*עד עכשיו, כל פעם שהמצאתם מתקפה או מתקפת קומבו (מתקפה משותפת של שני פוקימונים) קיבלתם 300 פ"ד. מעכשיו, כל מי שימציא תרגיל קומבו (מתקפה משולבת של שלושה או יותר) יזכה שהמתקפה שלו תיכנס לדף תרגילי הקומבו החדש יתווסף בעמ' הראשון ובנוסף יקבל 600 פ"ד. מומלץ ביותר לנסות לחשוב יצירתי וליצור מתקפה כזאת (כמו שנועם ועמית יצרו, כל אחד מהם)
*ליד כל אי בסדר האיים באיוונט יהיה רשום איזה פוקימונים אפשר למצוא בו לנוחיותכם
*שיניתי קצת את האיוונט- אותו איוונט, רק הוא לא ייגמר ב20/12. לא יהיה לו הגבלת זמן אז ככל שנגמור אותו מהר יותר הוא ייגמר מהר יותר לכם. מחר אני כמעט בטוח שבצהריים אני יכול להיות מחובר כמעט כל הצהריים ואני גם יישאר עוד שעה-שעתיים היום.
*בר- הביצה שלך עומדת לבקוע בקרוב
*בהצלחה!!!
*מפת מחוז ג'ונוסה:
ספוילר
*סדר איים לעבור בהם:
1.אי האש (האונדום, דרמניטאן, פיירואר, צ'רמיליון, טורקוול מונפרנו)
2.היער חסר הצמרת (סיזור, פינסיר, שדינג'ה, ינמגה, גלוונטולה, ויוילון)
3.
4.
5.
6.
7.
8.
עמית
*במהלך איוונט
*שעה-בוקר
*כסף-5,900 פ"ד
*gps-אי האש, ג'ונוסה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לפוקימונים שלך שאתה רוצה לנסות איתם משהו חדש ואומר להם מה לעשות.
בוויזל יוצר פעימת מים כחולה וגדולה, משחרר אותה מידיו ומחזיק אותה באוויר. דרגונייר מתכוננת וגורמת לזנבה לזהור בכחול. אלקיד משתמש בהלם רעם עוצמתי ביותר ומחשמל את פעימת המים טוב מאוד. לאחר מכן בוויזל שולח את פעימת המים לעבר דרגונייר, והיא חובטת עם זנב הדרקון שלה את פעימת המים החשמלית לעבר טורקוול אחד. הוא מתעלף מיד. בוויזל, אלקיד ודרגונייר מבצעים את התרגיל עוד פעמיים, מעלפים את שלושת הטורקוולים. *מזל טוב! דרגונייר, אלקיד ובוויזל למדו את תרגיל הקומבו פעימת מים חשמלית מחוזקת-דרקון ואתה זכית ב600 פ"ד!!!* אתה זורק על שלושתם פוקדורים ותופס אותם למען המשימה. אתה מתלבט אם להמשיך ולתפוס גם את שני הטורקוולים האחרים או ללכת לנסות את מזלך עם פוקימוני אש אחרים מהאי.
מה תעשה?
צ'רמנדר
*במהלך איוונט
*שעה-בוקר
*כסף-6,200 פ''ד
*מיקום בסיס- גולדנרוד, ג'וטו
*gps-אי האש, ג'ונוסה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את סקורופי, ראלטס ו-וולקרונה ואומר להם מה לעשות. וולקרונה מכינה הוריקאן עוצמתי שיעמוד לצידה, וסקורופי יורה לתוכו את טילי הסיכות הבוהקים והירוקים, שמסתובבים בפנים תחת שליטתה של וולקרונה. לאחר מכן, ראלטס יורה את קרני הבלבול הוורודות שלו פנימה עד שההוריקאן נהיה וורוד ומבלבל למבט. לאחר מכן, וולקרונה עוזב את השליטה בהוריקאן. מיד כל טילי הסיכות משתגרים כמו טילים אמיתיים החוצה מההוריקאן ועושים נזק קשה לכל אחד מהגלוונטולות. לאחר מכן, ההוריקאן עובר בין שלושתם, בולע אותם ומוציא אתום החוצה, כמעט מעלף אותם. לאחר מכן, שלושת הגלוונטולות יורים לעבר פוקימוניך קורי עכביש מחושמלים, שפוגעים בכולם רגיל. *מזל טוב סקורופי, ראלטס וולקרונה למדו את תרגיל הקומבו הוריקאן בלבול טילי
מצב חיים שלך:
סקורופי- 8/10 (גלוונטולה 1-3 פחות)
ראלטס- 8/10 (גלוונטולה 1-3 פחות)
וולקרונה- 8/10 (גלוונטולה 1-3 פחות)
מה תעשה?
בר
*במהלך איוונט
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*מיקום בסיס- לומיוס, קאלוס
*gps-לומיוס, קאלוס
אתה אומר לדאסקאל את האסטרטגיה שלך. דאסקאל נעלם, מופיע מאחורי צ'רמיליון, נעלם ומופיע, נלעם ומופיע, משמיע צלילים חלושים. לבסוף, דאסקאל מזנק על צ'רמיליון ואומר לו "בו", גורם לצ'רמיליון לבכות כמו ילד ולברוח ולהשתולל. תוך כדי אתה רואה שדאסקאל שואב אליו אנרגיה שחורה ושהצל של צ'רמיליון הולך וקטן, דאסקאל הולך ומתחזק. לאחר מכן הוא שולח על צ'רמיליון כדור צל עוצמתי, מעלף אותו מרוב פחד וכאב. אתה זורק על צ'רמיליון פוקדור ותפסת אותו. אתה חושב איפה לתפוס ארבעה נוספים עכשיו. בינתיים אתה רואה שדאסקטאל ריפה את עצמו. *כל הכבוד! דאסקאל למד עמעום!!!*
מה תעשה?
נדב
*אני ממליץ לך לעלף אותם כדי לתפוס אותם. ככה זה 100% הצלחה
*במהלך איוונט
*שעה-בוקר
*כסף-5,300 פ"ד
*gps-אי האש, ג'ונוסה
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דיגלט נע באדמה במהירות לעבר האונדום 1 ונוגח בו עם ראשו בחוזקה, משאיר לו נזק בינוני בעקבות מכה קריטית. לאחר מכן טוקסיקרוק ממלאת את ידה ברעל סגול, רצה לעבר האונדום 2 ודוקרת אותו בבטנו, משאירה לו נזק קשה. לאחר מכן ההאונדומים משתמשים על דיגלט וטוקסיקרוק בלהביורים, פוגעים בשניהם רגיל. לאחר מכן האונדום 2 נפגע מהרעל ומתעלף. אתה זורק עליו כדור והוא נתפס.
מצב חיים שלך:
דיגלט- 6/10 (האונדום 1 פחות)
טוקסיקרוק- 6/10 (האונדום 2 התעלף)
מה תעשה?
נועם
*אתה מנסה להרוג חמישה פיירוארים או עדר דיאלגות? תחשוב כמה זה רצחני הקומבו הזה שחשבת עליו, שדרך אגב היה מאוד יצירתי וזיכה אותך במקום של כבוד בדף תרגילי הקומבו וב600 פ"ד!!!
*במהלך איוונט
*1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה.
*שעה-בוקר
* כסף-6,600 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-אי האש, ג'ונוסה
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. בו זמנית, סטיל, גאב, פריז ולוקאריו שולחים כדור הילה, תותח חשמול, דופק אפל עוצמתי ולהביור ענקי לעבר השמיים ביחד. מגה מון מזריח את עיניו ושולט בכדור הזה כדי שהוא לא יתפוצץ. לאחר מכן, מון מעלה את הכדור גבוה מאוד לאוויר. אתה מסמן לכל הסוכנים לברוח והם בורחים. מון מזנק לאוויר, נעזר בכנפי הפרווה שלו כדי לדאות, עוטף את טפריו בהילה שחורה ושולח בעוצמה את מכת התותח המחומש הישר לעבר הפיירוארים. אפילו דיאוקסיס שעף בשמיים רחוק ממך מפנה את המבט. כל האזור מתמלא עשן. לאחר כדקה, את רואה את חמשת הפיירוארים מעולפים בתוך מכתש, שהדיע כל כך עמוק שהוא הגיע למי שהים שהתייבשו מיד מהחום והשאירו כמה מג'יקרפים מפרפרים במכתש. אתה זורק חמישה כדורים לעברם ומשב רוח עדין מעיף את הכדורים לעבר המגי'קארפים, תופס לך חמישה. לאחר מכן אתה זורק עוד חמישה כדורים ותופס את הפיירוארים. *מזל טוב! מון למד על-חושי!!!*. *מזל טוב! מון, סטיל, גאב, פריז ולוקאריו למדו את תרגיל הקומבו מכת תותח מחומש ואתה זכית ב600 פ"ד!!!*. לאחר כדקה טארה מגיעה. היא מתלחששת עם סוכן ואז צוחקת בקול רם. היא אומרת:"טורי, מצד אחד אני לא מאמינה שהפוקימונים שלך כל כך חזקים שהם יצרו מכתש כל כך ענקי ומצד אחד אני מתפקעת מצחטוק שתפסת חמישה מג'יקארפים בנוסף לפיירוארים! בכל מקרה, אני אשמח למגי'קארפ אחד לעצמי בגלל שמג'יקארפים לא יעזרו נגד דיאוקסיס. אני מציעה גם לך לקחת אחד, בסופו של דבר הוא יהפוך לגרידוס. בכל מקרה, פה אני אוספת את הפיירוארים כדי לשים אותם לעכב את דיאוקסיס ליד הר הגעש. תלך דרומה מפה ותראה קטנוע-רחפת שרשום עליו טורי, הוא בשבילך. יהיה לך שם תא מיוחד ליד המקום לרגליים שבו תוכל לשים את הפוקימונים שיתרפאו, ויהיה לך גם מעמד לפוקדקס. אה, כן, ברנדון אמר לי למסור לך שפוקדקס הסוכן עבר שדרוג אינטרנט וכעת הוא חכם מאוד. יש לו הרבה פונקציות ובינה בסיסית. קוראים לו אג'נדקס. אם תשים אותו על הקטנוע שלך הוא יוכל לנווט אותך ליעד הבא שלך, היער חסר הצמרת. ביי!" היא אומרת ,אחרי שהיא לוקחת ארבעה מג'יקארפים ואת הפיירוארים, משאירה לך מג'יקארפ אחד לעצמך.
מה תעשה?
מתן
*רק בגלל שאתה היחיד שהשתמש במספור לפוקימונים מרובים אתה יכול להשתמש בו באיוונט
*1 ימים מאז המשימה הקודמת. עוד 2 ימים למשימה חדשה
*שעה-בוקר
*כסף-6,800 פ''ד
*מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
*gps- אי האש, ג'ונוסה
אתה מחליט ללכת על המונפרנואים ואומר לפוקימונים שלך מה לעשות. לפני הכול, חמשת המונפרנואים רצים לעבר הפוקימונים שלך וכל מונפרנו נותן לפוקימון שלך אגרוף מאך מהיר ולבן בפרצוף. מגמר ודונפן נפגעו רגיל, ברווירי ומיוטו נפגעו קל וטטירנטרום נפגע בינוני. לאחר מכן, מגמר יורה מפיו סילון עשן שחור עבה, שמקשה תא הראייה למונפרנו 1. לאחר מכן, הוא בא אליו ומאגרף אותו עם אגרוף אפלולי ושחור, גורם לו נזק רגיל. לאחר מכן, דונפאן מתחפר באדמה, ולאחר כמה שניותר יוצא בחבטה מלמטה מתחת למונפרנו 2 תוך כדי גלגול, פוגע בו קשה מאוד. ברווירי מזנק לאוויר כשכנפיו זוהרות, ודואה חזרה לעבר מונפרנו 3 מהאוויר מוקף באש, פוגע בו קשה. לאחר מכן, ברווירי רץ לעבר מונפרנו 3, שורט אותו בחוזקה עם טפריו, גורם לו בנוסף נזק רגיל. טייראנטרום תופס את מונפרנו 4 בזנבו, חובט אותו בעוצמה ומטיח אותו על הרצפה, לא נרתע מהאש שבזנבו של מונפרנו 4. לאחר מכן, טייראנטרום נושף את מונפרנו 4 בחוזקה, גורם לו ביחד נזק קשה.
לבסוף, מיוטו גורם לעיניו וידיו לזהור והוא לוקח את מונפרנו 5 ומטיח אותו על שאר האחרים, גורם לכל אחד מהם נזק קשה ומעלף את מונפרנו 3. לאחר מכן מיוטו משתמש בשיגור, מופיע מאחורי מונפרנו 5 ויוצר באוויר כדור סגול עם טבעות וורודות עליו, מסובב אותו במהירות וגורם לגל הדף סגול חד לצאת ממנו ולפגוע במונפרנו 5 קשה שוב פעם. אתה זורק פוקדור על מונפרנו 3 ותופס אותו
מצב חיים שלך:
מגמר- 8/10 (מונפרנו אחד פחות)
דונפן- 8/10 (מונפרנו 2 הרבה פחות)
ברווירי- 9/10 (מונפרנו 3 התעלף)
טיירנטרום- 7/10 (מונפרנו 4 הרבה פחות)
מיוטו- 13/14 (מונפרנו 5 הרבה הרבה פחות)
מה תעשה?