נועם
*שעה-צהריים
* כסף-6,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-אברגרנד, הואן
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר למיי שבלייזיקן הוא פוקימון ממש טוב, ספק משבח אותה ספק מסיח את דעתה, וחושב על אסטרטגיה לקרב. אתה אומר לסטיל מה לעשות. סטיל רץ לעבר בלייזיקן כשראשו כסוף, ונוגח בו, משאיר נזק קטן מאוד. לאחר מכן הוא מוקף בשתי טבעות שהופכות לאבנים חדות, פוגעות בבלייזיקן מטווח אפס ומעלפות אותו. מיי אומרת:"יפה מאוד. ניצחת אותי" היא אומרת ונותנת לך ריבוע בד קטן. "צרף את זה לתגים שלך, סוכן צוות אג'נטרה. אני יודעת מי אתה טורי. שמעתי עליך ועל הניצחון שלך נגד קורטני ביונובה. אני לא סובלת את קורטני! גם אני נלחמתי מול צוות מגמה בזמנו. כבר אז היא עיצבנה אותי. בכל מקרה, חתיכת הבד הזאת היא תגית שגם תאפשר לך לגשת לחדר של סידני ולדבר איתו וגם תוכיח שאכן ניצחת אותי בקרב אחד על אחד. בהצלחה טורי". אתה ניגש לדלת בסוף החדר ומניח מולה את התגית. היא נפתחת בצליל חריקה ואתם עוברים דרכה. אתם רואים עוד פלטפורמה כחולה, עולים עליה ושוב פעם היא מעלה אתכם למעלה. הפעם היא מכניסה אתכם ישר לתוך החדר הכהה שבו יושב סידני, חבר הרביעייה העילית של הואן המתמחה בסוג אופל. הוא שואל אתכם:"כן, מה רציתם לשאול אותי?" טארה שואלת אותו מה הוא יודע על אבסול. "הו, על אבסול אני יודע הרבה. הנה, יש לי אחד אפילו" הוא אומר ומהפוקדור יוצא יצור דמוי נמר קטן ושחור עם סהר שחור על הראש ופרווה לבנה. "אבסול הוא פוקימון האסון. קוראים לו כך משתי סיבות: הראשונה, הוא יודע להגיד מתי אסונות באים, והשנייה, הוא בעצמו מין מגנט אסונות לא קטן. לפי אמונה מסוימת, אבסול הוא חתול שחור עם שתי קרניים מעוקלות, הידוע כגורם מזל רע. יום אחד הוא נכנס לבריכה עם מים לבנים כדי לנסות להיטהר מהמזל הרע שלו, אבל במקום זאת הוא פיתח את צורתו. הוא גדל, הצמיח על גופו פרווה לבנה והפך לפוקימון. אבסול כל כך שמח על שהפך ללבן, שהוא שכח את הקרן השנייה שלו שנפלה בזמן התהליך. הקרן שקעה באדמה, ויצרה עץ רוע שחור המנע מכל שאר האבסולים להפוך ללבנים בבריכה. עצי הרוע התחילו להתפשט ברחבי הואן, והאבסול הלבן היה חייב להיפטר מהם. הוא ניגש לעץ המקורי שצמח ליד האגם הלבן, ונלחם מולו. בשביל לנצח סופית את העץ, הוא היה חייב להקריב חלק מפרוותו הלבנה והחדשה כדי לנצח את העץ. הוא הקריב חלק מפרוותו, והעץ נהפך לבעל גזע לבן ועלים בהירים. כך נולד עץ הליבנה, אשר הוא עץ נפוץ בהואן ועל שמו קרוי פרופסור בירץ'. בעקבות מעשה הגבורה שלו, חלק מהפרווה של אבסול נשרה כדי שהעץ ילבין. בגלל זה אבסול יצא לבן, אך עם כתמים שחורים המזכירים לו את מעשה הגבורה ואת קמע המזל הרע שהיה פעם והוא עדיין היום. מאז אותו יום, כל אבסול נולד מהוריו בתוך ביצה שחורה. הם מטילים את הביצה באגם הזוהר, וכשהיא בוקעת האבסול החדש בוקע לבן כולו, חוץ מהחלקים שהיו שחורים אצל האבסול המקורי. האבסול שלי הוא נין של האבסול מהאגדה. האבסול הזקן מהאגדה עדיין חי ליד אגם הזוהר. הוא בלתי ניתן לתפיסה. אם אתם רוצים למצוא את אבסול, תצטרכו למצוא את אגם הזוהר. הכניסה אל אגם הזוהר היא דרך שיח גדול מאוד הממוקם מזרחית לעיר פורטרי בהואן. רק פוקימון שיודע מתקפת אופל יוכל לפתוח לכם את הדרך לאגם. בהצלחה!" הוא אומר ואתם יוצאים מהטירה.
מה תעשה?