Pokemon GO
עמוד 47 מתוך 62 ראשוןראשון ... 37454647484957 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 691 עד 705 מתוך 924
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    עמית
    *שעה-???
    *כסף-5,300 פ"ד
    *GPS-???
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. בווזיל שולח לעבר בינאקל כדור מים עגול, בעוד אלקיד שולח אליו זרם חשמלי בדרך לבינאקל ומחשמל את פעימת המים. המתקפה פוגעת בבינאקל מאוד חזק (שלוש חמשישיות מהHP במכה אחת). *מזל טוב! בווזיל ואלקיד למדו להשתמש ביחד במהלך הקומבו פעימת מים חשמלית שאתה המצאת! בתמורה אתה זוכה ב300 פ"ד נוספים!!! (הם יכולים לבצע את המתקפה רק ביחד)*. ברנדון אומר:"איזה קומבו מתקפה מדהים! לא רק שבינאקל חלש למים, הוא חלש גם לחשמל ולכן שילוב של מתקפה משני הסוגים ביחד החלישה אותו מאוד וגרמה לו נזק רציני. קיבלת 300 פ"ד מהצוות על המצאת המתקפה. עכשיו תורי. בינאקל, תשתמש במכה כפולה על אלקיד! סוואבלו, מכת רוח על בוויזל!". בינאקל קופץ בקפיצה אחת ליד אלקיד, וחובט בו עם כל ראש פעם אחת, משאיר לו נזק רגיל. לאחר מכן. סוואבלו עף גבוה לאוויר ומנופף בכנפי הצמר גפן שלו בחוזקה, מה שגורם למשב הרוח להעיף את בוויזל על הרצפה ולגרום לו נזק רגיל.
    מצב חיים שלך:
    בוויזל-8/10 (בינאקל פחות, סוואבלו יותר)
    אלקיד-5/10 (בינאקל פחות, סוואבלו יותר)
    מה תעשה?

נועם
    *0 ימים מהמשימה הקודמת. 3 ימים למשימה הבאה.
    *שעה-ערב
    * כסף-6,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-נימבאסה, יונובה
    אתה וטארה רוכנים מעל קינגדרה, חושבים מה לעשות איתו. אתה מציע לקינגדרה טאת ההצעה שלך, ובתמורה הוא עושה פרצוף חמוץ ונושף לך בועה לפרצוף. אתה יכול לראות התחלה של דמעה על עינו של קינגדרה. אתה מרסס עליו את תרסיס העל. לאחר מכן לוקאריו יוצא לבד מהפוקדור שלו, הוא עוצם עיניים, וביד אחת נוגע בקינגדרה, ביד השנייה בך. פתאום, אתה רואה משהו אחר. אתה רואה ילד קטן וג'ינג'י ליד שני הוריו, משחק ליד הנמל עם סוסון ים קטן מאוד. אתה מבין שהילד הוא מאט לפני צוות אקווה וסוסון הים הוא הקינגדרה שכעת עומד מולך. לאחר מכן אתה חוזר לראות את העולם סביבך, ומבין שלוקאריו קישר אותך עם מה שקינגדרה ומאט באמת מרגישים אחד כלפי השני. אתה לא יודע איך לענות לקינגדרה, וטארה אומרת:"מגנו שלח לי הודעה שהוא לכד את מאט. מאט נמצא בפסטוריה, במרכז הפוקימונים".
    מה תעשה?

צ'רמנדר
    *אחשוב על סטייק חח... אם אתה לא במשימה, אתה תוכל להזמין כל סוג של אוכל לחדר שלך או אפילו ללכת לאכול סמעדה בלומיוס או במסעדה של הצוות
    *במהלך משימה
    *שעה-בוקר מוקדם
    *כסף-5,300 פ''ד
    *מיקום בסיס- גולדנרוד, ג'וטו
    *gps-גולדנרוד,ג'וטו
    אתה אוכל את הסלט תוך כדי מחשבה על סטייק עסיסי ומבושל היטב, ולאחר מכן מתלבש ועולה ללובי של הבסיס. אתה רואה שם את נועה, לבושה בבגדים רגילים. היא אומרת:"ג'ייק, בוא נשתגר לוורמיליון ונגיע למועדון המעריצים". אתה בוחר להשתגר לוורמיליון במשגר המאך ופתאום אתה נעלם לאט לאט. פתאום אתה מופיע במרכז פוקימונים, ומהחלון אתה רואה וורמיליון שרק מתחילה להתעורר לחיים. מיד אחריך נועה מופיעה לידך. אתם יוצאים מהמרכז והולכים לבניין בדרום העיר עם הסמל של שלושה כדורים סגולים מחוברים בקווים, שהוא הסמל הגלובלי של מועדון מעריצי הפוקימון. אתם נכנסים אליו ומבקשים ממנהל המועדון להגיע לעץ הארד. הוא עונה לכם, בקול חלש ועבה:"תלכו לחצר ותיכנסו לתא השלישי משמאל". אתם רואים שהבת שלו מלווה אתכם. אתם הולכים לחצר האחורית של המועדון, שמשקיפה על הים, ונכנסים לבקתת המוגרים השלישית משמאל. אתם מגיעים לחדר מתקדם עם מעלית שרשום עליה "סרוק תג סוכן". אתה מניח בשבילך ובשביל נועה את תג הסוכן שלך והעמילת נפתחת. היא יורדת למטה ואתם מגיעים ללובי של הבסיס בוורמיליון, שמשובץ בצדפים. אתם רואים למטה איש בלונדיני במדי צבא עם משקפי שמש. יש לו שרירים גדולים והוא נראה עירני לגמרי, גם בשעה כזאת מוקדמת. לידו עומדים עכבר כתום גדול ופוקדור גדול הפוך, רייצ'ו ואלקטרוד. הוא אומר:"אתם נועה וג'ייק?" אתם עונים לו שכן. הוא ממשיך:"מסרו לי שתגיעו. סגן סרג', מנהיג המכון של וורמיליון. מכון חשמל. אני משאיל לכם את קודח הדיגלט שלי כיד לחפור את המנהרה. יש לו GPS פנימי, אז כל עוד יש לכם גרגר של חוש כיוון, תוכלו לנווט. קל מאוד לתפעל אותו. כפתור ירוק להתחיל לקדוח, כפתור אדום להפסיק. דוושה ימנית תנועה קדימה, דוושה שמאלית עצירה. מקווה שתצליחו. הקודח שלי שמור בקומה נמוכה מאוד מתחת לבסיס הזה. זאת קומה 45-. אתם תצטרכו את הכרטיס הזה בשביל להגיע לקומה ההיא. פשוט תכניסו ותוציאו את הכרטיס לסורק ותקישו קומה 45, זה יביא אתכם לשם. מהחניון עד ליד מערת הדיגלטים יש כבר תעלה. מליד מערת הדיגלטים תצטרכו לעלות למעלה, ליצור פתח, לחזור למטה ולהתחיל לקדוח לכל האורך. בהצלחה. תנסו לא לפשל" הוא אומר ועוזב את הבסיס. אתם נכנסים למעלית הפנימית של הבסיס, מעברים את הכרטיס ומקישים 45. מיד המעלית יורדת למטה במהירות מאוד גבוהה, ואתם מגיעים למערה תת-קרקעית שבמאצע שלה חונה רכב קודח ענקי עם רגיל זחל. אתם מעבירים את הכרטיס של סרג' גם בקודח ונכנסים פנימה. אתה מתיישב ליד ההגה ונועה לידך.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי the heliolisk צפה בהודעה
    בר
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס- לומיוס, קאלוס
    *gps-לומיוס, קאלוס
    אתה נזכר בפלראיון של אבא שלך ומחליט שאתה רוצה שאיווי יהפוך לפלריאון. אתה מכניס את הפתק לשקיק ומשאיר את השקיק בתיק שלך. לאחר מכן אתה לוקח את השלט ומעביר את הנוף בחלון לעיר פאלט. אתה רואה את הבית של רד, מאסטר הפוקימונים האגדי, את הבית של בלו, מנהיג המכון של וורידיאן ואלוף קנטו לשעבר ואת מעבדת הפוקימונים של החוקר המפורסם פרופסור סמואל אוק. אתה בטעות מדליק גם את הטלוויזיה שלך ואתה רואה שנפתח סרט על סטאריו שנשטף לחוף וזוכה לטיפול על ידי מנהיג המכון המקומי, מארלון. אתה בודק ורואה שלסרט קוראים "סטאריו בהומילאו" ושהוא הופק ע"י אולפני פוקיסטאר. קבוטו, פרוגדייר וארון יוצאים מהפוקדורים שלהם. שלושתם מחייכים אליך ואתה רואה שהם נהנים מהסרט.
    מה תעשה?
    'ממש יפה לראות את הפוקימונים שלי נהנים ממשהו' אחשוב בחיוך
    "אני ממש עייף חברים, כתסיימו את הסרט תכבו את הטלוויזיה" אגיד להם וארדם מיד לאחר מכן

3. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *שעה-ערב
    * כסף-6,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-נימבאסה, יונובה
    אתה וטארה רוכנים מעל קינגדרה, חושבים מה לעשות איתו. אתה מציע לקינגדרה טאת ההצעה שלך, ובתמורה הוא עושה פרצוף חמוץ ונושף לך בועה לפרצוף. אתה יכול לראות התחלה של דמעה על עינו של קינגדרה. אתה מרסס עליו את תרסיס העל. לאחר מכן לוקאריו יוצא לבד מהפוקדור שלו, הוא עוצם עיניים, וביד אחת נוגע בקינגדרה, ביד השנייה בך. פתאום, אתה רואה משהו אחר. אתה רואה ילד קטן וג'ינג'י ליד שני הוריו, משחק ליד הנמל עם סוסון ים קטן מאוד. אתה מבין שהילד הוא מאט לפני צוות אקווה וסוסון הים הוא הקינגדרה שכעת עומד מולך. לאחר מכן אתה חוזר לראות את העולם סביבך, ומבין שלוקאריו קישר אותך עם מה שקינגדרה ומאט באמת מרגישים אחד כלפי השני. אתה לא יודע איך לענות לקינגדרה, וטארה אומרת:"מגנו שלח לי הודעה שהוא לכד את מאט. מאט נמצא בפסטוריה, במרכז הפוקימונים".
    מה תעשה?
    "עכשיו אני מבין... מאט של פעם לא היה כזה בחור... רע... אני תוהה מה יכל לגרום לו לעבור לצד הרע... קדימה יש לנו עבודה לעשות!" אומר ואחזיר את קינגדרה לפוקדור שלו ואז אשגר אותנו לפסטוריה. כשנגיע, אגש למגנו ואבקש ממנו להשאיר אותנו עם מאט לבד. "מאט,נכון? אני רוצה שתכיר את הלוקאריו שלי." אומר ואוציא את לוקאריו. "לוקאריו שלי הוא מיוחד מבני מינו האחרים. יש לו כוחות על חושיים חזקים שיכולים לגשת לכל אדם ופוקימון ולראות מה הם באמת מרגישים, וגם זכרונות מהעבר שלהם... בכל אופן, הוא קישר אותי לעבר של קינגדרה שלך. ראיתי איך הילד הקטן שיחק עם הסוסון השמח. ואתה יודע מה? שניהם היו מאושרים. מאוד. תשמע לי רגע. אני סוכן של צוות אג'נטרה. ובדרך כלל זה לא נעשה. אבל אני מאמין בך. אני מאמין בילד הקטן והשמח הזה. הוא לא רוצה להיות אדם רע. אתה לא רוצה להיות אדם רע. אז, אני הולך להחזיר לך את קינגדרה ולתת לך 1000 פ"ד. ובתמורה אתה תבטיח לי שאתה תחזיר את כל הפוקימונים הגנובים. תנתק קשר עם צוות ראמפ"ג. אני מבטיח לך באופן אישי, הבטחה של טורי. שלא יקרה לך כלום כל עוד אני נושם. אתה תתחיל חיים חדשים תחת ההגנה שלי. אתה תלמד להיות אדם הגון. ולך תדע, החיים עוד יובילו אותך למקומות טובים. יום אחד אני אאמן אותך להיות סוכן בצוות שלנו. אתה תעשה טוב. אתה תציל פוקימונים במקום לגנוב אותם. אבל אתה חייב להבטיח לי שאתה לא תסטה מדרך הטוב לעולם. אחרת אני באופן אישי, ארדוף אחריך בכל העולם. אם תעשה משהו רע, אני אעשה הכול כדי שתשב במעצר ארוך. מאוד ארוך. אבל אתה תהיה בנאדם טוב. מקובל?"

4. היזהרו מחיקויים!
    בר
    *שעה-בוקר מוקדם
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-לומיוס, קאלוס
    אתה חושב לעצמך שנחמד לראות את הפוקימון שלך נהנים ממשהו. אתה מחכה איתם עוד כמ דקות ורואה שבסוף הסטאריו התפתח לסטארמי והפך לפוקימון החזק ביותר של מארלון הצעיר. הפוקימונים שלך גם נראים עייפים אז אתה מחזיר אותם לפוקדורים שלהם והולך לישון במיטה. בבוקר את מתעורר לצלילי צפצוף רועש מאוד ומציק. אתה מתעורר ורואה שהצליל בוקע מלוח המשימות שלך, שנראה כמו לוח המשימות הקלאסי מהעץ רק שזה עשוי מצג זכוכית וכפתורים. אתה קורא את תוכן ההודעה:
    "לכבוד: בר ארווניג
    הנושא:משימה ראשונה.
    שלום בר. ברוך הבא לצוות אג'נטרה. הנה משימתך הראשונה:
    משימה מס' 1: מפלי המטאורים תחת מצור
    פירוט: מפלי המטאורים, המערה היפהפיה במחוז הואן, נמצאת תחת מצור. זוהי התלונה שהתקבלה על ידי תושבי העיירה פלארבור שבצפון הואן, שכבר לא יכולים ללכת לראות את פלא הטבע המדהים ששוכן קרוב לעיירתם. לטענתם, פרופ' קוסמו, תושב העיירה והאסטרונום המכובד נחטף על ידי אסטרונאוטים כחולים ואלו גם האנשים שהשתלטו על מפלי המטאורים. לעומת זאת, הם אומרים שהאסטרונאוטים הסתירו את הכניסות למערות המפלים. המשימה שלך היא לאתר את הכניסה למפלים ולשחרר אותם מהמצור. כדי לעזור לך במשימה הזו שלחנו סוכן בכיר שיעזור לך. הוא אמור להגיע כל רגע.
    בהצלחה בהרפתקת צוות אג'נטרה שלך!". לאחר קיראת ההודעה אתה מתלבש מהר, אוכל סלט מקופסה שמצאת במקרר וכבר שומע דפיקה בדלת. אתה רואה מעבר לדלת ילד עם שיער צהוב בצורת בומרנג שנראה כך:. הוא אומר לך:"קוראים לי ג'וזף. אתה מוכן? אני מחכה לך בלובי תגיע מקסימום עוד 10 דקות".
    מה תעשה?

נועם
    *הגעת לאן שציפיתי שתגיע, רק יותר רחוק
    *שעה-ערב
    * כסף-6,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-דרך 212, סינו
    אתה מחזיר את קינגדרה לפוקדור שלו ששייך למאט. אתם משתגרים לפסטוריה ואתה מבקש ממגנו לדבר כמה רגעים עם מאט לבד. אתה לוקח את מאט לשיחה בין שניכם, בקומה העליונה של מרכז הפוקימונים שכרגע היא ריקה. אתה מספר לו הכל. אתה מוציא את לוקאריו מהפוקדור שלו, ועיניו של מאט נפערות, מתדהמה. כשאתה מגיע לחלק עליו ועל הורסי אתה לא בטוח אם ראית דמעה על הלחי שלו. אתה מספר לו על היתרונות, וגם מרחיב שאם הוא יסכים מגנו ייקח אותו לתוכנית הגנה מורחבת שתהפוך אותו לסוכן מן השורה ותדאג שאף חבר בצוות רמפא"ג לא ייפגע בו. מאט מקשיב לך בשקט, וכשאתה מראה לו את הפוקדור של קינגדרה. הוא חוטף ממך את הפוקדור, אתה מתחיל להיבהל, אך אתה רואה שמאט מוציא את קינגדרה ומחבק אותו, חיבוק חזק מאוד. אתה רואה את מאט מוחה דמעות מעיניו. הוא אומר לך:"ריגשת אותי טורי. את הפוקימונים אני לא מחזיק בידיים שלי. אני שדדתי את מערכת המחש ומשכתי אלפי פוקדורים ממשתמשים שונים, העברתי אותם לתיקיית ביניים מוגנת בסיסמא במחשב שלי. הייתי בדיוק בדרך למסור את הסיסמא לתיקיית המוגכנת בווילסטון, אך מצאתם אותי ולימדת אותי אתה שיש לי סיכוי לחזור להיות טוב. הסיסמה לתיקייה היא dragonking. השם של התיקייה היא maat_safefolder. תחזירו את כל הפוקימונים לבעליהם, בבקשה". אתה מחייך וניגש למגנו, מספר לו את המאורעות. לאחר מכן, מגנו ניגש למאט וקינגדרה. הוא אומר לו:"מאט, אתה בא איתי". מאט נהיה עצוב כי הוא חושב שעומדים לזרוק אותו לכלא, אך אז מגנו מוסיף:"אתה בא איתי למחנה אימונים לקראת הפיכתך לסוכן מוגן. תודה לך. בוא איתי" הוא אומר. "בינתיים, טארה, תלווי אותי. טורי, תעביר את הפוקימונים מהתיקייה של מאט לתיקייה שנקראת hearthome_pkc. בהצלחה" מגנו אומר ועוזב.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

5. blue To My Bones
    נועם
    *הגעת לאן שציפיתי שתגיע, רק יותר רחוק
    *שעה-ערב
    * כסף-6,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-דרך 212, סינו
    אתה מחזיר את קינגדרה לפוקדור שלו ששייך למאט. אתם משתגרים לפסטוריה ואתה מבקש ממגנו לדבר כמה רגעים עם מאט לבד. אתה לוקח את מאט לשיחה בין שניכם, בקומה העליונה של מרכז הפוקימונים שכרגע היא ריקה. אתה מספר לו הכל. אתה מוציא את לוקאריו מהפוקדור שלו, ועיניו של מאט נפערות, מתדהמה. כשאתה מגיע לחלק עליו ועל הורסי אתה לא בטוח אם ראית דמעה על הלחי שלו. אתה מספר לו על היתרונות, וגם מרחיב שאם הוא יסכים מגנו ייקח אותו לתוכנית הגנה מורחבת שתהפוך אותו לסוכן מן השורה ותדאג שאף חבר בצוות רמפא"ג לא ייפגע בו. מאט מקשיב לך בשקט, וכשאתה מראה לו את הפוקדור של קינגדרה. הוא חוטף ממך את הפוקדור, אתה מתחיל להיבהל, אך אתה רואה שמאט מוציא את קינגדרה ומחבק אותו, חיבוק חזק מאוד. אתה רואה את מאט מוחה דמעות מעיניו. הוא אומר לך:"ריגשת אותי טורי. את הפוקימונים אני לא מחזיק בידיים שלי. אני שדדתי את מערכת המחש ומשכתי אלפי פוקדורים ממשתמשים שונים, העברתי אותם לתיקיית ביניים מוגנת בסיסמא במחשב שלי. הייתי בדיוק בדרך למסור את הסיסמא לתיקיית המוגכנת בווילסטון, אך מצאתם אותי ולימדת אותי אתה שיש לי סיכוי לחזור להיות טוב. הסיסמה לתיקייה היא dragonking. השם של התיקייה היא maat_safefolder. תחזירו את כל הפוקימונים לבעליהם, בבקשה". אתה מחייך וניגש למגנו, מספר לו את המאורעות. לאחר מכן, מגנו ניגש למאט וקינגדרה. הוא אומר לו:"מאט, אתה בא איתי". מאט נהיה עצוב כי הוא חושב שעומדים לזרוק אותו לכלא, אך אז מגנו מוסיף:"אתה בא איתי למחנה אימונים לקראת הפיכתך לסוכן מוגן. תודה לך. בוא איתי" הוא אומר. "בינתיים, טארה, תלווי אותי. טורי, תעביר את הפוקימונים מהתיקייה של מאט לתיקייה שנקראת hearthome_pkc. בהצלחה" מגנו אומר ועוזב.
    מה תעשה?
    thenks...

"נתראה כשנתראה,מאט! אני כבר מצפה לקרב חוזר בינינו!!!" אומר ואתפנה למלאכת ההעברה. "סוף-סוף. המומחיות שלי-טכנומכניקה מתקדמת ביותר. עכשיו, בוא נראה... הפסוורד dragonking... ועכשיו הנה זה...maat_safefolder. נעביר את זה לכאן ואת זה לפה...hearthome_pkc...וסיימנו." אומר ואשמע את הצפצוף במחשב מרכז הפוקימונים שמתריע על קבלת הפוקימונים. לאחר מכן,ארד לקומה הראשונה, לעבר המאמנים המודאגים. "כעת אני מכריז.... הפוקימונים הוחזרו לבעליהם!!!" אומר ואקוד קידה לעבר מחיאות הכפיים, ואז אגש לטארה. "חתיכת יום,הא? החזרת אלפי פוקימונים אבודים לבעליהם, אבטוח כדור הגריסאוס, הפיכת פושע ראמפ"ג לסוכן אג'נטרה מן השורה... טוב, היה לנו יום עמוס,הה? אני עייף. כדאי שנחזור לבסיס לישון קצת. מחר נוכל ללכת לבלות קצת..." אומר ואחזיר אותנו לבסיס. לאחר שנגיע לחדר, אפשוט את המדים שלי ואז אחליף לפיג'מה. "לילה טוב, טארה." אומר ואכנס לחדר שלי, ואז אוציא את לוקאריו. "וואו,חבר. ממש עזרת לי היום. בלעדיך, מאט היה נעצר, קינגדרה היה נלקח לשמירה ללא רצונו, ואנחנו היינו מפסידים סוכן חדש ואמדו מוכשר אם יותר לי להגיד. מה אתה אומר,הה? אולי מחר ניגש לחנות הבסיס ונעביר אותך למגה-בול? מתחשק לך לעבור למגה באופן תמידי?" אשאל ואחכה לתשובתו. לאחר שיענה, אגיד לו לילה טוב, ואז ארדם בעצמי.

6. משתמש מנוסה
    בר
    *שעה-בוקר מוקדם
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-לומיוס, קאלוס
    אתה חושב לעצמך שנחמד לראות את הפוקימון שלך נהנים ממשהו. אתה מחכה איתם עוד כמ דקות ורואה שבסוף הסטאריו התפתח לסטארמי והפך לפוקימון החזק ביותר של מארלון הצעיר. הפוקימונים שלך גם נראים עייפים אז אתה מחזיר אותם לפוקדורים שלהם והולך לישון במיטה. בבוקר את מתעורר לצלילי צפצוף רועש מאוד ומציק. אתה מתעורר ורואה שהצליל בוקע מלוח המשימות שלך, שנראה כמו לוח המשימות הקלאסי מהעץ רק שזה עשוי מצג זכוכית וכפתורים. אתה קורא את תוכן ההודעה:
    "לכבוד: בר ארווניג
    הנושא:משימה ראשונה.
    שלום בר. ברוך הבא לצוות אג'נטרה. הנה משימתך הראשונה:
    משימה מס' 1: מפלי המטאורים תחת מצור
    פירוט: מפלי המטאורים, המערה היפהפיה במחוז הואן, נמצאת תחת מצור. זוהי התלונה שהתקבלה על ידי תושבי העיירה פלארבור שבצפון הואן, שכבר לא יכולים ללכת לראות את פלא הטבע המדהים ששוכן קרוב לעיירתם. לטענתם, פרופ' קוסמו, תושב העיירה והאסטרונום המכובד נחטף על ידי אסטרונאוטים כחולים ואלו גם האנשים שהשתלטו על מפלי המטאורים. לעומת זאת, הם אומרים שהאסטרונאוטים הסתירו את הכניסות למערות המפלים. המשימה שלך היא לאתר את הכניסה למפלים ולשחרר אותם מהמצור. כדי לעזור לך במשימה הזו שלחנו סוכן בכיר שיעזור לך. הוא אמור להגיע כל רגע.
    בהצלחה בהרפתקת צוות אג'נטרה שלך!". לאחר קיראת ההודעה אתה מתלבש מהר, אוכל סלט מקופסה שמצאת במקרר וכבר שומע דפיקה בדלת. אתה רואה מעבר לדלת ילד עם שיער צהוב בצורת בומרנג שנראה כך:. הוא אומר לך:"קוראים לי ג'וזף. אתה מוכן? אני מחכה לך בלובי תגיע מקסימום עוד 10 דקות".
    מה תעשה?

"אוקי, נשמע משימה ממש קשה, אבל אני בטוח שאנחנו נצליח" אחשוב לעצמי.
    "טוב עכשיו הארוז את כל הדברים שאני צריך" אגיד ואכניס את האינקובטור הנייד לתיק הארגן קצת את החדר, אקח את הפוקימונים שלי אנעל את החדר ואלך לכיוון הלובי

7. משתמש מנוסה
    שם: צ'רמנדר
    צ'רמנדר
    *אחשוב על סטייק חח... אם אתה לא במשימה, אתה תוכל להזמין כל סוג של אוכל לחדר שלך או אפילו ללכת לאכול סמעדה בלומיוס או במסעדה של הצוות
    *במהלך משימה
    *שעה-בוקר מוקדם
    *כסף-5,300 פ''ד
    *gps-גולדנרוד,ג'וטו
    אתה אוכל את הסלט תוך כדי מחשבה על סטייק עסיסי ומבושל היטב, ולאחר מכן מתלבש ועולה ללובי של הבסיס. אתה רואה שם את נועה, לבושה בבגדים רגילים. היא אומרת:"ג'ייק, בוא נשתגר לוורמיליון ונגיע למועדון המעריצים". אתה בוחר להשתגר לוורמיליון במשגר המאך ופתאום אתה נעלם לאט לאט. פתאום אתה מופיע במרכז פוקימונים, ומהחלון אתה רואה וורמיליון שרק מתחילה להתעורר לחיים. מיד אחריך נועה מופיעה לידך. אתם יוצאים מהמרכז והולכים לבניין בדרום העיר עם הסמל של שלושה כדורים סגולים מחוברים בקווים, שהוא הסמל הגלובלי של מועדון מעריצי הפוקימון. אתם נכנסים אליו ומבקשים ממנהל המועדון להגיע לעץ הארד. הוא עונה לכם, בקול חלש ועבה:"תלכו לחצר ותיכנסו לתא השלישי משמאל". אתם רואים שהבת שלו מלווה אתכם. אתם הולכים לחצר האחורית של המועדון, שמשקיפה על הים, ונכנסים לבקתת המוגרים השלישית משמאל. אתם מגיעים לחדר מתקדם עם מעלית שרשום עליה "סרוק תג סוכן". אתה מניח בשבילך ובשביל נועה את תג הסוכן שלך והעמילת נפתחת. היא יורדת למטה ואתם מגיעים ללובי של הבסיס בוורמיליון, שמשובץ בצדפים. אתם רואים למטה איש בלונדיני במדי צבא עם משקפי שמש. יש לו שרירים גדולים והוא נראה עירני לגמרי, גם בשעה כזאת מוקדמת. לידו עומדים עכבר כתום גדול ופוקדור גדול הפוך, רייצ'ו ואלקטרוד. הוא אומר:"אתם נועה וג'ייק?" אתם עונים לו שכן. הוא ממשיך:"מסרו לי שתגיעו. סגן סרג', מנהיג המכון של וורמיליון. מכון חשמל. אני משאיל לכם את קודח הדיגלט שלי כיד לחפור את המנהרה. יש לו GPS פנימי, אז כל עוד יש לכם גרגר של חוש כיוון, תוכלו לנווט. קל מאוד לתפעל אותו. כפתור ירוק להתחיל לקדוח, כפתור אדום להפסיק. דוושה ימנית תנועה קדימה, דוושה שמאלית עצירה. מקווה שתצליחו. הקודח שלי שמור בקומה נמוכה מאוד מתחת לבסיס הזה. זאת קומה 45-. אתם תצטרכו את הכרטיס הזה בשביל להגיע לקומה ההיא. פשוט תכניסו ותוציאו את הכרטיס לסורק ותקישו קומה 45, זה יביא אתכם לשם. מהחניון עד ליד מערת הדיגלטים יש כבר תעלה. מליד מערת הדיגלטים תצטרכו לעלות למעלה, ליצור פתח, לחזור למטה ולהתחיל לקדוח לכל האורך. בהצלחה. תנסו לא לפשל" הוא אומר ועוזב את הבסיס. אתם נכנסים למעלית הפנימית של הבסיס, מעברים את הכרטיס ומקישים 45. מיד המעלית יורדת למטה במהירות מאוד גבוהה, ואתם מגיעים למערה תת-קרקעית שבמאצע שלה חונה רכב קודח ענקי עם רגיל זחל. אתם מעבירים את הכרטיס של סרג' גם בקודח ונכנסים פנימה. אתה מתיישב ליד ההגה ונועה לידך.
    מה תעשה?
    [/QUOTE]

להזמין משהו? בכיף ,אבל להעליב את נועה ולא לאכול? זה בושה וחונכתי לא לזרוק אוכל חחח
    ---------------------------------------------------------------------
    ''וואו'' אומר לנועה ,''זה רכב ממש מגניב''
    אסע מתחת לאדמה (כביכול) ליד מערת הדיגלטים
    שאצא אשאל את נועה ''האם לקדוח את דרכנו מלמעלה או לצאת למטה לתוך להמערה?''
    אחריי שהיא תענה ,אעשה את האפשרות שהיא בחרה.

8. משתמש מתקדם
    שם: נדב
    שם במשחק: ג'ימי סמית'
    רקע: ג'ימי סמית' נולד בעיר אקרוטיק שבג'וטו הוא אהב מאוד ללכת עם חברו ריצ'י גולד לשדות ולרדוף אחרי מגנמייטים או לרכב על טאורוסים עד שיום אחד הוא וחברו ריצ'י הסתובבו ליד המגדל השרוף ואז נשמע פיצוץ ענק מבפנים לאחר הפיצוץ יצאו משם 4 לוחמים של צוות רמפא"ג האבות של ריצ'י וג'ימי שמעו את הפיצוץ ובאו לבדוק מה קרה. לאחר שהם ראו שאלה צוות רמפא"ג הם נלחמו מולם אך הפסידו ונחטפו. ריצ'י וג'ימי נשבעו לנקום בהם. תיאור: שיער חום קצוץ, עיניים חומות, בגדים כחול לבן נעליים לבנות גובה 1.65 מטר.
    אופי:
    תכונות טובות: טוב לב, חושב פעמיים לפני כל מעשה, צנוע.
    תכונות רעות:פחדן, ציני לפעמים.
    פוקימון התחלתי:
    דרגה א': דיגלט וגראוליט
    דרגה ב': קרוגנאק
    חפצים: לא לגעת
    דרגה: לא לגעת
    פוקימונים: לא לגעת

9. TBM
    שם: מתן
    [b]
    מתו
    *1 ימים מאז המשימה הקודמת. עוד 2 ימים למשימה חדשה
    *שעה-בוקר
    *כסף-6,800 פ''ד
    *מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
    *gps- דריפטוויל, יונובה. בתוך הבסיס
    אתה אומר לה שזה רעיון טוב. אתה לוקח שתי ביצים מהמקרר שלכם, מניח אותם על מחבת על הגז ומטגן. מרוב העייפות שכחת לשים שמן לכן החביתה לא יורדת מהמחבת ואתה מגרד אותה מהמחבת, מה שהורס לה את הצורה אך לא את הטעם. אתה הולך לאכול את החביתה מול הטלוויזיה, ליד לין. אתה בינתיים רואה מבזק בטלוויזיה:"בהמשך להודעה של אתמול, עדיין לא נתפס השודד שביצע את שוד הפוקימונים של הארטהום. המשטרה הסיקה שהוא חבר בצוות רמפא"ג. סוכנים של צוות אג'נטרה נשלחו בעקבותיו, ולכן אין סיבה לדאגה. מכל האנשים שפוקימוניהם נגנבו אנו מבקשים להגיע למרכז הפוקימון של הארטהום. הפוקימונים שנגנבו שייכים ל:" והקריין מתחיל להקריא את שמות האנשים. לין רואה שאתה מוטרד, אז היא אומרת לך:"אל תדאג, זו פעם שלישית הבוקר שהם מקרינים את המבזק הזה. סוכנים רודפים אחריו כבר מהלילה ולאף אחד שאנחנו מכירים לא נגנבו הפוקימונים. אתה מסיים לאכול את החביתה ומציע ללין את הרעיון עם איווי. היא אומרת:"רעיון מצוין! המקומות היחידים שאני מכירה שיש בהם איווי פראיים הם גן הפרסים בסינו, מדרום להארטהום ובפארק של קאסטליה, העיר הגדולה ביונובה. לאיזה מקום אתה מעדיף ללכת?"
    מה תעשה?

"נלך לקסטיליה."אמרתי , אמרתי , "יאללה , בואי נצא."אמרתי ללין , אם היא אומרת כן , אני משתגר לגן ומחפש איבי.
    אם היא אומרת לא אז אני מחכה שהיא תצא ראשונה.
    אחרי שאנחנו מגיעים לפארק של קאסטליה ומוצאים איבי , אני מוציא את טייראנטרום ואומר לו להשתמש בלפיתה ולאחר מכן בנשיכה.

10. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    [QUOTE=The Heliolisk;1463992]עמית
    *שעה-???
    *כסף-5,300 פ"ד
    *GPS-???
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. בווזיל שולח לעבר בינאקל כדור מים עגול, בעוד אלקיד שולח אליו זרם חשמלי בדרך לבינאקל ומחשמל את פעימת המים. המתקפה פוגעת בבינאקל מאוד חזק (שלוש חמשישיות מהHP במכה אחת). *מזל טוב! בווזיל ואלקיד למדו להשתמש ביחד במהלך הקומבו פעימת מים חשמלית שאתה המצאת! בתמורה אתה זוכה ב300 פ"ד נוספים!!! (הם יכולים לבצע את המתקפה רק ביחד)*. ברנדון אומר:"איזה קומבו מתקפה מדהים! לא רק שבינאקל חלש למים, הוא חלש גם לחשמל ולכן שילוב של מתקפה משני הסוגים ביחד החלישה אותו מאוד וגרמה לו נזק רציני. קיבלת 300 פ"ד מהצוות על המצאת המתקפה. עכשיו תורי. בינאקל, תשתמש במכה כפולה על אלקיד! סוואבלו, מכת רוח על בוויזל!". בינאקל קופץ בקפיצה אחת ליד אלקיד, וחובט בו עם כל ראש פעם אחת, משאיר לו נזק רגיל. לאחר מכן. סוואבלו עף גבוה לאוויר ומנופף בכנפי הצמר גפן שלו בחוזקה, מה שגורם למשב הרוח להעיף את בוויזל על הרצפה ולגרום לו נזק רגיל.
    מצב חיים שלך:
    בוויזל-8/10 (בינאקל פחות, סוואבלו יותר)
    אלקיד-5/10 (בינאקל פחות, סוואבלו יותר)
    מה תעשה?

"יאללה חברים אנחנו יכולים לעשות את זה!" אומר בנחישות "בוויזל חסל את בינאקל עם פעימת מים, אלקיד מתקפת מהירות על סוואבלו!" אצעק להם את זה בתקווה שיקשיבו לי ויצליחו לפגוע בהם.

11. היזהרו מחיקויים!
    *שלום לכל השחקנים וגם לשני השחקנים החדשים! אנחנו עומדים להיכנס בימים הקרובים לאיוונט, ולכן מהרגע שאני אפרסם את התגובה שקשורה לאיוונט כל העלילה שלכם במשחק (איפה שאתם נמצאים בו עכשיו) תוקפא ותמשיך לאחר סיום האיוונט
    *האיוונט הזה, לעומת האיוונט הקודם, מדוד בזמן, מה שאומר שפה האיוונט לא ימשיך לאחר יום הסיום ולכן מי שרוצה לזכות בשני הפרסים צריך לעשות מאמצים גבוהים מאוד לבוא ולהגיב כל יום כדי להתקדם יפה באיוונט.
    *כמה תזכורות:
    1. נכון להיום, אפשר להשתגר לעיר לומיוס אך לא לצאת ממנה. החל מה13/12 יהיה אפשר גם לצאת מלומיוס לשאר קאלוס ולהשתגר לכל עיר בקאלוס וגם פוקימונים פראיים מדור שש יתחילו להופיע בדשא של קאלוס לפי המקומות שלהם במשחקים.
    2. עוד שלושה ימים מתחיל האיוונט
    3. בשביל השחקנים החדשים, אני מפרסם את תקציר האיוונט מחדש:

*בגלל שהאיוונט כל כך קרוב, אני אתחיל לחשוף פרטים!
    איוונט מס' 4: האגדה של ג'יראצ'י
    Spoiler ספוילר

*סיימתי לשפץ את כל דפי הפתיחה. אם יש איזו תמונה שלא עובדת או צבע שלא עובד או שגיאת כתיב, תיידעו אותי יחד עם התגובה שלכם ואני אתקן
    *בהצלחה לכולם!!!

נועם
    *שעה-ערב
    * כסף-6,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *GPS-פסטוריה,סינו
    אתה נפרד ממאט ואומר לו שאתה מחכה כבר לקרב חוזר. לאחר מכן אתה ניגש לאחות ג'וי ומספר לה מה שמאט אמר לך. היא נותנת לך להיכנס לדלפק שלה, מול כל העיתונות וטארה. אתה ניגש למחשב של ג'וי, ומקליד את שם התיקייה maat_safefolder. אתה רואה תיבה לסיסמה ומקליד את הסיסמה dragonking. לאחר מכן אתה מוצא שתי תיקיות פנימיות הנקראות pokemon_thiefed ו veilstone_info. אתה לוקח את התיקייה של veilstone_info ושולח עותק לך ועותק למגנו, ואחר כך מוחק אותה. לאחר מכן אתה נכנס לתיקייה של pokemon_thiefed ומוצא 30 קופסאות מלאות באייקוני פוקדורים שמסמלים את הפוקימונים הגנובים. לפי הOT שרשום ליד כל פוקימון אפשר לדעת למי להחזיר אותו. אתה עושה חישוב מהיר ומגלה שמאט שדד 900 פוקימונים. אתה מרגיש כל כך מוקל שעכשיו מאט בצד שלכם ושכל הפוקימונים יוחזרו לבעליהם בקרוב. אתה שולח את כל התיקייה במלואה למכרז הפוקימונים של הארטהום ומוחק אותה מmaat_safefolder. התיקייה של מאט נמחקת אוטומטית. לאחר כחמש שניות אתה מקבל שיחת וידאו נכנסת ממרכז הפוקימונים של העיר הארטהום. אתה מסתכל אל האחות ג'וי של פסטוריה והיא אומרת לך:"תענה". אתה עונה ורואה בתמונה את האחות ג'וי של העיר הארטהום, עם מאות מאמנים נוהרים לתוך מרכז הפוקימונים, כנראה כדי להחזיר את הפוקימונים שלהם אליהם. האחות ג'וי של פסטוריה פונה אליך ואומרת:"מה שמך, סוכן צעיר?" אתה עונה לה והיא ממשיכה:"תקשיבו כל האנשים! הסוכן של צוות אג'נטרה שהחזיר לכם את הפוקימונים הוא טורי אמבראו! אני מבקשת ממכם לשלוח לתיבת ההודעות הכללית של צוות אג'נטרה, כל אחד ממכם, מכתב תודה לטורי!" כל האנשים ברקע מתחילים להריע. ג'וי אומרת:"טורי, תודה לך. יש לי משהו קטן להביא לך. בבקשה תבוא למרכז הפוקימונים שלי. תבקש מג'וי של פסטוריה להשתמש במעבר" היא אומרת ומנתקת. אתה מבקש מג'וי של פסטוריה להשתמש במעבר והיא מסכימה. היא לוקחת אותך אל פנים המרכז. אתה רואה הרבה צ'נסי ובליסי מתרוצצות, מטפלות ומנשימות מגוון רחב של פוקימונים. מוכנות להציא את הפוקדורים אל המכונות ולטפל בפוקימונים שמאושפזים במצב קשה. ג'וי ממשיכה ללכת איתך ומובילה אותך למעלית קטנה. היא אומרת:"בין כל מרכזי הפוקימונים של סינו עובר 'המעבר' שהוא רשת של מעליות המאפשרות תזוזה ממרכז למרכז. אתה פשוט נכנס למעלית שתבוא ולוחץ האטרהום. בהצלחה!" היא אומרת. היא לוחצת על כפתור בקיר והולכת. אתה רואה מעל הדלת מפה קטנה של סינו שמראה מעלית קטנה שטסה במהירות הבזק לכיוונך מכיוון העיירה סנדג'ם. לאחר מכן נשמע צפצוף, ודלת הזכוכית נפתחת, חושפת מאוחריה דלת פלדה שגם נפתחת ומובילה אותך למעלית. אתה לחוץ הארטהום, מתיישב בכיסא שאומרים לך ועף לאחור כשהמעלית 'טסה' באוויר ותוך כמה שניות נפתחת בהארטהום. אתה רואה צ'נסי עם כובע כחול במקום לבן מלווה אותך. אתה מגיע לדלפק מבפנים, ורואה מאות אנשים צועקים לכיוונך מילות אהדה והערצה. אתה רואה את האחות ג'וי של הארטהום והיא אומרת:"תודה לך טורי! אתה הצלת 900 פוקימונים וגם העברת פושע אל דרכי המוטב. כפרס, אני רוצה להעניק לך פוקימון קטן שננטש אצלנו במרכז לפני כשעתיים. אני לא יכולה גם לנהל את המרכז העמוס בסינו וגם לטפל בפוקימון, אז אני נותנת לך אותו. היא אומרת ומביאה לך פוקדור אדום עם עיגול ירקרק וארבעה פסים לבנים "לפוקימון קוראים יאנמה" היא אומרת. "הוא אחד מהפוקימונים המהירים בתבל. ברגע שתלמד אותו להשתמש במתקפה כוח עתיק, הוא יתפתח". היא אומרת. *מזל טוב! קיבלת יאנמה!!! *. אתה משתגר לבסיס שלך בפיוטר ורואה את כל הסוכנים של הבסיס, כולל טארה ,עומדים ומריעים לך. טארה ניגשת אליך ואומרת:"אני כבר סחוטה מעייפות. אני הולכת לחדר. אתה בא?"
    מה תעשה?

בר
    *שעה-בוקר מוקדם
    *כסף-5,000 פ''ד
    *GPS-לומיוס, קאלוס
    אתה מארגן קצת את החדר ותוך כדי חושב לעצמך שזו תהיה משימה קשה אך אתה תתגבר עליה. אתה רץ לחדר השינה, מעביר את הביצה של איווי מהאינקובטור הרגיל לאינקובטור הנייד ומכניס אותה לתיק, חוטף קערית סלט מהמקרר ורץ החוצה, אוכל אתה סלט בדרך בדיוק אחרי שנעלת את חדרך. אתה מגיע ללובי והנער מתפרץ עליך:"איחרת! מתערב איתך על 1,000,000,000 פ"ד שתאחר גם לפלארבור. ביי!" הוא אומר ומשתגר במהירות. אתה חושב לעצמך שזה עומד להיות יום ארוך מאוד.
    מה תעשה?

צ'רמנדר
    *התכוונתי אחרי המשימה. והסלט פשוט היה שאריות מאוכל שקיבלתם עם המקרר
    *במהלך משימה
    *שעה-בוקר מוקדם
    *כסף-5,300 פ''ד
    *GPS-וורמיליון, קנטו
    אתה מתחיל לנהוג ולקדוח, עוקב מתחת למסלול של מערת הדיגלטים. לבסוף הGPS מסמן לך שהגעת למתחת לצפון דרך 2, ואתה שואל את נועה מה לעשות. היא אומרת לך:"תחפור את הדרך למעלה ותפעיל את פונקציית גלאי החום כדי שלא תקדח בטעות איזה פוקימון או מאמן". אתה לוחץ על כפתור כתום במדליק חיישן בקרת חום וקודח בזהירות למעלה. אתה רואה שהשטח נקי וסוף סוף חופשר אל אור היום. אתה רואה את מערת הדיגלטים בצד של פיוטר, כשהפתח שלה סגור עם דלת מתכת ומעליה מתנשא בניין זכוכית אם רובה בקצהו. העיר פיוטר מוקפת בחומה ומעל החומה יש כיפת לייזר המגנה של פיוטר. ליד הדלת אתה רואה שלושה חיילים פשוטים ואיש עם מדים שחורים שעליהם האותיות R באדום וR בטורקיז סועדים בשולחן זנבות סלוופוקים ברוטב אדום כהה שמזכיר דם פרפדג'. נועה אומרת:"לפעמים האנשים הרעים האלה פשוט יותר מדי... רעים" היא אומרת ומנגבת חצי דמעה. אתם יוצאים מהקודח וכל החיילים קופצים ממקומם, ביניהם גם האיש עם שיער הטורקיז שמגן על זנב הלוופוק שהוא אוכל. האיש אומר, בקול גבוה וצרוד:"חיילים, חסלו אותם!" ושלושת החיילים רצים לכיוונכם. הם אומרים:"קופינג, אקנס, זובאט, וובאט, פינסיר, אלקטאבאז, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים כדור עשן, נחש קטן, עטלף קטן כוחל ועיוור, עטלף פרוותי תכול עיוור עם חותמת לב על אפו, חיפושית ענקית עם צבתות קוצניות ויצור חשמלי עם פסים שחורים בצבע צהוב. נועה אומרת:"תוציא את כל הפוקימונים שלך כדי שהמספרים יהיו שווים! צ'ספין, פנקין, קלוויצר, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים מין ערמון קטן וירוק עם רגליים וידיים, שועל פנק כתום קטן וחסילון תכלת-שחור עם צבת כחולה מפלצתית. בינתיים, האיש עם השיער התכול סועד בשלווה את כל זנבות הסלוופוקים שעל השולחן. נועה אומרת:"ג'ייק! תוציא את הפוקימונים שלך!"
    מה תעשה?

נדב
    ~~~~~~~~
    רשום! תגיב להתחלה שבעמ' הראשון, תענה לה"פ שלי אליך ותבחר צבע שהוא לא של אף אחד מהשחקנים.

מתן
    *1 ימים מאז המשימה הקודמת. עוד 2 ימים למשימה חדשה
    *שעה-בוקר
    *כסף-6,800 פ''ד
    *מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
    *GPS- דריפטוויל, יונובה. בתוך הבסיס
    אתה אומר ללין שתלכו לקסטליה. היא מסכימה ואתה משתגר. במקום להגיע לפארק, אתה מגיע לנמל בקסטליה שקוראים לו "נמל הביבים". רגע אחריך מגיעה לין ואתה שואל אותה בתמיהה איפה הפארק. היא אומרת:"ליד הכניסה למערכת הביוב של קסטליה יש קו רכבת תחתית מהיר שמוביל לפארק. שמעתי שהפארק הזה הוא המקום שבו קסטליה התחילה. בנוסף שמעתי שלפני חמש שנים הדרך היחידה לפארק היתה דרך מערכת הביוב אז לדעתי אנחנו צריכים להגיד תודה". אתם הולכים לקצה הנמל, מוצאים את פתח הביוב הגדול ולידו דלת זוככית שמובילה לתחנת הרכבת של הפארק. אתם נכנסים לתחנה, עולים על הרכבת המהירה החינמית ותוך חמש דקות מגיעים לפארק. אתם יוצאים מהתחנה ורואים שהפארק רחב ידיים, מכסה שטח של כמה דונמים. אתם רואים מולכם בדיוק בתחילת הפארק עדר ענקי של קוטוני, כדורי צמר גפן עם ספק כנפיים ספק אוזניים מעלים. לידכם אתם רואים עמדת הרשמה לתחרות הצילום ונקודת תצפית שאמורה לתת לכם מבט של כל נקודה בפארק. לין אומרת:"אני עולה לתצפית. ככה אני אוכל למצוא איפה כרגע בפארק נמצאים האיווי החמקמקים ואז לרכב על באלון אליהם. אתה בא?, היא שואלת אותך.
    מה תעשה?

עמית
    *שעה-???
    *כסף-5,300 פ"ד
    *GPS-???
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. בוייזל חובט באוויר עם זנבו הכפול, ואז טוען בין ידיו כדור מים גדול, שולח אותו לעבר בינאקל, יוצר שיטפון קטן, ומעלף אותו. ברנדון אומר:"בינאקל, חזור! עבודה יפה ריצ'י! אני לא מצפה ממך לפחות בהמשך הקרב!". אלקיד מעוצבן על סוואבלו בגלל כל המתקפות שהוא הפנה אליו והוא מתרכז, יוצר סביבו כתריסר כוכבים מוזהבים שעפים במהירות לעבר סוואבלו. סוואבלו עף בכל הכוח, מנסה להתחמק מהכוכבים, אך הכוכבים עוקבים אחריו לכל מקום ובסופו של דבר פוגעים בו ועושים לו נזק בינוני. ברנדון אומר:"מהירות היא מתקפה מיוחדת ביותר. הכוכבים של מתקפת המהירות הם מיוחדים, ובלתי ניתן להתחמק מהם. בנוסף, ככל שהמטרה של המהלך בורח יותר זמן, יש למהירות סיכוי גבוה יותר לעשות מכה קריטית, שתגרום נזק בינוני לפוקימון, כמו שקרה עכשיו. בנוסף, מהירות זוהי מתקפה שפוגעת בכל היריבים. סוואבלו, שירה על אלקיד!". סוואבלו שר שיר ערש נעים, בעוד תווים בצבעים חמימים יוצאים מפיו, פוגעים באלקיד ומרדימים אותו. ברנדון מסביר:"שירה היא מתקפה הגורמת ליריב שלה להירדם. גם מהמתקפה הזאת אין איך להתחמק חוץ מאטמי אוזניים או יכולת אקוסטית כלשהי".
    מצב חיים שלך:
    בוויזל-8/10 (בינאקל התעלף)
    אלקיד-5/10 *ישן (סוואבלו יותר)
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: צ'רמנדר
    [QUOTE=The Heliolisk;1464045]הודעות
    *שלום לכל השחקנים וגם לשני השחקנים החדשים! אנחנו עומדים להיכנס בימים הקרובים לאיוונט, ולכן מהרגע שאני אפרסם את התגובה שקשורה לאיוונט כל העלילה שלכם במשחק (איפה שאתם נמצאים בו עכשיו) תוקפא ותמשיך לאחר סיום האיוונט
    *האיוונט הזה, לעומת האיוונט הקודם, מדוד בזמן, מה שאומר שפה האיוונט לא ימשיך לאחר יום הסיום ולכן מי שרוצה לזכות בשני הפרסים צריך לעשות מאמצים גבוהים מאוד לבוא ולהגיב כל יום כדי להתקדם יפה באיוונט.
    *כמה תזכורות:
    1. נכון להיום, אפשר להשתגר לעיר לומיוס אך לא לצאת ממנה. החל מה13/12 יהיה אפשר גם לצאת מלומיוס לשאר קאלוס ולהשתגר לכל עיר בקאלוס וגם פוקימונים פראיים מדור שש יתחילו להופיע בדשא של קאלוס לפי המקומות שלהם במשחקים.
    2. עוד שלושה ימים מתחיל האיוונט
    3. בשביל השחקנים החדשים, אני מפרסם את תקציר האיוונט מחדש:

*בגלל שהאיוונט כל כך קרוב, אני אתחיל לחשוף פרטים!
    איוונט מס' 4: האגדה של ג'יראצ'י
    Spoiler ספוילר

*סיימתי לשפץ את כל דפי הפתיחה. אם יש איזו תמונה שלא עובדת או צבע שלא עובד או שגיאת כתיב, תיידעו אותי יחד עם התגובה שלכם ואני אתקן
    *בהצלחה לכולם!!!

צ'רמנדר
    *התכוונתי אחרי המשימה. והסלט פשוט היה שאריות מאוכל שקיבלתם עם המקרר
    *במהלך משימה
    *שעה-בוקר מוקדם
    *כסף-5,300 פ''ד
    *GPS-וורמיליון, קנטו
    אתה מתחיל לנהוג ולקדוח, עוקב מתחת למסלול של מערת הדיגלטים. לבסוף הGPS מסמן לך שהגעת למתחת לצפון דרך 2, ואתה שואל את נועה מה לעשות. היא אומרת לך:"תחפור את הדרך למעלה ותפעיל את פונקציית גלאי החום כדי שלא תקדח בטעות איזה פוקימון או מאמן". אתה לוחץ על כפתור כתום במדליק חיישן בקרת חום וקודח בזהירות למעלה. אתה רואה שהשטח נקי וסוף סוף חופשר אל אור היום. אתה רואה את מערת הדיגלטים בצד של פיוטר, כשהפתח שלה סגור עם דלת מתכת ומעליה מתנשא בניין זכוכית אם רובה בקצהו. העיר פיוטר מוקפת בחומה ומעל החומה יש כיפת לייזר המגנה של פיוטר. ליד הדלת אתה רואה שלושה חיילים פשוטים ואיש עם מדים שחורים שעליהם האותיות R באדום וR בטורקיז סועדים בשולחן זנבות סלוופוקים ברוטב אדום כהה שמזכיר דם פרפדג'. נועה אומרת:"לפעמים האנשים הרעים האלה פשוט יותר מדי... רעים" היא אומרת ומנגבת חצי דמעה. אתם יוצאים מהקודח וכל החיילים קופצים ממקומם, ביניהם גם האיש עם שיער הטורקיז שמגן על זנב הלוופוק שהוא אוכל. האיש אומר, בקול גבוה וצרוד:"חיילים, חסלו אותם!" ושלושת החיילים רצים לכיוונכם. הם אומרים:"קופינג, אקנס, זובאט, וובאט, פינסיר, אלקטאבאז, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים כדור עשן, נחש קטן, עטלף קטן כוחל ועיוור, עטלף פרוותי תכול עיוור עם חותמת לב על אפו, חיפושית ענקית עם צבתות קוצניות ויצור חשמלי עם פסים שחורים בצבע צהוב. נועה אומרת:"תוציא את כל הפוקימונים שלך כדי שהמספרים יהיו שווים! צ'ספין, פנקין, קלוויצר, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים מין ערמון קטן וירוק עם רגליים וידיים, שועל פנק כתום קטן וחסילון תכלת-שחור עם צבת כחולה מפלצתית. בינתיים, האיש עם השיער התכול סועד בשלווה את כל זנבות הסלוופוקים שעל השולחן. נועה אומרת:"ג'ייק! תוציא את הפוקימונים שלך!"
    מה תעשה?

'וואו! יש לה פוקימונים ממש מגניבים!' אחשוב ,אחריי זה אומר : '' סקורפי ,ראלטס ,וולקרונה ,צאו עכשיו'' ואוציא אותם מהפוקדור'' אני אלך על וובאט, פינסיר ואלקטאבאז ואת תטפלי בשאר , סקורפי נשיכת רעל על וובאט וולקרונה הוריקאן חום על פינסיר וראלטס צוות כפול ואז בלבול על אלקטבאז ,אני סומך עליכם חברים!''

13. blue To My Bones
    נועם
    *שעה-ערב
    * כסף-6,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פסטוריה,סינו
    אתה נפרד ממאט ואומר לו שאתה מחכה כבר לקרב חוזר. לאחר מכן אתה ניגש לאחות ג'וי ומספר לה מה שמאט אמר לך. היא נותנת לך להיכנס לדלפק שלה, מול כל העיתונות וטארה. אתה ניגש למחשב של ג'וי, ומקליד את שם התיקייה maat_safefolder. אתה רואה תיבה לסיסמה ומקליד את הסיסמה dragonking. לאחר מכן אתה מוצא שתי תיקיות פנימיות הנקראות pokemon_thiefed ו veilstone_info. אתה לוקח את התיקייה של veilstone_info ושולח עותק לך ועותק למגנו, ואחר כך מוחק אותה. לאחר מכן אתה נכנס לתיקייה של pokemon_thiefed ומוצא 30 קופסאות מלאות באייקוני פוקדורים שמסמלים את הפוקימונים הגנובים. לפי הot שרשום ליד כל פוקימון אפשר לדעת למי להחזיר אותו. אתה עושה חישוב מהיר ומגלה שמאט שדד 900 פוקימונים. אתה מרגיש כל כך מוקל שעכשיו מאט בצד שלכם ושכל הפוקימונים יוחזרו לבעליהם בקרוב. אתה שולח את כל התיקייה במלואה למכרז הפוקימונים של הארטהום ומוחק אותה מmaat_safefolder. התיקייה של מאט נמחקת אוטומטית. לאחר כחמש שניות אתה מקבל שיחת וידאו נכנסת ממרכז הפוקימונים של העיר הארטהום. אתה מסתכל אל האחות ג'וי של פסטוריה והיא אומרת לך:"תענה". אתה עונה ורואה בתמונה את האחות ג'וי של העיר הארטהום, עם מאות מאמנים נוהרים לתוך מרכז הפוקימונים, כנראה כדי להחזיר את הפוקימונים שלהם אליהם. האחות ג'וי של פסטוריה פונה אליך ואומרת:"מה שמך, סוכן צעיר?" אתה עונה לה והיא ממשיכה:"תקשיבו כל האנשים! הסוכן של צוות אג'נטרה שהחזיר לכם את הפוקימונים הוא טורי אמבראו! אני מבקשת ממכם לשלוח לתיבת ההודעות הכללית של צוות אג'נטרה, כל אחד ממכם, מכתב תודה לטורי!" כל האנשים ברקע מתחילים להריע. ג'וי אומרת:"טורי, תודה לך. יש לי משהו קטן להביא לך. בבקשה תבוא למרכז הפוקימונים שלי. תבקש מג'וי של פסטוריה להשתמש במעבר" היא אומרת ומנתקת. אתה מבקש מג'וי של פסטוריה להשתמש במעבר והיא מסכימה. היא לוקחת אותך אל פנים המרכז. אתה רואה הרבה צ'נסי ובליסי מתרוצצות, מטפלות ומנשימות מגוון רחב של פוקימונים. מוכנות להציא את הפוקדורים אל המכונות ולטפל בפוקימונים שמאושפזים במצב קשה. ג'וי ממשיכה ללכת איתך ומובילה אותך למעלית קטנה. היא אומרת:"בין כל מרכזי הפוקימונים של סינו עובר 'המעבר' שהוא רשת של מעליות המאפשרות תזוזה ממרכז למרכז. אתה פשוט נכנס למעלית שתבוא ולוחץ האטרהום. בהצלחה!" היא אומרת. היא לוחצת על כפתור בקיר והולכת. אתה רואה מעל הדלת מפה קטנה של סינו שמראה מעלית קטנה שטסה במהירות הבזק לכיוונך מכיוון העיירה סנדג'ם. לאחר מכן נשמע צפצוף, ודלת הזכוכית נפתחת, חושפת מאוחריה דלת פלדה שגם נפתחת ומובילה אותך למעלית. אתה לחוץ הארטהום, מתיישב בכיסא שאומרים לך ועף לאחור כשהמעלית 'טסה' באוויר ותוך כמה שניות נפתחת בהארטהום. אתה רואה צ'נסי עם כובע כחול במקום לבן מלווה אותך. אתה מגיע לדלפק מבפנים, ורואה מאות אנשים צועקים לכיוונך מילות אהדה והערצה. אתה רואה את האחות ג'וי של הארטהום והיא אומרת:"תודה לך טורי! אתה הצלת 900 פוקימונים וגם העברת פושע אל דרכי המוטב. כפרס, אני רוצה להעניק לך פוקימון קטן שננטש אצלנו במרכז לפני כשעתיים. אני לא יכולה גם לנהל את המרכז העמוס בסינו וגם לטפל בפוקימון, אז אני נותנת לך אותו. היא אומרת ומביאה לך פוקדור אדום עם עיגול ירקרק וארבעה פסים לבנים "לפוקימון קוראים יאנמה" היא אומרת. "הוא אחד מהפוקימונים המהירים בתבל. ברגע שתלמד אותו להשתמש במתקפה כוח עתיק, הוא יתפתח". היא אומרת. *מזל טוב! קיבלת יאנמה!!! *. אתה משתגר לבסיס שלך בפיוטר ורואה את כל הסוכנים של הבסיס, כולל טארה ,עומדים ומריעים לך. טארה ניגשת אליך ואומרת:"אני כבר סחוטה מעייפות. אני הולכת לחדר. אתה בא?"
    מה תעשה?
    אין מה להגיד, אתה באמת השה"ם הכי משקיע שפגשתי עד היום...

"הכול בסדר אנשים, אני בסה"כ עושה את עבודתי..." אני אומר בצניעות, למרות שבלב אני יודע שזה מגיע לי. "ותודה לך, האחות ג'וי." אומר ואקבל בשמחה את הפוקדור של יאנמה. לאחר מכן, כשאגיע לבסיס, אגיד לשאר הסוכנים שאני מודה להם, ואז אפנה לטארה. "כן, אני באמת עייף. זה היה יום דיי עמוס, לא?" אומר לה ואעלה איתה לחדר שלנו. "לפני שנאכל משהו קטן, אני רוצה להציג בפנייך את יאנמה. הוא ננטש במרכז הפוקימונים בהארטהום, אז לקחתי על עצמי את התפקיד לאמן אותו. " אומר ואז אפנה ליאנמה. "היי, קטנצ'יק. אני טורי ואני המאמן החדש שלך. אני גם סוכן בצוות אג'נטרה ולכן נהיה מוכרחים לאמן אותך כמו שצריך כדי לוודא שאתה תהיה חזק וגדול כמו שאר הצוות, אותם אתה כבר תכיר מחר. לילה טוב, חברצ'יק." אומר ואז אחזיר אותו לפוקדור ואז אגש לטארה. "עכשיו, מה את אומרת על חביתה וסלט?" אומר ואז אגש להין חביתות וסלטים לשנינו. כשאסיים, אגיש אותם לשולחן ואתיישב לאכול עם טארה. כשנסיים את הארוחה, אומר לה לילה טוב ואגש לחדרי, שמה אני אפול על המיטהמ שלי וארדם מיד.

14. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    עמית
    *שעה-???
    *כסף-5,300 פ"ד
    *gps-???
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. בוייזל חובט באוויר עם זנבו הכפול, ואז טוען בין ידיו כדור מים גדול, שולח אותו לעבר בינאקל, יוצר שיטפון קטן, ומעלף אותו. ברנדון אומר:"בינאקל, חזור! עבודה יפה ריצ'י! אני לא מצפה ממך לפחות בהמשך הקרב!". אלקיד מעוצבן על סוואבלו בגלל כל המתקפות שהוא הפנה אליו והוא מתרכז, יוצר סביבו כתריסר כוכבים מוזהבים שעפים במהירות לעבר סוואבלו. סוואבלו עף בכל הכוח, מנסה להתחמק מהכוכבים, אך הכוכבים עוקבים אחריו לכל מקום ובסופו של דבר פוגעים בו ועושים לו נזק בינוני. ברנדון אומר:"מהירות היא מתקפה מיוחדת ביותר. הכוכבים של מתקפת המהירות הם מיוחדים, ובלתי ניתן להתחמק מהם. בנוסף, ככל שהמטרה של המהלך בורח יותר זמן, יש למהירות סיכוי גבוה יותר לעשות מכה קריטית, שתגרום נזק בינוני לפוקימון, כמו שקרה עכשיו. בנוסף, מהירות זוהי מתקפה שפוגעת בכל היריבים. סוואבלו, שירה על אלקיד!". סוואבלו שר שיר ערש נעים, בעוד תווים בצבעים חמימים יוצאים מפיו, פוגעים באלקיד ומרדימים אותו. ברנדון מסביר:"שירה היא מתקפה הגורמת ליריב שלה להירדם. גם מהמתקפה הזאת אין איך להתחמק חוץ מאטמי אוזניים או יכולת אקוסטית כלשהי".
    מצב חיים שלך:
    בוויזל-8/10 (בינאקל התעלף)
    אלקיד-5/10 *ישן (סוואבלו יותר)
    מה תעשה?
    [/quote]

"בוויזל תמשיך עם פעימת מים על סוואבלו ותגן על שניכם עם כל התקפה שבדרך אליו או אלייך בעזרת בום על קולי" אומר בביטחון ובינתיים אנסה להעיר את אלקיד.

15. היזהרו מחיקויים!
    צ'רמנדר
    *במהלך משימה
    *שעה-בוקר מוקדם
    *כסף-5,300 פ''ד
    *gps-וורמיליון, קנטו
    אתה אומר שהפוקימונים שלה ממש מגניבים, ושאתה תתמקד על וובאט פינסיר ואלקטאבאז. היא מהנהנת ואתם מתחלקים. אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. סקורופי מדשדש לעבר וובאט, מזנק לאוויר, מזריק רעל לשיניו ונושך את וובאט, פוגע בו קל בגלל שהוא מסוג על חושי. לאחר מכן העיניים של וולקרונה זוהרות, ואז היא מנופפת כנפיה בחוזה, יוצרת הוריקאן, ואז עיניה מפסיקות לזהור וגל חום עוטף את ההוריקאן. ההוריקאן החם דוהא במהירות לעבר פינסיר, פוגע בו קשה מאוד. לאחר מכן ראלטס משכפל את עצמו לכתריסר כפולים. לאחר מכן, ראלטס וכל השכפולים שלו שולחים קרניים וורודות עבות לעבר אלקטאבאז, עושים לו ביחד נזק בינוני. נועה אומרת:"צ'ספין, גלגול על זובאט! פנקין, קרן על-חושית על קופינג! קלוויצר, קרן בועות על אקנס!". צ'ספין מתגלגל לכדור, מתגלגל במהירות לעבר זובאט, קופץ ופוגע בו קשה. לאחר מכן. עיניה של פנקין זוהרות בוורוד והיא שולחת לעבר קופינג קרן וורודה עוצמתית שמשאירה גם לו נזק קשה. לבסוף, קלוויצר טוען אור כחול ליד פיו ואז שולח כמו רובה אלפי בועות לעבר אקנס, גורם לו נזק בינוני. לאחר מכן החיילים אומרים:"קופינג, גז רעיל על קלוויצר! אקנס, חניקה על צס'פין! זובאט, על-קולי על קלוויצר! וובאט, חיתוך אווירי על סקורופי! פינסיר, לפיתת חרק על ראלטס! אלקטאבאז, מכת ברק על ראלטס!". קופינג שולח עננת גז סגולה לעבר קלוויצר, גורם לו לסבול מהרעלה. אקנס מזנק לעבר צ'ספין, חונק אותו עם זנבו ומסב לו נזק קל. זובאט שולח סדרת טבעות צהובות לעבר קלוויצר, גורם לו גם להתבלבל. לאחר מכן וובאט שולח גלגלי אוויר חדים שפוגעים בסקורופי קשה. פינסיר רץ לעבר ראלטס אחד וסוגר עליו עם צבתותיו, מגלה שהוא העתק. ההעתק הזה נעלם. לאחר מכן אלקטאבאז שולח מכה חשמלית לעבר כל הראלטסים, מעלים את כולם ומסב נזק רגיל למקורי. צ'ספין נפגע עוד נזק קל כשארית של החניקה
    מצב חיים שלך:
    סקורופי-6/10 (וובאט יותר)
    ראלטס-8/10 (אלקטאבאז פחות)
    וולקרונה-10/10 (פינסיר פחות)
    צ'ספין של נועה-8/10 *סובל מחניקה (זובאט ואקנס פחות)
    פנקין של נועה-10/10 (קופינג פחות)
    קלוויצר של נועה-10/10 *סובל מהרעלה *מבולבל (זובאט, אקנס וקופינג פחות)
    מה תעשה?

נועם
    *תודה לך
    *אתה יורד בשביל הלגיע לחדר. אחרי הכל, אתם מתחת לקרקע. עכשיו אתה גם תקבל פירוט רציני עליו
    *שעה-ערב
    * כסף-6,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו
    אתה אומר תודה לכל האנשים ולג'וי, לוקח את יאנמה אליך. אתה אומר תודה גם לכל הסוכנים, והולך עם טארה לכיוון החדר. אתה וטארה נכנסים למעלית ויורדים לקומה 14-, שם נמצא חדרכם. אתם נכנסים לחדר שלכם, שהוא חדר 035. החדר מורכב מחלל מרכזי הכולל מטבח גדול, מקרר, סלון עם שתי ספות מהודרות, שני צגים המשמשים כחלונות ויכולים להראות לכם את הנוף כל כל מקום בעולם יחד עם שלט ששולט בהם, טלוויזיה ענקית ושולחן קפה. במהשך הדירה יש לכם חדר מחסן המכיל כל מיני ציוד וארונות, רובם ריקים. ליד המחסן נמצאים שני חדרי שינה, הימני שלך והשמאלי של טארה. חדרי השינה שלכם זהים: מיטה גדולה מאוד ומפוארה, כשלידה כל מיטה חלון-צג ושלט, טלוויזיה גדולה, שידה עם אינקובטור לביצים, שידות נוספות, ובתוך חדר השינה חדר שיורתים ואמבטיה פנימי לכל אחד מכם, כך שתוכלו להתקלח בתוך חדרכם. אתם נכנסים לדירתכם ה'צנועה' וטארה מתיישבת בספה, פותחת את הטלווזיה. אתה בא להציע לה חביתה וסלט, אבל היא קוראות לך:"טורי, בוא! רואים אותך בטלווזיה!". אתה בא ומתיישב לידה, רואה שהאחות ג'וי של פסטוריה מתראיינת, מספרת עליך ועל מה שעשית. לאחר מכן רואים צילומים שלך ממרכזי הפוקימונים בפסטוריה ובהארטהום, ולבסוף רואים אותך לוקח את היאנמה הנטוש. הקריין אומר:"ובכן, הנה גיבור השעה של סינו, טורי אמבראו. הוא הציל 900 פוקימונים מגניבה, החזיר את הגנב לדרכי המוטב ואפילו אימץ פוקימון נטוש. כל הכבוד לך טורי! מקווים לשמוע בעתיד רק טובות עליך!". לאחר מכן הטלווזיה חוזרת לשידורים הרגילים של ערוץ חדשות הסוכנים. טאר אומרת:"טוב טורי, כנראה שאתה מפורסם כעת! כל הכבוד לך!". אתה מציע לה חביתה וסלט, והיא מסכימה. בעשר הדקות הבאות אתה חותך לכם סלט מירקות טריים ומטגן שתי ביצים על המחבת. לבסוף את מחלק את החביתה לחצי ושם חצי מהסלט בצלחת של חצי החביתה. לבסוף אתה לוקח את הצלחות לשולחן, אוכל ליד טארה. טאר אומרת:"מדהים! אתה צריך לחשוב על קריירת בישול מקצועית אחרי הפרישה שלך מהצוות, טורי". שניכם צוחקים. לאחר מכן אתה מוציא את יאנמה, ומציג אותו בפניך ובפני טארה. טארה אומרת:"וואו, איזה חמוד הוא! לא רק שאימצת אותו אחרי שהוא ננטש, גם קיבלת אותו קבלת פנים חמה! אני מציעה לך לתת לו שם חיבה מחר". לאחר מכן אתה מחזיר את יאנמה לפוקדור שלו, וטארה מעביר לערוץ הסרטים. רואים סרט על שלושה נערים שהולכים בדרכים של קנטו, בדרך לנצח את אתגר המכונים של קנטו. לאחת מהקבוצה יש טוגפי והוא הולך איתה. טארה אומרת:"טורי, תוציא את טוגפי! אני בטוח שהוא ישמח לראות טוגפי אחר על המסך הקטן" היא אומרת. אתה מוציא את טוגפי, ולא רק שהוא מתלהב מהטוגפי במסך, הוא גם נמשך לסרט. טארה אומרת:"מה דעתך שאתה תלך לישון, ובינתיים אני אמשיך לראות את הסרט עם טוגפי? ככה כולנו ניהנה!" היא אומרת. אתה מסכים והולך למיטה שלך, מעביר את הנוף בצד לעיירה ליטלרוט השקטה שבהואן ונרדם מיד. למחרת בבוקר אתה מתעורר ומוצא את טארה יושבת על הספה, לידה טוגפי נוחר בשקט. טארה אומרת לך:"בוקר טוב טורי! טוגפי ראה סרטים כל הלילה, ועכשיו הוא ישן כמו בול עץ. בכל מקרה, מה אתה רוצה שנעשה היום? אין לי מושג, אז אני משאירה את הבחירה בידיך".
    מה תעשה?

עמית
    *שעה-???
    *כסף-5,300 פ"ד
    *gps-???
    אתה אומר לבוויזל מה לעשות. בוויזל שולח פעימת מים ענקית ועוצמתית לעבר סוואבלו פוגע בו בינוני. לאחר מכן בווזיל מסובב את זנבו במהירות, שולח גלים לבנים על-קוליים לעבר סוואבלו, גורם לו עוד נזק רגיל. סוואבלו כבר נראה חלש מאוד עכשיו. אתה מנסה להעיר את אלקיד, אך ללא הצלחה. נראה שמתקפה השירה השפיעה עליו ממש חזק. לבסוף אתה כבר נואש, ואתה נותן לו סטירה. אלקיד מתעורר מיד, ונותן לך אגרוף מחשמל ישר לפרצוף, גורם לך לראות מטושטש כמה שניות. *מזל טוב! אלקיד למד אגרוף רעם!!!*. ברנדון אומר:"איזו מתקפה מרהיבה אלקיד למד! בכל מקרה, עכשיו תורי. סוואבלו, תשתמש במוצא אחרון על אלקיד!" סוואבלו מוקף בטבעת וכוכבים, טס במהירות לעבר אלקיד ופוגע בו בחוזקה, משאיר לו נזק בינוני. ברנדון אומר:"מוצא אחרון היא מתקפה עוצמתית ביותר, שאפשר להשתמש בה רק פעם אחת בקרב ורק אחרי שהפוקימון השתמש בכל שאר המתקפות".
    מצב חיים שלך:
    בווזיל-8/10 (סוואבלו הרבה פחות)
    אלקיד-2/10 (סוואבלו אותו דבר)
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

עמוד 47 מתוך 62 ראשוןראשון ... 37454647484957 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •