. אתם נכנסים למערה ורואים מערה ענקית מלאה פוקימונים רבים מכדי שאפשר יהיה לספור.אתה אומר ללין שזו המערה הכי מלאה חיים שראית ולין עונה, מפוחדת:"נראה לי שזה נכון בעוד מובן!" ובאותו רגע פתח המערה נסגר אחריהם. המערה מחשיכה, ואתם שומעים בראשכם קול:"מי מעז להיכנס לביתי ללא רשותי!" זועם הקול.
    מה תעשה?

[/color]
    "סורי , לא רוצים להפריע מיוטו."אני אומר לקול שאני בטוח שהוא מיוטו, אני שם יד על הכתף של לין ואומר לה לא לפחד.
    "רוצים רק להשיג טיפה מידע על המיוטונייט x ומיוטונייט y."אני אומר בקול ידידותי ,מקווה שמיוטו יבין שאנחנו לא רוצים לפגוע בו.

4. משתמש מנוסה
    בר
    *נלחמת כבר בכל מנהיגי המכון של קנטו עד יונובה.
    *יש מכונים, אבל את התגים כבר יש לך ובעצם אתה תוכל בזמנך החופשי (כשלא יהיו לך משימות) לגשת למכון שלהם ולאתגר אותם לקרב חוזר.
    *באיוונט אתה תוכל להשתמש בארבעתם:דאסקאל,ארון, הונצ'קרוו ופרווקי, והם עם חיים מלאים. לעומת זאת כשתחזור לעלילה הרגילה, אתה תקבל כל אחד מהם בזמנו.
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-לומיוס, קאלוס
    אתה אומר שגארצ'ומפ הוא פוקימון חזק, ועוד בהתפתחות מגה, שזה הופך אותו ליותר חזק, ושאולי זה היה האתגר הקשה ביותר שלך עד כה. אתה אומר לפרופסור תודה על החפצים ועל פרווקי, וגם שלמרות שכבר ערב אתה בכל מקרה תלך לחפש ראיות. לאחר מכן אתה מזין את נקודות הציון של דרך 206 במשגר שלך ומשתגר אליה. אתה מוצא את המערה בקלות. אתה נכנס, ומימינך אתה רואה יצור דמוי כריש קטן לכוד במעגל של אבנים ענקיות.
    מה תעשה?
    'אני חושב שזה גיבל, נראה לי שכדאי לי להתידד איתו קודם ואז אני יוכל לחקור עליו יותר טוב, אז אני יעזור לו' אחשוב לעצמי
    "גיבל אל תדאג אני יעזור לך!" אצעק לו
    "הונצ'קרו צא חבר!, תעלה את גיבל על הגב שלך ותביא אותו לפה" אגיד והוציא את הונצ'קרו

5. היזהרו מחיקויים!
    אנדי
    *אני שמח שאתה חושב ככה
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-העיירה ליטלרוט, הואן
    אתה מודה לפרופ' בירץ' על האירוח הנחמד והמידע, ויוצא מהמעבדה שלו. ברגע שאתה רוצה להתקשר לסיקאמור, הוא מתקשר אליך. אתה לוקח את המכשיר דמוי האיפון ועונה לשיחה. סיקאמור אומר:"יפה מאוד אנדי ולוקאס. אם כך, לפי בירץ' היעד הבא שלכם הוא האי פלדרה באובליביה. אני אדבר עם אחד הריינג'רים באובליביה שיבוא לאסוף אתכם. תחכו לו באי מוסדיפ והוא יאסוף אתכם משם. ביי" אומר סיקאמור.
    מה תעשה?

מתן
    *במהלך איוונט
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-מערת סרוליאן, קנטו
    אתה אומר למיוטו שלא רצית להפריע, ומניח יד על לין כדי שלא תפחד. מיד לאחר הפנייה שלך לקול המסתורי, אתה שומע צחוק. צחוק מהדהד וארוך מאוד. לאחר מכן אור המערה חוזר לעצמו ואתה רואה שמולך עומד קדברה וצוחק. "אני ממש לא מיוטו. מיוטו עזב לפני כמה חודשים. לא ראיתי אותו מאז הרבה זמן. אם אתם כבר מדברים, אני די מודאג. אני שומר על המערה כשמיוטו הולך, והוא לא חזר הרבה מאוד זמן. כל מה ששמעתי שמיוטו אמר היה :"אני אלך להראות להם. אני לא טעות בייצור!". זה היה מוזר... בקיצור, עכשיו תעופו מכאן!" קדברה אומר לכם בטלפתיה ולידו אתם רואים גרבלר שפותח לכם את היציאה מהמערה. כשאתם יוצאים, אתם רואים שיחה דחופה במכשיר דמוי האייפון מסיקאמור. אתה עונה, ושומע אותו:"לאן נעלמתם! אתם לא עניתם לי! בקיצור, מצאנו את מיוטו!!! הוא נמצא באי סינאבאר, והוא כועס מאוד. בליין כבר מנסה להרגיע אותו, אבל לא הולך לו כל כך. לכו לשם מיד ותנסו לדבר עם מיוטו! לראות מה קרה" הוא אומר ומנתק בבהילות.
    מה תעשה?

בר
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-מערה בדרך 206, סינו
    אתה אומר שלדעתך זה גיבל. אתה מוציא תא הונצ'קרוו ומבקש ממנו להביא את גיבל אליך. בזמן שהונצ'קרוו הולך להביא אותו, אתה שומע קול בראשך. הוא אומר:"היי בר. זה פרופ' סיקאמור. פיתחתי מכשיר המאפשר תקשורת עם פוקימונים, ואני משאיל לך אותו עד להודעה חדשה" הוא אומר ומאחוריך אתה מוצא מגפון שאליו מחוברות אוזניות. כשהונצ'קרוו מביא תא גיבל אתה מתקרב אליו ושואל אותו מה קרה. אתה שומע דרך האוזניתו קול דקיק:"אני איבדתי את אמא שלי! אני רק נולדתי, אני לא יודע איפה אני! תעזור לי בבקשה!!!" גיבל התינוק אומר ומתחיל לבכות.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    בר
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-מערה בדרך 206, סינו
    אתה אומר שלדעתך זה גיבל. אתה מוציא תא הונצ'קרוו ומבקש ממנו להביא את גיבל אליך. בזמן שהונצ'קרוו הולך להביא אותו, אתה שומע קול בראשך. הוא אומר:"היי בר. זה פרופ' סיקאמור. פיתחתי מכשיר המאפשר תקשורת עם פוקימונים, ואני משאיל לך אותו עד להודעה חדשה" הוא אומר ומאחוריך אתה מוצא מגפון שאליו מחוברות אוזניות. כשהונצ'קרוו מביא תא גיבל אתה מתקרב אליו ושואל אותו מה קרה. אתה שומע דרך האוזניתו קול דקיק:"אני איבדתי את אמא שלי! אני רק נולדתי, אני לא יודע איפה אני! תעזור לי בבקשה!!!" גיבל התינוק אומר ומתחיל לבכות.
    מה תעשה?
    "היי אל תדאג, תפסיק לבכות אנחנו נמצא את אמא והכל יהיה בסדר!" אחזק אותו ואנחם אותו
    "אתה יודע בערך לאיזה כיוון צריך ללכת" אגיד לו ואחכה לתגובה באוזניות

7. היזהרו מחיקויים!
    בר
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-מערה בדרך 206, סינו
    אתה אומר לו שיפסיק לבכות, שאתם תמצאו את אמא שלו והכל יהיה בסדר. לאחר מכן אתה שואל אותו אם הוא יודע בערך לאן ללכת. אתה שומע אותו דרך האוזניות:"כן. אימא נמצאת עמוק מתחת לאדמה, שמאלה מפה. גם אבא שלי והאח הגדול שלי שם" אומר גיבל.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    אנדי
    *אני שמח שאתה חושב ככה
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    אתה מודה לפרופ' בירץ' על האירוח הנחמד והמידע, ויוצא מהמעבדה שלו. ברגע שאתה רוצה להתקשר לסיקאמור, הוא מתקשר אליך. אתה לוקח את המכשיר דמוי האיפון ועונה לשיחה. סיקאמור אומר:"יפה מאוד אנדי ולוקאס. אם כך, לפי בירץ' היעד הבא שלכם הוא האי פלדרה באובליביה. אני אדבר עם אחד הריינג'רים באובליביה שיבוא לאסוף אתכם. תחכו לו באי מוסדיפ והוא יאסוף אתכם משם. ביי" אומר סיקאמור.
    מה תעשה?
    "העיר מוסדיפ, מעלה זכרונות טובים" אומר בקול ואז אחשוב לעצמי על איך שקיבלתי שם את התג האחרון שהייתי צריך לליגה. "בוא נשתגר לשם. זאת עיר נחמדה" אומר ללוקאס ואמצא את הקוארדינטות ואשתגר לשם ואחכה לרינג'רים כדי שיאספו אותנו.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. TBM
    שם: מתן
    [b]

מתן
    *במהלך איוונט
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-מערת סרוליאן, קנטו
    אתה אומר למיוטו שלא רצית להפריע, ומניח יד על לין כדי שלא תפחד. מיד לאחר הפנייה שלך לקול המסתורי, אתה שומע צחוק. צחוק מהדהד וארוך מאוד. לאחר מכן אור המערה חוזר לעצמו ואתה רואה שמולך עומד קדברה וצוחק. "אני ממש לא מיוטו. מיוטו עזב לפני כמה חודשים. לא ראיתי אותו מאז הרבה זמן. אם אתם כבר מדברים, אני די מודאג. אני שומר על המערה כשמיוטו הולך, והוא לא חזר הרבה מאוד זמן. כל מה ששמעתי שמיוטו אמר היה :"אני אלך להראות להם. אני לא טעות בייצור!". זה היה מוזר... בקיצור, עכשיו תעופו מכאן!" קדברה אומר לכם בטלפתיה ולידו אתם רואים גרבלר שפותח לכם את היציאה מהמערה. כשאתם יוצאים, אתם רואים שיחה דחופה במכשיר דמוי האייפון מסיקאמור. אתה עונה, ושומע אותו:"לאן נעלמתם! אתם לא עניתם לי! בקיצור, מצאנו את מיוטו!!! הוא נמצא באי סינאבאר, והוא כועס מאוד. בליין כבר מנסה להרגיע אותו, אבל לא הולך לו כל כך. לכו לשם מיד ותנסו לדבר עם מיוטו! לראות מה קרה" הוא אומר ומנתק בבהילות.
    מה תעשה?

"פאק."אני אומר , "חייבים להשתגר לאי סיניבאר."אני אומר במהירות , מכניס את נקודות הציון ומשתגר לאי סיניבאר.
    אני מחפש את בליין ומיוטו , כשאני מוצא אותם אני עומד בין מיוטו לבליין, "מיוטו , למה אתה כועס כל כך?"אני שואל אותו ונזכר במה שקדברה אמר ~אני אלך להראות להם. אני לא טעות בייצור!~
    "לא משנה כמה אתה כועס , לפגוע באחרים זה לא פיתרון לשום דבר."אני ממשיך בדברי, אני מסמן ללין ובליין להתרחק .

10. היזהרו מחיקויים!
    אנדי
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    אתה נזכר איך השגת את תג הליגה האחרון שהיית צריך להואן במוסדיפ, ואז מתאפס על עצמך. אתה ולוקאס משתגרים אל מוסדיפ ומתיישבים ליד המדרגות המובילות למרכז החל של מוסדיפ, מחכים לריינג'רים. לאחר מכן אתה חושב שאתה הוזה, כי מולך מופיע לא אחר מאשר מיו האגדי בליווי ריינג'ר. הוא אומר לכם:"מהר, בואו!" ואתה ולוקאס מתקרבים אליו ואל מיו. הריינג'ר אומר :"מיו,שיגור לפךדרה באובליביה!" ומיו משגר את עצמו,אותך,את לוקאס ואת הריינג'ר על אי געשי ואדום כולו. הריינג'ר אומר:"קוראים לי רוב. האסטינגס ביקש ממני ללווות אתכם באי פלדרה עד שתמצאו בלייזיקן ותתפסו אותו בשביל סיקאמור. זה אומר שבינתיים אני איתכם". הוא אומר. אתם עולים במעלה האי פלדרה, שעליו ממוקם הר געש, ואתם רואים הרבה פוקימוני אש ואדמה על ההר. אתם מטפסים גבוה, ולקראת הפסגה אתם שומעים שאגה של תרנגול (...). רוב אומר:"השלב הבא הוא הפסגה של הר הגעש. לפי הצליל אתם תמצאו שם אחד משניים: מולטרס ציפור האש האגדית או בלייזיקן. אתם רוצים לקחת את הסיכון ולעלות או שאני אשלח פוקימון לבדוק מי שם?" שואל רוב.
    מה תעשה?

מתן
    *במהלך איוונט
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-מערת סרוליאן, קנטו
    אתה ולין משתגרים בבהילות לאי סינאבאר, ואתה רואה יצור סגול בגודל של אדם נלחם מול סוג של ברווז אש. לידו אתה רואה את בליין. אתה מסמן ללין להישאר במקום שלה ורץ קדימה, בין בליין למיוטו. בליין צועק:"מגמר, תגן על הילד!" ומגמר יוצר בועת מגן ירוקה סביבך. אתה שואל את מיוטו למה הוא כועס כל כך. מיד אתה נזכר במה שקדברה אמר שמיוטו אמר ואומר לו שלא משנה כמה אתה כועס אליות היא לא הדרך לפתור שום דבר. מיד לאחר מכן אתה שומע בראשך קול אדיש וקר שאומר:"אתה טועה ילד. אתה לא חווית את זה. אותך לא ייצרו במעבדה בתור שכפול של חתול מעופף, ולאחר מכן ניסו לאלף אותך לעשות מה שאיש גבוה עם חתול לבן אומר. אותך לא גידלו במעבדה כל חייך. אותך לא זרקו בגלל שהוגדרת כ'ניסוי שנכשל'. אתה לא הרסת במו ידיך אחוזה שלמה כשניסית להרוס רק בן אדם אחד. אתה לא יודע מה זה לחיות עם כוח כזה בתוכך, ועוד כשעכשיו גיליתי שג'ובאני מפקד על הפעולות של צוות רוקט בקנטו? אין מצב שאני הולך לוותר לו. שמעת אותי ג'ובאני?" שואל מיוטו. להפתעת כולם, מאחורי אחד הסלעים מגיח ג'ובאני בכבודו ובעצמו, בליווי שני אנשים בלבוש לבן. הגבר עם שיער תכלת והאישה עם שיער אדום."יפה מאוד מיוטו. אז אתה כן חזק. למרו שאתה סך הכל שכפול של חתול מעופף..." התגרה בו ג'יובאני. זעמו של מיוטו רק הלך וגבר. באותו רגע אתה רואה ליד רגליך שתי אבנים בצבע של מיוטו. על אחת מהם יש גומת X בצבע השני של מיוטו, ועל השנייה דוגמת Y בצבע השני של מיוטו. באותו רגע מהדהדות בראשך מילותיו של פרופ' סיקאמור:"מיוטונייט X ומיוטונייט Y". מיד לאחרמ כן ג'ובאני ממשיך לדבר: תכיר, מיוטו, אלו הם עוזריי, אריאנה וארצ'ר. תראו למיוטו מה זה סגנים. "כן המפקד ג'ובאני!" אמרו ארצ'ר ואריאנה. "זאפדוס,ארמלדו, צאו!" צועקים אריאנה וארצ'ר ומהפוקדורים יוצאים לא אחרים מאשר הארמלדו של ארצ'ר והציפור האגדית זאפדוס, אשר כנראה כרגע בשליטת אריאנה. אתה מבין שאתה תהיה חייב לעזור למיוטו, ומהר.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    בר
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-מערה בדרך 206, סינו
    אתה אומר לו שיפסיק לבכות, שאתם תמצאו את אמא שלו והכל יהיה בסדר. לאחר מכן אתה שואל אותו אם הוא יודע בערך לאן ללכת. אתה שומע אותו דרך האוזניות:"כן. אימא נמצאת עמוק מתחת לאדמה, שמאלה מפה. גם אבא שלי והאח הגדול שלי שם" אומר גיבל.
    מה תעשה?
    "קדימה אז בו נזוז!, אל תדאג אנחנו נמצא את אמא שלך וכל המשפחה שלך" אגיד ארים אותו ואמשיך לתוך המערה

12. משתמש מנוסה
    אנדי
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    אתה נזכר איך השגת את תג הליגה האחרון שהיית צריך להואן במוסדיפ, ואז מתאפס על עצמך. אתה ולוקאס משתגרים אל מוסדיפ ומתיישבים ליד המדרגות המובילות למרכז החל של מוסדיפ, מחכים לריינג'רים. לאחר מכן אתה חושב שאתה הוזה, כי מולך מופיע לא אחר מאשר מיו האגדי בליווי ריינג'ר. הוא אומר לכם:"מהר, בואו!" ואתה ולוקאס מתקרבים אליו ואל מיו. הריינג'ר אומר :"מיו,שיגור לפךדרה באובליביה!" ומיו משגר את עצמו,אותך,את לוקאס ואת הריינג'ר על אי געשי ואדום כולו. הריינג'ר אומר:"קוראים לי רוב. האסטינגס ביקש ממני ללווות אתכם באי פלדרה עד שתמצאו בלייזיקן ותתפסו אותו בשביל סיקאמור. זה אומר שבינתיים אני איתכם". הוא אומר. אתם עולים במעלה האי פלדרה, שעליו ממוקם הר געש, ואתם רואים הרבה פוקימוני אש ואדמה על ההר. אתם מטפסים גבוה, ולקראת הפסגה אתם שומעים שאגה של תרנגול (...). רוב אומר:"השלב הבא הוא הפסגה של הר הגעש. לפי הצליל אתם תמצאו שם אחד משניים: מולטרס ציפור האש האגדית או בלייזיקן. אתם רוצים לקחת את הסיכון ולעלות או שאני אשלח פוקימון לבדוק מי שם?" שואל רוב.
    מה תעשה?
    'וואו, מולטרס' אחשוב לעצמי ואז אפנה לרוב ואומר לו: "אני לא חושב שכדי לסכן פוקימון. עדיף להוציא אחד משלנו. צא היפאודון. לוקאס תוציא את דונפאן, אנחנו נכנסים" אומר ואעלה מעלה לכיוון הר הגעש כדי לראת מה מסתתר שם. "היפאודון, אם משהו קורה תשתמש בקבר חול כדי שיגן עלינו" אפקוד על היפאודון למקרה חירום.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

13. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *לוקאריו לא אצלך, אתה צריך למצוא אותו.
    *במהלך איוונט
    *שעה-ערב
    * כסף-5,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-לומיוס, קאלוס
    אתה מתלהב מכל החפצים החדשים שלך ומהפוקימונית החדשה. אתה וטארה מוציאים את המיאוסטיקים שלכם ומציגים את עצמכם בפניהם. אתה רואה שמיאוסטיק של טארה מנסה לחזר אחרי שלך, ונראה שבין פוקימוני החתול מתפתח רומן קטן. אתה אומר שאתה תקרא למיאוסטיק שלך קט ושואל את טארה איך היא תקרא לשלה. היא אומרת:"אני חושבת שאני אקרא לו אס. כן ,אס! זה השם שלך!" היא אומרת ואתם משתגרים לעיר קנלייב, שם אתם עולים על מבורת לאי איירון. בדרך אל המערה אתה שואל את טארה אם נראה לה שסיקאמור ייתן לכם לשמור על לוקאריו, והיא עונה:"אני לא יודעת. נראה לי שאנחנו רק צריכים לראות לוקאריו, אבל אני בטוח שפרופ' סיקאמור יהיה יותר שמח אם גם נביא לו אחד" עונה טארה. אתם נכנסים למערה, ומיד אתה מרגיש בין גל קור מהיר אשר חלף במהירות. אתה שואל את טארה אם גם היא הרגישה אחד כזה והיא אומרת שלא. אתם נכנסים לעומק המערה. במערה מסתובבים פוקימוני אבן, ויצא לכם פעם או פעמיים לראות כלבלבים שחורים-כחולים עומדים על שתי רגליים ומטיילים. בשלב מסוים אתם מגיעים לעומק עמוק מאוד במערה, והמערה מחשיכה. אתם לא רואים כלום חוץ מנקודה תכולה בוהקת המקרבת אליכם. נראה כאילו היא משדרת תדרים מהסביבה. מיד לאחר מכן האור נדלק, ואתם רואים ששם עומד גולם עם אבן תכולה על הראש. מיד בראשכם אתם שומעים קול:"היי טארה וטורי, זה פרופ' סיקאמור. פיתחתי מכשיר המאפשר לתקשר באופן זמני עם פוקימונים. אני אשאיל לכם אותו עד הודעה חדשה" הוא אומר ועל הרצפה מופיע מגפון שאליו מחוברות אוזניות. אתה וטארה שמים אוזן אחת של כל אחד בכל אוזנייה וטארה מחזירה את המגפון. היא אומרת:"גולם,איפה מצאת את האבן הזאת?" גולם אומר משהו, ולאחר מכן אתם שומעים באוזניות קול:"האבן פשוט הופיעה פה. כשהאבן הופיעה היה פה איש שאני חושב ששמו היה האסטינגס. לידו היה אדם שמן בשם מרף. כשהם דיברו שמעתי את המילים אלמיה וטירה. זה מה שאני יודע. עכשיו עופו מכאן לפני שאני מועך אתכם!" צועק גולם ואתם בורחים במהרה מחוץ למערה. כשאתם יוצאים מהמעבורת המחזירה אתכם אל קאנאלייב מצלצל המכשיר דמוי האייפון. אתה עונה לו ושומע את פרופ' סיקאמור:"כל הכבוד לכם על התגלית. האבן בזוהרת שראיתם היא קריסטל כחול אשר אותו רק לוקאריו יודע לייצר. לפי מה שגולם אמר, אחרי שהאסטינגס ומרף הגיעו, שאותם אני מכיר, נשאר שם הקריסטל הכחול הזה. בנוסף המילים טירה ואלמיה שנאמרו השלימו לי את התמונה:אתם תמצאו את לוקאריו בטירת אלמיה אשר במחוז אלמיה. אני אדבר עם האסטינגס שיסדר לכם טיסה לטירת אלמיה. בינתיים תגיעו לפורטרי בהואן, משם הטיסה תאסוף אתכם" האו אומר ומנתק את השיחה.
    מה תעשה?
    "וואו,הגולם הזה היה די אלים...אם לא היינו ממהרים,גם הייתי מראה לו למה כדאי לו לשמור על הכבוד כלפינו...
    אבל זה לא משנה עכשיו. יש לנו טיסה לאלמיה לתפוס. לנמל פורטרי!" אומר לטארה בזמן ששנינו משתגרים לפורטרי.

14. היזהרו מחיקויים!
    בר
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-מערה בדרך 206, סינו
    אתה מתחיל לזוז איתו ואומר לו שאין לו מה לדאוג ושתמצאו את המשפחה שלו. אתה יורד עמוק מתחת לאדמה ובסופו של דבר מוצא חדר במערה, שבו יושבים שני גארצ'ומפים וגרסה קטנה של גארצ'ומפ. גיבל אומר:"הנה המשפחה שלי!" ומיד לאחר מכן הגארצ'ומפים מביטים עליך וחושפים עליך שיניים.
    מה תעשה?

אנדי
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-הר הגעש פלדרה, אובליביה
    אתה אומר שאין טעם לסכן פוקימון ושלושתכם עולים לפסגה. בפסגת ההר אפשר לראות לוע לבה ענקי, ומעליו מעופף לו לא אחר מאשר הציפור האגדית מולטרס. הוא מופתע ושולח עליכם להביור. רוב אומר:"מגמר תגן עליהם!" ובינתיים אתה ולואקס מוציאים את היפאודון ודונפאן. לאחר מכן הם מכסים את הלוע הר הגעש בחול, מה שמחליש את מולטרס. בינתיים רוב מסובב מכשיר סביב מולטרס, ומרגיע אותו קצת. בינתיים מולטרס שואל אתכם בטלפתיה:"מה מעשיכם פה?"
    מה תעשה?

נועם
    *במהלך איוונט
    *שעה-ערב
    * כסף-5,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-קנאלייב,סינו
    אתהב וטארה משתגרים למוסדיפ בהואן ומחכים לטיסה. פורטרי היא עיר קטנה וירוקה הבנויה בין העצים. לאחר כמה זמן אתם רואים מסוק בשמיים, ובתוכו נמצאים אנשים במדים אדומים שאומרים:"טארה,טורי, עלו על הסולם!" ומיד לאחר מכן יורד סולם חבלים. אתם עולים על סולם החבלים, מגיעים למסוק ועולים עליו. הטיסה ארוכה מאוד, ובינתיים אתה וטארה ישנים. כשאתם מתעוררים, אתם מרגישים את הקור. אתם יוצאים מהמסוק ורואים שאתם בתוך ארץ של שלג ורח, ומולכם ניצבת טירה כחולה ענקית. לידכם אתם רואים עוד איש במדים האדומים. הוא אומר:"שמי ווס. ברוכים הבאים לאלמיה! כרגע באלמיה אין לנו בעיות בכלל, אז החיים פה די שמחים. זוהי טירת אלמיה. אני הולך ללוות אתכם בטירה ולחפש את לוקאריו". אתפם נכנסים לטירה ושוב פעם אתה מרגיש את אותו גל קור פתאומי. הפעם גם ווס וטארה מרגישים אותו. בשלב מסוים אתם מגיעים לחלק בטירה שבו יש עלייה למעלה ויציאה ימינה.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    [b][color="green"]
    אנדי
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-הר הגעש פלדרה, אובליביה
    אתה אומר שאין טעם לסכן פוקימון ושלושתכם עולים לפסגה. בפסגת ההר אפשר לראות לוע לבה ענקי, ומעליו מעופף לו לא אחר מאשר הציפור האגדית מולטרס. הוא מופתע ושולח עליכם להביור. רוב אומר:"מגמר תגן עליהם!" ובינתיים אתה ולואקס מוציאים את היפאודון ודונפאן. לאחר מכן הם מכסים את הלוע הר הגעש בחול, מה שמחליש את מולטרס. בינתיים רוב מסובב מכשיר סביב מולטרס, ומרגיע אותו קצת. בינתיים מולטרס שואל אתכם בטלפתיה:"מה מעשיכם פה?"
    מה תעשה?
    "מולטרס, אין ברצוננו לפגוע בך או במסביבת החיים שלך. באנו לחקור את בלייזיקן" אומר למולטרס כדי שירגע ואולי יוכל לעזור לנו בחיפושים אחר בלייזיקן. לאחר מכן אחפש אחר תזוזות בלוע ההר בתקווה למצוא בלייזיקן או שניים.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 34 מתוך 62 ראשוןראשון ... 24323334353644 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •