Pokemon GO
עמוד 36 מתוך 62 ראשוןראשון ... 26343536373846 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 526 עד 540 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי torterra11 צפה בהודעה
    בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-אחה''צ
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-מערה בדרך 206, סינו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מועדד את הונצ'קרוו ואומר לגארצ'ומפ שהוא נלחם ממש מעולה ושהוא יתרום במחקר שלך. גארצ'ומפ מחייך. אתה אומר להונצ'קרוו להשתמש במתקפת כנף. הונצ'קרוו עף לאוויר בזמן שכנפו זוהרת, ואז חובט עם כנפו בגארצ'ומפ, משאיר לו נזק רגיל. גארצ'ומפ מנסה להרעיד את האדמה ולגרום לרעידת אדמה עוצמתית, אך הונצ'קרוו עף לאוויר ומתחמק מהמתקפה.
    מצב חיים שלך:
    הונצ'קרוו-8/10 (גארצ'ומפ פחות)
    מה תעשה?

"קדימה הונצ'קרו עוד קצת ואנחנו שם!" אגיד לו
    "צא שוב דופק אפל והפעם בכל הכוח!" אגיד

2. TBM
    שם: מתן
    [b][color="green"]
    מתן
    *תלוי...
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
    *gps-האי סינאבאר, קנטו
    אתם אומרים לפוקימונים שלכם מה לעשות. מגה מיוטו y שולח סופת שלגים קפואה לעבר פרסיאן וארמלדו, אשר מעלפת את ארמלדו ופוגעת קשה בפרסיאן. לאחר מכן, טייראנט רץ לעבר זאפדוס בכבדות, מזנק לאוויר ונושך את זאפדוס. לאחר מכן טייראנט יורה להביור כתום-סגול לעבר זאפדוס. שתי המתקפות ביחד פוגעות בו קשה מאוד. ברוויר ממריא לאוויר כשכנפיו זוהרותף ואז עף למטה וחובט בעוצמה עם כנפיו בנידוקינג. לאחר מכן הוא טס לאוורי, מוקף בהילה כחולה, ולאחר מכן צולל לעבר נידוקינג, מוקף באש אדומה. הוא נפגע מעט. נידוקינג באופן כללי נפגע ברמה קריטית ביותר. לאחר מכן לין אומרת לפוקימוניה מה לעשות. אמאורה שולח על נידוקווין רוח קרירה המקפיאה אותה ומסבה לה נזק רב. לאחר מכן באלון טוען אנרגיה ליד פיו, ואז שול חקרן עוצמתית וצבעונית שכמעט מעלפת את מאמוסווין. באלון לא יכול להתקיף בתור הקרוב כי הוא צריך לנוח. לאחר מכן, אריאנה אומרת:"זאפדוס, מכת ברק על ברווירי!" וזאפדוס שולח זרם חשמלי עוצמתי אל ברווירי, משאיר לו נזק כבד. ארצ'ר מחזיר את ארמלדו. ג'ובאני אומר:"פרסיאן, נשיכה על פוריגון 2! נידוקינג מגה-קרן על פוריגון 2! מאמוסווין חבטת גוף על פוריגון 2!" שלושת הפוקימונים מתקרבים לעבר באלון. פרסיאן נושך אותו בחוזקה, נידוקינג דוקר אותו עם קרנו הזוהרת בעוד מאמוסווין קופץ ומזנק על באלון עד שהוא מעלף. לין אומרת:"חזור!".
    מצב חיים שלכם:
    מגה מיוטו y-16/16 (פרסיאן פחות, ארמלדו התעלף).
    טייראנט-10/10 (זאפדוס פחות), ברווירי-5/10 (זאפדוס יותר, נידוקינג פחות)
    אמאורה-10/10 (נידוקווין פחות, קפואה), באלון-0/0 (פרסיאן,נידוקינג ומאמוסווין יותר)
    מה תעשה?
    אוקיי , אתה זה שמחליט
    --------------------------
    "כל הכבוד טייראנט."אני אומר לו ומחייך, "טייראנט , תקפץ על הגב של בריוורי ותשתמש הרבה פעמים בזעם דרקון על זאפדוס עד שהוא מתעלף."אני אומר , "בריוורי , לאחר שזאפדוס מתעלף תוריד את טייראנט מהגב שלך ואז תשתמש במתקפנת כנף עד שהוא מתעלף."אני אומר .

3. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    * כסף-5,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-טירת אלמיה,אלמיה
    אתה מסתכל באימה על טארה ווס ואומר לעצמך שאתה תשחרר אותם. לאחר מכן אתה אומר לארטיקונו:"ארטיקונו! אני טורי, ואני המאמן הכי טוב בעולם! אני גם הסוכן הכי טוב בעולם! וזה אומר שאני אנצח את צוות ראמפ''ג המפגר הזה! ואני גם אנצח אותך! ואני אנצח כל אחד שיפריע לי! התכונן,ארטיקונו! אתה הולך לפגוע בנחת זרועו של טורי אמבראו!!!" אומר. "גאב! סטיל! פאנגז! קאט! פוקימון קרב,צאו!!! תכיר זה הצוות שלי. כל אחד בנפרד הוא אדיר. אתה מוזמן להתחיל לנחש באיזה עוצמה כולנו ביחד נקרע אותך. וסתם כדי לוודא שאני מפרק אותך לגמרי, הנה חבר קטן שיהיה דיי שווה לכוחותיך. פריז! צא!!!" אתה שומע את ארטיקונו אומר לך בטלפתיה:"נראה לך..." מיד לאחר מכן פרופ' סיקאמור אומר לך בראשך :"טורי, מאחוריך יש עוד אולטרהבול. אני רוצה שתתפוס את ארטיקונו בשבילי ותביא אותו אליי לאחר שתמצא את לוקאריו". מיד לאחר מכן האסטרטגיה שלך מתחילה. גאב ממיס בעזרת פרצי להבה את הקרחונים, בעוד סטיל מחפה עליו. פריז יורה מידו כדור חשמל הנירה כאילו מתותח הפוגע בארטיקונו קשה ומשתק אותו. לאחר מכן פריז טוען אנרגיה ליד ידו, ואז שולח קרן צבעונית ועצמתית לעבר ארטיקונו, פוגע בו קשה שוב. כעת פריז חייב לנוח קצת. לאחר מכן, קט גדלה, ושולחת גלים תכולים לעבר ארטיקונו, פוגעת בו בינוני. לאחר מכן פאנגז מתגלגל במהירות, עטוף בלהות לעבר ארטיקונו ופוגע בו קשה.ארטיקונו מתעלף. אתה זורק עליו את האולטרהבול. נדנוד 1, נדנוד 2, נדנוד 3 ו...
    אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן

לאחר מכן טארה, ווס והפוקימונים של טארה נמסים. היא אומרת:"תודה טורי! הצלת את חיי! וגם את חיי ווס, סקאל, ריילי, בוס ואס. תודה! בוא נמשיך לחפש את לוקאריו!" היא אומרת ואתם עולים לפסגת הצריח השני. בפסגת הצריח השני אתם רואים לא אחר מאשר כלב-תן שחור-כחול עם חרוטים לבנים על כפות ידיו ובחזהו. זהו לוקאריו, פוקימון ההילה. ווס וטארה אומרים:"טורי, כולו שלך".
    מה תעשה
    "שום בעיה. לוקאריו,אני רוצה שתדע שאני מאמן הגון וכדאי שתבין שכדאי לך להצטרף אליי,אני אלחם בך בקרב של אחד על אחד. אם תנצח,אני מבטיח שלא אטריד אותך יותר. אבל,אם אנצח,אתה חייב להבטיח שאתה תצטרף לצוות שלי בלי שום בעיות.מסכים?" אני אשאל את לוקאריו, ולאחר שיענה אני אוציא את הפוקימון הכי חזק שלי חוץ מפריז,שצריך לנוח. "מאגמר! אתה הפוקימון הכי חזק שלי. אתה הפוקימון שלי שהתפתח מהר ולמדת הכי הרבה מתקפות.אתה רואה את הלוקאריו הזה? אם נצליח לצרף אותו אלינו,נהיה בלתי מנוצחים. מוכן? עכשיו ננסה ללמוד מתקפה חדשה. אני צריך שתשתמש בחוזק אבל תנסה למקד את האנרגיה בידיים שלך. אחר כך, תנשוף עליהם בלהביור. אם אתה מספיק חזק ומוכן,אתה תוכל להשתמש באגרוף אש. מוכן? צא!!!"

4. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-אחה''צ
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-מערה בדרך 206, סינו
    אתה מעודד את הונצ'קרוו ואומר לו שעוד מעט הצלחתם. לאחר מכן אתה אומר לו שוב להשתמש בדופק אפל. הונצ'קרוו שולח רצף קבוע של טבעות אפלות לעבר גאר'צומפ, פודע בו בינוני ומשאיר אותו חלש מאוד, אך עדיין חי. לאחר מכן גארצ'ומפ שולח להביור כתום-וורוד לעבר הונצ'קרוו, כאשר פעימת הדרקון משאירה לו נזק רגיל.
    מצב חיים שלך:
    הונצ'קרוו-6/10 (גארצ'ומפ הרבה פחות)
    מה תעשה?

מתן
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-האי סינאבאר, קנטו
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. מגה מיוטו Y שולח כדור אנרגיה עוצמתי לעבר פרסיאן המעלף אותו. לאחר מכן טייראנט עולה על גבו של ברווירי ושולח לעבר זאפדוס להביורים כתומים-סגולים. עם הזמן הצבע הסגול משתנה לוורוד, והלהביורים מתחזקים. *מזל טוב! טייראנט למד נשימת דרקון!!!*. זאפדוס מתעלף גם הוא. מיד לאחר מכן טייראנט יורד מגבו של ברווירי, וברווירי יוצא ברצף של מתקפות כנף עוצמתיות לעבר נידוקניג, מעלף גם אותו. לאחר מכן לין אומרת לפוקימוניה מה לעשות. במקום הרוח הקרירה, אמאורה שולח לעבר נידוקווין הקפואה רצף של קרניים צבעוניות זוהרות המעלפות אותה. *אמאורה של לין למד קרן זוהר צפוני*. לאחר מכן אמאורה רץ לעבר מאמוסווין ונוגח בו בעוצמה, מעלף אותו. ג'ובאני מתעצבן ואומר:"מיוטו, אתה שלי! היידריגון, אנטיי, צאו!" ומהפוקודר יוצאים דרקון מעופף עם שני ראשים קטנים במקום ידיים והכלב האגדי אנטיי. "היידריגון,אנטיי פיצוץ אש ודופק אפל לעבר מיוטו!" ג'ובאני צועק. אנטיי שולח חמישה להביורים עוצמתיים לעבר מיוטו, פוגע בו בינוני. לאחר מכן היידריגון שולח סדר רציף של טבעות אפלות לעבר מיוטו, פוגע בו קשה. מיוטו מתחיל להיחלש.
    מה תעשה?
    פוקימונים חדשים שהתגלו:
    Spoiler ספוילר

נועם
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    * כסף-5,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-טירת אלמיה,אלמיה
    אתה אומר ללוקאריו: "לוקאריו,אני רוצה שתדע שאני מאמן הגון וכדאי שתבין שכדאי לך להצטרף אליי,אני אלחם בך בקרב של אחד על אחד. אם תנצח,אני מבטיח שלא אטריד אותך יותר. אבל,אם אנצח,אתה חייב להבטיח שאתה תצטרף לצוות שלי בלי שום בעיות.מסכים?". לוקאריו, שבזכות יכולותיו יודע לדבר עם בני אדם גם ללא מכשיר תקשור, אומר לך דרך הטלפתיה:"אין בעיה. חוץ משינוי אחד קטן. אם אני אנצח, אתם תהפכו לפסלי הקרח החדשים שלי. כבר המון זמן לא קיבלתי פסלים חדשים...". למרות בקשותיהם החוזרות של ווס וטארה, אתה מסכים לאתגר של לוקאריו. אתה אומר לגאב שהוא פוקימונך הכי החזק שלמד הכי הרבה מתקפות, ומוציא אותו. אתה אומר לו את אסטרטגיית למידת אגרוף האש שלך, וגאב מנסה אותה. הוא גורם לידיו לזהור, מחזק אותם, ואז נושף עליהם להביור, שכמתוכנן גורם להם לבעור. לאחר מכן, גאב רץ לעבר לוקאריו ומאגרף אותו עם אגרופי אש לוהטים המסבית לו נזק רב. לאחר מכן לוקאריו טוען בין ידיו כדור של אנרגיה תכולה, שולח אותו לעבר גאב ומסב לו נזק רב גם. ווס אומר:"לוקאריו הרגע השתמש במתקפת כדור ההילה העוצמתית. המצב לא טוב, טורי. תמהר!".
    מצב חיים שלך:
    גאב-6/10 (לוקאריו אותו דבר)
    מה תעשה?
    פוקימונים חדשים שהתגלו:
    Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    [b][color="green"]

אנדי
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-נימבאסה, יונובה
    *gps-הר הגעש פלדרה, אובליביה
    אתה אומר שהיה קרב נחמד, וכדאי שתחזרו לפרופ' סיקאמור. לוקאס אומר:"לא צריך, הוא כבר מצא אותנו..." ומאחוריו, בליווי ריינג'ר נוסף, הולך לו פרופ' סיקאמור. "אוח, החום הזה נוראי לעומת מזג הנעים של לומיוס!"התלונן הפרופ'. "בכל מקרה, כל הכבוד אנדי! השלמת את חלק אחד של המשימה שלכם!" "חלק אחד?!" אתה ולוקאס מתפלאים יחד. "כן, חלק אחד". עונה סיקאמור. "החלק השני הוא הרבה יותר מסובך. עליכם למצוא את הבלייזיקנייט, האבן המיוחדת שמפתחת את בלייזיקן. לפי המקורות שלי, ראיות לאבן כדאי להתחיל לחפש בהר צ'ימני בהואן. בואו איתי, אני אביא אתכם לשם. צ'יימקו, צא!" אומר הפרופ' ומהפוקדור יוצא פוקימון דמוי פעמון מרחף עם דגל קשור ממנו "צ'יימקו, שגר אותי, אותך את אנדי, לוקאס והפוקימונים שלהם להר צ'ימני הואן!" אומר סיקאמור ושלושתםכ משתגרים להואן, מתרחקים מאובליביה הרחוקה. אתם נוחתים מול הר געש גדול אף יותר. "אוח, פה החום רק יותר נורא!" ממשיך להתלונן סיקאמור "טוב, אני אחכה לכם בלומיוס. תמצאו את הבלייזיקנייט!" אומר סיקאמור, תוך כדי הליכה הרחק ממכם.
    מה תעשה?
    "ממש עזרת לנו" אומר בכעס אחרי שהפרופסור ילך. "אז איפה נתחיל?" אשאל את לוקאס בתקווה שהוא ידע מה לעשות. "אולי נתפצל? כן. אתה תעלה לצד הימני של ההר ואני לשמאלי. תחפש פירים קטנים שאולי יכולים להסתתר בהם אבנים ותביא אותם, בעוד חצי שעה נפגש פה" אומר ללוקאס ואתחיל לעלות בהר ולחפש חורים ובהם אבנים.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

6. TBM
    בר

מתן
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-האי סינאבאר, קנטו
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. מגה מיוטו y שולח כדור אנרגיה עוצמתי לעבר פרסיאן המעלף אותו. לאחר מכן טייראנט עולה על גבו של ברווירי ושולח לעבר זאפדוס להביורים כתומים-סגולים. עם הזמן הצבע הסגול משתנה לוורוד, והלהביורים מתחזקים. *מזל טוב! טייראנט למד נשימת דרקון!!!*. זאפדוס מתעלף גם הוא. מיד לאחר מכן טייראנט יורד מגבו של ברווירי, וברווירי יוצא ברצף של מתקפות כנף עוצמתיות לעבר נידוקניג, מעלף גם אותו. לאחר מכן לין אומרת לפוקימוניה מה לעשות. במקום הרוח הקרירה, אמאורה שולח לעבר נידוקווין הקפואה רצף של קרניים צבעוניות זוהרות המעלפות אותה. *אמאורה של לין למד קרן זוהר צפוני*. לאחר מכן אמאורה רץ לעבר מאמוסווין ונוגח בו בעוצמה, מעלף אותו. ג'ובאני מתעצבן ואומר:"מיוטו, אתה שלי! היידריגון, אנטיי, צאו!" ומהפוקודר יוצאים דרקון מעופף עם שני ראשים קטנים במקום ידיים והכלב האגדי אנטיי. "היידריגון,אנטיי פיצוץ אש ודופק אפל לעבר מיוטו!" ג'ובאני צועק. אנטיי שולח חמישה להביורים עוצמתיים לעבר מיוטו, פוגע בו בינוני. לאחר מכן היידריגון שולח סדר רציף של טבעות אפלות לעבר מיוטו, פוגע בו קשה. מיוטו מתחיל להיחלש.
    מה תעשה?
    פוקימונים חדשים שהתגלו:
    Spoiler ספוילר
    אני מסתכל על מה שקורה בהלם,"א..אנטי."אני אומר בפחד, הולך כמה צעדים אחורה.
    "הוא מסוכן , מסוכן מדי לכו אתם , אני אעקב אותו."אני צועק , מקווה שיקשיבו לי.
    "בריוורי חזור."אני אומר ומחזיר את בריוורי לפוקדור, "טייראנט, תשתמש בנשימת דרקון על היידריגון ותזכור להתחמק מהמתקפות שלו." אני אומר לטייראנט , 'טייראנט הוא סוג אבן מים , מתקפות דרקון לא טובות עליו , ויש לו מתקפות דרקון, זאת אומרת שהוא ממש אבל ממש מואיל.' אני חושב לעצמי ומחייך, "אוקי , אני צריך להילחם עם אש בעזרת אש."אני אומר , "צא מאגבי."אני אומר , "תשתמש במסך עשן על אנטיי ולאחר מכן תתקוף אותו מכל הכיוון בגחלת ולמרות שיש סיכוי טוב שאנטיי לא יראה אותך , הוא יכול להריח אותך , תמיד תהיה מוכן ותתחמק מכל ההתקפות שלו ."אני אומר , "ושניכם , תזכרו , אתם לא צריכים לפחד מהם , אני יודע שאתם יכולים לנצח אותם בלי שום בעיה."אני אומר לטייראנט ומגבי , מנסה לעודד אותם.

7. משתמש מנוסה
    בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-אחה''צ
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-מערה בדרך 206, סינו
    אתה מעודד את הונצ'קרוו ואומר לו שעוד מעט הצלחתם. לאחר מכן אתה אומר לו שוב להשתמש בדופק אפל. הונצ'קרוו שולח רצף קבוע של טבעות אפלות לעבר גאר'צומפ, פודע בו בינוני ומשאיר אותו חלש מאוד, אך עדיין חי. לאחר מכן גארצ'ומפ שולח להביור כתום-וורוד לעבר הונצ'קרוו, כאשר פעימת הדרקון משאירה לו נזק רגיל.
    מצב חיים שלך:
    הונצ'קרוו-6/10 (גארצ'ומפ הרבה פחות)
    מה תעשה?

"יש לי רעיון הונצ'קרו" אגיד לו
    "תקשיב תשתמש בדופק אפל על התקרה שמעל גארצ'ומפ שיפול עליו כל האבנים" אגיד לו

8. blue To My Bones
    נועם
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    * כסף-5,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-טירת אלמיה,אלמיה
    אתה אומר ללוקאריו: "לוקאריו,אני רוצה שתדע שאני מאמן הגון וכדאי שתבין שכדאי לך להצטרף אליי,אני אלחם בך בקרב של אחד על אחד. אם תנצח,אני מבטיח שלא אטריד אותך יותר. אבל,אם אנצח,אתה חייב להבטיח שאתה תצטרף לצוות שלי בלי שום בעיות.מסכים?". לוקאריו, שבזכות יכולותיו יודע לדבר עם בני אדם גם ללא מכשיר תקשור, אומר לך דרך הטלפתיה:"אין בעיה. חוץ משינוי אחד קטן. אם אני אנצח, אתם תהפכו לפסלי הקרח החדשים שלי. כבר המון זמן לא קיבלתי פסלים חדשים...". למרות בקשותיהם החוזרות של ווס וטארה, אתה מסכים לאתגר של לוקאריו. אתה אומר לגאב שהוא פוקימונך הכי החזק שלמד הכי הרבה מתקפות, ומוציא אותו. אתה אומר לו את אסטרטגיית למידת אגרוף האש שלך, וגאב מנסה אותה. הוא גורם לידיו לזהור, מחזק אותם, ואז נושף עליהם להביור, שכמתוכנן גורם להם לבעור. לאחר מכן, גאב רץ לעבר לוקאריו ומאגרף אותו עם אגרופי אש לוהטים המסבית לו נזק רב. לאחר מכן לוקאריו טוען בין ידיו כדור של אנרגיה תכולה, שולח אותו לעבר גאב ומסב לו נזק רב גם. ווס אומר:"לוקאריו הרגע השתמש במתקפת כדור ההילה העוצמתית. המצב לא טוב, טורי. תמהר!".
    מצב חיים שלך:
    גאב-6/10 (לוקאריו אותו דבר)
    מה תעשה?
    "אל תדאג,ווס.אני שולט במצב." אומר לו בביטחון. 'לפחות ככה אני חושב' אומר לעצמי עם קצת חשש.
    'עכשיו,איך מביסים את הדבר הזה? הרגע הצלתי שני אנשים מגורל קפוא למדי. אני לא חושב שזה כיף.' "גאב,תשתמש בלהביור!" אומר לגאב ואחשוב מהר על אסטרטגיה. 'אם זה ימשיך כך,גאב לא יוכל להחזיק מעמד,ואני לא חושב שברשימת ה"מה אני רוצה לעשות כשאהיה גדול" שלי לא כתבתי:מעוניין להיות פסל קרח לעולמי עד בחצר הארמון של כלב כחול-שחור שמדבר והולך על שתיים. עכשיו,איזה שילוב אפשר להמציא לגאב שיוכל להגן עליו ובו זמנית להתקיף את לוקאריו..."
    ואז אפנה לווס ואשאל אותו: "תגיד ווס,יש לך במקרה אלאקטאבאז?"

אם כן: אפנה לווס ואומר לו להוציא את הפוקדור של אלאקטאבאז. "תפוס את הפוכדור של מגמר,ותביא לי את זה שלך,ואז תוציא את מגמר." אומר לו. 'אני מקווה שזה נחשב החלפה..." אחשוב ואוציא את אלקטאבאז. "עכשיו תחזיר אותו ותביא לי." אומר ואעשה אותו דבר. "עכשיו,גאב,צא! וובקשה שתהיה מגמורטר..." אומר ואתפלל.

אם לא: "גאב תשתמש בחוזק ותנסה למקד את האנרגיה בכל הגוף,ואז תשתמש בלהביור,נקווה שזה מספיק טוב כדי ללמוד גלגל להבה". 'אם כן,גאב יהיה מספיק זריז כדי להתחמק מלוקאריו וגם להתקיף אותו!'

9. היזהרו מחיקויים!
    אנדי
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-הר צ'ימני, הואן
    אתה מציע ללוקאס שתתפצלו, ותחפשו חורים או פירים קטנים אליהם יכולה להיכנס הבלייזיקנייט. לוקאס מסכים. הוא מתחיל לטפס על ההר מצד ימין ואתה מצד שמאל. לאחר שעות של טיפוסים וחיפושים, אתה ולוקאס נפגשים בפסגת ההר. אתה שואל את לוקאס אם הוא מצא משהו. הוא עונה:"כלום. ואתה?" אתה עונה לו שגם אתה לא מצאת. שניכם חושבים, ואתה רואה שחום הלבה הרותחת מקשה מאוד על לוקאס. פתאום עיניו של לוקאס נדלקות. הוא אומר:"אולי נוציא את בלייזיקן שלך? יכול להיות שיש לו איזה חוש-על בנוגע לאבן הזאת. כמובן, רק אם אתה רוצה..."
    מה תעשה?

מתן
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-האי סינאבאר, קנטו
    אתה מסתכל על המצב בהלם, נרתע מעט מאנטיי. לאחר מכן אתה מחזיר את ברווירי. אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. טייראנט שולח להביור כתום-וורוד לעבר היידריגון, פוגע בו קשה, אך לא מצליח להתחמק מפעימת הדרקון של היידריגון, שמאירה לו נזק קש כי הוא מהסוגים אבן ודרקון. לאחר מכן, אמאורה של לין ומיוטו שולחים קרן זוהר צפוני וסופת שלגים לעבר היידריגון, מעלפים אותו. לאחר מכן אתה מוציא את מאגבי, ואומר לו מה לעשות. מאגבי יורה מפיו עשן סמיך, אך במקום גחלות, אתה רואה את מאגבי נעלם, ושומע זעקות כאב מעבר אנטיי. לאחר התפזרות העשן אתה רואה ברווז צהוב-אדום עומד על שתי רגליים ושולח רצפי אש ארוכים ואגרופים שחורים לעבר אנטיי. *מזל טוב! מאגבי התפתח למגמר ולמד אגרוף אפל (המצאתי) ולהביור!!!*. ג'ובאני מתעצבן ואומר:"אנטיי, התפרצות!" ואנטיי זוהר, גרום לזרנוקי מגמה להתפרץ מהאדמה. מיוטו בדיוק שולח סופת שלג נוספת המקפיאה את הלבה, עם אנטיי וג'ובאני בתוכה. אתה ולין שמחים מאוד. לאחר מכן, אתה שומע צלצול מכיוון המכשיר דמוי-האייפון. אתה עונה לו ורואה הולוגרמה של פרופ' סיקאמור היוצאת דרך המכשיר. הוא אומר:"כל הכבוד לכם, אייס ולין. אייס, מאחוריך ניצבים שני פוקדורים. אני רוצה שתציע למיוטו להצטרף אליך. אם הוא יסכים, לכוד אותו עם הפוקדור הראשון. אם הוא לא יסכים, תודה לו על שהקפיא את ג'ובאני ותיקח את הפוקדור השני, המכיל בתוכו פוקימון על חושי הישגר אתכם אליי. להתראות!" הוא אומר וההולוגרמה שלו נעלמת.
    מה תעשה?

בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-אחה''צ
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-מערה בדרך 206, סינו
    אתה אומר להונצ'קרוו את הרעיון שלך. הונצ'קרו שולח את הטבעות הרציפות האפלות לעבר התקרה, קובר את גארצ'ומפ בערמת אבנים ומנצח אותו. *מזל טוב! הונצ'קרוו למד קבר אבן (איכשהו...). אתה זורק על גארצ'ומפ את הפוקדור הכחול והוא נתפס. סיקאמור שולח לך הודעה במכשיר דמוי האייפון, בה הוא מבקש ממך להגיע לשדה התעופה של מיסטראלטון. המשפחה של גארצ'ומפ מנופפים לך לשלום כשאתה הולך.
    מה תעשה?

נועם
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    * כסף-5,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-טירת אלמיה,אלמיה
    אתה אומר לווס שמצבך בסדר, כך לפחות אתה חושב... לאחר מכן אתה חושב על אסטרטגיה להבסת לוקאריו. אתה שואל את ווס אם יש לו אלקטבאז, אך הוא אומר שלא. לעומת זאת, טארה אומרת:"לי יש! תפסתי אחד ליד שדה התעופה, במיסטראלטון!" גאב שולח זרם אש עצום לעבר לוקאיור הפוגע בו קשה, ואז אתה מחזיר אותו. לוקאריו, שכבר שלח את כדור ההילה, תופס אותו עם המחשבה לפני שהוא מגיע אליך וגורם לו לדעוך עם כוחותיו הקסומים. לאחר מכן אתה וטארה מחליפים בין הפוקדורים של גאב ואלקטבאז במהירות, פעמיים, ואז הפוקדורים זוהרים וחוזרים לעצמם. לאחר מכן, אתה מוציא את גאב מהפוקדור,ורואה שהוא הפך למין ברווז שמן עם מקור שטוח ובטן אדומה ענקית ותותחים במקום ידיים. *מזל טוב! גאב התפתח למגמורטר!*
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-אחה''צ
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-מערה בדרך 206, סינו
    אתה אומר להונצ'קרוו את הרעיון שלך. הונצ'קרו שולח את הטבעות הרציפות האפלות לעבר התקרה, קובר את גארצ'ומפ בערמת אבנים ומנצח אותו. *מזל טוב! הונצ'קרוו למד קבר אבן (איכשהו...). אתה זורק על גארצ'ומפ את הפוקדור הכחול והוא נתפס. סיקאמור שולח לך הודעה במכשיר דמוי האייפון, בה הוא מבקש ממך להגיע לשדה התעופה של מיסטראלטון. המשפחה של גארצ'ומפ מנופפים לך לשלום כשאתה הולך.
    מה תעשה?

"תודה רבה על הכול, אני מאוד מקווה שעזרתי" אגיד עם חיוך
    "אבל עכשיו הגיע הזמן להמשיך במשימה, תודה רבה ולהיתראות" אגיד ואנופף להם לשלום כשהפוכדור הכחול בידי ואלך/השתגר לשדה התעופה של מיסטראלטון

11. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אנדי
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-הר צ'ימני, הואן
    אתה מציע ללוקאס שתתפצלו, ותחפשו חורים או פירים קטנים אליהם יכולה להיכנס הבלייזיקנייט. לוקאס מסכים. הוא מתחיל לטפס על ההר מצד ימין ואתה מצד שמאל. לאחר שעות של טיפוסים וחיפושים, אתה ולוקאס נפגשים בפסגת ההר. אתה שואל את לוקאס אם הוא מצא משהו. הוא עונה:"כלום. ואתה?" אתה עונה לו שגם אתה לא מצאת. שניכם חושבים, ואתה רואה שחום הלבה הרותחת מקשה מאוד על לוקאס. פתאום עיניו של לוקאס נדלקות. הוא אומר:"אולי נוציא את בלייזיקן שלך? יכול להיות שיש לו איזה חוש-על בנוגע לאבן הזאת. כמובן, רק אם אתה רוצה..."
    מה תעשה?
    "רעיון גאוני, לוקאס" אומר בשמחה רבה ואוציא את בלייזיקן מהפוכדור שלו. "בלייזיקן, אם אתה יכול הלרגיש איזשהו כח פה, את היכול להוביל אותנו אליו?" אבקש מבלייזיקן בתקווה שהריון של לוקאס יעבוד.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. היזהרו מחיקויים!
    בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-מערה בדרך 206, סינו
    אתה מודה על הכול ואומר להם שאתה מקווה שעזרת. לאחר מכן אתה משתגר למיסטראלטון, ושם שוב פעם עולה על טיסה אל פרופ' סיקאמור. הפעם אתה מגיע לבד אל המעבדה שלו, ונכנס אליה. הוא אומר:"היי בר! המון זמן לא ראיתי אותך! נו, אז תפסת?". אתה מביא לו את הפוקדור הכחול. "יופי" הוא אומר. "עכשיו, בזמן שאני מבצע את הבדיקות עליו, הייתי רוצה שתתפוס לי פוקימון עם הכדור הזה" האו אומר ומביא לך כדור ורוד לגמרי, עם לב אדום קטן מעל הכפתור שלו. "זה כדור חלום" אומר סיקאמור. "הוא יתפוס כל פוקימון ויגרום לו להיות מאוד חברותי. עוד פוקימון שיש לו התפתחות מגה הוא מאוויל. אני רוצה שתלך למערת הגרניט על האי דיופורד, ששם זה המקום היחיד שבו גרים מאווילים, ותתפוס לי אחד. בהצלחה!" הוא אומר.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-מערה בדרך 206, סינו
    אתה מודה על הכול ואומר להם שאתה מקווה שעזרת. לאחר מכן אתה משתגר למיסטראלטון, ושם שוב פעם עולה על טיסה אל פרופ' סיקאמור. הפעם אתה מגיע לבד אל המעבדה שלו, ונכנס אליה. הוא אומר:"היי בר! המון זמן לא ראיתי אותך! נו, אז תפסת?". אתה מביא לו את הפוקדור הכחול. "יופי" הוא אומר. "עכשיו, בזמן שאני מבצע את הבדיקות עליו, הייתי רוצה שתתפוס לי פוקימון עם הכדור הזה" האו אומר ומביא לך כדור ורוד לגמרי, עם לב אדום קטן מעל הכפתור שלו. "זה כדור חלום" אומר סיקאמור. "הוא יתפוס כל פוקימון ויגרום לו להיות מאוד חברותי. עוד פוקימון שיש לו התפתחות מגה הוא מאוויל. אני רוצה שתלך למערת הגרניט על האי דיופורד, ששם זה המקום היחיד שבו גרים מאווילים, ותתפוס לי אחד. בהצלחה!" הוא אומר.
    מה תעשה?
    "זה פוכדור ממש טוב!, הוא יעזור למערכת היחסים בין המאמן לפוקימון" אגיד לפרופסר
    "אממ, אין בעיה אני יעשה את המשימה הזאת אל תדאג!" אגיד לו
    "טוב הגיע הזמן להיתראות" אגיד לו אצא מהמעבדה והשתגר למערה שבאי דיופורד כדי למצוא מאוויל

14. TBM
    [b]
    מתן
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-האי סינאבאר, קנטו
    אתה מסתכל על המצב בהלם, נרתע מעט מאנטיי. לאחר מכן אתה מחזיר את ברווירי. אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. טייראנט שולח להביור כתום-וורוד לעבר היידריגון, פוגע בו קשה, אך לא מצליח להתחמק מפעימת הדרקון של היידריגון, שמאירה לו נזק קש כי הוא מהסוגים אבן ודרקון. לאחר מכן, אמאורה של לין ומיוטו שולחים קרן זוהר צפוני וסופת שלגים לעבר היידריגון, מעלפים אותו. לאחר מכן אתה מוציא את מאגבי, ואומר לו מה לעשות. מאגבי יורה מפיו עשן סמיך, אך במקום גחלות, אתה רואה את מאגבי נעלם, ושומע זעקות כאב מעבר אנטיי. לאחר התפזרות העשן אתה רואה ברווז צהוב-אדום עומד על שתי רגליים ושולח רצפי אש ארוכים ואגרופים שחורים לעבר אנטיי. *מזל טוב! מאגבי התפתח למגמר ולמד אגרוף אפל (המצאתי) ולהביור!!!*. ג'ובאני מתעצבן ואומר:"אנטיי, התפרצות!" ואנטיי זוהר, גרום לזרנוקי מגמה להתפרץ מהאדמה. מיוטו בדיוק שולח סופת שלג נוספת המקפיאה את הלבה, עם אנטיי וג'ובאני בתוכה. אתה ולין שמחים מאוד. לאחר מכן, אתה שומע צלצול מכיוון המכשיר דמוי-האייפון. אתה עונה לו ורואה הולוגרמה של פרופ' סיקאמור היוצאת דרך המכשיר. הוא אומר:"כל הכבוד לכם, אייס ולין. אייס, מאחוריך ניצבים שני פוקדורים. אני רוצה שתציע למיוטו להצטרף אליך. אם הוא יסכים, לכוד אותו עם הפוקדור הראשון. אם הוא לא יסכים, תודה לו על שהקפיא את ג'ובאני ותיקח את הפוקדור השני, המכיל בתוכו פוקימון על חושי הישגר אתכם אליי. להתראות!" הוא אומר וההולוגרמה שלו נעלמת.
    מה תעשה?

'להציע למיוטו להצטרך אלי??????' אני חושב מופתע , 'וואו.' אני חושב ומחייך, 'זה רעיון ממש אבל ממש אבל ממש טוב.' אני חושב
    "מיוטו , רוצה להצטרף אלי?"אני שואל אותו , "תעזור לי להביס את צוות ראמפ"ג ולהחזיר את השלום לעולם?" "שכולם יהיו מאושרים ולא יהיה אף אחד כמו ג'ובאני שינסה להרוס את העולם ולגרום להרס ופחד."אני שואל אותו , 'אני מקווה שמיוטו יסכים , הוא יכול להיות תוספת טובה מאוד לצוות שלי.' אני חושב לעצמי.
    'זה יעזור לי וללין לעלות דרגות , להשלים משימות , להביס את צוות ראמפ"ג , להחזיר את אבא שלי מצוות ראמפ"ג ועוד הרבה מאוד דברים טובים.' אני חושב על כל הדברים הטובים שאוכל לעשות עם מיוטו בשישיה שלי.
    אם הוא לא עונה כעבור דקה אני שואל אותו את אותה שאלה פעם נוספת.

15. blue To My Bones
    נועם
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    * כסף-5,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-טירת אלמיה,אלמיה
    אתה אומר לווס שמצבך בסדר, כך לפחות אתה חושב... לאחר מכן אתה חושב על אסטרטגיה להבסת לוקאריו. אתה שואל את ווס אם יש לו אלקטבאז, אך הוא אומר שלא. לעומת זאת, טארה אומרת:"לי יש! תפסתי אחד ליד שדה התעופה, במיסטראלטון!" גאב שולח זרם אש עצום לעבר לוקאיור הפוגע בו קשה, ואז אתה מחזיר אותו. לוקאריו, שכבר שלח את כדור ההילה, תופס אותו עם המחשבה לפני שהוא מגיע אליך וגורם לו לדעוך עם כוחותיו הקסומים. לאחר מכן אתה וטארה מחליפים בין הפוקדורים של גאב ואלקטבאז במהירות, פעמיים, ואז הפוקדורים זוהרים וחוזרים לעצמם. לאחר מכן, אתה מוציא את גאב מהפוקדור,ורואה שהוא הפך למין ברווז שמן עם מקור שטוח ובטן אדומה ענקית ותותחים במקום ידיים. *מזל טוב! גאב התפתח למגמורטר!*
    מה תעשה?
    "יש! מגמורטר!" אומר לעצמי ואשמח מהמחשבה שמגבי הגיע להתפתחות מלאה.
    "רגע,אז זה אומר שמגמורטר יוכל לקבל התפתחות מגה! וגם אלקטיוויר שלך,טארה!"
    "טוב,הגיע הזמן להביס את לוקאריו. מגמורטר,צא באגרוף אש ואז להביור בשיא הכוח!" אומר ואתכונן לזרוק על לוקאריו את הפוקדור.

עמוד 36 מתוך 62 ראשוןראשון ... 26343536373846 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •