Pokemon GO
עמוד 54 מתוך 62 ראשוןראשון ... 4445253545556 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 796 עד 810 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    [QUOTE=TheHeliolisk;1468249]הודעות
    *המ"ת חזר! אם תבדקו את דפי הרשומים שלכם, תמצאו את הפרסים שלכם ע"פ המיקום בשלב שבו נפסק האיוונט.
    המיקומים:
    1. נועם bugoji1
    2. עמית totodile
    3. צ'רמנדר charmander1
    4. מתן Animal Hunter
    5. Amitlv
    6. נדב diglett
    7. בר ~BarMaster~
    8. PizzaBlaster
    כל אחד מכם זכה בפוקימון בהתפתחות מגה, הפוקימון שביקשתם, הפוקימון שהייתם צריכים לקבל לפי המיקום ובוסט התפתחות, שעליו מפורט בדף הפתיחה

*מידע מפורט על מיקומים בקאלוס יתווסף בקרוב
    *בהצלחה!!!

עמית
    *שעה-???
    *כסף-5,300 פ"ד
    *gps-???
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מציע לאלקיד ובוויזל שתחסלו אותו ביחד, ואומר להם להשתמש בפעימת מים חשמלית. יכול להיות שאתה רואה פחד בעיניו של ברנדון? בוויזל שולח לעבר סוואבלו פעימת מים גדולה, בעוד אלקיד יורה אליה הלם רעם ומחשמל אותה, גורם לכדור מים מחושמל לפגוע בסוואבלו ולעלפו. ברנדון אומר:"סוואבלו, תחזור. ריצ'י, הגישה שלך לקרבות מאוד מאיימת, פשוט מושלם לסוכן שרוב הקרבות שלו יהיו מול נבלים מרושעים שמתנהגים כך ויותר גרוע. כל הכבוד! עכשיו, הגיע הזמן לשלב השני. אני אתן לך פוקימון נוסף. כל אחד מאיתנו ישתמש בעוד פוקימון נוסף אחד. אם אנצח, יימחק זיכרונך מהיום ואתה תחזור לחייך הרגילים. אם אפסיד, אתה תתקבל לצוות ותקבל כל מה שאתה זקוק לו. תוציא את הפוקימון שלך ווימסיקוט, צא!" הוא אומר ומהפוקדור יוצא יצור צמר גפן לבן עם פרצוף חום וירוק. ברנדון אומר:"ווימסיקוט הוא הדוגמה המצוינת בשבילי כדי להדגים יריב קשה. הוא מסוג פיה, שחסין נגד סוג דרקון ומנצח גם סוגי אופל ולחימה, וגם מסוג עשב, שהוא הסוג האהוב עליי ומתקפות מים לא משפיעות עליו כל כך. תנסה לנצח אותו. אני יודע שהאתגר קשה מאוד. אם תצליח, אתה תתקבל. בהצלחה" הוא אומר וזורק אליך את הפוקדור.
    מה תעשה?

"צא פוקדור" אצעק. לאחר שאראה שזו דרגונייר אחשוב בביאוס על כך שהיא חלשה מאוד נגד וויסמיקוט אך אז אחייך ואומר "מה שלא בא בכוח, בא במוח". "דרגונייר נסי להשתמש בזה שאת יכולה לעוף ותנסי לחבוט על וויסמיקוט מלמעלה. לאחר מכן כל תסובבי את הזנב 360 מעלות כדי להדוף התקפות הבאות אלייך. אני מאמין בך" אומר לה בביטחון ואחייך אלייה.

2. משתמש מנוסה
    סליחה על הדאבל.
    נערך לאחרונה על ידי totodile, 04-26-2014 בשעה 07:45 PM

3. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    מתן
    *1 ימים מאז המשימה הקודמת. עוד 2 ימים למשימה חדשה
    *שעה-בוקר
    *כסף-6,800 פ''ד
    *מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
    *gps- קסטליה, יונובה. בפארק.
    אתה עולה לתצפית ומסתכל אל כל הפארק. אתה רואה במרחק כמה נקודות חומות קטנות מסתובבות. אתה מוציא את ברווירי ומסמן ללין איפה האיווים. היא הולכת אחריך, היא עולה על באלון ואתה על ברווירי, ותוך כמה דקות אתם מגיעים לאזור של האיווים. הם מתרוצצים ומשחקים שם בנחמדות. אתה הולך על איווי אחד ולין הולכת על אחר. היא נלחמת עם באלון ואתה עם ברווירי. אתה אומר לברווירי להשתמש בשיסוע על איווי. ברווירי משסע את טפריו באיווי, פוגע בו בינוני לאחר מכן, איווי מתעצבן ושולח קלפי משחק חדים לעבר ברווירי, שפוגעים בו קל.
    מצב חיים שלך:
    ברווירי-8/10 (איווי אותו דבר)
    מה תעשה?

מה תעשה?

"בריוורי, תשתמש בכנף אמיצה." אמרתי לבריוורי, "לאחר מכן תשתמש בשיסוע."

4. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    *עד סוף השבוע הולך לעלות לאזור של המפות פירוט על כל המקומות בקאלוס!!! ברגע שאני אעלה אותו, אתם תוכלו להשתגר באופן חופשי לקאלוס לכל אזור שתרצו ולאט לאט גם יתחילו להופיע לכם משימות במחוז קאלוס
    *עקב השחרור של קאלוס, אתם צריכים להתמודד עם צוות רשע נוסף שעובד בקאלוס, וכרגע לא ברור אם יש לו כל קשר לצוות רמפא"ג או שהוא עובד בעד עצמו. ברגע שתתחילו להיות במשימות בקאלוס אתם תגלו עליו פרטים נוספים
    *עכשיו, כשהמ"ת חזר, אני משנה משהו אחד: הקרבות ימשיכו באותה שיטה, אבל סגנון הלחימה יהיה יותר משוחרר, כשמתקפות יכולות להשתלב במתקפות והתחמקות אפשרית. זה יכריח אתכם להיות יותר יצירתיים כדי לנצח קרבות
    בהצלחה!!!

עמית
    *שעה-???
    *כסף-5,300 פ"ד
    *gps-???
    אתה מתבאס מהעובדה שהפוקימונית שיצאה היא דרגונייר עקב אי ההתאמה בסוגים, אבל מאמין בה. אתה אומר לדרגונייר מה לעשות. היא מרחפת-עפה אל מעל ווימסיקוט, ובאה לחבוט בו עם זנבה. ברנדון צועק:"ווימסיקוט, רוח גבית!" ווימסיקוט גורם לרוח גדולה לבוא מאחורי גבו ולהרים אותו לאוויר, גורם לו להתחמק מהמתקפה של דרגונייר ועושה אותו זריז יותר. ברנדון מסביר:"המתקפה רוח גבית יוצרת פרץ רוח מאחורי הפוקימון שמשפרת את מהירותו. כמו שאתה יכול לראות, רוב גופו של ווימסיקוט מורכב מסוג פרוותי של צמר, ולכן הוא עף ברוח הגבית בקלילות. זאת דוגמה ליתרון של אסטרטגיה של להמתין לרגע המתאים ואז להשתמש במתקפת נגד כדי לבלום או להתחמק מהמכה, שזו יכולת מאוד שחשוב מאוד שיהיה לך במסע שלך כסוכן". ברנדון ממשיך:"ווימסיקוט, זוהר מסנוור!" ווימסיקוט מקיף את גופו בטבעת שקופה, גורם להבזק לבן- וורוד חזק מאוד לפרוץ מגופו. אתה וברנדון לא רואים את שני הפוקימונים עקב ההבזק, אך אתה שומע את זעקתו של ווימסיקוט, ופתאום כל ההבזק המסמא הוורוד נשאב אל תוך טורנדו מחומר הנראה כבד יותר אוויר, כמו אדי מים, וההבזק מערבב בטורנדו. אתה שם לב שבסיס הטורנדו הוא בזנב של דרגונייר. דרגונייר משחררת את הטורנדו עם ההבזק, גורמת לו לפגוע בווימסיקוט ולגרום לו נזק רגיל. ברנדון משבח אותך:"אתה והדרגונייר שלך בדיוק הדגמתם את מה שהסברתי לך. דרגונייר חיכתה לרגע המתאים שההבזק התקרב אליה מספיק, ואז יצרה טוויסטר שבלע ההבזק והחזיר אותו חזרה לווימסיקוט". *מזל טוב! דרגונייר למדה טוויסטר!!!*
    מצב חיים שלך:
    דרגונייר: 10/10 (ווימסיקוט פחות)
    מה תעשה?

מתן
    *רק לידיעתך אתה הולך לתפוס עכשיו איווי שני כי קיבלת אחד זוהר מהאיוונט. יש לך מזל...
    *שעה-בוקר
    *כסף-6,800 פ''ד
    ברווירי גורם לכנפיו לזרוח ועולה לשמים, מוקף באש רדומה וכנפיו זוהרות, ואז דואה במהירות כלפי מטה לעבר האיווי, מתנגש בו וגורם לו נזק קשה. לאחר מכן הוא משסע אותו וגורם לו נזק רגיל. איווי משתמש בהצלפה (flail). הוא ועד לאט על הרצפה ואז קופץ לאוויר, מתקיל עצמו בברווירי וגורם לו נזק קשה עקב הבריאות הנמוכה שלו.
    מצב חיים שלך:
    ברווירי- 5/10 (איווי הרבה פחות)
    מה תעשה

amitlv
    *תגיב להתחלה של האנטגוניסטים

pizzablaster
    *תבחר צבע לתגובות שלי אליך ותגיב להתחלה של האנטגוניסטים

נדב
    *שעה-???
    *כסף-5,300 פ"ד
    *gps-???
    לוקח לך כמה שניות לעכל שזה הקרב הראשון שלך, אבל אז אתה מוציא את גראולית' ודיגלט. ברנדון אומר:"מילטאנק, פאווניארד, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים פרת חלב גדולה ושמנה ויצור קטן עם להבים בבטנו. ברנדון אומר:"מילטאנק, גלגול על גראולית'! פאווניארד, שיסוע על דיגלט!". מילטאנק מתכדררת ומתגלגלת במהירות לעבר גראולית', פוגעת בו בינוני. לאחר מכן, פאוונניארד הולך לדיגלט ומשסע אותו מכל כיוון עם הלהבים שלו, פוגע בו בינוני גם.
    מצב חיים שלך:
    גראולית'- 7/10 (מילטאנק יותר)
    דיגלט- 7/10 (פאווניארד יותר)
    מה תעשה?

נועם
    *1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה.
    *שעה-בוקר
    * כסף-6,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו
    אתה אומר בוקר טוב לטארה ומחזיר את טוגפי לפוקדור שלו. אתה מציע לה את הרעיון של האימון והיא אומרת:"אני מסכימה, בתנאי אחד. דאסקאל וויבור כבר נראים לי די מאומנים, אז עכשיו אתה תכין לעצמך ארוחת בוקר או משהו דומה ואני יצא לתפיסת פוקימון מהירה, ואז נעשה קרה אימון: יאנמה,טוגפי וויבור שלך נגד ריילי, לבארזר והפוקימון החדש. בי!" היא אומרת ומשתגרת מיד. אתה בינתיים אוכל כריך ומכין גם לטארה אחד. לאחר כחמש דקות היא חוזרת עם פוקדור אדום ביד. היא אוכלת את הכריך שהשאלת לה, תוך כדי אמירת "תודה טורי" ואז אומרת לך:"אני מוכנה. אתה רוצה לרדת לקומה 30-? זו הקומה של האימונים בבסיס פיוטר".
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

5. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *שעה-בוקר
    * כסף-6,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו
    אתה אומר בוקר טוב לטארה ומחזיר את טוגפי לפוקדור שלו. אתה מציע לה את הרעיון של האימון והיא אומרת:"אני מסכימה, בתנאי אחד. דאסקאל וויבור כבר נראים לי די מאומנים, אז עכשיו אתה תכין לעצמך ארוחת בוקר או משהו דומה ואני יצא לתפיסת פוקימון מהירה, ואז נעשה קרה אימון: יאנמה,טוגפי וויבור שלך נגד ריילי, לבארזר והפוקימון החדש. בי!" היא אומרת ומשתגרת מיד. אתה בינתיים אוכל כריך ומכין גם לטארה אחד. לאחר כחמש דקות היא חוזרת עם פוקדור אדום ביד. היא אוכלת את הכריך שהשאלת לה, תוך כדי אמירת "תודה טורי" ואז אומרת לך:"אני מוכנה. אתה רוצה לרדת לקומה 30-? זו הקומה של האימונים בבסיס פיוטר".
    מה תעשה?
    "נשמע מצויין!" אומר וארד איתה במעלית. "קומה -30? המקום הזה גדול יותר ממה שחשבתי..." אחשוב לעצמי בזמן שהמעלית מגיעה ליעדה. "טוב הגענו! אבל ,אם לא אכפת לך כמובן, הייתי מעדיף לעשות שינוי קטן. קיבלתי מהסוכנות טרטוויג והראקרוס חדשים לפני כמה ימים, והייתי רוצה לבדוק אותם יחד עם טוגפי. זה בסדר מבחינתך? " אומר ואוציא את הפוקדורים. " הראקרוס, טרטוויג וטוגפי, צאו!" אומר ואזרוק את הפוקדורים לעבר פוקימוניה של טארה. " הראקרוס, תקוף במתקפת קרן ואז בקרן מגה את לבאראזר! טרטוויג, תקוף בסופת עלים ולהביור את ריילי וטוגפי רוח פיה ואז חבטה על הפוקימון החדש. צאו!"

6. היזהרו מחיקויים!
    נועם
    *שעה-בוקר
    * כסף-6,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו
    אתם יורדים במעלית לקומה -30 מהקומה של החדר שלכם, -14. אתם מגיעים לקומת האימונים, ורואים שלוש דלתות:"חדרי אימונים פרטיים, אימנוני מתקפות ואימוני סוכנים". אתם הולכים לחדרי אימונים פרטיים ומגיעים למעלית שבה יש כפתורים באנגלית:"single, double, triple, rotation". טארה לוחצת על triple ואתם יורדים שלוש קומות למטה, ואז מהמעלית יוצא כרטיס מגנטי. אתה לוקח אותו איתך. אתם יוצאים מהמעלית ורואים שלט:"ברוכים הבאים לחדרי קרבות הטריפל של בסיס פיוטר. העבירו את הכרטיס המגנטי במכונה הקרובה ותקבלו שבב כניסה ממוספר לאחד מחדרי האימונים בקומה. תודה". אתה מכניס את הכרטיס המגנטי למכונה ובתמורה יוצא החוצה שבב קטן ועליו המספר 5. אתם הולכים לאורך המסדרון עד שאתם מגיעים לחדר מספר 5. אתה מכניס את השבב והדלת בולעת אותו, פותחת את הדלת. האורות נדלקים מיד ואתם רואים זירה מלבנית גדולה מהרגיל ועמדת שיפוט מסומנת לידה. ליד עמדת השיפוט אתם רואים שלט שעליו כתוב:"לקבלת שופט נא לומר 1" טארה אומרת:"אחד" ונדלק אור על דלת בפינת החדר, ממנה יוצא כעבור חצי דקה סוכן עם תג שעליו מצויר פוקדור עם משרוקית, תג של ליגת השופטים הרשמית של עולם הפוקימון. ליד הזירה מהצד השני יש יציע קטן. טארה מוציאה החוצה את תשעת פוקימוניה, וכולם הולכים לשבת ביציעים חוץ מלבארזר, ריילי ושועל אדום קטן. טארה אומרת:"זה הפוקימון החדש שתפסתי, וולפיקס!" אתה גם מוציא את כל שש עשרה פוקימוניך וכולם חוץ מהראקרוס, טרטווג הזוהר וטוגפי הולכים לשבת ביציע, לצפות בכם. השופט אומר:" הקרב יהיה קרב טריפל! כל צד ישתמש בשלושה פוקימונים בו זמנית, והצד האחרון שישאר בו פוקימון חי מנצח! התחילו את הקרב!" אתה אומר לפוקימוניך מה לעשות וטארה אומרת:"ריילי, צוות כפול!לבארזר, שריטת להבה על טרטוויג, וולפיקס, על חושי על הרקרוס!" ריילי משכפל את עצמו ויוצר המון שכפולים של עצמו. וולפיקס שולחת קרן לבנה- וורודה בוהקת לעבר הרקרוס, גורמת לו נזק קשה. הרקרוס גורם לקרנו לזהור, עף במהירות אל לבארזר ודוקר אותו עם הקרן, גורם לו נזק רגיל. לאחר מכן הוא גורם לקרן שלו לזהור באדום, ומתנגש בחוזקה בלבארזר, גורם לו נזק קל, נזק בינוני בסך הכל. טרטוויג שולח המון עלים כסופה לעבר ריילי, גורם לו נזק בינוני ומלים את כל השכפולים שלו. לאחר מכן הוא שולח מפיו זרנוק אש אדיר, גורם לריילי נזק בינוני בנוסף, בסך הכל עושה נזק בלתי ניתן לתיאור. לבארזר עוטף את רגליו באש, רץ לעבר טרטוויג ושורט אותו בחוזקה עם רגלי האש שלו, גורם לו נזק קשה. טוגפי שולח רוח וורודה לעבר וולפיקס, גורם לה נזק קל. לאחר מכן הוא גורם לידו לזהור וחובט איתה בחוזקה בוולפיקס, גורם לה נזק רגיל, בסך הכל נזק בינוני.
    מצב חיים שלך:
    טוגפי- 10/10 (וולפיקס פחות)
    הראקרוס- 6/10 (וולפיקס ולבארזר יותר)
    טרטוויג- 6/10 (לבארזר יותר, ריילי פחות)
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

7. blue To My Bones
    נועם
    *שעה-בוקר
    * כסף-6,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו
    אתם יורדים במעלית לקומה -30 מהקומה של החדר שלכם, -14. אתם מגיעים לקומת האימונים, ורואים שלוש דלתות:"חדרי אימונים פרטיים, אימנוני מתקפות ואימוני סוכנים". אתם הולכים לחדרי אימונים פרטיים ומגיעים למעלית שבה יש כפתורים באנגלית:"single, double, triple, rotation". טארה לוחצת על triple ואתם יורדים שלוש קומות למטה, ואז מהמעלית יוצא כרטיס מגנטי. אתה לוקח אותו איתך. אתם יוצאים מהמעלית ורואים שלט:"ברוכים הבאים לחדרי קרבות הטריפל של בסיס פיוטר. העבירו את הכרטיס המגנטי במכונה הקרובה ותקבלו שבב כניסה ממוספר לאחד מחדרי האימונים בקומה. תודה". אתה מכניס את הכרטיס המגנטי למכונה ובתמורה יוצא החוצה שבב קטן ועליו המספר 5. אתם הולכים לאורך המסדרון עד שאתם מגיעים לחדר מספר 5. אתה מכניס את השבב והדלת בולעת אותו, פותחת את הדלת. האורות נדלקים מיד ואתם רואים זירה מלבנית גדולה מהרגיל ועמדת שיפוט מסומנת לידה. ליד עמדת השיפוט אתם רואים שלט שעליו כתוב:"לקבלת שופט נא לומר 1" טארה אומרת:"אחד" ונדלק אור על דלת בפינת החדר, ממנה יוצא כעבור חצי דקה סוכן עם תג שעליו מצויר פוקדור עם משרוקית, תג של ליגת השופטים הרשמית של עולם הפוקימון. ליד הזירה מהצד השני יש יציע קטן. טארה מוציאה החוצה את תשעת פוקימוניה, וכולם הולכים לשבת ביציעים חוץ מלבארזר, ריילי ושועל אדום קטן. טארה אומרת:"זה הפוקימון החדש שתפסתי, וולפיקס!" אתה גם מוציא את כל שש עשרה פוקימוניך וכולם חוץ מהראקרוס, טרטווג הזוהר וטוגפי הולכים לשבת ביציע, לצפות בכם. השופט אומר:" הקרב יהיה קרב טריפל! כל צד ישתמש בשלושה פוקימונים בו זמנית, והצד האחרון שישאר בו פוקימון חי מנצח! התחילו את הקרב!" אתה אומר לפוקימוניך מה לעשות וטארה אומרת:"ריילי, צוות כפול!לבארזר, שריטת להבה על טרטוויג, וולפיקס, על חושי על הרקרוס!" ריילי משכפל את עצמו ויוצר המון שכפולים של עצמו. וולפיקס שולחת קרן לבנה- וורודה בוהקת לעבר הרקרוס, גורמת לו נזק קשה. הרקרוס גורם לקרנו לזהור, עף במהירות אל לבארזר ודוקר אותו עם הקרן, גורם לו נזק רגיל. לאחר מכן הוא גורם לקרן שלו לזהור באדום, ומתנגש בחוזקה בלבארזר, גורם לו נזק קל, נזק בינוני בסך הכל. טרטוויג שולח המון עלים כסופה לעבר ריילי, גורם לו נזק בינוני ומלים את כל השכפולים שלו. לאחר מכן הוא שולח מפיו זרנוק אש אדיר, גורם לריילי נזק בינוני בנוסף, בסך הכל עושה נזק בלתי ניתן לתיאור. לבארזר עוטף את רגליו באש, רץ לעבר טרטוויג ושורט אותו בחוזקה עם רגלי האש שלו, גורם לו נזק קשה. טוגפי שולח רוח וורודה לעבר וולפיקס, גורם לה נזק קל. לאחר מכן הוא גורם לידו לזהור וחובט איתה בחוזקה בוולפיקס, גורם לה נזק רגיל, בסך הכל נזק בינוני.
    מצב חיים שלך:
    טוגפי- 10/10 (וולפיקס פחות)
    הראקרוס- 6/10 (וולפיקס ולבארזר יותר)
    טרטוויג- 6/10 (לבארזר יותר, ריילי פחות)
    מה תעשה?
    "היי חברים, זה בשבילכם!" אומר לעבר כל הפוקימונים שלי, ואז אפנה לעבר טארה. "התחלה טובה!" אומר לעבר טרטוויג, טוגפי והראקרוס כדי לעודד אותם. "עכשיו, בואו נראה להם ממה אנחנו עשויים! הראקרוס, תשתמש במגה קרן כדי לתפוס את וולפיקס! טרטוויג, תשתמש בלהביור ובסופת עלים יחד במהירות לעבר ריילי! טוגפי תשתמש במטרונום על לבארזר ונקווה למשהו טוב!"

8. משתמש מנוסה
    "כל הכבוד דרוגנייר!" אחמיא לה בחיוך "אבל זה עוד לא נגמר. תשתמשי עכשיו בטוויסטר וכשתהיי מוכנה תשגרי אותו לעבר וויסמיקוט, לאחר מכן תשתמשי בזנב שלך כדי לנתר מעל הטוויסטר ולנחות על וויסמיקוט במתקפת חבטה מסובבת" אומר לה ואקווה שהיא תבין מה לעשות.

9. משתמש מתקדם
    [QUOTE=TheHeliolisk;1468254]הודעות
    *עד סוף השבוע הולך לעלות לאזור של המפות פירוט על כל המקומות בקאלוס!!! ברגע שאני אעלה אותו, אתם תוכלו להשתגר באופן חופשי לקאלוס לכל אזור שתרצו ולאט לאט גם יתחילו להופיע לכם משימות במחוז קאלוס
    *עקב השחרור של קאלוס, אתם צריכים להתמודד עם צוות רשע נוסף שעובד בקאלוס, וכרגע לא ברור אם יש לו כל קשר לצוות רמפא"ג או שהוא עובד בעד עצמו. ברגע שתתחילו להיות במשימות בקאלוס אתם תגלו עליו פרטים נוספים
    *עכשיו, כשהמ"ת חזר, אני משנה משהו אחד: הקרבות ימשיכו באותה שיטה, אבל סגנון הלחימה יהיה יותר משוחרר, כשמתקפות יכולות להשתלב במתקפות והתחמקות אפשרית. זה יכריח אתכם להיות יותר יצירתיים כדי לנצח קרבות
    בהצלחה!!!

נדב
    *שעה-???
    *כסף-5,300 פ"ד
    *gps-???
    לוקח לך כמה שניות לעכל שזה הקרב הראשון שלך, אבל אז אתה מוציא את גראולית' ודיגלט. ברנדון אומר:"מילטאנק, פאווניארד, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים פרת חלב גדולה ושמנה ויצור קטן עם להבים בבטנו. ברנדון אומר:"מילטאנק, גלגול על גראולית'! פאווניארד, שיסוע על דיגלט!". מילטאנק מתכדררת ומתגלגלת במהירות לעבר גראולית', פוגעת בו בינוני. לאחר מכן, פאוונניארד הולך לדיגלט ומשסע אותו מכל כיוון עם הלהבים שלו, פוגע בו בינוני גם.
    מצב חיים שלך:
    גראולית'- 7/10 (מילטאנק יותר)
    דיגלט- 7/10 (פאווניארד יותר)
    מה תעשה?

"דיגלט?! גראולית'?! אתם בסדר?!" הם מאשרים. "דיגלט! תחפור חורים באדמה ותשתמש בנגיחה על מילטאנק! גראולית' תיכנס לאחד החורים שדיגלט חפר וביציאה תשתמש בגחלת על פאווניארד!"

10. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    התחלה
    אתה מוצא את עצמך בחדר מואר. מולך עומדת דמות מאחורי פרגוד האומרת:"שלום. אנא קח עבד תעופה והמשך הלאה". אתה רואה שישה פוקדורים המכילים פוקימוני ציפור לא ידועים. אותם הפוקימונים לא מאומאנים לקרב בכלל ותפקידם הוא רק לסייע לך בתנועה בין חלקי המחוז (בהתחלת המשחק לפחות אנטגוניסטים מוגבלים לתנועה במחוז שהם בחרו). לאחר שתבחר המשך לחדר הבא" אומר הדמות המוסתרת.
    מה תעשה?

תזכיר לי מי זה סרוסיק חחחחח
    אני מעתיק את הקטע מתוך הרקע שלי שכבר עונה על ההתכלה... מכווה שזה בסדר (:

-----------------------------------

"מ...מה קורה פה?" שאלתי מסוחרר.
    שמעתי לפתע קול; "שלום. אנא קח עבד תעופה והמשך הלאה". העולם סביבי הסתחרר וכאב ראש חזק העפיל את חשיבתי. "
    אמרתי קח את עבד תעופה וזוז!" צעק עלי קול מאחורי פרגוד מסתורי. "אני הבן המאומץ והיורש של סרוסיק" אמרתי בקול, "אני לא אסבול יחס כזה אלי, אלא אם כן יש לך משאלת מוות...".
    "כאן לעבר שלך אין שום משמעות, אתה תהיה חייל אנטגוניסטי כמו כל אחד אחר" אמרה הדמות בקול סמכותי ומעט מעוצבן. "עכשיו קח מיד עבד מעופף ועוף מפה!" הוא הוסיף בכעס. לפתע הזיכרון היכה בי - אני התגייסתי לצוות רמפא''ג וזו משימת הגיוס שלי. "סליחה אדוני" התנצלתי מיד ולקחתי פוקדור מבלי לבדוק מה בתוכו, בעודי נזכר בעבר שלי שהוביל אותי לנקודה הזו:

כמו תמיד. עמיטריד.

11. משתמש מנוסה
    שם: צ'רמנדר
    [QUOTE=TheHeliolisk;1468249]הודעות
    *המ"ת חזר! אם תבדקו את דפי הרשומים שלכם, תמצאו את הפרסים שלכם ע"פ המיקום בשלב שבו נפסק האיוונט.
    המיקומים:
    1. נועם bugoji1
    2. עמית totodile
    3. צ'רמנדר charmander1
    4. מתן Animal Hunter
    5. Amitlv
    6. נדב diglett
    7. בר ~BarMaster~
    8. PizzaBlaster
    כל אחד מכם זכה בפוקימון בהתפתחות מגה, הפוקימון שביקשתם, הפוקימון שהייתם צריכים לקבל לפי המיקום ובוסט התפתחות, שעליו מפורט בדף הפתיחה

*מידע מפורט על מיקומים בקאלוס יתווסף בקרוב
    *בהצלחה!!!

צ'רמנדר
    *כל הפוקימונים שלך מהאיוונט איתך מעכשיו
    *במהלך משימה
    *שעה-בוקר מאוחר
    *כסף-5,300 פ''ד
    *מיקום בסיס- גולדנרוד, ג'וטו
    *gps-דרך 2, קנטו
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. וולקרונה שולחת הוריקאן ענקי אל שולחן האוכל של החיילים ואחד החיילים צועק לאיש עם השיער הכחול:"פרוטון, תיזהר!". האיש שמסתבר ששמו פרוטון נבהל ורץ הרחק משם. לאחר מכן וולקרונה שולחת הוריקאן משולב עם גל חום לעבר פינסיר, מעלפת אותו. ראלטס משתמש בצוות כפול ואז בהרבה קרני בלבול קטנות על ראלטס, מעלף גם אותו. סקורופי מזנק ונושך את וובאט, מעלף גם אותו. נועה אומרת:"פנקין, קרן על חושית על קופינג! צ'ספין, גלגול על זובאט! קלוויצר, קרן בועות על אקנס! גסטלי, צא!" היא אומרת. גסטלי יוצא מהפוקדור, מנפנף בלשונו. פנקין שולחת קרן וורודה לעבר קופינג, מעלפת אותו. צ'ספין מתגלגל לכדור ומזנק על זובאט, מעלף אותו. קלוויצר שולח מהצבת שלו קרן בועות מהירה מאוד שמעלפת גם את אקנס. גסטלי מסתובב באוויר ומחייך. החיילים הולכים פנימה ופרוטון מגיע מעוצבן, עם עוד שני חיילים. הוא אומר:כעת, אתם תרגישו את נחת זרועי! וויזינג, קרובאט, סלווברו, צאו!" החיילים אומרים:"היפנו, דראוזי ,מגנמייט, מגנטון, פיילוסווין, ברבאראקל, נידורינה, צאו!". מהפוקדורים יוצאים: כדור גז ענקי, עטלף ענקי, היפופוטם וורוד עם סרטן נזיר על הזנב, יצור צהוב עם צווארון לבן ומטוטלת, יצור צהוב עם חדק, מגנט קטן, שלושה מגנטים קטנים, חזיר בר חום גדול, איש שעשוי מאלמוגים קוצניים ועכברוש תכול ענקי. פתאום יוצא מהאדמה איש על נחש אבן, כשלידו אבן גדולה בעלת ארבע ידיים ויצור מאובן חום עם להבים לבנים. הוא אומר:"היי, אני ברוק, מנהיג המכון של פיוטר. אוניקס לשי הרגיש שיש קרב, אז באתי לעזור לכם. (אתה יכול להוציא את עכשיו את מגה סיזור, הליופטייל שיכול להתפתח כשתרצה וצ'רמנדר)
    מה תעשה?

לשנייה אפחד מהפוקימונים הרבים והחזקים אבל לבסוף אומר :
    "וולקרונה קירליה - הוריקאן בלבול על נידורינה ועל קרובאט!" אומר.
    צאו סיזור , הליופטייל וצ'רמנדר! , אומר ואוציא אותם מהפוכדורים.
    קודם כל אפתח את סיזור מגה.
    "סיזור ריקוד חרבות ואז מספריי אקס על פיילוסווין!
    צ'רמנדר , גחלת על המגנמייטיים והמגנטון!
    הליופטייל משאבת הידרו על היפנו!"

12. TBM
    בהצלחה!!!

מתן
    *רק לידיעתך אתה הולך לתפוס עכשיו איווי שני כי קיבלת אחד זוהר מהאיוונט. יש לך מזל...
    *שעה-בוקר
    *כסף-6,800 פ''ד
    ברווירי גורם לכנפיו לזרוח ועולה לשמים, מוקף באש רדומה וכנפיו זוהרות, ואז דואה במהירות כלפי מטה לעבר האיווי, מתנגש בו וגורם לו נזק קשה. לאחר מכן הוא משסע אותו וגורם לו נזק רגיל. איווי משתמש בהצלפה (flail). הוא ועד לאט על הרצפה ואז קופץ לאוויר, מתקיל עצמו בברווירי וגורם לו נזק קשה עקב הבריאות הנמוכה שלו.
    מצב חיים שלך:
    ברווירי- 5/10 (איווי הרבה פחות)
    מה תעשה
    יש סיכוי שתמציא לאיווי התפתחויות חדשות?
    -------------------------------
    "בריוורי, תשתמש בציפור אמיצה ושניה לפני שאתה פוגע בו תשתגר (מתקפת שינוי מקום או איך שלא קוראים לה) למעלה.
    תעוף לכיוון איווי במהירות כמו חץ כשאתה מכוון את עצמך על איווי (אס אוירי)."אני אומר לבריוורי ומחייך, 'אני הולך להשיג גליסיאון וסילביאון.' חייכתי.

13. היזהרו מחיקויים!
    *במ"ת יש מתקפות כמו הטלה סיסמית, שדרך הנזק שלהם בלתי אפשרית למדידיה במשחק. עקב כך, אני עומד להוסיף לעמודי הפתיחה חלק בשם "מתקפות משופצות". בחלק זה, יהיה רשום על מתקפות שדרך הנזק שלהן שונתה במ"ת
    *בהצלחה!!!

נועם
    *שעה-בוקר
    * כסף-6,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. טרטוויג שולח אל עבר ריילי להביור וסופת עלים משולבם. הסות עלים נוצרת ומוכנה לצאת, אך זרנוק האש הענקי של הלהביור שרף את העלים, השאיר רק את הסופה והתערבב איתה ,כך האש החלה להסתחרר עם הסופה, ואש המסתחררת פגעה רגיל בריילי. *מזל טוב! טרטוויג למד (בדרך כלשהי...) סחרור אש!!!*. הראקרוס גורם לקרנו לזהור באדום ומרים את וולפיקס לאוויר. פתאום, יזיו זוהרות בלבן, הוא מזנק לאוויר עם כנפיו, תופס את וולפיקס ומטיח אותה בחוזקה ברצפה, גורם לה להתעלף מיד אחרי הנזק הקטן שהיא קיבלה מקרן המגה. *מזל טוב! הראקרוס למד הטלה סיסמית!!!* (במ"ת הזה, הטלה סיסמית גורמת ליריב נזק ככמות הנקודות חיים שיש לפוקימון שלך, במקרה של הראקרוס הפעם, 6). אתה אומר לטוגפי להשתמש במטרונום. האצבע שלו זוהרת והוא מנדנד אותה. מיד, מופיע באוויר המספר 354 ואז טוגפי יורה החוצה ממנו פיצוץ וורוד של כוח, שמגיעבצורת עיגול אל לברזר
    ופגע בו קשה. אתה מבין שהמתקפה שהוגרה מהמטרונום היא פסיכו בוסט, המתקפה המיוחדת של הפוקימון האגדי דיאוקסיס. טארה אומרת:"וואו טורי, יש לך המון מזל שבמטרונום יצאה לך מתקפה כזו. וולפיקס, חזרי! היית מצויינת! עכשיו תורנו! לבארזר, טעינת להבה! ריילי, קרן על-חושית! אתה בטח מתפלא על המתקפות, אז אני אספר לך שבזמן שתפסתי את וולפיקס ריילי למד קרן על-חושית ולבארזר למד טעינת להבה". ריילי שולח קרן וורודה עבה לעבר טוגפי, פוגע בו רגיל. לבארזר רץ, עוטף את עצמו בלהבות תוך כדי ומתנגש בחוזקה בהראקרוס, גורם לו נזק קשה. ריילי נכווה משאריות סחרור האש ומתעלף. טארה אומרת:"ריילי, חזור! היית מצויין!"
    מצב חיים שלך:
    טוגפי- 8/10 (לבארזר הרבה הרבה פחות, ריילי התעלף)
    הראקרוס- 2/10 (וולפיקס התעלף, לבארזר קצת יותר)
    טרטוויג- 6/10 (ריילי התעלף)
    מה תעשה?

עמית
    *שעה-???
    *כסף-5,300 פ"ד
    *gps-???
    אתה משבח את דרגונייר ואומר לה מה לעשות. היא שולחת טוויסטר לעבר ווימסיקוט, לא משפיעה עליו. ברנדון אומר:"הסיבה היחידה של הטוויסטר של מקודם פגע בווימסיקוט היא כי הוא היה משולב עם ההבזק המסמא שלה, שהיא מתקפה מסוג פיה. ברגיל מתקפות דרקון לא משפיעות על סוגי פיה". לאחר מכן דרגונייר יוצרת עוד טוויסטר, ואז קופצת עליו, ומזנקת אל עבר ווימסיקוט מהשמיים כשהזנב שלה זוהר. היא פוגעת בו עם הזנב ופוגעת בו רגיל. ברנדון אומר:"ווימסיקוט, רוח פייה!" ווימסיקו שולח רוח וורודה לעבר דרגונייר, פוגע בה קשה.
    מצב חיים שלך:
    דרגונייר- 6/10 (ווימסיקוט אותו דבר)
    מה תעשה?

נדב
    *שעה-???
    *כסף-5,300 פ"ד
    *gps-???
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דיגלט נכנס ויוצא מחורים באדמה, ואז בא אל מילטאנק מלמטה ופוגע בה עם נגיחה, גורם לה נזק רגיל. לאחר מכן גראולית' קופץ לאחד החורים ויוצא מחור מאחורי פאווניארד, מנצל את גורם ההפתעה, ותוקף אותו עם גחלות בוערות, גורם לו נזק קשה מאוד. ברנדון אומר:"יפה מאוד! ניצלת את היכולת של דיגלט לחפור חורים כדי שגראולית' יוכל לנצל את גורם ההפתעה ולהתקיף את פאווניארד. לטכניקה זו קוראים סיוע. אתה תהיה צריך אותה הרבה בקרבות כפולים או משולשים בתפקידך כסוכן. אבל, עכשיו תורי:מילטאנק, תמשיכי! פאווניארד, טופר מתכת על גראולית'!" מילטאנק ממשיכה להתגלגל, הפעם יותר מהר ומתנגשת חזק בגראולית', גורמת לו נזק קשה. ברנדון מסביר:"אתה מבין, ג'ימי, גלגול היא מתקפה מאוד מיוחדת. ככל שאתה משתמש בה יותר פעמים ברצף, היא רק תתחזק, וכבר ממילא גראולית' שלך חלש למתקפות אבן אז היא גורמת לו נזק רב מאוד מהר מאוד" לאחר מכן, טפריו של פאווניארד נהיים כסופים, והוא שורט בחוזקה את גראולית', גורם לו נזק קל אך נראה יותר מחודד. ברנדון מסביר שוב"אמנם המהלך טופר מתכת לא עשה הרבה נזק, אך הוא גם מחק את יכולת ההתקפה הפיזית, שלשפווניארד יש הרבה ממנה, ובתורות הבאים הוא יתקוף חזק יותר".
    מצב חיים שלך:
    גראולית'- 2/10 (מילטאנק ופאווניארד יותר)
    דיגלט- 7/10 (מילטאנק יותר, פאווניארד פחות)
    מה תעשה?

amitlv
    *סרוסיק זה המדען המטורף הזה מצוות flare
    *שעה-???
    *כסף-5,000 פ"ד
    gps-???
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מדבר לרגע ביהירות אל האיש, אך מתעשת מיד ולוקח את אחד הפוקדורים אליך, ממשיך הלאה. בחדר הבא אתה פוגש איש מבוגר עם בגדים סגולים ומעיל סגול עליו. הוא אומר:"שלום לך, אנדי. אני זינזולין, אחד מהסגנים של מפקד צוות רמפא"ג בג'וטו, גת'סיס. אבא שלך, סרוסיק, מסר לך כמה פוקימונים מהבית: סניזל, הוטהוט זוהר ומגה גנגר. בנוסף לכל אלה, אני רואה שבחרת את טאלונפליים בתור עבד התעופה שלך. הוא יעזור לך לעוף סביב ג'וטו ולבצע משימות. אתה כרגע נמצא בתוך בסיס מרתף 01 בג'וטו, שממוקם מתחת לעיר מהוגני שבצפון ג'וטו. קח" הוא אומר, ומביא לך שלושה פוקימונים. "אלה הם מאצ'ופ, סקראגי ולייפארד. הם שלושת ההתחלתיים שלך. עוד כמה דקות אתה תעבור במנהרה שתוביל אותך ישר למשימה הראשונה שלך, משימה פשוטה: אתה תגיע לעיר גולדנרוד ותצטרך לשדוד את חנות הכלבו הגדולה. יהיו איתך שם עוד שלושה חיילים. בהתחשב בעובדה שיש לך 7 פוקימונים אתה אמור להסתדר. כשתחזור מהמשימה נארגן לך סידור שינה. בנוסף, עליך ללבוש את המדים של צוות פלזמה-רמפא"ג" הוא אומר לך, ומביא לך מדים שחורים עם הסמל של צוות פלזמה והאות R בטורקיז, עם כובע שמכסה את כל הראש שלך חוץ מהעיניים וקצת מהשיער שלך. "במהלך משימות ויציאות מחוץ לבסיס, אתה חייב ללבוש את המדים. עכשיו קדימה, המנהרה יוצאת מהחדר שמשמאלך. בהצלחה אנדי!"
    מה תעשה?

צ'רמנדר
    *במהלך משימה
    *שעה-בוקר מאוחר
    *כסף-5,300 פ''ד
    *מיקום בסיס- גולדנרוד, ג'וטו
    *gps-דרך 2, קנטו
    אתה מחזיר את סקורופי ומוציא את הליופטייל, סיזור וצ'רמנדר, בתור דבר ראשון אתה מפתח-מגה את סיזור. צמיד הקישור שלך יורה קרן סגולה דקה לעבר סיזור, מפתח אותו מגה במהירות רבה. אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות, בעוד נועה מצרפת את גסטלי לקרב. ברוק אומר:"ג'ייק, נועה, ריפאתי לכם את הפוקימונים כך שהם בבריאות מלאה שוב פעם". אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. וולקרונה יוצרת הוריקאן ענקי ושולטת בו, בזמן שקירליה יורה פנימה הרבה קרני בלבול עד שההוריקאן נהיה וורוד ומבלבל לצפייה, ואז וולקורנה עוזבת את ההוריקאן ומשחררת אותו על קרובאט ונידורינה, גורמת לשניהם נזק קשה. סיזור גורם לקצות ידיו לזרוח ואז מחדד אותן אחת בשנייה במין ריקוד מוזר. לאחר מכן, ידיו זורחות בירוק, והוא מצליב אות ןאחת בשנייה ופוגע בפיילוסווין, גורם לו נזק בינוני. צ'רמנדר שולח גחלות בוערות לעבר מגנמייט ומגנטון, גורם לכל אחד מהם נזק קשה. לבסוף, הליופטייל שולח זרנוק מים אדיר בעוצמתו לעבר היפנו, גורם לו נזק בינוני. נועה אומרת:"צ'ספין, הצלפת גפן על ברבראקל! פנקין, קרן על-חושית על וויזינג! קלוויצר, תמתין! גסטלי, ליקוק על סלווברו!". צ'ספין מתקרב לברבארקל, מוציא מצווארו גפן ומצליף איתה בברבארקל, גורם לו נזק קשה מאוד. פנקין יורה קרן וורודה עבה לעבר וויזינג, גורמת לו נזק קשה. קלוויצר עומד במקומו ומחכה, גורם לכולם לתהות. גסטלי מרחף אל עבר סלווברו, מלקק אותו, גורם לו נזק קשה ולשיתוק מרוב פחד. ברוק אומר:"אוניקס, חבטה על דראוזי!". אוניקס גורם לזנבו לזהור ומצליף איתו בחוזקה בדראוזי, גורם לו נזק רגיל. פרוטון אומר:" וויזינג, פצצת רפש על צ'ספין! קרובאט, גם אתה! סלווברו, משאבת הידרו על פנקין!". וויזינג וקרובאט יורים פצצות סגולות ודוחות אל צ'פין, כמעט מעלפות אותו במשולב. סלווברו שולח זרנוק מים עצום אל עבר פנקין, גורם לה נזק קשה. החייל הראשון אומר:" היפנו ודראוזי, קרן על-חושית על גסטלי! מגנמייט ומגנטון, מכת ברק על קלוויצר!" היפנו ודראוזי שולחים קרניים וורודות לעבר גסטלי, גורמים לו נזק בלתי ניתן לתיאור ביחד. מגנמייט ומגנטון שולחים שניהם ברקים אדירים לעבר קלוויצר, כמעט מעלפים אותו יחד. החייל השני אומר:" פיילוסווין, רעידת אדמה על הליופטייל! ברבארקל, מפולת סלעים על וולקרונה! נידורינה, עוקץ רעל על צ'ספין!". פיילוסווין מרעיד את האדמה בחוזקה סביב הליופטייל, גורם לה לנזק קשה. ברבארקל יוצר סלעים רבים מעל וולקרונה, מפיל אותם עליה בשיא בכוח וגורם לה נזק קשה מאוד. נידורינה שולחת עוקצים רעילים לעבר צ'ספין, מעלפת אותו. ברוק אומר:"ג'יודוד! צא כדי לאזן את הקרב!" ומוציא את הג'יודוד שלו כדי הלהפוך שוב את הקרב לעשר מול עשר. נועה אומרת:"קלוויצר, עכשיו!" וקלוויצר שולח קרן בועות חזקה ביותר, אל הליופטייל. כולם מופתעים, חוץ מנועה וקלוויצר. הליופטייל מרגישה טוב יותר. נועה מסבירה:"היכולת של הליופטייל היא עור יבש, מה שאומר שמתקפות מים מרפאות אותו"
    מצב חיים שלך:
    קירליה- 10/10 (קרובאט ונידורינה הרבה פחות)
    וולקרונה- 5/10 (קרובאט ונידורינה קצת יותר, ברבארקל אותו דבר)
    סיזור- 10/10 (פיילוסווין פחות)
    הליופטייל- 10/10 (היפנו ופיילוסווין פחות)
    צ'רמנדר- 10/10 (מגנמייט ומגנטון הרבה פחות)
    צ'ספין של נועה- 0/10 (וויזינג, קרובאט ונידורינה הרבה הרבה הרבה יותר)
    פנקין של נועה- 6/10 (וויזינג וסלווברו אותו דבר)
    קלוויצר של נועה- 2/10 (מגנמייט ומגנטון הרבה יותר)
    גסטלי של נועה- 4/10 (סלווברו, היפנו ודראוזי יותר)
    אוניקס של ברוק- 10/10 (דראוזי פחות)
    ג'יודוד של ברוק- 10/10
    מה תעשה?

מתן
    *לאיווי לא, אבל הולך להיות פקטק בסגנון של איווי רק עם התפתחות לכל סוג שקיים+ עוד כמה סוגים חדשים
    *שעה-צהריים
    *כסף-6,800 פ''ד
    אתה ואמר לברווירי מה לעשות. הוא מתחיל להשתמש בציפור אמיצה, ואז משתמש במילוי מקום שנייה לפני הפגיעה, מאבד קצת חיים ומופיע מחדש למעלה, גבוה בשמיים. הוא עושה לופ באוויר, ואז עף צמוד לקרקע במהירות לעבר איווי, ממוקד כמו חץ ללא סיכוי לפספס, מעלף את איווי.*מזל טוב! ברווירי למד אס אווירי!!!* אתה זורק עליו פוקדור סוכן. נדנוד 1, נדנוד 2, נדנוד 3 ו...
    Spoiler ספוילר

לין באה אליך ואומרת:"אייס, תראה! תפסתי איווי וסקיטי! מה אתה תפסת? ומה בא לך לעשות עכשיו? יש לנו עוד המון זמן להעביר עד המשימה הבאה שלנו"
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

14. blue To My Bones
    נועם
    *שעה-בוקר
    * כסף-6,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-פיוטר, קנטו
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. טרטוויג שולח אל עבר ריילי להביור וסופת עלים משולבם. הסות עלים נוצרת ומוכנה לצאת, אך זרנוק האש הענקי של הלהביור שרף את העלים, השאיר רק את הסופה והתערבב איתה ,כך האש החלה להסתחרר עם הסופה, ואש המסתחררת פגעה רגיל בריילי. *מזל טוב! טרטוויג למד (בדרך כלשהי...) סחרור אש!!!*. הראקרוס גורם לקרנו לזהור באדום ומרים את וולפיקס לאוויר. פתאום, יזיו זוהרות בלבן, הוא מזנק לאוויר עם כנפיו, תופס את וולפיקס ומטיח אותה בחוזקה ברצפה, גורם לה להתעלף מיד אחרי הנזק הקטן שהיא קיבלה מקרן המגה. *מזל טוב! הראקרוס למד הטלה סיסמית!!!* (במ"ת הזה, הטלה סיסמית גורמת ליריב נזק ככמות הנקודות חיים שיש לפוקימון שלך, במקרה של הראקרוס הפעם, 6). אתה אומר לטוגפי להשתמש במטרונום. האצבע שלו זוהרת והוא מנדנד אותה. מיד, מופיע באוויר המספר 354 ואז טוגפי יורה החוצה ממנו פיצוץ וורוד של כוח, שמגיעבצורת עיגול אל לברזר
    ופגע בו קשה. אתה מבין שהמתקפה שהוגרה מהמטרונום היא פסיכו בוסט, המתקפה המיוחדת של הפוקימון האגדי דיאוקסיס. טארה אומרת:"וואו טורי, יש לך המון מזל שבמטרונום יצאה לך מתקפה כזו. וולפיקס, חזרי! היית מצויינת! עכשיו תורנו! לבארזר, טעינת להבה! ריילי, קרן על-חושית! אתה בטח מתפלא על המתקפות, אז אני אספר לך שבזמן שתפסתי את וולפיקס ריילי למד קרן על-חושית ולבארזר למד טעינת להבה". ריילי שולח קרן וורודה עבה לעבר טוגפי, פוגע בו רגיל. לבארזר רץ, עוטף את עצמו בלהבות תוך כדי ומתנגש בחוזקה בהראקרוס, גורם לו נזק קשה. ריילי נכווה משאריות סחרור האש ומתעלף. טארה אומרת:"ריילי, חזור! היית מצויין!"
    מצב חיים שלך:
    טוגפי- 8/10 (לבארזר הרבה הרבה פחות, ריילי התעלף)
    הראקרוס- 2/10 (וולפיקס התעלף, לבארזר קצת יותר)
    טרטוויג- 6/10 (ריילי התעלף)
    מה תעשה?
    "מעולה, חברים! רק לבארזר נשאר! אמנם הוא חבר, אבל אנחנו לא הולכים לוותר לו! הראקרוס, תפוס את טרטוויג וטוגפי באוויר ותן להם דחיפה לעבר לבארזר! טוגפי וטרטוויג, כשאתם קרובים ללבארזר, תשתמשו בסופת עלים ורוח פיה בחיד כדי לנצח אותו סופית!!!"

15. TBM
    *במ"ת יש מתקפות כמו הטלה סיסמית, שדרך הנזק שלהם בלתי אפשרית למדידיה במשחק. עקב כך, אני עומד להוסיף לעמודי הפתיחה חלק בשם "מתקפות משופצות". בחלק זה, יהיה רשום על מתקפות שדרך הנזק שלהן שונתה במ"ת
    *בהצלחה!!!

מתן
    *לאיווי לא, אבל הולך להיות פקטק בסגנון של איווי רק עם התפתחות לכל סוג שקיים+ עוד כמה סוגים חדשים
    *שעה-צהריים
    *כסף-6,800 פ''ד
    אתה ואמר לברווירי מה לעשות. הוא מתחיל להשתמש בציפור אמיצה, ואז משתמש במילוי מקום שנייה לפני הפגיעה, מאבד קצת חיים ומופיע מחדש למעלה, גבוה בשמיים. הוא עושה לופ באוויר, ואז עף צמוד לקרקע במהירות לעבר איווי, ממוקד כמו חץ ללא סיכוי לפספס, מעלף את איווי.*מזל טוב! ברווירי למד אס אווירי!!!* אתה זורק עליו פוקדור סוכן. נדנוד 1, נדנוד 2, נדנוד 3 ו...
    Spoiler ספוילר

לין באה אליך ואומרת:"אייס, תראה! תפסתי איווי וסקיטי! מה אתה תפסת? ומה בא לך לעשות עכשיו? יש לנו עוד המון זמן להעביר עד המשימה הבאה שלנו"
    מה תעשה?
    "תפסתי איווי."אמרתי לה, "אני אפתח את הזוהר לגליסיאון ואת זה שתפסתי עכשיו לסילביאון." הוספתי, "רוצה נאתגר איזה מכון בקאלוס או משהו?" שאלתי אותה.

עמוד 54 מתוך 62 ראשוןראשון ... 4445253545556 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •