Pokemon GO
עמוד 42 מתוך 62 ראשוןראשון ... 32404142434452 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 616 עד 630 מתוך 924
  1. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *שכחתי לשנות... אתה דרגת טירון
    *0 ימים מהמשימה הקודמת. 3 ימים למשימה הבאה.
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממלא את הטופס עם מה שאתה ורצה ומגיש אותו לסוכן. הוא אומר:"אין בעיה. בעוד רגע תקבל יריב כבקשתך". הוא אומר ואתה מחכה ליד הזירה. הוא חוזר ואומר:"הקרב מחכה לך בחדר שלוש. בוא איתי"? והוא מעביר אותך איתן למאחורי הדלפק. שם אתם יורדים במעלית אחת ומגיעים לקומה עם שלושה חדרים. אתה הולך לחדר שלוש ונכנס. שם אתה רואה שני מאמנים שנראים כך: , . חוץ מהם אתה רואה בחדר גם זירה ובימת שופט. השופט אומר:"זהו קרב ראווה. אתה קיבלת שני סוכנים בכירים להילחם מולם. הרבה זמן לא קרה שהפוקימונים של טירון התאימו לקרב מול בכירים... זה יהיה מעניין. בכל מקרה, כמו כל קרב בחדר האימונים הכפול, הוא יהיה פומבי, זה אומר שיהיה קהל. בצלחה!" השופט אומר. לאט לאט מתחילים להגיע אנשים. אחרי כמה דקות את רואה את קט והגות'יטל שלה. היא אומרת:"היי טורי! אתה הטירון שנלחם? נחמד! אני אחראיץ על להביא את היציע. אני וג'יי נבוא לראות אותך בקרב!". לאחר זה גות'יטל של קט גוררת בכוח על-חושי יציע ענקי. כשהיא מורידה אותו הצופים מתחילים להתיישב בקהל, ביניהם גם קט. לאחר דקה אתה רואה את ג'יי רוכב על וינאזור שלו. הוא אומר:"היי טורי! אתה יודע כמה זה כיף לרכב על פוקימון גדול בתוך בסיס? לא משנה. בכל מקרה, באתי לצפות בך. אני וקט בצד שלך טורי!" הוא אומר, מכניס את וינאזור לפוקדור והולך לשבת ביציע. אתה ושני סוכנים הבכירים ניצבים אחד מול השני בזירה, והשופט אומר:"הקרב מתחיל!" הם אומרים:"גלייד, מגמורטר, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים מגמורטר כמו שלך וגלייד, שהוא מין יצור דמוי אנוש ירוק-לבן.
    מה תעשה? (אתה חייב להוציא את מי שרשמת בטופס)
    "זה הולך להיות מעניין בהחלט..." אומר בחיוך מרוצה. "אתם הולכים ליפול! לוקאריו,פריז! מכת קרב!" אומר ואוציא את שניהם במהירות. "פריז,קרן קרח! לוקאריו,קפוץ לאוויר! זמן למגה!" אומר ואשגר לאוויר לעבר לוקאריו את אבן המגה. "אתם תיפלו מהר יותר ממה שציפיתי. זמן למגה מוד!!!" אומר ואקפוץ בהתלהבות וקוליות יתר על צמיד הקישור. "לוקאריו,צא בקרב צמוד במיוחד!"

2. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    ציטוט פורסם במקור על ידי mudkipper צפה בהודעה
    הודעות-
    *שתדעו- יש לכם פוקדורים!!! אפשר ללכת לתפוס פוקימונים!!! בטבע!!! גם איווי נמצא בטבע!!! (איפשהו...)
    *רוב השחקנים סיימו את האיוונט. אני מזכיר- הפרסים שנשארו למי שיסיים-
    מסיים רביעי- לבארזר (מידע בדף פתיחה)
    מסיים חמישי- ארצ'ן או טירטוגה.
    ~קיימת אפשרות להחליף כל אחד מהפרסים למאובן מסוים שהוא לא קבוטו.

*איוונט הבא- 13/12/2013. סיבה- יום הולדת לשה"ם שלכם! אני אעשה איוונט יום הולדת מיוחד שכולכם תרוויחו ממנו פוקימון אחד (הפעם לא אגדי)
    *הייתי רוצה שכל אחד ישלח לי בה"פ פוקימון התפתחות ראשונה שהוא אוהב שעונה להגדרות הבאות:
    1. הוא לא התחלתי במ"ת (התחלתי במשחקים של פוקימון מותר)
    2. הוא לא איווי
    3. הוא לא מתפתח לפסאודו-אגדי
    4. הוא לא אקסיו
    5. הוא לא אגדי באף אחת מהקבוצות
    אני צריך את המידע הזה בשביל אחד האיוונטים הבאים. זה ממש חשוב! תשלחו לי בבקשה!

*עד כאן ההודעות להיום.
    בהצלחה!

אנדי
    *שמח שאתה חושב כך
    *אהבתי את השילוב לדת הפוקימונית פרס- 500 פ"ד (על יצירתיות)
    *1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה
    *שעה-צהריים
    *כסף-6,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-נימבאסה, יונובה
    *gps-נימבאסה, יונובה
    אתה מעודד את בליצל ואומר לו שאתם קרובים לסיום. בליצל רץ במהירות, משאיר אחריו שובל לבן. תוך כדי ריצתו הוא שולח גל הלם של ברקים, מה שמקיף אותו בברקים כחולים וצהובים. הוא רץ בשיא המהירות לעבר ברווירי ומתנגש בו בחוזקה, פוגע בו קשה. *מזל טוב! בליצל למד ניצוץ!!!* לאחר מכן לוקאס אומר:"ברווירי, ציפור אמיצה!" וברווירי נוסק אל השמיים, מוקף בהילה כחולה, ואז טס כלפי מטה לעבר בליצל, מוקף באש כחולה. בליצל מקבל נזק בינוני וברווירי נפגע מעט.
    מצב חיים שלך:
    בליצל-1/10(ברווירי יותר), אבומסנוו-8/10 (ברווירי פחות), לאקסיו-8/10 (ברווירי פחות)
    מה תעשה?
    "נשאר עוד קצת, כבר אין להפסיד" אחזק את בליטזל ואומר לו להשתמש בניצוץ במהירות לכל כיוון שבריווירי זז אליו. 'עוד קצת, ואני אוכל לקבל את הביצים של ראלטס וסנוראנט. ממש עוד קצת' אחשוב בשמח לנוכח מצבי הטוב.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. TBM
    שם: מתן
    הודעות-
    *שתדעו- יש לכם פוקדורים!!! אפשר ללכת לתפוס פוקימונים!!! בטבע!!! גם איווי נמצא בטבע!!! (איפשהו...)

*איוונט הבא- 13/12/2013. סיבה- יום הולדת לשה"ם שלכם! אני אעשה איוונט יום הולדת מיוחד שכולכם תרוויחו ממנו פוקימון אחד (הפעם לא אגדי)
    *הייתי רוצה שכל אחד ישלח לי בה"פ פוקימון התפתחות ראשונה שהוא אוהב שעונה להגדרות הבאות:
    2. הוא לא איווי
    4. הוא לא אקסיו

*עד כאן ההודעות להיום.
    בהצלחה!

מתן
    *יפה שאתה ממהר לפתח את מגמר. אחרי האיוונט אני אסדר שזה יקרה
    *במהלך איוונט
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
    *gps-אוליביין, ג'וטו
    אתה אומר ללין שלדעתך דווקא לה מגיע לקבל את אמפרוס, בגלל שאין לה התפתחות מגהמ יוחדת בעוד לך יש את מיוטו. לין לוקחת את הפוקדור ואת אבן המגה. אתה שואל את ג'סמין ובנגה אם יש להם אלקטאבאז ושניהם אומרים שלא. לאחר מכן אתה מקבל שיחה מסיקאמור בהולו-קאסטר. הוא אומר:"שלום אייס ולין. כל הכבוד על ביצוע המשימות. כעת תגיעו לדירה של פרופסור אוק בעיר אטרנה שבסינו".
    מה תעשה?

[/color]
    עוד שלושה חודשים יום הולדת שמח xd
    ואני רוצה להפסיד בכמה קרבות, לא להיות 100% מנצח , להפוך את המשחק למאתגר, שלא יהיו רק נצחונות.
    ---------------------------------------------------------------------------------

"אוקיי, בואי נשתגר לשם."אני אומר , שם את הקורדינאתות ומשתגר לשם, "כן, אז מה רצית?" אני שואל את פרופ' סיקאמור לאחר שאמצע אותו.

4. משתמש מנוסה
    הודעות-

2. הוא לא איווי
    4. הוא לא אקסיו

*עד כאן ההודעות להיום.
    בהצלחה!

שחר
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-וורמיליון, קנטו
    *gps-הקרע המרחבי, מימדו של פאלקיה
    לפני שאתה מתחיל לעלות על ההר, סיתיה אומרת:"חכה! שמעתי שאתה צריך לתפוס צ'ריזרד. הנה פוקימון שאני משאילה לך עד הפסגה. תיעזר בו אם תרצה". אתה מקבל פוקדור בצבע שמנת עם חלק תחתון צבעוני. סטיבן וסינתיה מתחילים לעלות, ולאחריהם ג'ייק אומר:"אני אלך לחפש את הצ'ריזרדנייט. בנוסף, אני רוצה פוקימון מסוים מפה". זה משאיר אותך ואת צ'רמנדר אחרונים. אתה עולה במעלה ההר, ולקראת האמצע שלו אתה מוצא אבן אדומה עם להבה הבוערת בתוכה. אתה לוקח את האבן איתך. לאחר מכן את אורה מערה שממנה יוצא להביור אש.
    מה תעשה?

[/color]

"אוקיי הגיע הזמן בוא נכנס צ'רמנדר ואולי נוציא את הפוקימון של סינת'יה שיעזור לנו אז צא" אני אומר ומשליך את הפוקדור ולאחר שהפוקימון יוצא אני ממהר להכנס למערה.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

5. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    בר
    *שעה-???
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-???
    אתה אומר לברנדון שפה הטעות שלו ומחייך. אתה אומר להונצ'קרוו להשתמש בקבר אבן. הונצ'קרוו שולח קוץ שחור לעבר התקרה, והקוץ מפיל אבנים שלוכדות את קראסל בתוכם ופוגעות בו קשה. קראסל לא צמליח להשתחרר בגלל קונכייתו. ברנדון אומר:"קראסל, ריסוק קונכיה!" וקראסל מתאמץ, ואז מרסק את קונכיית האבן הענקית שעוטפת אותו. ברנדון אומר:"רק שתדע, בר, מתקפת ריסוק קונכיה היא מתקפה שבה פוקימון מרסק את הקונכיה שלו. כשהוא חוזר לפוקדור הקונכיה מופיעה מחדש. כשהוא מרסק את הקנוכיה הוא נהיה יותר פגיע למתקפות, אך יותר מהיר". מיד לאחר מכן, ללא הקונכיה הכבדה קראסל משתחל בקלות ובמהירות בין האבנים. ברנדון אומר:"קראסל, מספרי אקס!" וקראסל מאדים את צבתוטיו, רץ לעבר הונצ'קרוו וחובט בו כשידיו מוצלבות, משאיר לו נזק רגיל.
    מצב חיים שלך:
    הונצ'קרוו-4/10 קראסל מעט יותר
    מה תעשה?

נועם
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
    אתה אומר שזה הולך להיות קרב מעניין. אתה מוציא את פריז ולוקאריו ואומר להם מה לעשות. פריז טוען ליד ידו אנרגיה קפואה ושולח קרן קרח קפואה שפוגעת קל במגמורטר ורגיל בגלייד. לאחר מכן אתה אומר ש"זה הזמן להתפתחות מגה" ומביא ללוקאריו את הלוקאריונייט. לאחר מכן אתה מזנק לאוויר ולוחץ על הכפתור בצמיד הקישור. מצמיד הקישור יוצאות קרני אור סגולות שפוגעות בלוקאריו ומשנות אותו. הם מגדילות את ה'דברים הדמויי נקניקיה שיש לו מתחת לאוזניים' שלו, ומציאים לו שובלים מהידיים הוא מקבל גם צבע אדום. *לוקאריו התפתח מגה לקרב!*. לאחר מכן היריבים שלך מחייכים ואומרים:"מגמורטר, גלייד, התפתחות מגה!" הם זורקים אליהם שתי אבנים אדומות כמו 3 אבני המגה הרגילות שהפרופ' נתן לך, ונותנים אותם למגמורטר וגלייד. לאחר מכן הם לוחצים על כפתור בשעון שלהם. מיד מכל שעון יוצא רובה קטן שיורה קרן אדומה לעבר הפוקימונים. "זה הגאדג'ט החדש שפיתח פרופ' סיקאמור! הפוק-קלוק! גם שעון, גם יכול לתפוס פוקדורים, גם יכול להוציא ולהחזיר פוקימון וגם לפתח מגה, הכל בלחיצת כפתור אחת! סוכנים שסיימו את משימתם הראשונה ויש להם הולו-קאסטר זכאים להתקשר דרך ההולו-קאסטר לסיקאמור ולבקשה פוק-קלוק!" אומר השופט ומלהיב את כל הקהל, שחלק ממנו שולף הולו-קאסטרים ומתקשרים לסיקאמור, נאבקים על הקו שיחה איתו. בינתיים למגמורטר יוצאת עוד להבה מקצה הראש והטפרים הלבנים ליד התותחים שלו הופכים לטילים קטנים. גךייד גדל ומפתח שרירים, וגורם לקצה ידיו להיראות יותר כמו אגרופים. (אתה יכול לפתח גם את פריז באותו התהליך שפיתחת-מגה את לוקאריו רק במקום הלוקאריונייט תוציא אבן מגה רגילה. יש לך 3 אבני מגה מה שאומר שאתה יוכל בו זמנית לפתח שלושה פוקימונים שלך שכשירים להתפתחות מגה, את לוקאריו ובהמשך גם את מון). מגה-לוקאריו רץ לעבר מגה-מגמורטר וחובט בו קשות מכל הכיוונים, לא שם לב להגנותיו. בעליו של מגמורטר אומר:"מגה-מגמורטר, להביור!" ומגה-מגמורטר שולח להביור אש עוצמתי לעבר מגה לוקאריו, פוגע בו קשה. אתה פוגע במגה-מגמורטר רגיל. הסוכן השני אומר:"גלייד, שבירת לבנים על רג'אייס!" וגלייד רץ לעבר רג'אייס כשאגרופו פתוח וזוהר, נותן לו מכה איתו ופוגע בו קשה.
    מצב חיים שלך:
    מגה-לוקאריו-8/12 (מגה-גלייד ומגה-מגמורטר יותר)
    רג'אייס-10/14 (מגה-גלייד אותו דבר, מגה-מגמורטר פחות)
    מה תעשה?

אנדי
    *1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה
    *שעה-ערב
    *כסף-9,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-נימבאסה, יונובה
    *gps-נימבאסה, יונובה
    אתה אומר לבליצל שאתה לא מסכים להפסיד עכשיו ושישתמש בניצוץ לכל מקום שאליו ברווירי פונה. אתה אומר לעצמך שממש עוד קצת ותוכל לקבל את ביצי הראלטס והסנוראנטית. בליצל רץ לעבר ברווירי, מקיף עצמו בניצוצות ורץ במהירות לעבר ברווירי, פוגע בו קשה מאוד ומעלף אותו. המנחה אומר:"ויש לנו מנצח! אנדי מנצח את לוקאס וזוכה בטורניר נימבאסה! קודם כל הפרס הכספי! אנדי זוכה ב3,000 פ"ד! המון כסף שהוא יוכל להשתמש בו לכל מיני מטרות שהוא יבחר! אנדי גם זוכה בפרסי הפוקימונים שלנו! שתי ביצים, של ראלטס זכר וסנוראנט נקבה, יחד עם שתי אבני שחר מחכים לאנדי בחדר הפרסים שלנו, מאחורי הקלעים! בנוסף, אנדי זוכה גם בזה!" הוא אומר ומניף גביע זהב נוצץ, שעליו יש פסים של אבני חן טורקיזיות יפות ומעונים טורקיזים יפים. בנוסף לגביע יש שתי ידיות מוזהבות מעוטרות ברצועות בד צבעוניות. בתוך הגביע אתה רוה מספר קופסאות ומתנות שאתה אומר שתפתח אחר כך. ליד הגביע אתה רואה על דוכן המנחה גם שש מדליות מוזהבות. "זהו הפרס הרשמי על הזכייה! הגביע היוקרתי של טורניר נימבאסה שלנו, שמיוצר מזהב ואבני חן היישר ממכרות קליי בדריפטוויל ורצועות בד שרק נתפרו ונארגו במפעלים בווירבאנק והובאו לפה! זהו הגביע הכי יוקרתי שיוצר לזכייה בטורניר עד היום! ואנדי זוכה בו, יחד עם מגוון אריזות המכילות הפתעות שונות. בנוסף, אנדי וכל אחד מחמשת הפוקימונים שלו שהשתתפו בטורניר יקבלו מדליית זהב מעוטרת כזכר לניצחון זה". אתה מוציא את היפאודון, לאקסיו, אבומסנוו, באדו ובליצל והמנחה מעניק לך ולחמישתם מדליות. "בנוסף, גם למקום שני מגיעים פרסים!" אומר המנחה ומניח על השולחן קופסה כסופה עם חלון זכוכית על המכסה שלה. הקופסה נעולה, משובצת ביהלומים ומחוברים אליה מאגדות של סרטים צבעוניים. "זוהי קופסת הפרס למקום השני. חוץ מהקופסה עצמה, שהיא יוקרתית במיוחד ומשובצת בילהומים היקים של קליי ובכסף הצלול והקר שמופק במרכז הר ריברסאל, הקופסה מלאה בכל מיני פרסים קטנים שאני מאמין שיעזרו ללוקאס ויזכירו לו את הישגו. בנוסף, לוקאס זוכה ב1,500 פ"ד ובמארז הפוקימונים הכסוף, שמכיל ביצי וולפיקס וסידוט בצירוף לאבני עלה ואש, למען הנאה מוחלטת איתם. מקווה שנהניתם!" המנחה אומר והקהל מריע לך וללוקאס. אתם הולכים למאחורי הקלעים, לחדר הפרסים ומוצאים שם שתי אריזות, אחת זהובה ואחת כסופה. אתם פותחים אותה ומוצאים את הביצים שכל אחד מכם קיבל. אתם מכניסים אותם לקפסולות האינקובטור שחיכו לכם על השולחן ומניחים אותם בתוך התיק שלכם. בנוסף כל אחד מכן לוקח את שתי האבנים ומניח אותם עם שאר חפציו. לוקאס אומר:"מה כדאי לעשות עכשיו? אני מציע לחזור לחדר בבסיס ולבדוק מה יש בקופסת הכסף שלי וגביע המוזהב שלך. ובנוסף לשמור את הגביע והקופסה בחדר להתהדרות. היית נהדר אנדי. אני כבר מחכה להילחם בך שוב פעם עם הפוקימונים החדשים!".
    מה תעשה?

מתן
    *תודה על הברכה מראש חח
    *אתה בקושי סיימת את המשימה הראשונה בצוות. מה אתה רוצה? קרב כפול מול ארקאוס וג'נסקט? בלי אפשרות לתפיסה? תחכה קצת ועם הזמו תילחם בסגנים של צוות רמפא''ג, במפקד מחוז נלחמת כבר ואולי תגיע למאמנים יותר גדולים. אתה תפסיד פשוט מאוד למי שיצליח לנצח אותך. אבל בגלל שלא כיף להפסיד כל הזמן אני לא ידביק לך קרב קשה על ההתחלה... תצפה לקרב סגן בסוף המשימה הזאת.
    *במהלך איוונט
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-אוליביין, ג'וטו
    אתה משתגר עם לין לאטרנה ומחפש את ביתו של אוק. אתה מוצא בדרום העיר דירה שלידה יש שלט-"אוק". אתה דופק בדלת ופותח אותה לא אחד מאשר פרופסור אוק המפורסם! הוא אומר:"היי, אני פרופסור אוק. בטח אתם מי שסיקאמור הזמין. כנסו בבקשה". אתם נכנסים ורואים את סיקאמור יושב על ספה מפוארת משמאלכם. הוא אומר:"מזל טוב אייס ולין! סיימתם את המשימה! בתור פרס, אני רוצה להביא לכל אחד מכם פקטק. הפקטקים הם סוג מיוחד של פוקימונים שחי במחוז מוצ'ונה הממוקם רחוק בצפון, הרבה צפונית לקאלוס. הקולגה שלי ממוצ'ונה, פרופ' פאלם, הביא לי שני פקטקים שהם נדירים אפילו במוצ'ונה. קוראים להם לבארזר וויבור. אני רוצה שאייס יקבל את לבארזר ולין את וויבור. בהצלחה!" אומרים לכם אוק וסיקאמור ואתם עוזבים את החדר.
    ~~ברגע זה חזרת לאיפה שהיית לפני האיוונט, שזה בתוך משימה בקרב מול מגנמייט בתחנת הכוח. אתה השתמשת בדונפאן. תמצא את התגובה האחרונה שלי, תגיב לה ואני אמשיך לך.
    מה תעשה?

שחר
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    אתה אומר לצ'רמנדר שתיכנסו, אל לא לפני שתוציא את הפוקימון שהביאה סינתיה. מהפוקדור יוצא נחש ים חצי צבעוני וחצי בצבע שמנת. זהו מיילוטיק. אתה נכנס לחדר עם צ'רמנדר ומיילוטיק ורואה צ'ריזרד כועס ומשתולל.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה

שחר
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    אתה אומר לצ'רמנדר שתיכנסו, אל לא לפני שתוציא את הפוקימון שהביאה סינתיה. מהפוקדור יוצא נחש ים חצי צבעוני וחצי בצבע שמנת. זהו מיילוטיק. אתה נכנס לחדר עם צ'רמנדר ומיילוטיק ורואה צ'ריזרד כועס ומשתולל.
    מה תעשה?
    "צ'רמנדר אתה חושב שאתה יכול להתמצודד אם זה טוב בכל מקרה צא עליו במסך עשן ומיילוטיק משאבת הידרו עכשיו צאו" אני אומר ומחכה שצ'רמנדר יעוור אותו ומיילוטיק תתקוף.

7. blue To My Bones
    נועם
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
    אתה אומר שזה הולך להיות קרב מעניין. אתה מוציא את פריז ולוקאריו ואומר להם מה לעשות. פריז טוען ליד ידו אנרגיה קפואה ושולח קרן קרח קפואה שפוגעת קל במגמורטר ורגיל בגלייד. לאחר מכן אתה אומר ש"זה הזמן להתפתחות מגה" ומביא ללוקאריו את הלוקאריונייט. לאחר מכן אתה מזנק לאוויר ולוחץ על הכפתור בצמיד הקישור. מצמיד הקישור יוצאות קרני אור סגולות שפוגעות בלוקאריו ומשנות אותו. הם מגדילות את ה'דברים הדמויי נקניקיה שיש לו מתחת לאוזניים' שלו, ומציאים לו שובלים מהידיים הוא מקבל גם צבע אדום. *לוקאריו התפתח מגה לקרב!*. לאחר מכן היריבים שלך מחייכים ואומרים:"מגמורטר, גלייד, התפתחות מגה!" הם זורקים אליהם שתי אבנים אדומות כמו 3 אבני המגה הרגילות שהפרופ' נתן לך, ונותנים אותם למגמורטר וגלייד. לאחר מכן הם לוחצים על כפתור בשעון שלהם. מיד מכל שעון יוצא רובה קטן שיורה קרן אדומה לעבר הפוקימונים. "זה הגאדג'ט החדש שפיתח פרופ' סיקאמור! הפוק-קלוק! גם שעון, גם יכול לתפוס פוקדורים, גם יכול להוציא ולהחזיר פוקימון וגם לפתח מגה, הכל בלחיצת כפתור אחת! סוכנים שסיימו את משימתם הראשונה ויש להם הולו-קאסטר זכאים להתקשר דרך ההולו-קאסטר לסיקאמור ולבקשה פוק-קלוק!" אומר השופט ומלהיב את כל הקהל, שחלק ממנו שולף הולו-קאסטרים ומתקשרים לסיקאמור, נאבקים על הקו שיחה איתו. בינתיים למגמורטר יוצאת עוד להבה מקצה הראש והטפרים הלבנים ליד התותחים שלו הופכים לטילים קטנים. גךייד גדל ומפתח שרירים, וגורם לקצה ידיו להיראות יותר כמו אגרופים. (אתה יכול לפתח גם את פריז באותו התהליך שפיתחת-מגה את לוקאריו רק במקום הלוקאריונייט תוציא אבן מגה רגילה. יש לך 3 אבני מגה מה שאומר שאתה יוכל בו זמנית לפתח שלושה פוקימונים שלך שכשירים להתפתחות מגה, את לוקאריו ובהמשך גם את מון). מגה-לוקאריו רץ לעבר מגה-מגמורטר וחובט בו קשות מכל הכיוונים, לא שם לב להגנותיו. בעליו של מגמורטר אומר:"מגה-מגמורטר, להביור!" ומגה-מגמורטר שולח להביור אש עוצמתי לעבר מגה לוקאריו, פוגע בו קשה. אתה פוגע במגה-מגמורטר רגיל. הסוכן השני אומר:"גלייד, שבירת לבנים על רג'אייס!" וגלייד רץ לעבר רג'אייס כשאגרופו פתוח וזוהר, נותן לו מכה איתו ופוגע בו קשה.
    מצב חיים שלך:
    מגה-לוקאריו-8/12 (מגה-גלייד ומגה-מגמורטר יותר)
    רג'אייס-10/14 (מגה-גלייד אותו דבר, מגה-מגמורטר פחות)
    מה תעשה?
    "יודע מה,פריז? תתפתח גם אתה! תפוס!" אומר ואזרוק אבן מגה לעבר פריז. "זמן למגה מוד!מגה-פריז תשתמש בריסוק אבנים!מגה לוקאריו,תשתמש בתותח הבזק וכדור הילה."

8. TBM
    [b][color="silver"]
    מתן
    *במהלך משימה
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps- תחנת הכוח, קנטו
    אתה מוציא את דונפאן ואומר לו מה לעשות. דונפאן מתחפר באדמה, ואז יוצא תוך כדי גלגול ופוגע במגנמייט קשה מאוד. לאחר מכן דונפאן מתגלגל במהירות לעבר מגנמייט ופוגע בו באופן בינוני. לאחר מכן מגנמייט שולח בום על-קולי לעבר דונפאן, שעושה כמובקשך ומתחמק עם גלגול. בינתיים אתה רואה שלין נלחמת עם קנדל ומיסטי נלחמת עם פוקימון דמוי צב ים עם קרן. אתה שומע אותה אומרת:"לאפראס, קרן קרח!" ומבין שקוראים לו לאפראס.
    מצב חיים שלך:
    דונפאן-10/10 (מגנמייט הרבה פחות)
    מה תעשה?
    פוקימונים חדשים שהתגלו:
    Spoiler ספוילר
    "לפרס הא."אני אומר ומחייך, "נחמד לראות פוקימון כזה חזק לצידי."אני אומר.
    "טוב, תשתמשי בגלגול חופר ולאחר מכן בגלגול."אני אומר בנחישות.

9. היזהרו מחיקויים!
    שחר
    *צ'רמנדר לא יודע מסך עשן אבל לא משנה, נזרום...
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    אתה ואמר לצ'רמנדר ומיילוטיק מה לעשות. צ'רמנדר מנסה לפי בקשתך ויורה מפיו הרבה מאוד עשן שחור שממלא את המערה בעשן. אפשר לראות רק את להבות הזנב של צ'ריזרד וצ'רמנדר.*מזל טוב! צ'רמנדר למד מסך עשן!!!* מיילוטיק יורה מפיו זרנוק מים עצום וענקי שפוגע קשה מאוד בצ'ריזרד. לאחר מכן צ'ריזרד ממריא לאוויר כשכנפו זוהרת, ויורד כלפי מטה, חובט בצ'רמנדר ומסב לו נזק בינוני.
    מצב חיים שלך:
    צ'רמנדר-7/10(צ'ריזרד פחות), מיילוטיק-10/10(צ'ריזרד הרבה פחות)
    מה תעשה?

נועם
    *אם אתה רוצה שהמתקפות יפגעו במי שאתה בוחר ולא במי שאני בוחר תגיד במי אתה רוצה שהם יפגעו.
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
    אתה זורק גם לעבר פריז אבן מגה ולוחץ על הכפתור בצמיד. מהצמיד יוצא אור סגול, והאור פוגע בפריז ומשנה אותו. הוא מרחף מעל שתי רגלי הקרח שלו טובכל יד יש לו 6 אצבעות במקום 3. אתה אומר למגה-פריז ומגה-לוקאריו מה לעשות. פריז גורם לכל 6 האצבעות של אחת מידיו לזהור והאצבעות מסתובבות במהירות, כמו מקדחה. פריז ניגש למגמורטר ופוגע בו עם מקדחת האצבעות הזוהרות, משאיר לו נזק רגיל. לאחר מכן לוקאריו טוען בין ידיו כדור אור לבן והוא שולח אותו לעבר גלייד. הכדור פוגע בגלייד ויוצר הבזק עוצמתי שמעוור זמנית את גלייד ומגמורטר. בינתיים לוקאריו שולח שני כדורים מאי אנרגיה וכחולים לעבר מגמורטר, פוגע בו קשה מאוד. מגמורטר כבר חלש מאוד. גלייד נפגע מהמתקפה והעיוורון ביחד בינוני. הסוכנים אומרים:"מגמורטר, פיצוץ אש על רג'אייס! גלייד, הלם על חושי על לוקאריו!". מגמורטר שולח להביור שמתפצל לחמישה להביורים עוצמתיים שדהורים כולם לעבר פריז ופוגעים בו, משאירים לו נזק קשה. לאחר מכן גלייד זוהר בוורוד, גורם להרבה כדורים כסופים להופיע מסביב ללוקאריו. הוא עושה תנועה עם אגרופו הגדול ושולח את כל הכדורים בפיצוצים סגולים לעבר לוקאריו, פוגע בו קשה.
    מצב חיים שלך:
    לוקאריו-4/12(מגמורטר פחות, גלייד יותר), פריז-8/16(מגמורטר הרבה פחות, גלייד אותו דבר)
    מה תעשה?

מתן
    *במהלך משימה
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps- תחנת הכוח, קנטו
    אתה מסתכל על לאפראס, מחייך ואומר שנחמד לראות פוקימון כזה לצידך. לאחר מכן אתה אומר לדונפאן מה לעשות. דונפאן מתחפר באדמה, ואז יוצא החוצה בגלגול, פוגע במגנמייט ומעלף אותו. בינתיים אתה רואה שגם מיסטי ולין הספיקו לעלף את המגנמייט שעמד מולם. מיסטי אומרת:"יפה מאוד שניכם. אתם יותר מוכשרים ממה שחשבתי. עכשיו בוא נמשיך הלאה" היא אומרת ואתם ממשיכים אל מעמקי תחנת הכוח. כשאתם מגיעים לקצה, אתם רואים מראה מפחיד ומופלא: כל אחד משני צוותי החיפוש האחרים נלחמים בקרב כפול מול חיילי רוקט-רמפא"ג, וביניהם עומדת הסגנית אריאנה שאותה ראיתם בסינאבאר. אתה שומע שוב את סיקאמור בראשך:"שלום שוב אייס! דיברתי עם ברנדון והוא רוצה שתנצח את אריאנה ותכריח אותה לשחרר את זאפדוס. לאחר מכן תתפוס אותו". אומר לך הפרופסור. מיסטי בדיוק הולכת לצד ונלחמת מול שלושה חיילי רוקט-רמפא"ג. אתה חושב בהתחלה שזאפדוס מזין את תחנת הכוח, אך אז אתה רואה שהוא שואב מהתחנה חשמל! תוך כחצי שעה התחנה תתרוקן מחשמל. נשארתם אתה ולין מול אריאנה וחייל של רוקט-רמפא"ג שהופיע לידה. היא אומרת:"נו, נו, תראו מי חזר. באתם לקרב חוזר? כי הפעם אני בכוננות מלאה ואני לא מתכוונת להפסיד!" היא אומרת.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

10. blue To My Bones
    נועם
    *אם אתה רוצה שהמתקפות יפגעו במי שאתה בוחר ולא במי שאני בוחר תגיד במי אתה רוצה שהם יפגעו.
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
    אתה זורק גם לעבר פריז אבן מגה ולוחץ על הכפתור בצמיד. מהצמיד יוצא אור סגול, והאור פוגע בפריז ומשנה אותו. הוא מרחף מעל שתי רגלי הקרח שלו טובכל יד יש לו 6 אצבעות במקום 3. אתה אומר למגה-פריז ומגה-לוקאריו מה לעשות. פריז גורם לכל 6 האצבעות של אחת מידיו לזהור והאצבעות מסתובבות במהירות, כמו מקדחה. פריז ניגש למגמורטר ופוגע בו עם מקדחת האצבעות הזוהרות, משאיר לו נזק רגיל. לאחר מכן לוקאריו טוען בין ידיו כדור אור לבן והוא שולח אותו לעבר גלייד. הכדור פוגע בגלייד ויוצר הבזק עוצמתי שמעוור זמנית את גלייד ומגמורטר. בינתיים לוקאריו שולח שני כדורים מאי אנרגיה וכחולים לעבר מגמורטר, פוגע בו קשה מאוד. מגמורטר כבר חלש מאוד. גלייד נפגע מהמתקפה והעיוורון ביחד בינוני. הסוכנים אומרים:"מגמורטר, פיצוץ אש על רג'אייס! גלייד, הלם על חושי על לוקאריו!". מגמורטר שולח להביור שמתפצל לחמישה להביורים עוצמתיים שדהורים כולם לעבר פריז ופוגעים בו, משאירים לו נזק קשה. לאחר מכן גלייד זוהר בוורוד, גורם להרבה כדורים כסופים להופיע מסביב ללוקאריו. הוא עושה תנועה עם אגרופו הגדול ושולח את כל הכדורים בפיצוצים סגולים לעבר לוקאריו, פוגע בו קשה.
    מצב חיים שלך:
    לוקאריו-4/12(מגמורטר פחות, גלייד יותר), פריז-8/16(מגמורטר הרבה פחות, גלייד אותו דבר)
    מה תעשה?
    "לא,לוקאריו! פריז!" אני אומר בכאב. 'אני חייב לעשות משהו,אחרת אני אפסיד מהר יותר ממה שחשבתי. אני חייב להתחזק. תזכור,טורי. תזכור מה השופט אמר בתחילת הקרב-הרבה זמן לא קרה מקרה שבו פוקימונים של טירון הגיעו לפוקימונים של בכירים. תחשוב טורי! אתה האסטרטג מספר 1 של צוות אג'נטרה!קדימה!' אחשוב בנחישות.
    "בוא נעשה את זה!פריז,לוקאריו!" אפנה אליהם. "אני יודע שנראה שאתם כבר תשושים,אבל תזכרו שאני אתכם בזה-בכל המובנים,ואני צריך אותכם עכשיו יותר מאי פעם. עכשיו תקשיבו,זה מה שנעשה..." אומר להם ואמשיל בקרב. "לוקאריו,קפוץ באוויר!פריז תשתמש בקרן קרח כדי להקפיא את כל הזירה וגם קצת על הרגליים של לוקאריו כדי ליצור לו מחליקיים! עכשיו,תקיפו אותם ותשלבו את תותח החשמול עם כדורי ההילה! תנו כל מה שישי לכם!אתם יכולים!צאו!"

11. משתמש מנוסה
    שחר
    *צ'רמנדר לא יודע מסך עשן אבל לא משנה, נזרום...
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    אתה ואמר לצ'רמנדר ומיילוטיק מה לעשות. צ'רמנדר מנסה לפי בקשתך ויורה מפיו הרבה מאוד עשן שחור שממלא את המערה בעשן. אפשר לראות רק את להבות הזנב של צ'ריזרד וצ'רמנדר.*מזל טוב! צ'רמנדר למד מסך עשן!!!* מיילוטיק יורה מפיו זרנוק מים עצום וענקי שפוגע קשה מאוד בצ'ריזרד. לאחר מכן צ'ריזרד ממריא לאוויר כשכנפו זוהרת, ויורד כלפי מטה, חובט בצ'רמנדר ומסב לו נזק בינוני.
    מצב חיים שלך:
    צ'רמנדר-7/10(צ'ריזרד פחות), מיילוטיק-10/10(צ'ריזרד הרבה פחות)
    מה תעשה?
    אופס חחחח
    ----------
    "אוקיי מילוטייק אותו דבר צ'רמנדר עכשיו תקוף בשריטה." אני אומר ומחכה שיבצעו.

12. TBM
    [b][color="royalblue"]

מתן
    *במהלך משימה
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps- תחנת הכוח, קנטו
    אתה מסתכל על לאפראס, מחייך ואומר שנחמד לראות פוקימון כזה לצידך. לאחר מכן אתה אומר לדונפאן מה לעשות. דונפאן מתחפר באדמה, ואז יוצא החוצה בגלגול, פוגע במגנמייט ומעלף אותו. בינתיים אתה רואה שגם מיסטי ולין הספיקו לעלף את המגנמייט שעמד מולם. מיסטי אומרת:"יפה מאוד שניכם. אתם יותר מוכשרים ממה שחשבתי. עכשיו בוא נמשיך הלאה" היא אומרת ואתם ממשיכים אל מעמקי תחנת הכוח. כשאתם מגיעים לקצה, אתם רואים מראה מפחיד ומופלא: כל אחד משני צוותי החיפוש האחרים נלחמים בקרב כפול מול חיילי רוקט-רמפא"ג, וביניהם עומדת הסגנית אריאנה שאותה ראיתם בסינאבאר. אתה שומע שוב את סיקאמור בראשך:"שלום שוב אייס! דיברתי עם ברנדון והוא רוצה שתנצח את אריאנה ותכריח אותה לשחרר את זאפדוס. לאחר מכן תתפוס אותו". אומר לך הפרופסור. מיסטי בדיוק הולכת לצד ונלחמת מול שלושה חיילי רוקט-רמפא"ג. אתה חושב בהתחלה שזאפדוס מזין את תחנת הכוח, אך אז אתה רואה שהוא שואב מהתחנה חשמל! תוך כחצי שעה התחנה תתרוקן מחשמל. נשארתם אתה ולין מול אריאנה וחייל של רוקט-רמפא"ג שהופיע לידה. היא אומרת:"נו, נו, תראו מי חזר. באתם לקרב חוזר? כי הפעם אני בכוננות מלאה ואני לא מתכוונת להפסיד!" היא אומרת.
    מה תעשה?
    "אם את כל כך בטוחה בעצמך , אם אנחנו ננצח את תשחררי את זאפדוס."אני אומר לה ומחכה לראות אם איזה פוקימון היא תילחם.

13. משתמש מנוסה
    שם: צ'רמנדר
    שם: צ'רמנדר
    שם במשחק: גייק ווטסון
    רקע: הוריו מתו שהוא היה תינוק ,אומץ על ידיי איכרים עניים שגידלו וטיפלו בו
    כאשר גדל גילה שההורים שאימצו אותו ידעו מה קרה להוריו , אמו מתה מהתקף לב כאשר היא ראתה את בעלה
    נאכל על ידי ציפור גדולה מאוד (פירו ,אך ג'ייק לא ידע שזה פירו) שהיה לה מאמן ,המאמן היה מצוות רמפא''ג , מאז שנא את כל אנשי צוות רמפא''ג ונהיה לו טראומה מציפורים גדולות
    תיאור: שיער חום ארוך ,עיניים כחולות ,חולצה ומכנס אדומים (כמו של רד....) גובה : מטר חמישים ונעליים כחולות
    אופי: תכונות טובות: דאגן ,חכם , חברותי תכונות רעות : טראומה מציפורים גדולות , פזיז ,חשדן
    פוקימון התחלתי:
    דרגה א: ראלטס ,סקורפי
    דרגה ב': לרבסטה (וולקרונה)
    חפצים:לא לגעת
    דרגה:לא לגעת
    פוקימונים:לא לגעת
    שותף:כן
    אם כן:
    שם השותפה:נועה אֵייס
    תיאור השותפה: שיער שחור חלק ,עיניים חומות ,חולצה כחולה ,מכנס תכול ,נעליים אדומות
    הערות/הארות:חבריי ילדות טובים
    נערך לאחרונה על ידי charmanderthe1, 10-12-2013 בשעה 10:30 AM

14. היזהרו מחיקויים!
    *שלום! סוף סוף סיימתי עם כל התיקונים ואני מוכן להמשיך את המשחק!
    *אני מזכיר, האיוונט הבא יתחיל ב13/12. פרטים ייחשפו בהמשך...
    *חשוב מאוד! לקראת אחד האיוונטים הקרובים כל שחקן (פרט לשחר ואנדי) צריך לשלוח לי בה"פ שם של פוקימון שעונה על כל הקריטריונים הבאים:
    1. הוא לא התחלתי במ"ת (התחלתי במשחקי הוידאו של פוקימון מותר)
    2. הוא לא איווי (או התפתחויותיו)
    3. הוא לא מתפתח לפסאודו-אגדי (גיבל, לרביטר, בלדום וכו' אסורים)
    4. הוא לא אקסיו (או התפתחויותיו)
    5. הוא לא אגדי באף אחת מהקבוצות (הקבוצות מופיעות בתגובה הראשונה במ"ת)
    6. הוא התפתחות ראשונה (זה אומר שהוא לא התפתח מאף אחד)
    זה חשוב מאוד!!! כל מי שלא ישלח לי את הפוקימון עד סוף החודש הזה לא יוכל להשתתף באיוונט וחבל!

*בהצלחה!!!

נועם
    *וואו. אתה כותב תגובות ממש ממש ארוכות בשביל שחקן. ברצינות שאני כבר לא יודע מה לתת לך בתור פרס... קבל בתור פרס פוקימון תינוק(האפיני,בונסלי,מיים ג'וניור,איגליבאף,קלפה,טוגפי,פיצ'ו) לבחירתך.
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,750 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
    אתה אומר לעצמך שאתה חייב לעשות משהו, אחרת תפסיד מהר יותר ממה שחשבת. אתה נזכר במילותיו של השופט, שהרבה זמן לא קרה מקרה שפוקימוניו של טירון השתוו ברמה לפוקימוניו של בכירים. לפתע עולה בך רעיון. אתה אומר למגה לוקאריו ומגה פריז מה לעשות. לוקאריו קופץ לאוויר, בעוד פריז שולח משתים עשרה האצבעות בשתי ידיו קרניים תכולות וקפואות שמקפיאות את הזירה וגם קצת את הרגליים של לוקאריו. מגמורטר עשוי מאש ולכן הקרח מתחתיו נמס, בעוד גלייד מסתבך ונופל על הקרח, נפגע קל מהנפילה. פריז מרחף מעל הקרח ולוקאריו מחליק לעבר יריביו. לפתע לוקאריו משתכפל בפתאומיות הרבה מאוד פעמים וגורם לכ-20 מגה-לוקאריו להופיע. *מזל טוב! לוקאריו למד צוות כפול!!!*. כל הלוקאריוים ופריז מקיפים את מגמורטר וגלייד. פריז שולח כדורי חשמל גדולים שפוגעים במגמורטר ומעלפים אותו, בעוד כל שכפולי הלוקאריו טוענים כדורים כחולים מלאים באנרגייה, שולחים אותם לעבר גלייד ומעלפים אותו במהירות. כל הקהל מריע לך ושני הסוכנים מחזירים את גלייד ומגמורטר לכדוריהם בהשפלה. המנחה אומר:"והמנצח בקרב האימון הוא טורי!!! בתור פרס הוא יקבל 250 פ"ד ופוקימון לבחירתו!" הוא אומר ולידו מופיע מסך עם תמונות של הפוקימונים הבאים:האפיני, בונסלי, מיים ג'וניור, איגליבאף, קלפה, טוגפי, פיצ'ו.
    מה תעשה?

שחר
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    אתה אומר לצ'רמנדר ומיילוטיק מה לעשות. צ'רמנדר רץ לעבר צ'ריזרד ושורט אותו עם ידו, משאיר לו נזק קל. לאחר מכן מיילוטיק יורה זרנוק מים ענק לעבר צ'ריזרד, פוגע בו קשה ומעלף אותו. מיד לאחר מכן מאחוריך מגיע פוקדור שנוגע בצ'ריזרד ותופס אותו. אתה רואה את פרופסור סיקאמור בכבודו ובעצמו. הוא מזהה את המבט התמוה בעיניך ואומר:"שלום לך, תומאס. אתה בטח שואל את עצמך איך הגעתי הנה. אז הנה התשובה- מסתבר שיש שני פוקימונים ממחוז קאלוס שביחד יכולים ליצור שער בין מימדי שיחבר לעולמו של פאלקיה" הוא אומר ומוציא מהפוקדור יצור גדול וסגול עם מקור ומין עטלף ענקי מעופף עם אוזניים ענקיות. "אלו הם מלאמאר ונויוורן, שני הפוקימונים. כדי שתוכל לחזור לפה תמיד, אני אעזור לך קצת. לג'ייק כבר יש אינקאי שמתפתח למלאמאר. תמסור לו שאינקאי יתפתח בעוד 7 קרבות לפחתו שבהם הוא ישתתף כאשר ג'ייק יעמוד על הראש. פאנצ'אם שלך יתפתח בעוד שבע קרבות לפחות אם יש ברשותך פוקימון מסוג אופל. אם אין לך אני ממליץ לך לתפוס. כדי שתוכל לחזור למימד הזה אני אביא לך גם נויבאט, שמתפתח אחרי 8 קרבות לנויוורן. ביחד כשנויבאט ואינקאי יתפתחו, תוכל לחזור לפה. בקשר לאבני המגה, לצ'ריזרד יש 2 אבני מגה. אחת היא הצ'ריזרדנייט Y, שהיא ברשותי ואני מביא לך אותה, והשנייה נמצאת פה בקרע המרחבי" סיקאמור אומר ונותן לך אבן אדומה עם עננה כתומה. מיד לאחר מכן מגיע ג'ייק כשבידו אבן עגולה שחורה עם עננה כחולה. "וזה הצ'ריזרדנייט X" אומר הפרופסור. "תומאס, אני רואה בך כישרון. קח את הפוקדור הזה ותתפוס את פאלקיה" הוא אומר ומביא לך כדור אדום יפה וגדול." לפני שאתם ממשיכים, ברכותיי, תומאס וג'ייק! השלמתם את המשימה שלכם! כפרס אני אביא לכם שני פוקימונים שהוצאו ממאובנים. הם נקראים ארצ'ן וטירטוגה. ארצ'ן הוא ציפור עתיקה וטירטוגה הוא צב עתיק. תחליט ביניכם מי יקבל את מי. קדימה, תומאס, לכו! פאלקיה מחכה לך!" אומר סיקאמור.
    מה תעשה?

מתן
    *במהלך משימה
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps- תחנת הכוח, קנטו
    אתה אומר לה שאם היא כל כך בטוחה בעצמה בואו תעשו עסקה- אם אתם תנצחו היא תשחרר את זאפדוס. אריאנה שואלת:"ואם תפסידו?" לין אומרת:"אנחנו נעזוב את תחנת הכוח וניתן לך להמשיך בשלך". אריאנה כמעט מאשרת ואתם שומעים מאחור צעקה:":תיקון קטן, אריאנה!". אתם מגלים שבא ומתקרב אליכם לא אחר מאשר סיקאמור, רכוב על ארטיקונו. ומולטרס לידו. "אם ננצח, תביאי לי את זאפדוס!" אריאנה אומרת:"או, זה כבר נהיה יותר מעניין... גם אני מתקנת- אם אני מנצחת, החבר החכמולוג שלכם פה מביא לי את ארטיקונו ומלוטרס. מוסכם?" היא שואלת. "מוסכם" עונה סיקאמור. הוא אומר לכם:"אייס, לין, אני מאמין בכם. תנצחו אותה ותוכיחו לי שאתם טובים!" אריאנה אומרת:"אין בעיה. בוא נתחיל! זאפדוס, צא! ג'ימי, תוציא דרגונייר!" היא אומרת וזאפדוס שלה מתכונן לקרב, בעוד ג'ימי החייל מוציא נחש קטן ומרחף. "זה יהיה פוקימון אחד לכל צד. הצד הראשון שיעלף את פוקימוני היריב ינצח ויזכה בחלק השני של שלישיית הציפורים" אומר סיקאמור שלקח פיקוד על שיפוט הקרב. אריאנה מסכימה ומחכה שתוציאו פוקימונים. לין אומרת:"אמפרוס, צא! תתפתח מגה, אני מאמינה בך!" היא אמרה. אמפרוס יצא מהפוקדור ולין הביאה לו את האמפרוסייט ולחצה על צמיד הקישור. צמיד הקישור ירה קרן סגולה שפגעה באמפרוס ושינתה אותו. לאמרפוס צמחה רעמה אפורה שבה משובצים כדורים אדומים כמו בזנבו ועל זנבו הופיעו המון כדורים. כולם מחכים שתוציא פוקימון. *אם תוציא את מיוטו (בגלל שזו משימה הוא איתך) הוא יוכל להתפתח לכל אחת משתי הצורות שלו, לבחירתך.
    מה תעשה?

צ'רמנדר
    רשום! רקע יצירתי מאוד. תבחר צבע כלשהו שהוא לא של שחקן פעיל, לא שחור ולא כסוף.
    תגיב להתחלה ולפני התגובה תרשום את הצבע שבחרת.
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    *שלום! סוף סוף סיימתי עם כל התיקונים ואני מוכן להמשיך את המשחק!
    *אני מזכיר, האיוונט הבא יתחיל ב13/12. פרטים ייחשפו בהמשך...
    *חשוב מאוד! לקראת אחד האיוונטים הקרובים כל שחקן (פרט לשחר ואנדי) צריך לשלוח לי בה"פ שם של פוקימון שעונה על כל הקריטריונים הבאים:
    1. הוא לא התחלתי במ"ת (התחלתי במשחקי הוידאו של פוקימון מותר)
    2. הוא לא איווי (או התפתחויותיו)
    3. הוא לא מתפתח לפסאודו-אגדי (גיבל, לרביטר, בלדום וכו' אסורים)
    4. הוא לא אקסיו (או התפתחויותיו)
    5. הוא לא אגדי באף אחת מהקבוצות (הקבוצות מופיעות בתגובה הראשונה במ"ת)
    6. הוא התפתחות ראשונה (זה אומר שהוא לא התפתח מאף אחד)
    זה חשוב מאוד!!! כל מי שלא ישלח לי את הפוקימון עד סוף החודש הזה לא יוכל להשתתף באיוונט וחבל!

*בהצלחה!!!

שחר
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    אתה אומר לצ'רמנדר ומיילוטיק מה לעשות. צ'רמנדר רץ לעבר צ'ריזרד ושורט אותו עם ידו, משאיר לו נזק קל. לאחר מכן מיילוטיק יורה זרנוק מים ענק לעבר צ'ריזרד, פוגע בו קשה ומעלף אותו. מיד לאחר מכן מאחוריך מגיע פוקדור שנוגע בצ'ריזרד ותופס אותו. אתה רואה את פרופסור סיקאמור בכבודו ובעצמו. הוא מזהה את המבט התמוה בעיניך ואומר:"שלום לך, תומאס. אתה בטח שואל את עצמך איך הגעתי הנה. אז הנה התשובה- מסתבר שיש שני פוקימונים ממחוז קאלוס שביחד יכולים ליצור שער בין מימדי שיחבר לעולמו של פאלקיה" הוא אומר ומוציא מהפוקדור יצור גדול וסגול עם מקור ומין עטלף ענקי מעופף עם אוזניים ענקיות. "אלו הם מלאמאר ונויוורן, שני הפוקימונים. כדי שתוכל לחזור לפה תמיד, אני אעזור לך קצת. לג'ייק כבר יש אינקאי שמתפתח למלאמאר. תמסור לו שאינקאי יתפתח בעוד 7 קרבות לפחתו שבהם הוא ישתתף כאשר ג'ייק יעמוד על הראש. פאנצ'אם שלך יתפתח בעוד שבע קרבות לפחות אם יש ברשותך פוקימון מסוג אופל. אם אין לך אני ממליץ לך לתפוס. כדי שתוכל לחזור למימד הזה אני אביא לך גם נויבאט, שמתפתח אחרי 8 קרבות לנויוורן. ביחד כשנויבאט ואינקאי יתפתחו, תוכל לחזור לפה. בקשר לאבני המגה, לצ'ריזרד יש 2 אבני מגה. אחת היא הצ'ריזרדנייט y, שהיא ברשותי ואני מביא לך אותה, והשנייה נמצאת פה בקרע המרחבי" סיקאמור אומר ונותן לך אבן אדומה עם עננה כתומה. מיד לאחר מכן מגיע ג'ייק כשבידו אבן עגולה שחורה עם עננה כחולה. "וזה הצ'ריזרדנייט x" אומר הפרופסור. "תומאס, אני רואה בך כישרון. קח את הפוקדור הזה ותתפוס את פאלקיה" הוא אומר ומביא לך כדור אדום יפה וגדול." לפני שאתם ממשיכים, ברכותיי, תומאס וג'ייק! השלמתם את המשימה שלכם! כפרס אני אביא לכם שני פוקימונים שהוצאו ממאובנים. הם נקראים ארצ'ן וטירטוגה. ארצ'ן הוא ציפור עתיקה וטירטוגה הוא צב עתיק. תחליט ביניכם מי יקבל את מי. קדימה, תומאס, לכו! פאלקיה מחכה לך!" אומר סיקאמור.
    מה תעשה?
    "אני אקח את ארצ'ן עכשיו בוא צ'רמנדר פאלקיה מחכה ונראה לי שצאריזנייט x זה החפץ שאני מחפש אבל עכשיו בוא" מתחילים ללכת לכיוון פאלקיה.

עמוד 42 מתוך 62 ראשוןראשון ... 32404142434452 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •