נועם
*תודה לך
*אתה יורד בשביל הלגיע לחדר. אחרי הכל, אתם מתחת לקרקע. עכשיו אתה גם תקבל פירוט רציני עליו
*0 ימים מהמשימה הקודמת. 3 ימים למשימה הבאה.
*שעה-ערב
* כסף-6,000 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר תודה לכל האנשים ולג'וי, לוקח את יאנמה אליך. אתה אומר תודה גם לכל הסוכנים, והולך עם טארה לכיוון החדר. אתה וטארה נכנסים למעלית ויורדים לקומה 14-, שם נמצא חדרכם. אתם נכנסים לחדר שלכם, שהוא חדר 035. החדר מורכב מחלל מרכזי הכולל מטבח גדול, מקרר, סלון עם שתי ספות מהודרות, שני צגים המשמשים כחלונות ויכולים להראות לכם את הנוף כל כל מקום בעולם יחד עם שלט ששולט בהם, טלוויזיה ענקית ושולחן קפה. במהשך הדירה יש לכם חדר מחסן המכיל כל מיני ציוד וארונות, רובם ריקים. ליד המחסן נמצאים שני חדרי שינה, הימני שלך והשמאלי של טארה. חדרי השינה שלכם זהים: מיטה גדולה מאוד ומפוארה, כשלידה כל מיטה חלון-צג ושלט, טלוויזיה גדולה, שידה עם אינקובטור לביצים, שידות נוספות, ובתוך חדר השינה חדר שיורתים ואמבטיה פנימי לכל אחד מכם, כך שתוכלו להתקלח בתוך חדרכם. אתם נכנסים לדירתכם ה'צנועה' וטארה מתיישבת בספה, פותחת את הטלווזיה. אתה בא להציע לה חביתה וסלט, אבל היא קוראות לך:"טורי, בוא! רואים אותך בטלווזיה!". אתה בא ומתיישב לידה, רואה שהאחות ג'וי של פסטוריה מתראיינת, מספרת עליך ועל מה שעשית. לאחר מכן רואים צילומים שלך ממרכזי הפוקימונים בפסטוריה ובהארטהום, ולבסוף רואים אותך לוקח את היאנמה הנטוש. הקריין אומר:"ובכן, הנה גיבור השעה של סינו, טורי אמבראו. הוא הציל 900 פוקימונים מגניבה, החזיר את הגנב לדרכי המוטב ואפילו אימץ פוקימון נטוש. כל הכבוד לך טורי! מקווים לשמוע בעתיד רק טובות עליך!". לאחר מכן הטלווזיה חוזרת לשידורים הרגילים של ערוץ חדשות הסוכנים. טאר אומרת:"טוב טורי, כנראה שאתה מפורסם כעת! כל הכבוד לך!". אתה מציע לה חביתה וסלט, והיא מסכימה. בעשר הדקות הבאות אתה חותך לכם סלט מירקות טריים ומטגן שתי ביצים על המחבת. לבסוף את מחלק את החביתה לחצי ושם חצי מהסלט בצלחת של חצי החביתה. לבסוף אתה לוקח את הצלחות לשולחן, אוכל ליד טארה. טאר אומרת:"מדהים! אתה צריך לחשוב על קריירת בישול מקצועית אחרי הפרישה שלך מהצוות, טורי". שניכם צוחקים. לאחר מכן אתה מוציא את יאנמה, ומציג אותו בפניך ובפני טארה. טארה אומרת:"וואו, איזה חמוד הוא! לא רק שאימצת אותו אחרי שהוא ננטש, גם קיבלת אותו קבלת פנים חמה! אני מציעה לך לתת לו שם חיבה מחר". לאחר מכן אתה מחזיר את יאנמה לפוקדור שלו, וטארה מעביר לערוץ הסרטים. רואים סרט על שלושה נערים שהולכים בדרכים של קנטו, בדרך לנצח את אתגר המכונים של קנטו. לאחת מהקבוצה יש טוגפי והוא הולך איתה. טארה אומרת:"טורי, תוציא את טוגפי! אני בטוח שהוא ישמח לראות טוגפי אחר על המסך הקטן" היא אומרת. אתה מוציא את טוגפי, ולא רק שהוא מתלהב מהטוגפי במסך, הוא גם נמשך לסרט. טארה אומרת:"מה דעתך שאתה תלך לישון, ובינתיים אני אמשיך לראות את הסרט עם טוגפי? ככה כולנו ניהנה!" היא אומרת. אתה מסכים והולך למיטה שלך, מעביר את הנוף בצד לעיירה ליטלרוט השקטה שבהואן ונרדם מיד. למחרת בבוקר אתה מתעורר ומוצא את טארה יושבת על הספה, לידה טוגפי נוחר בשקט. טארה אומרת לך:"בוקר טוב טורי! טוגפי ראה סרטים כל הלילה, ועכשיו הוא ישן כמו בול עץ. בכל מקרה, מה אתה רוצה שנעשה היום? אין לי מושג, אז אני משאירה את הבחירה בידיך".
מה תעשה?