Pokemon GO
עמוד 45 מתוך 62 ראשוןראשון ... 35434445464755 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 661 עד 675 מתוך 924
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    *הדפי מידע שבתחילת המ"ת עוברים שיפוצים בזמן הקרוב לכן יכול להיות שלא כל התמונות יהיו זמינות לראייה (ברגע הכתיבה כל המידע עד הספוילר של ברנדון מתוקן)
    *בהצלחה!!!

מתן
    *0 ימים מהמשימה הקודמת. עוד 3 ימםי למשימה הבאה.
    *שעה-אחה"צ
    *כסף-5,500 פ''ד
    *מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
    *gps- דריפטוויל, יונובה. בתוך הבסיס
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מציא ללין להילחם עם אחד הזוגות. היא מסכימה ואתם ניגשים לזוג סוכנים, בן ובת שעומדים בפינת החדר. אתם מציעים להם קרב והם מסכימים. המנחה ניגש אליכם ואומר:"ברוכים הבאים לזירת האימונים של הבסיס. בגלל שלרוב הסוכנים אין מה לעשות ביום-יום, כל הסוכנים שלא יוצאים לטייל בעולם אלא נשארים בבסיס בדרך כלל נכנסים לזירות האימונים, בין אם להתאמן או לצפות. אנחנו שמים יציע של קהל ואז כל פעם שיש קרב באחד החדרים כל מי שבחדר מתאסף ליציע וצופה בקרב. כרגע אתם נלחמים מול ג'ייקוב ולינה. הם בין הסוכנים הכי חזקים בכל הבסיסים של יונובה". אתם ניגשים אל הזירה, כשמולכם ג'ייקוב ולינה, והמנחה ניגש אל הבמה. בינתיים אתם רואים שמתאסף הרבה מאוד קהל על היציע הנייד שבפינת החדר, רובו מעודד את לינה וג'ייקוב. אתם רואים אישה ג'ינג'ית עם פוקימונית שחורה וגבוהה עם פפיונים לבנים עומדת ליד הקהל כשלידה גבר עם שיער שחור שיושב על וינאזור. המנחה אומר:"כל מאמן ישתמש בפוקימון אחד בלבד. הצד המפסיד יהיה הצד הראשון שיתעלפו לו כל הפוקימונים. התחילו!" הוא אמר. ג'ייקוב ולינה אומרים:"סיזור, גרצ'ומפ, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים חרק מתכת אדום גדול ודרקון ענקי עם קוצים לבנים על גופו. לין אומרת:"בייטר, צא!" ובייטר הוויבראבה של לין יוצא לקרב.
    מה תעשה?

צ'רמנדר
    *טוב (בקשר לצ'רמנדר)
    צ'רמנדר
    *מחכה עדיין לה"פ עם מי אתה רוצה...
    *שעה-???
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-???
    אתה חושב לעצמך שהלך עליך בגלל יתרון הסוגים הכפול. אתה אומר לוולקרונה מה לעשות. וולקרונה שולח רוח אדומה וחמה לעבר סוואנה, בזמן שהוא מרטיט את כנפיו ומשלב רטט ירקרק בתוך גל החום האדיר. סוואנה נפגע בינוני מההתקפה. ברנדון אומר:"סוואנה, תשתמש בשסע אווירי!" וסוואנה גורם לכנפו לזהור בכחול, שולח ממנה שלושה גלים כחולים שפוגעים בוולקרונה ומסבים לו נזק קשה. ברנדון אומר:"הא! אין לך סיוכי פה. אתה בחיים לא תתקבל!"
    מצב חיים שלך:
    וולקרונה- 6/10 (סוואנה מעט יותר)
    מה תעשה?

בר
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס (זמני)-ויולט, ג'וטו.
    *gps-ויולט, ג'וטו
    אתה אומר להם כל הכבוד ובמיוחד לקבוטו שלמד מתקפה חדשה. אתה אומר להם מה לעשות. רג'ירוק מותש מקרן העל אך במקום התקפה הוא יוצר מגן כחול סביבו. *מזל טוב! רג'ירוק למד הגנה!!!*. קבוטו מתאמץ, ושולח הרבה אקדחי מים אחד אחרי השני ברצפים, פוגע בשני הלייפארדים ביחד ומסב להם נזק בינוני לכל אחד, מעלף אחד מהם. אחד החיילים מחזיר את הלייפארד שלו בזעם, והשני אומר:"לייפארד, נקמה על קבוטו!". לייפארד נעטף באדים כתומים, רץ לעבר קבוטו ונותן לו עם הכפה שלו מכה כחולה המסבה לו נזק קשה.
    מצב חיים שלך:
    רג'ירוק-12/14
    קבוטו-2/10
    מה תעשה?

נועם
    *זה בסדר, אני ידעתי על הבאן. גם אני לא הייתי כל כך מעריץ גדול של הסיבאון הזה בזמן האחרון.
    *יפה שאתה קורא גם תגובות של אחרים! בחנות של הבסיס לא "מחלקים בחינם", פשוט כי אתה סוכן והם עוזרים לך יש סל עם פוקדורים שפשוט צריך לקחת כדי לחדש את המלאי
    *וכמו שרשום כוכבית מתחת למשפט הזה, יש לך עוד שלושה ימים עד המשימה הבאה. תסמוך עליי שתספיק לעשות המון דברים בזמן הזה
    *0 ימים מהמשימה הקודמת. 3 ימים למשימה הבאה.
    *שעה-אחה"צ
    * כסף-6,750 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
    אתה אומר לטארה שעדיף שתתפצלו. היא נשארת בקומה הראשונה ומחפשת דברים שימושיים. אתה נכנס למעלית ועולה לקומה השלישית. אתה רואה ליד המוכר חלון ראווה עם כ-100 דיסקים צבעוניים. על הקיר לידו אתה רואה שלט שאומר:"
    הכלבו של סלדון מחזיק הרבה מכונות טכניות במחירים שונים.
    במחיר 1,000 פ"ד יש לנו:
    תסכול frustration
    חזרה return
    במחיר של 1,500 פ"ד יש לנו:
    שחצנות swagger
    שביית לב captivate
    לגלוג taunt
    עינוי torment
    במחיר של 2,000 פ"ד יש לנו:
    אבטוח safeguard
    חפירה dig
    התגנבות סלעים stealth rock
    במחיר של 3,000 פ"ד יש לנו:
    מי תמלחת brine
    מפולת שלגים avalanch
    דופק אפל dark pulse"
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: צ'רמנדר
    [QUOTE=The Heliolisk;1463422]הודעות
    *הדפי מידע שבתחילת המ"ת עוברים שיפוצים בזמן הקרוב לכן יכול להיות שלא כל התמונות יהיו זמינות לראייה (ברגע הכתיבה כל המידע עד הספוילר של ברנדון מתוקן)
    *בהצלחה!!!

צ'רמנדר
    *טוב (בקשר לצ'רמנדר)
    צ'רמנדר
    *מחכה עדיין לה"פ עם מי אתה רוצה...
    *שעה-???
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-???
    אתה חושב לעצמך שהלך עליך בגלל יתרון הסוגים הכפול. אתה אומר לוולקרונה מה לעשות. וולקרונה שולח רוח אדומה וחמה לעבר סוואנה, בזמן שהוא מרטיט את כנפיו ומשלב רטט ירקרק בתוך גל החום האדיר. סוואנה נפגע בינוני מההתקפה. ברנדון אומר:"סוואנה, תשתמש בשסע אווירי!" וסוואנה גורם לכנפו לזהור בכחול, שולח ממנה שלושה גלים כחולים שפוגעים בוולקרונה ומסבים לו נזק קשה. ברנדון אומר:"הא! אין לך סיוכי פה. אתה בחיים לא תתקבל!"
    מצב חיים שלך:
    וולקרונה- 6/10 (סוואנה מעט יותר)
    מה תעשה?

''אני לא מוותר ,אני מאמין בפוקימון שלי ואני יודע שוולקרונה יכולה לנצח'' אומר בביטחון
    ''וולקרונה תתקפי בגל חום ,תנסי להבעיר את סוואנה ואז תתחמקי מהמתקפה שלה ,לפחות תנסי '',אומר בתקווה שאצליח.
    ''תוכלי להעזר בהתקפה זמזום חרק כדיי להחליש את התקפת האויב''
    נערך לאחרונה על ידי charmanderthe1, 11-25-2013 בשעה 10:47 PM

3. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Heliolisk צפה בהודעה
    *בהצלחה!!!

מתן
    *שעה-אחה"צ
    *כסף-5,500 פ''ד
    אתה מציא ללין להילחם עם אחד הזוגות. היא מסכימה ואתם ניגשים לזוג סוכנים, בן ובת שעומדים בפינת החדר. אתם מציעים להם קרב והם מסכימים. המנחה ניגש אליכם ואומר:"ברוכים הבאים לזירת האימונים של הבסיס. בגלל שלרוב הסוכנים אין מה לעשות ביום-יום, כל הסוכנים שלא יוצאים לטייל בעולם אלא נשארים בבסיס בדרך כלל נכנסים לזירות האימונים, בין אם להתאמן או לצפות. אנחנו שמים יציע של קהל ואז כל פעם שיש קרב באחד החדרים כל מי שבחדר מתאסף ליציע וצופה בקרב. כרגע אתם נלחמים מול ג'ייקוב ולינה. הם בין הסוכנים הכי חזקים בכל הבסיסים של יונובה". אתם ניגשים אל הזירה, כשמולכם ג'ייקוב ולינה, והמנחה ניגש אל הבמה. בינתיים אתם רואים שמתאסף הרבה מאוד קהל על היציע הנייד שבפינת החדר, רובו מעודד את לינה וג'ייקוב. אתם רואים אישה ג'ינג'ית עם פוקימונית שחורה וגבוהה עם פפיונים לבנים עומדת ליד הקהל כשלידה גבר עם שיער שחור שיושב על וינאזור. המנחה אומר:"כל מאמן ישתמש בפוקימון אחד בלבד. הצד המפסיד יהיה הצד הראשון שיתעלפו לו כל הפוקימונים. התחילו!" הוא אמר. ג'ייקוב ולינה אומרים:"סיזור, גרצ'ומפ, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים חרק מתכת אדום גדול ודרקון ענקי עם קוצים לבנים על גופו. לין אומרת:"בייטר, צא!" ובייטר הוויבראבה של לין יוצא לקרב.
    מה תעשה?

[/COLOR]
    סתם שאלה, איזה אבני מגה יש לי?
    אני זוכר שיש לי את המיוטונייט X וY ולא יותר מזה.
    -----------------------------------------------
    'מאגמר יהיה טוב מאוד נגד סיזור אבל לא ממש טוב נגד גארצ'ומפ. מיוטו יסיים את זה מהר מידי, בריוורי יהיה בסדר מול שניהם , טייראנטרום חלש מאוד מול שניהם , גם דונפן יהיה בסדר מול שניהם.' אני חושב לעצמי מבולבל.
    "אוקיי .... בריוורי, צא עכשיו!!" אני אומר , 'בריוורי יכול לעוף , והוא הרבה יותר מהיר מדונפן.' אני חושב לעצמי.
    "בריוורי , תעוף בזיג זג לכיוון סיזור ואז תסרוט אותו עם ציפורניך (Slash) ולאחר מכן תשתמש במתקפת כנף תוך כדי שימוש בציפור אמיצה ככה שכשתפגע בסיזור תפגע בו גם עם מתקפת כנף וגם עם ציפור אמיצה , נקרא לזה כנף אמיצה."אני אומר בביטחון .

4. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *זה בסדר, אני ידעתי על הבאן. גם אני לא הייתי כל כך מעריץ גדול של הסיבאון הזה בזמן האחרון.
    *יפה שאתה קורא גם תגובות של אחרים! בחנות של הבסיס לא "מחלקים בחינם", פשוט כי אתה סוכן והם עוזרים לך יש סל עם פוקדורים שפשוט צריך לקחת כדי לחדש את המלאי
    *וכמו שרשום כוכבית מתחת למשפט הזה, יש לך עוד שלושה ימים עד המשימה הבאה. תסמוך עליי שתספיק לעשות המון דברים בזמן הזה
    *שעה-אחה"צ
    * כסף-6,750 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
    אתה אומר לטארה שעדיף שתתפצלו. היא נשארת בקומה הראשונה ומחפשת דברים שימושיים. אתה נכנס למעלית ועולה לקומה השלישית. אתה רואה ליד המוכר חלון ראווה עם כ-100 דיסקים צבעוניים. על הקיר לידו אתה רואה שלט שאומר:"
    הכלבו של סלדון מחזיק הרבה מכונות טכניות במחירים שונים.
    במחיר 1,000 פ"ד יש לנו:
    תסכול frustration
    חזרה return
    במחיר של 1,500 פ"ד יש לנו:
    שחצנות swagger
    שביית לב captivate
    לגלוג taunt
    עינוי torment
    במחיר של 2,000 פ"ד יש לנו:
    אבטוח safeguard
    חפירה dig
    התגנבות סלעים stealth rock
    במחיר של 3,000 פ"ד יש לנו:
    מי תמלחת brine
    מפולת שלגים avalanch
    דופק אפל dark pulse"
    מה תעשה?
    "הממ... בוא נראה... אין כאן כל כך הרבה דברים שאני רוצה..." אומר בזמן שאסרוק את הרשימה...
    "טוב, אני חושב שאלך..." אומר ואז אשים לב למשהו שמשך את עיני. "דופק אפל! זאת מתקפת אופל, לא? אבסול של טארה בטח ישמח למתקפת אופל חזקה כזאת! וגם מפולת שלגים! אני בטוח שטארה תוכל להעזר גם בזה! אחרי הכל, הפוקימונים שלי חזקים מאוד, אני בטוח שטארה תשמח לחיזוק שכזה..." אחשוב לעצמי ואפנה למוכר. "שלום! אני אשמח למתקפת מפולת שלגים ותביא לי גם דופק אפל אחד! תודה!" אומר ואקח את שני המתקפות כשאני מתקדם לעבר טארה. "היא הולכת לשמוח כל כך!!!"

5. היזהרו מחיקויים!
    *אם אתם עולים על שילוב מתקפות או על מתקפה חדשה שהיא מאוד יצירתית ומתאימה לאחד מהפוקימונים שלכם, תתתארו לו מה לעשות והוא כנראה ילמד אותה. בנוסף אני ירשום שהמצאתם את המתקפה הזאת ואוסיף אותה למתקפות החדשות. על כל מתקפה שתמציאו תקבלו מהסוכנות 300 פ"ד לכן זה עסק משתלם.
    *בהצלחה!!!

צ'רמנדר
    *שעה-???
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-???
    אתה אומר שאתה מאמין שוולקרונה תצליח לנצח. אתה אומר לוולקרונה מה לעשות. היא שולחת רוח חמה מאוד לעבר סוואנה, פוגעת בו קל. לאחר מכן, וולקרונה מנופפת בכנפיה בחוזקה, יוצרת סופת משפך ענקית שמסתובבת באוויר, כולאת בתוכה את סוואנה, מעיפה אותו באוויר ומטיחה אותו על הרצפה, פוגעת בו קשה.*מזל טוב! וולקרונה למדה הוריקאן!!!*. ברנדון אומר:"יפה מאוד עשית. האמונה שלך בוולקרונה נתנה לה תקווה, וגרמה לה ללמוד את מתקפת הוריקאן מסוג מעופף. מתקפות מסוג מעופף משפיעות רגיל על סוג מעופף, וזו מתקפה חזקה מאוד, לכן זו דרך לעשות הרבה מאוד נזק. סוואנה, תתקוף במשאבת הידרו!" הוא אומר וסוואנה שולח מפיו זרנו מים אדיר שפוגע בוולקרונה קשה וגורם לה להיות מותשת.
    מצב חיים שלך:
    וולקרונה- 2/10 (סוואנה אותו דבר)
    מה תעשה?

מתן
    *יש לך את המיוטונייט X וY, אבל ממילא זה לא משנה לך עכשיו כי מיוטו איתך רק במשימות, לא בזמן שבין משימות. ברגע שתשיג פוקימון שיכול להתפתח-מגה אתה יכול לסמוך עליי שהאבן מגה שלו תהיה אצלך.
    *slash זה שיסוע
    *שעה-אחה"צ
    *כסף-5,800 פ''ד
    אתה מתלבט עם עצמך את מי תוציא ואתה מחליט להוציא את ברווירי. אתה אומר לו מה לעשות, וכך גם לין אומרת לבייטר שלה. לפני שהפוקימונים שלכם מתחילים, הסוכנים מהצד השני לוחצים על צמידי הקישור שלהם ומפתחים-מגה את סיזור וגרצ'ומפ. הידיים של סיזור הופכות למסורים חדים מאוד והבטן של גרצ'ומפ מתמלאת בקוצים לבנים. הם אומרים:"גרצ'ומפ, טופר דרקו על בייטר! סיזור, קבר אבן על ברווירי!". גרצ'ומפ מוקף בזוהר סגול ושורט עם ציפורניו בחוזקה את בייטר, גורם לו נזק קשה. סיזור זוהר, ושולח על ברווירי מהשמיים אבנים גדולות. ברגע שהאבנים פוגעות בברויירי הוא נעלם ומופיע במקום אחר, לא נפגע כלל. *מזל טוב! ברווירי למד מילוי מקום!!! substitute*. ברווירי משסע את סיזור עם ציפורניו ולומד גם את המתקפה הפשוטה שיסוע. לאחר מכן, כנפיו של ברווירי זוהרות, הוא עף לאוויר ואז דואה לעבר סיזור במהירות, מוקף באש אדומה ונתקל בו בחוזקה. שתי המתקפות יוצרות מתקפה חדשה ועוצמתית שגילית שפוגעת בסיזור קשה *מזל טוב! המצאת את המתקפה כנף אמיצה וברווירי למד גם אותה!*. בגלל שהציפור האמיצה שולבה עם מתקפת כנף ברווירי לא מקבל נזק הדף מהמכה. לאחר מכן בייטר יורה להביור כתום-וורוד לעבר גרצ'ומפ, פוגע בו קשה. אתה מיד מקבל בהולו קאסטר שלך הודעה מוקלטת שמוסרת שבעקבות מתקפת הכנף האמיצה שהמצאת אתה מקבל 300 פ"ד ושאחרי הקרב תוכל לאסוף אותם מחנות הבסיס.
    מצב חיים שלך:
    ברווירי-10/10 (סיזור וג'רצומפ פחות)
    בייטר של לין-6/10 (סיזור וגרצ'ומפ יותר)
    מה תעשה?

נועם
    *מצטער התבלבלתי במחירים של המתקפות. המחירים הם 100, 150, 200 ו300 בהתאם
    *שעה-אחה"צ
    * כסף-6,100 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
    אתה אומר לעצמך שהמתקפות דופק אפל ומפולת שלגים יעזרו לטארה ומבקש מהמוכר דיסק של מפולת שלגים ודיסק של דופק אפל. המוכר אומר:"לידיעתך, המוכנות הטכניות שלנו רב פעמיות ומיועדות לשימוש רב פעמי על הפוקימונים שיכולים ללמוד אותם. שניהם יעלו לך ביחד 600 פ"ד". אתה משלם למוכר 600 פ"ד ויורד חזרה לקומת הקרקע. אתה פוגש את טארה והיא אומרת לך:"קניתי לך צנצנת דבש פוקימונים שיכול לעזור לך למשוך אליך פוקימונים טבעיים אם תרצה ותרסיס-נגד שיכול לדחות ממך פוקימונים טבעיים. ההשפעה של הדבש היא מיידית והשפעת התרסיס נמשכת שעה". אתה מביא לה את דיסקי המתקפות והיא אומרת:"תודה, טורי! אבל בגלל שהם רב פעמיים אני מרשה גם לך להשתמש בהם, אם תרצה. עכשיו בוא נלך לחנות הבסיס, הבנתי ששם עדיף לנו לקנות את רוב המוצרים כי הם מותאמים לנו". אתם משתגרים חזרה לבסיס והולכים לחנות של הבסיס שנמצאת קומה אחת מתחת לבסיס. אתם נכנסים ורואים חלון ראווה פתוח עם פוקדורי סוכם שרשום לידם:"הוצא את המיטב מהפוקימון שלך! מגה-בולס, כדורי הסוכן שאפשר להכניס אליהם אבן מגה ודיסק כוח! דיסקי כוח ניתנים לרכישה בקופה. כל סוג זקוק לדיסק כוח שונה". אתה וטארה לוקחים כל אחד מגה-בול. אתם רואים עוד שלט:"תרסיס העל! התרסיס האולטימטיבי, מרפא את כל הסטטוסים, נקודות החיים, נקודות הכוח וגם מחזיר לחיים פוקימונים מעוליפם. רב פעמי ומיועד לשימוש אינסופי! מומלץ ביותר לקנייה!". אתה וטארה לוקחים תרסיס אחד כל אחד מכם. לבסוף אתם עוברים ליד קופסת עץ מלאה בכדורי סוכן וכל אחד מכן לוקח שישה כדורים. אתם ניגשים למוכר לשלם על החפצים. הוא אומר:"המגה-בולס וכדורי הסוכן הם בחינם. התרסיסים עולים 50 פ"ד כל אחד". אתם משלמים לו. הוא ממשיך לדבר:"אם תרצו, אני יכול כרגע להעביר פוקימון שלכם לתוך מגה-בול, עדיף פוקימון שיכול להתפתח-מגה. בנוסף אני אתן לכם בתור מתנת פתיחה דיסק כוח מתנה". טארה אומרת:"קח את האבסול שלי". המוכר לוקח את הכדור של אבסול ואת המגה- בול. הוא שם את שניהם במכונה ורואים על הצג של המכונה תמונה של אבסול עובר מכדור רגיל למגה-בול. המוכר מסביר:"בחלק האחורי של הכדור יש לך חור להכניס לתוכו אבן מגה. אם תעשי ככה, עד שתוציאי את אבן המגה מהמגה-בול, אבסול יישאר במצב מגה באופן קבוע. בנוסף" הוא אומר כשהוא מחזיק בידו דיסקית קטנה ושחורה, "זהו דיסק כוח אופל. אם תכניסי אותו לתוך הכדור אבסול יישאר במצב בהתאם לאם אבן המגה נמצאת במגה-בול או לא אך הוא בכל מקרה יתחזק בהרבה. כל הפעולה הזאת בלתי ניתנת לביצוע בינתיים בפוקדורי סוכן רגילים. תהנו! תרצה גם שאני אעביר לך פוקימון למגה-בול?" הוא שואל אותך.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    [QUOTE=The Heliolisk;1463493]הודעות
    *אם אתם עולים על שילוב מתקפות או על מתקפה חדשה שהיא מאוד יצירתית ומתאימה לאחד מהפוקימונים שלכם, תתתארו לו מה לעשות והוא כנראה ילמד אותה. בנוסף אני ירשום שהמצאתם את המתקפה הזאת ואוסיף אותה למתקפות החדשות. על כל מתקפה שתמציאו תקבלו מהסוכנות 300 פ"ד לכן זה עסק משתלם.
    *בהצלחה!!!

צ'רמנדר
    *שעה-???
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-???
    אתה אומר שאתה מאמין שוולקרונה תצליח לנצח. אתה אומר לוולקרונה מה לעשות. היא שולחת רוח חמה מאוד לעבר סוואנה, פוגעת בו קל. לאחר מכן, וולקרונה מנופפת בכנפיה בחוזקה, יוצרת סופת משפך ענקית שמסתובבת באוויר, כולאת בתוכה את סוואנה, מעיפה אותו באוויר ומטיחה אותו על הרצפה, פוגעת בו קשה.*מזל טוב! וולקרונה למדה הוריקאן!!!*. ברנדון אומר:"יפה מאוד עשית. האמונה שלך בוולקרונה נתנה לה תקווה, וגרמה לה ללמוד את מתקפת הוריקאן מסוג מעופף. מתקפות מסוג מעופף משפיעות רגיל על סוג מעופף, וזו מתקפה חזקה מאוד, לכן זו דרך לעשות הרבה מאוד נזק. סוואנה, תתקוף במשאבת הידרו!" הוא אומר וסוואנה שולח מפיו זרנו מים אדיר שפוגע בוולקרונה קשה וגורם לה להיות מותשת.
    מצב חיים שלך:
    וולקרונה- 2/10 (סוואנה אותו דבר)
    מה תעשה?

''תודה וולקרונה ,גם אם לא תנצחי ,עשית מעל ומעבר למצופה , אומר,עכשיו אני רק רוצה שתתקפי בהוריקאן ובגל חום במשולב ,תנסי ליצור הוריקאן חום פעם אחת אחרונה לפניי שסואנה תוקפת , בכל הכוח שנותר לך ,אני מאמין בך !''

7. TBM
    ציטוט פורסם במקור על ידי the heliolisk צפה בהודעה
    *בהצלחה!!!

צ'רמנדר
    מתן
    *יש לך את המיוטונייט x וy, אבל ממילא זה לא משנה לך עכשיו כי מיוטו איתך רק במשימות, לא בזמן שבין משימות. ברגע שתשיג פוקימון שיכול להתפתח-מגה אתה יכול לסמוך עליי שהאבן מגה שלו תהיה אצלך.
    *slash זה שיסוע
    *שעה-אחה"צ
    *כסף-5,800 פ''ד
    אתה מתלבט עם עצמך את מי תוציא ואתה מחליט להוציא את ברווירי. אתה אומר לו מה לעשות, וכך גם לין אומרת לבייטר שלה. לפני שהפוקימונים שלכם מתחילים, הסוכנים מהצד השני לוחצים על צמידי הקישור שלהם ומפתחים-מגה את סיזור וגרצ'ומפ. הידיים של סיזור הופכות למסורים חדים מאוד והבטן של גרצ'ומפ מתמלאת בקוצים לבנים. הם אומרים:"גרצ'ומפ, טופר דרקו על בייטר! סיזור, קבר אבן על ברווירי!". גרצ'ומפ מוקף בזוהר סגול ושורט עם ציפורניו בחוזקה את בייטר, גורם לו נזק קשה. סיזור זוהר, ושולח על ברווירי מהשמיים אבנים גדולות. ברגע שהאבנים פוגעות בברויירי הוא נעלם ומופיע במקום אחר, לא נפגע כלל. *מזל טוב! ברווירי למד מילוי מקום!!! Substitute*. ברווירי משסע את סיזור עם ציפורניו ולומד גם את המתקפה הפשוטה שיסוע. לאחר מכן, כנפיו של ברווירי זוהרות, הוא עף לאוויר ואז דואה לעבר סיזור במהירות, מוקף באש אדומה ונתקל בו בחוזקה. שתי המתקפות יוצרות מתקפה חדשה ועוצמתית שגילית שפוגעת בסיזור קשה *מזל טוב! המצאת את המתקפה כנף אמיצה וברווירי למד גם אותה!*. בגלל שהציפור האמיצה שולבה עם מתקפת כנף ברווירי לא מקבל נזק הדף מהמכה. לאחר מכן בייטר יורה להביור כתום-וורוד לעבר גרצ'ומפ, פוגע בו קשה. אתה מיד מקבל בהולו קאסטר שלך הודעה מוקלטת שמוסרת שבעקבות מתקפת הכנף האמיצה שהמצאת אתה מקבל 300 פ"ד ושאחרי הקרב תוכל לאסוף אותם מחנות הבסיס.
    מצב חיים שלך:
    ברווירי-10/10 (סיזור וג'רצומפ פחות)
    בייטר של לין-6/10 (סיזור וגרצ'ומפ יותר)
    מה תעשה?

[/color]
    פשוט היה רשום שיש לי שלושה אבני מגה.
    --------------------------------------
    אני מחייך , 'הוא גם לא נפגע מזה , נראה שזאת מתקפה עוצמתית ביותר.' אני חושב לעצמי, מופתע מהמתקפה.
    "בריוורי , תשתמש במילוי מקום ואז תשתמש במתקפת כנף על סיזור ."אני אומר , "לאחר מכן תשתמש על גארצ'ומפ בכנף אמיצה."אני אומר לבריוורי.

8. blue To My Bones
    נועם
    *מצטער התבלבלתי במחירים של המתקפות. המחירים הם 100, 150, 200 ו300 בהתאם
    *שעה-אחה"צ
    * כסף-6,100 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
    אתה אומר לעצמך שהמתקפות דופק אפל ומפולת שלגים יעזרו לטארה ומבקש מהמוכר דיסק של מפולת שלגים ודיסק של דופק אפל. המוכר אומר:"לידיעתך, המוכנות הטכניות שלנו רב פעמיות ומיועדות לשימוש רב פעמי על הפוקימונים שיכולים ללמוד אותם. שניהם יעלו לך ביחד 600 פ"ד". אתה משלם למוכר 600 פ"ד ויורד חזרה לקומת הקרקע. אתה פוגש את טארה והיא אומרת לך:"קניתי לך צנצנת דבש פוקימונים שיכול לעזור לך למשוך אליך פוקימונים טבעיים אם תרצה ותרסיס-נגד שיכול לדחות ממך פוקימונים טבעיים. ההשפעה של הדבש היא מיידית והשפעת התרסיס נמשכת שעה". אתה מביא לה את דיסקי המתקפות והיא אומרת:"תודה, טורי! אבל בגלל שהם רב פעמיים אני מרשה גם לך להשתמש בהם, אם תרצה. עכשיו בוא נלך לחנות הבסיס, הבנתי ששם עדיף לנו לקנות את רוב המוצרים כי הם מותאמים לנו". אתם משתגרים חזרה לבסיס והולכים לחנות של הבסיס שנמצאת קומה אחת מתחת לבסיס. אתם נכנסים ורואים חלון ראווה פתוח עם פוקדורי סוכם שרשום לידם:"הוצא את המיטב מהפוקימון שלך! מגה-בולס, כדורי הסוכן שאפשר להכניס אליהם אבן מגה ודיסק כוח! דיסקי כוח ניתנים לרכישה בקופה. כל סוג זקוק לדיסק כוח שונה". אתה וטארה לוקחים כל אחד מגה-בול. אתם רואים עוד שלט:"תרסיס העל! התרסיס האולטימטיבי, מרפא את כל הסטטוסים, נקודות החיים, נקודות הכוח וגם מחזיר לחיים פוקימונים מעוליפם. רב פעמי ומיועד לשימוש אינסופי! מומלץ ביותר לקנייה!". אתה וטארה לוקחים תרסיס אחד כל אחד מכם. לבסוף אתם עוברים ליד קופסת עץ מלאה בכדורי סוכן וכל אחד מכן לוקח שישה כדורים. אתם ניגשים למוכר לשלם על החפצים. הוא אומר:"המגה-בולס וכדורי הסוכן הם בחינם. התרסיסים עולים 50 פ"ד כל אחד". אתם משלמים לו. הוא ממשיך לדבר:"אם תרצו, אני יכול כרגע להעביר פוקימון שלכם לתוך מגה-בול, עדיף פוקימון שיכול להתפתח-מגה. בנוסף אני אתן לכם בתור מתנת פתיחה דיסק כוח מתנה". טארה אומרת:"קח את האבסול שלי". המוכר לוקח את הכדור של אבסול ואת המגה- בול. הוא שם את שניהם במכונה ורואים על הצג של המכונה תמונה של אבסול עובר מכדור רגיל למגה-בול. המוכר מסביר:"בחלק האחורי של הכדור יש לך חור להכניס לתוכו אבן מגה. אם תעשי ככה, עד שתוציאי את אבן המגה מהמגה-בול, אבסול יישאר במצב מגה באופן קבוע. בנוסף" הוא אומר כשהוא מחזיק בידו דיסקית קטנה ושחורה, "זהו דיסק כוח אופל. אם תכניסי אותו לתוך הכדור אבסול יישאר במצב בהתאם לאם אבן המגה נמצאת במגה-בול או לא אך הוא בכל מקרה יתחזק בהרבה. כל הפעולה הזאת בלתי ניתנת לביצוע בינתיים בפוקדורי סוכן רגילים. תהנו! תרצה גם שאני אעביר לך פוקימון למגה-בול?" הוא שואל אותך.
    מה תעשה?
    "בכיף,למה לא? הנה, אתה יכול להשתמש במגמורטר שלי. " אומר ואושיט לו את הפוקדור. לאחר שיסיים, אוציא מכיסי כמות קטנה של פ"ד. "הנה, זה בשבילך." אומר ואושיט לו 100 פ"ד. "נתראה בקרוב!" אומר לו ואצא עם טארה מהחנות. "יש לך עדיין כוח לקצת אקשן? אם לא תכננת משהו, אפשר ללכת למגנו ולשאול אותו אם יש לו איזשהו משהו לעשות. איזו עבודת שמירה על חפץ חשוב, או חייל רשע שאפשר לקרוע אותו. נלך?"

9. משתמש מנוסה
    *בהצלחה!!!

בר
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס (זמני)-ויולט, ג'וטו.
    *gps-ויולט, ג'וטו
    אתה אומר להם כל הכבוד ובמיוחד לקבוטו שלמד מתקפה חדשה. אתה אומר להם מה לעשות. רג'ירוק מותש מקרן העל אך במקום התקפה הוא יוצר מגן כחול סביבו. *מזל טוב! רג'ירוק למד הגנה!!!*. קבוטו מתאמץ, ושולח הרבה אקדחי מים אחד אחרי השני ברצפים, פוגע בשני הלייפארדים ביחד ומסב להם נזק בינוני לכל אחד, מעלף אחד מהם. אחד החיילים מחזיר את הלייפארד שלו בזעם, והשני אומר:"לייפארד, נקמה על קבוטו!". לייפארד נעטף באדים כתומים, רץ לעבר קבוטו ונותן לו עם הכפה שלו מכה כחולה המסבה לו נזק קשה.
    מצב חיים שלך:
    רג'ירוק-12/14
    קבוטו-2/10
    מה תעשה?

*על זה דיברתי נגיד תסתכל כל תגובה שלך פוקימון לומד מתקפה חדשה, זה לא נראה לי הגיוני כלכך וזה מוריד מהfun במשחק תנסה לעשות אותו יותר קשה
    ------------------------------------------
    "כל הכבוד חברים עכשיו תתמקדו על הלייפארד השני!" אגיד להם
    "תקשיבו תנסו להוריד אותו עכשיו!, קדימה תשתמשו בכל הכוח שלכם, רג'ירוק תותח חשמל וקאבוטו פעימת מים!" אגיד

10. היזהרו מחיקויים!
    הודעות-
    *החל מהיום אתם יכולים להשתגר לכל לומיוס, אך לא לצאת ממנה
    *ב13/12 האיוונט החדש יתחיל
    *ההודעה הזו מופנה לכל מי שרואה את המ"ת, לא רק לשחקנים: במ"ת יש לנו רק 4 שחקנים פעילים מתוך 11 מקומות. אני מעודד את כולכם להירשם למ"> כי עכשיו עם ההגעה של דור שש הוא רק יהיה יותר מעניין ובמשימות יתחילו להשתלב גם קרבות עם חוליות חדשות של צוות רמפא"ג במחוזות אחרים וחדשים. אני מזמין את כולכם להירשם למ"ת! התנאי קבלה מעטים וזו דרך מצוינת להעביר את הזמן. שחקנים שלא פעילים במשחק. אם אתם רואים את ההודעה הזו, אני מזמין אתכם לחזור לשחק
    בהצלחה!!!

צ'רמנדר
    *שעה-???
    *כסף-5,300 פ''ד
    *gps-???
    *מיקום בסיס- גולדנרוד, ג'וטו
    אתה אומר לוולקרונה שאתה מאמין בה ואומר לה מה לעשות. עיניה של וולקרונה זוהרות באדום והיא יוצרת מולה גל חום אדום וענקי שמחכה לפקודתה של וולקרונה לצאת לדרך. וולקרונה מנפנפת בחוזקה את האוויר של גל החום ויוצרת ממנו הוריקאן חום ענקי שדוהר לעבר סוואנה במהירות, לוכד אותו בתוכו, מטיח אותו ברצפה, גורם לו כוויות קשות ומעלף אותו. *מזל טוב! המצאת מתקפה חדשה וזכית ב300 פ"ד!!!*. ברנדון אומר:"סוואנה, חזור. עבודה טובה ג'ייק. אתה המצאת מתקפה חדשה ולכן אתה זוכה ב300 פ"ד מאיתנו. מזל טוב! עברת את מבחני הקבלה לצוות אג'נטרה מהיום אתה סוכן רשמי בצוות אג'נטרה! קבל ממני את סיכת הטירון!" הוא אומר ומביא לך סיכה עגולה עם קוצים שבליבה סמל של עץ והר עם האותיות TA. ברנדון ממשיך:"בנוסף, לכל סוכן יש בסיס בית, שאליו הוא חוזר בסוף כל המשימות והוא זוכה לנוח בו. הבסיס שלך נמצא בעיר גולדנרוד שבג'וטו. תשתמש במשגר המאך שלך כדי להשתגר אל גולדנרוד והגיע לחנות האופניים העירונית בשביל פרטים נוספים על הבסיס" אומר ברנדון ועוזב את החדר.
    מה תעשה?

מתן
    *זו טעות עזוב את זה
    *שעה-אחה"צ
    *כסף-5,800 פ''ד
    אתה שמח על המתקפה החדשה ואומר לברווירי מה לעשות. ברווירי מתאמץ, סופג מעט נזק ונעלם, יוצר שכפול מרחף שלו שעומד במקומו. לאחר מכן ברווירי מופיע עם כנף זוהרת, טס לעבר סיזור ופוגע בו, גורם לו נזק בינוני. לאחר מכן ברווירי מזנק לאוויר, כנפיו זוהרות, ואז נוסק למטה לעבר גרצ'ומפ עטוף בלהבות, ומתנגש בו בחוזקה, גורם לו נזק בינוני. לאחר מכן ברווירי האמיתי נעלם שוב פעם. לין אומרת:"בייטר, להביור על סיזור!" ובייטר שולח מפיו להביור אש ענקי ובוער שמשאיר נזק קשה לסיזור וגורם לו לכוויות קשות. לאחר מכן ג'ייקוב ולינה ומארים:"סיזור, ריקוד חרבות! גרצ'ומפ, מטאור דרקון על וויבראבה!" סיזור מסתובב בחדר, גורם להולוגרמה של חרבות להופיע סביב ידיו ואז הוא מצליב את ידיו. אתה יכול לראות שסידיים של סיזור הרבה יותר חדות ומוכנות להתקפה עכשיו. לאחר מכן גרצ'ומפ זוהר בסגול, גורם למטאורים ענקיים זוהרים ליפול מהשמיים על בייטר ולעלף אותו מיד. ליו אומרת:"בייטר,חזור! היית מצוין! עכשיו הכל תלוי בך ובברווירי, אייס!". מיד לאחר מכן סיזור נפצע מהכוויות שלו ומתעלף גם הוא. ג'ייקוב אומר:"לא!!! סיזור, חזור!". מולך נשארים עומדים לינה והגרצ'ומפ שלה שנראה כאילו ההתקפות ללא מגע פיזי שהוא יעשה יגרמו לנזק קטן.
    מצב חיים שלך:
    ברווירי-8/10 (סיזור התעלף, גרצ'ומפ פחות)
    בייטר של לין-0/10 (סיזור אותו דבר, גרצ'ומפ יותר)
    מה תעשה?

נועם
    *שעה-אחה"צ
    * כסף-6,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
    אתה נותן למוכר את הפוקדור של מגמורטר. המוכר מכניס את מגמורטר למגה בול ומביא לך דיסק קטן ואדום אם איור של להבה עליו. הוא מראה לך את החריץ בחלק האחורי של המגה-בול שאליו צריך להכניס את הדיסק. אתה מביא לו 100 פ"ד והוא אומר:"תודה לך! להתראות!" ואתם עוזבים את החנות. אחר כך אתה לוקח את הטלפון ומתקשר למגנו. הוא אומר לך:"כן טורי, מה רצית?". אתה מספר לו על משהו שאתה רוצה לעשות בינתיים, ומגנו אומר לך:"האמת, יש לי משהו שאני צריך. אתה וטארה תפגשו אותי בגלגל הענק של נימבאסה ביונובה. ביי" הוא אומר ומנתק. אתה מספר את השיחה לטארה והיא אומרת:"אז בוא נשתגר לנימבאסה!"
    מה תעשה?

בר
    *אתה רק התחלת את המשחק. בגלל זה אני עושה הכל קצת יותר קל. אבל אל תדאג, המשחק יעלה רמת קושי הרבה יותר מהר ממה שחשבת
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס- לומיוס, קאלוס
    *gps-ויולט, ג'וטו
    אתה אומר להם כל הכבוד ואומר להם לכוון ללייפארד השני. אתה אומר להם מה לעשות. רג'ירוק וקבוטו שולחים ביחד כדור חשמלי ענקי וכדור מים כחול, שפוגעים בלייפארד בחוזקה ומעלפים אותו. מיד לאחר מכן החיילים מתעצבנים, ואתה שומע מאחוריך:"נו, חיילים! כמה זמן כבר לוקח להפיל מגדל אחד!" אתה מסתובב ורואה איש זקן עם כובע סגול ומעיל סגול עבה. הוא מסתכל על החיילים ועליך. הוא אומר:"תראו תראו מה יש לנו כאן, ילד קטן שמפריע לחיילים שלי לעשות משימה". הוא מתקרב אליך ומסתכל לך ישר בעיניים אתה רואה שיש לו אישונים שחורים מאוד והעין שלו כחלחלה, בצבע קרח. "אני עוד אפגוש אותך, ואז, אני יהיה האחד שיילחם איתך, לא שני הכלבים העלובים האלה וחתולי המחמד שלהם". הוא אומר, לוחץ על פוקדור במעיל שלו ונעלם יחד עם החיילים. מיד לאחר מכן אתה רואה איש צעיר עם שיער כחול עף על יונה חומה וענקית כשמאחוריו שלוש יונים קטנות יותר. הוא אומר לך:"מה קרה למגדל?!". אתה מסביר לו הכל, והוא אומר לך:"תודה לך. אני פלקנר, מנהיג המכון של העיר הזאת, וסבא שלי הוא זקן הנזירים במגדל הנבט. שמעתי שיש מהומה באזור המגדל, ומיד באתי לפה. אני כל כך מודה לך. בבקשה, קח את זה ממני כאות כבוד" הוא אומר ומביאלך ביצה חומה ושקיק צבעוני. אתה פותח את השקיק ומוצא בתוכו אבן ירוקה עם ברק, אבן כחולה צלולה, אבן אדומה עם להבות בתוכה, קריסטל ירוק, קריסטל תכול, כדור ורוד, כדור שחור ועוגיה עם זיגוג ורוד וסוכריות. פלקנר אומר לך:"קיבלתי את זה מסבא שלי. הפוקימון בביצה הוא איווי והחפצים בשקיק יפתחו אותו לאחת מתוך 8 צורותיו השונות. בתוך השקיק יש גם פתק שאומר איזה חפץ מפתח לאיזה צורה. כשאיווי יבקע, אני בטוח שיהיה לך הרבה מה לעשות איתו" פלקנר אומר ועוזב. אתה מקבל אחר כך הודעה ללוח המשימות שאומרת:"שלום בר. השיפוץ של הבסיס בלומיוס הושלם ואתה מוזמן להשתגר למגדל המנסרה בעיר לומיוס כדי לקבל פרטים נוספים על מיקום הבסיס:".
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

11. blue To My Bones
    נועם
    *שעה-אחה"צ
    * כסף-6,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
    אתה נותן למוכר את הפוקדור של מגמורטר. המוכר מכניס את מגמורטר למגה בול ומביא לך דיסק קטן ואדום אם איור של להבה עליו. הוא מראה לך את החריץ בחלק האחורי של המגה-בול שאליו צריך להכניס את הדיסק. אתה מביא לו 100 פ"ד והוא אומר:"תודה לך! להתראות!" ואתם עוזבים את החנות. אחר כך אתה לוקח את הטלפון ומתקשר למגנו. הוא אומר לך:"כן טורי, מה רצית?". אתה מספר לו על משהו שאתה רוצה לעשות בינתיים, ומגנו אומר לך:"האמת, יש לי משהו שאני צריך. אתה וטארה תפגשו אותי בגלגל הענק של נימבאסה ביונובה. ביי" הוא אומר ומנתק. אתה מספר את השיחה לטארה והיא אומרת:"אז בוא נשתגר לנימבאסה!"
    מה תעשה?
    "קדימה, לנימבאסה!" אומר ואשתגר ביחד עם טארה.

חבל שלא כתבת לי גם את ההמשך, לדוגמא מאיפה שסיימת את התגובה שלך אליי לא השארת לי בחירה או פעולה. כאילו מה כבר יש לי לעשות חוץ מלהשתגר לשם?

12. משתמש מנוסה
    [QUOTE=The Heliolisk;1463848]הודעות-
    *ההודעה הזו מופנה לכל מי שרואה את המ"ת, לא רק לשחקנים: במ"ת יש לנו רק 4 שחקנים פעילים מתוך 11 מקומות. אני מעודד את כולכם להירשם למ"> כי עכשיו עם ההגעה של דור שש הוא רק יהיה יותר מעניין ובמשימות יתחילו להשתלב גם קרבות עם חוליות חדשות של צוות רמפא"ג במחוזות אחרים וחדשים. אני מזמין את כולכם להירשם למ"ת! התנאי קבלה מעטים וזו דרך מצוינת להעביר את הזמן. שחקנים שלא פעילים במשחק. אם אתם רואים את ההודעה הזו, אני מזמין אתכם לחזור לשחק
    בהצלחה!!!

צ'רמנדר
    *שעה-???
    *כסף-5,300 פ''ד
    *gps-???
    אתה אומר לוולקרונה שאתה מאמין בה ואומר לה מה לעשות. עיניה של וולקרונה זוהרות באדום והיא יוצרת מולה גל חום אדום וענקי שמחכה לפקודתה של וולקרונה לצאת לדרך. וולקרונה מנפנפת בחוזקה את האוויר של גל החום ויוצרת ממנו הוריקאן חום ענקי שדוהר לעבר סוואנה במהירות, לוכד אותו בתוכו, מטיח אותו ברצפה, גורם לו כוויות קשות ומעלף אותו. *מזל טוב! המצאת מתקפה חדשה וזכית ב300 פ"ד!!!*. ברנדון אומר:"סוואנה, חזור. עבודה טובה ג'ייק. אתה המצאת מתקפה חדשה ולכן אתה זוכה ב300 פ"ד מאיתנו. מזל טוב! עברת את מבחני הקבלה לצוות אג'נטרה מהיום אתה סוכן רשמי בצוות אג'נטרה! קבל ממני את סיכת הטירון!" הוא אומר ומביא לך סיכה עגולה עם קוצים שבליבה סמל של עץ והר עם האותיות TA. ברנדון ממשיך:"בנוסף, לכל סוכן יש בסיס בית, שאליו הוא חוזר בסוף כל המשימות והוא זוכה לנוח בו. הבסיס שלך נמצא בעיר גולדנרוד שבג'וטו. תשתמש במשגר המאך שלך כדי להשתגר אל גולדנרוד והגיע לחנות האופניים העירונית בשביל פרטים נוספים על הבסיס" אומר ברנדון ועוזב את החדר.
    מה תעשה?

יששששששש יתקבלתי ,אצרח ואקפוץ ,אקום אחריי הנפילה מהקפיצה
    אשתגר בעזרת משגר המאך לעיר גולדנרוד שבג'וטו

13. TBM
    ציטוט פורסם במקור על ידי the heliolisk צפה בהודעה
    הודעות-
    בהצלחה!!!

מתן
    *זו טעות עזוב את זה
    *שעה-אחה"צ
    *כסף-5,800 פ''ד
    אתה שמח על המתקפה החדשה ואומר לברווירי מה לעשות. ברווירי מתאמץ, סופג מעט נזק ונעלם, יוצר שכפול מרחף שלו שעומד במקומו. לאחר מכן ברווירי מופיע עם כנף זוהרת, טס לעבר סיזור ופוגע בו, גורם לו נזק בינוני. לאחר מכן ברווירי מזנק לאוויר, כנפיו זוהרות, ואז נוסק למטה לעבר גרצ'ומפ עטוף בלהבות, ומתנגש בו בחוזקה, גורם לו נזק בינוני. לאחר מכן ברווירי האמיתי נעלם שוב פעם. לין אומרת:"בייטר, להביור על סיזור!" ובייטר שולח מפיו להביור אש ענקי ובוער שמשאיר נזק קשה לסיזור וגורם לו לכוויות קשות. לאחר מכן ג'ייקוב ולינה ומארים:"סיזור, ריקוד חרבות! גרצ'ומפ, מטאור דרקון על וויבראבה!" סיזור מסתובב בחדר, גורם להולוגרמה של חרבות להופיע סביב ידיו ואז הוא מצליב את ידיו. אתה יכול לראות שסידיים של סיזור הרבה יותר חדות ומוכנות להתקפה עכשיו. לאחר מכן גרצ'ומפ זוהר בסגול, גורם למטאורים ענקיים זוהרים ליפול מהשמיים על בייטר ולעלף אותו מיד. ליו אומרת:"בייטר,חזור! היית מצוין! עכשיו הכל תלוי בך ובברווירי, אייס!". מיד לאחר מכן סיזור נפצע מהכוויות שלו ומתעלף גם הוא. ג'ייקוב אומר:"לא!!! סיזור, חזור!". מולך נשארים עומדים לינה והגרצ'ומפ שלה שנראה כאילו ההתקפות ללא מגע פיזי שהוא יעשה יגרמו לנזק קטן.
    מצב חיים שלך:
    ברווירי-8/10 (סיזור התעלף, גרצ'ומפ פחות)
    בייטר של לין-0/10 (סיזור אותו דבר, גרצ'ומפ יותר)
    מה תעשה?

[/color]
    "בריוורי , תשתמש במילוי מקום 4 פעמים , וכל פעם שתמלא מקום תתקוף את גארצ'ומפ בשיסוע , מיד אחרי השיסוע תמלא מקום ."אני אומר לבריוורי , "אחרי שתגמור את למלאות מקום 4 פעמים תשתמש בכנף אמיצה."אני אומר לבריוורי , "ותתחמק ע"י שימוש בכנף אמיצה."

14. משתמש מנוסה
    הודעות-
    בהצלחה!!!

בר
    *אתה רק התחלת את המשחק. בגלל זה אני עושה הכל קצת יותר קל. אבל אל תדאג, המשחק יעלה רמת קושי הרבה יותר מהר ממה שחשבת
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-ויולט, ג'וטו
    אתה אומר להם כל הכבוד ואומר להם לכוון ללייפארד השני. אתה אומר להם מה לעשות. רג'ירוק וקבוטו שולחים ביחד כדור חשמלי ענקי וכדור מים כחול, שפוגעים בלייפארד בחוזקה ומעלפים אותו. מיד לאחר מכן החיילים מתעצבנים, ואתה שומע מאחוריך:"נו, חיילים! כמה זמן כבר לוקח להפיל מגדל אחד!" אתה מסתובב ורואה איש זקן עם כובע סגול ומעיל סגול עבה. הוא מסתכל על החיילים ועליך. הוא אומר:"תראו תראו מה יש לנו כאן, ילד קטן שמפריע לחיילים שלי לעשות משימה". הוא מתקרב אליך ומסתכל לך ישר בעיניים אתה רואה שיש לו אישונים שחורים מאוד והעין שלו כחלחלה, בצבע קרח. "אני עוד אפגוש אותך, ואז, אני יהיה האחד שיילחם איתך, לא שני הכלבים העלובים האלה וחתולי המחמד שלהם". הוא אומר, לוחץ על פוקדור במעיל שלו ונעלם יחד עם החיילים. מיד לאחר מכן אתה רואה איש צעיר עם שיער כחול עף על יונה חומה וענקית כשמאחוריו שלוש יונים קטנות יותר. הוא אומר לך:"מה קרה למגדל?!". אתה מסביר לו הכל, והוא אומר לך:"תודה לך. אני פלקנר, מנהיג המכון של העיר הזאת, וסבא שלי הוא זקן הנזירים במגדל הנבט. שמעתי שיש מהומה באזור המגדל, ומיד באתי לפה. אני כל כך מודה לך. בבקשה, קח את זה ממני כאות כבוד" הוא אומר ומביאלך ביצה חומה ושקיק צבעוני. אתה פותח את השקיק ומוצא בתוכו אבן ירוקה עם ברק, אבן כחולה צלולה, אבן אדומה עם להבות בתוכה, קריסטל ירוק, קריסטל תכול, כדור ורוד, כדור שחור ועוגיה עם זיגוג ורוד וסוכריות. פלקנר אומר לך:"קיבלתי את זה מסבא שלי. הפוקימון בביצה הוא איווי והחפצים בשקיק יפתחו אותו לאחת מתוך 8 צורותיו השונות. בתוך השקיק יש גם פתק שאומר איזה חפץ מפתח לאיזה צורה. כשאיווי יבקע, אני בטוח שיהיה לך הרבה מה לעשות איתו" פלקנר אומר ועוזב. אתה מקבל אחר כך הודעה ללוח המשימות שאומרת:"שלום בר. השיפוץ של הבסיס בלומיוס הושלם ואתה מוזמן להשתגר למגדל המנסרה בעיר לומיוס כדי לקבל פרטים נוספים על מיקום הבסיס:".
    מה תעשה?

15. היזהרו מחיקויים!
    *החל מהיום אתם יכולים להשתגר לעיר לומיוס, אך לא לצאת ממנה
    *עוד שבוע בדיוק קורים שלושה דברים:
    1.היום הולדת שלי
    2.האיוונט מתחיל
    3.אפשר להשתגר לכל קלאוס ופוקימונים מדור שש יתחילו להופיע בטבע

*בגלל שהאיוונט כל כך קרוב, אני אתחיל לחשוף פרטים!
    איוונט מס' 4: האגדה של ג'יראצ'י
    Spoiler ספוילר

*בהצלחה!!!

נועם
    *אתה זה שביקשת משהו לעשות... אני עשיתי שיהיה לך משימה כזאת כמו שאתה ביקשת בתגובה הקודמת שלך אז למה אתה פתאום מבקש אופציה אחרת? אם אתה לא רוצה פשוט תגיד למגנו בתגובה הבאה שלך שלא בא לך לעשות את המשימה. הוא לא יכעס או משהו
    *שעה-אחה"צ
    * כסף-6,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
    אתה משתגר לנימבאסה. אתה וטארה הולכים לגן השעשועים של נימבאסה ופוגשים את מגנו ליד הגלגל הענק. הוא לוקח אתכם למאחורי הפסל של הפיצ'ו, מסתכל מסביב, בודק שאף אחד לא מסתכל, מעביר את היד שלו על הבטן של הפסל ונפתחת מעלית. אתם נכנסים אליה והיא נסגרת אחריכם. לאחר כחצי דקה אתם מגיעים ללובי המואר והיפהפה של הבסיס של צוות אג'נטרה בנימבאסה. קירות הבסיס עשויים ממתכת בוהקת ועליהם מונחות הרבה נורות לד קטנות במרצדות על הקיר ויוצרות את הסמל של צוות אג'נטרה: עץ ולידו הר וביניהם האותיות AT. אתם הולכים לתוך הבסיס, רואים בדרך פסל ענקי של ברנדון והטורטרה העוצמתי שלו ובסופו של דבר מגיעים לחדר שרשום על הדלת שלו: "-מגנו-
    -אחראי טירונים: משרד-". אתם נכנסים פנימה ורואים שולחן ישיבות ארוך ולידו שולחן קטן. על הקיר יש צג שמציג תמונה של מה שרואים מהחלון במרכז הפוקימונים לסיאנווד: הים של ג'וטו. מגנו אומר:"אח, הים של סיאנווד. מאז שהתחלתי לעבוד פה, מזמן לא הבטתי עליו באמת". הוא מספיק לבהות בצד ומסתכל אליכם:"שלום טורי וטארה. אני קראתי לכם לפה בשביל לבקש ממכם לעשות עבודת שמירה. היא לא חובה והיא תיקח שעות ספורות בלבד. אתם וזכרים את כדור הגריסאוס של גיראטינה שמצאתם בחורבות הטירה ביונובה?" אתה וטארה מהנהנים. "אז הם נגנבו לפני חצי שנה על ידי צוות רמפא"ג בשוד המוזאון הגדול. בגלל זה, כל כך היה חשוב לנו למצוא את הכדור חזרה כדי שצוות רמפא"ג לא יוכלו לזמן את גיראטינה. וכמו שכבר ראיתם, הם כמעט הצליחו. הבעיה היא שלצוות רמפא"ג יש קשר קרוב יחסית לגיראטינה. אתם שמעתם על סיירוס? שלפני 20 שנה ניסה ליצור עולם חדש בסינו ולכד את עצמו בעולם ההפוך של גיראטינה? אז הוא שמה, והוא בעל דרג גבוה בצוות רמפא"ג. לדעתנו, הוא הסגן של בוס הצוות, והוא מפקד על הפעולות בכל המחוזות, עוזר לבוס. בגלל שכבר יש קשר קרוב לגיראטינה, אנחנו לא רוצים שהם גם יוכלו לזמן אותו לעולם שלנו מתי שהם ירצו. לכן אנחנו שומרים אצלנו את כדור הגריסאוס, בבסיס הזה ממש. המשימה שלכם היא לשמור בשעות הקרובות על כדור הגריסאוס. הוא נמצא ממש מתחת לחדר שלי" הוא אומר והולך איתכם לקיר, גורם למעלית להיפתח שמובילה לחדר עם ארון זכוכית שבו הכדור הצהוב רב הקודקודים. מגנו אומר:"בהצלחה! אני יבוא לאסוף אתכם עוד שעה!" ועוזב.
    מה תעשה? (אתה יכול להתקשר אליו עכשיו, להגיד לו שאתה לא רוצה והוא יחזיר אותך לנימבאסה)

צ'רמנדר
    *שעה-ערב
    *כסף-5,300 פ''ד
    *gps-???
    אתה שמח ומשתגר לגולדנרוד. אתה מגיע לחנות האופניים של גולדנרוד ורואה שרשום:"בשביל מרכז העתיקות אג'נטרה, כנס מסביב". אתה הולך לכניסה האחורית ורואה כניסה זהה לכניסה הקדמית רק עם שלט מרכז עתיקות. אתה רואה חוקר עומד בדלפק כשלידו מסתובבת סינתיה, אלופת סינו וחוקרת ידועה. היא אומרת:"שלום לך ג'ייק. ברנדון יידע אותי שתבוא. אני מנהלת מרכז העתיקות ואני גם אחראית לכוון את ה"מגויסים" החדשים למרכז אל מעונם. בוא איתי" היא אומרת והולכת איתך לחדר פנימי. אתה וראה מול החדר מעלית ושלט שעליו כתוב:"バッジを置く".
    מה תעשה? (בין יכולות הפוקדקס שלך גם תרגום שפות זרות)

מתן
    *הוא לא צריך להשתמש כל כך הרבה פעמים במילוי מקום משתי סיבות:
    א'- זה יהרוג אותו כל הנזק הקטן המצטבר שהוא מקבל
    ב'- המילוי מקום נפוג רק כאשר הוא חוטף מתקפה פיזית
    *0 ימים מהמשימה הקודמת. עוד 3 ימים למשימה הבאה.
    *שעה-ערב
    *כסף-6,800 פ''ד
    אתה אומר לברווירי מה לעשות. הוא נעלם וגורם להעתק שלו להופיע. לאחר מכן הוא טס אל גרצ'ומפ ארבע פעמים, משסע אותו ארבע פעמים ומעלף אותו. המנחה אומר:"והניצחון שייך לאייס ולין! כל אחד מהם יקבל בתור פרס 1,00 פ"ד! בהצלחה בהמשך!" הוא אומר. כל הקהל מריע לכם ולינה וג'ייקוב עוזבים מבוישים. הקהל מתחיל להתפזר לאט לאט. לין אומרת לך:"כבר מאוחר. אני מציעה שנלך לנוח ונמשיך לעשות דברים מחר. מה דעתך?"
    מה תעשה?

בר
    *שעה-אחה"צ
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-ויולט, ג'וטו
    אתה מודה לפלקנר ותגיד לו שאיווי זה פוקימון עם הרבה אפשרויות. לאחר מכן אתה משתגר ללומיוס העיר הגדולה. אתה רואה בקצה ראייתך את מגדל המנסרה ומתחיל ללכת לכיוונו. אתה וראה שהאורות בו דלוקים חזק. אתה נכנס פנימה ומדריך המכון בכניסה רואה את תג הסוכן שלך. "שלום" הוא אומר לך. "תיקח את הכרטיס הזה. ברוך הבא לבסיס לומיוס" הוא אומר ומביא לך כרטיס מגנטי. "תיכנס למעלית האורחים לבד ותכניס את הכרטיס לחריץ" הוא אומר לך. אתה נכנס למעלית שהותאמה לאורחי מהגדל ורואה חריץ לכרטיס. אתה מכניס את הכרטיס לחריץ ומיד הדלת מרצדת "קומה -10, מיד". אתה יורד למטה לאיטך ולבסוף נוחת בתוך לובי רחב ידיים עם פסל של ברנדון שרק נלחמת מולו והטורטרה האגדי שלו. אתה רואה קבלה גדולה ומעט סוכנים מסתובבים בפנים. אתה רואה אישה בדלפק והיא אומרת לך:"שלום! אני ג'ני, אשת הדלפק בבסיס צוות אג'נטרה בלומיוס. אתה בטח בר ארווינג. ברוך הבא! החדר שלך הוא חדר 007 בקומה -11. בהצלחה!" היא אומרת ומגישה לך מפתח שרשום עליו 007. אתה הולך למעלית שנכנסת דרכה, לוחץ על הכפתור ורואה במקום מעלית האורחים של המכון מעלית מהודרת של צוות אג'נטרה עם כפתורים של -10 עד -20. אתה לוחץ על -11 ולאחר כמה שניות אתה מגיע לקומה שלך. הקומה היא קומה גדולה ויש בה 10 חדרים, ב001 עד 010. אתה מחפש ומוצא את החדר שלך. אתה נכנס אליו ורואה שיש בו סלון עם טלוויזיה ו"חלון" שהוא בעצם צג שמציג לך נוף מתחלף לבחירתך של השדרה הצפונית של לומיוס, שדרת וורנל בלומיוס או הוורט פלאזה. יש בסלון גם ספה ושולחן. חדרים נוספים הם חדר שינה גדול, מטבחון עם מקרר גדול וחדר אמבטיה. אתה מחליט שכדאי לך ביומך הראשון להישאר בחדר ומתלבט מה לעשות.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

עמוד 45 מתוך 62 ראשוןראשון ... 35434445464755 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •