מתן
*טעות. הכוונה אייס ולין.
*במהלך איוונט
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
*gps-לומיוס, קאלוס
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מודה לפרופ' סיקאמור על הפוקדורים, רושם את נקודות הציון של מערת סרוליאן ומשתגר אליה. מיד לאחר מכן אתה רואה את לין משתגרת גם. אתם מגיעים פתח מער הממוקם על מין אי המוקף בנחל. אתם נכנסים למערה ורואים מערה ענקית מלאה פוקימונים רבים מכדי שאפשר יהיה לספור.אתה אומר ללין שזו המערה הכי מלאה חיים שראית ולין עונה, מפוחדת:"נראה לי שזה נכון בעוד מובן!" ובאותו רגע פתח המערה נסגר אחריהם. המערה מחשיכה, ואתם שומעים בראשכם קול:"מי מעז להיכנס לביתי ללא רשותי!" זועם הקול.
מה תעשה?
אנדי
*אין בעד מה...
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
*מיקום בסיס-נימבאסה, יונובה
*gps-לומיוס, קאלוס
אתה חושב לעצמך שאת המתקפות תבדוק אחר כך. אתה אומר ללוקאס שתשתגרו לליטלרוט בהואן, וכך אתם עושים. העיירה ליטלרוט קטנה מאוד, ואתם מזהים בקלות את בית המעבדה של פרופ' בירץ'. אתם דופקים בדלת, ואת הדלת פותח איש מלא מעט ונמוך. לידו אתם רואים כלבלב שחור קטן שחושף שיניים. הפרופסור אומר:"פוצ'יינה, תירגע. אלה רק אורחים. חזור!" הוא אומר ומחזיר את פוצ'יינה לפוקדור. "מצטער עליו, הוא כלב שמירה נאמן..." מגחך הפרופסור. הוא אומר:"טוס אז מה קרה? באתם להתחיל את המסע שלכם?" שואל בירץ'. "לא אדוני" עונה לוקאס."באנו לשאול אותך כמה שאלות מטעם צוות אג'נטרה". בירץ' אומר:"אה. בואו איתי, יש לי מאחור חדר ישיבות שיתאים בדיוק למצב הזה". אתם הולכים איתו לחלק אחורי של המעבדה ורואיםשולחן דומה לשולחנו של סיקאומור, רק שזה עשוי מעץ לבן. "עץ ליבנה, האהוב עלי" אומר בירץ'. "טוב, אז מה רציתם לשאול אותי?" "מה אתה יודע על טורצ'יק והתפתחות המגה של בלייזיקן?" שאל לוקאס במהירות. "ואו, תרגיע את הקצב. אני אסביר לכם מההתחלה. במחוז רחוק מאוד מכאן נמצאת קבוצת איים בשם מחוז אובליביה. באיים האלו חיים במקום מאמני פוקימונים, ריינג'רים שלוכדים זמנית פוקימון בעזרת מכשיר מסוים. לפני כמה שנים הוזמנתי על ידי הפרופסור של שלושת מחוזת הריינג'רים, פיורה, אלמיה, ואובליביה ששמו הוא פרופ' האסטינגס. הוא הזמין אותי למחוז אובליביה לטיול קטן במחוז. בשלב מסוים הגענו לאי געשי בשם האי פלדרה. ברגע שנכנסנו לאי הזה ראיתי אפרוח כתום קטן וחמוד. באותו שלב בתי, מיי, היתה בת 5 ומאוד אהבה פוקימונים חמודים. בגלל זה הוצאתי מכיסי פוקדור ותפסתי את האפרוח ההוא, שהתגלה לשם טורצ'יק. באותו מחוז תפסתי גם מאדקיפ וטריקו, פוקימוני עשב ומים. אם אתם רוצים לחקור יותר, הייתי ממליץ על אובליביה. אני יודע שסיקאמור עובד עם הסוכנות. אולי תבקשו ממנו שידבר עם פרופ' האסטינגס כדי שתוכלו לנסוע לאובליביה" אומר בירץ'.
מה תעשה?
נועם
*לוקאריו לא אצלך, אתה צריך למצוא אותו.
*במהלך איוונט
*שעה-ערב
* כסף-5,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-לומיוס, קאלוס
אתה מתלהב מכל החפצים החדשים שלך ומהפוקימונית החדשה. אתה וטארה מוציאים את המיאוסטיקים שלכם ומציגים את עצמכם בפניהם. אתה רואה שמיאוסטיק של טארה מנסה לחזר אחרי שלך, ונראה שבין פוקימוני החתול מתפתח רומן קטן. אתה אומר שאתה תקרא למיאוסטיק שלך קט ושואל את טארה איך היא תקרא לשלה. היא אומרת:"אני חושבת שאני אקרא לו אס. כן ,אס! זה השם שלך!" היא אומרת ואתם משתגרים לעיר קנלייב, שם אתם עולים על מבורת לאי איירון. בדרך אל המערה אתה שואל את טארה אם נראה לה שסיקאמור ייתן לכם לשמור על לוקאריו, והיא עונה:"אני לא יודעת. נראה לי שאנחנו רק צריכים לראות לוקאריו, אבל אני בטוח שפרופ' סיקאמור יהיה יותר שמח אם גם נביא לו אחד" עונה טארה. אתם נכנסים למערה, ומיד אתה מרגיש בין גל קור מהיר אשר חלף במהירות. אתה שואל את טארה אם גם היא הרגישה אחד כזה והיא אומרת שלא. אתם נכנסים לעומק המערה. במערה מסתובבים פוקימוני אבן, ויצא לכם פעם או פעמיים לראות כלבלבים שחורים-כחולים עומדים על שתי רגליים ומטיילים. בשלב מסוים אתם מגיעים לעומק עמוק מאוד במערה, והמערה מחשיכה. אתם לא רואים כלום חוץ מנקודה תכולה בוהקת המקרבת אליכם. נראה כאילו היא משדרת תדרים מהסביבה. מיד לאחר מכן האור נדלק, ואתם רואים ששם עומד גולם עם אבן תכולה על הראש. מיד בראשכם אתם שומעים קול:"היי טארה וטורי, זה פרופ' סיקאמור. פיתחתי מכשיר המאפשר לתקשר באופן זמני עם פוקימונים. אני אשאיל לכם אותו עד הודעה חדשה" הוא אומר ועל הרצפה מופיע מגפון שאליו מחוברות אוזניות. אתה וטארה שמים אוזן אחת של כל אחד בכל אוזנייה וטארה מחזירה את המגפון. היא אומרת:"גולם,איפה מצאת את האבן הזאת?" גולם אומר משהו, ולאחר מכן אתם שומעים באוזניות קול:"האבן פשוט הופיעה פה. כשהאבן הופיעה היה פה איש שאני חושב ששמו היה האסטינגס. לידו היה אדם שמן בשם מרף. כשהם דיברו שמעתי את המילים אלמיה וטירה. זה מה שאני יודע. עכשיו עופו מכאן לפני שאני מועך אתכם!" צועק גולם ואתם בורחים במהרה מחוץ למערה. כשאתם יוצאים מהמעבורת המחזירה אתכם אל קאנאלייב מצלצל המכשיר דמוי האייפון. אתה עונה לו ושומע את פרופ' סיקאמור:"כל הכבוד לכם על התגלית. האבן בזוהרת שראיתם היא קריסטל כחול אשר אותו רק לוקאריו יודע לייצר. לפי מה שגולם אמר, אחרי שהאסטינגס ומרף הגיעו, שאותם אני מכיר, נשאר שם הקריסטל הכחול הזה. בנוסף המילים טירה ואלמיה שנאמרו השלימו לי את התמונה:אתם תמצאו את לוקאריו בטירת אלמיה אשר במחוז אלמיה. אני אדבר עם האסטינגס שיסדר לכם טיסה לטירת אלמיה. בינתיים תגיעו לפורטרי בהואן, משם הטיסה תאסוף אתכם" האו אומר ומנתק את השיחה.
מה תעשה?
בר
*נלחמת כבר בכל מנהיגי המכון של קנטו עד יונובה.
*יש מכונים, אבל את התגים כבר יש לך ובעצם אתה תוכל בזמנך החופשי (כשלא יהיו לך משימות) לגשת למכון שלהם ולאתגר אותם לקרב חוזר.
*באיוונט אתה תוכל להשתמש בארבעתם:דאסקאל,ארון, הונצ'קרוו ופרווקי, והם עם חיים מלאים. לעומת זאת כשתחזור לעלילה הרגילה, אתה תקבל כל אחד מהם בזמנו.
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-לומיוס, קאלוס
אתה אומר שגארצ'ומפ הוא פוקימון חזק, ועוד בהתפתחות מגה, שזה הופך אותו ליותר חזק, ושאולי זה היה האתגר הקשה ביותר שלך עד כה. אתה אומר לפרופסור תודה על החפצים ועל פרווקי, וגם שלמרות שכבר ערב אתה בכל מקרה תלך לחפש ראיות. לאחר מכן אתה מזין את נקודות הציון של דרך 206 במשגר שלך ומשתגר אליה. אתה מוצא את המערה בקלות. אתה נכנס, ומימינך אתה רואה יצור דמוי כריש קטן לכוד במעגל של אבנים ענקיות.
מה תעשה?