Pokemon GO
עמוד 51 מתוך 62 ראשוןראשון ... 41495051525361 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 751 עד 765 מתוך 924
  1. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    שם: PizzaBlaster
    שם במשחק: ריי או'האגן (ray o'hagen)
    רקע: ריי נולד בכפר קטן במחוז קאלוס, שם חי עם הוריו עד ה"תקרית". ליד הכפר היה יער קטן, שם ריי נהג לשחק כשהיה קטן. יום אחד, כשהוא תקף אויב דמיוני עם מקל בעודו מתחמק מרצפת הלבה הדמיונית שלו (כמה שאני מתגעגע לזה :P), הוא שמע צווחת כאב עזה, שהדהדה בכל היער. ריי היטיב את האחיזה שלו במקל ורץ לכיוון הקול. אחרי בערך חצי דקה של ריצה, הוא הגיע לקרחת יער, שם ראה כמה גרווליט'ים מתבריינים (הפועל של בריון, אני חושב שאני צריך ללכת להציע את זה לאקדמיה ללשון עברית) לסייטר קטן. בהפגנת אומץ רבה, ריי רץ אל שני הגרווליט'ים והניף את המקל בתנועה סיבובית, וכך פגע בשניהם. הם ייבבו ורצו אל בין העצים, משם יצא בן אדם מבוגר עם חליפה לבנה, שאמר לריי: "ילד טיפש! איך אתה מעז להפריע לי כשאני לוכד פוקימון?!". האיש הוציא פוקדור וזרק אותו על סייטר. ריי, שהיה נחוש בדעתו להציל את הסייטר, קפץ וחסם את הפוקדור בגופו. לפני שהאיש יוכל לעשות עוד משהו, הוא הרים את הסייטר הקטן ורץ איתו הביתה. כשהוא הגיע הביתה, ריי סיפר להורים שלו מה קרה, ובמשך השבוע שלאחר מכן, הם טיפלו בסייטר, שהחלים, ונהיה החבר הכי טוב של ריי. הם שיחקו ביחד יום-יום, וריי היה יושב שעות רבות, צופה בסייטר מתאמן כדי להתחזק, חותך עצים צעירים עם ידיו. יום אחד, כשריי וסייטר היו בחוץ, ריי ראה את האיש בלבן, הולך עם שני ארקניין אל עבר הבית שלו. הוא נתן מבט חטוף בריי, ואמר לו: "אני פה כדי ללמד אותך לא להתעסק בעניינים שלא שלך", ואז הוסיף ואמר לארקניינים: "קדימה! להביור על הבית! אני לא רוצה שיישאר זכר מהבית של הילד המעצבן!" אחרי כמה דקות שהארקניין ירקו להביורים, ריי רץ לבית וניסה למצוא את הוריו. האש ליחכה את כל גופו, ופתאום הוא הרגיש כאב עז בגב כף ידו הימנית, והוא ראה את שני הוריו, שוכבים, עם בגדים חרוכים בסלון, מתים. ריי בכה במשך דקות אחדות, ואז אמר לעצמו - 'אני עוד אנקום. אין אף אחד בעולם הזה שיכול לשנות את דעתי'. מאז ריי היה מאוד מסוגר, והוא למד לשרוד בעצמו ביער, ושם הוא חי עם סייטר, בודד, כועס, מופנם, ומונע מיצר הנקמה.
    תיאור: ריי הוא נער שרירי אך צנום, בעל שיער חום כהה שאף פעם לא נראה מסודר. ריי נוהג ללבוש חולצה כחולה עם סווטשירט אדום פתוח, ומכנסי ג'ינס כהים שחוקים משימוש. לריי יש עיניים אדומות חודרות. ריי הוא בגובה של מטר שבעים וחמש, ועל גב ידו הימנית יש צלקת-כוויה שנשארה לו מהשריפה.
    חיסרון: ריי מאוד מסוגר, והוא לא ידבר כמעט עם אף אחד (חוץ מאלה שממש קרובים אליו), גם לא על דברים שמפריעים לו, או עניינים חשובים, ובנוסף לכך, הוא גם רוצה נקמה - בדם.
    אופי: מופנם, שואף לנקמה, מעט אנוכי, דוגל ב-"המטרה מקדשת את האמצעים", אך אם זאת יישמור על האנשים (או הפוקימונים) שקרובים אליו בכל מחיר, וחריף מחשבה.
    פוקימון התחלתי: (אחרי תחילת המשחק תינתן לכם במשחק האפשרות לבחור)
    דרגה א:לא לגעת
    דרגה ב': לא לגעת
    מחוז שיבוץ: קאלוס.
    חפצים: לא לגעת
    דרגה: לא לגעת
    פוקימונים: לא לגעת
    שותף: לא
    אם כן:
    שם השותף:
    תיאור השותף:
    הערות/הארות: אפשר לתפוס פוקימונים גם ממחוזות אחרים שלא נמצאים במחוז שלי בעיקרון, נכון? אם כן אז הייתי רוצה איזה סייטר נחמד שיתאים לרקע שלי, סבבה?

2. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי the heliolisk צפה בהודעה
    *לפי הצעה של טוטודייל, אני הולך להוסיף בתחילת כל תגובה שלי באיוונט את סדר המקומות לפי התקדמות של השחקנים, מ1 עד 7 (יש שחקן חדש)
    *אתם יכולים לתפוס פוקימונים שמופיעים באיוונט אליכם, אבל הם חייבים להיות בנוסף לחמישה שאתם צריכים לתפוס ולהעביר (זאת אומרת אם בא לכם סיזור ותספתם חמישה סיזור לאיוונט תצטרכו לתפוס שישי בשבילכם)
    *בהצלחה!!!

מקומות באיוונט:
    1.צ'רמנדר (charmander1)
    2.נועם (bugiji1)
    3.עמית (טוטודייל)
    4.מתן (skeletron)
    5.נדב (דיגלט)
    6.בר (~barmaster~)
    7. Amitlv

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

מתן
    [color="darkred"]*לא במקום אבל אפשר בנוסף, רק שאתה תהיה צריך לתפוס מונפרנו שישי בשביל שהוא יהיה בשבילך
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-6,800 פ''ד
    *מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
    *gps- אי האש, ג'ונוסה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. מגמר שולח מסך עשן עבה, מסתיר מפני מונפרנו 1 הכל. לאחר מןכ הוא שולח כדור אש קטן שמתפוצץ ומתרחב וגם אגרוף אפלולי. המתקפות פוגעות בו ביחד קשה ומעלפות אותו. דונפן מתחפר באדמה, ויוצא מתחת למונפרנו 2 תוך כדי גלגול, מעלף גם אותו. טייראנטרום לופת את הזנב של ברווירי ומעיף אותו לעבר מונפרנו 4. ברווירי פורש כנפיים וגורם להם לזהור בשביל מתקפת כנף. הם פוגעים במונפרנו 4 ומעלפים גם אותו. *מזל טוב! טייראנטרום וברווירי למדו לפיתת כנף ואתה זכית ב300 פ"ד!!!*. לבסוף, מיוטו גורם לעיניו לזהור, מטיח את מונפרנו 5 בעצומה ברצפה ומעלף אותו. מיוטו מוצא עוד מונפרנו מאחרוה, ושולח עליו חיתוך פסיכי, מעלף גם את מונפרנו 6. אתה זורק פוקדורים על כל השישה ותופס את שישתם, את האחרום אתה שומר לך. לין באה עם קנדל על כתפה, שמאוד נהנה ממזג האוויר הגעשי. גם בייטר מתעופף לידם ועושה שמיניות באוויר. היא לוקחת ממך את חמשת המונפרנואים ואומרת:"ברנדון שלח אותי אחריך לאסוף ממך את הפוקימונים שאתה תופס. בנוסף, הוא אמר לי למסור לך שני דברים: הראשון הוא שפוקדקס הסוכן עבר עדכון וכעת קוראים אג'נדקס והוא מדבר, והשני הוא שדרומה מפה מחכה קטנוע- רחפת עם השם אייס שמיועד בשבילך, לניווט בין האיים. אתה מכניס את הפוקימונים שלך בתא למטה כדי לרפא אותם ומניח את אג'נדקס בעמדה שלו על לוח הבקרה, נותן לו לנווט אותך. היעד הבא שלך הוא היער חסר הצמרת. בהצלחה!" היא אומרת והולכת.
    מה
    תעשה לי שהסיזורים יתנפלו עלי או משהו.
    ---------------------------------
    אני עושה את מה שלין אמרה לי ועף עם קטנוע-רחפת ליער חסר הצמרת ומחפש פוקימונים.
    אני מוציא את מגמר , מונפרנו , דונפן , מיוטו וטיירנטרום ויחד איתם מחפש פוקימונים.

3. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *ממש ממש סליחה שפספסתי אותך... הייתי לא מפוקס באותו יום.
    *במהלך איוונט
    *1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה.
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,600 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה לוקח את המג'יקארפ אליך, מבין שאם תאמן אותו יצא לך משהו ממש טוב אבל לאמן אותו לא יהיה קל בהתחשב בעובדה שהוא דג מפרפר חסר תועלת שיודע רק להתיז מים.אתה מודה לטארה ורץ לכיוון הקטנוע-רחפת. אתה מכניס את הפוקימונים שלך לתא מיוחד ורואה שבתוך התא גל כחול עבר עליםה, אתה מבין שהוא ריפא אותם. אתה מדליק את אג'נדקס החדש ושם אותו על השקע בגודלו המדויק שבלוח הכיוון של הקטנוע. אתה מציג את עצמך ומבקש את הGPS. אג'נדקס אומר:"שלום טורי אמבראו. לאחר השדרוג, יכולותיי הם: זיהוי מתקפות, זיהוי פוקימונים, זיהוי אנשים, זיהוי קולות, ניווט קולי-GPS". הוא מתחיל להסביר לך ותוך כחצי שעה של ריחוף ל מעל פני הים אתה נוחת ביער חסר הצמרת, שהוא אי יותר גדול. אתה לוחץ על מנוע הטורבו וזוכה לראות מבט של האי מלמעלה. מלמעלה האי נראה כמו צמרת אץ גדולה, ומזווית קטנה יותר מ90 מעלות אפשר לראות שכל האי מכוסה בצמרת עץ אחת ושהגזעים מסודרים בטבעות כדי שקמצוצי אור יחדרו פנימה. אתה נכנס אל האי ומגיע אל קרחת היער, שאין בה גזעי עצים, רק צמרת מלמעלה. שם אתה שם לב לסיזורים ומתפעל ביניהם. אתה מוציא את גאב וקנדל, עורך ביניהם היכרות קצרה ואומר להם מה לעשות מול הסיזורים. גאב מתאמץ לרגע ויורה מחור התותח שבידו כדור ירוק, שיוצר בועת מגן סביב קנדל. קנדל מנסה לשלוח גחלת אחת לעבר גאב והגחלת חודרת את בועת המגן מושלם. לעומת זאת, כשגאב שולח להביור לעבר הבעוה של קנדל הלביור נעצר. הם מתחילים בקרב. גאב שולח להביור עוצמתי לעבר הסיזורים, פוגע בסיזורים 1-3 קשה. לאחר מכן הוא רץ לעבר סיזור 4, מבעיר את ידו ונותן לו אגרוף עוצמתי, גורם גם לו נזק קשה. לאחר מכן הוא בא לסיזור 5 עם ידיים זוהרות, מרים אותו באוויר ומטיח אותו לרצפה, גורם לו נזק קל. אתה מזהה בזווית העין סלע גדול ומעלה את המחשבה שאולי גאב יכול להשתמש בחוזק כדי להרים סלעים לזרוק על הסיזורים... תוך כדי, קנדל שולח מכויות מטורפות של גחלות לעבר סיזור 5, גורם לו בכללי נזק קשה. לאחר מכן קנדל שולח עננת ערפיח ממש ממש גדולה לעבר הסיזורים, ] פוגע בכל אחד מהם בינוני בגלל הסוגים. לאחר מכן הסיזורים שולחים איקסים אדומים לעבר גאב, פוגעים בו ביחד קשה מאוד. גאב שולח מסך עשן ולהביור חלש על האדמה, מצייר לך ציור של סליל הDNA שמופיע על צמיד הקישור ומנסה לרמוז משהו לגבי התפתחות מגה.
    מצב חיים שלך:
    גאב- 5/10 (סיזור 1-5 פחות)
    קנדל- 10/10 (סיזור 1-5 הרבה פחות)
    מה תעשה?
    "הבנתי את הראש שלך, גאב-גאבון... שים לב קנדל, בקרוב גם אתה תוכל לעשות את זה.... בכל אופן, זמן למגה!" אומר ואזרוק לגאב את אבן המגה{מגמורטנייט} בקוליות יתר. "טוב קנדל, גאב לקח יותר מידי נזק ואני ראיתי כמה אתה עוצמתי באמת, אז אני צריך שתגן עליו בזמן שגאב מטגן להם ת' צורה. גאב, אני רוצה שתטגן אותם, ובגלל אנחנו עומדים לנסות מתקפה חדשה. אני רוצה שתנסה להוציא התפרצות של גלי אש מכל מקום בגוף שלך. תנסה להשתמש במתקפת חום יתר!{overheat} "

4. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    מקומות באיוונט:
    1.צ'רמנדר (charmander1)
    2.נועם (bugiji1)
    3.עמית (טוטודייל)
    4.מתן (skeletron)
    5.נדב (דיגלט)
    6.בר (~barmaster~)
    7.Amitlv
    8.PizzaBlaster

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    1.אי האש (האונדום, דרמניטאן, פיירואר, צ'רמיליון, טורקוול מונפרנו)
    2.היער חסר הצמרת (סיזור, פינסיר, שדינג'ה, ינמגה, גלוונטולה, ויוילון)
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

Amitlv
    *אתה רוצה שותף או שותפה? אני אחשוב על השאר
    *האונדומים
    *תבחר צבע
    *פשוט שאלתי אם נוח לך שזה באנגלית. בחירה שלך...
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ"ד
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חושב מה האי יכול כבר לעשות ושאתה תציל את פוקימוני האופל (והרוח). פתאום, אתה תנקל בעדר של חמישה האונדומים ומתמלא בזעם על מות אביך. ההאונדומים נראים כאילו הם גם חשים שנאה אל המשפחה שלך. פתאום אתה מזהה את המבט של אחד מהם, האמצעי. אתה מזהה בדיוק את אותו מבט שנתקלת בו ביום שאביך מת. אתה מרגיש צורך עז לנקמה. אתה מוציא את היפאודון ואומר לו להשתמש ברעידת אדמה. היפאודון מעלה את רגליו הקדמיות, פוגע איתם ברצפה ומרעיד אותה, עושה נזק קשה מאוד לכל ההאונדומים. חמשת ההאונדומים מוכנים לצאת בלהביור אך פתאום נוחת מהשמיים ציפור ענקית עם מאמן ויוצרים הילה שמכסה את כולכם, מנטרלת את הלהביור. אתה מזהה את הציפור כפליפר, פוקימון השקנאי. האיש שעל פליפר יורד ואומר לך:"מה קרה לך? השתגעת? אתה לא רוצה למות על התור הראשון! חמישה להביורים כאלה היו גומרים את היפאודון שלך כרגע. אני ג'ים. אני שומר טבע במחוזות הלא מיושבים, כמו מחוז ג'ונוסה הזה. קח את פליפר אליך, יש לי עוד הרבה ממנו. רק תזכור לשחרר אותו לפני שאתה עוזב את ג'ונוסה. הוא פוקימון מקומי, שנתפס בטמפו-בול, שהוא כדור לתפיסה זמנית. תיהנה איתו. *אתה קיבלת רק לאיוונט פליפר! יודע: משאבת הידרו, הגנה, מתקפת כנף, מתקפת עילפון*.
    מצב חיים שלך:
    היפאודון- 10/10 (האונדום 1-5 הרבה פחות)
    פליפר- 10/10 (האונדום 1-5 הרבה פחות)
    מה תעשה?

צ'רמנדר
    *למה הריקוד חרבות?
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-6,500 פ''ד
    *מיקום בסיס- גולדנרוד, ג'וטו
    *gps-היער חסר הצמרת, ג'ונוסה
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. וולקרונה יוצרת הוריקאן, ומזינה לתוכו לאיטה את האוויר החם של גל החום, ולבסוף משחררת אל הסיזורים, מעלפת את סיזור 1 ועושה נזק קשה מאוד לסיזור 2. אתה זורק פוקדור על סיזור 1 ותופס אותו. לאחר מכן ראלטס תופס את סקורופי, ומשכפל את שניהם עם צוות כפול. לאחר מכן כל הראלטסים זורקים את כל הסקורופים לעבר סיזור 2, מעלפים גם אותו. אתה זורק גם עליו פוקדור ותופס אותו. לאחר מכן נועה מגיעה כשצ'ספין שלה הולך לידה בשמחה. היא אומרת:"היי ג'ייק, תן לי את הפוקדורים שלך" היא אומרת ואתה נותן לה את הגלוונטולות ואת סיזור. "דרך אגב, ג'ייק, כשעברתי בדרך אליך בא אליי סוכן והביא לי סיזור שמחזיק את אבן המגה סיזורייט\ יחד עם צמיד מיוחד שנקרא צמיד קישור. הוא אמר שזה משלוח מאוגוסטין סיקאמור לג'ייק ווטסון. היה פתק מצורף" היא אומרת ומביאה לך פוקדור, כדור אדום-שחור קטן ומכתב. אתה קורא את המכתב. רשום בו:"לכבוד ג'ייק ווטסון היקר. אני הוא אוגוסטין סיקאמור, פרופסור הפוקימון הראשי של מחוז קאלוס וחוקר התפתחויות המגה. ברנדון ביקש ממני למסור לך ערכה בסיסית להתפתחות מגה. את הצמיד הזה שים על היד. כל פעם שתרצה לעשות התפתחות מגה תלחץ על הכפתור שבו ופוקימון שמחזיק אבן מגה ונמצא בחוץ יתפתח התפתחות מגה. בנוסף, אתה מקבל 3 אבני מגה שמפתחות- מגה רגיל כל פוקימון ללא התפתחות מגה מסוימת שהוא בתהפתחות 3 או ללא התפתחויות (כמו דיטו או מטאגרוס). בנוסף, הבאתי לך סיזור וסיזורייט כדי שתוכל להתנסות בהתפתחות המגה. שלך, אוגוסטין סיקאמור". *קיבלת סיזור וסיזורייט!*. אתה מביא לטארה את הפוקימונים והיא אומרת לך:"ברנדון מוסר שהיעד הבא לשך הוא שדות הדמדומים הנמצאים צפון-מערבית לכאן. תיתן לאג'נדקס לכוון אותך" היא אומרת והולכת אל אמצע קרחת היער מחכה לדיאוקסיס.
    מה תעשה? *הקטנוע-רחפת לידך*

בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,300 פ''ד
    *מיקום בסיס- לומיוס, קאלוס
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה אומר לדאסקאל והונצ'קרוו מה לעשות. דאסקאל יוצר כדור צל, והונצ'קרוו שולח דופק אפל לתוך כדור הצל. דאסקאל שולח את כדור הצל האפל לעבר שני המונפרנואים, גורם לכל אחד מהם נזק בינוני.*מזל טוב! הונצ'קרוו ודאסקאל למדו ביחד כדור צל אפל ואתה קיבלת 300 פ"ד!!! לאחר מכן כל אחד מהמונפרנואים שולח להביור חזק לעבר דאסקאל והונצ'קרוו, פוגע בכל אחד מהם רגיל.
    מצב חיים שלך:
    דאסקאל- 8/10 (מונפרנו 1-2 פחות)
    הונצ'קרוו- 8/10 (מונפרנו 1-2 פחות)
    מה תעשה?

עמית
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,120 פ"ד
    אתה חושב לעצמך שהינמגות חזקות ומוציא את אלקיד ודרגונייר. אתה אומר להם מה לעשות. דרגונייר מרכיבה את אלקיד על גבה, ואלקיד טוען אגרופי רעם. כל פעם שהם מעל ינמגה, אלקיד קופץ מדרגונייר ופוגע עם אגרוף הרעם בינמגות מאחורה, עושה לכל אחד מהם נזק קשה. *מזל טוב! אלקיד ודרגונייר למדו ביחד גשם אגרופי רעם ואתה קיבלת 300 פ"ד!!!*. לאחר מכן הינמגות משתמשות במתקפות כנף על אלקיד, ורק 3 מהם פוגעות וחלש.
    מצב חיים שלך:
    אלקיד- 7/10 (ינמגה 1-5 פחות)
    דרגונייר- 10/10 (ינמגה 1-5 פחות)
    מה תעשה?

PizzaBlaster
    ~~~~~~~~~~~~~
    *נוח לך עם השם הזה?
    *רשום! תגיב להודעה הראשונה של האיוונט לפי 2 עמודים
    *תענה לה"פ שאני יישלח לך.

מתן
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-6,800 פ''ד
    *gps- היער חסר הצמרת, ג'ונוסה
    אתה מוציא את מגמר,מונפרנו,דונפן מיוטו וטיירנטרום ומחפש איתם פוקימונים. פתאום, מזנקת עליכם כנופיה של 3 סיזורים ו2 פינסירים.
    מה תעשה?

נועם
    *כל פוקימון שאין לו אבן מגה מיוחדת קוראים לאבן מגה שלו פשוט אבן מגה.
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,600 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    אתה אומר לגאב שאתה מבין את הראש שלו. אתה מביא לו אבן מגה ולוחץ על צמיד הקישור, גורם לו להתפתח לצורת המגה שאתה מכיר ולהרתיע את הסיזורים. אתה אומר לגאב ולקנדל מה לעשות. קנדל שולח הרבה ערפיחים לאוויר שלפניכן כמו מסך עשן כדי להסתיר את פעולותיכם והולך אחורה כדי לתת לגאב לתקוף. גאב מתאמץ, ובסופו של דבר מצליח לגורם לגופו לשלוח אש לכל כיוון, כאילו הוא מתפוצץ, ולעלף את כל הסיזורים במכה. *מזל טוב! גאב למד חימום יתר!!!*. אתה זורק עליהם פוקדורים ותופס את חמשת הסיזורים. לאחר מכן טארה באה לכיוונך עם ריילי וקטהד מסתובבים לידה ומשחקים אחד לשני בכוחות העל-חושיים. היא אומרת:"טורי, אני ייקח אותם. דרך אגב- קיבלת מסיקאמור חבילה עם סיזור וסיזורייט. תיקח אותה אם אתה רוצה, היא בקטנוע שלך. בכל מקרה, לפי ברנדון, היעד הבא שלך הוא שדות הדמדומים, הנמצאים צפון-מערבית לפה. בהצלחה!" היא אומרת והולכת לחכות לדיאוקסיס בקרחת היער.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

5. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    מקומות באיוונט:
    1.צ'רמנדר (charmander1)
    2.נועם (bugiji1)
    3.עמית (טוטודייל)
    4.מתן (skeletron)
    5.נדב (דיגלט)
    6.בר (~barmaster~)
    7.amitlv
    8.pizzablaster

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

amitlv
    *אתה רוצה שותף או שותפה? אני אחשוב על השאר
    *האונדומים
    *תבחר צבע
    *פשוט שאלתי אם נוח לך שזה באנגלית. בחירה שלך...
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ"ד
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה חושב מה האי יכול כבר לעשות ושאתה תציל את פוקימוני האופל (והרוח). פתאום, אתה תנקל בעדר של חמישה האונדומים ומתמלא בזעם על מות אביך. ההאונדומים נראים כאילו הם גם חשים שנאה אל המשפחה שלך. פתאום אתה מזהה את המבט של אחד מהם, האמצעי. אתה מזהה בדיוק את אותו מבט שנתקלת בו ביום שאביך מת. אתה מרגיש צורך עז לנקמה. אתה מוציא את היפאודון ואומר לו להשתמש ברעידת אדמה. היפאודון מעלה את רגליו הקדמיות, פוגע איתם ברצפה ומרעיד אותה, עושה נזק קשה מאוד לכל ההאונדומים. חמשת ההאונדומים מוכנים לצאת בלהביור אך פתאום נוחת מהשמיים ציפור ענקית עם מאמן ויוצרים הילה שמכסה את כולכם, מנטרלת את הלהביור. אתה מזהה את הציפור כפליפר, פוקימון השקנאי. האיש שעל פליפר יורד ואומר לך:"מה קרה לך? השתגעת? אתה לא רוצה למות על התור הראשון! חמישה להביורים כאלה היו גומרים את היפאודון שלך כרגע. אני ג'ים. אני שומר טבע במחוזות הלא מיושבים, כמו מחוז ג'ונוסה הזה. קח את פליפר אליך, יש לי עוד הרבה ממנו. רק תזכור לשחרר אותו לפני שאתה עוזב את ג'ונוסה. הוא פוקימון מקומי, שנתפס בטמפו-בול, שהוא כדור לתפיסה זמנית. תיהנה איתו. *אתה קיבלת רק לאיוונט פליפר! יודע: משאבת הידרו, הגנה, מתקפת כנף, מתקפת עילפון*.
    מצב חיים שלך:
    היפאודון- 10/10 (האונדום 1-5 הרבה פחות)
    פליפר- 10/10 (האונדום 1-5 הרבה פחות)
    מה תעשה?

[/color]
    צבע תעשה אדום
    אנגלית לא מפריע לי... אם זה לא נוח לך תיקרא לי אנדי
    ולגבי השותף תפתיע אותי חחחח אני אוהב שאין לי שום קשר ליצירת השותף שלי כי בסופו של דבר אתה תשלוט בו...
    כמה פוקדורים יש לי? ופשוט ללכוד את כל החמישה?
    ----------------------------------

'שוויצר' אחשוב שאביט בשומר הטבע "היפאודון תשתמש שוב בראידת אדמה ואז פליפר תשתמש במשאבת הידרו" אצווה על הפוקימונים 'הפעם הם ימותו' אחשוב מרוצה מהמהלך 'אבל הנקמה שלי עוד לא הסתיימה בהאונדומים' אחשוב

כמו תמיד. עמיטריד.

6. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    [QUOTE=The Heliolisk;1464293]מקומות באיוונט:
    1.צ'רמנדר (charmander1)
    2.נועם (bugiji1)
    3.עמית (טוטודייל)
    4.מתן (skeletron)
    5.נדב (דיגלט)
    6.בר (~barmaster~)
    7.Amitlv
    8.PizzaBlaster

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

עמית
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,120 פ"ד
    אתה חושב לעצמך שהינמגות חזקות ומוציא את אלקיד ודרגונייר. אתה אומר להם מה לעשות. דרגונייר מרכיבה את אלקיד על גבה, ואלקיד טוען אגרופי רעם. כל פעם שהם מעל ינמגה, אלקיד קופץ מדרגונייר ופוגע עם אגרוף הרעם בינמגות מאחורה, עושה לכל אחד מהם נזק קשה. *מזל טוב! אלקיד ודרגונייר למדו ביחד גשם אגרופי רעם ואתה קיבלת 300 פ"ד!!!*. לאחר מכן הינמגות משתמשות במתקפות כנף על אלקיד, ורק 3 מהם פוגעות וחלש.
    מצב חיים שלך:
    אלקיד- 7/10 (ינמגה 1-5 פחות)
    דרגונייר- 10/10 (ינמגה 1-5 פחות)
    מה תעשה?

תענה לי בהודעה ששלחתי לך בפרטי
    ---------------------------------

"תמשיכו ככה!" אצעק להם ואז אומר לדרגונייר "דרגונייר אני רוצה שתנסי לחבוט בהם מהאוויר אחרי שאלקיד קופץ ממך. אלקיד תמשיך עם אגרופי הרעם מהאוויר. אני סומך עליכם שתעשו את העבודה." אומר ואחייך אליהם.

7. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    מקומות באיוונט:
    1.צ'רמנדר (charmander1)
    2.נועם (bugiji1)
    3.עמית (טוטודייל)
    4.מתן (skeletron)
    5.amitlv
    6.נדב (דיגלט)
    7.בר (~barmaster~)
    8.pizzablaster

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

amitlv

*במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ"ד
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה מביט בשומר הטבע ואומר לעצמך שהוא שוויצר. אתה אומר להיפאודון ופליפר מה לעשות. היפאודון כועס, ומרעיד את האדמה בעוצמה, גורם נזק קשה לכל ההאונדומים. לאחר מכן, פליפר שולח זרנוקי מים אדירים לעבר כל אחד מההאונדומים, מעלף אותם. אתה זורק על כולם פוקדורים ותופס אותם. פתאום מגיעה נערה צעירה, בסביבות גיל 18, עם שיער חשור ארוך, עיניים ירוקות וכובע. היא אומרת: היי, קוראים לי אמה וולש. אמרו לי שנאי השותפה החדשה שלך בצוות רמפא"ג. אני כבר מתה להתחיל לכסח את כל הפרחחים הטובים האלה!" אתה רואה ניצוץ מרושע בוער בעיניה, ואז נרגע. "בכל מקרה, אני צריכה את ההאונדומים שתפסת. בנוסף אני מבינה שיש לך פליפר. תעלה עליו ותעוף מפה דרומה עד שתגיע ליער חסר בצמרת. זה היעד הבא שלך" היא ואמרת והולכת.
    מה תעשה?

עמית
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,120 פ"ד
    אתה אומר להם כל הכבוד ושימשיכו ככה. הם ממשיכים בגשם אגרופי רעם, ואלקיד שוב פעם עושה נזק קשה לכל הינמגות. לאחר מכן דרגונייר חובטת בכולם עם הזנב שלה ומעלפת אותם. *מזל טוב! דרגונייר למדה חבטה!!!*. אתה זורק על הינמגות פוקדורים ותופס אותם. פתאום בא סוכן, לוקח ממך את הינמגות ומביא לך פתק, פוקדור וחבילה. אתה פותח אותו וקורא:"שלום ריצ'י גולד. ברכות על הצלחתך ביער חסר הצמרת. כמתנה קיבלת צמיד קישור, 3 אבני מגה, סיזור וסיזורייט. כדי לפתח פוקימון מגה, הוא צריך להיות עם התפתחות מגה מיוחדת, בלי התפתחויות או בהתפתחות שלישית. אחר כך אתה לובש את צמיד הקישור, לוחץ על הכפתור ומפתח את הפוקימון מגה. סיזור מתפתח מגה עם הסיזורייט שאותו קיבלת. היעד הבא שלך הוא שדות הדמדומים, הממוקמים דרום-מערבית לפה. הם האי הסגול במפה. תעלה על הקטנוע-רחפת שלך, תרפא את הפוקימונים שלך ואג'נדקס ינחה אותך".
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

8. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    מקומות באיוונט:
    1.צ'רמנדר (charmander1)
    2.נועם (bugiji1)
    3.עמית (טוטודייל)
    4.מתן (skeletron)
    5.amitlv
    6.נדב (דיגלט)
    7.בר (~barmaster~)
    8.pizzablaster

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

amitlv

*במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ"ד
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה מביט בשומר הטבע ואומר לעצמך שהוא שוויצר. אתה אומר להיפאודון ופליפר מה לעשות. היפאודון כועס, ומרעיד את האדמה בעוצמה, גורם נזק קשה לכל ההאונדומים. לאחר מכן, פליפר שולח זרנוקי מים אדירים לעבר כל אחד מההאונדומים, מעלף אותם. אתה זורק על כולם פוקדורים ותופס אותם. פתאום מגיעה נערה צעירה, בסביבות גיל 18, עם שיער חשור ארוך, עיניים ירוקות וכובע. היא אומרת: היי, קוראים לי אמה וולש. אמרו לי שנאי השותפה החדשה שלך בצוות רמפא"ג. אני כבר מתה להתחיל לכסח את כל הפרחחים הטובים האלה!" אתה רואה ניצוץ מרושע בוער בעיניה, ואז נרגע. "בכל מקרה, אני צריכה את ההאונדומים שתפסת. בנוסף אני מבינה שיש לך פליפר. תעלה עליו ותעוף מפה דרומה עד שתגיע ליער חסר בצמרת. זה היעד הבא שלך" היא ואמרת והולכת.
    מה תעשה?

[/color]
    אל תיבהל...
    אני משחק אותה קשוח עם השותפה בכלל האופי של אנדי (קשה לו להתחבר לאחרים והוא ממש לא חברותי הוא אוהב להתבודד... והוא שונא שאומרים לו מה לעשות...)

----------------
    "אני לא צריך שום שותפה!" אגיד כועס "אני הסתדרתי כל החיים יפה מאוד לבד" אגיד לה 'כמובן היה לי עזרה מהמדען המשוגע הזה אבל הוא עזר לי רק בגלל שאבא אמר לו' אחשוב "קחי את המסריחים האלה" אגיד ואזרוק עליה את הכדורים שלכדתי "ואל תפגשי אותי שוב" אגיד בטון מאיים "ואל תגידי לי מה לעשות!" אצעק כועס שאביט בה הולכת "אני יעוף בעזרת פליפר לא בגלל שהיא אמרה לי אלא בגלל שאני רוצה" אגיד בשקט לעצמי "פליפר בוא לפה!" אצווה על הפוקימון "יש לנו אי לעוף אליו" אגיד לו ואחזיר את היפאודון לפוקדור שלו

כמו תמיד. עמיטריד.

9. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    מקומות באיוונט:
    1.צ'רמנדר (charmander1)
    2.נועם (bugiji1)
    3.עמית (טוטודייל)
    4.מתן (skeletron)
    5.amitlv
    6.נדב (דיגלט)
    7.בר (~barmaster~)
    8.pizzablaster

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

עמית
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,120 פ"ד
    אתה אומר להם כל הכבוד ושימשיכו ככה. הם ממשיכים בגשם אגרופי רעם, ואלקיד שוב פעם עושה נזק קשה לכל הינמגות. לאחר מכן דרגונייר חובטת בכולם עם הזנב שלה ומעלפת אותם. *מזל טוב! דרגונייר למדה חבטה!!!*. אתה זורק על הינמגות פוקדורים ותופס אותם. פתאום בא סוכן, לוקח ממך את הינמגות ומביא לך פתק, פוקדור וחבילה. אתה פותח אותו וקורא:"שלום ריצ'י גולד. ברכות על הצלחתך ביער חסר הצמרת. כמתנה קיבלת צמיד קישור, 3 אבני מגה, סיזור וסיזורייט. כדי לפתח פוקימון מגה, הוא צריך להיות עם התפתחות מגה מיוחדת, בלי התפתחויות או בהתפתחות שלישית. אחר כך אתה לובש את צמיד הקישור, לוחץ על הכפתור ומפתח את הפוקימון מגה. סיזור מתפתח מגה עם הסיזורייט שאותו קיבלת. היעד הבא שלך הוא שדות הדמדומים, הממוקמים דרום-מערבית לפה. הם האי הסגול במפה. תעלה על הקטנוע-רחפת שלך, תרפא את הפוקימונים שלך ואג'נדקס ינחה אותך".
    מה תעשה?
    "כל הכבוד חברים אני גאה בכם" אומר לפוקימונים שלח ואחזיר אותם. לאחר שהסוכן ידבר איתי ויביא לי את סיזור ואת אבני המגה אתפעל מסיזור ומהעוצמה שלו. לאחר מכן אעלה על הרחפת - קטנוע ארפא את הפוקימונים שלי ואבקש מהאג'נדקס שיקח אותי לשם ויתן לי מידע על המקום

10. משתמש מנוסה
    שם: צ'רמנדר
    [QUOTE=The Heliolisk;1464293]מקומות באיוונט:
    1.צ'רמנדר (charmander1)
    2.נועם (bugiji1)
    3.עמית (טוטודייל)
    4.מתן (skeletron)
    5.נדב (דיגלט)
    6.בר (~barmaster~)
    7.Amitlv
    8.PizzaBlaster

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

צ'רמנדר
    *למה הריקוד חרבות?
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-6,500 פ''ד
    *מיקום בסיס- גולדנרוד, ג'וטו
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. וולקרונה יוצרת הוריקאן, ומזינה לתוכו לאיטה את האוויר החם של גל החום, ולבסוף משחררת אל הסיזורים, מעלפת את סיזור 1 ועושה נזק קשה מאוד לסיזור 2. אתה זורק פוקדור על סיזור 1 ותופס אותו. לאחר מכן ראלטס תופס את סקורופי, ומשכפל את שניהם עם צוות כפול. לאחר מכן כל הראלטסים זורקים את כל הסקורופים לעבר סיזור 2, מעלפים גם אותו. אתה זורק גם עליו פוקדור ותופס אותו. לאחר מכן נועה מגיעה כשצ'ספין שלה הולך לידה בשמחה. היא אומרת:"היי ג'ייק, תן לי את הפוקדורים שלך" היא אומרת ואתה נותן לה את הגלוונטולות ואת סיזור. "דרך אגב, ג'ייק, כשעברתי בדרך אליך בא אליי סוכן והביא לי סיזור שמחזיק את אבן המגה סיזורייט\ יחד עם צמיד מיוחד שנקרא צמיד קישור. הוא אמר שזה משלוח מאוגוסטין סיקאמור לג'ייק ווטסון. היה פתק מצורף" היא אומרת ומביאה לך פוקדור, כדור אדום-שחור קטן ומכתב. אתה קורא את המכתב. רשום בו:"לכבוד ג'ייק ווטסון היקר. אני הוא אוגוסטין סיקאמור, פרופסור הפוקימון הראשי של מחוז קאלוס וחוקר התפתחויות המגה. ברנדון ביקש ממני למסור לך ערכה בסיסית להתפתחות מגה. את הצמיד הזה שים על היד. כל פעם שתרצה לעשות התפתחות מגה תלחץ על הכפתור שבו ופוקימון שמחזיק אבן מגה ונמצא בחוץ יתפתח התפתחות מגה. בנוסף, אתה מקבל 3 אבני מגה שמפתחות- מגה רגיל כל פוקימון ללא התפתחות מגה מסוימת שהוא בתהפתחות 3 או ללא התפתחויות (כמו דיטו או מטאגרוס). בנוסף, הבאתי לך סיזור וסיזורייט כדי שתוכל להתנסות בהתפתחות המגה. שלך, אוגוסטין סיקאמור". *קיבלת סיזור וסיזורייט!*. אתה מביא לטארה את הפוקימונים והיא אומרת לך:"ברנדון מוסר שהיעד הבא לשך הוא שדות הדמדומים הנמצאים צפון-מערבית לכאן. תיתן לאג'נדקס לכוון אותך" היא אומרת והולכת אל אמצע קרחת היער מחכה לדיאוקסיס.
    מה תעשה? *הקטנוע-רחפת לידך*

הריקוד חרבות למתקפה נגד דיאוקסיס
    ------------------------------------
    אלך אליה שנייה ואומר לה תודה שתודה ממני לסיקמור ואומר לה שתנסה לשלב ריקוד חרבות תוך כדיי קפיצה ושהגלוונטולות ירו עליהם ברק ושהם יסתובבו על הפוקימון שנמצא מולם
    לאחר זאת אגיד לאג'נדקס לכוון אותי לשדות הדימדומים אעלה על הרחפת ,אשים את ארבעת הפוקימונים שלי שם על הרחפת שיתרפאו ,אשים על ידי את הצמיד ונתחיל לנסוע

11. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    איוונט מס' 4: האגדה של ג'יראצ'י!!!!
    *ברוכים הבאים! אני בטוח שאתם מכירים כבר אתך העלילה אבל לכל מקרה...:
    Spoiler ספוילר

*ועכשיו, הסבר: החל מהיום, כל יום אני ייתן לכם אי אחד או יותר להיות בו. בקצה כל אי ברנדון שם משגר לאיים הבאים לפי הסדר ממזרח למערב. בכל תגובה שלי תהיה למעלה המפה של מחוז ג'ונוסה בספוילר, למי שצריך בכך. בכל יום יהיה רק אי אחד לעבור בו, אבל היום יהיו שני איים שחייבים לעבור בהם לפי הסדר הזה:
    1.אי האש
    2.היער חסר הצמרת.
    בתחילת כל תגובה שלי, ליד המפה, יראו את הסדר של כל האיים שנתתי תגובה אליהם עד עכשיו ועכשיו: התגובה
    *אתם בלי השותפים שלכם
    *אתם לא שומרים את הפוקימונים שאתם תופסים
    *אתם יכולים לתפוס קבוצה מעורבת של פוקימונים ממינים שונים
    התחלת האיוונט לכל השחקנים:
    אתם נוחתים באי האש, האי המרובע הגדול שבפינה צפון מזרחית של המחוז. סקיילה והמטוס הקטן שלה נפרדים ממכם לשלום. אתם רואים מסביבכם הרבה מאוד קבוצות של חמישה פוקימונים, שזה בדיוק מספר הפוקימונים שאתם צריכים לתפוס. כל הפוקימונים לא חייבים להיות מזן אחד אבל מומלץ שהם יהיו כך. אתם רואים קבוצות של חמישה מהפוקימונים הבאים:
    *חמישה
    *חמישה
    *חמישה
    *חמישה
    *חמישה
    *חמישה
    מה תעשו?
    תגיד, יש פה מגה התפתחות? אם תוכל לעשות איוונט כזה מתישהו זה יכול להיות ממש מגניב :d אה, וגם הסייטר מושאל? או שהוא יישאר איתי גם אחרי האיוונט? ויש הגבלה של הפוקדורים שלי באיוונט?
    ~~~~~~~~
    'פוקימוני אש...' אני חושב לעצמי, ובמוחי מבזיקות תמונות של ביתי השרוף. "צא סייטר! תשתמש בריקוד חרבות, ואז אקרובטיקה על המונפרנו הימני!" אני אומר בעודי זורק את סייטר אל עבר קבוצת המונפרנואים.

12. משתמש מנוסה
    מקומות באיוונט:
    1.צ'רמנדר (charmander1)
    2.נועם (bugiji1)
    3.עמית (טוטודייל)
    4.מתן (skeletron)
    5.נדב (דיגלט)
    6.בר (~barmaster~)
    7.amitlv
    8.pizzablaster

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,300 פ''ד
    *מיקום בסיס- לומיוס, קאלוס
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה אומר לדאסקאל והונצ'קרוו מה לעשות. דאסקאל יוצר כדור צל, והונצ'קרוו שולח דופק אפל לתוך כדור הצל. דאסקאל שולח את כדור הצל האפל לעבר שני המונפרנואים, גורם לכל אחד מהם נזק בינוני.*מזל טוב! הונצ'קרוו ודאסקאל למדו ביחד כדור צל אפל ואתה קיבלת 300 פ"ד!!! לאחר מכן כל אחד מהמונפרנואים שולח להביור חזק לעבר דאסקאל והונצ'קרוו, פוגע בכל אחד מהם רגיל.
    מצב חיים שלך:
    דאסקאל- 8/10 (מונפרנו 1-2 פחות)
    הונצ'קרוו- 8/10 (מונפרנו 1-2 פחות)
    מה תעשה?

"דאסקאל תפחיד את שניהם עם עמעום, הונצ'קרוו בזמן שאתה קורה שהם לא מרוכזים ומפוחדים תשתמש בקבר אבן!" אגיד להם

13. TBM
    שם: מתן
    מקומות באיוונט:
    1.צ'רמנדר (charmander1)
    2.נועם (bugiji1)
    3.עמית (טוטודייל)
    4.מתן (skeletron)
    5.נדב (דיגלט)
    6.בר (~barmaster~)
    7.amitlv
    8.pizzablaster

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

מתן
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-6,800 פ''ד
    *gps- היער חסר הצמרת, ג'ונוסה
    אתה מוציא את מגמר,מונפרנו,דונפן מיוטו וטיירנטרום ומחפש איתם פוקימונים. פתאום, מזנקת עליכם כנופיה של 3 סיזורים ו2 פינסירים.
    מה תעשה?

[/color]
    "מגמר , תשתמש בכדור אש על סיזור 1."אמרתי , "מונפרנו , תשתמש באגרוף אש ביד ימין ואגרוף מאך ביד שמאל ותתחיל לתקוף את סיזור 2 בלי להפסיק!"אמרתי
    "דונפן,תשתמש בגלגול חופר(שכחת להוסיף לו את זה למתקפות) ולאחר מכן תקפוץ על האדמה ותשבור את האדמה שמתחת לסיזור 3 (רעידת אדמה), לא משנה מה קורה , לאחר מכן אתה משתמש בגלגול חופר."
    "מיוטו , תשתגר מאחורי פינסיר 1 ותגרום לו להתנגש באדמה, לאחר מכן תשתגר מאחוריו שוב ותשתמש בחיתוך פסיכי."
    בריוורי, תשתמש בציפור אמיצה על פינסיר 2, טיירנטרום , תשתמש בלפיתה על פינסיר 2 כך שגם יפגע מהלפיתה וגם מהציפור אמיצה של בריוורי.
    לאחר ששניכם עושים את מה שאמרתי לכם , תשתמשו במהלך שלכם לפיתת כנף."

14. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *כל פוקימון שאין לו אבן מגה מיוחדת קוראים לאבן מגה שלו פשוט אבן מגה.
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,600 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    אתה אומר לגאב שאתה מבין את הראש שלו. אתה מביא לו אבן מגה ולוחץ על צמיד הקישור, גורם לו להתפתח לצורת המגה שאתה מכיר ולהרתיע את הסיזורים. אתה אומר לגאב ולקנדל מה לעשות. קנדל שולח הרבה ערפיחים לאוויר שלפניכן כמו מסך עשן כדי להסתיר את פעולותיכם והולך אחורה כדי לתת לגאב לתקוף. גאב מתאמץ, ובסופו של דבר מצליח לגורם לגופו לשלוח אש לכל כיוון, כאילו הוא מתפוצץ, ולעלף את כל הסיזורים במכה. *מזל טוב! גאב למד חימום יתר!!!*. אתה זורק עליהם פוקדורים ותופס את חמשת הסיזורים. לאחר מכן טארה באה לכיוונך עם ריילי וקטהד מסתובבים לידה ומשחקים אחד לשני בכוחות העל-חושיים. היא אומרת:"טורי, אני ייקח אותם. דרך אגב- קיבלת מסיקאמור חבילה עם סיזור וסיזורייט. תיקח אותה אם אתה רוצה, היא בקטנוע שלך. בכל מקרה, לפי ברנדון, היעד הבא שלך הוא שדות הדמדומים, הנמצאים צפון-מערבית לפה. בהצלחה!" היא אומרת והולכת לחכות לדיאוקסיס בקרחת היער.
    מה תעשה?
    לא עדכנת לי את סיזור בדף הרשומים שלי, אז אניח שלסיזור שלי יש את אותם מתקפות כמו שלסיזורים של השאר יש...

"מצויין,גאב!!! למדת מתקפה חדשה! היא מאוד חזקה, אבל היא גם דורשת הרבה אנרגיה ממך כפי ששמתי לב, לכן ננסה להתשתמש בה רק במצבי חירום." אומר לגאב ואחזיר אותו לפוקדור. "הממ... מעניין למה טארה מחכה לדיאוקסיס שם... בכל אופן, כדאי ללכת לחנות הבסיס בסוף המשימה הזאת, אני צריך להעביר את טיירניטאר ומגמורטר למגה-בול, זה יהפוך את העיניינים לקצת יותר נוחים..." אחשוב לעצמי. "טוב, לאן היא אמרה שאני צריך ללכת? ... או, נזכרתי." אומר ואטעין את האג'נדקס על הקטנוע, ואז אקח את הסיזור והסיזורנייט ואצרף אותם לשאר הפוקימונים שלי בתא הריפוי. "טוב אג'נדקס, חמם את המנועים. אנחנו צריכים להגיע לשדות הדמדומים." אומר ואמשיך את שאר הנסיעה בחשיבה עצמית. לאחר שאגיע לשדות הדמדומים, אוציא את סיזור. "טוב סיזור, נעים מאוד. אני טורי ואני המאמן החדש שלך. אני גם סוכן בצוות אג'נטרה ומטרתנו היא לעצור את צוות ראמפ"ג שרוצים להשתלט על העולם, אז אנחנו נוודא שאתה תהיה פוקימון חזק מאוד. עכשיו,בוא נראה מה המתקפות שאתה מכיר... ראש ברזל, ריקוד חרבות, מספרי איקס ושיסוע... נו, עושה רושם שפרופסור סיקאמור יודע לאמן פוקימונים." אומר מחזיר את האג'נדקס לתיק שלי. "טוב, אתה מוכן סיזור? אנחנו צריכים ללכוד חמישה פוקימונים מהאזור הזה, ולכן אני חושב שכדאי שנפתח מגה אותך, לא? סיקאמור כבר לימד אותך מה זה התפתחות מגה, נכון?" אומר ואמתין לתשובתו. "טוב, אז בוא נזרז את העניינים. סיזור, זמן להתפתחות מגה!" אומר, אזרוק לו את הסיזורנייט ואקווה שלא נמשוך יותר מידי תשומת לב, כדי לשמור את אפקט ההפתעה. "טוב, עכשיו בוא נסקור את האזור."

15. משתמש מתקדם
    [QUOTE=The Heliolisk;1464270]הודעות
    *לפי הצעה של טוטודייל, אני הולך להוסיף בתחילת כל תגובה שלי באיוונט את סדר המקומות לפי התקדמות של השחקנים, מ1 עד 7 (יש שחקן חדש)
    *אתם יכולים לתפוס פוקימונים שמופיעים באיוונט אליכם, אבל הם חייבים להיות בנוסף לחמישה שאתם צריכים לתפוס ולהעביר (זאת אומרת אם בא לכם סיזור ותספתם חמישה סיזור לאיוונט תצטרכו לתפוס שישי בשבילכם)
    *בהצלחה!!!

מקומות באיוונט:
    1.צ'רמנדר (charmander1)
    2.נועם (bugiji1)
    3.עמית (טוטודייל)
    4.מתן (skeletron)
    5.נדב (דיגלט)
    6.בר (~barmaster~)
    7. Amitlv

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

נדב
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,300 פ"ד
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה שמח מתפיסת ההאונדום הראשון ואומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דיגלט מתחפר מתחת לאדמה, יוצא מתחת להאונדום וגורם לו להיפגע בעוצמה רבה ולהתעלף. אתה זורק עליו פוקדור וגם האונדום 1 נתפס. טוקסיקרוק שולחת טבעות אפלות ושחורות לעבר האונדום 3, משאירה לו נזק רגיל. האונדום 3 שולח להביור לעבר טוקסיקרוק, עושה לה נזק רגיל.
    מצב חיים שלך:
    דיגלט- 6/10 (האונדום 1 התעלף)
    טוקסיקרוק- 4/10 (האונדום 3 יותר)
    מה תעשה?

אני שם לב שטוקסיקרוק עוד מעט מתעלף ואני מחליט להוציא את גראולית׳. אני זורק פוכדור וצועק:״גראולית׳ אני בוחר בך!״. גראולית׳ יוצא ואני מתחיל לתת לפוקימונים שלי הוראות לתקוף:״טוקסיקרוק, דופק אפל על אונדום 3, גראולית׳ חבטת גוף על אותו אונדום ודיגלט, נגיחה על אונדום אחר.״

עמוד 51 מתוך 62 ראשוןראשון ... 41495051525361 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •