Pokemon GO
עמוד 44 מתוך 62 ראשוןראשון ... 34424344454654 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 646 עד 660 מתוך 924
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    בר
    *PוZ אחת על השנייה זה הסמל של צוות פלזמה וR מסמל RAMPAG. לא נורא... היית קרוב מספיק.
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס (זמני)-ויולט, ג'וטו.
    *gps-ויולט, ג'וטו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר להם לעצור כי הם הורסים את המגדל. הם מסתובבים אליך ואתה רואה שהם ג'ינג'ים. הם אומרים לך:"באמת נראה לך שאכפת לנו ממך? אתה סך הכל ילד... אבל אם אתה רוצה להוכיח את עצמך, בוא נראה אותך. שנינו מולך, שניים לכל צד. ניצחת-נלך. הפסדת- ניקח לך את הפוקימונים. מוסכם, תרנגולת?" שואל אותך בעוקצנות אחד מהחיילים.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי mudkipper צפה בהודעה
    בר
    *pוz אחת על השנייה זה הסמל של צוות פלזמה וr מסמל rampag. לא נורא... היית קרוב מספיק.
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-ויולט, ג'וטו
    אתה אומר להם לעצור כי הם הורסים את המגדל. הם מסתובבים אליך ואתה רואה שהם ג'ינג'ים. הם אומרים לך:"באמת נראה לך שאכפת לנו ממך? אתה סך הכל ילד... אבל אם אתה רוצה להוכיח את עצמך, בוא נראה אותך. שנינו מולך, שניים לכל צד. ניצחת-נלך. הפסדת- ניקח לך את הפוקימונים. מוסכם, תרנגולת?" שואל אותך בעוקצנות אחד מהחיילים.
    מה תעשה?
    "אני תרנגולת" אגיד בגיחוח מזלזל
    "אתה עוד תצטער על המילים שלך, צא רג'ירוק! תראה להם מה זה תרנגולת, קאבוטו גם אתה!" אגיד והוציא את שניהם ואגיד להם להתכונן לקרב

3. משתמש מנוסה
    שם: צ'רמנדר
    צ'רמנדר
    *לא הגיעה הה"פ. פשוט תרשום בתגובה הבאה שלך, זה יהיה יותר מהיר.
    *שעה-???
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-???
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות (אסטרטגיית אלימינציה מאוד נכונה לדעתי). מסתבר שראלטס חולק מעט על דעתך, והוא מבצע את המתקפות בסדר שונה. קודם הוא משכפל את עצמו, ואז משתמש בבלבול על פוליוואג, מסב נזק קשה במקום רגיל. לאחר מכן סקורופי רץ לעבר פוליוואג הישן, מזריק אל שיניו נוזל סגול ונושך את פוליוואג, משאיר באוויר ריח חומצי, גורם לו נזק רגיל ומעלף אותו. ברנדון מחזיר את פוליוואג ואומר:"מהלך יפה מאוד מצידך ג'ייק. להיטפל אל החלש יותר היא אסטרטגיה חשובה מאוד שאני בטוח שתעזור לך בהמשך. עכשיו תורי אבל. נינקאדה, יריית בוץ על סקורופי!" הוא אומר ונינקאדה יורה מפיו זרנוק של בוץ סמיך שפוגע קשה בסקורופי, מותיר אותו חלש. לנינקאדה יורדת כמות נזק רגילה מההרעלה.
    מצב חיים שלך:
    ראלטס-4/10 (נינקאדה קצת יותר)
    סקורופי-2/10 (פוליוואג התעלף)
    מה תעשה?

-------------------------------------------------------
    אני רוצה לאיוונט צ'רמנדר (אני עוד לא סגור אל זה אבל ביינתיים) ,אני אבדוק מה פשר העיניין עם ההודעות כי שלחתי שלוש הודעות כאלה וכתוב לי שהם נשלחו
    --------------------------------------------------------------------------
    ''או קיי ראלטס הפעם זה בסדר כי הוא לא תקף אותך ,אם הוא יתקוף אותך תשתמש בצוות כפול להתחמק ,לפחות תנסה''
    ''תודה לשניכם ,עכשיו יהיה לנו יותר קל נגד נינקדה'' 'רק אני מקוה שסקורפי לא יפגע ויתעלף' אחשוב בליבי
    ''טוב ראלטס תשתמש בצוות כפול ואז בלבול על נינקדה , סקורפי ,נשיכת רעל על נינקדה'' 'חבל שאני לא יכול לתקוף בטיל סיכות בגלל מספר הפעמים הרב ,אבל נינקדה פוקימון חרק.......'אחשוב

4. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *האמת מגיע לך
    *0 ימים מהמשימה הקודמת. 3 ימים למשימה הבאה.
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,750 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
    אתה לוקח את ליטוויק לידיך ומחבק אותו. לאחר מכן אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. אתה נותן למון את האבסולייט ולוחץ על צמיד הקישור. קרן סגולה נורית אל מון והוא משנה צורה למגה-אבסול בפעם הראשונה. הלהב שעל ראשו גדל, שערו בקדמו צומח ופרוותו הלבנה עומדת בצורת כנפיים. לאחר מכן מון מקיף את טפריו בחומר שחור עמום (חצי שקוף), רץ לעבר קטהד, משסע בו את טפריו ומשאיר לו נזק קשה.*מזל טוב! אבסול למד שסע לילי!!!*. לאחר מכן הוא נשך בחוזקה את ווילמר ולא עזב אותו בכלל. *מזל טוב! אבסול למד לעיסה!!!*. המתקפה פוגעת בווילמר בינוני. לאחר מכן ווילמור מקיף את עצמו בגלים וורודים ומתחיל לרחף באוויר, מחזק בהרבה את ההגנות שלו. לאחר מכן הוא עוטף את רגלו במים, רץ לעבר קטהד ובועט בו בחוקה, מעלף אותו. לאחר מכן עיניו של וויבור זוהרות בוורוד, הרבה עיגולים וורודים מופיעים מסביב לווילמר, וויבור עושה תנועה בידו והעיגולים מתפוצצים על ווילמר בפיצוצים כסופים, משאירים לו נזק רגיל. *מזל טוב! וויבור למדהלם על חושי!!!*. לאחר מכן טארה אומרת:"ווילמר, תמשיך בגלגול על מון!". ווילמר מתגלגל במהירות לעבר מון, הפעם משאיר לו נזק רגיל. (כל תור גלגול עושה נזק חזק יותר).
    מצב חיים שלך:
    מון-9/12 (קטהד התעלף)
    וויבור-10/10 (ווילמר פחות)
    מה תעשה?
    "וואו, חברים אני כל כך גאה בכם!!!אבל העבודה עדיין לא נגמרה! קדימה מגה-מון, תשתמש בשיסוע לילי ואז בלעיסה! וויבור, תשתמש בבעיטת אקווה ואז בהלם על חושי!!!"

5. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי the heliolisk צפה בהודעה
    [b][color="orange"]
    מתן
    *במהלך משימה
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
    *gps- תחנת הכוח, קנטו
    אתה שואל את מיוטו אם הוא בסדר. הוא אומר לך בטלפתיה:"כן אייס, אני בסדר". אתה אומר למיוטו מה לעשות. מיוטו שולח סופת שלגים נרחבת שפוגעת גם בזאפדוס וגם בהונצ'קרוו, פוגעת קשה בהונצ'קרוו ומעלפת את זאפדוס. לאחר מכן מיוטו שולח כדור ירוק לעבר הונצ'קרוו, משאיר לו נזק רגיל. לאחר מכן לין אומרת:"אמפרוס, תשתמש במתקפה חשמלית כלשהי!". אמפרוס נטען, ושולח קרן חשמלית עוצמתית לעבר הונצ'קרוו, מעלפת אותו. אריאנה זועקת:"לא! לעולם לא תתפסו אותי או תיקחו לי את זאפדוס! לעולם!!!" היא ואמרת ומנסה לרכוב על זאפדוס משם, אך להפתעתה יצור אדום-שחור מפלצתי בצורת האות y עומד מאחרויה. סיקאמור אומר:"תגידי שלום ליבלטאל, פוקימון ההרס. הרס הוא מה שיקרה לך אם לא תתני לנו את זאפדוס". אריאנה נותנת את הפוקדור של זאפדוס באי רצון. לאחר מכן סיקאמור אומר:"יבלטאל, כנף שכחה חלשה על אריאנה!" ויבלטאל שולח קרן אדומה קטנה לעבר אריאנה, גורם לה לשכוח את כל היום הזה. סיקאמור אומר:"תספנו את אריאנה! אני הולך להעביר אותה למעצר אצל ברנדון. להתראות!" הוא אומר כשהוא מחזיק את אריאנה ומשתגר עם משגר המאך, יחד עם יבלטאל וזאפדוס. בינתיים אתם רואים שמיסטי ושאר הסוכנים הבכירים עילפו את כל החיילים וניצחו אותם. אתה פתאום מקבל הודעה לטלפון שלך שאומרת:"בואו אתה ולין לבסיס סרוליאן".
    מה תעשה?
    נגיד שהדמות שלי לא מכירה את הסוג פיה.
    ---------------------------------------
    אני מביט מופתע על ילבטאל. "ז..ז...זה , ממש מגניב."אני אומר בהתפעלות , 'הלוואי שהיה לי אותו.' חשבתי לעצמי, "לפי איך שהוא נראה הוא פוקימון מעופף וחושך."אני אומר "וזה שילוב ממש , אבל ממש טוב של סוגים. יש לו רק שלושה חולשות. יש לו שלושה סוגים שמשפיעים עליו בקושי ושתי סוגים שלא משפיעים עליו!!" , "טוב, נראה שאנחנו צריכים להשתגר לבסיס סרוליאן." אני אומר ללין .
    אני שם את הקורדינטות של בסיס סורליאן ומשגר ואז משתגר לבסיס.

6. היזהרו מחיקויים!
    *שלום לכם! אני כבר שבועיים בתוך תקופת מבחנים עצומה בגודלה והיום כמות המבחנים מתחילה להיחלש, לכן אני ממשיך להגיב במשחק!!! בגלל שאנחנו כל כך קרובים לאיוונט הבא אני "מחזיר לתחייה" לגמרי את המשחק.
    *בחודשיים הקרובים דור שש הולך להיכנס בהדרגה למשחק:
    1. החל ב13/11 תוכלו להשתגר ישירות למעבדה של סיקאמור
    2. החל ב30/11 תוכלו להשתגר ללומיוס
    3. החל ב13/12 (מתי שמתחיל האיוונט) תוכלו למצוא בטבע פוקימונים מדור שש
    4. החל ב20/12 (שבוע אחרי תחילת האיוונט) תוכלו להשתגר לכל עיר בקאלוס

*ביום חמישי ייחשפו פרטים נוספים על האיוונט הקרוב
    *מהיום בכל בסיס יש חנות של הבסיס בה הסוכנים יכולים לקנות ציוד ואספקה של סוכנים. תבקרו בחנות של הבסיס שלכם כדי לקבל פרטים נוספים.
    *בהצלחה!

בר
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-ויולט, ג'וטו
    אתה מגחך על אמירת התרנגולת ומוציא את רג'ירוק וקבוטו. אתה רואה אגלי זיעה על מצחו של החייל השמאלי. החיילים אומרים:"לייפארד, שסע לילי!". טפריהם של הלייפאדים נעטפים בזוהר שחור חצי-שקוף, וכל לייפארד מזנק לעבר פוקימון אחד לשך ומשסע אותו, פוגע בשניהם רגיל.
    מצב חיים שלך:
    רג'ירוק-12/14
    קאבוטו-8/10
    מה תעשה?

צ'רמנדר
    *צ'רמנדר דווקא נראה לי אחלה בחירה. תשנה למה שאתה רוצה, רק שעד ה12/12 יהיה לי את מי שאתה רוצה סופית
    *שעה-???
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-???
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. ראלטס משכפל את עצמו להרבה ראלטסים, ואז כולם שולחים קרניים וורודות קטנות לעבר נינקאדה, פוגעות בו קשה ומתישות אותו. לאחר מכן סקורופי מדשדש אליו, מזריק חומצאה סגולה לשיניו ונושך בחוזקה את נינקאדה, מעלף אותו ומשאיר ניחוח חזק של חומצה באוויר. ברנדון מחזיר את נינקאדה ואומר:"כל הכבוד ג'ייק! עברת את השלב הראשון במבחן הקבלה לצוות! אתה אחד מבין רבים שעובר את השלב הזה, אך השלב הבא יהיה הרבה יותר קשה" הוא אומר וזורק לך פוקדור אם דוגמת בטן של עש בצבע כתום. "בשלב השני אתה מקבל פוקימון שלישי, ואנחנו נעשה קרב אחד על אחד, הפוקימון שלך מול הפוקימון שלי. אני יוציא פוקימון ואחכה שתתחיל. סוואנה, צאי!" ומהפוקדור יוצאת ברבורה לבנה גדולה ויפה עם כנפיים ענקיות.
    מה תעשה?

נועם
    *שעה-אחה"צ
    * כסף-6,750 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
    אתה אומר להם שאתה גאה בהם אבל שיש עוד עבודה לעשות. אתה אומר למון ולוויבור מה לעשות. בו זמנית, מון גורם לטפריו לזהור בשחור עומם וויבור עוטף את רגלו במים, הם רצים לעבר ווילמר ותוקפים אותו. לאחר מכן מון נושך בחוזקה את ווילמר ומחזיק אותו במקום בעוד וויבור שולח אליו פיצוצים וורודים-כסופים שמעלפים אותו. טארה אומרת:"ווילמר, חזור! עשית עבודה טובה. כל הכבוד טורי! ממש התחזקת מאז היום הראשון שנפגשנו! מה אתה רוצה לעשות? אני רוצה ללכת לסלדון למלא את מלאי האספקה שלי עם כל מיני אבנים ודברים שונים שימושיים. חשבתי אח"כ גם לקפוץ בחנות של הבסיס ולספק לנו מלאי של 'דברי סוכנים' כאלה. מה אתה אומר? אתה בא איתי?"
    מה תעשה?

מתן
    *0 ימים מהמשימה הקודמת. עוד 3 ימםי למשימה הבאה.
    *שעה-אחה"צ
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps- תחנת הכוח, קנטו
    אתה מתלהב מאוד מיבלטאל של סיקאמור. לפני שסיקאמור הול לין אומרת לו:"כל הכבוד סיקאמור! תראה להם בראש!". סיקאמור מעלה על פניו חיוך קל ומשתגר לדרכו. לאחר מכן אתם משתגרים לעיר היפה סרוליאן. אתם רואים בתוך המכון את סימן העץ וההר של צוות אג'נטרה. אתם סורקים את התגים שלכם, יורדים במעלית ארוכה ומגיעים לבסיס של העיר סרוליאן, שמשובץ באבני ספיר כחולות כים ואחד מקירותיו משמש באקוורים המכיל הרבה פיבאסים, מג'יקרפים, גולדינים, פרילישים וסקרלפים. אתם רואים בלובי איש לא גבוה כל כך עם חגורה שחורה ומכנסיים אדומים קרועים. כל פלג גופו העליון וחצי מפלג גופו התחתון חבושים. הוא אומר לכם:"שלום! אני מגנו. אתם בטח מכירים את אחי הקטן, צ'אק, מנהיג מכון סיאנווד. לעומת אחי מנהיג המכון, אני חלק מהצוות כמובן, ואני אחראי על הטירונים, שהם כל הסוכנים שגויסו לאחרונה ועוד לא ביצעו מספיק משימות כדי לעלות דרגה. עד שתעברו לדרגת טוראי, לאחר כל משימה שלכם אתם תגיעו לאן שאני אבקש ותדווחו לי דוח מצ"ב על המשימה. עכשיו, מסרו לי בפירוט את כל מה שקרה במשימה". לין מסבירה למגנו על תחנת הכוח, המגנמייטים, הקרב מול אריאנה והתרוקנות ספק הכוח של התחנה. מגנו אומר:"יפה מאוד, שניכם. עשיתם עבודה יפה מאוד. כל הכבוד כמובן לאוגוסטין על שתפס את אריאנה (אוגוסטין הוא סיקאמור). מה שכן מגאיד אותי הוא הקטע של התרוקנות הגנרטור. אני אשלח כמה טוראים לטעון אותו מחדש. בכל מקרה, מזל טוב! סיימתם את המשימה הראשונה שלכם בצוות! כפרס, אני נותן לכל אחד מכם 500 פ"ד! תחשבו על זה כאל 'משכורת' שאתם מקבלים מהצוות. בנוסף, כדי לא להעמיס עליכם, יש לכם חופשה של שלושה ימים עד המשימה הבאה. אני בטוח שאתם תפיקו ממנה את המיטב. אני אישית ממליץ לכם להצטייד במוצרים מהכלבו של אופלוסיד ומחנות הבסיס,לתפוס כמה פוקימונים ולבצע כמה קרבות אימונים בבסיס שלכם. בהצלחה!" הוא אומר ועוזב את הבסיס. לין אומרת:"מה אתה רוצה שנעשה?"
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    [QUOTE=The Heliolisk;1462444] הודעות
    *שלום לכם! אני כבר שבועיים בתוך תקופת מבחנים עצומה בגודלה והיום כמות המבחנים מתחילה להיחלש, לכן אני ממשיך להגיב במשחק!!! בגלל שאנחנו כל כך קרובים לאיוונט הבא אני "מחזיר לתחייה" לגמרי את המשחק.

*מהיום בכל בסיס יש חנות של הבסיס בה הסוכנים יכולים לקנות ציוד ואספקה של סוכנים. תבקרו בחנות של הבסיס שלכם כדי לקבל פרטים נוספים.
    *בהצלחה!

צ'רמנדר
    *צ'רמנדר דווקא נראה לי אחלה בחירה. תשנה למה שאתה רוצה, רק שעד ה12/12 יהיה לי את מי שאתה רוצה סופית
    *שעה-???
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-???
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. ראלטס משכפל את עצמו להרבה ראלטסים, ואז כולם שולחים קרניים וורודות קטנות לעבר נינקאדה, פוגעות בו קשה ומתישות אותו. לאחר מכן סקורופי מדשדש אליו, מזריק חומצאה סגולה לשיניו ונושך בחוזקה את נינקאדה, מעלף אותו ומשאיר ניחוח חזק של חומצה באוויר. ברנדון מחזיר את נינקאדה ואומר:"כל הכבוד ג'ייק! עברת את השלב הראשון במבחן הקבלה לצוות! אתה אחד מבין רבים שעובר את השלב הזה, אך השלב הבא יהיה הרבה יותר קשה" הוא אומר וזורק לך פוקדור אם דוגמת בטן של עש בצבע כתום. "בשלב השני אתה מקבל פוקימון שלישי, ואנחנו נעשה קרב אחד על אחד, הפוקימון שלך מול הפוקימון שלי. אני יוציא פוקימון ואחכה שתתחיל. סוואנה, צאי!" ומהפוקדור יוצאת ברבורה לבנה גדולה ויפה עם כנפיים ענקיות.
    מה תעשה?

צ'רמנדר מצוין ,אבל לא שיש לי כבר פוקימון אש............
    ------------------------------------------------------
    'תודה ראלטס וסקורפי' אחשוב 'אתם אלופים'
    ''צא פוקימון אומר ואוציא את הפוקימון שלי''
    נערך לאחרונה על ידי charmanderthe1, 11-14-2013 בשעה 08:15 AM

8. משתמש מנוסה

*בהצלחה!

בר
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-ויולט, ג'וטו
    אתה מגחך על אמירת התרנגולת ומוציא את רג'ירוק וקבוטו. אתה רואה אגלי זיעה על מצחו של החייל השמאלי. החיילים אומרים:"לייפארד, שסע לילי!". טפריהם של הלייפאדים נעטפים בזוהר שחור חצי-שקוף, וכל לייפארד מזנק לעבר פוקימון אחד לשך ומשסע אותו, פוגע בשניהם רגיל.
    מצב חיים שלך:
    רג'ירוק-12/14
    קאבוטו-8/10
    מה תעשה?

'יש לי רעיון, אם התקיף כל הזמן רק אחד אז נעלף אותו יותר מהר ואז יהיה יותר קל אחר כך לעלף את השני' אחשוב לעצמי.
    "קדימה רג'ירוק תשתמש בקרן על אחד ו קאבוטו אתה תשתמש באקדח מים על אותו אחד!" אגיד להם

9. TBM

*בהצלחה!

מתן
    *שעה-אחה"צ
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps- תחנת הכוח, קנטו
    אתה מתלהב מאוד מיבלטאל של סיקאמור. לפני שסיקאמור הול לין אומרת לו:"כל הכבוד סיקאמור! תראה להם בראש!". סיקאמור מעלה על פניו חיוך קל ומשתגר לדרכו. לאחר מכן אתם משתגרים לעיר היפה סרוליאן. אתם רואים בתוך המכון את סימן העץ וההר של צוות אג'נטרה. אתם סורקים את התגים שלכם, יורדים במעלית ארוכה ומגיעים לבסיס של העיר סרוליאן, שמשובץ באבני ספיר כחולות כים ואחד מקירותיו משמש באקוורים המכיל הרבה פיבאסים, מג'יקרפים, גולדינים, פרילישים וסקרלפים. אתם רואים בלובי איש לא גבוה כל כך עם חגורה שחורה ומכנסיים אדומים קרועים. כל פלג גופו העליון וחצי מפלג גופו התחתון חבושים. הוא אומר לכם:"שלום! אני מגנו. אתם בטח מכירים את אחי הקטן, צ'אק, מנהיג מכון סיאנווד. לעומת אחי מנהיג המכון, אני חלק מהצוות כמובן, ואני אחראי על הטירונים, שהם כל הסוכנים שגויסו לאחרונה ועוד לא ביצעו מספיק משימות כדי לעלות דרגה. עד שתעברו לדרגת טוראי, לאחר כל משימה שלכם אתם תגיעו לאן שאני אבקש ותדווחו לי דוח מצ"ב על המשימה. עכשיו, מסרו לי בפירוט את כל מה שקרה במשימה". לין מסבירה למגנו על תחנת הכוח, המגנמייטים, הקרב מול אריאנה והתרוקנות ספק הכוח של התחנה. מגנו אומר:"יפה מאוד, שניכם. עשיתם עבודה יפה מאוד. כל הכבוד כמובן לאוגוסטין על שתפס את אריאנה (אוגוסטין הוא סיקאמור). מה שכן מגאיד אותי הוא הקטע של התרוקנות הגנרטור. אני אשלח כמה טוראים לטעון אותו מחדש. בכל מקרה, מזל טוב! סיימתם את המשימה הראשונה שלכם בצוות! כפרס, אני נותן לכל אחד מכם 500 פ"ד! תחשבו על זה כאל 'משכורת' שאתם מקבלים מהצוות. בנוסף, כדי לא להעמיס עליכם, יש לכם חופשה של שלושה ימים עד המשימה הבאה. אני בטוח שאתם תפיקו ממנה את המיטב. אני אישית ממליץ לכם להצטייד במוצרים מהכלבו של אופלוסיד ומחנות הבסיס,לתפוס כמה פוקימונים ולבצע כמה קרבות אימונים בבסיס שלכם. בהצלחה!" הוא אומר ועוזב את הבסיס. לין אומרת:"מה אתה רוצה שנעשה?"
    מה תעשה?
    "בואי נלך לחנות של הבסיס , נקנה כמה דברים." אני אומר לה.
    "כמה שיקויים , וגם פוקדורים חדשים." אני אומר לה , "וכמובן אוכל פוקימון , וכמה כריכים בשבילנו."
    "ואחרי זה נתאמן על שילובים בין הפוקימונים שלנו בקרב זוגות נגד שתי סוכנים אחרים." אני אומר לה.
    "אחרי זה נעשה כל מה שתרצי." אני אומר לה.

10. blue To My Bones
    נועם
    *שעה-אחה"צ
    * כסף-6,750 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
    אתה אומר להם שאתה גאה בהם אבל שיש עוד עבודה לעשות. אתה אומר למון ולוויבור מה לעשות. בו זמנית, מון גורם לטפריו לזהור בשחור עומם וויבור עוטף את רגלו במים, הם רצים לעבר ווילמר ותוקפים אותו. לאחר מכן מון נושך בחוזקה את ווילמר ומחזיק אותו במקום בעוד וויבור שולח אליו פיצוצים וורודים-כסופים שמעלפים אותו. טארה אומרת:"ווילמר, חזור! עשית עבודה טובה. כל הכבוד טורי! ממש התחזקת מאז היום הראשון שנפגשנו! מה אתה רוצה לעשות? אני רוצה ללכת לסלדון למלא את מלאי האספקה שלי עם כל מיני אבנים ודברים שונים שימושיים. חשבתי אח"כ גם לקפוץ בחנות של הבסיס ולספק לנו מלאי של 'דברי סוכנים' כאלה. מה אתה אומר? אתה בא איתי?"
    מה תעשה?
    "קרב מצוין! וויבור ומון, אני גאה בכם כל כך!" אומר ואחזיר אותם לפוקדורים. "גם את מצויינת," אומר לטארה ואשבח אותה. "את האמת, מוזר שאת שואלת את זה," אגיד לה. "כי בדיוק חשבתי ללכת לשם גם ולבדוק אילו דיסקי מתקפות יש להם... וגם טוגפי שלי נראה כמו טיפוס חזק, קצת עבודה והוא יתפתח לטוגטיק. אז כדאי שאקנה אבן זוהרת כדי לפתח אותו לטוגקיס..."
    אומר ואשגר את שנינו לסלדון.

11. היזהרו מחיקויים!
    *שלום! סוף סוף נגמרו לי כל המבחנים לשבועות הקרובים ואני הולך להחזיר את המשחק :-)
    *מהיום אתם יכולים להשתגר למעבדה של סיקאמור. בעקבות בלקאאוט בעיר לומיוס אתם לא יכולים לצאת מהמעבדה.
    *הבטחתי ועכשיו אני אקיים: אני חושף כמה פרטים על האיוונט הקרוב!
    1.באיוונט אתם תקבלו את הפוקימון שבחרתם ועוד פוקימון אחד מועדף עליי (אחד מארבעת האהובים עליי ביותר, לא אגדיים, בצורה ראשונה)
    2.השם של האיוונט:שבוע המשאלות של ג'יראצ'י.
    3.לפי השם, אפשר כמובן להבין שהאיוונט יעסוק בג'יראצ'י. הוא יעסוק באגדי נוסף מאותו הדור.

*בהצלחה!!!

צ'רמנדר
    *מחכה עדיין לה"פ עם מי אתה רוצה...
    *שעה-???
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-???
    אתה מחזיר את ראלטס וסקורופי, חושב לך בראש שהם היו אלופים. אתה מוציא את הפוקימון השלישי. אתה מגלה שזה וולקרונה: עש גדול ואדום עם נגיעות כתומות. ברנדון אומר:"בגלל יתרון הסוגים העצום שלי אני נותן לך להתחיל.
    מה תעשה?

בר
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-ויולט, ג'וטו
    אתה חושב שאם שני הפוקימונים שלך יפגעו באותו לייפארד ביחד אתה תוכל להוריד אותם יותר מהר.
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. רג'ירוק שולח קרן עוצמתית בגווני סגול-שחור לעבר לייפארד, פוגע בו קשה. לאחר מכן, קאבוטו שולח כדור כחול של מים לעבר לייפארד, פוגע בו בינוני. *מזל טוב! קאבוטו למד פעימת מים!!!*. שני החיילים אומרים:"לייפארד, שסע לילי על קאבוטו!" ושני הלייפארדים משספים בציפורניהם השחורות את קאבוטו, משאירים לו ביחד נזק קשה.
    מצב חיים שלך:
    רג'ירוק- 12/14 (שני הלייפארדים פחות)
    קאבוטו- 6/10 (לייפארד אחד פחות ולייפארד אחד יותר)
    מה תעשה?

מתן
    *שעה-אחה"צ
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps- דריפטוויל, יונובה. בתוך הבסיס
    אתה אומר ללין מה אתה רוצה לעשות. אתם הולכים אל חנות הבסיס, שנמצאת קצת יותר עמוק מתחת לאדמה. היא נראית ממש כמו חנות רגילה, רק שהמכורים הם סוכנים. החנות גדולה מאוד, ונראה כי היא מכילה דברים רבים. אתם מסתובבים בחנות. בדרך אתם רואים שלט:
    "מוצר חדש! שיקוי העל! מרפא את כל הפוקימונים שלך יחדיו ואת כל הסטטוסים שלהם, ובנוסף הוא רב-פעמי" לין מתלהבת ולוקחת אחד. אתה אומר לעצמך שאם תרצה כזה תקנה כבר בקופה. שניכם קונים חבילה של אוכל לפוקימונים ושני כריכים עם חביתת ביצי בלייזיקנית נקבה לכל אחד מכם. בנוסף אתם לוקחים מלאי של כ-10 פוקדורי סוכן לכל אחד מכם, שהם בחינם. אתם הולכים לקופה ומחשבים את הכל. לין אומרת לך שהיא קיבלה קופון של שיקוי על במתנה אז היא תתן את המתנה לך ותשמור לה את מה שהיא קנתה. האוכל למיניו עלה לך 100 פ"ד ביחד. אתה שילמת עליו ועזבתם את החנות. המשכתם להלך בבסיס הגדול ומצאתם חדרי אימונים. אתה רואה:"חדר אימוני זוגות". אתם נכנסים אליו ורואים יציע מלא בקהל וכמה זוגות מאמנים מסתובבים בחדר, מחפשים שמישהו יאתגר אותם לקרב זוגות (מישהו כמוכם)
    מה תעשה?

נועם
    *רציתי להקל עליך קצת כספית אז קיבלת את הטוגפי יחד עם אבן זוהרת.
    *שעה-אחה"צ
    * כסף-6,750 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
    אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לכדורים שלהם ומשתגר לסלדון. אתם נכנסים אל הכלבו הגדול ורחב הידיים. אתה רואה שלט ליד המעלית:
    "קומה 1:אביזרי מאמן
    קומה 2:תוספי קרב
    קומה 3:מכונות טכניות (TM'S)
    קומה 4:אבני פיתוח
    קומה 5:פוקדורים
    קומה 6:חדר בילויים
    קומה 7:תצפית גג"
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

12. TBM
    [b]ה

מתן
    *שעה-אחה"צ
    *כסף-5,500 פ''ד
    *gps- דריפטוויל, יונובה. בתוך הבסיס
    אתה אומר ללין מה אתה רוצה לעשות. אתם הולכים אל חנות הבסיס, שנמצאת קצת יותר עמוק מתחת לאדמה. היא נראית ממש כמו חנות רגילה, רק שהמכורים הם סוכנים. החנות גדולה מאוד, ונראה כי היא מכילה דברים רבים. אתם מסתובבים בחנות. בדרך אתם רואים שלט:
    "מוצר חדש! שיקוי העל! מרפא את כל הפוקימונים שלך יחדיו ואת כל הסטטוסים שלהם, ובנוסף הוא רב-פעמי" לין מתלהבת ולוקחת אחד. אתה אומר לעצמך שאם תרצה כזה תקנה כבר בקופה. שניכם קונים חבילה של אוכל לפוקימונים ושני כריכים עם חביתת ביצי בלייזיקנית נקבה לכל אחד מכם. בנוסף אתם לוקחים מלאי של כ-10 פוקדורי סוכן לכל אחד מכם, שהם בחינם. אתם הולכים לקופה ומחשבים את הכל. לין אומרת לך שהיא קיבלה קופון של שיקוי על במתנה אז היא תתן את המתנה לך ותשמור לה את מה שהיא קנתה. האוכל למיניו עלה לך 100 פ"ד ביחד. אתה שילמת עליו ועזבתם את החנות. המשכתם להלך בבסיס הגדול ומצאתם חדרי אימונים. אתה רואה:"חדר אימוני זוגות". אתם נכנסים אליו ורואים יציע מלא בקהל וכמה זוגות מאמנים מסתובבים בחדר, מחפשים שמישהו יאתגר אותם לקרב זוגות (מישהו כמוכם)
    מה תעשה?

"בואי נעשה קרב נגד אחד הזוגות." אני אומר ללין , מסתכל על הזוגות ובוחן אותם.
    "בואי נלחם נגד הזוג הזה."אני אומר על זוג אקראי שבחרתי.

13. משתמש מנוסה
    [QUOTE=The Heliolisk;1463310] הודעות
    *שלום! סוף סוף נגמרו לי כל המבחנים לשבועות הקרובים ואני הולך להחזיר את המשחק :-)
    *מהיום אתם יכולים להשתגר למעבדה של סיקאמור. בעקבות בלקאאוט בעיר לומיוס אתם לא יכולים לצאת מהמעבדה.
    1.באיוונט אתם תקבלו את הפוקימון שבחרתם ועוד פוקימון אחד מועדף עליי (אחד מארבעת האהובים עליי ביותר, לא אגדיים, בצורה ראשונה)
    3.לפי השם, אפשר כמובן להבין שהאיוונט יעסוק בג'יראצ'י. הוא יעסוק באגדי נוסף מאותו הדור.

*בהצלחה!!!

צ'רמנדר
    *מחכה עדיין לה"פ עם מי אתה רוצה...
    *שעה-???
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-???
    צ'רמנדר בסוף ,לא הייתי השבוע פשוט..........
    ---------------------------------------------------------------
    אתה מחזיר את ראלטס וסקורופי, חושב לך בראש שהם היו אלופים. אתה מוציא את הפוקימון השלישי. אתה מגלה שזה וולקרונה: עש גדול ואדום עם נגיעות כתומות. ברנדון אומר:"בגלל יתרון הסוגים העצום שלי אני נותן לך להתחיל.
    מה תעשה?

'הלך עליי' ,אחשוב ואעשה פרצוף. ''חלש פי 2 בשניי התקפותיו..............נו טוב אסתדר'' אומר
    וולקרונה תתקוף גם בגל חום וגם בזמזום חרק תנסה לשלב אם תוכל ,אבל גם ככה זה טוב.
    נערך לאחרונה על ידי charmanderthe1, 11-24-2013 בשעה 06:24 PM

14. משתמש מנוסה

*בהצלחה!!!

בר
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-ויולט, ג'וטו
    אתה חושב שאם שני הפוקימונים שלך יפגעו באותו לייפארד ביחד אתה תוכל להוריד אותם יותר מהר.
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. רג'ירוק שולח קרן עוצמתית בגווני סגול-שחור לעבר לייפארד, פוגע בו קשה. לאחר מכן, קאבוטו שולח כדור כחול של מים לעבר לייפארד, פוגע בו בינוני. *מזל טוב! קאבוטו למד פעימת מים!!!*. שני החיילים אומרים:"לייפארד, שסע לילי על קאבוטו!" ושני הלייפארדים משספים בציפורניהם השחורות את קאבוטו, משאירים לו ביחד נזק קשה.
    מצב חיים שלך:
    רג'ירוק- 12/14 (שני הלייפארדים פחות)
    קאבוטו- 6/10 (לייפארד אחד פחות ולייפארד אחד יותר)
    מה תעשה?

"כל הכבוד חברים, התקפה מצוינת"
    "קאבוטו יפה מאוד למדת מתקפה חזקה יותר!, אעודד אותו.
    "עכשיו תקשיבו, תשתמשו שוב באקדח מים ובקרן על אבל הפעם תנסו להזיז את שתי המתקפות שיפגעו בשניהם" אגיד להם ואחכה לקראות אם זה יעבוד.

15. blue To My Bones
    נועם
    *רציתי להקל עליך קצת כספית אז קיבלת את הטוגפי יחד עם אבן זוהרת.
    *שעה-אחה"צ
    * כסף-6,750 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
    אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לכדורים שלהם ומשתגר לסלדון. אתם נכנסים אל הכלבו הגדול ורחב הידיים. אתה רואה שלט ליד המעלית:
    "קומה 1:אביזרי מאמן
    קומה 2:תוספי קרב
    קומה 3:מכונות טכניות (tm's)
    קומה 4:אבני פיתוח
    קומה 5:פוקדורים
    קומה 6:חדר בילויים
    קומה 7:תצפית גג"
    מה תעשה?
    מתנצל שלא הגבתי, הייתי בבאן בגלל כסאח עם הנוב המעפן הזה, סיביאון...

"טוב טארה, הזמן החופשי שלנו קצר, בטח בכל רגע יקראו לנו למשימה דחופה אחרת, אז אני מציע שנתפצל כדי לא לבזבז זמן. את תלכי לקומה 1 ותראי אם את מוצאת משהו שימושי בשבילנו. אני אלך לקומה 3 ואחפש לנו מתקפות שימושיות. אחרי זה, נלך לחנות בבסיס, שמעתי שמחלקים שם פוקדורים בחינם!" אומר בהתלהבות וארוץ לקומה ה3 במהרה.

עמוד 44 מתוך 62 ראשוןראשון ... 34424344454654 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •