Pokemon GO
עמוד 53 מתוך 62 ראשוןראשון ... 3435152535455 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 781 עד 795 מתוך 924
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    מקומות באיוונט:
    1.צ'רמנדר (charmander1)
    2.עמית (טוטודייל)
    3.נועם (bugoji1)
    4.מתן (skeletron)
    5.amitlv
    6.נדב (דיגלט)
    7.בר (~barmaster~)
    8.pizzablaster

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    1.אי האש (האונדום, דרמניטאן, פיירואר, צ'רמיליון, טורקוול מונפרנו)
    2.היער חסר הצמרת (סיזור, פינסיר, שדינג'ה, ינמגה, גלוונטולה, ויוילון)
    3.שדות הדמדומים (גנגר, טרוונאנט, גולארק, דאסקנואר, סייבלאי, מיסמאגיוס)
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

amitlv
    *כל עוד אתה עדיין רוצה שתהיה לך שותפה אין לי בעיה.
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ"ד
    *gps-היער חסר הצמרת, ג'ונוסה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לדאסקאל מה לעשות. דאסקאל שולח כדור צל לעבד השדינג'ה ומעלף אותו. הוא עושה אותו דבר עם עוד ארבע שדינג'ות ומעלף גם אותם. אתה זורק על כולם פוקדורים ותופס אותם. אמה וולש שפגשת באי הקודם מגיעה אליך, ובמקום לדבר איתך מביאה לך מכתב: "אנדי, זה אני ,סרוסיק. ביקשתי מאמה להעביר לך את המכתב. הסיבה היחידה שהיא אמרה לך מה לעשות מקודם היה שהיא היתה צריכה ליידע אותך על המצב. תשתדל לשמור את התפרצויות הכעס הללו לאויבים או לחיילי צוות אחרים חוץ מהשותפה שלך שפה בשביל לעזור לך. עכשיו, תביא לה את חמשת הפוקימונים שתפסת ותמריא על פליפר לשדות הדמדומים".
    מה תעשה?

עמית
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,120 פ"ד
    *gps-שדות הדמדומים, ג'ונוסה
    אתה אומר לכל הפוקימונים שלך לעשות אותו דבר. אתה לוקח את בוויזל אליך וסוטר לו כדי שהוא יצא מהבלבול. בוויזל מתאושש, מקפיא את אגרופו וחובט בפרצופך, משאיר לך כווית קור עגולה קטנה על הלחי. *מזל טוב! בוויזל למד אגרוף קרח!!!* לאחר מכן הוא הולך למיסמאגיוס 3 וחובט בה עם אגרוף קרח, גורם לה נזק רגיל. הפוקימונים מצליחים לעלף את מיסמאגיוס 6 ו-2 ולגרום נזק רגיל למיסמגיוס 1+3.
    מצב חיים שלך:
    סיזור- 10/10 (מיסמאגיוס 1 פחות, מיסמאגיוס 2 התעלפה)
    בוויזל- 6/10 (מיסאמגיוס 3 פחות)
    דרגונייר- 10/10 (מיסמאגיוס 1 פחות, מיסמאגיוס 2 התעלפה)
    אלקיד- 8/10 (מיסמאגיוס 6 התעלפה)
    מה תעשה?

מתן
    *אני לא ייתן לך לתפוס גנגר, תגלה אחר כך למה
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-7,400 פ''ד
    *מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
    *gps- היער חסר הצמרת, ג'ונוסה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה עולה על הקטנוע-רחף ומתחיל לעקוב אחר ההוראות של אג'נדקס. אתה נוסע ועוצר ליד אי גדול עם קרקע סגולה בהירה והמון עצים ותוואי אי שכל הזמן מחליף צבעים. אתה מקבל הודעה מאג'נדקס:"התראה! שדות הדמומים הוא מקום מסוכן ביותר. אנא החנה את קטנוע-הרחף מעל הים כדי שפוקימוני הרוח השוכנים באי לא יגנבו לך אותו. בכל חלקי האי חוץ מהמרכז יש צבעים שונים ומתחלפים. אחרי שתדרוך שלוש פעמים באזרו סגול תותקף על ידי כנופיה. אם תצליח להגיע למרכז האי בלי לדרוך באזור סגול יותר משלוש פעמים, תוכל לבחור את היריב שלך".
    מה תעשה?

צ'רמנדר
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    *מיקום בסיס- גולדנרוד, ג'וטו
    אתה מוציא את וולקרונה וסקורופי ואומר לכל הפוקימונים שלך מה לעשות. וולקרונה יוצרת הוריקאן גדול מאוד שלוכד תבוכו את כל הסייבלאים, גורם להם נזק רגיל. לאחר מכן סקורופי גורם לידיו לזהור ושולח טילים זוהרים וקוצנים של סיכות לעבר הסייבלאים בהוריקאן, גורמים להם נזק קשה. לאחר מכן סיזור יוצר חרבות הולוגרמה מסביב לידיו ומשחיז אותם בכל מיני תנועות, מחזק ותם בהרבה. ראלטס עולה בריחוף לאוויר, ושולח שלוש בועות ירוקות לעבר וולקרונה, סקורופי וסיזור שמתאימות כל אחת את עצמה לגודל הפוקימון ומקיפות אותו. לאחר מכן ראלטס פוקח עיניים וזורח. החלק האדום שבראשו מכפיל את עצמו, השיער שלו צומח, הוא מצמיח רגליים ארוכות וחלק גוף דמוי שמלה. *מזל טוב! ראלטס התפתח לקירליה!!! -> *. קירליה גם נעטף בבועה וכולם מוגנים. כל הסייבלאים שולחים דופק אפל עוצמתי לעבר הפוקימונים,הדופק האפל לא פוגע בהם בגלל ההגנה. לאחר מכן סיזור גורם לידיו לזהור ופוגע בכל אחד מהסייבלאים כשהם בצורת X, מעלף את כולם. אתה זורק על כולם פוקדורים ותופס אותם. לאחר מכן מגיעה לכיוונך נועה ולידה כדור גז סגול עם עננת גז סגולה בהירה סביבו. היא אומרת:"היי ג'ייק. זה גסטלי, החבר החדש בצוות שלי. מקווה שתכירו אח"כ. עכשיו, תיתן לי את הפוקימונים. ברנדון מוסר שאתה צריך לתפוסד עוד פוקימון רוח אחד מהאי שיהיה שלך ויוכל להוציא אותך מהאי. אני ממליצה לך לתפוס כמוני פוקימון רוח קטן ולאמן אותו עם הזמן. בהמשך השביל ראיתי דאסקאלים, גסטלים, מיסדריבוסים, גולטים ופאנטאמפים. בהצלחה!"
    מה תעשה?

פוקימונים חדשים:
    Spoiler ספוילר

נדב
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,300 פ"ד
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דיגלט מתחפר באדמה, ויוצא ממנה תוך כדי נגיחה, מעלף את האונדום 4. גראולית' מזנק מלמעלה על האונדום 5, גורם לו נזק רגיל ומשתק אותו. האונדום 5 משותק והוא לא יכול להגיב. אתה זורק פוקדור על האונדום 4 ותופס אותו.
    מצב חיים שלך:
    דיגלט- 6/10 (האונדום 4 התעלף)
    גראולית'- 10/10 (האונדום 5 הרבה פחות)
    מה תעשה?

נועם
    *אם אתה רוצה דאסקנואר אחד לעצמך אתה לא צריך להוציא עוד פוקימון ולהילחם בדאסקנואר נוסף בשבילך?
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,600 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. גאב שולח להביור אש ענקי לעבר דאסקנואר 1, גורם לו נזק רגיל. לאחר מכן הוא עוטף את קצה ידיו באש רותחת, ניגש אל דאסקנואר אחד ומאגרף אותו עם אגרופי האש בעוצמה, גורם לו בסך הכל נזק קשה. סטיל יוצר סביבו מעגל של אבנים חדות ושולח אותם במהירות לעבר דאסקנואר 2, גורם לו נזק בינוני. לאחר מכן הוא שולח אליו טבעות שחורות ואפלות, גורם לו בנוסף נזק קשה. לבסוף הוא זוהר בשחור, ומפיל עליו מהשמים אבנים ענקיות שגורמות לדאסקנואר 2 נזק בינוני ומעלפות אותו. אתה זורק עליו כדור ותופס אותו. פריז שולח קרן קפואה לעבר דאסקנואר 3, גורם לו נזק בינוני ומקפיא אותו. לאחר מכן הוא שולח לכיוונו כדור חשמל ענקי שיוצר הרבה רעש סטטי, גורם לו עוד נזק בינוני. לוקאריו שולח כדור של הילה כחול לעבר דאסקנואר 4 אלב לא משפיע עליו. לאחר מכן הוא רץ אליו ותוקף אותו בכוח עם ידיו ורגליו, פוגע באוויר כי דאסקנואר הוא סוג רוח ומתקפות לחימה לא משפיעות עליו. לבסוף, מון עוטף את טפריו באפלה שחורה ושורט את דאסקנואר בחוזקה, גורם לו נזק קשה. לאחר מכן עיניו של מון זוהרות בכחול, והוא מעיף את דאסקנואר לאוויר ומטיח אותו בעוצמה על האדמה, גורם לו נזק רגיל. דאסקנואר 1 מחשמל את אגרופו ומשתמש באגרוף רעם על גאב, פוגע בו רגיל. דאסקנואר 3 קפוא ולא מצליח להתקיף. דאסקנואר 4 מבעיר את אגרופו ונותן אגרוף אש בוער ללוקאריו, פוגע בו קשה. דאסקנואר 5 מקפיא את אגרופו ותוקף את מון עם אגרוף קרח חזק, גורם לו נזק רגיל.
    מצב חיים שלך:
    גאב- 10/12 (דאסקנואר 1 הרבה פחות)
    סטיל- 12/12 (דאסקנואר 2 התעלף)
    פריז- 16/16 (דאסקנואר 3 הרבה הרבה הרבה פחות וקפוא)
    לוקאריו- 8/12 (דאסקנואר 4 יותר)
    מון- 10/12 (דאסקנואר 5 הרבה הרבה פחות)
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: צ'רמנדר
    [QUOTE=The Heliolisk;1465129]מקומות באיוונט:
    1.צ'רמנדר (charmander1)
    2.עמית (טוטודייל)
    3.נועם (bugoji1)
    4.מתן (skeletron)
    5.amitlv
    6.נדב (דיגלט)
    7.בר (~barmaster~)
    8.pizzablaster

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

צ'רמנדר
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    אתה מוציא את וולקרונה וסקורופי ואומר לכל הפוקימונים שלך מה לעשות. וולקרונה יוצרת הוריקאן גדול מאוד שלוכד תבוכו את כל הסייבלאים, גורם להם נזק רגיל. לאחר מכן סקורופי גורם לידיו לזהור ושולח טילים זוהרים וקוצנים של סיכות לעבר הסייבלאים בהוריקאן, גורמים להם נזק קשה. לאחר מכן סיזור יוצר חרבות הולוגרמה מסביב לידיו ומשחיז אותם בכל מיני תנועות, מחזק ותם בהרבה. ראלטס עולה בריחוף לאוויר, ושולח שלוש בועות ירוקות לעבר וולקרונה, סקורופי וסיזור שמתאימות כל אחת את עצמה לגודל הפוקימון ומקיפות אותו. לאחר מכן ראלטס פוקח עיניים וזורח. החלק האדום שבראשו מכפיל את עצמו, השיער שלו צומח, הוא מצמיח רגליים ארוכות וחלק גוף דמוי שמלה. *מזל טוב! ראלטס התפתח לקירליה!!! -> *. קירליה גם נעטף בבועה וכולם מוגנים. כל הסייבלאים שולחים דופק אפל עוצמתי לעבר הפוקימונים,הדופק האפל לא פוגע בהם בגלל ההגנה. לאחר מכן סיזור גורם לידיו לזהור ופוגע בכל אחד מהסייבלאים כשהם בצורת X, מעלף את כולם. אתה זורק על כולם פוקדורים ותופס אותם. לאחר מכן מגיעה לכיוונך נועה ולידה כדור גז סגול עם עננת גז סגולה בהירה סביבו. היא אומרת:"היי ג'ייק. זה גסטלי, החבר החדש בצוות שלי. מקווה שתכירו אח"כ. עכשיו, תיתן לי את הפוקימונים. ברנדון מוסר שאתה צריך לתפוסד עוד פוקימון רוח אחד מהאי שיהיה שלך ויוכל להוציא אותך מהאי. אני ממליצה לך לתפוס כמוני פוקימון רוח קטן ולאמן אותו עם הזמן. בהמשך השביל ראיתי דאסקאלים, גסטלים, מיסדריבוסים, גולטים ופאנטאמפים. בהצלחה!"
    מה תעשה?

פוקימונים חדשים:
    Spoiler ספוילר

''כל הכבוד קירליה'' ,אומר לו
    ''אשמח לאיזה גסטלי או דסקל ,אלך על גסטלי.'' אומר לפוקימונים שלי ולנועה.
    או קיי סיזור ,בוא נתחיל להתחמם ,אומר ואחזיר את וולקרונה ,קירליה וסקורפי ואז אומר :
    או קיי סיזור ,מגה התפתחות צא! אומר לו ואלחץ על המגה צמיד ואפעיל את אבן הסיזורנייט.
    אחריי שאראה את המ גה התפתחות אתרשם מאוד , אומר למגה -סיזור :
    כל הכבוד ,תתקוף גסטלי אחד במספריי אקס!
    לאחר מכן אחשוב : 'עכשיו ,מה כדאי לי ,גלייד או גרדוויר.......' אערער לעצמי.
    נערך לאחרונה על ידי charmanderthe1, 01-07-2014 בשעה 08:28 AM

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי the heliolisk צפה בהודעה
    *הוספתי פרט קטן להערת השיוך בפתיחה של המ"ת מומלץ לקרוא
    *בהצלחה!!!

מקומות באיוונט:
    1.צ'רמנדר (charmander1) עמית (טוטודייל)
    2.נועם (bugiji1) צ'רמנדר (charmander1)
    3.עמית (טוטודייל) נועם (bugiji1)
    4.מתן (skeletron)
    5.amitlv
    6.נדב (דיגלט)
    7.בר (~barmaster~)
    8.pizzablaster

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,300 פ''ד
    *מיקום בסיס- לומיוס, קאלוס
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דאסקאל מופיע ונעלם בהדרגה, תוך כדי שילוב קולות מפחידים. לאחר מכן הוא מופיע לפני שני המונפרנואים ומפחיד אותם, גורם להם נזק בינוני ולהתחרפן מפחד. לאחר מכן הונצ'קרוו שולח דופק אפל לעבר סלע גדול וגורם לאבנים לצאת ממנו, שולט בהם עם כוחו וקובר את המונפרנואים בתוכם, מעלף אותם. אתה זורק עליהם כדורים ותופס אותם. נשארו לך עוד שני פוקימונים לתפוס.
    מה תעשה?
    "קדימה חברים אנחנו צריכים להזדרז, בואו נלך למצוא עוד פוקימונים לתפיסה" אגיד להם ואתתחיל לרוץ ולחפש

4. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    מקומות באיוונט:
    1.צ'רמנדר (charmander1)
    2.עמית (טוטודייל)
    3.נועם (bugoji1)
    4.מתן (skeletron)
    5.amitlv
    6.נדב (דיגלט)
    7.בר (~barmaster~)
    8.pizzablaster

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

amitlv
    *כל עוד אתה עדיין רוצה שתהיה לך שותפה אין לי בעיה.
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ"ד
    אתה אומר לדאסקאל מה לעשות. דאסקאל שולח כדור צל לעבד השדינג'ה ומעלף אותו. הוא עושה אותו דבר עם עוד ארבע שדינג'ות ומעלף גם אותם. אתה זורק על כולם פוקדורים ותופס אותם. אמה וולש שפגשת באי הקודם מגיעה אליך, ובמקום לדבר איתך מביאה לך מכתב: "אנדי, זה אני ,סרוסיק. ביקשתי מאמה להעביר לך את המכתב. הסיבה היחידה שהיא אמרה לך מה לעשות מקודם היה שהיא היתה צריכה ליידע אותך על המצב. תשתדל לשמור את התפרצויות הכעס הללו לאויבים או לחיילי צוות אחרים חוץ מהשותפה שלך שפה בשביל לעזור לך. עכשיו, תביא לה את חמשת הפוקימונים שתפסת ותמריא על פליפר לשדות הדמדומים".
    מה תעשה?

[/color]
    תזכיר לי רק את התפקיד של סרוסיק חחחחח
    ------------------------------------------------------------------

'הלכה לבכות' אחשוב כועס בזמן שאקרא את המכתב 'ועוד לסרוסיק?! בחיינית' אחשוב ואכניס את המכתב לכיסי "סליחה מלכתי" אגיד בקול הכי ציני שיש לי "איך היה הדרך?" אשאל בציניות "קחי" אגיד ואזרוק לה את הפוקדורים "אשמח אם לא תפריעי לי יותר" אסביר לה ואתיישב על גבו של פליפר "אני עובד לבד. תגידי את זה גם לסרוסיק" אגיד מאט מעוצבן מזה שסרוסיק לוקח יד בזה והוא בצד שלה ולא שלי "תחזור דאסקאל" אגיד ואעוף על גבי פליפר לשדות הדמדומים.

כמו תמיד. עמיטריד.

5. TBM
    שם: מתן
    מקומות באיוונט:
    1.צ'רמנדר (charmander1)
    2.עמית (טוטודייל)
    3.נועם (bugoji1)
    4.מתן (skeletron)
    5.amitlv
    6.נדב (דיגלט)
    7.בר (~barmaster~)
    8.pizzablaster

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

[/color]
    מתן
    *אני לא ייתן לך לתפוס גנגר, תגלה אחר כך למה
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-7,400 פ''ד
    *gps- היער חסר הצמרת, ג'ונוסה
    אוקיי
    -------------------
    אתה עולה על הקטנוע-רחף ומתחיל לעקוב אחר ההוראות של אג'נדקס. אתה נוסע ועוצר ליד אי גדול עם קרקע סגולה בהירה והמון עצים ותוואי אי שכל הזמן מחליף צבעים. אתה מקבל הודעה מאג'נדקס:"התראה! שדות הדמומים הוא מקום מסוכן ביותר. אנא החנה את קטנוע-הרחף מעל הים כדי שפוקימוני הרוח השוכנים באי לא יגנבו לך אותו. בכל חלקי האי חוץ מהמרכז יש צבעים שונים ומתחלפים. אחרי שתדרוך שלוש פעמים באזרו סגול תותקף על ידי כנופיה. אם תצליח להגיע למרכז האי בלי לדרוך באזור סגול יותר משלוש פעמים, תוכל לבחור את היריב שלך".
    מה תעשה?

[/color]
    עשיתי את מה שהאג'נדקס אמר לי , זרקתי את הפוקדור של בריווירי לאוויר והוצאתי את בריוורי.
    כשהפוקדור נפל למטה תפסתי אותו ופקדתי על בריוורי לסמן לי כל פעם שהוא רואה אזור סגול וכל פעם שאני עומד לדרוך על אזור סגול .
    באותו זמן אני אסתכל לאן אני דורך תוך כדי הסתכלות במפה.

6. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *אם אתה רוצה דאסקנואר אחד לעצמך אתה לא צריך להוציא עוד פוקימון ולהילחם בדאסקנואר נוסף בשבילך?
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,600 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. גאב שולח להביור אש ענקי לעבר דאסקנואר 1, גורם לו נזק רגיל. לאחר מכן הוא עוטף את קצה ידיו באש רותחת, ניגש אל דאסקנואר אחד ומאגרף אותו עם אגרופי האש בעוצמה, גורם לו בסך הכל נזק קשה. סטיל יוצר סביבו מעגל של אבנים חדות ושולח אותם במהירות לעבר דאסקנואר 2, גורם לו נזק בינוני. לאחר מכן הוא שולח אליו טבעות שחורות ואפלות, גורם לו בנוסף נזק קשה. לבסוף הוא זוהר בשחור, ומפיל עליו מהשמים אבנים ענקיות שגורמות לדאסקנואר 2 נזק בינוני ומעלפות אותו. אתה זורק עליו כדור ותופס אותו. פריז שולח קרן קפואה לעבר דאסקנואר 3, גורם לו נזק בינוני ומקפיא אותו. לאחר מכן הוא שולח לכיוונו כדור חשמל ענקי שיוצר הרבה רעש סטטי, גורם לו עוד נזק בינוני. לוקאריו שולח כדור של הילה כחול לעבר דאסקנואר 4 אלב לא משפיע עליו. לאחר מכן הוא רץ אליו ותוקף אותו בכוח עם ידיו ורגליו, פוגע באוויר כי דאסקנואר הוא סוג רוח ומתקפות לחימה לא משפיעות עליו. לבסוף, מון עוטף את טפריו באפלה שחורה ושורט את דאסקנואר בחוזקה, גורם לו נזק קשה. לאחר מכן עיניו של מון זוהרות בכחול, והוא מעיף את דאסקנואר לאוויר ומטיח אותו בעוצמה על האדמה, גורם לו נזק רגיל. דאסקנואר 1 מחשמל את אגרופו ומשתמש באגרוף רעם על גאב, פוגע בו רגיל. דאסקנואר 3 קפוא ולא מצליח להתקיף. דאסקנואר 4 מבעיר את אגרופו ונותן אגרוף אש בוער ללוקאריו, פוגע בו קשה. דאסקנואר 5 מקפיא את אגרופו ותוקף את מון עם אגרוף קרח חזק, גורם לו נזק רגיל.
    מצב חיים שלך:
    גאב- 10/12 (דאסקנואר 1 הרבה פחות)
    סטיל- 12/12 (דאסקנואר 2 התעלף)
    פריז- 16/16 (דאסקנואר 3 הרבה הרבה הרבה פחות וקפוא)
    לוקאריו- 8/12 (דאסקנואר 4 יותר)
    מון- 10/12 (דאסקנואר 5 הרבה הרבה פחות)
    מה תעשה?
    אל תדאג, יש לי עוד הרבה קומבואים רצחניים מתחת לשרוול...

"טוב, אנחנו יותר מדי זמן פה. הגיע הזמן לסיים את זה. תשתמשו במכת תותח מחומש ותגמרו אותם!" אבקש מהפוקימונים שלי, ואתפלא מעוצמת המכה, למרות ההיכרות הקודמת שלי איתה. "טוב, זה אמור לעלף אותם. תחזרו!" אומר ואחזיר את כולם לפוקדורים. "טוב, מרחק הפגיעה של המתקפה האחרונה היה ענקי, זה אמור לעלף עוד פוקימונים פה, אולי גם דאסקנואר נוסף אם יש לי מזל. " אומר ואסרוק את המקום אחרי עוד דאסקנואר, בתקווה שיהיה מעולף. לאחר שאמצא, אזרוק עליו פוקדור ואחזור לרחפת, כדי לנוע למקום הבא.

7. משתמש מתקדם
    1.צ'רמנדר (charmander1)
    2.עמית (טוטודייל)
    3.נועם (bugoji1)
    4.מתן (skeletron)
    5.amitlv
    6.נדב (דיגלט)
    7.בר (~barmaster~)
    8.pizzablaster

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

נדב
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,300 פ"ד
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דיגלט מתחפר באדמה, ויוצא ממנה תוך כדי נגיחה, מעלף את האונדום 4. גראולית' מזנק מלמעלה על האונדום 5, גורם לו נזק רגיל ומשתק אותו. האונדום 5 משותק והוא לא יכול להגיב. אתה זורק פוקדור על האונדום 4 ותופס אותו.
    מצב חיים שלך:
    דיגלט- 6/10 (האונדום 4 התעלף)
    גראולית'- 10/10 (האונדום 5 הרבה פחות)
    מה תעשה?

"בואו נסיים את הקרב הזה כבר ונעוף מפה" אמרתי לפוקימונים. "דיגלט תשתמש בחפירה ותצא עם נגיחה, גראולית' חבטת גוף!" אומר להם ואקווה שיסתיים כבר הקרב...

8. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    1.צ'רמנדר (charmander1)
    2.עמית (טוטודייל)
    3.נועם (bugoji1)
    4.מתן (skeletron)
    5.amitlv
    6.נדב (דיגלט)
    7.בר (~barmaster~)
    8.pizzablaster

*מפת מחוז ג'ונוסה:
    Spoiler ספוילר

*סדר איים לעבור בהם:
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

עמית
    [COLOR="Black"]*במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,120 פ"ד
    אתה אומר לכל הפוקימונים שלך לעשות אותו דבר. אתה לוקח את בוויזל אליך וסוטר לו כדי שהוא יצא מהבלבול. בוויזל מתאושש, מקפיא את אגרופו וחובט בפרצופך, משאיר לך כווית קור עגולה קטנה על הלחי. *מזל טוב! בוויזל למד אגרוף קרח!!!* לאחר מכן הוא הולך למיסמאגיוס 3 וחובט בה עם אגרוף קרח, גורם לה נזק רגיל. הפוקימונים מצליחים לעלף את מיסמאגיוס 6 ו-2 ולגרום נזק רגיל למיסמגיוס 1+3.
    מצב חיים שלך:
    סיזור- 10/10 (מיסמאגיוס 1 פחות, מיסמאגיוס 2 התעלפה)
    בוויזל- 6/10 (מיסאמגיוס 3 פחות)
    דרגונייר- 10/10 (מיסמאגיוס 1 פחות, מיסמאגיוס 2 התעלפה)
    אלקיד- 8/10 (מיסמאגיוס 6 התעלפה)
    מה תעשה?

"אני חושב שהגיע הזמן לחסל אותם ולעבור את האי הזה" אומר לפוקימונים שלי " יאללה חברים עכשיו תתפצלו לקבוצות של שניים בוויזל ודרגונייר, אלקיד וסיזור" "בוויזל פעימת מים על מיסמאגיוס 1, דרגונייר זנב דרקון על אותו מיסמאגיוס, אלקיד גם רעם על מיסמאגיוס 3 וסיזור מספרי X על מיסמאגיוס 3." אומר להם בנחישות ובזמן הפעולות שלהם אבדוק איך הם עובדים בתור צוות.

9. היזהרו מחיקויים!
    מקומות באיוונט:
    1.נועם (bugoji1)
    2.עמית (טוטודייל)
    3.צ'רמנדר (charmander1)
    4.מתן (skeletron)
    5.amitlv
    6.נדב (דיגלט)
    7.בר (~barmaster~)
    8.pizzablaster

*מפת מחוז ג'ונוסה:

*סדר איים לעבור בהם:
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

צ'רמנדר
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    אתה אומר לנועה ולפוקימוניך שאתה תלך על גסטלי, מעודד את קירלםיה ומחזיר את קירליה, סקורופי וגרדבואר. אתה לוחץ על צמיד הקישור וזורק לעבר סיזור את הסיזורייט. קרן סגולה נורית מהצמיד אל סיזור, ומעבירה אותו אל מצב המגה שלו שבו על המצח שלו יש לו חצי כוכב ויש לו ידיים גורסות. הוא גורם לידיו לזהור, וחובט בגסטלי כשידיו בצורת X, משאיר לו נזק כמעט אפסי. גסטלי שולח כדור צל שחור, שגורם נזק רגיל למגה- סיזור.
    מצב חיים שלך:
    מגה סיזור- 10/12 (גסטלי פחות)
    מה תעשה?

בר
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,300 פ''ד
    *מיקום בסיס- לומיוס, קאלוס
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה רץ עם הפוקימונים שלך באי ומוצא שני פוקימונים דמויי חזירים עם גבות אש מולך. הם נראים זועמים ומוכנים לקרב.
    מה תעשה?
    פוקימונים חדשים:
    Spoiler ספוילר

amitlv
    *כרגע אתה נמצא כשקאלוס נמצאת בלב ההתרחשות של X ו Y ביחד (צוות פלר מעיר רק את זרניאס כי יבלטאל בידיים של צוות אג'נטרה) אז סרוסיק הוא מין סגן של ליסאנדר
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,000 פ"ד
    אתה אומר לאמה למסור לסרוסיק שאתה עובד לבד ואתה מעוצבן עליו שהוא לא בצד שלך. אתה מחזיר את דסאקאל, עולה על פליפר ועף על גבו לעבר שדות הדמדומים. אתה שומע צפוצוף בתיק ומגלה שזה פוקדקס החייל שלך שפותח על ידי ליסאנדר, הולו-דקס. הוא אומר לך, בקול תקוע של הודעה מוקלטת:"בשדות הדמדומים יש אזורים צבועים בצבעים שונים. אם אתה דורך שלוש פעמים באזור סגול, תותקף על ידי כנופיית פוקימוני רוח. אם תצליח להגיע למרכז האי בלי להיות מותקף, תוכל לבחור לעצמך יריב. תצטרך להשתמש בדאסקאל כדי להימלט אל החוף של האי ומשם לעלות על פליפר הלאה".
    מה תעשה?

מתן
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-7,400 פ''ד
    *gps- שדות הדמדומים, ג'ונוסה
    אתה מוציא את ברווירי ונעזר בו תוך כדי הליכה באי. כל פעם שברווירי רואה אזור סגול הוא מרים אותך על גבו ואתם מרחפים באוויר. בסופו של דבר אתם מגיעים למרכז האי, קרחת אדמה יבשה עם הרבה פוקימוני רוח מסביב: טרוונאנט, גנגר, מיסמאגיוס, סייבלאי, דאסקנואר, גולארק.
    מה תעשה?

נועם
    *סוף סוף! חיכיתי שתשתמש בה כי זה כיף לחשוב על כמה הרס היא עשתה הפעם... חח
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,600 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    אתה צועק לכל האנשים להתרחק ואומר לפוקימונים שלך להשתמש בתותח מחומש. פריז שולח כדור חשמל, לוקאריו שולח כדור הילה כחול ואנרגטי, טיירניטאר שולח טבעות אפלות ומדכאות וגאב שולח להביור לוהט. מון גורם לעיניו לזרוח בכחול, ומאחד את כל האנרגיה ביחד לכדור שלא יתפוצץ. הוא מרים אותו גבוה לאוויר, מזנק לאוויר ודואה לגובה הכדור בעזרת כנפי הפרווה שלו, עוטף את הציפורניים שלו בהילה אפלה ומעיף את הכדור במהירות למטה, גורם לפיצוץ אדיר. לאחר כמה דקות העשן מתפזר, ואתה רואה הרבה מאוד פוקימונים מעולפים, ביניהם כל הדאסקנוארים ועוד אחד. אתה זורק פוקדורים על ששת הדאסקנוארים ותופס אותם, השישי לעצמך. *מזל טוב! תפסת דאסקנואר!!! *. טארה מגיעה כשלידה סקאל שלה, ונפערת מהנזק. היא אומרת:"וואו, טורי, בדיוק כמו שעשית באי האש! לפוקימונים שלך פשוט יש כוח עצום, במיוחד לחמישייה הזאת! בכל מקרה, תביא לי חמישה דאסקנוארים. ברנדון אמר לי למסור לך שהיעד הבא שלך הוא האי הירחי, שהוא בצורת ירח וממוקם צפון- מערבית מפה".
    מה תעשה?

נדב
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,300 פ"ד
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דיגלט מתחפר, ויוצא ת וך כיד נגיחה, פוגע קשה מאוד בהאונדום. גראולית' קופץ עליו מלמעלה, מעלף אותו. אתה זורק על האונדום 5 פוקדור ותופס אותו. במהירות בא סוכן, לוקח את חמשת ההאונדומים ומשאיר לך כרטיס בזק (כמו דיסק-און-קי חד-פעמי). אתה מכניס אותו ללוח המשימות וקורא:"שלום ג'ימי סמית'. כל הכבוד על שהשלמת את משימותיך באי האש. דרומה מפה מחכה לך קטנוע ועליו השם ג'ימי. כשתגיע אליו, תוציא מהתיק שלך את הפוקדקס סוכן החדיש שלך שנקרא אג'נדקס ותשים אותו במקומו על קטנוע-הרחף, משם הוא יכוון אותך אל עבר מטרתך הבאה, היער חסר הצמרת. בנוסף ,תוכל באותו זמן להטעין את בריאות פוקימוניך בתא קטן בחלק התחתון של הקטנוע. בהצלחה".
    מה תעשה?

עמית
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,120 פ"ד
    אתה מחלק את הפוקימונים שלך לשתי קבוצות" דרגונייר ובוויזל וסיזור ואלקיד. אתה אומר לכל אחד מהם מה לעשות. בוויזל שולח כדור מים עגול וכחול אל עבר מיסמאגיוס 1, פוגע בה רגיל. לאחר מכן ,דרגונייר גורמת לזנבה לזהור בכחול וחובטת במיסמאגיוס 1 בעוצמה, מעלפת אותה. אלקיד שולח מכה חשמלית חזקה לעבר מיסמאגיוס 3, פוגע בה רגיל. לאחר מכן סיזור גורם לידיו לזהור ומכה איתם במיסמאגיוס 3 כשהם בצורת X. מיסמאגיוס 3 מעתלפת. אתה זורק על שתיהן פוקדורים ותופס אותן. *מזל טוב! תפסת לעצמך את מיסמאגיוס3!!! *. לאחר מכן שוב פעם מגיע סוכן שלוקח ממך את חמשת המיסמאגיוסים הנותרים, מביא לך דיסק לחבר ללוח המשימות. אתה מחבר וקורא את ההודעה:"אל ריצ'י גולד. ברכות על הצלחת משימתך בשדות הדמדומים. הימלט בעזרת המיסמאגיוס שלך, עלה על קטנוע הרחף ,רפא את פוקימוניך ותיתן לאג'נדקס לנווט אותך לאי הירחי, הנמצא צפון- מערבית לפה".
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

10. TBM
    שם: מתן
    מקומות באיוונט:
    1.נועם (bugoji1)
    2.עמית (טוטודייל)
    3.צ'רמנדר (charmander1)
    4.מתן (skeletron)
    5.amitlv
    6.נדב (דיגלט)
    7.בר (~barmaster~)
    8.pizzablaster

*מפת מחוז ג'ונוסה:

*סדר איים לעבור בהם:
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

מתן
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-7,400 פ''ד
    *gps- שדות הדמדומים, ג'ונוסה
    אתה מוציא את ברווירי ונעזר בו תוך כדי הליכה באי. כל פעם שברווירי רואה אזור סגול הוא מרים אותך על גבו ואתם מרחפים באוויר. בסופו של דבר אתם מגיעים למרכז האי, קרחת אדמה יבשה עם הרבה פוקימוני רוח מסביב: טרוונאנט, גנגר, מיסמאגיוס, סייבלאי, דאסקנואר, גולארק.
    מה תעשה?

[/color]
    חייכתי , "זה לא היה כזה קשה." "מונפרנו , מגמר, טיירנטרום , דונפן, מיוטו , צאו."אמרתי.
    הוצאתי את כולם ונתתי למיוטו את המיוטונייט x.
    "בריוורי,טיירנטרום , מיוטו , תשתמשו בלפיתת כנף על חושית (מתקפה סוג מעופף) על סילבאי 1.
    "מונפרנו , מגמר, דונפן, תשתמשו בחפירת אש על סילבאי 2,3,4,5 ו6(שישה חורים)."
    לאחר מכן , בריוורי תשתמש בכנף אמיצה על סילבאי 1, טיירנטרום תשתמש בנשיכה על סילבאי 2, מיוטו תשתמש בסופת שלגים על סילבאי 3 , מונפרנו תשתמש בלהביור על סילבאי 4, דונפן תשתמש בגלגול חופר (סוג אדמה) על סילבאי 5, מגמר תשתמש במסך עשן על כל הסילבאים כדי למנוע את יכולת הראייה שלהם ולאחר מכן תשתמש בפרץ אש."

11. משתמש מנוסה
    שם: צ'רמנדר
    [QUOTE=The Heliolisk;1465174]מקומות באיוונט:
    1.נועם (bugoji1)
    2.עמית (טוטודייל)
    3.צ'רמנדר (charmander1)
    4.מתן (skeletron)
    5.amitlv
    6.נדב (דיגלט)
    7.בר (~barmaster~)
    8.pizzablaster

*מפת מחוז ג'ונוסה:

*סדר איים לעבור בהם:
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

צ'רמנדר
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    אתה אומר לנועה ולפוקימוניך שאתה תלך על גסטלי, מעודד את קירלםיה ומחזיר את קירליה, סקורופי וגרדבואר. אתה לוחץ על צמיד הקישור וזורק לעבר סיזור את הסיזורייט. קרן סגולה נורית מהצמיד אל סיזור, ומעבירה אותו אל מצב המגה שלו שבו על המצח שלו יש לו חצי כוכב ויש לו ידיים גורסות. הוא גורם לידיו לזהור, וחובט בגסטלי כשידיו בצורת X, משאיר לו נזק כמעט אפסי. גסטלי שולח כדור צל שחור, שגורם נזק רגיל למגה- סיזור.
    מצב חיים שלך:
    מגה סיזור- 10/12 (גסטלי פחות)
    מה תעשה?
    ''או ,נכון ,התקפת חרק חלשה על רוח ורעל.'' ''מגה סיזור , ריקוד חרבות ואז ראש ברזל על גסטלי ,בכל הכוח! תתקוף אותו בראש ברזל עד שהוא יתעלף! מאמין בך!'' ושהוא יתעלף אזרוק עליו פוקדור וארוץ אל היעד הבא שלי.(אם יש את קטנוע הרחף שוב ,אעלה אליו ,אשים את אנג'דקס בפנים ואכוון אותו ליעד הבא שלי
    נערך לאחרונה על ידי charmanderthe1, 01-08-2014 בשעה 07:33 PM

12. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    מקומות באיוונט:
    1.נועם (bugoji1)
    2.עמית (טוטודייל)
    3.צ'רמנדר (charmander1)
    4.מתן (skeletron)
    5.amitlv
    6.נדב (דיגלט)
    7.בר (~barmaster~)
    8.pizzablaster

*מפת מחוז ג'ונוסה:

*סדר איים לעבור בהם:
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

עמית
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,120 פ"ד
    אתה מחלק את הפוקימונים שלך לשתי קבוצות" דרגונייר ובוויזל וסיזור ואלקיד. אתה אומר לכל אחד מהם מה לעשות. בוויזל שולח כדור מים עגול וכחול אל עבר מיסמאגיוס 1, פוגע בה רגיל. לאחר מכן ,דרגונייר גורמת לזנבה לזהור בכחול וחובטת במיסמאגיוס 1 בעוצמה, מעלפת אותה. אלקיד שולח מכה חשמלית חזקה לעבר מיסמאגיוס 3, פוגע בה רגיל. לאחר מכן סיזור גורם לידיו לזהור ומכה איתם במיסמאגיוס 3 כשהם בצורת x. מיסמאגיוס 3 מעתלפת. אתה זורק על שתיהן פוקדורים ותופס אותן. *מזל טוב! תפסת לעצמך את מיסמאגיוס3!!! *. לאחר מכן שוב פעם מגיע סוכן שלוקח ממך את חמשת המיסמאגיוסים הנותרים, מביא לך דיסק לחבר ללוח המשימות. אתה מחבר וקורא את ההודעה:"אל ריצ'י גולד. ברכות על הצלחת משימתך בשדות הדמדומים. הימלט בעזרת המיסמאגיוס שלך, עלה על קטנוע הרחף ,רפא את פוקימוניך ותיתן לאג'נדקס לנווט אותך לאי הירחי, הנמצא צפון- מערבית לפה".
    מה תעשה?
    אוציא את מיסמאגיוס ואומר לה שתיקח אותי לקטנוע הרחף. לאחר שהיא תוריד אותי על הקטנוע אחזיר אותה ואז אחשוב לעצמי שאם אני כבר כל כך מתקדם מבחינת האיים אז אולי העתיד שלי יהיה ורוד בתור סוכן בצוות אג'נטרה. לאחר שאחשוב לעצמי אתעשת אשים את הפוקדורים של הפוקימונים על המד המרפא ואתן לאג'נדקס לנווט אותי לאי הירחי.

13. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *סוף סוף! חיכיתי שתשתמש בה כי זה כיף לחשוב על כמה הרס היא עשתה הפעם... חח
    *במהלך איוונט
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,600 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    אתה צועק לכל האנשים להתרחק ואומר לפוקימונים שלך להשתמש בתותח מחומש. פריז שולח כדור חשמל, לוקאריו שולח כדור הילה כחול ואנרגטי, טיירניטאר שולח טבעות אפלות ומדכאות וגאב שולח להביור לוהט. מון גורם לעיניו לזרוח בכחול, ומאחד את כל האנרגיה ביחד לכדור שלא יתפוצץ. הוא מרים אותו גבוה לאוויר, מזנק לאוויר ודואה לגובה הכדור בעזרת כנפי הפרווה שלו, עוטף את הציפורניים שלו בהילה אפלה ומעיף את הכדור במהירות למטה, גורם לפיצוץ אדיר. לאחר כמה דקות העשן מתפזר, ואתה רואה הרבה מאוד פוקימונים מעולפים, ביניהם כל הדאסקנוארים ועוד אחד. אתה זורק פוקדורים על ששת הדאסקנוארים ותופס אותם, השישי לעצמך. *מזל טוב! תפסת דאסקנואר!!! *. טארה מגיעה כשלידה סקאל שלה, ונפערת מהנזק. היא אומרת:"וואו, טורי, בדיוק כמו שעשית באי האש! לפוקימונים שלך פשוט יש כוח עצום, במיוחד לחמישייה הזאת! בכל מקרה, תביא לי חמישה דאסקנוארים. ברנדון אמר לי למסור לך שהיעד הבא שלך הוא האי הירחי, שהוא בצורת ירח וממוקם צפון- מערבית מפה".
    מה תעשה?
    חחחחחחח

"יש, תפסתי דאסקנואר!" אומר ובשמחה ואמסור את הפוקדורים עם הדאסקנוארים לטארה. "אל תדאגי, טארה. אני בטוח שמתישהו גם סקאל יתפתח לדסאקנואר ואז נוכל לעשות קרב ביניהם." אומר ואז אתפעל למראה הנזק שהפוקימונים שלי גרמו. "כן, זה באמת נזק רציני," אומר לטארה. "אני מקווה שזה יעזור לעכב את דיאוקסיס איכשהו." אסיים ואעלה לרחפת בעודי נפרד מטארה. "טוב, עכשיו ליעד הבא. אג'נדקס," אומר בעת שארפא את הפוקימונים שלי, ביניהם דאסקנואר החדש. "כוון מסלול חדש. היעד- האי הירחי. " אומר בעודי מקשיב להוראות האג'נדקס ואחשוב על מגוון הפוקימונים המחכים לי.

14. משתמש מתקדם
    [QUOTE=The Heliolisk;1465174]מקומות באיוונט:
    1.נועם (bugoji1)
    2.עמית (טוטודייל)
    3.צ'רמנדר (charmander1)
    4.מתן (skeletron)
    5.amitlv
    6.נדב (דיגלט)
    7.בר (~barmaster~)
    8.pizzablaster

*מפת מחוז ג'ונוסה:

*סדר איים לעבור בהם:
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

נדב
    *במהלך איוונט
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,300 פ"ד
    *gps-אי האש, ג'ונוסה
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דיגלט מתחפר, ויוצא ת וך כיד נגיחה, פוגע קשה מאוד בהאונדום. גראולית' קופץ עליו מלמעלה, מעלף אותו. אתה זורק על האונדום 5 פוקדור ותופס אותו. במהירות בא סוכן, לוקח את חמשת ההאונדומים ומשאיר לך כרטיס בזק (כמו דיסק-און-קי חד-פעמי). אתה מכניס אותו ללוח המשימות וקורא:"שלום ג'ימי סמית'. כל הכבוד על שהשלמת את משימותיך באי האש. דרומה מפה מחכה לך קטנוע ועליו השם ג'ימי. כשתגיע אליו, תוציא מהתיק שלך את הפוקדקס סוכן החדיש שלך שנקרא אג'נדקס ותשים אותו במקומו על קטנוע-הרחף, משם הוא יכוון אותך אל עבר מטרתך הבאה, היער חסר הצמרת. בנוסף ,תוכל באותו זמן להטעין את בריאות פוקימוניך בתא קטן בחלק התחתון של הקטנוע. בהצלחה".
    מה תעשה?

[/QUOTE/]

"סופסוף סיימתי עם האי הזה" חשבתי לעצמי ועליתי על הקטנוע. הדבר הראשון שעשיתי היה לשים את הפוקימונים שלי בתא המרפא ולאחר מכן יצאתי לדרך אל היער חסר הצמרת. כשאנחת אחפש קבוצה של גלוונטולות ואתקוף אותן. "דיגלט, גראולית' וטוקסיקרוק, צאו! דיגלט תשתמש בחפירה על גלוונטולה 1, גראולית' גחלת על גלוונטולה 2 וטוקסיקרוק עוקץ רעל על גלוונטולה 3!"

15. היזהרו מחיקויים!
    *המ"ת חזר! אם תבדקו את דפי הרשומים שלכם, תמצאו את הפרסים שלכם ע"פ המיקום בשלב שבו נפסק האיוונט.
    המיקומים:
    1. נועם bugoji1
    2. עמית totodile
    3. צ'רמנדר charmander1
    4. מתן Animal Hunter
    5. Amitlv
    6. נדב diglett
    7. בר ~BarMaster~
    8. PizzaBlaster
    כל אחד מכם זכה בפוקימון בהתפתחות מגה, הפוקימון שביקשתם, הפוקימון שהייתם צריכים לקבל לפי המיקום ובוסט התפתחות, שעליו מפורט בדף הפתיחה

*מידע מפורט על מיקומים בקאלוס יתווסף בקרוב
    *בהצלחה!!!

צ'רמנדר
    *כל הפוקימונים שלך מהאיוונט איתך מעכשיו
    *במהלך משימה
    *שעה-בוקר מאוחר
    *כסף-5,300 פ''ד
    *gps-דרך 2, קנטו
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. וולקרונה שולחת הוריקאן ענקי אל שולחן האוכל של החיילים ואחד החיילים צועק לאיש עם השיער הכחול:"פרוטון, תיזהר!". האיש שמסתבר ששמו פרוטון נבהל ורץ הרחק משם. לאחר מכן וולקרונה שולחת הוריקאן משולב עם גל חום לעבר פינסיר, מעלפת אותו. ראלטס משתמש בצוות כפול ואז בהרבה קרני בלבול קטנות על ראלטס, מעלף גם אותו. סקורופי מזנק ונושך את וובאט, מעלף גם אותו. נועה אומרת:"פנקין, קרן על חושית על קופינג! צ'ספין, גלגול על זובאט! קלוויצר, קרן בועות על אקנס! גסטלי, צא!" היא אומרת. גסטלי יוצא מהפוקדור, מנפנף בלשונו. פנקין שולחת קרן וורודה לעבר קופינג, מעלפת אותו. צ'ספין מתגלגל לכדור ומזנק על זובאט, מעלף אותו. קלוויצר שולח מהצבת שלו קרן בועות מהירה מאוד שמעלפת גם את אקנס. גסטלי מסתובב באוויר ומחייך. החיילים הולכים פנימה ופרוטון מגיע מעוצבן, עם עוד שני חיילים. הוא אומר:כעת, אתם תרגישו את נחת זרועי! וויזינג, קרובאט, סלווברו, צאו!" החיילים אומרים:"היפנו, דראוזי ,מגנמייט, מגנטון, פיילוסווין, ברבאראקל, נידורינה, צאו!". מהפוקדורים יוצאים: כדור גז ענקי, עטלף ענקי, היפופוטם וורוד עם סרטן נזיר על הזנב, יצור צהוב עם צווארון לבן ומטוטלת, יצור צהוב עם חדק, מגנט קטן, שלושה מגנטים קטנים, חזיר בר חום גדול, איש שעשוי מאלמוגים קוצניים ועכברוש תכול ענקי. פתאום יוצא מהאדמה איש על נחש אבן, כשלידו אבן גדולה בעלת ארבע ידיים ויצור מאובן חום עם להבים לבנים. הוא אומר:"היי, אני ברוק, מנהיג המכון של פיוטר. אוניקס לשי הרגיש שיש קרב, אז באתי לעזור לכם. (אתה יכול להוציא את עכשיו את מגה סיזור, הליופטייל שיכול להתפתח כשתרצה וצ'רמנדר)
    מה תעשה?

מתן
    *1 ימים מאז המשימה הקודמת. עוד 2 ימים למשימה חדשה
    *שעה-בוקר
    *כסף-6,800 פ''ד
    *gps- קסטליה, יונובה. בפארק.
    אתה עולה לתצפית ומסתכל אל כל הפארק. אתה רואה במרחק כמה נקודות חומות קטנות מסתובבות. אתה מוציא את ברווירי ומסמן ללין איפה האיווים. היא הולכת אחריך, היא עולה על באלון ואתה על ברווירי, ותוך כמה דקות אתם מגיעים לאזור של האיווים. הם מתרוצצים ומשחקים שם בנחמדות. אתה הולך על איווי אחד ולין הולכת על אחר. היא נלחמת עם באלון ואתה עם ברווירי. אתה אומר לברווירי להשתמש בשיסוע על איווי. ברווירי משסע את טפריו באיווי, פוגע בו בינוני לאחר מכן, איווי מתעצבן ושולח קלפי משחק חדים לעבר ברווירי, שפוגעים בו קל.
    מצב חיים שלך:
    ברווירי-8/10 (איווי אותו דבר)
    מה תעשה?

עמית
    *שעה-???
    *כסף-5,300 פ"ד
    *gps-???
    אתה מציע לאלקיד ובוויזל שתחסלו אותו ביחד, ואומר להם להשתמש בפעימת מים חשמלית. יכול להיות שאתה רואה פחד בעיניו של ברנדון? בוויזל שולח לעבר סוואבלו פעימת מים גדולה, בעוד אלקיד יורה אליה הלם רעם ומחשמל אותה, גורם לכדור מים מחושמל לפגוע בסוואבלו ולעלפו. ברנדון אומר:"סוואבלו, תחזור. ריצ'י, הגישה שלך לקרבות מאוד מאיימת, פשוט מושלם לסוכן שרוב הקרבות שלו יהיו מול נבלים מרושעים שמתנהגים כך ויותר גרוע. כל הכבוד! עכשיו, הגיע הזמן לשלב השני. אני אתן לך פוקימון נוסף. כל אחד מאיתנו ישתמש בעוד פוקימון נוסף אחד. אם אנצח, יימחק זיכרונך מהיום ואתה תחזור לחייך הרגילים. אם אפסיד, אתה תתקבל לצוות ותקבל כל מה שאתה זקוק לו. תוציא את הפוקימון שלך ווימסיקוט, צא!" הוא אומר ומהפוקדור יוצא יצור צמר גפן לבן עם פרצוף חום וירוק. ברנדון אומר:"ווימסיקוט הוא הדוגמה המצוינת בשבילי כדי להדגים יריב קשה. הוא מסוג פיה, שחסין נגד סוג דרקון ומנצח גם סוגי אופל ולחימה, וגם מסוג עשב, שהוא הסוג האהוב עליי ומתקפות מים לא משפיעות עליו כל כך. תנסה לנצח אותו. אני יודע שהאתגר קשה מאוד. אם תצליח, אתה תתקבל. בהצלחה" הוא אומר וזורק אליך את הפוקדור.
    מה תעשה?

שחר
    *במהלך משימה
    *שעה-בוקר
    *כסף-7,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-וורמיליון, קנטו
    *gps-ווילסטון, סינו: במחסן של צוות אקווה-רמפא''ג.
    אתה אומר ללאקסריי להשתמש ביהירות ואז להתקיף. לאקסריי מהלך מול קרובאט וקרוודאנט, משתחצן מולם עד שהם מתבלבלים מרוב כעס. לאחר מכן הוא פורק על שניהם אנרגיה חשמלית ופוגע בהם קשה. לאחר מכן, מאט אומר:"קרוודאנט תשתמש בדופק אפל! קרובאט,תשתמש בשיסוע אווירי!". קרוודאנט שולח מצבתותיו טבעות אפלות שפוגעות בלאקסריי ארגיל. לאחר מכן קרובאט מזנק גבוה מאוד לאוויר,גורם לכנפיו לזרוח בכחול וצונח בחזרה אל לאקסריי, פוגע בו רגיל.
    מצב חיים שלך:
    לאקסריי- 6/10 (קרוודאנט וקרובאט אותו דבר)
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

עמוד 53 מתוך 62 ראשוןראשון ... 3435152535455 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •