נועם
*אתה זה שביקשת משהו לעשות... אני עשיתי שיהיה לך משימה כזאת כמו שאתה ביקשת בתגובה הקודמת שלך אז למה אתה פתאום מבקש אופציה אחרת? אם אתה לא רוצה פשוט תגיד למגנו בתגובה הבאה שלך שלא בא לך לעשות את המשימה. הוא לא יכעס או משהו
*0 ימים מהמשימה הקודמת. 3 ימים למשימה הבאה.
*שעה-אחה"צ
* כסף-6,000 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משתגר לנימבאסה. אתה וטארה הולכים לגן השעשועים של נימבאסה ופוגשים את מגנו ליד הגלגל הענק. הוא לוקח אתכם למאחורי הפסל של הפיצ'ו, מסתכל מסביב, בודק שאף אחד לא מסתכל, מעביר את היד שלו על הבטן של הפסל ונפתחת מעלית. אתם נכנסים אליה והיא נסגרת אחריכם. לאחר כחצי דקה אתם מגיעים ללובי המואר והיפהפה של הבסיס של צוות אג'נטרה בנימבאסה. קירות הבסיס עשויים ממתכת בוהקת ועליהם מונחות הרבה נורות לד קטנות במרצדות על הקיר ויוצרות את הסמל של צוות אג'נטרה: עץ ולידו הר וביניהם האותיות at. אתם הולכים לתוך הבסיס, רואים בדרך פסל ענקי של ברנדון והטורטרה העוצמתי שלו ובסופו של דבר מגיעים לחדר שרשום על הדלת שלו: "-מגנו-
-אחראי טירונים: משרד-". אתם נכנסים פנימה ורואים שולחן ישיבות ארוך ולידו שולחן קטן. על הקיר יש צג שמציג תמונה של מה שרואים מהחלון במרכז הפוקימונים לסיאנווד: הים של ג'וטו. מגנו אומר:"אח, הים של סיאנווד. מאז שהתחלתי לעבוד פה, מזמן לא הבטתי עליו באמת". הוא מספיק לבהות בצד ומסתכל אליכם:"שלום טורי וטארה. אני קראתי לכם לפה בשביל לבקש ממכם לעשות עבודת שמירה. היא לא חובה והיא תיקח שעות ספורות בלבד. אתם וזכרים את כדור הגריסאוס של גיראטינה שמצאתם בחורבות הטירה ביונובה?" אתה וטארה מהנהנים. "אז הם נגנבו לפני חצי שנה על ידי צוות רמפא"ג בשוד המוזאון הגדול. בגלל זה, כל כך היה חשוב לנו למצוא את הכדור חזרה כדי שצוות רמפא"ג לא יוכלו לזמן את גיראטינה. וכמו שכבר ראיתם, הם כמעט הצליחו. הבעיה היא שלצוות רמפא"ג יש קשר קרוב יחסית לגיראטינה. אתם שמעתם על סיירוס? שלפני 20 שנה ניסה ליצור עולם חדש בסינו ולכד את עצמו בעולם ההפוך של גיראטינה? אז הוא שמה, והוא בעל דרג גבוה בצוות רמפא"ג. לדעתנו, הוא הסגן של בוס הצוות, והוא מפקד על הפעולות בכל המחוזות, עוזר לבוס. בגלל שכבר יש קשר קרוב לגיראטינה, אנחנו לא רוצים שהם גם יוכלו לזמן אותו לעולם שלנו מתי שהם ירצו. לכן אנחנו שומרים אצלנו את כדור הגריסאוס, בבסיס הזה ממש. המשימה שלכם היא לשמור בשעות הקרובות על כדור הגריסאוס. הוא נמצא ממש מתחת לחדר שלי" הוא אומר והולך איתכם לקיר, גורם למעלית להיפתח שמובילה לחדר עם ארון זכוכית שבו הכדור הצהוב רב הקודקודים. מגנו אומר:"בהצלחה! אני יבוא לאסוף אתכם עוד שעה!" ועוזב.
מה תעשה? (אתה יכול להתקשר אליו עכשיו, להגיד לו שאתה לא רוצה והוא יחזיר אותך לנימבאסה)