Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 62 ראשוןראשון ... 234561454 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    ציטוט פורסם במקור על ידי torterra11 צפה בהודעה
    דניאל

האיש שמולך אומר: '' סנייבי ופאראס,צאו! סנייבי תשתמש בהצלפת גפן על אלקיד ותתפוס אותו! פאראס נבג הלם על צ'ימצ'אר. הגחלת של צ'ימצ'אר פוגעת בפאראס חזק מאוד ומעלפת אותו. אלקיד לא מקשיב לך ובמקום נותן לסנייבי אגרופים, שפוגעים בו קשה. האיש אומר: '' אני רואה שהאלקיד שלך לא מציית לך כל כך. מעניין איך תתמודד עם הבעיה הזו.
    מה תעשה?
    (הבעיה של אלקיד זה האופי שלו, מרדן. לא תוכל להיפטר ממנה, אבל תוכל לגרום לו הקשיב לך רוב הזמן.)

"מצויין צ'ימצ'אר!" אעודד את צ'ימצ'אר על כך שהצליח לעלף את פאראס.
    "צ'ימצ'אר תמשיך כך גחלת הפעם על סנייבי!" אגיד לצ'ימצ'אר.
    "אלקיד!, את המוכרח לציית לי!" אצעק על אלקיד!
    "תשתמש עכשיו בהלם רעם!" אצעק אל אלקיד בכדיי שיציית לי.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    דניאל
    *נרשמת שני! מגיע לך סקארמורי!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לצ'ימצ'אר להשתמש בגחלת על סנייבי, והאיש אומר לסנייבי להשתמש במבט. סנייבי משתמש במבט, מה שמפחיד לגמרי את צ'ימצ'אר ( האופי שלו הוא פחדן) וגורם לו לשלוח גחלת חלשה יותר, שלא מספיקה להרוג את טפיג. לעומתו, אלקיד מסתכל עליך ואומר לך אלקיד,קיד (אני רוצה לנצח) ומשתמש בהלם רעם עוצמתי ביותר על סנייבי ומעלף אותו. האיש אומר בפרצוף מתרשם: '' נראה שהאלקיד שלך גם אוהב לנצח. כל הכבוד! עברת את השלב הראשון במבחן שלך. כעת הגיע הזמן לשלב השני'' הוא אומר וזורק לעברך פוקדור אדום לגמרי '' שלושת הפוקימונים האלה יהיו הפוקימונים הראשונים שלך בהרפתקתך בצוות. כמובן, שאם תפסיד לי, תאבד את כל הפוקימונים שלך. ועכשיו הגיע הזמן לשלב השני. קריוגונאל,צא!. ברגע שתוציא את הפוקימון שלך הקרב יתחיל. קריוגונאל :
    מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    דניאל
    *נרשמת שני! מגיע לך סקארמורי!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לצ'ימצ'אר להשתמש בגחלת על סנייבי, והאיש אומר לסנייבי להשתמש במבט. סנייבי משתמש במבט, מה שמפחיד לגמרי את צ'ימצ'אר ( האופי שלו הוא פחדן) וגורם לו לשלוח גחלת חלשה יותר, שלא מספיקה להרוג את טפיג. לעומתו, אלקיד מסתכל עליך ואומר לך אלקיד,קיד (אני רוצה לנצח) ומשתמש בהלם רעם עוצמתי ביותר על סנייבי ומעלף אותו. האיש אומר בפרצוף מתרשם: '' נראה שהאלקיד שלך גם אוהב לנצח. כל הכבוד! עברת את השלב הראשון במבחן שלך. כעת הגיע הזמן לשלב השני'' הוא אומר וזורק לעברך פוקדור אדום לגמרי '' שלושת הפוקימונים האלה יהיו הפוקימונים הראשונים שלך בהרפתקתך בצוות. כמובן, שאם תפסיד לי, תאבד את כל הפוקימונים שלך. ועכשיו הגיע הזמן לשלב השני. קריוגונאל,צא!. ברגע שתוציא את הפוקימון שלך הקרב יתחיל. קריוגונאל :
    מה תעשה?
    אקח את הפוקדור של שלגון מהחגורה שלי ואזרוק אותו לאוויר ואצעק "צא שלגון!" ואוציא אותו.
    "שלגון עכשיו זעם דרקון אל עבר קריוגונאל!" אצעק אל שלגון.

הנה משפט משלי...

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=torterra11;1312260]טל

את מתמקמת ואז מיקואו אומר: '' די מאוחר. אם את שואלת אותי, אני הייתי מציע לגמור את היום הזה וללכת לישון,אבל אם את רוצה אחרת,אני אקבל את זה.
    מה תעשי?

''אומ...לישון זה בסדר'' אומר למיקואו ואלך לישון.
    כאשר אתעורר אלך אל מיקואו ואומר ''איפה מקבלים משימות? מה עושים?''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. היזהרו מחיקויים!
    דניאל
    האיש אומר לקריוגונאל להשתמש בקרן קרח, ושלגון מקשיב לך (למרות האופי שלו) ומשתמש בזעם הדרקון הכי חזק שלו על קריוגונאל מה שמנטרל את קרן הקרח ומפיל את קריוגונאל על הרצפה ונותן לשלגון הזדמנות לתקוף. מרצונו, שלגון משתמש בחבטת גוף על קריוגונאל, וגורם לו להתעלף. האיש אומר לך בפרצוף מורשם עוד יותר: '' מרשים מאוד. זה בדיוק מה שאנחנו צריכים בצוות אג'נטרה. ברכותיי, התקבלת לצוות אג'נטרה! כמתנה על שהתקבלת ושהאלקיד שלך הוכיח לי שהוא מסוגל להתנגד לאופי לשו, אני נותן לך במתנה סקארמורי ישן שלי, שלדעתי יהנה יותר אצלך מאשר אצלי. עכשיו אחרי שהתקבלת לצוות אג'נטרה, אני מעניק לך רשמית את סיכת הטירון!. סיכה זו מוכיחה שאתהחבר בצוות אג'נטרה. עם הזמן אתה תעלה בדרגות, ועם כל דרגה תקבל סיכה חדשה, עד שתגיע לדרגת סגן מפקד, הדרגה הכי גבוהה שתוכל להגיע אליה. הוא מתחיל ללכת, ואז עוצר ואומר לך: ''דרך אגב, כמעט שכחתי. כל סוכן משובץ לבסיס מסוים, שלשם הוא חוזר לאחר המשימות שלו. אתה שובצת לבסיס בסאנישור, סינו. מכיוון שאתה צריך להגיע לבסיס כמה שיותר מהר, אני ממליץ לך להשתמש במשגר שנמצא בתיק שלך בשביל להגיע יותר מהר.'' ''בהצלחה!'' הוא אומר ואז עוזב את החדר.
    מה תעשה?
    *קיבלת סקארמורי! אני כבר מעדכן אותו בדף רשומים.*

טל

את מתעוררת למשמע צפצוף מעצבן. את שומעת גם אצל מיקואו צפצוף כזה. את שואלת את מיקואו איך מקבלים משימות, והוא עונה ''נראה לי שככה''. את מחפשת בתיק שלך ומוצאת שמקור הצפצוף הוא לוח המשימות. את פותחת את לוח המשימות וקוראת את משימתך החדשה: '' לכבוד: מיקו האטסונה
    משימה מס' 1: מצא את קופינג
    ברוכה הבאה לצוות אג'נטרה. זוהי משימתך הראשונה.
    תוכן המשימה: לפני כמה חודשים החלו המדענים של צוות אג'נטרה לחקור דרך אפשרית להפיכת פוקימונים רגילים לפוקימונים זוהרים. אתמול בלילה, ברח אחד הפוקימונים שעליו נערכים הבדיקות, קופינג () אנו מבקשים ממך למצוא את קופינג ולהביא אותו למעבדה שנגיד לך להביא אותו אליה. לוח המשימות שלך יגיד לך איפה קופינג נמצא.
    בהצלחה!
    דרגת המשימה: ברונזה פרס: 500 פ''ד
    הערה: את המשימה את תבצעי עם השותף שלך.''

מיקואו אומר לך: ''בואי נבדוק איפה קופינג ונצא אוקיי?
    מה תעשי?
    נערך לאחרונה על ידי TheHeliolisk, 04-14-2012 בשעה 11:30 PM

6. משתמש מנוסה
    דניאל
    האיש אומר לקריוגונאל להשתמש בקרן קרח, ושלגון מקשיב לך (למרות האופי שלו) ומשתמש בזעם הדרקון הכי חזק שלו על קריוגונאל מה שמנטרל את קרן הקרח ומפיל את קריוגונאל על הרצפה ונותן לשלגון הזדמנות לתקוף. מרצונו, שלגון משתמש בחבטת גוף על קריוגונאל, וגורם לו להתעלף. האיש אומר לך בפרצוף מורשם עוד יותר: '' מרשים מאוד. זה בדיוק מה שאנחנו צריכים בצוות אג'נטרה. ברכותיי, התקבלת לצוות אג'נטרה! כמתנה על שהתקבלת ושהאלקיד שלך הוכיח לי שהוא מסוגל להתנגד לאופי לשו, אני נותן לך במתנה סקארמורי ישן שלי, שלדעתי יהנה יותר אצלך מאשר אצלי. עכשיו אחרי שהתקבלת לצוות אג'נטרה, אני מעניק לך רשמית את סיכת הטירון!. סיכה זו מוכיחה שאתהחבר בצוות אג'נטרה. עם הזמן אתה תעלה בדרגות, ועם כל דרגה תקבל סיכה חדשה, עד שתגיע לדרגת סגן מפקד, הדרגה הכי גבוהה שתוכל להגיע אליה. הוא מתחיל ללכת, ואז עוצר ואומר לך: ''דרך אגב, כמעט שכחתי. כל סוכן משובץ לבסיס מסוים, שלשם הוא חוזר לאחר המשימות שלו. אתה שובצת לבסיס בסאנישור, סינו. מכיוון שאתה צריך להגיע לבסיס כמה שיותר מהר, אני ממליץ לך להשתמש במשגר שנמצא בתיק שלך בשביל להגיע יותר מהר.'' ''בהצלחה!'' הוא אומר ואז עוזב את החדר.
    מה תעשה?
    *קיבלת סקארמורי! אני כבר מעדכן אותו בדף רשומים.*
    "תודה רבה!" אגיד לאיש בשמחה ואקח ממנו את סקארמורי.
    אפתח את התיק שלי ואוציא את המשגר לאחר מכן אשתמש בו בכדיי להישתגר לעיר סאנישור שבסינו.

הנה משפט משלי...

7. היזהרו מחיקויים!
    דניאל

אתה מודה לאיש ומשתמש במשגר שלך כדי להשתגר לסאנישור, עיר נמל גדולה. כשאתה מגיע לעיר, אתה מחפש את הבסיס ולא מוצא אותו. למרות שזה אמצע היום, אתה רואה אור מוזר דלוק בפסגת המגדלור. אתה מתלבט אם להמשיך לחפש או לחקור את האור המוזר.
    מה תעשה?

8. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    אייל
    *כן הוא טוב
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    מירה מסכימה ומחכה שתצא מהאמבטיה. כשאתה יוצא אתה אומר לה ''נו הולכים?'' ואז היא אומרת לך ''לא צריך לבדוק קודם איפה אקנס נמצא?'' אתה נזכר שאתה צריך לבדוק ובודק בלוח המשימות שאקנס נמצא כעת בדרך 3. אתה לוקח איתך פוקדורים ריקים, למקרה שתמצא מישהו שתרצה ויוצא עם מירה מהבסיס
    מה תעשה?
    (אתה לא יכול לתפוס את האקנס של המשימה)
    אמשיך ללכת לכיוון האקנס ואסרוק את הסביבה, כשאחשוב "אז מה זה נחש קטן בשביל הצוות האולטימטיבי?".
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

9. היזהרו מחיקויים!
    אייל

זה דרך 3 של קנטו... אני חושב שתצטרך להשתגר לשם, בגלל שאתה ביונובה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
    מירה אומרת לך: '' זה דרך 3 בקנטו, אז בוא נשתגר לשם מהר'' ומירה משגרת את שניכם לשם. אתם מגיעים אליה ,דרך הררית שמגשרת בין העיר פיוטר להר הירח. אתה חושב לעצמך 'מה זה נחש קטן בשביל הצוות האולטימטיבי' ואז מזכיר לעצמך שאתה לא צריך להילחם מולו. אתה מטייל בדרך 3, ופתאום אתה שומע מרחוק: ''היי, תחזירו את הפוקימונים!'' אתה מתקרב לשם ומוצא חיילים בבגדים שחורים שאומרים '' אנחנו גנבנו לך את הפוקימונים! אנחנו לא נחזיר לך אותם!''. אתה מתקרת ורואה R כמו של צוות רוקט על החולצה שלהם, אבל בצבע כזה: RR. החיילים רואים אותך ואומרים: '' היי, מה אתה עושה כאן? זה עניין פרטי! קופינג, זובאט, צאו!'' ומהפוקדור יוצאים כדור סגול מעלה עשן ועטלף עיוור.
    מירה אומרת ''בוא נילחם בהם! אבומאסנוו, צא!'' ומהפוקדור יוצא האבומסנוו שלה (). אתה מתלבט את מי להוציא, כשמירה אומרת: '' אבומאסנוו, סופת שלג! ואבומאסנוו משתמש בסופת שלג ענקית שמעיפה את קופינג וזובאט אחורה ומעלפת אותם. החיילים אומרים : ''דרווזי, צאו!'' ומהפוקדורים יוצאים שני דרווזי
    Spoiler ספוילר
    אתה לא יודע את מי להוציא, בזמן שהחיילים אומרים: ''דראוזי, היפנוזה!'' מה שמרדים את אבומסנוו.
    מה תעשה?

10. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    את מתעוררת למשמע צפצוף מעצבן. את שומעת גם אצל מיקואו צפצוף כזה. את שואלת את מיקואו איך מקבלים משימות, והוא עונה ''נראה לי שככה''. את מחפשת בתיק שלך ומוצאת שמקור הצפצוף הוא לוח המשימות. את פותחת את לוח המשימות וקוראת את משימתך החדשה: '' לכבוד: מיקו האטסונה
    משימה מס' 1: מצא את קופינג
    ברוכה הבאה לצוות אג'נטרה. זוהי משימתך הראשונה.
    תוכן המשימה: לפני כמה חודשים החלו המדענים של צוות אג'נטרה לחקור דרך אפשרית להפיכת פוקימונים רגילים לפוקימונים זוהרים. אתמול בלילה, ברח אחד הפוקימונים שעליו נערכים הבדיקות, קופינג () אנו מבקשים ממך למצוא את קופינג ולהביא אותו למעבדה שנגיד לך להביא אותו אליה. לוח המשימות שלך יגיד לך איפה קופינג נמצא.
    בהצלחה!
    דרגת המשימה: ברונזה פרס: 500 פ''ד
    הערה: את המשימה את תבצעי עם השותף שלך.''

מיקואו אומר לך: ''בואי נבדוק איפה קופינג ונצא אוקיי?
    מה תעשי?
    [/QUOTE]

אני יארוז בתיק מעט אוכל שתייה ושאר ציוד.
    אברר את מיקומו של קופינג ואשתגר יחד עם מיקואו משם.
    ברגע שנגיע לשם אומר ''בוא נתחיל לחפש את קופינג''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. היזהרו מחיקויים!
    טל
    *אני צריך לזוז אז אני יכתוב קצת ובפעם הבאה ישקיע יותר.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;

לוח המשימות אומר לך שקופינג בדרך 113, הואן. את משתגרת לשם עם מיקואו ואתם מתחילים לחפש את קופינג. בשלב מסוים את שומעת : ''קוף,קופינג'' והולכת לשם. את מוצאת את קופינג, וקוראת למיקואו שמצאת את קופינג. הוא בא אליך, ואז רשום לך בלוח המשימות להביא אותו למעבדה בראסטבורו,הואן.
    מה תעשי?

12. משתמש מנוסה
    אייל

זה דרך 3 של קנטו... אני חושב שתצטרך להשתגר לשם, בגלל שאתה ביונובה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
    מירה אומרת לך: '' זה דרך 3 בקנטו, אז בוא נשתגר לשם מהר'' ומירה משגרת את שניכם לשם. אתם מגיעים אליה ,דרך הררית שמגשרת בין העיר פיוטר להר הירח. אתה חושב לעצמך 'מה זה נחש קטן בשביל הצוות האולטימטיבי' ואז מזכיר לעצמך שאתה לא צריך להילחם מולו. אתה מטייל בדרך 3, ופתאום אתה שומע מרחוק: ''היי, תחזירו את הפוקימונים!'' אתה מתקרב לשם ומוצא חיילים בבגדים שחורים שאומרים '' אנחנו גנבנו לך את הפוקימונים! אנחנו לא נחזיר לך אותם!''. אתה מתקרת ורואה R כמו של צוות רוקט על החולצה שלהם, אבל בצבע כזה: RR. החיילים רואים אותך ואומרים: '' היי, מה אתה עושה כאן? זה עניין פרטי! קופינג, זובאט, צאו!'' ומהפוקדור יוצאים כדור סגול מעלה עשן ועטלף עיוור.
    מירה אומרת ''בוא נילחם בהם! אבומאסנוו, צא!'' ומהפוקדור יוצא האבומסנוו שלה (). אתה מתלבט את מי להוציא, כשמירה אומרת: '' אבומאסנוו, סופת שלג! ואבומאסנוו משתמש בסופת שלג ענקית שמעיפה את קופינג וזובאט אחורה ומעלפת אותם. החיילים אומרים : ''דרווזי, צאו!'' ומהפוקדורים יוצאים שני דרווזי
    Spoiler ספוילר
    אתה לא יודע את מי להוציא, בזמן שהחיילים אומרים: ''דראוזי, היפנוזה!'' מה שמרדים את אבומסנוו.
    מה תעשה?
    *אני עסוק אז לא אשקיע יותר מדי

אוציא במהרה את כל הפוקימונים שלי ואומר להם בלחץ "תשתמשו במתקפות הכי חזקות שלכם על כולם חוץ מממני וממירה, ומהר בבקשה!" מיד לאחר מכן אני אביא את מירה למקום בטוח וארוץ אל המהומה כשאני מחטיף לחיילים ולפוקימונים חוץ מדראווזי.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

13. היזהרו מחיקויים!
    אייל

אתה מוציא את פנסייג',זווליוס,דרילבאר וטינאמו ואומר להם להשתמש במתקפות הכי חזקות שלהם עד שדראוזי אחד מתעלף. אתה מנסה לברוח עם מירה, אבל אחד החיילים אומר: '' לא כל-כך מהר... אף-אחד לא בורח ככה לצוות רמפא''ג. דראוזי על-חושי!'' ודראוזי משתמש עליך ועל מירה בעל-חושי ומטיח אתכם על הרצפה, מה שגורם לכם להתעלף. כשאתם מתעוררים אתם מגלים שעברו מאז שעתיים, ומגלים לידכם פתק שליו רשום: לכבוד שני הילדים החטטנים. אף אחד לא מתערב לצוות רמפא''ג בתכניות,מפריע להם ויוצא מזה בשלום גנבנו לכם את כל הפוקימונים ולקחנו אותם איתנו. דרך אגב, אל תחפשו בהר הירח, אנחנו לא שם. אל תחטטו בעסקים שלנו יותר!
    צוות רמפא''ג

מירה אומרת: לפחות יש לי עדיין את שני הפוקימונים שלא הוצאתי. בוא נתחיל לחפש את הפוקימונים!
    מה תעשה?

14. משתמש מנוסה
    אייל

אתה מוציא את פנסייג',זווליוס,דרילבאר וטינאמו ואומר להם להשתמש במתקפות הכי חזקות שלהם עד שדראוזי אחד מתעלף. אתה מנסה לברוח עם מירה, אבל אחד החיילים אומר: '' לא כל-כך מהר... אף-אחד לא בורח ככה לצוות רמפא''ג. דראוזי על-חושי!'' ודראוזי משתמש עליך ועל מירה בעל-חושי ומטיח אתכם על הרצפה, מה שגורם לכם להתעלף. כשאתם מתעוררים אתם מגלים שעברו מאז שעתיים, ומגלים לידכם פתק שליו רשום: לכבוד שני הילדים החטטנים. אף אחד לא מתערב לצוות רמפא''ג בתכניות,מפריע להם ויוצא מזה בשלום גנבנו לכם את כל הפוקימונים ולקחנו אותם איתנו. דרך אגב, אל תחפשו בהר הירח, אנחנו לא שם. אל תחטטו בעסקים שלנו יותר!
    צוות רמפא''ג

מירה אומרת: לפחות יש לי עדיין את שני הפוקימונים שלא הוצאתי. בוא נתחיל לחפש את הפוקימונים!
    מה תעשה?
    אומר לה בסוד "נשגר את עצמנו להר הירח כי ברור שהם שם, יש לי עוד שלושה פוקימונים לידיעתך, לפני כמה שנים כשאבי היה עוד חי, הלכנו תמיד למערה בהר קורונט שחרטתי עליה את מי שאני מאוהב בה. באותה תקופה היו לי שלושה פוקימונים ואני יודע שהם שם". ואז אנסה להשתחרר מהחבלים ואז אשגר אותנו אל הר קורונט(בבקשה שהם יהיו שם).

15. היזהרו מחיקויים!
    אייל

*אתה הכרת את מירה באותה תקופה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתם משתגרים מהר להר קורונט. אתם הולכים לפינה ההיא,ומירה רואה שחרטת את שמה והיא מסמיקה. אתה לא יודע מה להגיד. אתה הולך אל החלק התחתי של החריטה ורואה מה אבא שלך רשם לך: למקרים שבהם אתה מרגיש מובס וחסר אונים, הוא תמיד יעזור לך לנצח. אתה נוגע בכיתוב, ולהפתעתך הרבה הכיתוב יוצא ממקומו ובתוכו אתה רואה V כתומה שמעוצבת כאילו היא עשויה מאש. אתה מרגיש שהיא עשויה מלבה. אתה רואה שרשום עליה מאחורה '' להגיע לאי החירות כדי לנצח''.
    מה תעשה?
    (אחרי המיני-משימה הזו, תחזור לעשות את המשימה הרגילה. אתה לא תקבל את הפוקימון הזה גם לאחרי המיני משימה)

עמוד 4 מתוך 62 ראשוןראשון ... 234561454 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •