Pokemon GO
עמוד 37 מתוך 62 ראשוןראשון ... 27353637383947 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 541 עד 555 מתוך 924
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-לומיוס, קאלוס
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לפרופסור שזה כדור מאוד טוב ושהוא יעזור לחברות בין המאמן לפוקימון. לאחר מכן אתה אומר לו שאין לו מה לדאוג ושאתה תבצע את המשימה הנוספת. לאחר מכן אתה משתגר לאי דיופורד שבהואן, ונכנס למערת הגרניט. אתה רואה שבאופן מוזר המערה ריקה מנפש חיה. לאחר שאתה נכנס עמוק יותר, אתה רואה המון מאמנים ופוקימונים לכודים בתוך בית כלא של אבנים. מולך אתה רואה ערמת אבנים קצת יותר גבוהה ממך. כשאתה מתקרב אליך, הערמה מתחילה לבנות צורה של יצור דמוי אדם, ובאזור הראש שלה מופיעות 7 נקודות אדומות. לאחר מכן אתה שומע את סיקאמור בראש שלך. "בר, זהו הגולם האגדי רג'ירוק! מאחוריך אתה תמצא עוד כדור חלום, תשתמש בו כדי לתפוס את רג'ירוק!"
    מה תעשה?
    פוקימונים חדשים שהתגלו:
    Spoiler ספוילר

מתן
    *במהלך איוונט
    *שעה-אחה''צ
    *כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
    *gps-האי סינאבאר, קנטו
    אתה מופתע מההצעה של סיקאמור. לאחר מכן אתה לוחץ מחדש על צמיד הקישור, ומיוטו חוזר לצורתו הרגילה,מפיל על הרצפה את המיוטונייט Y. לאחר מכן אתה מנמק למיוטו למב כדאי לו להצטרף אליך. אתה אומר לו:"תעזור לי להביס את צוות ראמפ"ג ולהחזיר את השלום לעולם?" "שכולם יהיו מאושרים ולא יהיה אף אחד כמו ג'ובאני שינסה להרוס את העולם ולגרום להרס ופחד". אתה מקווה מאוד שמיוטו יסכים וחושב בליבך כמה דברים טובים תוכל לעשות איתו. לאח מכן, מיוטו אומר לך בטלפתיה:"אני מסכים. אני רוצה שתיקח איתך את המיוטונייט X וY, כדי שאני אוכל להתפתח מגה לפעמים ולעזור לך יותר. תודה לך אייס. עזרת לי לגלות את הייעוד שלי. הייעוד שלי הוא לעזור לך לנצח את צוות רמפא''ג. ואל תשכח שאני יודע לקרוא מחשבות, אז אם על הדרך תזכה גם לעלות רמות ולהציל את אבא שלך, אפילו יותר טוב!". אתה זורק על מיוטו את הפוקדור הריק. נדנוד 1, נדנוד 2, נדנוד 3 ו....
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?

נועם
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    * כסף-5,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-טירת אלמיה,אלמיה
    אתה שמח שגאב התפתח לצורתו האחרונה, ואומר לטארה שעכשיו גם גאב וגם אלקטיוויר יוכלו להתפתח לצורת מגה!". לאחר מכן אתה אומר לגאב מה לעשות. גאב רץ לעבר לוקאריו כשאחד מהתותחי-ידיים שלו בוער, ואז גאב רץ לעבר לוקאריו ונותן לו מכה עם האגרוף הלוהט שלו. לאחר מכן הוא שולח אליו זרנוק אש ממרחק 0 ומעלף אותו. אתה זורק על לוקאריו פוקדור. נדנוד 1, נדנוד 2, נדנוד 3 ו.....
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?

אנדי
    *מצטער שדילגתי... עכשיו אני אפצה אותך בתגובה.
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-נימבאסה, יונובה
    *gps-הר צ'ימני, הואן
    אתה אומר ללוקאס שזה רעיון גאוני ומוציא את בלייזיקן. ברגע שהוא יוצא הוא שולח להביור ענק לשמיים, ואתה רואה על פניו חיוך קטן. מיד לאחר מכן אתה רואה מולך הבזק אש, ובמקום הבזק האש מופיע אנטיי כלב האש האגדי, רק בצבעים מעט שונים. אתה שומע את סיקאמור אומר לך:"אנדי, זהו אנטיי, כלב האש האגדי. האנטיי הרגיל נמצא אצל ג'ובאני, מפקד המחוז של קנטו מטעם צוות רוקט, ולכן זה אנטיי זוהר! מאחוריך יש כדור! נסה לתפוס אותו! תמשיך לחפש את הבלייזיקן אחר כך" אומר סיקאמור.
    מה תעשה?
    פוקימונים חדשים שהתגלו:
    Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    ציטוט פורסם במקור על ידי torterra11 צפה בהודעה
    [b][color="green"]
    אנדי
    *מצטער שדילגתי... עכשיו אני אפצה אותך בתגובה.
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-הר צ'ימני, הואן
    אתה אומר ללוקאס שזה רעיון גאוני ומוציא את בלייזיקן. ברגע שהוא יוצא הוא שולח להביור ענק לשמיים, ואתה רואה על פניו חיוך קטן. מיד לאחר מכן אתה רואה מולך הבזק אש, ובמקום הבזק האש מופיע אנטיי כלב האש האגדי, רק בצבעים מעט שונים. אתה שומע את סיקאמור אומר לך:"אנדי, זהו אנטיי, כלב האש האגדי. האנטיי הרגיל נמצא אצל ג'ובאני, מפקד המחוז של קנטו מטעם צוות רוקט, ולכן זה אנטיי זוהר! מאחוריך יש כדור! נסה לתפוס אותו! תמשיך לחפש את הבלייזיקן אחר כך" אומר סיקאמור.
    מה תעשה?
    פוקימונים חדשים שהתגלו:
    Spoiler ספוילר
    לא היית צריך. כבר יש פוקימון אש. אבל נזרום.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-לומיוס, קאלוס
    אתה אומר לפרופסור שזה כדור מאוד טוב ושהוא יעזור לחברות בין המאמן לפוקימון. לאחר מכן אתה אומר לו שאין לו מה לדאוג ושאתה תבצע את המשימה הנוספת. לאחר מכן אתה משתגר לאי דיופורד שבהואן, ונכנס למערת הגרניט. אתה רואה שבאופן מוזר המערה ריקה מנפש חיה. לאחר שאתה נכנס עמוק יותר, אתה רואה המון מאמנים ופוקימונים לכודים בתוך בית כלא של אבנים. מולך אתה רואה ערמת אבנים קצת יותר גבוהה ממך. כשאתה מתקרב אליך, הערמה מתחילה לבנות צורה של יצור דמוי אדם, ובאזור הראש שלה מופיעות 7 נקודות אדומות. לאחר מכן אתה שומע את סיקאמור בראש שלך. "בר, זהו הגולם האגדי רג'ירוק! מאחוריך אתה תמצא עוד כדור חלום, תשתמש בו כדי לתפוס את רג'ירוק!"
    מה תעשה?
    פוקימונים חדשים שהתגלו:
    Spoiler ספוילר

"מ-מ-מ-מה, ז-ז-זה רג'ירוק האגדי" אגיד בגימגום
    'איך אני יצליח לנצח פוקימון אגדי' אחשוב לעצמי.
    "אין לי שום בריריה, קדימה פרווקי בוא נראה מה אתה שווה!" אגיד והוציא את פרוקי כדי להיתכונן לקרב

4. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    * כסף-5,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-טירת אלמיה,אלמיה
    אתה שמח שגאב התפתח לצורתו האחרונה, ואומר לטארה שעכשיו גם גאב וגם אלקטיוויר יוכלו להתפתח לצורת מגה!". לאחר מכן אתה אומר לגאב מה לעשות. גאב רץ לעבר לוקאריו כשאחד מהתותחי-ידיים שלו בוער, ואז גאב רץ לעבר לוקאריו ונותן לו מכה עם האגרוף הלוהט שלו. לאחר מכן הוא שולח אליו זרנוק אש ממרחק 0 ומעלף אותו. אתה זורק על לוקאריו פוקדור. נדנוד 1, נדנוד 2, נדנוד 3 ו.....
    אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
    מזל טוב! תפסת לוקאריו!!!!!
    "יש תפסנו את לוקאריו!" אומר למאגמורטר. "תן כיף!" אומר למגמורטר ואז אזכר שהוא בעצם עשוי מאש. "אחחח...זה ממש כאב..." אומר בכאב. "טוב,אני אתקשר לסיקאמור," אומר לטארה ווס. "אתם ביינתיים תסרקו את האזור ותחפשו אחרי הלוקאריונייט." אומר להם ואתקשר אל פרופסור סיקאמור.

