Pokemon GO
עמוד 40 מתוך 62 ראשוןראשון ... 30383940414250 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 586 עד 600 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    ציטוט פורסם במקור על ידי mudkipper צפה בהודעה
    [b][color="silver"]

אנדי
    *תקרא את ההודעות, תקבל תשובה למה זה לא מוגזם קצת.
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-נימבאסה, יונובה
    *gps-הר צ'ימני, הואן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה לוקח מהפרופסור את הפוקדור, שמתגלה כאולטרה-בול, וזורק על גראודון. נדנוד ראשון, נדנוד שני, נדנוד שלישי ו....
    Spoiler ספוילר

אתה בודק את הפוקימונים של סיקאמור בפוקדקס:"פוקימון מספר 144- ארטיקונו, פוקימון הקיפאון. אחד מפוקימוני הציפור האגדיים. הוא יכול ליצור סופות שלגים על ידי הקפאת לחות באוויר" "פוקימון מספר 146- מולטרס, פוקימון הלהבה. אחד מפוקימוני הציפור האגדיים. נאמר שהופעתו מציינת את בוא האביב" "פוקימון מספר ???- יבלטאל,פוקימון ההשמדה. אין פרטים על הפוקימון. דרוש עדכון קאלוס בשביל פרטים". אתה שואל את סיקאמור איך יש לו כל כך הרבה אגדיים. הוא עונה:"האמת, לך יש אחד פחות ממני. לא משנה. תא
    ארטיקונו קיבלתי מסוכן אחד מהצוות שלכם שהלך למחוז אלמיה המרוחק ואת מולטרס תפסתי באותו הר פלדרה בדיוק, לדעתי אתם פגשתם אותו כבר. בקשר ליבלטאל, הוא לכוד בטמפו-בול, שזה כדור שהוא כחול כולו והוא תופס פוקימונים באופן זמני. בתור הסוכן היחיד של צוות אג'נטרה בקאלוס, אני חושב שמגיע לי לדבר עם ברנדון ולבקש ממנו לקחת מאריאנה, אחת הסגנים של צוות רוקט-רמפא''ג, את זאפדוס כדי שכל הציפורים יהיו אצלי. במקרה כזה לוגיה יצא מן הים ונוכל לבקש ממנו עזרה במציאת ארבעת הכדורים האגדיים שעוד לא החזרנו אלינו מתוך החמישה שנגנבו על ידי צוות רמפא"ג. וכן, אם לא הבנת עד עכשיו, גם אני סוכן בצוות אג'נטרה. בקשר לאגדיים, הם מספיק חכמים. אני נותן להם להילחם לבד". האגדיים של סיקאמור אכן נלחמים לבד מול הפקטק האגדי. יבלטאל משתמש במתקפת החותם שלו, כנף שיכחה. הוא עולה לשמיים, ויורה קרן אדומה על גליזארד שפוגעת בו רגיל. לאחר מכן ארטיקונו שולח קרן קרח עוצמתית בעוד מולטרס שולח להביור עוצמתי. כל שלוש המתקפות יחדיו פוגעות בגליזארד קשה קריטי. לאחר מכן גליזארד משתמש במתקפת החותם שלו, מטאור להט. הוא יורה מבין ידיו סלע ענקי, ואז מעלה אותו באש. הסלע הבוער פוגע בארטיקונו קשה מאוד. לאחר מכן סיקאמור שולח כדור צהוב ובוהק לעבר גליזארד, והכדור הזה מעלים אותו. סיקאמור אומר:"זו היתה כדורית הבזק. היא משמשת כמשגר מאך חד-פעמי, ובנוסף מעלפת את המשתמש את מי שהכדורית פגעה בו ל-10 שעות. זה יעסיק אותו לבינתיים".
    מה תעשה?
    איך באים הרעיונות האלה?

Spoiler ספוילר

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-מערת הגרניט, הואן
    אתה אומר שהגיע הזמן לסיים את הקרב הזה ואומר לשלושת פוקימוניך שנשארו מה לעשות. רג'ירוק טוען אנרגיה ליד ידו, ואז שולח אותה בתור קרן אנרגיה גדולה ועוצמתית לעבר מאוויל, פוגע בו רגיל. הונצ'קרוו שולח רצף של טבעות אפלות הפוגעות במאוויל קל, ופרוגדייר שולח זרנוק מים צוננים לעבר מאוויל המעלפים אותו. אתה עושה כבקשת הפרופסור וזורק על מאוויל כדור חלום. נדנוד 1, נדנוד 2, נדנוד 3 ו...
    Spoiler ספוילר
    . לאחר מכן אתה מוצא שמאחורי הסלע שלידו התחבאו המאווילים נמצאת אבן אדומה עם עננה אפורה בתוכה. אתה שומע את סיקאמור דרך ההולו-קאסטר אומר :"כל הכבוד בר! זה המאווילנייט! תבוא איתו לעיר אטרנה, לדירה של פרופ' אוק".
    מה תעשה?

נועם
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-אברגרנד, הואן
    אתה אומר למיי שבלייזיקן הוא פוקימון ממש טוב, ספק משבח אותה ספק מסיח את דעתה, וחושב על אסטרטגיה לקרב. אתה אומר לסטיל מה לעשות. סטיל רץ לעבר בלייזיקן כשראשו כסוף, ונוגח בו, משאיר נזק קטן מאוד. לאחר מכן הוא מוקף בשתי טבעות שהופכות לאבנים חדות, פוגעות בבלייזיקן מטווח אפס ומעלפות אותו. מיי אומרת:"יפה מאוד. ניצחת אותי" היא אומרת ונותנת לך ריבוע בד קטן. "צרף את זה לתגים שלך, סוכן צוות אג'נטרה. אני יודעת מי אתה טורי. שמעתי עליך ועל הניצחון שלך נגד קורטני ביונובה. אני לא סובלת את קורטני! גם אני נלחמתי מול צוות מגמה בזמנו. כבר אז היא עיצבנה אותי. בכל מקרה, חתיכת הבד הזאת היא תגית שגם תאפשר לך לגשת לחדר של סידני ולדבר איתו וגם תוכיח שאכן ניצחת אותי בקרב אחד על אחד. בהצלחה טורי". אתה ניגש לדלת בסוף החדר ומניח מולה את התגית. היא נפתחת בצליל חריקה ואתם עוברים דרכה. אתם רואים עוד פלטפורמה כחולה, עולים עליה ושוב פעם היא מעלה אתכם למעלה. הפעם היא מכניסה אתכם ישר לתוך החדר הכהה שבו יושב סידני, חבר הרביעייה העילית של הואן המתמחה בסוג אופל. הוא שואל אתכם:"כן, מה רציתם לשאול אותי?" טארה שואלת אותו מה הוא יודע על אבסול. "הו, על אבסול אני יודע הרבה. הנה, יש לי אחד אפילו" הוא אומר ומהפוקדור יוצא יצור דמוי נמר קטן ושחור עם סהר שחור על הראש ופרווה לבנה. "אבסול הוא פוקימון האסון. קוראים לו כך משתי סיבות: הראשונה, הוא יודע להגיד מתי אסונות באים, והשנייה, הוא בעצמו מין מגנט אסונות לא קטן. לפי אמונה מסוימת, אבסול הוא חתול שחור עם שתי קרניים מעוקלות, הידוע כגורם מזל רע. יום אחד הוא נכנס לבריכה עם מים לבנים כדי לנסות להיטהר מהמזל הרע שלו, אבל במקום זאת הוא פיתח את צורתו. הוא גדל, הצמיח על גופו פרווה לבנה והפך לפוקימון. אבסול כל כך שמח על שהפך ללבן, שהוא שכח את הקרן השנייה שלו שנפלה בזמן התהליך. הקרן שקעה באדמה, ויצרה עץ רוע שחור המנע מכל שאר האבסולים להפוך ללבנים בבריכה. עצי הרוע התחילו להתפשט ברחבי הואן, והאבסול הלבן היה חייב להיפטר מהם. הוא ניגש לעץ המקורי שצמח ליד האגם הלבן, ונלחם מולו. בשביל לנצח סופית את העץ, הוא היה חייב להקריב חלק מפרוותו הלבנה והחדשה כדי לנצח את העץ. הוא הקריב חלק מפרוותו, והעץ נהפך לבעל גזע לבן ועלים בהירים. כך נולד עץ הליבנה, אשר הוא עץ נפוץ בהואן ועל שמו קרוי פרופסור בירץ'. בעקבות מעשה הגבורה שלו, חלק מהפרווה של אבסול נשרה כדי שהעץ ילבין. בגלל זה אבסול יצא לבן, אך עם כתמים שחורים המזכירים לו את מעשה הגבורה ואת קמע המזל הרע שהיה פעם והוא עדיין היום. מאז אותו יום, כל אבסול נולד מהוריו בתוך ביצה שחורה. הם מטילים את הביצה באגם הזוהר, וכשהיא בוקעת האבסול החדש בוקע לבן כולו, חוץ מהחלקים שהיו שחורים אצל האבסול המקורי. האבסול שלי הוא נין של האבסול מהאגדה. האבסול הזקן מהאגדה עדיין חי ליד אגם הזוהר. הוא בלתי ניתן לתפיסה. אם אתם רוצים למצוא את אבסול, תצטרכו למצוא את אגם הזוהר. הכניסה אל אגם הזוהר היא דרך שיח גדול מאוד הממוקם מזרחית לעיר פורטרי בהואן. רק פוקימון שיודע מתקפת אופל יוכל לפתוח לכם את הדרך לאגם. בהצלחה!" הוא אומר ואתם יוצאים מהטירה.
    מה תעשה?

שחר
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-וורמיליון, קנטו
    *gps-פאלט, קנטו
    אתה מתגאה בכל הפוקימונים של ומחזיר את כולם חוץ מצ'רמנדר, שאתה רוצה שיסתובב איתך בינתיים. אתה שואל את ג'ייק מה כדאי לעשות עכשיו, והוא עונה:"לדעתי צריך ללכת לסטיבן, לבקש ממנו שיצטרף אלינו במשימה אל פאלקיה ושייתן לנו את השרשרות יחד איתו כדי שנוכל לצאת לפאלקיה. בנוסף אנחנו צריכים לעשות אותו דבר עם סינתיה לדעתי. אם אני זוכר נכון, הבית של סטיבן הוא במוסדיפ, הואן וסינתיה כרגע מתגוררת בווילה באנדלה, יונובה".
    מה תעשה?

אנדי
    *אילו רעיונות?
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-הר צ'ימני, הואן
    אתה אומר שזה היה די מלחיץ, ואז מחפש את לוקאס כדי לבדוק מה מצבו. אתה לא מוצא אותו. אתה נלחץ, אבל סיקאמור מרגיע אותך ואומר:"אל תדאג, שלחתי את לוקאס למשימה פשוטה. אתה מבין, לפי החישובים שלי הבלייזיקנייט נמצא בתוך לוע הר הגעש של ההר. בשביל להגיע לשם צריך פוקימון שיודע את המתקפה צלילת לבה, שיוכל להביא לנו את הבלייזיקנייט. הפוקימון היחיד שיודע מתקפה כזאת הוא טורקוול, שנמצא באזורים הנמוכים של ההר. שלחתי את לוקאס שיתפוס לעצמו טורקוול שיוכל לעזור לנו". הוא אומר ולוקאס בדיוק עולה אליכם, רכוב על גב צב זקן ומעלה עשן, שהוא טורקוול. סיקאמור אומר:"יופי, לוקאס! עכשיו תבקש מטורקוול שיצלול על אגם הלבה ויוציא את הבלייזיקנייט". לוקאס אומר לו וטורקוול צולל אל הלבה כאילו היא מים. לאחר כדקה טורקוול יוצא כשהוא מחזיק בפיו אבן אדומה- כתומה. סיקאמור אומר:"יופי. אנדי, קח את האבן הזאת. עכשיו יש לי עוד בקשה קטנטונת. בבעלותי יש את אבן הקנגסקנייט, שהיא מפתחת-מגה את קנגסקן. אני רוצה שתלכו לפיושיה שבקנטו, ותחפשו בשביל לוקאס קנגסקן ותתפסו אותו" אומר סיקאמור.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-מערת הגרניט, הואן
    אתה אומר שהגיע הזמן לסיים את הקרב הזה ואומר לשלושת פוקימוניך שנשארו מה לעשות. רג'ירוק טוען אנרגיה ליד ידו, ואז שולח אותה בתור קרן אנרגיה גדולה ועוצמתית לעבר מאוויל, פוגע בו רגיל. הונצ'קרוו שולח רצף של טבעות אפלות הפוגעות במאוויל קל, ופרוגדייר שולח זרנוק מים צוננים לעבר מאוויל המעלפים אותו. אתה עושה כבקשת הפרופסור וזורק על מאוויל כדור חלום. נדנוד 1, נדנוד 2, נדנוד 3 ו...
    Spoiler ספוילר
    . לאחר מכן אתה מוצא שמאחורי הסלע שלידו התחבאו המאווילים נמצאת אבן אדומה עם עננה אפורה בתוכה. אתה שומע את סיקאמור דרך ההולו-קאסטר אומר :"כל הכבוד בר! זה המאווילנייט! תבוא איתו לעיר אטרנה, לדירה של פרופ' אוק".
    מה תעשה?

"כל הכבוד לכולם, הייתם מעולים, חזרו" אגיד
    "עכשיו הגיע הזמן לצאת מפה, ולחזור לדירה של הפרופסור בעיר אטרנה לא לפני שאקח את האבן" אגיד אקח את האבן והתשגר לעיר אטרנה לדירה של הפרופסור

4. משתמש מנוסה
    [b]

שחר
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    *gps-פאלט, קנטו
    אתה מתגאה בכל הפוקימונים של ומחזיר את כולם חוץ מצ'רמנדר, שאתה רוצה שיסתובב איתך בינתיים. אתה שואל את ג'ייק מה כדאי לעשות עכשיו, והוא עונה:"לדעתי צריך ללכת לסטיבן, לבקש ממנו שיצטרף אלינו במשימה אל פאלקיה ושייתן לנו את השרשרות יחד איתו כדי שנוכל לצאת לפאלקיה. בנוסף אנחנו צריכים לעשות אותו דבר עם סינתיה לדעתי. אם אני זוכר נכון, הבית של סטיבן הוא במוסדיפ, הואן וסינתיה כרגע מתגוררת בווילה באנדלה, יונובה".
    מה תעשה?
    "אוקיי בוא נשתגר קודם אל סטיבן ואז אל סינת'יה אחריי" משתגרים אל סטיבן.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

5. TBM
    שם: מתן
    בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-מערת הגרניט, הואן
    אתה לא מאמין שתפסת פוקימון אגדי. לאחר מכן אתה נזכר שצריך להציל את האנשים. אתה מוציא את רג'ירוק ואומר לו לפוצץ את הכלא הזה. רג'ירוק יוצא. האגרוף שלו זוהר, הוא דופק על הסלעים קלות והם מתנפצים לרסיסים קטנטנים. *מזל טוב! רג'ירוק למד ריסוק אבנים!!!*. לאחר מכן אתה שואל את המאמנים שנלכדו אם רג'ירוק הכין את הכלא. הם אומרים:"לא. הם הכינו!" והם בורחים באימה למראה שלושה דינוזאורים שחורים-כחולים גדולים עם "קסדות" כחולות עם קוצים ולפניהם עומד דינוזאור נמוך אך מפחיד מאוד עם הרבה מאוד שיניים. צבעו הוא אדום.
    הדינוזאורים הכחולים:
    הדינוזאור האדום:
    מה תעשה?

נועם
    *וואו. חתיכת תגובה. פרס יצירתיות והשקעה: ביצת פוקימון ו 1,000 פ''ד! (תמשיך כך!)
    *לא לוקאריו מיטיינה... כנראה לא הסברתי מספיק טוב...
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-טירת אלמיה,אלמיה
    אתה מוציא את כולם ואומר גם לטארה להוציא את כולם. רק קט ואס נשארים בפוקדורים כי הם עוד לא מאומנים מספיק. אתה מכיר בין כל החדשים ואז נותן את כל הפוקימונים שלך לשליטת טארה, חוץ מלוקאריו. אתה רואה את ריילי משתכפל, תופס את הפוקימונים האחרים ומשכפל גם אותם, חוץ מסטיל שזוהר באור בוהק, גדל בהרבה והופך למפלצת גבוהה צהובה-ירוקה עם חורים שחורים בגופה. *מזל טוב! סטיל התפתח לטיירניטאר!!!*. לאחר מכן אחד השכפולי ריילי תופס את סטיל החדש ומשכפל גם אותו. כל הפוקימונים שולחים מתקפות. בהתחלה סטילים שולחים רצף של טבעות שחורות אפלות. *מזל טוב! סטיל למד דופק אפל!!!*. לאחר מכן הפריזים שולחים קרני קרח, הגאבים להביורים, הפאנגזים יוצאים בגלגלי להבות בוערים, הסקאלים משתמשים בהתחמקויות צל, הריילים משתמשים בבלבול שלא משפיע, הבוסים בציפורים אמיצות והאלקטיווירים במכות ברק. המייטינות מתעלפים וחיילי מגמה-רמפא''ג בורחים. לאחר מכן אתה ולוקאריו מתקרבים לעבר גולם ואתה אומר ללוקאריו לתקשר עם גולם בטלפתיה ולהסביר לו את המצב. לאחר כמה דקות של שיחות בין השניים, לוקאריו אומר לך בטלפתיה:"הוא מסכים, אבל רק אם ננצח את הכנופיה שלו בקרב טריפל, שזה קרב ששלושה פוקימונים נלחמים ביחד אחד מול השני".
    מה תעשה?

מתן
    *במהלך איוונט
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
    *gps-לומיוס, קאלוס
    אתה אומר לג'סמין שתרצה מידע על אמפרוס, האמפרוסנייט והתפתחות המגה של אמפרוס. בנוסף אתה אומר שפרופ' סיקאמור שלח אתכם. ג'סמין אומרת:"בוא ניכנס פנימה לדבר". אתם נכנסים לתוך המכון הכסוף, ורואים שגם מבפנים הוא מעוצב באותה דרך פשוטה וסולידית שבה הוא מעוצב מבחוץ. אתם מגיעים לסוף החדר הראשי, וג'סמין נכנסת לחדר צדדי שבו נמצאת זירת פוקימונים. היא אומרת:"אני מסכימה, בתנאי אחד. קרב כפול. אני והמחליף שלי במכון מולכם. בלי אגדיים, אני יודעת שלכם הסוכנים לא חסרים כאלה". "בנגה, בוא!" היא אומרת ולחדר נכנס נער צעיר עם שיער אדום בוער קוצני. יש לו סנדלים וחגורה על החזה שלו שבה נמצאים פוקימוניו. "תכירו, זה בנגה, הוא המחליף שלי כשאני הולכת להיות עם אמפי.במקרה הוא גם הנכד של האלוף לשעבר של יונובה, אלדר ומאמן חזק מאוד. מקווה שתסכימו!"
    מה תעשה?
    סליחה שלא הגבתי, אני די עסוק
    ------------------------------
    "אוקיי , לין , בואי נעשה את זה."אני אומר.
    "צא טייראנט."אני אומר, "טוב , אז את מי תוציאו?"אני שואל את ג'סמין , "בואי נראה אם התחזקת במהלך הזמן שעבר."אני אומר לג'סמין במעט זלזול כדי להוציא מימנה הרבה כוח.
    "לין , תוציאי פוקימון."אני אומר לה בחיוך.

6. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-אברגרנד, הואן
    אתה אומר למיי שבלייזיקן הוא פוקימון ממש טוב, ספק משבח אותה ספק מסיח את דעתה, וחושב על אסטרטגיה לקרב. אתה אומר לסטיל מה לעשות. סטיל רץ לעבר בלייזיקן כשראשו כסוף, ונוגח בו, משאיר נזק קטן מאוד. לאחר מכן הוא מוקף בשתי טבעות שהופכות לאבנים חדות, פוגעות בבלייזיקן מטווח אפס ומעלפות אותו. מיי אומרת:"יפה מאוד. ניצחת אותי" היא אומרת ונותנת לך ריבוע בד קטן. "צרף את זה לתגים שלך, סוכן צוות אג'נטרה. אני יודעת מי אתה טורי. שמעתי עליך ועל הניצחון שלך נגד קורטני ביונובה. אני לא סובלת את קורטני! גם אני נלחמתי מול צוות מגמה בזמנו. כבר אז היא עיצבנה אותי. בכל מקרה, חתיכת הבד הזאת היא תגית שגם תאפשר לך לגשת לחדר של סידני ולדבר איתו וגם תוכיח שאכן ניצחת אותי בקרב אחד על אחד. בהצלחה טורי". אתה ניגש לדלת בסוף החדר ומניח מולה את התגית. היא נפתחת בצליל חריקה ואתם עוברים דרכה. אתם רואים עוד פלטפורמה כחולה, עולים עליה ושוב פעם היא מעלה אתכם למעלה. הפעם היא מכניסה אתכם ישר לתוך החדר הכהה שבו יושב סידני, חבר הרביעייה העילית של הואן המתמחה בסוג אופל. הוא שואל אתכם:"כן, מה רציתם לשאול אותי?" טארה שואלת אותו מה הוא יודע על אבסול. "הו, על אבסול אני יודע הרבה. הנה, יש לי אחד אפילו" הוא אומר ומהפוקדור יוצא יצור דמוי נמר קטן ושחור עם סהר שחור על הראש ופרווה לבנה. "אבסול הוא פוקימון האסון. קוראים לו כך משתי סיבות: הראשונה, הוא יודע להגיד מתי אסונות באים, והשנייה, הוא בעצמו מין מגנט אסונות לא קטן. לפי אמונה מסוימת, אבסול הוא חתול שחור עם שתי קרניים מעוקלות, הידוע כגורם מזל רע. יום אחד הוא נכנס לבריכה עם מים לבנים כדי לנסות להיטהר מהמזל הרע שלו, אבל במקום זאת הוא פיתח את צורתו. הוא גדל, הצמיח על גופו פרווה לבנה והפך לפוקימון. אבסול כל כך שמח על שהפך ללבן, שהוא שכח את הקרן השנייה שלו שנפלה בזמן התהליך. הקרן שקעה באדמה, ויצרה עץ רוע שחור המנע מכל שאר האבסולים להפוך ללבנים בבריכה. עצי הרוע התחילו להתפשט ברחבי הואן, והאבסול הלבן היה חייב להיפטר מהם. הוא ניגש לעץ המקורי שצמח ליד האגם הלבן, ונלחם מולו. בשביל לנצח סופית את העץ, הוא היה חייב להקריב חלק מפרוותו הלבנה והחדשה כדי לנצח את העץ. הוא הקריב חלק מפרוותו, והעץ נהפך לבעל גזע לבן ועלים בהירים. כך נולד עץ הליבנה, אשר הוא עץ נפוץ בהואן ועל שמו קרוי פרופסור בירץ'. בעקבות מעשה הגבורה שלו, חלק מהפרווה של אבסול נשרה כדי שהעץ ילבין. בגלל זה אבסול יצא לבן, אך עם כתמים שחורים המזכירים לו את מעשה הגבורה ואת קמע המזל הרע שהיה פעם והוא עדיין היום. מאז אותו יום, כל אבסול נולד מהוריו בתוך ביצה שחורה. הם מטילים את הביצה באגם הזוהר, וכשהיא בוקעת האבסול החדש בוקע לבן כולו, חוץ מהחלקים שהיו שחורים אצל האבסול המקורי. האבסול שלי הוא נין של האבסול מהאגדה. האבסול הזקן מהאגדה עדיין חי ליד אגם הזוהר. הוא בלתי ניתן לתפיסה. אם אתם רוצים למצוא את אבסול, תצטרכו למצוא את אגם הזוהר. הכניסה אל אגם הזוהר היא דרך שיח גדול מאוד הממוקם מזרחית לעיר פורטרי בהואן. רק פוקימון שיודע מתקפת אופל יוכל לפתוח לכם את הדרך לאגם. בהצלחה!" הוא אומר ואתם יוצאים מהטירה.
    מה תעשה?
    "וואו...חתיכת סיפור רקע יש לאבסול... כנראה שהוא באמת מיוחד...בכל אופן, תודה סידני." אומר ואצא עם טארה מחוץ למבנה האליט פור. "טוב,אנחנו חייבים להגיע לעיר פורטרי,להואן. בואי נשתגר!" אומר ואשתגר ביחד עם טארה. לאחר מכן נתחיל לחפש את הכניסה לאגם הזוהר. "טוב,עכשיו שמצאנו את הכניסה,מה סידני אמר שצריך לעשות?" אומר ואקח דקה לחשוב. "זה היה פוקימון אפל?" אני תוהה. "או בעצם רק מתקפת אופל? לסטיל יש מתקפת דופק אפל...וגם לבוס וסקאל יש מתקפות כאלו... יודעת מה? אני מרגיש שאני לוקח את כל הקרבות ואת בטח משתעממת. למה שלא תיקחי את הכבוד ותשתמשי בבוס?" אומר ואחכה שהשער אפתח. "טוב.על החיים ועל המוות..." אומר ואכנס.

7. היזהרו מחיקויים!
    בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-מערת הגרניט, הואן
    אתה משבח את פוקימוניך ומחזיר אותם. לאחר מכן אתה לוקח את המאווילנייט ומשתגר לעיר אטרנה. אתה מחפש קצת ומוצא דירה קטנה בדרום העיר. אתה דופק על הדלת ואיש צעיר פותח לך אותה. אתה נכנס ורואה את הפרופסורים אוק וסיקאמור יושבים על ספה משמאלך. סיקאמור אומר:"אה, בר! שלום לך! אתה מוכן להראות לנו איך מאוויל מתפתח מגה?" הוא שואל. אתה עונד את צמיד הקישור, מוציא את מאוויל ונותן לו את המאווילנייט. אתה לוחץ על הכפתור והוא וזהר באור סגול. לאחר מכן מאוויל זוהר גם הוא באור סגול, מוקף בכדור אור שמתנפץ לרסיסים וחושף גרסה גדולה במעט של מאוויל עם שתי לסתות. סיקאמור אומר :"יפה מאוד בר! עכשיו החזר את מאוויל לצורתו הרגילה!". אתה לוחץ על הכפתור הלחוץ בצמיד הקישור ומאוויל חוזר לעצמו בהבזק סגול, משאיר את המאווילנייט לידו. אתה אוסף את המאווילנייט. אתה רואה כי פרופסור אוק מתרשם מאוד. סיקאמור אומר:"מזל טוב, בר! סיימת את שתי המשימות שנתתי לך! בתור פרס, הייתי רוצה לתת לך יצור מיוחד בשם פקטק. הוא כמו פוקימון, אבל מעט שונה. תוכל להשתמש בו בכל קרב רגיל. קח את ליף פאנץ'!" סיקאמור אומר ונותן לך כדור צהוב עם נבטים ירוקים עליו. אתה רואה במקום הכפתור הרגיל הכפתור הוא בצורת מנעול. סיקאמור אומר:"זהו פקבול. הוא משמש לתפיסת פקטקים. הוא נפתח כמו כל פוקדור. ההבדל הוא שהוא מיועד לפקטקים. בהצלחה איתו!" אומר הפרופסור.
    מה תעשה?
    *סיימת את האיוונט! תגיב שאתה לוקח את הפרס ומחר אני אגיב לך חזרה לרגיל.

שחר
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    *gps-פאלט, קנטו
    אתה מסכים ואומר שתלכו קודם לסטיבן. אתם משתגרים למוסדיפ בהואן שהיא עיר דייגים גדולה הממוקמת על אי גדול גם הוא. בעיר נמצא מרכז החלל של מוסדיפ. אתם הולכים לבית קטן ועשוי ממתכת שלידו רשום 'סטיבן סטון'. אתם דופקים בדלת ופותח אותה איש צעיר עם שיער אפור. הוא אומר:"שלום. אני סטיבן. האלוף לשעבר של הואן. רוצים ממני משהו? לראות את אוסף העתיקות שלי?" ג'ייק אומר שאתם באתם כדי להציע לו משהו. סטיבן מקשיב לסיפור של ג'ייק על פאלקיה ועל הקשר לשרשרות הרובי, הספיר והירקן. סטיבן אומר :"אוקי. עניינתם אותי. אני אצטרף אליכם למסע לעבר פאלקיה. עוד משהו צריך להיעשות לפני שנלך להר קורונט?" ג'ייק אומר לסטיבן שאתם צריכים לעבור לדבר עם סינתיה ביונובה. הוא אומר:"אין בעיה. אני אחכה לכם באורבורג שבסינו" הוא אומר ויוצא איתכם מהדירה ונועל אותה. "סקארמורי, צא!" הוא אומר ומהפוקדור יוצאת ציפור מתכתית. "סקארמורי, תעופה לאורבורג שבסינו!" הוא אומר ועף על גבו של סקארמורי.
    מה תעשה?

מתן
    *זה בסדר. רק פעם הבאה תודיע לי, כמעט העפתי אותך...
    *במהלך איוונט
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-לומיוס, קאלוס
    אתה מסכים ומוציא את טייראנט. אתה שואל את ג'סמין אם היא התחזקה במהלך הזמן כדי לעצבן אותה. לין אומרת:"אמאורה, צא!" ומהפוקדור יוצא אמאורה של לין. ג'סמין ובנגה אומרים:"סטיליקס, דרגונייר, צאו!" ומהפוקדור יוצאים נחש-דרקון כחול עם כנפיים קטנות בראשו ונחש מכת מאסיבי וענקי. מיד באותו רגע, אמאורה וטטיראנט מסתכלים עליכם בנחישות. הם זוהרים וגדלים, וחוזרים לצבעים הרגילים. טייראנט הופך לטי-רקס נמוך אך מפלצתי בעל הרבה מאוד שיניים ובצבע חום-אדום, ואמאורה הופך לדינוזאור תכלת גבוה עם מין סנפירים צבעוניים על צווארו הארוך. *מזל טוב! טייראנט ואמאורה התפתחו לטייראנטרום ו אורורוס!!!* ג'סמין ובנגה אומרים:"סטיליקס, זנב ברזל! דרגונייר, זנב דרקון!" הזנב של סטיליקס מכסיף, בעוד הזנב של דרגונייר זוהר. זנבו של דרגונייר חובט בטייראנטרום בעוד סטילקס חובט באורורוס. דרגונייר פוגע קשה בטייראנטרום, בעוד סטיליקס פוגע קשה מאוד באורורוס.
    מה תעשה?

נועם
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-אברגרנד, הואן
    אתם משתגרים לעיירה פורטרי, שהיא עיירה קטנה ונחמדה בין העצים במזרח הואן. אתם הולכים מזרחית מהעיר ובאמת רואים שיח גדול במיוחד. אתה אומר לטארה שנראה לך שאתה לוקח את כל הקרבות והיא משתעממת, אז נותן לה לפתוח את השיח. טארה אומרת:"תודה טורי. בוס, צא! תשתמש בדופק אפל על השיח!" היא ואמרת ובוס יוצא מהפוקדור שלו, משתמש בדופק האפל העוצמתי שלו על השיח. מיד השיח נעלם ובמקומו מופיעות מדרגות. אתם יורדים במדרגות ומגיעים לאגם זוהר באור לבן, כשמסביבו הולכים עשרות אבסולים. בתוך האגם צפות להם ביצים שחורות. טארה אומרת:"האמת שאני מאוד רוצה אבסול. מה דעתך שכל אחד מאיתנו יתפוס לעצמו אבסול? ואז נוכל למצוא שני אבסולנייטים בשביל שניהם. מה אתה אומר?"
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    [b]

שחר
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    *gps-פאלט, קנטו
    אתה מסכים ואומר שתלכו קודם לסטיבן. אתם משתגרים למוסדיפ בהואן שהיא עיר דייגים גדולה הממוקמת על אי גדול גם הוא. בעיר נמצא מרכז החלל של מוסדיפ. אתם הולכים לבית קטן ועשוי ממתכת שלידו רשום 'סטיבן סטון'. אתם דופקים בדלת ופותח אותה איש צעיר עם שיער אפור. הוא אומר:"שלום. אני סטיבן. האלוף לשעבר של הואן. רוצים ממני משהו? לראות את אוסף העתיקות שלי?" ג'ייק אומר שאתם באתם כדי להציע לו משהו. סטיבן מקשיב לסיפור של ג'ייק על פאלקיה ועל הקשר לשרשרות הרובי, הספיר והירקן. סטיבן אומר :"אוקי. עניינתם אותי. אני אצטרף אליכם למסע לעבר פאלקיה. עוד משהו צריך להיעשות לפני שנלך להר קורונט?" ג'ייק אומר לסטיבן שאתם צריכים לעבור לדבר עם סינתיה ביונובה. הוא אומר:"אין בעיה. אני אחכה לכם באורבורג שבסינו" הוא אומר ויוצא איתכם מהדירה ונועל אותה. "סקארמורי, צא!" הוא אומר ומהפוקדור יוצאת ציפור מתכתית. "סקארמורי, תעופה לאורבורג שבסינו!" הוא אומר ועף על גבו של סקארמורי.
    מה תעשה?
    "ביי סטיבן" אומר ומנופף לשלום. "עכשיו לסינת'יה" משתגר לסינת'יה ביחד אם ג'ייק שצ'רמנדר עדיין עומד לידי.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

9. blue To My Bones
    נועם
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-אברגרנד, הואן
    אתם משתגרים לעיירה פורטרי, שהיא עיירה קטנה ונחמדה בין העצים במזרח הואן. אתם הולכים מזרחית מהעיר ובאמת רואים שיח גדול במיוחד. אתה אומר לטארה שנראה לך שאתה לוקח את כל הקרבות והיא משתעממת, אז נותן לה לפתוח את השיח. טארה אומרת:"תודה טורי. בוס, צא! תשתמש בדופק אפל על השיח!" היא ואמרת ובוס יוצא מהפוקדור שלו, משתמש בדופק האפל העוצמתי שלו על השיח. מיד השיח נעלם ובמקומו מופיעות מדרגות. אתם יורדים במדרגות ומגיעים לאגם זוהר באור לבן, כשמסביבו הולכים עשרות אבסולים. בתוך האגם צפות להם ביצים שחורות. טארה אומרת:"האמת שאני מאוד רוצה אבסול. מה דעתך שכל אחד מאיתנו יתפוס לעצמו אבסול? ואז נוכל למצוא שני אבסולנייטים בשביל שניהם. מה אתה אומר?"
    מה תעשה?
    "את האמת,אני התעניינתי באבסול הזקן ש"לא ניתן לתפיסה",אבל גם הרעיון שלך נשמע טוב." אומר לטארה. "בואי נחכה ששני הביצים האלו יבקעו. הם נראים די טובים." לאחר שהם יבקעו,אומר לטארה:"יודעת מה? הם די חמודים. ובהתחשב בזה שהם תינוקות ונולדו רק עכשיו,לא יהיה הוגן להילחם בהם עם פוקימונים מאמונים כמו שלנו. בואי פשוט נבקש מהם להצטרף אלינו." אומר לטארה ואעשה זאת.

10. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    [b][color="green"]
    אנדי
    *אילו רעיונות?
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-הר צ'ימני, הואן
    אתה אומר שזה היה די מלחיץ, ואז מחפש את לוקאס כדי לבדוק מה מצבו. אתה לא מוצא אותו. אתה נלחץ, אבל סיקאמור מרגיע אותך ואומר:"אל תדאג, שלחתי את לוקאס למשימה פשוטה. אתה מבין, לפי החישובים שלי הבלייזיקנייט נמצא בתוך לוע הר הגעש של ההר. בשביל להגיע לשם צריך פוקימון שיודע את המתקפה צלילת לבה, שיוכל להביא לנו את הבלייזיקנייט. הפוקימון היחיד שיודע מתקפה כזאת הוא טורקוול, שנמצא באזורים הנמוכים של ההר. שלחתי את לוקאס שיתפוס לעצמו טורקוול שיוכל לעזור לנו". הוא אומר ולוקאס בדיוק עולה אליכם, רכוב על גב צב זקן ומעלה עשן, שהוא טורקוול. סיקאמור אומר:"יופי, לוקאס! עכשיו תבקש מטורקוול שיצלול על אגם הלבה ויוציא את הבלייזיקנייט". לוקאס אומר לו וטורקוול צולל אל הלבה כאילו היא מים. לאחר כדקה טורקוול יוצא כשהוא מחזיק בפיו אבן אדומה- כתומה. סיקאמור אומר:"יופי. אנדי, קח את האבן הזאת. עכשיו יש לי עוד בקשה קטנטונת. בבעלותי יש את אבן הקנגסקנייט, שהיא מפתחת-מגה את קנגסקן. אני רוצה שתלכו לפיושיה שבקנטו, ותחפשו בשביל לוקאס קנגסקן ותתפסו אותו" אומר סיקאמור.
    מה תעשה?
    כל הרעיונות

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-מערת הגרניט, הואן
    אתה משבח את פוקימוניך ומחזיר אותם. לאחר מכן אתה לוקח את המאווילנייט ומשתגר לעיר אטרנה. אתה מחפש קצת ומוצא דירה קטנה בדרום העיר. אתה דופק על הדלת ואיש צעיר פותח לך אותה. אתה נכנס ורואה את הפרופסורים אוק וסיקאמור יושבים על ספה משמאלך. סיקאמור אומר:"אה, בר! שלום לך! אתה מוכן להראות לנו איך מאוויל מתפתח מגה?" הוא שואל. אתה עונד את צמיד הקישור, מוציא את מאוויל ונותן לו את המאווילנייט. אתה לוחץ על הכפתור והוא וזהר באור סגול. לאחר מכן מאוויל זוהר גם הוא באור סגול, מוקף בכדור אור שמתנפץ לרסיסים וחושף גרסה גדולה במעט של מאוויל עם שתי לסתות. סיקאמור אומר :"יפה מאוד בר! עכשיו החזר את מאוויל לצורתו הרגילה!". אתה לוחץ על הכפתור הלחוץ בצמיד הקישור ומאוויל חוזר לעצמו בהבזק סגול, משאיר את המאווילנייט לידו. אתה אוסף את המאווילנייט. אתה רואה כי פרופסור אוק מתרשם מאוד. סיקאמור אומר:"מזל טוב, בר! סיימת את שתי המשימות שנתתי לך! בתור פרס, הייתי רוצה לתת לך יצור מיוחד בשם פקטק. הוא כמו פוקימון, אבל מעט שונה. תוכל להשתמש בו בכל קרב רגיל. קח את ליף פאנץ'!" סיקאמור אומר ונותן לך כדור צהוב עם נבטים ירוקים עליו. אתה רואה במקום הכפתור הרגיל הכפתור הוא בצורת מנעול. סיקאמור אומר:"זהו פקבול. הוא משמש לתפיסת פקטקים. הוא נפתח כמו כל פוקדור. ההבדל הוא שהוא מיועד לפקטקים. בהצלחה איתו!" אומר הפרופסור.
    מה תעשה?
    *סיימת את האיוונט! תגיב שאתה לוקח את הפרס ומחר אני אגיב לך חזרה לרגיל.
    "פרופסור תודה רבה על קאבוטו, אני יאמן אותו והוא יהיה פוקימון חזק" אגיד לפרופסור בחיוך.
    "אהה, ועוד דבר, קח את מאוויל למחקרים שלך אני לא רוצה אותו" אגיד לו ואזרוק לעברו את הפוכדור של מאוויל

12. TBM
    שם: מתן
    בר

מתן
    *זה בסדר. רק פעם הבאה תודיע לי, כמעט העפתי אותך...
    *במהלך איוונט
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-לומיוס, קאלוס
    אתה מסכים ומוציא את טייראנט. אתה שואל את ג'סמין אם היא התחזקה במהלך הזמן כדי לעצבן אותה. לין אומרת:"אמאורה, צא!" ומהפוקדור יוצא אמאורה של לין. ג'סמין ובנגה אומרים:"סטיליקס, דרגונייר, צאו!" ומהפוקדור יוצאים נחש-דרקון כחול עם כנפיים קטנות בראשו ונחש מכת מאסיבי וענקי. מיד באותו רגע, אמאורה וטטיראנט מסתכלים עליכם בנחישות. הם זוהרים וגדלים, וחוזרים לצבעים הרגילים. טייראנט הופך לטי-רקס נמוך אך מפלצתי בעל הרבה מאוד שיניים ובצבע חום-אדום, ואמאורה הופך לדינוזאור תכלת גבוה עם מין סנפירים צבעוניים על צווארו הארוך. *מזל טוב! טייראנט ואמאורה התפתחו לטייראנטרום ו אורורוס!!!* ג'סמין ובנגה אומרים:"סטיליקס, זנב ברזל! דרגונייר, זנב דרקון!" הזנב של סטיליקס מכסיף, בעוד הזנב של דרגונייר זוהר. זנבו של דרגונייר חובט בטייראנטרום בעוד סטילקס חובט באורורוס. דרגונייר פוגע קשה בטייראנטרום, בעוד סטיליקס פוגע קשה מאוד באורורוס.
    מה תעשה?

[/color]
    xd וטייראנטום לא למד כלום?
    ------------------------------
    "טייראנטום, תשתמש בנשימת דרקון על דרגונייר ולאחר מכן תתפוס לו את הזנב ותעיף אותו הצידה (מתקפה חדשה בשם שאתה תבחר {זריקה דינאמיט}.), לא משנה מה יקרה , לאחר מכן תשתמש עליו בנשימת דרקון , אחרי זה תנשוך אותו ומיד לאחר מכן תשתמש בזעם דרקון ."אני אומר לטייראנטום , "ותתחמק מכל מתקפה של דרגונייר וסטיליקס.
    "לין , נסי ללמד את אורורוס קרן קרח בעזרת המתקפה קרן זוהר צפוני או רוח קפואה."אני מבקש מלין וממשיך להתרכז בקרב.

13. היזהרו מחיקויים!
    שחר
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    *gps-מוסדיפ, הואן
    אתה מנופף לשלום לסטיבן בעוד הוא עף למרחק. בינתיים אתה, ג'ייק וצ'רמנדר משתגרים לעיירה אנדלה, עיירת ווילות קטנה ונחמדה על חוף הים במזרח יונובה. במרכז העיירה אתם רואים ווילה די גדולה, שעל דלתה רשום קייטלין. אתם נכנסים אליה לשאול איפה גרה סינתיה, ורואים בפנים את סינתיה בכבודה ובעצמה. היא אומרת:"שלום לכם". ג'ייק שואל אותה:"מה את עושה בבית של מישהי בשם קייטלין?". סינתיה מסבירה:"קייטלין היא אחת מחברי הרביעייה העילית של יונובה. בעבר היא הייתה אחת ממוחות החזית של סינו, אבל היא עברה לגור ביונובה וכך גם העבירה את עיסוקיה ליונובה. כרגע אני מתארחת אצלה עד שאחזור לסינו". ג'ייק מסביר לה את בקשתכם ורצונכם. סינתיה אומרת:"אני מסכימה להצטרף אליכם עם הכדור, רק אני אצטרך ללכת להביא אותו. חכו לי באורבורג ואני כבר אגיע לשם עם הכדור" אומרת סינתיה ויוצאת איתכם מהבית.
    מה תעשה?

נועם
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-דרך 120, הואן- באגם הזוהר התת-קרקעי
    *רצית אבסול תינוק, אז הוא באמת הולך להיראות תינוקי. מצאתי ספרייט של אבסול תינוק אז הוא יהיה תינוק אבסול עד שהוא יתבגר (שבוע-שבועיים אמיתיים). הוא עדיין יהיה חזק אבל.
    *מקווה שתאהב את הפרס-סיום
    אתה אומר לטארה שדווקא התעניינת ב'אבסול הזקן הלא ניתן לתפיסה', אבל היא אומרת:"יש סיבה שהוא נקרא ככה, לא? בטח הכוחות של האגדה הקנו לו חסינות מפוקדורים, הרי הוא בעצם האבסול הראשון אי פעם". אתם מחליטים בסופו של דבר לחכות לשתי ביצי אבסול שיבקעו. אתם מחכים קצת ליד שתי ביצים שנראות סדוקות, ורואים שבאור מסנוור משתי הביצים בוקעים יצורים קטנטים שמאוד דומים לאבסול רק עם עיניים אדומות. אתם מציעים להם להצטרף אליהם כי זה נראה לכם לא הוגן להילחם מולם, והם מחייכים אליכם, כאילו מאשרים. אתה וטארה נוגעים בהם כל אחד עם פוקדורים והם נתפסים מיד בגלל הרצון שלהם ובגלל שהם תינוקות. *מזל טוב! תפסתם אבסולים תינוקות!!!*. מיד לאחר בקיעת האבסולים, אתם רואים אבסול גדול יותר שנוהם עליכם, ואז מחייך. טארה אומרת:"זו בטח האימא שלהם. היא בטח ראתה איזה מאמנים נחמדים אנחנו ושמחה שהתינוקות שלה ימשיכו עם מאמנים חזקים". מיד לאחר מכן אמא אבסול רצה לאנשהו, וחורת עם שתי אבנים אדומות שבתוכם עננות שחורות שזזות. "וואו, אלו אבסולנייטים!" טארה אומרת! "חבל שהאבסולים שלנו יוכלו להתפתח-מגה רק שהם יהפכו לבוגרים..." טארה אומרת באכזבה קלה "אבל בכל זאת, הם חמודים מאוד עכשיו!" אומרת טארה. אתה מקבל שיחה מפרופסור סיקאמור:"כל הכבוד, טורי וטארה! תיפגשו איתי בדירה של פרופסור אוק באטרנה שבסינו".
    מה תעשה?

אנדי
    *הקטע עם טורקוול מבוסס על פוקימון ריינג'ר:אלמיה ששמה טורקוול יכול לשחות בלבה. כל הרעיונות המוזרים של הבלייזיקנייט בתוך הלבה ופרופסור סוכן עם אגדיים וכל השאר... זה פשוט יצירתיות.
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-הר צ'ימני, הואן
    אתה לוקח בזהירות את האבן מטורקוול ואומר לו להשתגר לפיושיה. אתה משתגר אחריו ואתם רואים שיפושיה היא עיר קטנה שלידה ממוקם גן חיות ענקי במיוחד. בכל מתחם יש פוקימון מסוג אחר. אתם מסתובבים בגן החיות ורואים באחד המתחמים משפחת קנגסקנים. ליד המתחם יש שלט:"לתפיסת קנגסקן פנה שמאלה". אתם פונים שמאלה ומגיעים לשדה מלא קנגסקנים בפרברי העיר. לוקאס בוחר קנגסקן אחד ואומר:"ברווירי, צא! השתמש בקרב צמוד פעמיים על קנגסקן!" ומהפוקדור יוצא הברווירי של לוקאס. הוא מתקרב אל קנגסקן, ותוקף אותו בברוטליות מכל הכיוונים, פעמיים. קנגסקן נחלש מאוד ומחזיר אש באגרוף מגה עוצמתי המשאיר נזק בינוני לברווירי. לאחר מכן לוקאס אומר:"פוקדור, צא!" וזורק את הכדורים האדומים של הצוות על קנגסקן. נדנוד 1, נדנוד 2, נדנוד 3 ו...
    Spoiler ספוילר
    .
    לוקאס אומר:"אם גם אתה תרצה קנגסקן, נוכל לחזור לפה אחר כך. אתם מקבלים שיחה בהולו-קאסטר מסיקאמור. הוא אומר :"כל הכבוד אנדי ולוקאס! תפגשו אותי בדירתו של פרופסור אוק אשר באטרנה, סינו".
    מה תעשה?

בר
    *מיד לאחר שאתה מודה לסיקאמור אני מחזיר אותך מיידית לקרב עם ברנדון. תמיד תוכל להתקשר לסיאמור דרך ההולו-קאסטר. אני מחשיב את השעה והמיקום כאילו אתה עדיין בקרב, זאת אומרת ???.
    *שעה-???
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-???
    אתה מודה לסיקאמור ולוקח את קאבוטו. אתה מביא לו את מאוויל, אומר לו שאתה לא רוצה אותו.
    ~~מעבר מיידי לאיפה שהיית בקרב עם ברנדון (קסמי שה"ם...)~~
    אתה אומר לדאסקאל להחזיק מעמד. אתה אומר לדאסקאל וארון מה לעשות. דאסקאל מאגד צללים מהחדר יחדיו ושולח אותם בצורת כדור של אנרגיית צללים לעבר ליליפ, מעלף אותו. ברנדון אומר:"ליליפ, חזור!". ארון רץ לעבר באדו ונגח בו בחוזקה, משאיר לו נזק רגיל. ברנדון אומר:"באדו, ספיגה על דאסקאל!" ובאדו זוהר בירוק, סופג לתוכו נקודות ירוקות שנשלחות מדאסקאל. דאסקאל נפגע רגיל ובאדו משחזר לעצמו כמות חיים קטנה. דאסקאל נפגע רגיל מהרעל. *כל המתקפות שהם למדו בזמן האיוונט תקפות, כולל קשר גורלי.
    מצב חיים שלך:
    דאסקאל-4/10 (ליליפ התעלף, באדו יותר), ארון-8/10 (ליליפ התעלף, באדו פחות)
    מה תעשה?

מתן
    *לא הספיק לך שהוא התפתח לטי-רקס רצחני? דרך אגב הקרב הוא אחד לכל אחד. מה שאומר שאתה, לין, ג'סמין ובנגה משתמשים רק בפוקימון שלכם שבחוץ.
    *במהלך איוונט
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-אוליביין, ג'וטו
    אתה אומר לטייראנטרום מה לעשות. טייראנטרום שולח להביור וורוד-כתום לעבר דרגונייר, פוגע בו קשה, ואז תופס עם שתי ידיו את זנבו של דרגונייר ומטיח את דרגונייר ברצפה כמה פעמים, פוגע בו בינוני.*מזל טוב! טייראנטרום למד לפיתה(מתקפה חדשה)!!!*. לין אומרת לאורורוס:"אורורוס, תנסה למקד אנרגיה כמה שיותר קפואה ליד פיך ולשלוח קרן עוצמתית!". קורה משהו טיפה אחר. אורורוס מתאמץ, יוצר קרחונים גדולים שנשלחים אל דרגונייר וסטיליקס וחובטים בהם, מעלפים את דרגונייר ופוגעים רגיל בסטיליקס. *אורורוס של לין למד הקפאה יבשה (מתקפה מדור שש, תבדוק בקטגורית מתקפות דור שש בדפי פתיחה בשביל פרטים). בנגה אומר בכעס:"דרגונייר, חזור! היה כיף להילחם מולכם. אולי יום אחד תבואו, נעשה קרב מלא". ג'סמין אומרת:"סטיליקס, תותח הבזק על אורורוס!". סטיליקס טוען אנרגיה סגולה-לבה ליד פיו, ואז שולח כדור תותח בוהק ומבזיק לעבר אורורוס, פוגע בו קשה מאוד ומעלף אותו. לין אומרת:"אורורוס, חזור! עכשיו הכול תלוי בך ובטייראנטרום, אייס!" לין אומרת לך.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

14. blue To My Bones
    נועם
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *רצית אבסול תינוק, אז הוא באמת הולך להיראות תינוקי. מצאתי ספרייט של אבסול תינוק אז הוא יהיה תינוק אבסול עד שהוא יתבגר (שבוע-שבועיים אמיתיים). הוא עדיין יהיה חזק אבל.
    *מקווה שתאהב את הפרס-סיום
    אתה אומר לטארה שדווקא התעניינת ב'אבסול הזקן הלא ניתן לתפיסה', אבל היא אומרת:"יש סיבה שהוא נקרא ככה, לא? בטח הכוחות של האגדה הקנו לו חסינות מפוקדורים, הרי הוא בעצם האבסול הראשון אי פעם". אתם מחליטים בסופו של דבר לחכות לשתי ביצי אבסול שיבקעו. אתם מחכים קצת ליד שתי ביצים שנראות סדוקות, ורואים שבאור מסנוור משתי הביצים בוקעים יצורים קטנטים שמאוד דומים לאבסול רק עם עיניים אדומות. אתם מציעים להם להצטרף אליהם כי זה נראה לכם לא הוגן להילחם מולם, והם מחייכים אליכם, כאילו מאשרים. אתה וטארה נוגעים בהם כל אחד עם פוקדורים והם נתפסים מיד בגלל הרצון שלהם ובגלל שהם תינוקות. *מזל טוב! תפסתם אבסולים תינוקות!!!*. מיד לאחר בקיעת האבסולים, אתם רואים אבסול גדול יותר שנוהם עליכם, ואז מחייך. טארה אומרת:"זו בטח האימא שלהם. היא בטח ראתה איזה מאמנים נחמדים אנחנו ושמחה שהתינוקות שלה ימשיכו עם מאמנים חזקים". מיד לאחר מכן אמא אבסול רצה לאנשהו, וחורת עם שתי אבנים אדומות שבתוכם עננות שחורות שזזות. "וואו, אלו אבסולנייטים!" טארה אומרת! "חבל שהאבסולים שלנו יוכלו להתפתח-מגה רק שהם יהפכו לבוגרים..." טארה אומרת באכזבה קלה "אבל בכל זאת, הם חמודים מאוד עכשיו!" אומרת טארה. אתה מקבל שיחה מפרופסור סיקאמור:"כל הכבוד, טורי וטארה! תיפגשו איתי בדירה של פרופסור אוק באטרנה שבסינו".
    מה תעשה?
    מחכה לראות מה תביא לי....

"טוב,אבסול!" אומר לעצמי בשמחה. "נראה לי שאקרא לך, מון! כן,מון! זה השם שלך." אומר ואנמס למראה החיוך שלו. אחרי שאקבל את השיחה מפרופסור סיקאמור,אפנה לטארה. "טוב,נראה שזאת סוף המשימה המיוחדת. בואי נשתגר לפרופ'."

15. היזהרו מחיקויים!
    נועם
    *מראש מציין- כרגע יש לי בעיה עם להביא תמונה לפרס, אז תדמיין...
    *מעכשיו אתה כבר לא באיוונט. אחרי קבלת הפרס מסיקאמור תועבר אוטומטית לנקודה שבה היית לפני האיוונט.
    *0 ימים מאז המשימה. עוד 3 ימים למשימה הבאה.
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    אתה אומר שתקרא לאבסול שלך מון, ואתם משתגרים אל העיר אטרנה. אתם רואים בדרום העיר בית קטן שלידו יש שלט שעליו רשום:"אוק". אתם דופקים בדלת, ופותחת לכם אותה אישה צעירה. הוא אומר:"היי, אני דייסי, הנכדה של פרופסור אוק. הוא פה בביקור אז אני איתו. בבקשה היכנסו!" היא אומרת ומחייכת. בפינת החדר אתם רואים את סיקאמור ואוק יושבים ומדברים על ספה. סיקאמור אומר:"אה, שלום לכם טורי וטארה! מקווה שנהניתם. טארה, אכפת לך להראות את התינוק אבסול שלך לאוק?" טארה מסכימה ומוציאה את תינוק האבסול שלה. פתאום אוק מופתע ואומר:"זה פוקימון?! בחיים לא ראיתי אבסול תינוק... כשסיקאמור אמר לי, חשבתי שזה סתם יהיה אבסו לקטן אבל, וואו! מרשים ביותר! כנראה שאבסולים בוקעים לתינוקות רק אם הם בוקעים בתוך אגם הזוהר. בכל מקרה, כל הכבוד לכם! אני מאוד מתרשם. אני הולך להוסיף את זה למחקר שלי". סיקאמור אומר:"בכל מקרה, כל הכבוד טורי וטארה! סיימתם את שתי המשימות שנתתי לכם! כפרס, אני רוצה שכל אחד מכם יקבל פקטק. כמו שכבר שמעתם ממורגן לפני זמן מה, פקטקים הם סוג שונה של פוקימונים שחי במחוז מוצ'ונה המרוחק. אני עובד יחד עם פרופ' פאלם, הפרופסור של מחוז מוצ'ונה, במשך כמה זמן והוא הביא לי שני פקטקים נדירים ממוצ'ונה! קחו אותם! שמותיהם הם וויבור ולבארזר. וויבור בשביל טורי ולבארזר בשביל טארה" הוא ואמר ומביא לכם שני פוקדורים, אחד כחול-תכלת ואחד חום-כתום. אתם שמים לב שהכפתור של הפוקדורים שלהם הוא בצורת מנעול, וסיקאמור ממהר להסביר:"זהו פקבול, כדור מיוחד לפקטקים. הוא פועל אותו דבר, רק צורת הכפתור שונה. וויבור הוא סוג מים ולבארזר הוא סוג אש. תיהנו איתם!" הוא אומר.
    ~~מעבר מיידי לנקודה לפני האיוונט (קסם שה"מים...)~~
    אתה גאה בטארה על מה שהשגתם ונותן לה חיבוק ידידותי. היא מסמיקה. לאחר מכן אתה משתגרים חזרה לפיוטר, ונכנסים לבסיס. כמו שמגנו אמר, אתם באמת רואים על הקיר חמש מפות, אחת לכל מחוז, ובהם המקומות המסוכנים מסומנים באדום. אתה בודק ורואה שמדבר רזורט לא מסומן באדום. אתה רוצה ללכת לשם. טארה אומרת:"טורי, אני חושבת שנתפצל להפעם! אני הולכת לליליקוב בהואן. אני מחפשת שם פוקימון. ניפגש בערב בבסיס!" היא אומרת ומשתגרת לליליקוב.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

עמוד 40 מתוך 62 ראשוןראשון ... 30383940414250 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •