פורסם במקור על ידי
the heliolisk
*שלום לכם! אני כבר שבועיים בתוך תקופת מבחנים עצומה בגודלה והיום כמות המבחנים מתחילה להיחלש, לכן אני ממשיך להגיב במשחק!!! בגלל שאנחנו כל כך קרובים לאיוונט הבא אני "מחזיר לתחייה" לגמרי את המשחק.
*בחודשיים הקרובים דור שש הולך להיכנס בהדרגה למשחק:
1. החל ב13/11 תוכלו להשתגר ישירות למעבדה של סיקאמור
2. החל ב30/11 תוכלו להשתגר ללומיוס
3. החל ב13/12 (מתי שמתחיל האיוונט) תוכלו למצוא בטבע פוקימונים מדור שש
4. החל ב20/12 (שבוע אחרי תחילת האיוונט) תוכלו להשתגר לכל עיר בקאלוס
*ביום חמישי ייחשפו פרטים נוספים על האיוונט הקרוב
*מהיום בכל בסיס יש חנות של הבסיס בה הסוכנים יכולים לקנות ציוד ואספקה של סוכנים. תבקרו בחנות של הבסיס שלכם כדי לקבל פרטים נוספים.
*בהצלחה!
מתן
*0 ימים מהמשימה הקודמת. עוד 3 ימםי למשימה הבאה.
*שעה-אחה"צ
*כסף-5,500 פ''ד
*מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
*gps- תחנת הכוח, קנטו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתלהב מאוד מיבלטאל של סיקאמור. לפני שסיקאמור הול לין אומרת לו:"כל הכבוד סיקאמור! תראה להם בראש!". סיקאמור מעלה על פניו חיוך קל ומשתגר לדרכו. לאחר מכן אתם משתגרים לעיר היפה סרוליאן. אתם רואים בתוך המכון את סימן העץ וההר של צוות אג'נטרה. אתם סורקים את התגים שלכם, יורדים במעלית ארוכה ומגיעים לבסיס של העיר סרוליאן, שמשובץ באבני ספיר כחולות כים ואחד מקירותיו משמש באקוורים המכיל הרבה פיבאסים, מג'יקרפים, גולדינים, פרילישים וסקרלפים. אתם רואים בלובי איש לא גבוה כל כך עם חגורה שחורה ומכנסיים אדומים קרועים. כל פלג גופו העליון וחצי מפלג גופו התחתון חבושים. הוא אומר לכם:"שלום! אני מגנו. אתם בטח מכירים את אחי הקטן, צ'אק, מנהיג מכון סיאנווד. לעומת אחי מנהיג המכון, אני חלק מהצוות כמובן, ואני אחראי על הטירונים, שהם כל הסוכנים שגויסו לאחרונה ועוד לא ביצעו מספיק משימות כדי לעלות דרגה. עד שתעברו לדרגת טוראי, לאחר כל משימה שלכם אתם תגיעו לאן שאני אבקש ותדווחו לי דוח מצ"ב על המשימה. עכשיו, מסרו לי בפירוט את כל מה שקרה במשימה". לין מסבירה למגנו על תחנת הכוח, המגנמייטים, הקרב מול אריאנה והתרוקנות ספק הכוח של התחנה. מגנו אומר:"יפה מאוד, שניכם. עשיתם עבודה יפה מאוד. כל הכבוד כמובן לאוגוסטין על שתפס את אריאנה (אוגוסטין הוא סיקאמור). מה שכן מגאיד אותי הוא הקטע של התרוקנות הגנרטור. אני אשלח כמה טוראים לטעון אותו מחדש. בכל מקרה, מזל טוב! סיימתם את המשימה הראשונה שלכם בצוות! כפרס, אני נותן לכל אחד מכם 500 פ"ד! תחשבו על זה כאל 'משכורת' שאתם מקבלים מהצוות. בנוסף, כדי לא להעמיס עליכם, יש לכם חופשה של שלושה ימים עד המשימה הבאה. אני בטוח שאתם תפיקו ממנה את המיטב. אני אישית ממליץ לכם להצטייד במוצרים מהכלבו של אופלוסיד ומחנות הבסיס,לתפוס כמה פוקימונים ולבצע כמה קרבות אימונים בבסיס שלכם. בהצלחה!" הוא אומר ועוזב את הבסיס. לין אומרת:"מה אתה רוצה שנעשה?"
מה תעשה?