ועם
*מראש מציין- כרגע יש לי בעיה עם להביא תמונה לפרס, אז תדמיין...
*מעכשיו אתה כבר לא באיוונט. אחרי קבלת הפרס מסיקאמור תועבר אוטומטית לנקודה שבה היית לפני האיוונט.
*0 ימים מאז המשימה. עוד 3 ימים למשימה הבאה.
*שעה-צהריים
* כסף-6,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-דרך 120, הואן- באגם הזוהר התת-קרקעי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר שתקרא לאבסול שלך מון, ואתם משתגרים אל העיר אטרנה. אתם רואים בדרום העיר בית קטן שלידו יש שלט שעליו רשום:"אוק". אתם דופקים בדלת, ופותחת לכם אותה אישה צעירה. הוא אומר:"היי, אני דייסי, הנכדה של פרופסור אוק. הוא פה בביקור אז אני איתו. בבקשה היכנסו!" היא אומרת ומחייכת. בפינת החדר אתם רואים את סיקאמור ואוק יושבים ומדברים על ספה. סיקאמור אומר:"אה, שלום לכם טורי וטארה! מקווה שנהניתם. טארה, אכפת לך להראות את התינוק אבסול שלך לאוק?" טארה מסכימה ומוציאה את תינוק האבסול שלה. פתאום אוק מופתע ואומר:"זה פוקימון?! בחיים לא ראיתי אבסול תינוק... כשסיקאמור אמר לי, חשבתי שזה סתם יהיה אבסו לקטן אבל, וואו! מרשים ביותר! כנראה שאבסולים בוקעים לתינוקות רק אם הם בוקעים בתוך אגם הזוהר. בכל מקרה, כל הכבוד לכם! אני מאוד מתרשם. אני הולך להוסיף את זה למחקר שלי". סיקאמור אומר:"בכל מקרה, כל הכבוד טורי וטארה! סיימתם את שתי המשימות שנתתי לכם! כפרס, אני רוצה שכל אחד מכם יקבל פקטק. כמו שכבר שמעתם ממורגן לפני זמן מה, פקטקים הם סוג שונה של פוקימונים שחי במחוז מוצ'ונה המרוחק. אני עובד יחד עם פרופ' פאלם, הפרופסור של מחוז מוצ'ונה, במשך כמה זמן והוא הביא לי שני פקטקים נדירים ממוצ'ונה! קחו אותם! שמותיהם הם וויבור ולבארזר. וויבור בשביל טורי ולבארזר בשביל טארה" הוא ואמר ומביא לכם שני פוקדורים, אחד כחול-תכלת ואחד חום-כתום. אתם שמים לב שהכפתור של הפוקדורים שלהם הוא בצורת מנעול, וסיקאמור ממהר להסביר:"זהו פקבול, כדור מיוחד לפקטקים. הוא פועל אותו דבר, רק צורת הכפתור שונה. וויבור הוא סוג מים ולבארזר הוא סוג אש. תיהנו איתם!" הוא אומר.
~~מעבר מיידי לנקודה לפני האיוונט (קסם שה"מים...)~~
אתה גאה בטארה על מה שהשגתם ונותן לה חיבוק ידידותי. היא מסמיקה. לאחר מכן אתה משתגרים חזרה לפיוטר, ונכנסים לבסיס. כמו שמגנו אמר, אתם באמת רואים על הקיר חמש מפות, אחת לכל מחוז, ובהם המקומות המסוכנים מסומנים באדום. אתה בודק ורואה שמדבר רזורט לא מסומן באדום. אתה רוצה ללכת לשם. טארה אומרת:"טורי, אני חושבת שנתפצל להפעם! אני הולכת לליליקוב בהואן. אני מחפשת שם פוקימון. ניפגש בערב בבסיס!" היא אומרת ומשתגרת לליליקוב.
מה תעשה?