5. TBM
    שם: מתן
    [b][color="green"]
    מתן
    *במהלך איוונט
    *שעה-אחה''צ
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-האי סינאבאר, קנטו
    אתה מופתע מההצעה של סיקאמור. לאחר מכן אתה לוחץ מחדש על צמיד הקישור, ומיוטו חוזר לצורתו הרגילה,מפיל על הרצפה את המיוטונייט y. לאחר מכן אתה מנמק למיוטו למב כדאי לו להצטרף אליך. אתה אומר לו:"תעזור לי להביס את צוות ראמפ"ג ולהחזיר את השלום לעולם?" "שכולם יהיו מאושרים ולא יהיה אף אחד כמו ג'ובאני שינסה להרוס את העולם ולגרום להרס ופחד". אתה מקווה מאוד שמיוטו יסכים וחושב בליבך כמה דברים טובים תוכל לעשות איתו. לאח מכן, מיוטו אומר לך בטלפתיה:"אני מסכים. אני רוצה שתיקח איתך את המיוטונייט x וy, כדי שאני אוכל להתפתח מגה לפעמים ולעזור לך יותר. תודה לך אייס. עזרת לי לגלות את הייעוד שלי. הייעוד שלי הוא לעזור לך לנצח את צוות רמפא''ג. ואל תשכח שאני יודע לקרוא מחשבות, אז אם על הדרך תזכה גם לעלות רמות ולהציל את אבא שלך, אפילו יותר טוב!". אתה זורק על מיוטו את הפוקדור הריק. נדנוד 1, נדנוד 2, נדנוד 3 ו....
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?
    "אני חושב שאנחנו צריכים עכשיו ללכת לפרופ' סיקאמור."אאני אומר וזורק את הפוקדור של מיוטו.
    "מיוטו , אתה הולך להישאר בחוץ."אני אומר לו ומחייך , "יש אפשרות שתוכל לשגר אותנו לפרופ' סיקאמור , נעזור לו לקבל קצת מידע על האבנים."אני אומר , "ואולי אפילו מיוטו בעצמו יסביר לו קצת."אני אומר למיוטו וקורץ לו .
    "אז מה את חושבת לין?"אני שואל אותה ושם את המיוטונייטים בתיק שלי.

אם מיוטו יכול לשגר אותנו אז אני אבקש מימנו לשגר אותנו למעבדה של פרופ' סיקאמור .
    ואז אבקש ממיוטו להסביר לפרופ' סיקאמור על המיוטונייטים ועל אבני המגה.

אם מיוטו לא יכול לשגר אותנו אז אבדוק במשגר אם אנחנו יכולים להשתגר למעבדה של פרופ' סיקאמור.

אם אנחנו יכולים להשתגר דרך המשגר אז אנחנו נשתגר לפרופ' סיקאמור ואבקש מיוטו להסביר לפרופ' סיקאמור על המיוטונייטים ועל אבני המגה.

אם אנחנו לא יכולים להשתגר דרך המשגר אז אנחנו משתגרים לנמל התעופה וטסים לקאלוס.
    לאחר מכן אנחנו הולכים לפרופ' סיקאמור ואז אני מבקש ממיוטו להסביר לפרופ' סיקאמור על המיוטונייטים ועל אבני המגה.

6. היזהרו מחיקויים!
    אנדי
    *אנטיי הוא רק ההתחלה...
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-הר צ'ימני, הואן
    אתה ממלמל בכעס על כוחותיו המוזרים של הפרופסור. לאחר מכן אתה שומע, לא בראש שלך:"אם זה מפריע, אני יכול פשוט להתלוות אליכם. עם כל הכבוד, פוקדורים לא חסר לי". אומר הפרופסור שמופיע מאחוריכם. "כנראה אני פשוט אצטרך להתרגל לחום..." הוא מגחך. לאחר מכן אתה זורק את הכדור, שמתגלה כמאסטרבול, על אנטיי הזוהר. אין לך טעם לחכות לנידנודים, מכיוון שמדובר במאסטרבול.
    *מזל טוב! אנטיי זוהר נתפס!*. "רק שתדע, אנדי, התחלתי אני להריץ בנימבאסה בבסיס שירות מיוחד: הנחתי שם מחשב מתקדם, שאם אתה מניח על נקודה מסוימת שלו פוקדור, אותו הפוקדור יישלח לאחסון במחשב אצלי במעבדה. זו שיטה מאוד נוחה למען האמת. אני מאמין שבקרוב השיטה תתפשט גם לבסיסים אחרים. אתה יכול גם לבקש ממני לאמן את הפוקימון שלך, ואני אחזק אותו ואוסיף לו מתקפות נוספות, אך לא על חשבון ישנות". מיד לאחר מכן האדמה רועדת, ומתוך הלבה יוצא יצור אדום וגדול עם דוגמאת פסים שחורים על גופו. סיקאמור אומר:"וואו, זה גראודון, שליט האדמה! פעם צוות מגמה ניסה להשיג אותו, אך הוא לא הצליח! נסה להילחם בו, אנדי! בשלב מסוים אני אתן לך פוקדור לתפוס אותו!"
    מה תעשה?

בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-מערת הגרניט, הואן
    אתה מופתע מאוד ואף נבהל למראה רג'ירוק האגדי. אתה מוציא את פרווקי, צפרדע הבועות הקטן. לאחר מכן רג'ירוק שולח מהשמיים ערמת אבנים הנופלת על פרווקי, אך פוגעת בו קל. לאחר מכן פרווקי מצליח להשתחל מבין האבנים. הוא שולח זרנוק של מים צוננים וכחולים לעבר רג'ירוק, פוגע בו קשה. *מזל טוב! פרווקי למד אקדח מים!!!*
    מה תעשה?

נועם
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    * כסף-5,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-טירת אלמיה,אלמיה
    אתה שמח שאתה וגאב תפסתם את לוקאריו, ונותן לו כיף. אתה סובל מכאב בגלל האש שממנה עשוי גאב. פריז יוצא ויורה קרן קרח על ידך, מרגיע את הכאב אך מקפיא אותה. לאחר מכן הוא גורם לאחת מאצבעות דיו לזהור, נותן מכה קטנה לקרחון ושובר אותו. *מזל טוב! פריז למד ריסוק אבנים!!!*. שנייה לפני שטארה ווס הולכים לחפש את הלוקאריונייט, לוקאריו יוצא מהפוקדור שלו ואומר לך בטלפתיה:"טורי, בבקשה תיתן לי ללכת לחפש איתם! אני לוקאריו! בטוח שאני אדע איפה למצאו את האבן!" הוא אומר לך.
    מה תעשה?

מתן
    *במהלך איוונט
    *שעה-אחה''צ
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-האי סינאבאר, קנטו
    אתה אומר שלדעתך צריך להגיע לפרופ' סיקאמור. אתה מוציא את מיוטו ושואל אותו אם הוא יוכל לשגר אתכם למעבדה של סיקאמור. הוא אומר לך בטלפתיה:"אני יכול להשתגר רק למקומות שראיתי. אם תראה לי תמונה של המעבדה, אני אנסה". מיד לאחר מכן המכשיר דמוי האייפון מצלצל. אתה רואה שמאחוריו כתוב "הולו-קאסטר". מיד לאחר מכן הולוגרמה של סיקאמור יוצאת מההולו-קאסטר. הוא שואל אותך:"נו, תפסת?" אתה מראה לו את מיוטו. "יפה מאוד אייס!" תגיעו בבקשה למיסטראלטון..." אתה קוטע אותו ומבקש ממנו שיראה לך את המעבדה שלו דרך ההולו-קאסטר. סיקאמור מסובב את ההולו-קאסטר, ומראה לך ולמיוטו את המעבדה שלו. לאחר מכן אתה אומר ביי ומנתק. אתה וטארה מחזירים את כל הפוקימונים שלכם. לאחר מכן מיוטו לוקח אתכם במהירות למעבדתו של סיקאמור. *מזל טוב! מיוטו למד שיגור!!!*. לאחר מכן אתם מגיעים למעבדה, וסיקאמור מסתכל בעניין על מיוטו. הוא אומר לך:"תהפוך את מיוטו למגה מיוטו X בבקשה". אתה נותן למיוטו את המיוטונייט X, ולוחץ על צמיד הקישור. מיוטו זוהר, ולאחר מכן הופך לגרסה הרבה יותר גדולה שלו עצמו, עם שערות על הידיים. סיאמור אומר:"יפה מאוד, מרשים! הייתי רוצה שעכשיו תלך לחקור פוקימון עם התפתחות מגה אחרת, אמפרוס. אמפרוס הוא הצורה האחרונה של מאריפ, פוקימון הכבשה אשר מקורו בג'וטו. בן אדם אחד שאני מכיר שיש לו קשר קרוב עם אמפרוס היא מנהיגת המכון של העיר אוליביין בג'וטו, ג'סמין. בקצה המגדלור של אמפרוס, יושב לו אמפי, שהוא אמפרוס המספק את האור. לא ברור אם אמפי הוא פוקימון של ג'סמין או שהיא סתם קשורה אליו, אבל היא חייבת לעזור לכם. בתור התחלה לכו אליה" אומר סיקאמור.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

7. blue To My Bones
    נועם
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    * כסף-5,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-טירת אלמיה,אלמיה
    אתה שמח שאתה וגאב תפסתם את לוקאריו, ונותן לו כיף. אתה סובל מכאב בגלל האש שממנה עשוי גאב. פריז יוצא ויורה קרן קרח על ידך, מרגיע את הכאב אך מקפיא אותה. לאחר מכן הוא גורם לאחת מאצבעות דיו לזהור, נותן מכה קטנה לקרחון ושובר אותו. *מזל טוב! פריז למד ריסוק אבנים!!!*. שנייה לפני שטארה ווס הולכים לחפש את הלוקאריונייט, לוקאריו יוצא מהפוקדור שלו ואומר לך בטלפתיה:"טורי, בבקשה תיתן לי ללכת לחפש איתם! אני לוקאריו! בטוח שאני אדע איפה למצאו את האבן!" הוא אומר לך.
    מה תעשה?
    "אני לא יודע..." אומר ללוקאריו. "אני אוכל לסמוך עליך?" אשאל את לוקאריו,ולאחר מכן אוציא אותו מהפוקדור ואתן לו לחפש את הלוקאריונייט. ביינתיים אתקשר לפרופסור סיקאמור. "היי,פרופסור! תראה,תפסתי את לוקאריו!" אומר לו. "כרגע הוא מחפש את הלוקאריונייט. כשנמצא אותו,נשתגר אליך ואז נפתח את לוקאריו כדי להראות לך את תוצאות המחקר. נתראה!" אומר לו ואז אתפנה לחפש גם את הלוקאריונייט בעצמי.

8. משתמש מנוסה
    בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-מערת הגרניט, הואן
    אתה מופתע מאוד ואף נבהל למראה רג'ירוק האגדי. אתה מוציא את פרווקי, צפרדע הבועות הקטן. לאחר מכן רג'ירוק שולח מהשמיים ערמת אבנים הנופלת על פרווקי, אך פוגעת בו קל. לאחר מכן פרווקי מצליח להשתחל מבין האבנים. הוא שולח זרנוק של מים צוננים וכחולים לעבר רג'ירוק, פוגע בו קשה. *מזל טוב! פרווקי למד אקדח מים!!!*
    מה תעשה?

"מצוין, למדת מתקפה חדשה" אגיד בשמחה
    "קדימה תשתמש בבועות!" אגיד לו

9. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אנדי
    *אנטיי הוא רק ההתחלה...
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-הר צ'ימני, הואן
    אתה ממלמל בכעס על כוחותיו המוזרים של הפרופסור. לאחר מכן אתה שומע, לא בראש שלך:"אם זה מפריע, אני יכול פשוט להתלוות אליכם. עם כל הכבוד, פוקדורים לא חסר לי". אומר הפרופסור שמופיע מאחוריכם. "כנראה אני פשוט אצטרך להתרגל לחום..." הוא מגחך. לאחר מכן אתה זורק את הכדור, שמתגלה כמאסטרבול, על אנטיי הזוהר. אין לך טעם לחכות לנידנודים, מכיוון שמדובר במאסטרבול.
    *מזל טוב! אנטיי זוהר נתפס!*. "רק שתדע, אנדי, התחלתי אני להריץ בנימבאסה בבסיס שירות מיוחד: הנחתי שם מחשב מתקדם, שאם אתה מניח על נקודה מסוימת שלו פוקדור, אותו הפוקדור יישלח לאחסון במחשב אצלי במעבדה. זו שיטה מאוד נוחה למען האמת. אני מאמין שבקרוב השיטה תתפשט גם לבסיסים אחרים. אתה יכול גם לבקש ממני לאמן את הפוקימון שלך, ואני אחזק אותו ואוסיף לו מתקפות נוספות, אך לא על חשבון ישנות". מיד לאחר מכן האדמה רועדת, ומתוך הלבה יוצא יצור אדום וגדול עם דוגמאת פסים שחורים על גופו. סיקאמור אומר:"וואו, זה גראודון, שליט האדמה! פעם צוות מגמה ניסה להשיג אותו, אך הוא לא הצליח! נסה להילחם בו, אנדי! בשלב מסוים אני אתן לך פוקדור לתפוס אותו!"
    מה תעשה?

[/color]
    אהמ.. וואו! זה לא קצת מוגזם? חח

Spoiler ספוילר

10. היזהרו מחיקויים!
    נועם
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    * כסף-5,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-טירת אלמיה,אלמיה
    אתה שואל את לוקאריו אם תוכל לסמוך עליו, והוא אומר:"כן, טורי! סמוך עליי! אתה תפסת אותי, ועכשיו אני מאמין בכוח שלך ובכך שאתה תדע מה טוב בשבילי". אתה נותן לו ללכת עם טארה וווס לחפש את הלוקאריונייט. לאחר מכן אתה מתקשר לסיקאמור ואומר לו שתפסת את לוקאריו ושכרגע הוא הלך לחפש את הלוקאריונייט. הפרופסור אומר:"כל הכבוד טורי! תדבר איתי כשתמצא את הלוקאריונייט!"הוא אומר ומנתק. אתה כמעט בטוח ששמעת שאגה ברקע של השיחה עם הפרופסור. מיד לאחר מכן אתה הולך לחפש את הלוקאריונייט. בשלב מסוים אתה פוגש את טארה, ווס ולוקאריו, ורואה שלוקאריו מרחף באוויר כשעיניו זוהרות. טארה אומרת:"אני חושבת שהוא גילה איפה הכדור יושב. תנסה לגעת בו, אולי הוא יגיד לך איפה הכדור". אתה ניגש אל לוקאריו ונוגע בו. מיד אתה נשאב אל אותו חדר במערה באי איירון, שם אתה רואה אנשים עם ברדסים אדומים כמו שראית בהריסות הטירה נלחמים באותו הגולם שפגשתם באי איירון. אתה רואה לידך את לוקאריו, ושאתם מרחפים באוויר. אתה שואל את לוקאריו מה קרה, כי אתה רואה שהוא מודאג. הוא עונה:"המצב לא טוב טורי. הגולם הזה לקח את הקריסטל הכחול. אני לא יודע איך הוא הגיע אליו, אבל הקריסטל הזה היה חלק מקיר הקריסטל, שהוא קיר קריסטלים כחולים ענקיים שיצרתי בטירת אלמיה. הקיר הזה משמש כמראה המבודדת אותי מהאנשים הרעים המנסים לתפוס אותי. אם אותה מראה תישבר, הם ימצאו אותי. כמובן שעכשיו כשגיליתי את זה, הייתי יכול ליצור חתיכה חדשה, וזה אכן מה שעשיתי. קיר הקריסטל עומד יציב. הבעיה היא שהחתיכה הזו כאילו קשורה בגורלי. אני חושב שאם יקרה לה משהו, משהו לא טוב יקרה לי. זו החתיכה האחרונה שייצרתי, ולדעתי כשייצרתי אותה נכנס לתוכה משהו. לפי התנודות שאני מרגיש, אותו משהו הוא הלוקאריונייט. כמובן שאני לא יכול ישר לרוץ, לכן אני מחכה לפקודתך".
    מה תעשה?

בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-מערת הגרניט, הואן
    אתה משח שפרווקי למד מתקפה חדשה ואומר לו להשתמש בבועות. פרווקי קופץ לאוויר, ויורה מצווארוון הבועות שלו רצף בועות כחולות וגדולות הפוגעות ברג'ירוק בינוני. לאחר מכן פרווקי מזנק גבוה לאוויר ונהיה לבן ומוקף בסלילים לבנים. מיד לאחר מכן הוא נוחת ואתה רואה מין צפרדע-נינג'ה בכחול כהה ובהיר. *מזל טוב! פרווקי התפתח לפרוגאדייר*. לאחר מכן פורגאדייר רץ לעבר רג'ירוק ומאגרף אותו בחוזקה מכל הכיוונים, פוגע בו קשה. רג'ירוק כבר חלש מאוד. *מזל טוב! פרוגדייר למד קרב צמוד!!!* מיד לאחר מכן רג'ירוק יורה כדור חשמל גדול הפוגע בפרוגדייר קשה מאוד.
    מצב חיים שלך:
    פרוגדייר-4/10 (רג'ירוק פחות)
    מה תעשה?

אנדי
    *למה מוגזם? תסתכל על האחרים- לbugoji1 יש רג'אייס ולוקאריו והוא נתקל בארטיקונו, לskeletron יש מיוטו ו~barmaster~ נלחם מול רג'ירוק. בנוסף,זאת פעם שלישית שאני שוכח להגיב לך אז מגיע לך פיצוי, לא?
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-הר צ'ימני, הואן
    אתה מוציא את אבומסנוו ואומר לו להתעלם מהחום. לאחר מכן אתה אומר לו מה לעשות. אבומסנוו מקפיא את גפיו ואז רץ לעבר גראודון הענק ומאגרף אותו מכל הכיוונים, מקפיא את האווירה ופוגע בגרוודון קשה. לאחר מכן הידיים של אבומסנוו זוהרות והוא חובט איתם בגרוודון כאילו הם פטישים, משאיר לו נזק כבד שוב. אתה שואל את סיקאמור מאיפה גראודון הגיע והוא עונה לך בפשטות:"אין לי מושג. אולי הלבה משכה אותו, אולי אנטיי, אולי אפילו גליזארד שאני מרגיש בנוכחותו!" מסיים הפרופסור בצעקה. מיד לאחר מכן מופיע ליד הר צ'ימני הפקטק האגדי גליזארד, אשר הוא בגובהו של הר צ'ימני. הפרופסור אומר לך:"מהר, תזרוק על גראודון את הכדור הזה!" הוא נותן לך כדור. "אינ כבר אטפל בגליזארד. ארטיקונו, מולטרס, יבלטאל, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים ארטיקונו ומלטרס ציפורי האש והקרח האגדיות, ומין יצור מעופף דמוי האות Y. סיקאמור אומר לך:"זהו יבלטאל, אחד מהאגדיים של קאלוס".
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה

בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-מערת הגרניט, הואן
    אתה משח שפרווקי למד מתקפה חדשה ואומר לו להשתמש בבועות. פרווקי קופץ לאוויר, ויורה מצווארוון הבועות שלו רצף בועות כחולות וגדולות הפוגעות ברג'ירוק בינוני. לאחר מכן פרווקי מזנק גבוה לאוויר ונהיה לבן ומוקף בסלילים לבנים. מיד לאחר מכן הוא נוחת ואתה רואה מין צפרדע-נינג'ה בכחול כהה ובהיר. *מזל טוב! פרווקי התפתח לפרוגאדייר*. לאחר מכן פורגאדייר רץ לעבר רג'ירוק ומאגרף אותו בחוזקה מכל הכיוונים, פוגע בו קשה. רג'ירוק כבר חלש מאוד. *מזל טוב! פרוגדייר למד קרב צמוד!!!* מיד לאחר מכן רג'ירוק יורה כדור חשמל גדול הפוגע בפרוגדייר קשה מאוד.
    מצב חיים שלך:
    פרוגדייר-4/10 (רג'ירוק פחות)
    מה תעשה?

"ואוו אחלה, התפתחת חבר, אתה ממש חזק קדימה עכשיו, תסיים את הקרב עם קרב צמוד!"
    'יואו אני עומד לנצח פוקימון אגדי' אחשוב לעצמי בהתרגשות

12. היזהרו מחיקויים!
    בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-מערת הגרניט, הואן
    אתה שמח שפרווקי התפתח לפרוגדייר ואומר לו שהוא ממש חזק עכשיו. מיד לאחר מכן אתה אומר לפרוגדייר לסיים את רג'ירוק עם קרב צמוד ומתרגש מכך שאתה הולך לנצח פוקימון אגדי. פרוגדייר רץ לעבר רג'ירוק ופוגע ומאגרף אותו כמעט מכל כיוון אפשרי. רג'ירוק מתעלף. אתה נזכר שיש לך פוקדור חלום נוסף שסיקאמור הביא לך.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-מערת הגרניט, הואן
    אתה שמח שפרווקי התפתח לפרוגדייר ואומר לו שהוא ממש חזק עכשיו. מיד לאחר מכן אתה אומר לפרוגדייר לסיים את רג'ירוק עם קרב צמוד ומתרגש מכך שאתה הולך לנצח פוקימון אגדי. פרוגדייר רץ לעבר רג'ירוק ופוגע ומאגרף אותו כמעט מכל כיוון אפשרי. רג'ירוק מתעלף. אתה נזכר שיש לך פוקדור חלום נוסף שסיקאמור הביא לך.
    מה תעשה?
    "זהו הגיע הזמן!" אגיד
    "קדימה צא פוכדור חלום!" אגיד ואזרוק על רג'ירוק את הפוכדור
    "כל הכבוד פרוגדייר ניצחת פוקימון אגדי!"

14. blue To My Bones
    נועם
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    * כסף-5,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-טירת אלמיה,אלמיה
    אתה שואל את לוקאריו אם תוכל לסמוך עליו, והוא אומר:"כן, טורי! סמוך עליי! אתה תפסת אותי, ועכשיו אני מאמין בכוח שלך ובכך שאתה תדע מה טוב בשבילי". אתה נותן לו ללכת עם טארה וווס לחפש את הלוקאריונייט. לאחר מכן אתה מתקשר לסיקאמור ואומר לו שתפסת את לוקאריו ושכרגע הוא הלך לחפש את הלוקאריונייט. הפרופסור אומר:"כל הכבוד טורי! תדבר איתי כשתמצא את הלוקאריונייט!"הוא אומר ומנתק. אתה כמעט בטוח ששמעת שאגה ברקע של השיחה עם הפרופסור. מיד לאחר מכן אתה הולך לחפש את הלוקאריונייט. בשלב מסוים אתה פוגש את טארה, ווס ולוקאריו, ורואה שלוקאריו מרחף באוויר כשעיניו זוהרות. טארה אומרת:"אני חושבת שהוא גילה איפה הכדור יושב. תנסה לגעת בו, אולי הוא יגיד לך איפה הכדור". אתה ניגש אל לוקאריו ונוגע בו. מיד אתה נשאב אל אותו חדר במערה באי איירון, שם אתה רואה אנשים עם ברדסים אדומים כמו שראית בהריסות הטירה נלחמים באותו הגולם שפגשתם באי איירון. אתה רואה לידך את לוקאריו, ושאתם מרחפים באוויר. אתה שואל את לוקאריו מה קרה, כי אתה רואה שהוא מודאג. הוא עונה:"המצב לא טוב טורי. הגולם הזה לקח את הקריסטל הכחול. אני לא יודע איך הוא הגיע אליו, אבל הקריסטל הזה היה חלק מקיר הקריסטל, שהוא קיר קריסטלים כחולים ענקיים שיצרתי בטירת אלמיה. הקיר הזה משמש כמראה המבודדת אותי מהאנשים הרעים המנסים לתפוס אותי. אם אותה מראה תישבר, הם ימצאו אותי. כמובן שעכשיו כשגיליתי את זה, הייתי יכול ליצור חתיכה חדשה, וזה אכן מה שעשיתי. קיר הקריסטל עומד יציב. הבעיה היא שהחתיכה הזו כאילו קשורה בגורלי. אני חושב שאם יקרה לה משהו, משהו לא טוב יקרה לי. זו החתיכה האחרונה שייצרתי, ולדעתי כשייצרתי אותה נכנס לתוכה משהו. לפי התנודות שאני מרגיש, אותו משהו הוא הלוקאריונייט. כמובן שאני לא יכול ישר לרוץ, לכן אני מחכה לפקודתך".
    מה תעשה?
    "רגע,הגולם הכחול? אתה מתכוון לרג'יאייס?" אומר ואוציא את רג'יאייס. "היי,פריז. לפי מה שהבנתי מלוקאריו,אתה איכשהו מעורב בסאגת הלוקאריונייט. אכפת לך ללוות אותי,ואת לוקאריו,ווס וטארה לקצת זמן?" אשאל את פריז ואז אשגר את שישתנו לאי איירון. "אוקיי, לוקאריו. לפי האגדה, אתה קשור למקום הזה בצורה גדולה מאוד. תנסה להפעיל את החושים המיסטיים שלך כדי להנחות אותנו לאן ואנחנו נבוא אחריך." אומר ללוקראיו בזמן שהוא מפעיל את כחותיו ואסמן לכולם לבוא.

15. TBM
    שם: מתן
    [b][color="red"]
    מתן
    *במהלך איוונט
    *שעה-אחה''צ
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-האי סינאבאר, קנטו
    אתה אומר שלדעתך צריך להגיע לפרופ' סיקאמור. אתה מוציא את מיוטו ושואל אותו אם הוא יוכל לשגר אתכם למעבדה של סיקאמור. הוא אומר לך בטלפתיה:"אני יכול להשתגר רק למקומות שראיתי. אם תראה לי תמונה של המעבדה, אני אנסה". מיד לאחר מכן המכשיר דמוי האייפון מצלצל. אתה רואה שמאחוריו כתוב "הולו-קאסטר". מיד לאחר מכן הולוגרמה של סיקאמור יוצאת מההולו-קאסטר. הוא שואל אותך:"נו, תפסת?" אתה מראה לו את מיוטו. "יפה מאוד אייס!" תגיעו בבקשה למיסטראלטון..." אתה קוטע אותו ומבקש ממנו שיראה לך את המעבדה שלו דרך ההולו-קאסטר. סיקאמור מסובב את ההולו-קאסטר, ומראה לך ולמיוטו את המעבדה שלו. לאחר מכן אתה אומר ביי ומנתק. אתה וטארה מחזירים את כל הפוקימונים שלכם. לאחר מכן מיוטו לוקח אתכם במהירות למעבדתו של סיקאמור. *מזל טוב! מיוטו למד שיגור!!!*. לאחר מכן אתם מגיעים למעבדה, וסיקאמור מסתכל בעניין על מיוטו. הוא אומר לך:"תהפוך את מיוטו למגה מיוטו x בבקשה". אתה נותן למיוטו את המיוטונייט x, ולוחץ על צמיד הקישור. מיוטו זוהר, ולאחר מכן הופך לגרסה הרבה יותר גדולה שלו עצמו, עם שערות על הידיים. סיאמור אומר:"יפה מאוד, מרשים! הייתי רוצה שעכשיו תלך לחקור פוקימון עם התפתחות מגה אחרת, אמפרוס. אמפרוס הוא הצורה האחרונה של מאריפ, פוקימון הכבשה אשר מקורו בג'וטו. בן אדם אחד שאני מכיר שיש לו קשר קרוב עם אמפרוס היא מנהיגת המכון של העיר אוליביין בג'וטו, ג'סמין. בקצה המגדלור של אמפרוס, יושב לו אמפי, שהוא אמפרוס המספק את האור. לא ברור אם אמפי הוא פוקימון של ג'סמין או שהיא סתם קשורה אליו, אבל היא חייבת לעזור לכם. בתור התחלה לכו אליה" אומר סיקאמור.
    מה תעשה?
    "אין בעיה." אני אומר .
    "מיוטו , הייתה במכון/בעיר אוליביין?" שאלתי את מיוטו , אם כן אז אני אומר לו לשגר אותנו, אם לא אז אנחנו משתגרים בעזרת המשגר לעיר.
    לאחר מכן אני מחפש את ג'סמין בשביל לתשאל אותה על אמפרוס.

עמוד 37 מתוך 62 ראשוןראשון ... 27353637383947 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •