Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 62 ראשוןראשון ... 345671555 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי torterra11 צפה בהודעה
    אייל

*אתה הכרת את מירה באותה תקופה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתם משתגרים מהר להר קורונט. אתם הולכים לפינה ההיא,ומירה רואה שחרטת את שמה והיא מסמיקה. אתה לא יודע מה להגיד. אתה הולך אל החלק התחתי של החריטה ורואה מה אבא שלך רשם לך: למקרים שבהם אתה מרגיש מובס וחסר אונים, הוא תמיד יעזור לך לנצח. אתה נוגע בכיתוב, ולהפתעתך הרבה הכיתוב יוצא ממקומו ובתוכו אתה רואה V כתומה שמעוצבת כאילו היא עשויה מאש. אתה מרגיש שהיא עשויה מלבה. אתה רואה שרשום עליה מאחורה '' להגיע לאי החירות כדי לנצח''.
    מה תעשה?
    (אחרי המיני-משימה הזו, תחזור לעשות את המשימה הרגילה. אתה לא תקבל את הפוקימון הזה גם לאחרי המיני משימה)
    אלך מהר לםינה שבסוף ואדפוק שלוש דפיקות על אבן אחת, אחרי שהיא תיפתח אוציא ממנה את שלושת הפוקדורים(תוסיף שיש לי שלושה פוקדורים מסתוריים מפעם) ואז אשגר את עצמי אל אי הניצחון כשאנשק את מירה ואומר לה "אני עדיין אוהב אותך".

*רוצה איתי שרשור?
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    אייל
    *תזכיר לי מה זה שרשור
    *הפוקימונים יישארו אצלך עד סוף הקטע הזה, תוכל להשאיר איתך רק אחד
    *פתחת את עמ' 5! מגיע לך התחלתי אחד מכל הדורות! (מי שתרצה תגיד לי)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה דופק על אבן בפינה שלוש פעמים, ובתוכה מוצא פוקדורים של
    Spoiler ספוילר

משם אתה משתגר לאי החירות, ומתנשק עם מירה, אומר לה שאתה עדיין אוהב אותה. מיד לאחר מכן אתה עולה על ''גבעת הניצחון'' ומרים את הV לאוויר. הV נוצץ ואז נעלם, ובמקומו מופיע ויקטיני! *ויקטיני מצטרף אליך(לבינתיים)*. אתה מתכנן עם מירה אסטרטגיה מה תעשו עכשיו.
    מה תעשה?
    -ויקטיני יודע יצירת V
    -הונצ'קרוו יודע דופק אפל
    -מיסמאגיוס יודע על-חושי
    -ספיריטומב יודע כדור צל

3. משתמש מנוסה
    אייל
    *תזכיר לי מה זה שרשור
    *הפוקימונים יישארו אצלך עד סוף הקטע הזה, תוכל להשאיר איתך רק אחד
    *פתחת את עמ' 5! מגיע לך התחלתי אחד מכל הדורות! (מי שתרצה תגיד לי)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה דופק על אבן בפינה שלוש פעמים, ובתוכה מוצא פוקדורים של
    Spoiler ספוילר

משם אתה משתגר לאי החירות, ומתנשק עם מירה, אומר לה שאתה עדיין אוהב אותה. מיד לאחר מכן אתה עולה על ''גבעת הניצחון'' ומרים את הV לאוויר. הV נוצץ ואז נעלם, ובמקומו מופיע ויקטיני! *ויקטיני מצטרף אליך(לבינתיים)*. אתה מתכנן עם מירה אסטרטגיה מה תעשו עכשיו.
    מה תעשה?
    -ויקטיני יודע יצירת V
    -הונצ'קרוו יודע דופק אפל
    -מיסמאגיוס יודע על-חושי
    -ספיריטומב יודע כדור צל
    *תבדוק בפורום שרשורים ועל מה אתה רוצה?(יש לי סיפור נהדר על פוקימון שבו אנחנו סוכנים חשאיים שיכולים להפוך לפוקימונים אם תרצה) ותעדכן לי

אומר לה שעם ויקטיני הניצחון שלנו ועכשו נשתגר לבסיס רמפא"ג.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

4. היזהרו מחיקויים!
    אייל
    *אתה לא יודע איפה הבסיס של צוות רמפא''ג.... אני מחזיר אותך להר הירח, שם הפוקימונים שלך.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משתגר עם מירה חזרה להר הירח,ושם אתם מוצאים את הרוקטים\רמפא''גים. אחד מהם אומר: ''איך מצאתם אותנו?'' והשני אומר לו: ''אמרתי לך שלא היינו צריכים להגיד להם לא לחפש פה.... זה יותר מדי ברור''. מירה אומרת: ''תחזירו את הפוקימונים שלנו!'' והחיילים אומרים'' רק אם תנצחו אותנו ארבוק דראוזי צאו!'' והם מוציאים ארבוק ודראוזי
    Spoiler ספוילר
    .
    אתה מוציא תא ויקטיני ואומר ''ויקטיני יצירת V!'' החיילים אומרים: '' איך לכל הרוחות....'' ואתה לא שומע את המשך המשפט מכיוון שהמתקפה מעלפת את החיילים ואת הפוקימונים שלהם. אתם לוקחים את הפוקימונים שלכם. ויקטיני נפרד מכם. הוא חוזר למצב הV הלוהטת ועף משם. מירה אומרת: ''כנראה הוא עף חזרה לאי החירות''. בוא נחפש את ארבוק!'' אתם מחפשים קצת ואתם מוצאים אותו מחוץ להר. אתם לוקחים אותו ובלוח המשימות שלך רשום: ''הביאו אותו למעבדה בפיוטר''
    מה תעשה?
    *תבחר את מי אתה רוצה: הונצ'קרוו,מיסמאגיוס או ספיריטומב
    *תבחר איזה התחלתי אתה רוצה

5. משתמש מנוסה
    אייל
    *אתה לא יודע איפה הבסיס של צוות רמפא''ג.... אני מחזיר אותך להר הירח, שם הפוקימונים שלך.
    אתה משתגר עם מירה חזרה להר הירח,ושם אתם מוצאים את הרוקטים\רמפא''גים. אחד מהם אומר: ''איך מצאתם אותנו?'' והשני אומר לו: ''אמרתי לך שלא היינו צריכים להגיד להם לא לחפש פה.... זה יותר מדי ברור''. מירה אומרת: ''תחזירו את הפוקימונים שלנו!'' והחיילים אומרים'' רק אם תנצחו אותנו ארבוק דראוזי צאו!'' והם מוציאים ארבוק ודראוזי
    Spoiler ספוילר
    .
    אתה מוציא תא ויקטיני ואומר ''ויקטיני יצירת V!'' החיילים אומרים: '' איך לכל הרוחות....'' ואתה לא שומע את המשך המשפט מכיוון שהמתקפה מעלפת את החיילים ואת הפוקימונים שלהם. אתם לוקחים את הפוקימונים שלכם. ויקטיני נפרד מכם. הוא חוזר למצב הV הלוהטת ועף משם. מירה אומרת: ''כנראה הוא עף חזרה לאי החירות''. בוא נחפש את ארבוק!'' אתם מחפשים קצת ואתם מוצאים אותו מחוץ להר. אתם לוקחים אותו ובלוח המשימות שלך רשום: ''הביאו אותו למעבדה בפיוטר''
    מה תעשה?
    *תבחר את מי אתה רוצה: הונצ'קרוו,מיסמאגיוס או ספיריטומב
    *תבחר איזה התחלתי אתה רוצה
    *הונצ'קרוו,מיסמגיוס וספיריטומב הם צוות ישן שלי לפי מה שאמרתי ולכן כולם ישארו איתי, הנחש ההוא נקרא אקנס ומההתחלתיים אני בוחר בטורצ'יק
    *תשאל את כולם אם אתה שה"ם טוב עכשו

אשגר אותנו למעבדה בפיוטר ואז אני אתן את אקנס.

6. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *אני צריך לזוז אז אני יכתוב קצת ובפעם הבאה ישקיע יותר.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;

לוח המשימות אומר לך שקופינג בדרך 113, הואן. את משתגרת לשם עם מיקואו ואתם מתחילים לחפש את קופינג. בשלב מסוים את שומעת : ''קוף,קופינג'' והולכת לשם. את מוצאת את קופינג, וקוראת למיקואו שמצאת את קופינג. הוא בא אליך, ואז רשום לך בלוח המשימות להביא אותו למעבדה בראסטבורו,הואן.
    מה תעשי?

אתלבט מעט ואז אומר למיקואו ''מיקאו, אנחנו אמורים ללכוד אותו ולהביא ללמעבדה, כאילו בפוקדור או שלא ללכוד?'' בזמן שמיקואו יענה לי לא אסיר את עייני מן קופינג, אביט בוא ב''ארבע עיינים'' כפי שאומרים
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. היזהרו מחיקויים!
    לכל השחקנים

אני רוצה לדעת מה אתם חושבים: אני שה''ם טוב?
    (קרדיט למאסטר ליאון)

אייל
    *תראה לפני 2 תגובות שלי. אמרתי לך שכרגע תוכל להמשיך רק אחד (בהמשך תקבל את השניים האחרים).
    אתה לוקח איתך את אקנס ומשגר אותך ואת מירה לפיוטר. אתם מחפשים את המעבדה ומוצאים אותה בקלות. אתם נכנסים למעבדה ורואה אותכם האיש הזה:
    Spoiler ספוילר
    ושלידו עומד האיש הזה:
    Spoiler ספוילר

האיש ה-1 ראשון אומר: '' שלום, אני מגנו. אני האחראי על הטירונים בצוות אג'נטרה. מעכשיו ועד שתעברו דרגה, אני אפגוש אתכם בסוף כל משימה ואתם תתנו לי דיווח מצב.'' ''וזה'', הוא אומר ומצביע על האיש שעומד לידו,הוא מורגן. מורגן הוא אחד מהמדענים הבכירים שלנו. אם לא ידעתם, בשלב מסוים תהיה לכם אופציית בחירה לאן אתם רוצים להמשיך בצוות: להמשיך כסוכן שטח ולעבור לדרגות הפיקוד, או להפוך למדען שפועל במעבדות שלנו, מצייד את סוכני השטח ומבצע מחקרים. טוב, בחזרה לענייננו. תוכלו להביא למורגן את אקנס?'' מירה אומרת: ''כן,קח אותו''. ונותנת למורגן את אקנס '' תודה ולהתראות ''הוא אומר וחוזר לתוך המעבדה. מגנו ממשיך לדבר: '' מכיוון שביצעתם את המשימה כל-כך יפה, אני מכריז שסיימתם את משימתכם הראשונה בצוות אג'נטרה! אם תעברו לדרגות הפיקוד, המשימות שתקבלו יהפכו להיות יותר ויותר מאתגרות ומסוכנות,כמו הסתננות למחבוא של רשעים. בנוסף, אני מזכה כל אחד מכם ב500 פ''ד! כל פעם שתסיימו משימה תזכו בנוסף בכמות מסוימת של פ''ד, כדי שתוכלו לתפעל את עצמכם. תתייחסו לזה בתור משכורת שאתם מקבלים. מכיוון שאנחנו לא רוצים להעמיס על טירונים, את משמיתכם הבאה תקבלו בעוד ימים ספורים בלבד. עד אז, יש לכם זמן חופשי, ותוכלו לאמן את הפוקימונים שלכם, לטייל בעולם ואפילו לקנות דברים. אך, יש מקומות שבהם יש ריכוז גבוה של הצוותים הרעים. תשתדלו לא להיכנס לערים אלה,כדי שלא תיתפסו. אם כן תיתפסו,תמחקו את הזיכרון של החיילים עם המכשיר הזה, האפליקטור. תשתדלו לעדכן אותי אם תשתמשו בו. רשימת המקומות הלא-מומלצים נמצאת בחדר שלכם בבסיס שלכם. ועכשיו, תלכו לעשות מה שתרצו! אתם משתגרים חזרה לבסיס בדריפטוויל ורואים שרשימת המקומות הלא מומלצים היא כזאת: ''העיר לבנדר,קנטו - העיר ספרון,קנטו - העיר ורידיאן,קנטו - העיר מהוגני, ג'וטו - העיר אזליה,ג'וטו - העיר ליליקוב,הואן - העיר סלייטפורט,הואן - העיר ויילסטון,סינו - העיר סנוופוינט,סינו - העיר אייסיראס,יונובה - העיר נקרן,יונובה - דרך הניצחון,יונובה.''
    מירה אומרת: ''בוא נלך לקנות אספקה בכלבו של אופלוסיד! זה די קרוב. היא שואלת אותך מה דעתך.
    מה תעשה?

טל

את שואלת את מיקואו איך תופסים את קופינג, והוא חושב שאנחנו צריכים לתפוס אותו עם הידיים. הוא
    אומר שהוא ייסחב אותו,ואתם משתגרים לראסטבורו. אמנם היא עיר גדולה, אבל אתם מוצאים את המעבדה בקלות. אתם נכנסים למעבדה ורואה אותכם האיש הזה:
    Spoiler ספוילר
    ושלידו עומד האיש הזה:
    Spoiler ספוילר

האיש ה-1 ראשון אומר: '' שלום, אני מגנו. אני האחראי על הטירונים בצוות אג'נטרה. מעכשיו ועד שתעברו דרגה, אני אפגוש אתכם בסוף כל משימה ואתם תתנו לי דיווח מצב.'' ''וזה'', הוא אומר ומצביע על האיש שעומד לידו,''הוא מורגן. מורגן הוא אחד מהמדענים הבכירים שלנו. אם לא ידעתם, בשלב מסוים תהיה לכם אופציית בחירה לאן אתם רוצים להמשיך בצוות: להמשיך כסוכן שטח ולעבור לדרגות הפיקוד, או להפוך למדען שפועל במעבדות שלנו, מצייד את סוכני השטח ומבצע מחקרים. טוב, בחזרה לענייננו. תוכלו להביא למורגן את קופינג?'' מיקואו אומר ''כן,בטח ומביא את קופינג אל מורגן. '' תודה ולהתראות ''הוא אומר וחוזר לתוך המעבדה. מגנו ממשיך לדבר: '' מכיוון שביצעתם את המשימה כל-כך יפה, אני מכריז שסיימתם את משימתכם הראשונה בצוות אג'נטרה! אם תעברו לדרגות הפיקוד, המשימות שתקבלו יהפכו להיות יותר ויותר מאתגרות ומסוכנות,כמו הסתננות למחבוא של רשעים. בנוסף, אני מזכה כל אחד מכם ב500 פ''ד! כל פעם שתסיימו משימה תזכו בנוסף בכמות מסוימת של פ''ד, כדי שתוכלו לתפעל את עצמכם. תתייחסו לזה בתור משכורת שאתם מקבלים. מכיוון שאנחנו לא רוצים להעמיס על טירונים, את משמיתכם הבאה תקבלו בעוד ימים ספורים בלבד. עד אז, יש לכם זמן חופשי, ותוכלו לאמן את הפוקימונים שלכם, לטייל בעולם ואפילו לקנות דברים. אך, יש מקומות שבהם יש ריכוז גבוה של הצוותים הרעים. תשתדלו לא להיכנס לערים אלה,כדי שלא תיתפסו. אם כן תיתפסו,תמחקו את הזיכרון של החיילים עם המכשיר הזה, האפליקטור. תשתדלו לעדכן אותי אם תשתמשו בו. רשימת המקומות הלא-מומלצים נמצאת בחדר שלכם בבסיס שלכם. ועכשיו, תלכו לעשות מה שתרצו! אתם משתגרים חזרה לבסיס בסרוליאן ורואים שרשימת המקומות הלא מומלצים היא כזאת: ''העיר לבנדר,קנטו - העיר ספרון,קנטו - העיר ורידיאן,קנטו - העיר מהוגני, ג'וטו - העיר אזליה,ג'וטו - העיר ליליקוב,הואן - העיר סלייטפורט,הואן - העיר ויילסטון,סינו - העיר סנוופוינט,סינו - העיר אייסיראס,יונובה - העיר נקרן,יונובה - דרך הניצחון,יונובה.''
    מיקואו אומר: בואי נלך לקנות אספקה בכלבו של סלדון.זה די קרוב. הוא שואלך אותך מה דעתך.
    מה תעשי?

8. משתמש סופר ספאמר
    שם: איתי
    שם במשחק: איתי
    רקע: איתי רוצה לעזור לנצח את רמפא''ג בשביל להחזיר אליו את דיטו הזוהר שצוות רמפא''ג גנבו ממנו.לפני כחודש שנים.
    דיטו היה מזכרת מאביו שהיה מאמן פוקמונים.זאת הייתה המתנה היחידה שלו מאביו. צוות רמפא''ג גנבו את דיטו בשביל למכור אותו בשביל להרוויח כסף.איתי חיפש את דיטו כבר כמעט חודש בכל המחוזות ולא מצא אותו עד שהוא ראה את ההודעה בטלוויזיה והחליט שהוא יהיה סוכן פוקמונים בשביל למצוא את הדיטו שלו
    תיאור: בעל שיער שחור קצוץ הוא בגובה 180 וצבע עור בצבע מוקה
    אופי: רגזן כעסן ומתחיל מריבות בעל לב טוב חכם ובישן
    פוקימון התחלתי:
    דרגה א : מגנמייט ומאגבי
    דרגה ב': דרטיני
    חפצים:לא לגעת
    דרגה:לא לגעת
    פוקימונים:לא לגעת
    שותף:לא

9. היזהרו מחיקויים!
    איתי

רשום תגיב להתחלה ותגיד לי איזה צבע אתה רוצה.
    נערך לאחרונה על ידי TheHeliolisk, 04-16-2012 בשעה 10:25 PM

10. משתמש סופר ספאמר
    טוב,מתחילים

התחלה
    אתם מוצאים את עצמכם בחדר חשוך. פתאום נדלקים האורות בחדר ומולכם אתם מוצאים איש לבוש במעיל ירוק ( [IMG][/IMG]). הוא אומר לכם: ''תודה שרציתם להתקבל לצוות אג'נטרה. כעת תעברו את מבחן הקבלה שלכם,שיוכיח לי, ראש הצוות,אם אתם ראויים להצטרף לצוות. במבחן יהיו שני שלבים. בשלב הראשון אתם תשתתפו בקרב פוקימונים כפול מולי, ואת השלב השני אתם תראו אחר כך.''. ''טוב,בואו נתחיל'' הוא אומר, וזורק לעברכם שני פוקדורים אדומים כולם. הוא אומר לכם: '' ברגע שתוציאו את הפוקימונים שלכם יתחיל הקרב''.

*מי שבחר בשותף עוד לא פגש בשותף שלו.
    אני בוחר בצבע שחור
    אני מוציא את מגנמייט ואת מאגבי ואומר לו ''אני יעבור את שני המבחנים ואני יהיה סוכן פוקימונים''
    ואני צוחק צחוק קטן

11. היזהרו מחיקויים!
    איתי
    *עכשיו אתה צריך להוציא את מגבי ומגנמייט, דרטיני בשלב 2. תתקן ואני יגיב

12. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    דניאל

אתה מודה לאיש ומשתמש במשגר שלך כדי להשתגר לסאנישור, עיר נמל גדולה. כשאתה מגיע לעיר, אתה מחפש את הבסיס ולא מוצא אותו. למרות שזה אמצע היום, אתה רואה אור מוזר דלוק בפסגת המגדלור. אתה מתלבט אם להמשיך לחפש או לחקור את האור המוזר.
    מה תעשה?
    אתקדם אל עבר המגדלור בעוד אני צופה באור המוזר באיטיות.
    "אייזה אור מוזר?, למה הוא משמש מה הוא בדיוק עושה?" אגיד ואתחיל לרוץ לכיוון המגדלור.
    אעלה עד הפיסגה בשביל לחקור את האור הזה.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

13. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל

את שואלת את מיקואו איך תופסים את קופינג, והוא חושב שאנחנו צריכים לתפוס אותו עם הידיים. הוא
    אומר שהוא ייסחב אותו,ואתם משתגרים לראסטבורו. אמנם היא עיר גדולה, אבל אתם מוצאים את המעבדה בקלות. אתם נכנסים למעבדה ורואה אותכם האיש הזה:
    Spoiler ספוילר
    ושלידו עומד האיש הזה:
    Spoiler ספוילר

האיש ה-1 ראשון אומר: '' שלום, אני מגנו. אני האחראי על הטירונים בצוות אג'נטרה. מעכשיו ועד שתעברו דרגה, אני אפגוש אתכם בסוף כל משימה ואתם תתנו לי דיווח מצב.'' ''וזה'', הוא אומר ומצביע על האיש שעומד לידו,''הוא מורגן. מורגן הוא אחד מהמדענים הבכירים שלנו. אם לא ידעתם, בשלב מסוים תהיה לכם אופציית בחירה לאן אתם רוצים להמשיך בצוות: להמשיך כסוכן שטח ולעבור לדרגות הפיקוד, או להפוך למדען שפועל במעבדות שלנו, מצייד את סוכני השטח ומבצע מחקרים. טוב, בחזרה לענייננו. תוכלו להביא למורגן את קופינג?'' מיקואו אומר ''כן,בטח ומביא את קופינג אל מורגן. '' תודה ולהתראות ''הוא אומר וחוזר לתוך המעבדה. מגנו ממשיך לדבר: '' מכיוון שביצעתם את המשימה כל-כך יפה, אני מכריז שסיימתם את משימתכם הראשונה בצוות אג'נטרה! אם תעברו לדרגות הפיקוד, המשימות שתקבלו יהפכו להיות יותר ויותר מאתגרות ומסוכנות,כמו הסתננות למחבוא של רשעים. בנוסף, אני מזכה כל אחד מכם ב500 פ''ד! כל פעם שתסיימו משימה תזכו בנוסף בכמות מסוימת של פ''ד, כדי שתוכלו לתפעל את עצמכם. תתייחסו לזה בתור משכורת שאתם מקבלים. מכיוון שאנחנו לא רוצים להעמיס על טירונים, את משמיתכם הבאה תקבלו בעוד ימים ספורים בלבד. עד אז, יש לכם זמן חופשי, ותוכלו לאמן את הפוקימונים שלכם, לטייל בעולם ואפילו לקנות דברים. אך, יש מקומות שבהם יש ריכוז גבוה של הצוותים הרעים. תשתדלו לא להיכנס לערים אלה,כדי שלא תיתפסו. אם כן תיתפסו,תמחקו את הזיכרון של החיילים עם המכשיר הזה, האפליקטור. תשתדלו לעדכן אותי אם תשתמשו בו. רשימת המקומות הלא-מומלצים נמצאת בחדר שלכם בבסיס שלכם. ועכשיו, תלכו לעשות מה שתרצו! אתם משתגרים חזרה לבסיס בסרוליאן ורואים שרשימת המקומות הלא מומלצים היא כזאת: ''העיר לבנדר,קנטו - העיר ספרון,קנטו - העיר ורידיאן,קנטו - העיר מהוגני, ג'וטו - העיר אזליה,ג'וטו - העיר ליליקוב,הואן - העיר סלייטפורט,הואן - העיר ויילסטון,סינו - העיר סנוופוינט,סינו - העיר אייסיראס,יונובה - העיר נקרן,יונובה - דרך הניצחון,יונובה.''
    מיקואו אומר: בואי נלך לקנות אספקה בכלבו של סלדון.זה די קרוב. הוא שואלך אותך מה דעתך.
    מה תעשי?
    [/QUOTE]

''אוף..כל כך רציתי ללכת לבקר בספרון...'' אמרתי בעצב, ''בסדר...'' אמרתי מבואסת למשמע רעיונו של מיקואו
    אלך עם מיקואו לקנות מצרכים, בזמן שנקנה אשאל אותו ''מיקואו אולי בכל זאת נלך לטייל בספרון? לא נהיה שם בתפקיד או נעשה משימות כך שלצוותים לא תהיה כל סיבה לחשוד בנו אני מאוד רוצה לבקר שם'' אומר למיקואו בתקווה שיסכים.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. היזהרו מחיקויים!
    משימה לכל השחקנים: שימו לב!
    יש מתקפה של צוות רמפא''ג בסאנישור,סינו. כל מי שלא הגבתי לו,להשתגר מיד לשדה הקרב ולעזורבמערכה נגד הפיראטים של צוות רמפא''ג

דניאל

אתה הולך לכיוון המגדלור,רוצה לדעת מהו פשר האור המוזר, ואז אתה עולה במעלית לקומה העליונה. כשאתה מגיע לקצה הקומה, אתה רואה שני פיראטים שיש להם R על החולצה , ולידם פוקימון דמוי כוכב. הפיראטים (בערך) :

הכוכב:

אתה שומע אותם אומרים: '' כשיש לנו שליטה על המגדלור, אנחנו נוכל לאותת לספינות שלנו לאיזה נקודה להגיע ואז להשתלט על העיר הזאתי. '' אתה שומע אותם מדברים,ואז הם רואים אותך. הם אומרים: ''היי,אסור לנו לתת לך לברוח. בוא נעשה הסכם: אם ננצח,אנחנו נגנוב לך את הפוקימונים אם תנצח,אנחנו נעזוב את המגדלור ונעלה על הספינה חזרה לויילסטו.... אופס, לא משנה. אם תנצח,נעזוב את סאנישור''. הם אומרים: '' סטארמי,מהירות!'' וסטארמי משגר בכוכבים קטנים. פתאום,סקארמורי יוצא מהפוקדור שלו וסופג את המכה,שלא כל-כך משפיעה עליו. אחר כך הוא משתמש בניקור מקדחה. הוא מעופף באוויר,ואז מנקר את סטארמי הרבה פעמים,היישר באבן שבמרכזו. לאחר מכן סקארמורי משתמש בכנף פלדה ומעלף את סטארמי. החיילים אומרים: ''ניצחת אותנו. נעזוב את המגדלור אבל אנחנו עדיין נשתלט על העיר. לפני שתעזוב, תגיד לממונה עליך שצוות רמפא''ג נתן לו מתנה. ביי סוכן מתחיל! והם בורחים. סקארמורי אומר ''סקא,סקאר'' (חייבים לפעול מהר). אתה רץ למפקדה ומודיע על זה. האישה בדלפק שולחת אות אזהרה לכל הבסיסים. אתה מיד מרפא את סקארמורי ויוצא לעיר. אתה רואה מחזה קשה: '' מיליוני אנשים בורחים מכרישים ומדי פיראנות שונים שיצאו מהמים ומאחוריהם עומדים הרבה מהפיראטים האלה. פיראט אחד אומר לכריש שלו (שארפידו) ''היי אל תעמוד סתם ככה,תנשוך את הילד ההוא!'' אתה רואה שהוא מדבר אליך ואתה לא יודע מה לעשות.
    מה תעשה? (יכול להיות שתפגוש רשומים אחרים, מכיוון שגם הם יזומנו לסאנישור)

טל

אתם הולכים לסלדון לקנות אספקה,וחוזרים לבסיס. את מנסה לשכנע את מיקואו שתלכו לספרון (והוא לא מסכים ,כמובן). בסופו של דבר הוא מסכים ואתם מתארגנים, אך פתאום אתם שומעים אזעקה. אתם יורדים לכניסה ורואים לידכם את כל הבסיס עומד בכניסה ומולו האישה בדלפק, שאומרת: ''פיראטים של צוות רמפא''ג מתקיפים את האזרחים של סאנישור. כל הסוכנים מחויבים לבוא להילחם בזירה.'' סוכן אחד שואל : ''ומה אם אני לא רוצה?'' ואז האישה צועקת עליו: '' אז אתה תועף מהצוות! עכשיו,עופו לסאנישור כבר!'' ואת ומיקואו נבהלים ועפים לסאנישור. אתם מגיעים ורואים מחזה מפחיד: ''כל החוף מוצף בפיראטים עם R על החולצה שלהם, ולידם המוני כרישים ופיראנות שונים רודפים אחרי האזרחים ופוצעים אותם. מאחוריכם אתם רואים איש שצועק לכם: '' הגעתם מסרוליאן? יופי! אתה! תיכנס פנימה ותחבוש את הפצועים. את! לכי להילחם בפיראטים,מיד!. את מוציאה את מטאנג ובוויזל ואומרת להם להתקיף את הפיראטים והכרישים. בינתיים, לידך את רואה ילד עם סקארמורי ששארפידו מנסה לנשוך אותו. את מתלבטת אם לעזור לו או להמשיך להילחם בפיראטים.
    מה תעשי?
    (הילד הוא שחקן אחר, ויכול להיות שתפגשי עוד שחקנים מכיוון שכל הבסיסים זומנו לכאן.)
    נערך לאחרונה על ידי TheHeliolisk, 04-17-2012 בשעה 05:39 PM

15. משתמש מנוסה
    לכל השחקנים

אני רוצה לדעת מה אתם חושבים: אני שה''ם טוב?
    (קרדיט למאסטר ליאון)

אייל
    *תראה לפני 2 תגובות שלי. אמרתי לך שכרגע תוכל להמשיך רק אחד (בהמשך תקבל את השניים האחרים).
    אתה לוקח איתך את אקנס ומשגר אותך ואת מירה לפיוטר. אתם מחפשים את המעבדה ומוצאים אותה בקלות. אתם נכנסים למעבדה ורואה אותכם האיש הזה:
    Spoiler ספוילר
    ושלידו עומד האיש הזה:
    Spoiler ספוילר

האיש ה-1 ראשון אומר: '' שלום, אני מגנו. אני האחראי על הטירונים בצוות אג'נטרה. מעכשיו ועד שתעברו דרגה, אני אפגוש אתכם בסוף כל משימה ואתם תתנו לי דיווח מצב.'' ''וזה'', הוא אומר ומצביע על האיש שעומד לידו,הוא מורגן. מורגן הוא אחד מהמדענים הבכירים שלנו. אם לא ידעתם, בשלב מסוים תהיה לכם אופציית בחירה לאן אתם רוצים להמשיך בצוות: להמשיך כסוכן שטח ולעבור לדרגות הפיקוד, או להפוך למדען שפועל במעבדות שלנו, מצייד את סוכני השטח ומבצע מחקרים. טוב, בחזרה לענייננו. תוכלו להביא למורגן את אקנס?'' מירה אומרת: ''כן,קח אותו''. ונותנת למורגן את אקנס '' תודה ולהתראות ''הוא אומר וחוזר לתוך המעבדה. מגנו ממשיך לדבר: '' מכיוון שביצעתם את המשימה כל-כך יפה, אני מכריז שסיימתם את משימתכם הראשונה בצוות אג'נטרה! אם תעברו לדרגות הפיקוד, המשימות שתקבלו יהפכו להיות יותר ויותר מאתגרות ומסוכנות,כמו הסתננות למחבוא של רשעים. בנוסף, אני מזכה כל אחד מכם ב500 פ''ד! כל פעם שתסיימו משימה תזכו בנוסף בכמות מסוימת של פ''ד, כדי שתוכלו לתפעל את עצמכם. תתייחסו לזה בתור משכורת שאתם מקבלים. מכיוון שאנחנו לא רוצים להעמיס על טירונים, את משמיתכם הבאה תקבלו בעוד ימים ספורים בלבד. עד אז, יש לכם זמן חופשי, ותוכלו לאמן את הפוקימונים שלכם, לטייל בעולם ואפילו לקנות דברים. אך, יש מקומות שבהם יש ריכוז גבוה של הצוותים הרעים. תשתדלו לא להיכנס לערים אלה,כדי שלא תיתפסו. אם כן תיתפסו,תמחקו את הזיכרון של החיילים עם המכשיר הזה, האפליקטור. תשתדלו לעדכן אותי אם תשתמשו בו. רשימת המקומות הלא-מומלצים נמצאת בחדר שלכם בבסיס שלכם. ועכשיו, תלכו לעשות מה שתרצו! אתם משתגרים חזרה לבסיס בדריפטוויל ורואים שרשימת המקומות הלא מומלצים היא כזאת: ''העיר לבנדר,קנטו - העיר ספרון,קנטו - העיר ורידיאן,קנטו - העיר מהוגני, ג'וטו - העיר אזליה,ג'וטו - העיר ליליקוב,הואן - העיר סלייטפורט,הואן - העיר ויילסטון,סינו - העיר סנוופוינט,סינו - העיר אייסיראס,יונובה - העיר נקרן,יונובה - דרך הניצחון,יונובה.''
    מירה אומרת: ''בוא נלך לקנות אספקה בכלבו של אופלוסיד! זה די קרוב. היא שואלת אותך מה דעתך.
    מה תעשה?

[B][U][COLOR="Green?[/COLOR]
    *תשקיע יותר בשרשור ותאמר לי איזה מתקפות יש לפוקמונים, מתי אקבל את התתחלתי שבחרתי?

אומר לה "בסדר" ואז אלך אל שני האנשים ואומר להם "אתם יודעים משהו על אבא שלי,אדממונד דאימון?".

עמוד 5 מתוך 62 ראשוןראשון ... 345671555 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •