Pokemon GO
עמוד 50 מתוך 62 ראשוןראשון ... 40484950515260 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 736 עד 750 מתוך 924
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    *עד עכשיו, כל פעם שהמצאתם מתקפה או מתקפת קומבו (מתקפה משותפת של שני פוקימונים) קיבלתם 300 פ"ד. מעכשיו, כל מי שימציא תרגיל קומבו (מתקפה משולבת של שלושה או יותר) יזכה שהמתקפה שלו תיכנס לדף תרגילי הקומבו החדש יתווסף בעמ' הראשון ובנוסף יקבל 600 פ"ד. מומלץ ביותר לנסות לחשוב יצירתי וליצור מתקפה כזאת (כמו שנועם ועמית יצרו, כל אחד מהם)
    *ליד כל אי בסדר האיים באיוונט יהיה רשום איזה פוקימונים אפשר למצוא בו לנוחיותכם

*שיניתי קצת את האיוונט- אותו איוונט, רק הוא לא ייגמר ב20/12. לא יהיה לו הגבלת זמן אז ככל שנגמור אותו מהר יותר הוא ייגמר מהר יותר לכם. מחר אני כמעט בטוח שבצהריים אני יכול להיות מחובר כמעט כל הצהריים ואני גם יישאר עוד שעה-שעתיים היום.
    *בר- הביצה שלך עומדת לבקוע בקרוב
    *בהצלחה!!!

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    1.אי האש (האונדום, דרמניטאן, פיירואר, צ'רמיליון, טורקוול מונפרנו)
    2.היער חסר הצמרת (סיזור, פינסיר, שדינג'ה, ינמגה, גלוונטולה, ויוילון)
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

עמית
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,900 פ"ד
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לפוקימונים שלך שאתה רוצה לנסות איתם משהו חדש ואומר להם מה לעשות.
    בוויזל יוצר פעימת מים כחולה וגדולה, משחרר אותה מידיו ומחזיק אותה באוויר. דרגונייר מתכוננת וגורמת לזנבה לזהור בכחול. אלקיד משתמש בהלם רעם עוצמתי ביותר ומחשמל את פעימת המים טוב מאוד. לאחר מכן בוויזל שולח את פעימת המים לעבר דרגונייר, והיא חובטת עם זנב הדרקון שלה את פעימת המים החשמלית לעבר טורקוול אחד. הוא מתעלף מיד. בוויזל, אלקיד ודרגונייר מבצעים את התרגיל עוד פעמיים, מעלפים את שלושת הטורקוולים. *מזל טוב! דרגונייר, אלקיד ובוויזל למדו את תרגיל הקומבו פעימת מים חשמלית מחוזקת-דרקון ואתה זכית ב600 פ"ד!!!* אתה זורק על שלושתם פוקדורים ותופס אותם למען המשימה. אתה מתלבט אם להמשיך ולתפוס גם את שני הטורקוולים האחרים או ללכת לנסות את מזלך עם פוקימוני אש אחרים מהאי.
    מה תעשה?

צ'רמנדר
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-6,200 פ''ד
    *מיקום בסיס- גולדנרוד, ג'וטו
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את סקורופי, ראלטס ו-וולקרונה ואומר להם מה לעשות. וולקרונה מכינה הוריקאן עוצמתי שיעמוד לצידה, וסקורופי יורה לתוכו את טילי הסיכות הבוהקים והירוקים, שמסתובבים בפנים תחת שליטתה של וולקרונה. לאחר מכן, ראלטס יורה את קרני הבלבול הוורודות שלו פנימה עד שההוריקאן נהיה וורוד ומבלבל למבט. לאחר מכן, וולקרונה עוזב את השליטה בהוריקאן. מיד כל טילי הסיכות משתגרים כמו טילים אמיתיים החוצה מההוריקאן ועושים נזק קשה לכל אחד מהגלוונטולות. לאחר מכן, ההוריקאן עובר בין שלושתם, בולע אותם ומוציא אתום החוצה, כמעט מעלף אותם. לאחר מכן, שלושת הגלוונטולות יורים לעבר פוקימוניך קורי עכביש מחושמלים, שפוגעים בכולם רגיל. *מזל טוב סקורופי, ראלטס וולקרונה למדו את תרגיל הקומבו הוריקאן בלבול טילי
    מצב חיים שלך:
    סקורופי- 8/10 (גלוונטולה 1-3 פחות)
    ראלטס- 8/10 (גלוונטולה 1-3 פחות)
    וולקרונה- 8/10 (גלוונטולה 1-3 פחות)
    מה תעשה?

בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,000 פ''ד
    *מיקום בסיס- לומיוס, קאלוס
    *gps-לומיוס, קאלוס
    אתה אומר לדאסקאל את האסטרטגיה שלך. דאסקאל נעלם, מופיע מאחורי צ'רמיליון, נעלם ומופיע, נלעם ומופיע, משמיע צלילים חלושים. לבסוף, דאסקאל מזנק על צ'רמיליון ואומר לו "בו", גורם לצ'רמיליון לבכות כמו ילד ולברוח ולהשתולל. תוך כדי אתה רואה שדאסקאל שואב אליו אנרגיה שחורה ושהצל של צ'רמיליון הולך וקטן, דאסקאל הולך ומתחזק. לאחר מכן הוא שולח על צ'רמיליון כדור צל עוצמתי, מעלף אותו מרוב פחד וכאב. אתה זורק על צ'רמיליון פוקדור ותפסת אותו. אתה חושב איפה לתפוס ארבעה נוספים עכשיו. בינתיים אתה רואה שדאסקטאל ריפה את עצמו. *כל הכבוד! דאסקאל למד עמעום!!!*
    מה תעשה?

נדב
    *אני ממליץ לך לעלף אותם כדי לתפוס אותם. ככה זה 100% הצלחה
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,300 פ"ד
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דיגלט נע באדמה במהירות לעבר האונדום 1 ונוגח בו עם ראשו בחוזקה, משאיר לו נזק בינוני בעקבות מכה קריטית. לאחר מכן טוקסיקרוק ממלאת את ידה ברעל סגול, רצה לעבר האונדום 2 ודוקרת אותו בבטנו, משאירה לו נזק קשה. לאחר מכן ההאונדומים משתמשים על דיגלט וטוקסיקרוק בלהביורים, פוגעים בשניהם רגיל. לאחר מכן האונדום 2 נפגע מהרעל ומתעלף. אתה זורק עליו כדור והוא נתפס.
    מצב חיים שלך:
    דיגלט- 6/10 (האונדום 1 פחות)
    טוקסיקרוק- 6/10 (האונדום 2 התעלף)
    מה תעשה?

נועם
    *אתה מנסה להרוג חמישה פיירוארים או עדר דיאלגות? תחשוב כמה זה רצחני הקומבו הזה שחשבת עליו, שדרך אגב היה מאוד יצירתי וזיכה אותך במקום של כבוד בדף תרגילי הקומבו וב600 פ"ד!!!
    *במהלך איוונט
    *1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה.
    *שעה-בוקר
    * כסף-6,600 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. בו זמנית, סטיל, גאב, פריז ולוקאריו שולחים כדור הילה, תותח חשמול, דופק אפל עוצמתי ולהביור ענקי לעבר השמיים ביחד. מגה מון מזריח את עיניו ושולט בכדור הזה כדי שהוא לא יתפוצץ. לאחר מכן, מון מעלה את הכדור גבוה מאוד לאוויר. אתה מסמן לכל הסוכנים לברוח והם בורחים. מון מזנק לאוויר, נעזר בכנפי הפרווה שלו כדי לדאות, עוטף את טפריו בהילה שחורה ושולח בעוצמה את מכת התותח המחומש הישר לעבר הפיירוארים. אפילו דיאוקסיס שעף בשמיים רחוק ממך מפנה את המבט. כל האזור מתמלא עשן. לאחר כדקה, את רואה את חמשת הפיירוארים מעולפים בתוך מכתש, שהדיע כל כך עמוק שהוא הגיע למי שהים שהתייבשו מיד מהחום והשאירו כמה מג'יקרפים מפרפרים במכתש. אתה זורק חמישה כדורים לעברם ומשב רוח עדין מעיף את הכדורים לעבר המגי'קארפים, תופס לך חמישה. לאחר מכן אתה זורק עוד חמישה כדורים ותופס את הפיירוארים. *מזל טוב! מון למד על-חושי!!!*. *מזל טוב! מון, סטיל, גאב, פריז ולוקאריו למדו את תרגיל הקומבו מכת תותח מחומש ואתה זכית ב600 פ"ד!!!*. לאחר כדקה טארה מגיעה. היא מתלחששת עם סוכן ואז צוחקת בקול רם. היא אומרת:"טורי, מצד אחד אני לא מאמינה שהפוקימונים שלך כל כך חזקים שהם יצרו מכתש כל כך ענקי ומצד אחד אני מתפקעת מצחטוק שתפסת חמישה מג'יקארפים בנוסף לפיירוארים! בכל מקרה, אני אשמח למגי'קארפ אחד לעצמי בגלל שמג'יקארפים לא יעזרו נגד דיאוקסיס. אני מציעה גם לך לקחת אחד, בסופו של דבר הוא יהפוך לגרידוס. בכל מקרה, פה אני אוספת את הפיירוארים כדי לשים אותם לעכב את דיאוקסיס ליד הר הגעש. תלך דרומה מפה ותראה קטנוע-רחפת שרשום עליו טורי, הוא בשבילך. יהיה לך שם תא מיוחד ליד המקום לרגליים שבו תוכל לשים את הפוקימונים שיתרפאו, ויהיה לך גם מעמד לפוקדקס. אה, כן, ברנדון אמר לי למסור לך שפוקדקס הסוכן עבר שדרוג אינטרנט וכעת הוא חכם מאוד. יש לו הרבה פונקציות ובינה בסיסית. קוראים לו אג'נדקס. אם תשים אותו על הקטנוע שלך הוא יוכל לנווט אותך ליעד הבא שלך, היער חסר הצמרת. ביי!" היא אומרת ,אחרי שהיא לוקחת ארבעה מג'יקארפים ואת הפיירוארים, משאירה לך מג'יקארפ אחד לעצמך.
    מה תעשה?

מתן
    *רק בגלל שאתה היחיד שהשתמש במספור לפוקימונים מרובים אתה יכול להשתמש בו באיוונט
    *1 ימים מאז המשימה הקודמת. עוד 2 ימים למשימה חדשה
    *שעה-בוקר
    *כסף-6,800 פ''ד
    *מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
    *gps- אי האש, ג'ונוסה
    אתה מחליט ללכת על המונפרנואים ואומר לפוקימונים שלך מה לעשות. לפני הכול, חמשת המונפרנואים רצים לעבר הפוקימונים שלך וכל מונפרנו נותן לפוקימון שלך אגרוף מאך מהיר ולבן בפרצוף. מגמר ודונפן נפגעו רגיל, ברווירי ומיוטו נפגעו קל וטטירנטרום נפגע בינוני. לאחר מכן, מגמר יורה מפיו סילון עשן שחור עבה, שמקשה תא הראייה למונפרנו 1. לאחר מכן, הוא בא אליו ומאגרף אותו עם אגרוף אפלולי ושחור, גורם לו נזק רגיל. לאחר מכן, דונפאן מתחפר באדמה, ולאחר כמה שניותר יוצא בחבטה מלמטה מתחת למונפרנו 2 תוך כדי גלגול, פוגע בו קשה מאוד. ברווירי מזנק לאוויר כשכנפיו זוהרות, ודואה חזרה לעבר מונפרנו 3 מהאוויר מוקף באש, פוגע בו קשה. לאחר מכן, ברווירי רץ לעבר מונפרנו 3, שורט אותו בחוזקה עם טפריו, גורם לו בנוסף נזק רגיל. טייראנטרום תופס את מונפרנו 4 בזנבו, חובט אותו בעוצמה ומטיח אותו על הרצפה, לא נרתע מהאש שבזנבו של מונפרנו 4. לאחר מכן, טייראנטרום נושף את מונפרנו 4 בחוזקה, גורם לו ביחד נזק קשה.
    לבסוף, מיוטו גורם לעיניו וידיו לזהור והוא לוקח את מונפרנו 5 ומטיח אותו על שאר האחרים, גורם לכל אחד מהם נזק קשה ומעלף את מונפרנו 3. לאחר מכן מיוטו משתמש בשיגור, מופיע מאחורי מונפרנו 5 ויוצר באוויר כדור סגול עם טבעות וורודות עליו, מסובב אותו במהירות וגורם לגל הדף סגול חד לצאת ממנו ולפגוע במונפרנו 5 קשה שוב פעם. אתה זורק פוקדור על מונפרנו 3 ותופס אותו
    מצב חיים שלך:
    מגמר- 8/10 (מונפרנו אחד פחות)
    דונפן- 8/10 (מונפרנו 2 הרבה פחות)
    ברווירי- 9/10 (מונפרנו 3 התעלף)
    טיירנטרום- 7/10 (מונפרנו 4 הרבה פחות)
    מיוטו- 13/14 (מונפרנו 5 הרבה הרבה פחות)
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    [QUOTE=The Heliolisk;1464211]הודעות
    *עד עכשיו, כל פעם שהמצאתם מתקפה או מתקפת קומבו (מתקפה משותפת של שני פוקימונים) קיבלתם 300 פ"ד. מעכשיו, כל מי שימציא תרגיל קומבו (מתקפה משולבת של שלושה או יותר) יזכה שהמתקפה שלו תיכנס לדף תרגילי הקומבו החדש יתווסף בעמ' הראשון ובנוסף יקבל 600 פ"ד. מומלץ ביותר לנסות לחשוב יצירתי וליצור מתקפה כזאת (כמו שנועם ועמית יצרו, כל אחד מהם)

*שיניתי קצת את האיוונט- אותו איוונט, רק הוא לא ייגמר ב20/12. לא יהיה לו הגבלת זמן אז ככל שנגמור אותו מהר יותר הוא ייגמר מהר יותר לכם. מחר אני כמעט בטוח שבצהריים אני יכול להיות מחובר כמעט כל הצהריים ואני גם יישאר עוד שעה-שעתיים היום.
    *בהצלחה!!!

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

עמית
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,900 פ"ד
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה אומר לפוקימונים שלך שאתה רוצה לנסות איתם משהו חדש ואומר להם מה לעשות.
    בוויזל יוצר פעימת מים כחולה וגדולה, משחרר אותה מידיו ומחזיק אותה באוויר. דרגונייר מתכוננת וגורמת לזנבה לזהור בכחול. אלקיד משתמש בהלם רעם עוצמתי ביותר ומחשמל את פעימת המים טוב מאוד. לאחר מכן בוויזל שולח את פעימת המים לעבר דרגונייר, והיא חובטת עם זנב הדרקון שלה את פעימת המים החשמלית לעבר טורקוול אחד. הוא מתעלף מיד. בוויזל, אלקיד ודרגונייר מבצעים את התרגיל עוד פעמיים, מעלפים את שלושת הטורקוולים. *מזל טוב! דרגונייר, אלקיד ובוויזל למדו את תרגיל הקומבו פעימת מים חשמלית מחוזקת-דרקון ואתה זכית ב600 פ"ד!!!* אתה זורק על שלושתם פוקדורים ותופס אותם למען המשימה. אתה מתלבט אם להמשיך ולתפוס גם את שני הטורקוולים האחרים או ללכת לנסות את מזלך עם פוקימוני אש אחרים מהאי.
    מה תעשה?

"אם זה עבד שלוש פעמים זה יעבוד עוד פעמיים" אחשוב לעצמי ואומר להם לעשות את הקומבו הזה שוב ואקווה שזה יחסל את שני הטורקולים האחרים.

3. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *אתה מנסה להרוג חמישה פיירוארים או עדר דיאלגות? תחשוב כמה זה רצחני הקומבו הזה שחשבת עליו, שדרך אגב היה מאוד יצירתי וזיכה אותך במקום של כבוד בדף תרגילי הקומבו וב600 פ"ד!!!
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    * כסף-6,600 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. בו זמנית, סטיל, גאב, פריז ולוקאריו שולחים כדור הילה, תותח חשמול, דופק אפל עוצמתי ולהביור ענקי לעבר השמיים ביחד. מגה מון מזריח את עיניו ושולט בכדור הזה כדי שהוא לא יתפוצץ. לאחר מכן, מון מעלה את הכדור גבוה מאוד לאוויר. אתה מסמן לכל הסוכנים לברוח והם בורחים. מון מזנק לאוויר, נעזר בכנפי הפרווה שלו כדי לדאות, עוטף את טפריו בהילה שחורה ושולח בעוצמה את מכת התותח המחומש הישר לעבר הפיירוארים. אפילו דיאוקסיס שעף בשמיים רחוק ממך מפנה את המבט. כל האזור מתמלא עשן. לאחר כדקה, את רואה את חמשת הפיירוארים מעולפים בתוך מכתש, שהדיע כל כך עמוק שהוא הגיע למי שהים שהתייבשו מיד מהחום והשאירו כמה מג'יקרפים מפרפרים במכתש. אתה זורק חמישה כדורים לעברם ומשב רוח עדין מעיף את הכדורים לעבר המגי'קארפים, תופס לך חמישה. לאחר מכן אתה זורק עוד חמישה כדורים ותופס את הפיירוארים. *מזל טוב! מון למד על-חושי!!!*. *מזל טוב! מון, סטיל, גאב, פריז ולוקאריו למדו את תרגיל הקומבו מכת תותח מחומש ואתה זכית ב600 פ"ד!!!*. לאחר כדקה טארה מגיעה. היא מתלחששת עם סוכן ואז צוחקת בקול רם. היא אומרת:"טורי, מצד אחד אני לא מאמינה שהפוקימונים שלך כל כך חזקים שהם יצרו מכתש כל כך ענקי ומצד אחד אני מתפקעת מצחטוק שתפסת חמישה מג'יקארפים בנוסף לפיירוארים! בכל מקרה, אני אשמח למגי'קארפ אחד לעצמי בגלל שמג'יקארפים לא יעזרו נגד דיאוקסיס. אני מציעה גם לך לקחת אחד, בסופו של דבר הוא יהפוך לגרידוס. בכל מקרה, פה אני אוספת את הפיירוארים כדי לשים אותם לעכב את דיאוקסיס ליד הר הגעש. תלך דרומה מפה ותראה קטנוע-רחפת שרשום עליו טורי, הוא בשבילך. יהיה לך שם תא מיוחד ליד המקום לרגליים שבו תוכל לשים את הפוקימונים שיתרפאו, ויהיה לך גם מעמד לפוקדקס. אה, כן, ברנדון אמר לי למסור לך שפוקדקס הסוכן עבר שדרוג אינטרנט וכעת הוא חכם מאוד. יש לו הרבה פונקציות ובינה בסיסית. קוראים לו אג'נדקס. אם תשים אותו על הקטנוע שלך הוא יוכל לנווט אותך ליעד הבא שלך, היער חסר הצמרת. ביי!" היא אומרת ,אחרי שהיא לוקחת ארבעה מג'יקארפים ואת הפיירוארים, משאירה לך מג'יקארפ אחד לעצמך.
    מה תעשה?
    עדר דיאלגות חחחחח.... באמת קטלני זה היה. אני אשתדל להוריד קצת הילוך, זה באמת יותר מידי.

אחרי שאתפעל מתפארת המכה העוצמתית ואקרוץ לעבר דיאוקסיס המתוסכל, אקח את הפוקדור של המג'יקראפ ואודה לטארה ואז אזוז לכיוון הרחפת-קטנוע. "תנוחו קצת,חברים. עשיתם עבודה טובה." אומר ולאחר מכן אטעין את האג'נדקס על הקטנוע. "בוא נראה מה אתה מסוגל לעשות." אומר ואפעיל את אפליקציית הניווט הקולית{אין מצב שזה כזה משוכלל ואין שם כזאת אפליקצייהxd} "אג'נדקס, נעים להכיר. טורי אמבראו. כוון אותי ליער חסר הצמרת." לאחר שנגיע ליער חסר הצמרת, אסתכל על הפוקימונים שנמצאים שם. "הממ... סיזור... הם נראים אויבים מאוד חזקים... מצד שני, הם יהיו טובים מאוד כתוספת חזקה לצוות. למעשה, אני חושב שאלכוד גם אחד לעצמי." אומר לעצמי בסיפוק רב. "טוב, כדאי שאבדוק באג'נדקס על חולשותיו של סיזור... בוא נראה: החולשה היחידה המשמעותית שלו היא אש. פוקימון חזק, אמרנו?" אומר ואוציא את גאב ואת קנדל{ זה הכינוי שנתתי לליטוויק}. "היי, גאב. מקווה שהספקת להחלים קצת מהקרב הקודם. אני צריך את עזרתך עם כמה סיזורים. אתה יודע, משימה חשובה ועניינים שכאלה. אני יודע שאתה עדיין טיפה חלש מהקרב הקודם, אז הוצאתי את קנדל כדי לסייע לך טיפה. תכירו קצת. " אומר ואחכה חמש דקות, ולאחר מכן אעבור לתדרך אותם. "אוקיי, אנחנו עומדים לפני חמישה סיזורים. סיזור הוא פוקימון מאוד חזק, אבל עם זאת, יש לו חולשה מאוד גדולה לאש, וכאן אתם נכנסים לתפקיד. קודם כל, גאב תתפתח שוב למגה בבקשה. " אומר לו ואתן לו את אבן המגה, ואז אפנה לקנדל. "טוב קנדל. המשימה העיקרית של היא לסייע לגאב ולשמור עליו בזמן שהוא מעלף את הסיזורים האלו. מתקפת האש היחידה שאתה יודע היא גחלת, אז תשתמש רק בה עד שתלמד משהו חדש. גאב, אני רוצה שתשתמש בלהביור, ואז תשתמש באגרוף אש ובחוזק. מידי פעם תציץ על קנדל ותבדוק שהוא מסתדר. לפני שאתה מתקיף, תשתמש בהגנה על קנדל כדי לספק לו הגנה נוספת. אוקיי? צאו!"

4. היזהרו מחיקויים!
    *בעמ' הראשון התווסף מידע על האופציה להירשם כאנטגוניסט (חבר צוות רמפא"ג). יכו להיות שלמי שירצה תהיה הזדמנות עוד כחודשיים לעשות מעב שיוך מטוב לרע או להפך.

*מפת מחוז ג'ונוסה:

Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

עמית
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,900 פ"ד
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה אומר לעצמך שאם זה עבר שלוש פעמים זה יעבוד עוד פעמיים ואומר להם לבצע את התרגיל הזה שוב פעמיים על שני הטורקוולים הנותרים. הם מבצעים את התרגיל עוד פעמיים ומעלפים את שני הטורקוולים הנוספים. אתה תופס אותם. מיד מגיע סוכן ולוקח ממך את חמשת הטורקוולים, משאיר לך פתק אלקטרוני:"שלום ריצ'י. סיימת את עבודתך באי האש. הכוונות חדשות:
    1.המשך דרומה מכאן, וליד בקתת עץ תמצא קטנוע-רחפת ועליו השם ריצ'י גולד. קח אותו.
    2.הכנס את הפוקימונים שלך לתא שליד הרגליים או למד למעלה כדי לרפא אותם
    3.הפוקדקס שלך שודרג וכרגע יש לו חצי בינה מלאכותית. קוראים לו אג'נדקס. השתמש בו.
    4. היעד הבא שלך הוא היער חסר הצמרת, הנמצא דרומית מכאן. תשים את אג'נדקס במעמדו על הקטנוע-רחפת והוא ינווט אותך. בהצלחה, אג'נטרה".
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: צ'רמנדר

*בהצלחה!!!

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

צ'רמנדר
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-6,200 פ''ד
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה מוציא את סקורופי, ראלטס ו-וולקרונה ואומר להם מה לעשות. וולקרונה מכינה הוריקאן עוצמתי שיעמוד לצידה, וסקורופי יורה לתוכו את טילי הסיכות הבוהקים והירוקים, שמסתובבים בפנים תחת שליטתה של וולקרונה. לאחר מכן, ראלטס יורה את קרני הבלבול הוורודות שלו פנימה עד שההוריקאן נהיה וורוד ומבלבל למבט. לאחר מכן, וולקרונה עוזב את השליטה בהוריקאן. מיד כל טילי הסיכות משתגרים כמו טילים אמיתיים החוצה מההוריקאן ועושים נזק קשה לכל אחד מהגלוונטולות. לאחר מכן, ההוריקאן עובר בין שלושתם, בולע אותם ומוציא אתום החוצה, כמעט מעלף אותם. לאחר מכן, שלושת הגלוונטולות יורים לעבר פוקימוניך קורי עכביש מחושמלים, שפוגעים בכולם רגיל. *מזל טוב סקורופי, ראלטס וולקרונה למדו את תרגיל הקומבו הוריקאן בלבול טילי
    מצב חיים שלך:
    סקורופי- 8/10 (גלוונטולה 1-3 פחות)
    ראלטס- 8/10 (גלוונטולה 1-3 פחות)
    וולקרונה- 8/10 (גלוונטולה 1-3 פחות)
    מה תעשה?

אגב כתבת שפותח עמוד 50 מקבל:........... ואתה פתחת אותו
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    ''כל הכבוד חברים על תרגיל הקומבו ,עכשיו: וולקרונה הוריקאן חום על כל 3 הגלוונטולות ,סקורפי וראלטס : ראלטס תתפוס את סקורפי ובערך תחביא אותו מאחוריך ,אחריי זה תשתמש בצוות כפול ואז תזרוק אותו על סיזור אחד
    סקורפי ,תשתמש בניב רעל על הסיזור שראלטס זרק אותך עליו ואז ראלטס תתקוף בבלבול 2 סיזורים (כולל האחד שסקורפי פגע בו).''
    ''אם תראו שהוא יודע ריקוד חרבות זה יהיה נחמד'' אלחש להם אחריי זה.
    נערך לאחרונה על ידי charmanderthe1, 12-16-2013 בשעה 08:27 AM

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי the heliolisk צפה בהודעה

*בהצלחה!!!

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-לומיוס, קאלוס
    אתה אומר לדאסקאל את האסטרטגיה שלך. דאסקאל נעלם, מופיע מאחורי צ'רמיליון, נעלם ומופיע, נלעם ומופיע, משמיע צלילים חלושים. לבסוף, דאסקאל מזנק על צ'רמיליון ואומר לו "בו", גורם לצ'רמיליון לבכות כמו ילד ולברוח ולהשתולל. תוך כדי אתה רואה שדאסקאל שואב אליו אנרגיה שחורה ושהצל של צ'רמיליון הולך וקטן, דאסקאל הולך ומתחזק. לאחר מכן הוא שולח על צ'רמיליון כדור צל עוצמתי, מעלף אותו מרוב פחד וכאב. אתה זורק על צ'רמיליון פוקדור ותפסת אותו. אתה חושב איפה לתפוס ארבעה נוספים עכשיו. בינתיים אתה רואה שדאסקטאל ריפה את עצמו. *כל הכבוד! דאסקאל למד עמעום!!!*
    מה תעשה?

"כל הכבוד דאסקאל, אתה נהיה ממש חזק" אגיד לו בחיוך
    "דאסקאל אתה תמשיך לחפש פה פוקימונים ותבוא להגיד לי אם אתה מוצא אני יסיים כאן ואבוא" אגיד לו
    "עכשיו פוכדור תורך" אגיד ואזרוק על צ'ארמיליון אגיד

7. משתמש מנוסה
    *בעמ' הראשון התווסף מידע על האופציה להירשם כאנטגוניסט (חבר צוות רמפא"ג). יכו להיות שלמי שירצה תהיה הזדמנות עוד כחודשיים לעשות מעב שיוך מטוב לרע או להפך.

*מפת מחוז ג'ונוסה:

Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

עמית
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,900 פ"ד
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה אומר לעצמך שאם זה עבר שלוש פעמים זה יעבוד עוד פעמיים ואומר להם לבצע את התרגיל הזה שוב פעמיים על שני הטורקוולים הנותרים. הם מבצעים את התרגיל עוד פעמיים ומעלפים את שני הטורקוולים הנוספים. אתה תופס אותם. מיד מגיע סוכן ולוקח ממך את חמשת הטורקוולים, משאיר לך פתק אלקטרוני:"שלום ריצ'י. סיימת את עבודתך באי האש. הכוונות חדשות:
    1.המשך דרומה מכאן, וליד בקתת עץ תמצא קטנוע-רחפת ועליו השם ריצ'י גולד. קח אותו.
    2.הכנס את הפוקימונים שלך לתא שליד הרגליים או למד למעלה כדי לרפא אותם
    3.הפוקדקס שלך שודרג וכרגע יש לו חצי בינה מלאכותית. קוראים לו אג'נדקס. השתמש בו.
    4. היעד הבא שלך הוא היער חסר הצמרת, הנמצא דרומית מכאן. תשים את אג'נדקס במעמדו על הקטנוע-רחפת והוא ינווט אותך. בהצלחה, אג'נטרה".
    מה תעשה?
    אלך לקטנוע - רחפת, אעלה עליו, אשים את הפוקימונים שלי במד למעלה כדי שירפאו, אחבר את האג'נדקס לקטנוע - רחפת ואגיד לו שיקח אותי ליער חסר הצמרת.

8. משתמש מתקדם

*בהצלחה!!!

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

נדב
    *אני ממליץ לך לעלף אותם כדי לתפוס אותם. ככה זה 100% הצלחה
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,300 פ"ד
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דיגלט נע באדמה במהירות לעבר האונדום 1 ונוגח בו עם ראשו בחוזקה, משאיר לו נזק בינוני בעקבות מכה קריטית. לאחר מכן טוקסיקרוק ממלאת את ידה ברעל סגול, רצה לעבר האונדום 2 ודוקרת אותו בבטנו, משאירה לו נזק קשה. לאחר מכן ההאונדומים משתמשים על דיגלט וטוקסיקרוק בלהביורים, פוגעים בשניהם רגיל. לאחר מכן האונדום 2 נפגע מהרעל ומתעלף. אתה זורק עליו כדור והוא נתפס.
    מצב חיים שלך:
    דיגלט- 6/10 (האונדום 1 פחות)
    טוקסיקרוק- 6/10 (האונדום 2 התעלף)
    מה תעשה?

אחרי השמחה של תפיסת האונדום הראשון שלי אני אומר:"דיגלט תשתמש בחפירה על אונדום 1, טוקיסקרוק תשתמש בדופק אפל על אונדום אחר." אומר ואקווה לטוב.

9. TBM
    שם: מתן
    [b][color="silver"]
    מתן
    *רק בגלל שאתה היחיד שהשתמש במספור לפוקימונים מרובים אתה יכול להשתמש בו באיוונט
    *1 ימים מאז המשימה הקודמת. עוד 2 ימים למשימה חדשה
    *שעה-בוקר
    *כסף-6,800 פ''ד
    *gps- אי האש, ג'ונוסה
    אתה מחליט ללכת על המונפרנואים ואומר לפוקימונים שלך מה לעשות. לפני הכול, חמשת המונפרנואים רצים לעבר הפוקימונים שלך וכל מונפרנו נותן לפוקימון שלך אגרוף מאך מהיר ולבן בפרצוף. מגמר ודונפן נפגעו רגיל, ברווירי ומיוטו נפגעו קל וטטירנטרום נפגע בינוני. לאחר מכן, מגמר יורה מפיו סילון עשן שחור עבה, שמקשה תא הראייה למונפרנו 1. לאחר מכן, הוא בא אליו ומאגרף אותו עם אגרוף אפלולי ושחור, גורם לו נזק רגיל. לאחר מכן, דונפאן מתחפר באדמה, ולאחר כמה שניותר יוצא בחבטה מלמטה מתחת למונפרנו 2 תוך כדי גלגול, פוגע בו קשה מאוד. ברווירי מזנק לאוויר כשכנפיו זוהרות, ודואה חזרה לעבר מונפרנו 3 מהאוויר מוקף באש, פוגע בו קשה. לאחר מכן, ברווירי רץ לעבר מונפרנו 3, שורט אותו בחוזקה עם טפריו, גורם לו בנוסף נזק רגיל. טייראנטרום תופס את מונפרנו 4 בזנבו, חובט אותו בעוצמה ומטיח אותו על הרצפה, לא נרתע מהאש שבזנבו של מונפרנו 4. לאחר מכן, טייראנטרום נושף את מונפרנו 4 בחוזקה, גורם לו ביחד נזק קשה.
    לבסוף, מיוטו גורם לעיניו וידיו לזהור והוא לוקח את מונפרנו 5 ומטיח אותו על שאר האחרים, גורם לכל אחד מהם נזק קשה ומעלף את מונפרנו 3. לאחר מכן מיוטו משתמש בשיגור, מופיע מאחורי מונפרנו 5 ויוצר באוויר כדור סגול עם טבעות וורודות עליו, מסובב אותו במהירות וגורם לגל הדף סגול חד לצאת ממנו ולפגוע במונפרנו 5 קשה שוב פעם. אתה זורק פוקדור על מונפרנו 3 ותופס אותו
    מצב חיים שלך:
    מגמר- 8/10 (מונפרנו אחד פחות)
    דונפן- 8/10 (מונפרנו 2 הרבה פחות)
    ברווירי- 9/10 (מונפרנו 3 התעלף)
    טיירנטרום- 7/10 (מונפרנו 4 הרבה פחות)
    מיוטו- 13/14 (מונפרנו 5 הרבה הרבה פחות)
    מה תעשה?
    יאיי
    אני יכול להשתמש במונפרנו במקום מגמאר במשחק?
    -------------------------------------------
    החזקתי את הפוקדור של מונפרנו 3 , חייכתי.
    "אוקיי, מגמר , תשתמש בפרץ אש ובאותו זמן במסך עשן כך שמונפרנו 1 לא יראה את פרץ האש, לאחר מכן תשתמש באגרוף אפל."אמרתי למגמר .
    "דונפן, תשתמש בגלגול חופר על מונפרנו 2."אמרתי לדונפן.
    "טיירנטרום , תשתמש על בריוורי בלפיתה , אבל במקום לפגוע בו באדמה , תעיף אותו על מונפרנו 4 , בריוורי , ברגע שטיירנטרום זורק אותך תשתמש במתקפת כנף ותפגע במונפרנו 4(למתקפה יקראו לפיתת כנף)."אמרתי לבריוורי וטיירנטרום.
    "אוקיי , מיוטו , תשתמש בעל חושי על מונפרנו 5 ותגרום לו להתנגש באדמה עד שהוא מתעלף , אם הוא משתחרר אז תשתמש עליו בחיתוך פסיכי."אמרתי למיוטו.

10. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    שם: Amitlv

שם במשחק: אנדי ווקר

רקע: "מ...מה קורה פה?" שאלתי מסוחרר.
    שמעתי לפתע קול; "שלום. אנא קח עבד תעופה והמשך הלאה". העולם סביבי הסתחרר וכאב ראש חזק העפיל את חשיבתי. "
    אמרתי קח את עבד תעופה וזוז!" צעק עלי קול מאחורי פרגוד מסתורי. "אני הבן המאומץ והיורש של סרוסיק" אמרתי בקול, "אני לא אסבול יחס כזה אלי, אלא אם כן יש לך משאלת מוות...".
    "כאן לעבר שלך אין שום משמעות, אתה תהיה חייל אנטגוניסטי כמו כל אחד אחר" אמרה הדמות בקול סמכותי ומעט מעוצבן. "עכשיו קח מיד עבד מעופף ועוף מפה!" הוא הוסיף בכעס. לפתע הזיכרון היכה בי - אני התגייסתי לצוות רמפא''ג וזו משימת הגיוס שלי. "סליחה אדוני" התנצלתי מיד ולקחתי פוקדור מבלי לבדוק מה בתוכו, בעודי נזכר בעבר שלי שהוביל אותי לנקודה הזו:

-"היי אנדי למה אתה בוכה?" שאל אותי אבי האמיתי. הייתי רק בן 6, אבל אני עדיין זוכר הכל כאילו זה היה אתמול. ניגבתי את הדמעות והראיתי לו את הסריטה המדממת קלות. "אוי, זה כלום" הוא אמר והוציא מגבת מהתיק שלו. "עכשיו יותר טוב?" הוא שאל אחרי שניגב את הדם. "כן" עניתי. "איך זה קרה?" שאל. "הוא שרט אותי" אמרתי והצבעתי על האונדום גדול וכועס, ולפתע האונדום התחיל לנבוח לכיוונינו. "אל תדאג" הרגיע אותי אבי. "אני מפחד" לחשתי לו, ואז זה קרה - האונדום רץ לעבר אבי ותקף אותו בנשיכה. ראיתי את אבי מנסה לשלוף משהו מהחגורה, אבל זה היה מאוחר מידי. האונדום נשך אותו ברגל ואבא דימם מהר מאוד. "לא!" צעקתי ורצתי לעבר אבי שנפל על הדשא וזעק מכאב. בינתיים האונדום ברח משם מרוצה מעצמו. "אתה בסדר?" שאלתי את אבי בתמימות. "אל תדאג לי" הוא אמר בנשימות כואבות. "רוץ לבית, תי...תיכנס לחדר העבודה שלי ותפעיל את המחשב..." הוא אמר ונאנח מכאבים. "כשאתה במחשב תתקשר לסרוסיק ותגיד לו שנהרגתי" הוא אמר לי. "אבל אתה תהיה בסדר, נכון?" שאלתי אותו. "תקשיב לי!" הוא צעק מכאב "תגיד לסרוסיק שנהרגתי ושיגדל אותך מעכשיו ושיגיע הזמן..." הוא אמר והתחיל לצרוח זועק מכאב.
    "תגיד לו שכשיגיע הזמן יגייס אותך למען המטרה החשובה ביותר!" הוא אמר ואז פתאום שתק.
    "אבא?" שאלתי וניערתי את הגופה. "אבא קום!!" צעקתי אליו והלמתי את אגרופי הקטנים בגופו הדומם. "אבא..." אמרתי בוכה "אני אהיה הכי טוב, אני אתחזק ואהיה בלתי מנוצח". לאחר מכן רצתי לביתי והגשמתי את משאלתו האחרונה של אבי.

-'אתה תיהיה גאה בי אבא, אני אהיה המגויס הטוב ביותר' חשבתי לעצמי בזמן שנזכרתי ברגעים הטובים שלי כשעוד אבי היה חי.
    "אני אהיה החזק והטוב ביותר ואשלים את משימת הארגון"

תיאור: נער בן 19, שרירי, גובהה ממוצע, שיער חום, עם עיניים כחולות ירוקות, בדרך כלל לובש מכנסי ג'ינס וחולצת טי-שרט ירוקה עם צוורון V

חיסרון: לא ממושמע, שונא שאומרים לו מה לעשות ואיך.

אופי: מחפש נקמה על מות אביו ורוצה לשלוט בכל הפוקימונים או להשמידם, פזיז לרוב פועל לפי אינסטינקטים ורק אז חושב, חכם למרות שהוא לא משתמש במוחו הרבה אלא רק בכוח פיזי לאנדי יש IQ גבוהה ביחס לאנשים בגילו, אנדי חזק מאוד מאז מות אביו הוא החליט להתחזק ולפתח את השרירים שלו (וכמובן גם את המוח...), לא מתחשב באחרים וקשה לו להתחבר לאנשים בגלל המוות של אביו אנדי עבר טראומה ובעיקבותיה הוא הסתגר בתוך עצמו לכן הוא ממש לא חברותי ולהיות חבר שלו זה אתגר...

פוקימון התחלתי: (אחרי תחילת המשחק תינתן לכם במשחק האפשרות לבחור)

דרגה א: לא לגעת

דרגה ב': לא לגעת

מחוז שיבוץ: ג'וטו

חפצים: לא לגעת

דרגה: לא לגעת

פוקימונים: לא לגעת

שותף: כן
    אם כן:
    שם השותף: תכין אתה אני רוצה שזה יהיה הפתעה חחח

תיאור השותף: תכין אתה אני רוצה שזה יהיה הפתעה חחח

הערות/הארות: פוקימוני קרח עשב דרקון ואופל יתקבלו בברכה (:

כמו תמיד. עמיטריד.

11. היזהרו מחיקויים!
    *לפי הצעה של טוטודייל, אני הולך להוסיף בתחילת כל תגובה שלי באיוונט את סדר המקומות לפי התקדמות של השחקנים, מ1 עד 7 (יש שחקן חדש)
    *אתם יכולים לתפוס פוקימונים שמופיעים באיוונט אליכם, אבל הם חייבים להיות בנוסף לחמישה שאתם צריכים לתפוס ולהעביר (זאת אומרת אם בא לכם סיזור ותספתם חמישה סיזור לאיוונט תצטרכו לתפוס שישי בשבילכם)
    *בהצלחה!!!

מקומות באיוונט:
    1.צ'רמנדר (charmander1)
    2.נועם (bugiji1)
    3.עמית (טוטודייל)
    4.מתן (skeletron)
    5.נדב (דיגלט)
    6.בר (~barmaster~)
    7. Amitlv

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

נועם
    *ממש ממש סליחה שפספסתי אותך... הייתי לא מפוקס באותו יום.
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,600 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה לוקח את המג'יקארפ אליך, מבין שאם תאמן אותו יצא לך משהו ממש טוב אבל לאמן אותו לא יהיה קל בהתחשב בעובדה שהוא דג מפרפר חסר תועלת שיודע רק להתיז מים.אתה מודה לטארה ורץ לכיוון הקטנוע-רחפת. אתה מכניס את הפוקימונים שלך לתא מיוחד ורואה שבתוך התא גל כחול עבר עליםה, אתה מבין שהוא ריפא אותם. אתה מדליק את אג'נדקס החדש ושם אותו על השקע בגודלו המדויק שבלוח הכיוון של הקטנוע. אתה מציג את עצמך ומבקש את הGPS. אג'נדקס אומר:"שלום טורי אמבראו. לאחר השדרוג, יכולותיי הם: זיהוי מתקפות, זיהוי פוקימונים, זיהוי אנשים, זיהוי קולות, ניווט קולי-GPS". הוא מתחיל להסביר לך ותוך כחצי שעה של ריחוף ל מעל פני הים אתה נוחת ביער חסר הצמרת, שהוא אי יותר גדול. אתה לוחץ על מנוע הטורבו וזוכה לראות מבט של האי מלמעלה. מלמעלה האי נראה כמו צמרת אץ גדולה, ומזווית קטנה יותר מ90 מעלות אפשר לראות שכל האי מכוסה בצמרת עץ אחת ושהגזעים מסודרים בטבעות כדי שקמצוצי אור יחדרו פנימה. אתה נכנס אל האי ומגיע אל קרחת היער, שאין בה גזעי עצים, רק צמרת מלמעלה. שם אתה שם לב לסיזורים ומתפעל ביניהם. אתה מוציא את גאב וקנדל, עורך ביניהם היכרות קצרה ואומר להם מה לעשות מול הסיזורים. גאב מתאמץ לרגע ויורה מחור התותח שבידו כדור ירוק, שיוצר בועת מגן סביב קנדל. קנדל מנסה לשלוח גחלת אחת לעבר גאב והגחלת חודרת את בועת המגן מושלם. לעומת זאת, כשגאב שולח להביור לעבר הבעוה של קנדל הלביור נעצר. הם מתחילים בקרב. גאב שולח להביור עוצמתי לעבר הסיזורים, פוגע בסיזורים 1-3 קשה. לאחר מכן הוא רץ לעבר סיזור 4, מבעיר את ידו ונותן לו אגרוף עוצמתי, גורם גם לו נזק קשה. לאחר מכן הוא בא לסיזור 5 עם ידיים זוהרות, מרים אותו באוויר ומטיח אותו לרצפה, גורם לו נזק קל. אתה מזהה בזווית העין סלע גדול ומעלה את המחשבה שאולי גאב יכול להשתמש בחוזק כדי להרים סלעים לזרוק על הסיזורים... תוך כדי, קנדל שולח מכויות מטורפות של גחלות לעבר סיזור 5, גורם לו בכללי נזק קשה. לאחר מכן קנדל שולח עננת ערפיח ממש ממש גדולה לעבר הסיזורים, ] פוגע בכל אחד מהם בינוני בגלל הסוגים. לאחר מכן הסיזורים שולחים איקסים אדומים לעבר גאב, פוגעים בו ביחד קשה מאוד. גאב שולח מסך עשן ולהביור חלש על האדמה, מצייר לך ציור של סליל הDNA שמופיע על צמיד הקישור ומנסה לרמוז משהו לגבי התפתחות מגה.
    מצב חיים שלך:
    גאב- 5/10 (סיזור 1-5 פחות)
    קנדל- 10/10 (סיזור 1-5 הרבה פחות)
    מה תעשה?

צ'רמנדר
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-6,500 פ''ד
    *gps-היער חסר הצמרת, ג'ונוסה
    אתה אומר לפוקימוניך מה לעשות. וולקורנה יוצרת הוריקאן ומזינה אליו גל חום עוצמתי, שולחת אותו לעבר שלושת הגלוונטולות ומעלפת אותם. אתה זורק עליהם פוקדורים ותופס אותם. לאחר מכן ראלטס תופס את סקורופי ומשתמש בצוות כפול, משכפל את שניהם. כל הראלטסים זורקים את כל הסקורופים, שעפים על סיזור אחד וגורמים לו בכללי נזק בינוני. כולם מזריקים אליו רעל דרך נשיכה ולא משפיעים עליו בגלל שהוא סוג מתכת. לאחר מכן ראלטס שולח לעבר הסיזורים עשרות קרני בלבול, גורם לכל אחד מהם נזק בינוני. *מזל טוב! סקורופי וראלטס למדו מולטי-הטלה!!!*. שני הסיזורים הופכים את זרועותיהם לוהולוגרמות של חרבות ומצליבים את החרבות-ידיים שלהם, מבצעים ריקוד חרבות כפול שמחזק בהרבה יותר את ההתקפה של כל אחד מהם.
    מצב חיים שלך:
    סקורופי, ראלטס וולקרונה- 8/10 (סיזור 1-2 פחות)
    מה תעשה?

בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה זורק את הפוקדור על צ'רמיליון ותופס אותו. בינתיים דאסקאל חוזר אליך במהירות, מוציא את ארון מהפוקדור שלו. הוא גורר את שניכם לעבר שני מונפרנואים וארון בורח חזרה לפוקדור שלו. דאסקאל מוציא את הונצ'קרוו במקום, מעיר אותו משנתו ומבהיל אותו מעט. בהצעת דאסקאל, אתה מחליט שהוא והונצ'קרוו יילחמו נגד שני המונפרנואים.
    מה תעשה?

עמית
    *מזל טוב! פתחת את עמ' 50 (אחרי) ולכן אתה מקבל פסאודו אגדי בהתפתחות ראשונה זוהר!
    (פסאודו אגדיים בהתפתחות ראשונה- דרטיני, לרביטר, בלדום, גיבל, דיינו, נויבאט- תוספת שלי הנויבאט)
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,900 פ"ד
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה הולך לקטנוע- רחפת, שם את הפוקימונים שלך בתאים הקטנים ורואה שהם מוקפים בהילה כחולה, כאילו הם מתרפאים. אתה מחבר את אג'נדקס והוא אומר לך:"שלום ריצ'י גולד. לאחר השדרוג, יכולותיי הם: זיהוי מתקפות, זיהוי פוקימונים, זיהוי אנשים, זיהוי קולות, ניווט קולי-GPS". אתה מבקש ממנו שינווט אותך ליער חסר הצמרת, ולאחר חצי שעה אתה מגיע לאי גדול, מכוסה כולו בצמרת אחת ענקית ובגזעים במבנה טבעות כדי שייכנס אור. אתה נכנס לאי ובאמצע היער רואה קרחת יער ובה פוקימונים רבים (רשימה מדויקת רשומה לך למעלה ליד הרשימה של הסדר איים לעבור בהם.
    מה תעשה?

נדב
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,300 פ"ד
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה שמח מתפיסת ההאונדום הראשון ואומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דיגלט מתחפר מתחת לאדמה, יוצא מתחת להאונדום וגורם לו להיפגע בעוצמה רבה ולהתעלף. אתה זורק עליו פוקדור וגם האונדום 1 נתפס. טוקסיקרוק שולחת טבעות אפלות ושחורות לעבר האונדום 3, משאירה לו נזק רגיל. האונדום 3 שולח להביור לעבר טוקסיקרוק, עושה לה נזק רגיל.
    מצב חיים שלך:
    דיגלט- 6/10 (האונדום 1 התעלף)
    טוקסיקרוק- 4/10 (האונדום 3 יותר)
    מה תעשה?

מתן
    *לא במקום אבל אפשר בנוסף, רק שאתה תהיה צריך לתפוס מונפרנו שישי בשביל שהוא יהיה בשבילך
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-6,800 פ''ד
    *gps- אי האש, ג'ונוסה
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. מגמר שולח מסך עשן עבה, מסתיר מפני מונפרנו 1 הכל. לאחר מןכ הוא שולח כדור אש קטן שמתפוצץ ומתרחב וגם אגרוף אפלולי. המתקפות פוגעות בו ביחד קשה ומעלפות אותו. דונפן מתחפר באדמה, ויוצא מתחת למונפרנו 2 תוך כדי גלגול, מעלף גם אותו. טייראנטרום לופת את הזנב של ברווירי ומעיף אותו לעבר מונפרנו 4. ברווירי פורש כנפיים וגורם להם לזהור בשביל מתקפת כנף. הם פוגעים במונפרנו 4 ומעלפים גם אותו. *מזל טוב! טייראנטרום וברווירי למדו לפיתת כנף ואתה זכית ב300 פ"ד!!!*. לבסוף, מיוטו גורם לעיניו לזהור, מטיח את מונפרנו 5 בעצומה ברצפה ומעלף אותו. מיוטו מוצא עוד מונפרנו מאחרוה, ושולח עליו חיתוך פסיכי, מעלף גם את מונפרנו 6. אתה זורק פוקדורים על כל השישה ותופס את שישתם, את האחרום אתה שומר לך. לין באה עם קנדל על כתפה, שמאוד נהנה ממזג האוויר הגעשי. גם בייטר מתעופף לידם ועושה שמיניות באוויר. היא לוקחת ממך את חמשת המונפרנואים ואומרת:"ברנדון שלח אותי אחריך לאסוף ממך את הפוקימונים שאתה תופס. בנוסף, הוא אמר לי למסור לך שני דברים: הראשון הוא שפוקדקס הסוכן עבר עדכון וכעת קוראים אג'נדקס והוא מדבר, והשני הוא שדרומה מפה מחכה קטנוע- רחפת עם השם אייס שמיועד בשבילך, לניווט בין האיים. אתה מכניס את הפוקימונים שלך בתא למטה כדי לרפא אותם ומניח את אג'נדקס בעמדה שלו על לוח הבקרה, נותן לו לנווט אותך. היעד הבא שלך הוא היער חסר הצמרת. בהצלחה!" היא אומרת והולכת.
    מה תעשה?

Amitlv
    רשום! אתה בטוח שככה אתה רוצה שאני אקרא לך? נוח לך ככה?
    בכל מקרה, תגיב להתחלה של האיוונט שנמצאת איפשהו בעמ' הקודם ותתחיל לשחק. בקרוב דף הרישום שלך יתעדכן בדף הרשומים
    Spoiler ספוילר

12. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    איוונט מס' 4: האגדה של ג'יראצ'י!!!!
    *ברוכים הבאים! אני בטוח שאתם מכירים כבר אתך העלילה אבל לכל מקרה...:
    Spoiler ספוילר

*ועכשיו, הסבר: החל מהיום, כל יום אני ייתן לכם אי אחד או יותר להיות בו. בקצה כל אי ברנדון שם משגר לאיים הבאים לפי הסדר ממזרח למערב. בכל תגובה שלי תהיה למעלה המפה של מחוז ג'ונוסה בספוילר, למי שצריך בכך. בכל יום יהיה רק אי אחד לעבור בו, אבל היום יהיו שני איים שחייבים לעבור בהם לפי הסדר הזה:
    1.אי האש
    2.היער חסר הצמרת.
    בתחילת כל תגובה שלי, ליד המפה, יראו את הסדר של כל האיים שנתתי תגובה אליהם עד עכשיו ועכשיו: התגובה
    *אתם בלי השותפים שלכם
    *אתם לא שומרים את הפוקימונים שאתם תופסים
    *אתם יכולים לתפוס קבוצה מעורבת של פוקימונים ממינים שונים
    התחלת האיוונט לכל השחקנים:
    אתם נוחתים באי האש, האי המרובע הגדול שבפינה צפון מזרחית של המחוז. סקיילה והמטוס הקטן שלה נפרדים ממכם לשלום. אתם רואים מסביבכם הרבה מאוד קבוצות של חמישה פוקימונים, שזה בדיוק מספר הפוקימונים שאתם צריכים לתפוס. כל הפוקימונים לא חייבים להיות מזן אחד אבל מומלץ שהם יהיו כך. אתם רואים קבוצות של חמישה מהפוקימונים הבאים:
    *חמישה
    *חמישה
    *חמישה
    *חמישה
    *חמישה
    *חמישה
    מה תעשו?
    תיקרא לי איך שבא לך...
    ------------------------------

אביט סביב בחשש 'מה כבר המקום הזה יכול לעשות?' אחשוב לעצמי "אנחנו נציל את פוקימוני האופל והכל יחזור לכדמותו" איד לעצמי בזמן שאביט ואבדוק את האי "אתה!" אגיד בכעס לעבר פוקימון אש בעל גוף שחור וקרניים גדולות "אתה והמין שלך הרגו את אבי ועכשיו זה זמן הנקמה" אגיד ואביט בחמישית ההאונדורים () "צא היפאודון!" אקרא בקול "תשתמש ברעידת אדמה על הכלבים האלה!" אגיד לו ועצביע על ההאונדורים

כמו תמיד. עמיטריד.

13. משתמש מנוסה
    שם: צ'רמנדר
    [QUOTE=The Heliolisk;1464270]הודעות
    *לפי הצעה של טוטודייל, אני הולך להוסיף בתחילת כל תגובה שלי באיוונט את סדר המקומות לפי התקדמות של השחקנים, מ1 עד 7 (יש שחקן חדש)
    *אתם יכולים לתפוס פוקימונים שמופיעים באיוונט אליכם, אבל הם חייבים להיות בנוסף לחמישה שאתם צריכים לתפוס ולהעביר (זאת אומרת אם בא לכם סיזור ותספתם חמישה סיזור לאיוונט תצטרכו לתפוס שישי בשבילכם)
    *בהצלחה!!!

מקומות באיוונט:
    1.צ'רמנדר (charmander1)
    2.נועם (bugiji1)
    3.עמית (טוטודייל)
    4.מתן (skeletron)
    5.נדב (דיגלט)
    6.בר (~barmaster~)
    7. Amitlv

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

צ'רמנדר
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-6,500 פ''ד
    *gps-היער חסר הצמרת, ג'ונוסה
    אתה אומר לפוקימוניך מה לעשות. וולקורנה יוצרת הוריקאן ומזינה אליו גל חום עוצמתי, שולחת אותו לעבר שלושת הגלוונטולות ומעלפת אותם. אתה זורק עליהם פוקדורים ותופס אותם. לאחר מכן ראלטס תופס את סקורופי ומשתמש בצוות כפול, משכפל את שניהם. כל הראלטסים זורקים את כל הסקורופים, שעפים על סיזור אחד וגורמים לו בכללי נזק בינוני. כולם מזריקים אליו רעל דרך נשיכה ולא משפיעים עליו בגלל שהוא סוג מתכת. לאחר מכן ראלטס שולח לעבר הסיזורים עשרות קרני בלבול, גורם לכל אחד מהם נזק בינוני. *מזל טוב! סקורופי וראלטס למדו מולטי-הטלה!!!*. שני הסיזורים הופכים את זרועותיהם לוהולוגרמות של חרבות ומצליבים את החרבות-ידיים שלהם, מבצעים ריקוד חרבות כפול שמחזק בהרבה יותר את ההתקפה של כל אחד מהם.
    מצב חיים שלך:
    סקורופי, ראלטס וולקרונה- 8/10 (סיזור 1-2 פחות)
    מה תעשה?

'יש' אחשוב , 'לא בגלל התקפה החדשה זה גם טוב אלא בגלל ריקוד החרבות'
    ולקרונה הוריקאן חום על 2 הסיזור ,ראלטס וסקורפי ,תשתמשו שוב במולטי הטלה

14. משתמש מנוסה
    *בהצלחה!!!

מקומות באיוונט:
    1.צ'רמנדר (charmander1)
    2.נועם (bugiji1)
    3.עמית (טוטודייל)
    4.מתן (skeletron)
    5.נדב (דיגלט)
    6.בר (~barmaster~)
    7. Amitlv

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,000 פ''ד
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה זורק את הפוקדור על צ'רמיליון ותופס אותו. בינתיים דאסקאל חוזר אליך במהירות, מוציא את ארון מהפוקדור שלו. הוא גורר את שניכם לעבר שני מונפרנואים וארון בורח חזרה לפוקדור שלו. דאסקאל מוציא את הונצ'קרוו במקום, מעיר אותו משנתו ומבהיל אותו מעט. בהצעת דאסקאל, אתה מחליט שהוא והונצ'קרוו יילחמו נגד שני המונפרנואים.
    מה תעשה?

"תקשיבו שניכם, דאסקאל תשתמש בכדור צל והונצ'קרוו תשלב את זה עם דופק אפל" אגיד להם
    'זאת מתקפה שאמורה להצליח' אחשוב לעצמי

15. משתמש מנוסה
    [QUOTE=The Heliolisk;1464270]הודעות
    *בהצלחה!!!

מקומות באיוונט:
    1.צ'רמנדר (charmander1)
    2.נועם (bugiji1)
    3.עמית (טוטודייל)
    4.מתן (skeletron)
    5.נדב (דיגלט)
    6.בר (~barmaster~)
    7. Amitlv

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

עמית
    *מזל טוב! פתחת את עמ' 50 (אחרי) ולכן אתה מקבל פסאודו אגדי בהתפתחות ראשונה זוהר!
    (פסאודו אגדיים בהתפתחות ראשונה- דרטיני, לרביטר, בלדום, גיבל, דיינו, נויבאט- תוספת שלי הנויבאט)
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,900 פ"ד
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה הולך לקטנוע- רחפת, שם את הפוקימונים שלך בתאים הקטנים ורואה שהם מוקפים בהילה כחולה, כאילו הם מתרפאים. אתה מחבר את אג'נדקס והוא אומר לך:"שלום ריצ'י גולד. לאחר השדרוג, יכולותיי הם: זיהוי מתקפות, זיהוי פוקימונים, זיהוי אנשים, זיהוי קולות, ניווט קולי-GPS". אתה מבקש ממנו שינווט אותך ליער חסר הצמרת, ולאחר חצי שעה אתה מגיע לאי גדול, מכוסה כולו בצמרת אחת ענקית ובגזעים במבנה טבעות כדי שייכנס אור. אתה נכנס לאי ובאמצע היער רואה קרחת יער ובה פוקימונים רבים (רשימה מדויקת רשומה לך למעלה ליד הרשימה של הסדר איים לעבור בהם.
    מה תעשה?

"וואו היאנמגות נראים חזקים" אחשוב לעצמי ואז אומר "אלקיד דרגונייר צאו!" "דרוגנייר אני רוצה שתרכיבי את אלקיד על הגב שלך ותעופו למעלה, אלקיד אני רוצה ממך שתקפוץ מדרגונייר כל פעם שאתה מעל יאנמגה ותשתמש באגרוף רעם מהאוויר. אנחנו יכולים לעשות את זה קדימה חברים!" אומר להם ואקווה שיבינו את כוונתי.

עמוד 50 מתוך 62 ראשוןראשון ... 40484950515260 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •