Pokemon GO
עמוד 41 מתוך 62 ראשוןראשון ... 31394041424351 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 601 עד 615 מתוך 924
  1. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ועם
    *מראש מציין- כרגע יש לי בעיה עם להביא תמונה לפרס, אז תדמיין...
    *מעכשיו אתה כבר לא באיוונט. אחרי קבלת הפרס מסיקאמור תועבר אוטומטית לנקודה שבה היית לפני האיוונט.
    *0 ימים מאז המשימה. עוד 3 ימים למשימה הבאה.
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-דרך 120, הואן- באגם הזוהר התת-קרקעי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר שתקרא לאבסול שלך מון, ואתם משתגרים אל העיר אטרנה. אתם רואים בדרום העיר בית קטן שלידו יש שלט שעליו רשום:"אוק". אתם דופקים בדלת, ופותחת לכם אותה אישה צעירה. הוא אומר:"היי, אני דייסי, הנכדה של פרופסור אוק. הוא פה בביקור אז אני איתו. בבקשה היכנסו!" היא אומרת ומחייכת. בפינת החדר אתם רואים את סיקאמור ואוק יושבים ומדברים על ספה. סיקאמור אומר:"אה, שלום לכם טורי וטארה! מקווה שנהניתם. טארה, אכפת לך להראות את התינוק אבסול שלך לאוק?" טארה מסכימה ומוציאה את תינוק האבסול שלה. פתאום אוק מופתע ואומר:"זה פוקימון?! בחיים לא ראיתי אבסול תינוק... כשסיקאמור אמר לי, חשבתי שזה סתם יהיה אבסו לקטן אבל, וואו! מרשים ביותר! כנראה שאבסולים בוקעים לתינוקות רק אם הם בוקעים בתוך אגם הזוהר. בכל מקרה, כל הכבוד לכם! אני מאוד מתרשם. אני הולך להוסיף את זה למחקר שלי". סיקאמור אומר:"בכל מקרה, כל הכבוד טורי וטארה! סיימתם את שתי המשימות שנתתי לכם! כפרס, אני רוצה שכל אחד מכם יקבל פקטק. כמו שכבר שמעתם ממורגן לפני זמן מה, פקטקים הם סוג שונה של פוקימונים שחי במחוז מוצ'ונה המרוחק. אני עובד יחד עם פרופ' פאלם, הפרופסור של מחוז מוצ'ונה, במשך כמה זמן והוא הביא לי שני פקטקים נדירים ממוצ'ונה! קחו אותם! שמותיהם הם וויבור ולבארזר. וויבור בשביל טורי ולבארזר בשביל טארה" הוא ואמר ומביא לכם שני פוקדורים, אחד כחול-תכלת ואחד חום-כתום. אתם שמים לב שהכפתור של הפוקדורים שלהם הוא בצורת מנעול, וסיקאמור ממהר להסביר:"זהו פקבול, כדור מיוחד לפקטקים. הוא פועל אותו דבר, רק צורת הכפתור שונה. וויבור הוא סוג מים ולבארזר הוא סוג אש. תיהנו איתם!" הוא אומר.
    ~~מעבר מיידי לנקודה לפני האיוונט (קסם שה"מים...)~~
    אתה גאה בטארה על מה שהשגתם ונותן לה חיבוק ידידותי. היא מסמיקה. לאחר מכן אתה משתגרים חזרה לפיוטר, ונכנסים לבסיס. כמו שמגנו אמר, אתם באמת רואים על הקיר חמש מפות, אחת לכל מחוז, ובהם המקומות המסוכנים מסומנים באדום. אתה בודק ורואה שמדבר רזורט לא מסומן באדום. אתה רוצה ללכת לשם. טארה אומרת:"טורי, אני חושבת שנתפצל להפעם! אני הולכת לליליקוב בהואן. אני מחפשת שם פוקימון. ניפגש בערב בבסיס!" היא אומרת ומשתגרת לליליקוב.
    מה תעשה?
    "וואו,פקטק?כמו גליזארד? טוב,כנראה שאנחנו נאלצים להיפרד להפעם." אומר ואתן לפרופ' סיקאמור לחיצת יד ידידותית. "שמור על קשר!" אומר ואשתגגר לבסיס עם טארה. "טוב,אני רוצה לאמן את וויבור קצת..." אומר לעצמי בניסיון לחפש משהו לעשות. "רגע!אולי יש פה סוכן פנוי שרוצה להילחם בקרב זוגות?" אומר ואלך לחפש כזה...

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    נועם
    *לא רצית לתפוס קאמראפט במדבר רזורט?
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    אתה נפרד מטארה ומתלהב מכך שקיבלת פקטק. אתה הולך בבסיס, מחפש מאמן שרוצה להילחם בקרב כפול. אתה רואה חדר שבכניסתו רשום: חדר אימונים כפול.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי mudkipper צפה בהודעה
    בר
    *מיד לאחר שאתה מודה לסיקאמור אני מחזיר אותך מיידית לקרב עם ברנדון. תמיד תוכל להתקשר לסיאמור דרך ההולו-קאסטר. אני מחשיב את השעה והמיקום כאילו אתה עדיין בקרב, זאת אומרת ???.
    *שעה-???
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-???
    אתה מודה לסיקאמור ולוקח את קאבוטו. אתה מביא לו את מאוויל, אומר לו שאתה לא רוצה אותו.
    ~~מעבר מיידי לאיפה שהיית בקרב עם ברנדון (קסמי שה"ם...)~~
    אתה אומר לדאסקאל להחזיק מעמד. אתה אומר לדאסקאל וארון מה לעשות. דאסקאל מאגד צללים מהחדר יחדיו ושולח אותם בצורת כדור של אנרגיית צללים לעבר ליליפ, מעלף אותו. ברנדון אומר:"ליליפ, חזור!". ארון רץ לעבר באדו ונגח בו בחוזקה, משאיר לו נזק רגיל. ברנדון אומר:"באדו, ספיגה על דאסקאל!" ובאדו זוהר בירוק, סופג לתוכו נקודות ירוקות שנשלחות מדאסקאל. דאסקאל נפגע רגיל ובאדו משחזר לעצמו כמות חיים קטנה. דאסקאל נפגע רגיל מהרעל. *כל המתקפות שהם למדו בזמן האיוונט תקפות, כולל קשר גורלי.
    מצב חיים שלך:
    דאסקאל-4/10 (ליליפ התעלף, באדו יותר), ארון-8/10 (ליליפ התעלף, באדו פחות)
    מה תעשה?

"כל הכבוד, קדימה דאסקאל תשתמש בקשר גורלי!, עכשיו ארון תקשיב לי תשמש בנגיחה על דאסקאל וביחד עם הרעל הקשר הגורלי יפעל, תסמוך עלי, דאסקאל אל תדאג אני יודע מה אני עושה"

4. blue To My Bones
    נועם
    *לא רצית לתפוס קאמראפט במדבר רזורט?
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    אתה נפרד מטארה ומתלהב מכך שקיבלת פקטק. אתה הולך בבסיס, מחפש מאמן שרוצה להילחם בקרב כפול. אתה רואה חדר שבכניסתו רשום: חדר אימונים כפול.
    מה תעשה?
    למה?יש לי מגמורטר כבר...

"חדר אימונים כפול? מצויין!" אומר ואכנס. "טוב,אז איך נלחמים פה?" לאחר שאמצא יריב ואתחיל קרב,אפנה אליו. "טוב,מון,וויבור צאו!" אומר ואוציא את אבסול ו-וויבור. "וויבור,תשתמש בבועות ואז בבעיטת אקווה!מון תשתמש בנשיכה ושריטה!"

5. TBM
    שם: מתן
    [b][color="royalblue"]

מתן
    *לא הספיק לך שהוא התפתח לטי-רקס רצחני? דרך אגב הקרב הוא אחד לכל אחד. מה שאומר שאתה, לין, ג'סמין ובנגה משתמשים רק בפוקימון שלכם שבחוץ.
    *במהלך איוונט
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
    *gps-אוליביין, ג'וטו
    אתה אומר לטייראנטרום מה לעשות. טייראנטרום שולח להביור וורוד-כתום לעבר דרגונייר, פוגע בו קשה, ואז תופס עם שתי ידיו את זנבו של דרגונייר ומטיח את דרגונייר ברצפה כמה פעמים, פוגע בו בינוני.*מזל טוב! טייראנטרום למד לפיתה(מתקפה חדשה)!!!*. לין אומרת לאורורוס:"אורורוס, תנסה למקד אנרגיה כמה שיותר קפואה ליד פיך ולשלוח קרן עוצמתית!". קורה משהו טיפה אחר. אורורוס מתאמץ, יוצר קרחונים גדולים שנשלחים אל דרגונייר וסטיליקס וחובטים בהם, מעלפים את דרגונייר ופוגעים רגיל בסטיליקס. *אורורוס של לין למד הקפאה יבשה (מתקפה מדור שש, תבדוק בקטגורית מתקפות דור שש בדפי פתיחה בשביל פרטים). בנגה אומר בכעס:"דרגונייר, חזור! היה כיף להילחם מולכם. אולי יום אחד תבואו, נעשה קרב מלא". ג'סמין אומרת:"סטיליקס, תותח הבזק על אורורוס!". סטיליקס טוען אנרגיה סגולה-לבה ליד פיו, ואז שולח כדור תותח בוהק ומבזיק לעבר אורורוס, פוגע בו קשה מאוד ומעלף אותו. לין אומרת:"אורורוס, חזור! עכשיו הכול תלוי בך ובטייראנטרום, אייס!" לין אומרת לך.
    מה תעשה?
    עכשיו זה מספיק xd
    ----------------------
    "טייראנטרום , תשתמש בלפיתה."אני אומר לטייראנטרום , "ולאחר מכן תשתמש בנשיכה, ואחרי זה ב נשימת דרקון ותזכור להתחמק מכל מתקפה של סטיליקס."אני אומר לטייראנטרום בנחישות .

6. משתמש מנוסה
    שחר
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-וורמיליון, קנטו
    *gps-מוסדיפ, הואן
    אתה מנופף לשלום לסטיבן בעוד הוא עף למרחק. בינתיים אתה, ג'ייק וצ'רמנדר משתגרים לעיירה אנדלה, עיירת ווילות קטנה ונחמדה על חוף הים במזרח יונובה. במרכז העיירה אתם רואים ווילה די גדולה, שעל דלתה רשום קייטלין. אתם נכנסים אליה לשאול איפה גרה סינתיה, ורואים בפנים את סינתיה בכבודה ובעצמה. היא אומרת:"שלום לכם". ג'ייק שואל אותה:"מה את עושה בבית של מישהי בשם קייטלין?". סינתיה מסבירה:"קייטלין היא אחת מחברי הרביעייה העילית של יונובה. בעבר היא הייתה אחת ממוחות החזית של סינו, אבל היא עברה לגור ביונובה וכך גם העבירה את עיסוקיה ליונובה. כרגע אני מתארחת אצלה עד שאחזור לסינו". ג'ייק מסביר לה את בקשתכם ורצונכם. סינתיה אומרת:"אני מסכימה להצטרף אליכם עם הכדור, רק אני אצטרך ללכת להביא אותו. חכו לי באורבורג ואני כבר אגיע לשם עם הכדור" אומרת סינתיה ויוצאת איתכם מהבית.
    מה תעשה?
    "אוקיי ביי..." אני אומר לה. "טוב ג'ייק לאורבורג עכשיו בוא צ'רמנדר גם אתה" אני אומר ושניהם ואנחנו משתגרים לאורבורג.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

7. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    [b][color="royalblue"]
    אנדי
    *הקטע עם טורקוול מבוסס על פוקימון ריינג'ר:אלמיה ששמה טורקוול יכול לשחות בלבה. כל הרעיונות המוזרים של הבלייזיקנייט בתוך הלבה ופרופסור סוכן עם אגדיים וכל השאר... זה פשוט יצירתיות.
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-נימבאסה, יונובה
    *gps-הר צ'ימני, הואן
    אתה לוקח בזהירות את האבן מטורקוול ואומר לו להשתגר לפיושיה. אתה משתגר אחריו ואתם רואים שיפושיה היא עיר קטנה שלידה ממוקם גן חיות ענקי במיוחד. בכל מתחם יש פוקימון מסוג אחר. אתם מסתובבים בגן החיות ורואים באחד המתחמים משפחת קנגסקנים. ליד המתחם יש שלט:"לתפיסת קנגסקן פנה שמאלה". אתם פונים שמאלה ומגיעים לשדה מלא קנגסקנים בפרברי העיר. לוקאס בוחר קנגסקן אחד ואומר:"ברווירי, צא! השתמש בקרב צמוד פעמיים על קנגסקן!" ומהפוקדור יוצא הברווירי של לוקאס. הוא מתקרב אל קנגסקן, ותוקף אותו בברוטליות מכל הכיוונים, פעמיים. קנגסקן נחלש מאוד ומחזיר אש באגרוף מגה עוצמתי המשאיר נזק בינוני לברווירי. לאחר מכן לוקאס אומר:"פוקדור, צא!" וזורק את הכדורים האדומים של הצוות על קנגסקן. נדנוד 1, נדנוד 2, נדנוד 3 ו...
    Spoiler ספוילר
    .
    לוקאס אומר:"אם גם אתה תרצה קנגסקן, נוכל לחזור לפה אחר כך. אתם מקבלים שיחה בהולו-קאסטר מסיקאמור. הוא אומר :"כל הכבוד אנדי ולוקאס! תפגשו אותי בדירתו של פרופסור אוק אשר באטרנה, סינו".
    מה תעשה?
    "לא, אני לא ממש רוצה את קנגסקן. הוא לא מתאים לי" אומר ללוקאס. "בוא נשתגר כבר. כנראה שזה הסוף של המשימה שלנו" אומר ללוקאס ואשתגר לדירתו של פרופסור אוק בעיר אטרנה
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

8. היזהרו מחיקויים!
    בר
    *שעה-???
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-???
    אתה משבח את דאסקאל וארון ואומר להם מה לעשות. ארון נוגח בעוצמה בדאסקאל, משאיר לו נזק קל. ברנדון אומר:"מהלך מרהיב, בר! באדו, ספיגה על ארון!" ובאדו סופג אליו נקודות זוהרות ירוקות שיוצאות מארון. המתקפה משאירה לארון נזק רגיל ומשחזרת לבאדו כמות חיים קטנה. לאחר מכן דאסקאל נפגע מהרעל ומתעלף. לאחר מכן החוט הדקיק מופיע, ועובר בו זרם כסוף. מיד גם באדו מתעלף. ברנדון אומר לך:"כל הכבוד בר! עברת את השלב הראשון של המבחן! כעת, השלב הבא: אני אתן לך פוקימון נוסף ונילחם קרב אחד על אחד. אם תנצח, אתה תיכנס לצוות" הוא אומר וזורק לך כדור שחור עם נקודה לבנה (הכדור של הונצ'קרוו. הוא יודע את כל המתקפות שהוא למד באיוונט). "קראסל, צא!" ברנדון אומר ומהכדור שלו יוצא סרטן נזיר שבתור קונכיה יש לו סלע ענקי עם הרבה שכבות.
    מצב חיים שלך:
    דאסקאל-0/10 (באדו התעלף), ארון-6/10 (באדו התעלף)
    מה תעשה?
    פוקימונים חדשים שהתגלו:
    Spoiler ספוילר

נועם
    *לא יודע למה, זה מה שרשמת לפני האיוונט...
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
    אתה מוצא את חדר האימונים הכפול ונכנס אליו. אתה רואה ליד הכניסה דלפק שמעליו רשום:"לאימונים בואו לפה". אתה הולך לכיוון הדלפק ורואה שם סוכן של הצוות יושב. אתה אומר שאתה רוצה להתאמן, והוא אומר לך:"תמלא את הטופס הבא כיד שנדע את מי להתאים לך".
    הטופס הוא-
    שם:
    דרגה:
    2 פוקימונים שתשתמש בהם בקרבות:1. 2.
    מול כמה להילחם: מאמן אחד/ שני מאמנים
    עם מי אתה נלחם: לבד/עם מישהו
    מה תעשה?

מתן
    *במהלך איוונט
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-אוליביין, ג'וטו
    אתה אומר לטייראנטרום מה לעשות. הוא תופס את קצה זנבו של סטיליקס ומנסה להרים אותו ולהטיח אותו לרצפה, אבל לא מצליח להרים בגלל המשקל של סטיליקס. לאחר מכן טייראנטרום יורה להביור כתום-וורוד לעבר סטיליקס, פוגע בו רגיל. לאחר מכן הוא נושך את סטיליקס, משאיר לו נזק קל. טייראנטרום, שהתעצבן מהיכשלותו בהרמת סטיליקס, מחליט לעשות מעשה. הוא זוהר כולו באור אדום, מעלה עשן לאוויר, וגורם לידיו לזהור באדום בוהק. לאחר מכן, טייראנטרום רץ לעבר סטיליקס, לופת את זנבו, מרים אותו בקלות לאוויר ומטיח אותו בעוצמה לרצפה.*מזל טוב! טייראנטרום למד כוח-על!!!(מתקפת לחימה. המהלך הזה היה שילוב של לפיתה וכוח-על). סטיליקס נפגע קשה מאוד בגלל שכוח-על היא מתקפת לחימה והלפיתה היתה אמורה להזיק לו רגיל. סטיליקס מתעלף. ג'סמין אומרת:"כל הכבוד לכם, אייס ולין! ניצחתם אותי ואת בנגה! בקשר לאמפרוס והאמפרוסנייט, יש לי משהו הרבה יותר טוב ממידע" היא אומרת ושולפת מכיסה שני דברים: אבן קטנה ואדומה עם עשן צהוב הנע בתוכה ופוקדור צהוב עם פס שחור ונקודה בוהקת אדומה. "בפוקדור יש אמפרוס נוסף שיש לי, והאבן היא האמפרוסנייט. תבחרו מי מכם יקבל את אמפרוס והאמפרוסנייט. זה מגיע לכם" ג'סמין אומרת. לין אומרת:"אני מוותרת לך, אייס. מגיע לך ועוד איך לקבל את אמפרוס והאמפרוסנייט, כמובן רק אם אתה רוצה..." היא אומרת.
    מה תעשה?

שחר
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    *gps-אנדלה, יונובה
    אתה נפרד מסינתיה. היא אומרת:"טוגקיס, צאי! תעופה לסלסטיק!" ומהפוקדור יוצא מין יצור מעופף עם נקודות כחולות ואדומות על הגוף. סינתיה עולה עליו והוא עף איתה לכיוון מערב. לאחר מכן אתה, ג'ייק וצ'רמנדר משתגרין לעיר אורבורג שבסינו. אורבורג היא עיירת כורים קטנה במרכז סינו. כבר מהעיר אתם רואים את הר קורונט האדיר המתנשא למרחק. אתם הולכים צפונה מהעיר ומגיעים לפתח להר. אתם רואים שם את סטיבן וסינתיה יושבים ומדברים סינתיה אומרת:"היי ג'ייק ותומאס! הגעתם! אפשר לעלות!" היא אומרת. "טוגקיס, ברווירי, צאו!" היא אומרת ומהפוקדור יוצאים הטוגקיס שראית מקודם וברווירי, שהוא ציפור לבנה-כחולה-אדומה גדולה. סטיבן אומר:"סקארמורי, צא!" ומהפוקדור יוצא ציפור המתכת שכבר ראיתם מקודם. ג'ייק אומר:"מאנדיבאז, צאי!" ומהפוקדור יוצאת המאנדיבאז של ג'ייק. סינתיה אומרת:"תומאס, תרכב על ברווירי. הוא מאוד חזק ויהיה לך נוח לשבת עליו עד לפסגה. וכן, כמו שכבר הבנתם, אנחנו נעוף עד לפסגת ההר". אתה וג'ייק עולים על ברווירי ומאנדיבאז, בעוד סינתיה וסטיבן עולים על סקארמורי וטוגקיס. כולם עפים עם הציפורים לצד ההר. אתם מתחילים לראות את הצדדים המושלגים של החלקים הגבוהים בהר. סינתיה מתחילה לפנות לכיוון המדרונות המושלגים על צלע ההר בגובה. אתם נוחתים וסינתיה אומרת:"אנחנו כבר מאוד קרובים לפסגה. אי אפשר לעוף עד לפסגה,אז נחתנו פה ומפה נלך קצת דרך המערה של ההר ואנחנו נגיע". אתם נכנסים לתוך הנהרות שבתוך ההר, וסינתיה מנווטת אתכם במהירות עד לפסגה. כשאתם מגיעים לפסגת ההר, הנקראת "חוד החנית", אתם רואים שהיא עשויה משיש ויש עליה הרבה עמודים וקשתות. סינתיה מוציאה את כדור הזוהר, שהוא נראה כמו פנינה ענקית, בעוד סטיבן מוציא את שרשרות הרובי, הספיר והירקן. סינתיה לוקחת את השרשרות וכורכת אותם סביב הכדור. אתם מתקרבים לקצה הפסגה, ושם אתם רואים שני משולשים משורטטים. סינתיה מניחה את הכדור והשרשרות על המשולש הימני ומתרחקת איתכם הרבה אחורה. במהרה הכדור והשרשרות מתחילים לזהור. הכדור מתרחב והופך לחור מימדי שמסתובב. דרך החור יוצא יצור לב ענקי עם פסים סגולים על גופו ומגנים עגולים על כתפיו. באמצע כל מגן יש פנינה ענקית. זהו פאלקיה, שליט המרחב. פאלקיה צועק לשמיים, והשער נסגר אחריו. הוא מניע את הכדור והשרשרות אליכם בטלפתיה. לאחר מכן הוא שואג, ומהמגן שלו יוצא גל הלם סגול שאתה בטוח שעומד להרוג אתכם. להפתעתך, גל ההלם עוצר לפניכם וקורע קרע באוויר. הקרע מואר באור סגול ויוצר שער בין-מימדי נוסף. סינתיה אומרת:"פאלקיה הרגע השתמש במתקפת קרע מרחבי. הוא יצר קרע במרחב שמוביל למימד שלו. אתה ג'ייק, סטיבן, סינתיה וצ'רמנדר צועדים אל השער הבין-מימדי. לאחר כמה שניות של עיוורון אתם נוחתים על אי שמרחף באמצע חלל שחור לגמרי. על האי יש הר ענקי הנבנה לגובה. אתם רואים נצנוץ מאחוריכם, ואז כדור אור שטס במהירות הבזק לפסגה. סינתיה אומרת:"פאלקיה נענה לבקשתנו.הוא הביא אותנו לקרע המרחבי, שם מושבו. עלינו להגיע לפסגה כדי למצוא אותו". אתה אומר 'רגע!' וכולם מסתכלים אליך. אתה מסביר להם שאתה רוצה מאוד לתפוס את פאלקיה, והאם זה אפשרי. סינתיה אומרת:"פאלקיה אמנם שולט במרחב, אך הוא יוכל לשלוט בו גם מתוך פוקדור. את תוכל לנסות לתפוס את פאלקיה. אבל כדאי לך להשיג כדור כמה שיותר טוב". לאחר מכן אתה שומע את סיקאמור בראשך. הוא אומר:"תומאס?! סוף סוף! חשבתי שנהרגתם! אני מבין שאתם בקרע המרחבי! כל הכבוד לכם! כשיגיע הרגע, אני אתן לך פוקדור בשביל פאלקיה. ותזכור שאתה צריך לתפוס בשבילי צ'ריזרד בהר ולמצוא את הצ'ריזרדנייט".
    מה תעשה?

אנדי
    *מיד לאחר קבלת הפרס אני אעביר אותך לאיפה שהיית לפני האיוונט ויגיב על התגובה שלך אז. אני מזכיר לך שהיית בגמר טורניר, נימבאסה, מול לוקאס.
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-פיושיה, קנטו
    אתה אומר ללוקאס שאתה לא רוצה קנגסקן ושהוא לא מתאים לך. לאחר מכן אתם משתגרים לאטרנה, עיר קטנה ושקטה במרכז סינו. אתם מחפשים את הבית של פרופסור אוק ולבסוף מוצאים בדרום העיר בית שרשום לידו "אוק". אתם דופקים בדלת ופותח לכם אותה מלצר. הוא אומר:"הפרופסורים מחכים לכם. כנסו בבקשה". אתם נכנסים ורואים שבחלק השמאלי של הדירה פרופסור אוק ופרופסור סיקאמור יושבים על ספה מפוארת ומדברים. סיקאמור אומר:"אה שלום לכם! לוקאס, קח בבקשה את הקנגסקנייט" הוא אומר ומביא ללוקאס אבן אדומה שבתוכה זז לו עשן חום. "כל הכבוד לכם לוקאס ואנדי!" סיקאמור אומר. "סיימתם את שתי המשימות שנתתי לכם! כפרס, אני הולך לתת לכם פקטק. זוכרים את גליזארד שנלחמנו מולו? הוא היה פקטק אגדי. הפקטקים הם יצורים שגרים רחוק במערב מפה, הרבה צפונית לקאלוס. הם דומים לפוקימונים, אך הם מעט שונים. שם המחוז שבו הם חיים הוא מוצ'ונה. עמיתי למחקר ממוצ'ונה, פרופ' פאלם, נתן לי שני פקטקי עשב נדירים במיוחד ממחוז מוצ'ונה. השם של שניהם הוא ליף פאנץ'. שניכן הולכים לקבל אחד" הוא אומר ומביא לכם שינ פוקדורים צהובים עם ציורי נבטים ירוקים עליהם. "בהצלחה איתם!" אומר הפרופסור
    ~~מעבר לנקודה שהיית בה לפני האיוונט (קסם שה"מים...)~~
    אתה אומר ללוקאס שזה מגניב שהפאנפי שלו התפתח לדונפאן, אבל זה לא יעצור אותך מלנצח. אתה אומר לבליצל מה לעשות. בליצל רץ בהירות, משאיר אחריו שובל לבן. לאחר מכן הוא בע לדונפאן מאחורה ובועט בו פעמיים, מעלף אותו. המנחה אומר:"דונפאן התעלף! ללוקאס נשאר רק ברווירי!" הוא אומר. לוקאס אומר:"ברווירי, צא! קרב צמוד על בליצל!" ומהפוקדור יוצא ברווירי של לוקאס. ברווירי טס במהירות לעבר בליצל, מתקיף אותו באכזריות וחובט בו מכל כיוון קיים, פוגע בו בינוני.
    מצב חיים שלך:
    אבומסנוו-8/10, לאקסיו-8/10, בליצל-4/10 (דונפאן התעלף, ברווירי יותר).
    מה תעשה?
    *כל מה שקרה לך באיוונט תקף מעכשיו!!!
    Spoiler ספוילר

9. blue To My Bones
    נועם
    *לא יודע למה, זה מה שרשמת לפני האיוונט...
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
    אתה מוצא את חדר האימונים הכפול ונכנס אליו. אתה רואה ליד הכניסה דלפק שמעליו רשום:"לאימונים בואו לפה". אתה הולך לכיוון הדלפק ורואה שם סוכן של הצוות יושב. אתה אומר שאתה רוצה להתאמן, והוא אומר לך:"תמלא את הטופס הבא כיד שנדע את מי להתאים לך".
    הטופס הוא-
    שם:
    דרגה:
    2 פוקימונים שתשתמש בהם בקרבות:1. 2.
    מול כמה להילחם: מאמן אחד/ שני מאמנים
    עם מי אתה נלחם: לבד/עם מישהו
    מה תעשה?
    "מעניין,גם לזה יש טופס מיוחד.." אומר ואגש למלא את הטופס. "טוב,אני טורי,והדרגה שלי היא מתחיל.במי אני אשתמש? שאלה טובה..." אומר ואתהה קצת... "טוב,אני מזמן לא נלחמתי עם פריז...ואני חייב לראות את מגה-לוקאריו..אני אלחם נגד שני מאמנים,לבד..." לאחר מכן,אגיש את הטופס ואמתין שיקראו לי לקרב..

10. משתמש מנוסה
    [b]

שחר
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    *gps-אנדלה, יונובה
    אתה נפרד מסינתיה. היא אומרת:"טוגקיס, צאי! תעופה לסלסטיק!" ומהפוקדור יוצא מין יצור מעופף עם נקודות כחולות ואדומות על הגוף. סינתיה עולה עליו והוא עף איתה לכיוון מערב. לאחר מכן אתה, ג'ייק וצ'רמנדר משתגרין לעיר אורבורג שבסינו. אורבורג היא עיירת כורים קטנה במרכז סינו. כבר מהעיר אתם רואים את הר קורונט האדיר המתנשא למרחק. אתם הולכים צפונה מהעיר ומגיעים לפתח להר. אתם רואים שם את סטיבן וסינתיה יושבים ומדברים סינתיה אומרת:"היי ג'ייק ותומאס! הגעתם! אפשר לעלות!" היא אומרת. "טוגקיס, ברווירי, צאו!" היא אומרת ומהפוקדור יוצאים הטוגקיס שראית מקודם וברווירי, שהוא ציפור לבנה-כחולה-אדומה גדולה. סטיבן אומר:"סקארמורי, צא!" ומהפוקדור יוצא ציפור המתכת שכבר ראיתם מקודם. ג'ייק אומר:"מאנדיבאז, צאי!" ומהפוקדור יוצאת המאנדיבאז של ג'ייק. סינתיה אומרת:"תומאס, תרכב על ברווירי. הוא מאוד חזק ויהיה לך נוח לשבת עליו עד לפסגה. וכן, כמו שכבר הבנתם, אנחנו נעוף עד לפסגת ההר". אתה וג'ייק עולים על ברווירי ומאנדיבאז, בעוד סינתיה וסטיבן עולים על סקארמורי וטוגקיס. כולם עפים עם הציפורים לצד ההר. אתם מתחילים לראות את הצדדים המושלגים של החלקים הגבוהים בהר. סינתיה מתחילה לפנות לכיוון המדרונות המושלגים על צלע ההר בגובה. אתם נוחתים וסינתיה אומרת:"אנחנו כבר מאוד קרובים לפסגה. אי אפשר לעוף עד לפסגה,אז נחתנו פה ומפה נלך קצת דרך המערה של ההר ואנחנו נגיע". אתם נכנסים לתוך הנהרות שבתוך ההר, וסינתיה מנווטת אתכם במהירות עד לפסגה. כשאתם מגיעים לפסגת ההר, הנקראת "חוד החנית", אתם רואים שהיא עשויה משיש ויש עליה הרבה עמודים וקשתות. סינתיה מוציאה את כדור הזוהר, שהוא נראה כמו פנינה ענקית, בעוד סטיבן מוציא את שרשרות הרובי, הספיר והירקן. סינתיה לוקחת את השרשרות וכורכת אותם סביב הכדור. אתם מתקרבים לקצה הפסגה, ושם אתם רואים שני משולשים משורטטים. סינתיה מניחה את הכדור והשרשרות על המשולש הימני ומתרחקת איתכם הרבה אחורה. במהרה הכדור והשרשרות מתחילים לזהור. הכדור מתרחב והופך לחור מימדי שמסתובב. דרך החור יוצא יצור לב ענקי עם פסים סגולים על גופו ומגנים עגולים על כתפיו. באמצע כל מגן יש פנינה ענקית. זהו פאלקיה, שליט המרחב. פאלקיה צועק לשמיים, והשער נסגר אחריו. הוא מניע את הכדור והשרשרות אליכם בטלפתיה. לאחר מכן הוא שואג, ומהמגן שלו יוצא גל הלם סגול שאתה בטוח שעומד להרוג אתכם. להפתעתך, גל ההלם עוצר לפניכם וקורע קרע באוויר. הקרע מואר באור סגול ויוצר שער בין-מימדי נוסף. סינתיה אומרת:"פאלקיה הרגע השתמש במתקפת קרע מרחבי. הוא יצר קרע במרחב שמוביל למימד שלו. אתה ג'ייק, סטיבן, סינתיה וצ'רמנדר צועדים אל השער הבין-מימדי. לאחר כמה שניות של עיוורון אתם נוחתים על אי שמרחף באמצע חלל שחור לגמרי. על האי יש הר ענקי הנבנה לגובה. אתם רואים נצנוץ מאחוריכם, ואז כדור אור שטס במהירות הבזק לפסגה. סינתיה אומרת:"פאלקיה נענה לבקשתנו.הוא הביא אותנו לקרע המרחבי, שם מושבו. עלינו להגיע לפסגה כדי למצוא אותו". אתה אומר 'רגע!' וכולם מסתכלים אליך. אתה מסביר להם שאתה רוצה מאוד לתפוס את פאלקיה, והאם זה אפשרי. סינתיה אומרת:"פאלקיה אמנם שולט במרחב, אך הוא יוכל לשלוט בו גם מתוך פוקדור. את תוכל לנסות לתפוס את פאלקיה. אבל כדאי לך להשיג כדור כמה שיותר טוב". לאחר מכן אתה שומע את סיקאמור בראשך. הוא אומר:"תומאס?! סוף סוף! חשבתי שנהרגתם! אני מבין שאתם בקרע המרחבי! כל הכבוד לכם! כשיגיע הרגע, אני אתן לך פוקדור בשביל פאלקיה. ותזכור שאתה צריך לתפוס בשבילי צ'ריזרד בהר ולמצוא את הצ'ריזרדנייט".
    מה תעשה?

"אוקיי בוא נלך צ'רמנדר אחריי" מתחילים לעלות לפסגה לקראת פאלקיה.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

11. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    [b][color="green"]
    אנדי
    *מיד לאחר קבלת הפרס אני אעביר אותך לאיפה שהיית לפני האיוונט ויגיב על התגובה שלך אז. אני מזכיר לך שהיית בגמר טורניר, נימבאסה, מול לוקאס.
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps-פיושיה, קנטו
    אתה אומר ללוקאס שאתה לא רוצה קנגסקן ושהוא לא מתאים לך. לאחר מכן אתם משתגרים לאטרנה, עיר קטנה ושקטה במרכז סינו. אתם מחפשים את הבית של פרופסור אוק ולבסוף מוצאים בדרום העיר בית שרשום לידו "אוק". אתם דופקים בדלת ופותח לכם אותה מלצר. הוא אומר:"הפרופסורים מחכים לכם. כנסו בבקשה". אתם נכנסים ורואים שבחלק השמאלי של הדירה פרופסור אוק ופרופסור סיקאמור יושבים על ספה מפוארת ומדברים. סיקאמור אומר:"אה שלום לכם! לוקאס, קח בבקשה את הקנגסקנייט" הוא אומר ומביא ללוקאס אבן אדומה שבתוכה זז לו עשן חום. "כל הכבוד לכם לוקאס ואנדי!" סיקאמור אומר. "סיימתם את שתי המשימות שנתתי לכם! כפרס, אני הולך לתת לכם פקטק. זוכרים את גליזארד שנלחמנו מולו? הוא היה פקטק אגדי. הפקטקים הם יצורים שגרים רחוק במערב מפה, הרבה צפונית לקאלוס. הם דומים לפוקימונים, אך הם מעט שונים. שם המחוז שבו הם חיים הוא מוצ'ונה. עמיתי למחקר ממוצ'ונה, פרופ' פאלם, נתן לי שני פקטקי עשב נדירים במיוחד ממחוז מוצ'ונה. השם של שניהם הוא ליף פאנץ'. שניכן הולכים לקבל אחד" הוא אומר ומביא לכם שינ פוקדורים צהובים עם ציורי נבטים ירוקים עליהם. "בהצלחה איתם!" אומר הפרופסור
    ~~מעבר לנקודה שהיית בה לפני האיוונט (קסם שה"מים...)~~
    אתה אומר ללוקאס שזה מגניב שהפאנפי שלו התפתח לדונפאן, אבל זה לא יעצור אותך מלנצח. אתה אומר לבליצל מה לעשות. בליצל רץ בהירות, משאיר אחריו שובל לבן. לאחר מכן הוא בע לדונפאן מאחורה ובועט בו פעמיים, מעלף אותו. המנחה אומר:"דונפאן התעלף! ללוקאס נשאר רק ברווירי!" הוא אומר. לוקאס אומר:"ברווירי, צא! קרב צמוד על בליצל!" ומהפוקדור יוצא ברווירי של לוקאס. ברווירי טס במהירות לעבר בליצל, מתקיף אותו באכזריות וחובט בו מכל כיוון קיים, פוגע בו בינוני.
    מצב חיים שלך:
    אבומסנוו-8/10, לאקסיו-8/10, בליצל-4/10 (דונפאן התעלף, ברווירי יותר).
    מה תעשה?
    *כל מה שקרה לך באיוונט תקף מעכשיו!!!
    היה איוונט כיפי

Spoiler ספוילר

12. TBM
    שם: מתן

מתן
    *במהלך איוונט
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-אוליביין, ג'וטו
    אתה אומר לטייראנטרום מה לעשות. הוא תופס את קצה זנבו של סטיליקס ומנסה להרים אותו ולהטיח אותו לרצפה, אבל לא מצליח להרים בגלל המשקל של סטיליקס. לאחר מכן טייראנטרום יורה להביור כתום-וורוד לעבר סטיליקס, פוגע בו רגיל. לאחר מכן הוא נושך את סטיליקס, משאיר לו נזק קל. טייראנטרום, שהתעצבן מהיכשלותו בהרמת סטיליקס, מחליט לעשות מעשה. הוא זוהר כולו באור אדום, מעלה עשן לאוויר, וגורם לידיו לזהור באדום בוהק. לאחר מכן, טייראנטרום רץ לעבר סטיליקס, לופת את זנבו, מרים אותו בקלות לאוויר ומטיח אותו בעוצמה לרצפה.*מזל טוב! טייראנטרום למד כוח-על!!!(מתקפת לחימה. המהלך הזה היה שילוב של לפיתה וכוח-על). סטיליקס נפגע קשה מאוד בגלל שכוח-על היא מתקפת לחימה והלפיתה היתה אמורה להזיק לו רגיל. סטיליקס מתעלף. ג'סמין אומרת:"כל הכבוד לכם, אייס ולין! ניצחתם אותי ואת בנגה! בקשר לאמפרוס והאמפרוסנייט, יש לי משהו הרבה יותר טוב ממידע" היא אומרת ושולפת מכיסה שני דברים: אבן קטנה ואדומה עם עשן צהוב הנע בתוכה ופוקדור צהוב עם פס שחור ונקודה בוהקת אדומה. "בפוקדור יש אמפרוס נוסף שיש לי, והאבן היא האמפרוסנייט. תבחרו מי מכם יקבל את אמפרוס והאמפרוסנייט. זה מגיע לכם" ג'סמין אומרת. לין אומרת:"אני מוותרת לך, אייס. מגיע לך ועוד איך לקבל את אמפרוס והאמפרוסנייט, כמובן רק אם אתה רוצה..." היא אומרת.
    מה תעשה?

b]עכשיו!!!
    "לא."אני אומר במהירות , "לך יותר מגיע לקבל אותם, לא רק שאין לכם פוקימון ואבני מגה, את גם הרבה יותר ראוייה לזה."אני אומר לה ולוקח את הפוקדור ואמפרוסנייט.
    "אגב, ג'סמין, בנגה, יש לאחד מכם אלקטבז?"אני שואל אותם , מכווה לתשובה חיובית.

13. משתמש מנוסה
    בר
    *שעה-???
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-???
    אתה משבח את דאסקאל וארון ואומר להם מה לעשות. ארון נוגח בעוצמה בדאסקאל, משאיר לו נזק קל. ברנדון אומר:"מהלך מרהיב, בר! באדו, ספיגה על ארון!" ובאדו סופג אליו נקודות זוהרות ירוקות שיוצאות מארון. המתקפה משאירה לארון נזק רגיל ומשחזרת לבאדו כמות חיים קטנה. לאחר מכן דאסקאל נפגע מהרעל ומתעלף. לאחר מכן החוט הדקיק מופיע, ועובר בו זרם כסוף. מיד גם באדו מתעלף. ברנדון אומר לך:"כל הכבוד בר! עברת את השלב הראשון של המבחן! כעת, השלב הבא: אני אתן לך פוקימון נוסף ונילחם קרב אחד על אחד. אם תנצח, אתה תיכנס לצוות" הוא אומר וזורק לך כדור שחור עם נקודה לבנה (הכדור של הונצ'קרוו. הוא יודע את כל המתקפות שהוא למד באיוונט). "קראסל, צא!" ברנדון אומר ומהכדור שלו יוצא סרטן נזיר שבתור קונכיה יש לו סלע ענקי עם הרבה שכבות.
    מצב חיים שלך:
    דאסקאל-0/10 (באדו התעלף), ארון-6/10 (באדו התעלף)
    מה תעשה?
    פוקימונים חדשים שהתגלו:
    Spoiler ספוילר

"הונצ'קרו קדימה יש לך יתרון עליו, תשתמש במתקפת כנף חזקה!" אגיד

14. היזהרו מחיקויים!
    הודעות-
    *שתדעו- יש לכם פוקדורים!!! אפשר ללכת לתפוס פוקימונים!!! בטבע!!! גם איווי נמצא בטבע!!! (איפשהו...)
    *רוב השחקנים סיימו את האיוונט. אני מזכיר- הפרסים שנשארו למי שיסיים-
    מסיים רביעי- לבארזר (מידע בדף פתיחה)
    מסיים חמישי- ארצ'ן או טירטוגה.
    ~קיימת אפשרות להחליף כל אחד מהפרסים למאובן מסוים שהוא לא קבוטו.

*איוונט הבא- 13/12/2013. סיבה- יום הולדת לשה"ם שלכם! אני אעשה איוונט יום הולדת מיוחד שכולכם תרוויחו ממנו פוקימון אחד (הפעם לא אגדי)
    *הייתי רוצה שכל אחד ישלח לי בה"פ פוקימון התפתחות ראשונה שהוא אוהב שעונה להגדרות הבאות:
    1. הוא לא התחלתי במ"ת (התחלתי במשחקים של פוקימון מותר)
    2. הוא לא איווי
    3. הוא לא מתפתח לפסאודו-אגדי
    4. הוא לא אקסיו
    5. הוא לא אגדי באף אחת מהקבוצות
    אני צריך את המידע הזה בשביל אחד האיוונטים הבאים. זה ממש חשוב! תשלחו לי בבקשה!

*עד כאן ההודעות להיום.
    בהצלחה!

נועם
    *שכחתי לשנות... אתה דרגת טירון
    *0 ימים מהמשימה הקודמת. 3 ימים למשימה הבאה.
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
    אתה ממלא את הטופס עם מה שאתה ורצה ומגיש אותו לסוכן. הוא אומר:"אין בעיה. בעוד רגע תקבל יריב כבקשתך". הוא אומר ואתה מחכה ליד הזירה. הוא חוזר ואומר:"הקרב מחכה לך בחדר שלוש. בוא איתי"? והוא מעביר אותך איתן למאחורי הדלפק. שם אתם יורדים במעלית אחת ומגיעים לקומה עם שלושה חדרים. אתה הולך לחדר שלוש ונכנס. שם אתה רואה שני מאמנים שנראים כך: , . חוץ מהם אתה רואה בחדר גם זירה ובימת שופט. השופט אומר:"זהו קרב ראווה. אתה קיבלת שני סוכנים בכירים להילחם מולם. הרבה זמן לא קרה שהפוקימונים של טירון התאימו לקרב מול בכירים... זה יהיה מעניין. בכל מקרה, כמו כל קרב בחדר האימונים הכפול, הוא יהיה פומבי, זה אומר שיהיה קהל. בצלחה!" השופט אומר. לאט לאט מתחילים להגיע אנשים. אחרי כמה דקות את רואה את קט והגות'יטל שלה. היא אומרת:"היי טורי! אתה הטירון שנלחם? נחמד! אני אחראיץ על להביא את היציע. אני וג'יי נבוא לראות אותך בקרב!". לאחר זה גות'יטל של קט גוררת בכוח על-חושי יציע ענקי. כשהיא מורידה אותו הצופים מתחילים להתיישב בקהל, ביניהם גם קט. לאחר דקה אתה רואה את ג'יי רוכב על וינאזור שלו. הוא אומר:"היי טורי! אתה יודע כמה זה כיף לרכב על פוקימון גדול בתוך בסיס? לא משנה. בכל מקרה, באתי לצפות בך. אני וקט בצד שלך טורי!" הוא אומר, מכניס את וינאזור לפוקדור והולך לשבת ביציע. אתה ושני סוכנים הבכירים ניצבים אחד מול השני בזירה, והשופט אומר:"הקרב מתחיל!" הם אומרים:"גלייד, מגמורטר, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים מגמורטר כמו שלך וגלייד, שהוא מין יצור דמוי אנוש ירוק-לבן.
    מה תעשה? (אתה חייב להוציא את מי שרשמת בטופס)

שחר
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    *gps-הקרע המרחבי, מימדו של פאלקיה
    לפני שאתה מתחיל לעלות על ההר, סיתיה אומרת:"חכה! שמעתי שאתה צריך לתפוס צ'ריזרד. הנה פוקימון שאני משאילה לך עד הפסגה. תיעזר בו אם תרצה". אתה מקבל פוקדור בצבע שמנת עם חלק תחתון צבעוני. סטיבן וסינתיה מתחילים לעלות, ולאחריהם ג'ייק אומר:"אני אלך לחפש את הצ'ריזרדנייט. בנוסף, אני רוצה פוקימון מסוים מפה". זה משאיר אותך ואת צ'רמנדר אחרונים. אתה עולה במעלה ההר, ולקראת האמצע שלו אתה מוצא אבן אדומה עם להבה הבוערת בתוכה. אתה לוקח את האבן איתך. לאחר מכן את אורה מערה שממנה יוצא להביור אש.
    מה תעשה?

אנדי
    *שמח שאתה חושב כך
    *אהבתי את השילוב לדת הפוקימונית פרס- 500 פ"ד (על יצירתיות)
    *1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה
    *שעה-צהריים
    *כסף-6,000 פ''ד
    *gps-נימבאסה, יונובה
    אתה מעודד את בליצל ואומר לו שאתם קרובים לסיום. בליצל רץ במהירות, משאיר אחריו שובל לבן. תוך כדי ריצתו הוא שולח גל הלם של ברקים, מה שמקיף אותו בברקים כחולים וצהובים. הוא רץ בשיא המהירות לעבר ברווירי ומתנגש בו בחוזקה, פוגע בו קשה. *מזל טוב! בליצל למד ניצוץ!!!* לאחר מכן לוקאס אומר:"ברווירי, ציפור אמיצה!" וברווירי נוסק אל השמיים, מוקף בהילה כחולה, ואז טס כלפי מטה לעבר בליצל, מוקף באש כחולה. בליצל מקבל נזק בינוני וברווירי נפגע מעט.
    מצב חיים שלך:
    בליצל-1/10(ברווירי יותר), אבומסנוו-8/10 (ברווירי פחות), לאקסיו-8/10 (ברווירי פחות)
    מה תעשה?

מתן
    *יפה שאתה ממהר לפתח את מגמר. אחרי האיוונט אני אסדר שזה יקרה
    *במהלך איוונט
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-אוליביין, ג'וטו
    אתה אומר ללין שלדעתך דווקא לה מגיע לקבל את אמפרוס, בגלל שאין לה התפתחות מגהמ יוחדת בעוד לך יש את מיוטו. לין לוקחת את הפוקדור ואת אבן המגה. אתה שואל את ג'סמין ובנגה אם יש להם אלקטאבאז ושניהם אומרים שלא. לאחר מכן אתה מקבל שיחה מסיקאמור בהולו-קאסטר. הוא אומר:"שלום אייס ולין. כל הכבוד על ביצוע המשימות. כעת תגיעו לדירה של פרופסור אוק בעיר אטרנה שבסינו".
    מה תעשה?

בר
    *שעה-???
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-???
    אתה מוציא את ההונצ'קרוו שבפוקדור ואומר שיש לכם יתרון עליו. אתה אומר להונצ'קרוו להשתמש במתקפת כנף עוצמתית. הונצ'קרוו טס לעבר קראסל כשכנפיו זוהרות וחובט איםת בקראסל בעוצמה, משאיר לו נזק קל בלבד. ברנדון אומר:"אלוי חשבת שיש יתרון, אבל צדקת חלקית. זה נכון שקראסל הוא סוג חרק, אבל הוא גם סוג אבן, שהוא חזק על סוג מעופף. בנוסף בגלל שהונצ'קרוו הוא גם סוג אופל מתקפות חרק ישפיעו עליו רגיל במקום קל. אלב לעומת זאת, למרות שקראסל הוא סוג אבן הוא רגיש בעצמו לסוג אבן. מזל שאין להונצ'קרוו שום מתקפות אבן!" צוחק ברנדון (דווקא יש לו! תזכור את זה!). ברנדון אומר:"קראסל, הפלת אבן!" וקראסל שולח אבן קטנה שעפה גבוה ועם הזמן גדלה, ואז נוחתת על הונצ'קרוו מלמעלה ומפילה אותו על הרצפה, פוגעת בו קשה. למהלך הקרב הונצ'קרוו יהיה רגיש למתקפות אדמה.
    מצב חיים שלך:
    הונצ'קרוו-6/10 (קראסל יותר)
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    הודעות-
    *שתדעו- יש לכם פוקדורים!!! אפשר ללכת לתפוס פוקימונים!!! בטבע!!! גם איווי נמצא בטבע!!! (איפשהו...)
    *רוב השחקנים סיימו את האיוונט. אני מזכיר- הפרסים שנשארו למי שיסיים-
    מסיים רביעי- לבארזר (מידע בדף פתיחה)
    מסיים חמישי- ארצ'ן או טירטוגה.
    ~קיימת אפשרות להחליף כל אחד מהפרסים למאובן מסוים שהוא לא קבוטו.

*איוונט הבא- 13/12/2013. סיבה- יום הולדת לשה"ם שלכם! אני אעשה איוונט יום הולדת מיוחד שכולכם תרוויחו ממנו פוקימון אחד (הפעם לא אגדי)
    *הייתי רוצה שכל אחד ישלח לי בה"פ פוקימון התפתחות ראשונה שהוא אוהב שעונה להגדרות הבאות:
    1. הוא לא התחלתי במ"ת (התחלתי במשחקים של פוקימון מותר)
    2. הוא לא איווי
    3. הוא לא מתפתח לפסאודו-אגדי
    4. הוא לא אקסיו
    5. הוא לא אגדי באף אחת מהקבוצות
    אני צריך את המידע הזה בשביל אחד האיוונטים הבאים. זה ממש חשוב! תשלחו לי בבקשה!

*עד כאן ההודעות להיום.
    בהצלחה!

בר
    *שעה-???
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-???
    אתה מוציא את ההונצ'קרוו שבפוקדור ואומר שיש לכם יתרון עליו. אתה אומר להונצ'קרוו להשתמש במתקפת כנף עוצמתית. הונצ'קרוו טס לעבר קראסל כשכנפיו זוהרות וחובט איםת בקראסל בעוצמה, משאיר לו נזק קל בלבד. ברנדון אומר:"אלוי חשבת שיש יתרון, אבל צדקת חלקית. זה נכון שקראסל הוא סוג חרק, אבל הוא גם סוג אבן, שהוא חזק על סוג מעופף. בנוסף בגלל שהונצ'קרוו הוא גם סוג אופל מתקפות חרק ישפיעו עליו רגיל במקום קל. אלב לעומת זאת, למרות שקראסל הוא סוג אבן הוא רגיש בעצמו לסוג אבן. מזל שאין להונצ'קרוו שום מתקפות אבן!" צוחק ברנדון (דווקא יש לו! תזכור את זה!). ברנדון אומר:"קראסל, הפלת אבן!" וקראסל שולח אבן קטנה שעפה גבוה ועם הזמן גדלה, ואז נוחתת על הונצ'קרוו מלמעלה ומפילה אותו על הרצפה, פוגעת בו קשה. למהלך הקרב הונצ'קרוו יהיה רגיש למתקפות אדמה.
    מצב חיים שלך:
    הונצ'קרוו-6/10 (קראסל יותר)
    מה תעשה?
    "פה הטעות שלך" אגיד לברנדון עם חיוך
    "הונצ'קרו קדימה, קבר אבן !"

עמוד 41 מתוך 62 ראשוןראשון ... 31394041424351 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •