נועם
*אפשר לעשות rematches ולכל אחד מהם יש סט חזק לקרב 6 על 6 עוצמתי וסט שמתאים לפוקימונים הרגילים שלהם, רק שהוספתי כמה בשביל שיהיו שישה
*1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה.
*שעה-בוקר
* כסף-6,000 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משבח את הפוקימונים שלך ומחזיר אותם, ואז הולך עם טארה, אומר לה שתלכו לבדוק עם מגנו אם יש לו משהו בשבילכם לעשות. אתם ניגשים לדלפק הכניסה בלובי, והפקידה אומרת בנחמדות:"שלום לכם, אני ג'ני של הבסיס שלכם בפיוטר, מה רצונכם?" טארה אומרת לג'ני:"היי. אנחנו טירונים בצוות, ואנחנו רוצים לדבר עם מגנו. את יודעת איפה המשרד שלו?" ג'ני עונה:"כן. המשרד של מגנו הוא בבסיס העיר נימבאסה. הכניסה היא בשיחים מאחורי בובת הפי'צו הזוהרת שבפארק השעשועים בנימבאסה". טארה מודה לה, ואתם משתגרים מיד אל העיר נימבאסה שביונובה. העיר מלאה במתקנים, אצטדיונים, אולמות ואף פארק שעשועים ענקית שהופך את השהיה בעיר למלהיבה ומסעירה. אתם ניגשים לפארק השעשועים הגדול, וממש בכניסה שלו אתם מוצאים שני פסלים, של פיקאצ'ו ושל פיצ'ו. טארה לוחשת לך:"כשנגיע למאחורי הפסל, נחיל לחפש מהר את הפתח כדי שלא נגרום לאנשים לחשוד". אתה מהנהן. ואתם הולכים למאחורי הפסל. אתה וטארה מתחילים לחפש במהירות בשיחים. תוך כעשדר שניות טארה אומרת:"טורי, בוא!" היא מוצאת בתוך השיחים קוביית אבן ענקית שרשום עליה "入り口は少し彫像への秘密の扉を介して行われ". טארה סורקת את הכיתוב עם פוקדקס הסוכן, ומראה לך שהוא תירגם את זה מיפנית כמשפט "הכניסה היא דרך דלת סודית בפסל הקטן". טארה מבינה שהפסל הקטן הוא פסל הפיצ'ו. אתם ממששים אותו ממאחרוה ורואים שיוצאת ממנו עין לייזר קטנה מעופפת שסורקת אתכם, ואז מקרינה על האוויר בקטן את כל הפרטים שהסכונות יודעת עליכם. מיד לאחר מכן נפתחת דלת נמוכה בפסל, ואתם עוברים דרכה בקושי. הפסל נסגר אחריכם ואתם רואים את עצמכם בתוך חד מעלית מעוצב בדיוק בצורה של פסל הפיצ'ו מבפנים. אתה וטארה מתלהבים מהאבטחה, ואז לוחצים על הכפתור במעלית. המעלית יורדת למטה ומביאה אתכם ללובי הענקי של בסיס נימבאסה. כל קירות הבסיס עשויים ממתכת ועליה נורות ניאון חומות וירוקות, מאירות את סמל הסוכנות. אתם ניגשים לדלפק הקבלה, וטארה מבקשת הכוונה לחדר של מגנו. ג'ני של נימבאסה עונה לכם:"החדר של מגנו הוא בקומת המשרדים של הבסיס הזה. קומה -5". טארה מודה לה ואתם נכנסים למעלית הפנימית של הבסיס, לוחצים על הכפתור של קומה -5 ומגיעים לקומה מהודרת מאוד שבהתחלתה יש עוד דלפק כניסה. טארה שואלת את המזכירה איפה המשרד של מגנ, והיא עונה לכם:"לכו בצד ימים עד הסוף, אתם תראו שלט". אתם הולכים לחלק הימני של הקומה, רואים הרבה דלתות עם שלטים זוהרים באורות ניאון. בקצה המסדרון אתם רואים מסך-חלון כמו שיש בבסיס שלכם, רק שהוא לצורכי אבטחה, מציג את מה שרואים מהעין הימנית של פסל הפיצ'ו כלפי כל הכיוונים. אתם רואים שיש רק דלת אחת בקצה ועליה רשום:" מגנו ציאן, אחאי הטירונים בצוות וראש בסיס נימבאסה". אתם דופקים על הדלת בנימוס, ומגנו פותח לכם אותה. הוא ומאר:"טורי, טארה, שוב נפגשים! תודה על העזרה בהארטהום, מאט נמצא בבסיס אימונים במעבדת ראסטבורו והוא לומד להיות סוכן מתקדם. בכלמקרה, מה רציתם?". טארה ניגשת אליו, ואתם שלושתכם יושבים על שולחן הישיבות שבמשרדו הענק. אתה רואה על קיר אחד הרבה מסכים שמציגים תמונות מנימבאסה, שדרת ג'וין, מדבר רזורט, שרידי הטירה ודרכים 4,5 ו-16 ובנוסף צילומים מיער לוסטלורן המסתורי. מגנו מזהה את התעניינותך שמסכים ואומר:"בגלל שאני האחראי על בסיס נימבאסה, אני גם אחראי על כל האזור שבאחריות הבסיס הזה, שהוא מדרך 4 מדרום עד יער לוסטלורן בצפון. בכל מקרה, בטח רציתם משימה אה?" טארה אומרת:"רצינו לדעת אם יש משהו בוער, שחשוב לעשות". מגנו אומר:"באזור הזה אין לי, אבל יש לי הרגשה שהעניינים מתחילים להתחמם בקאלוס. אני אצור קשר עם האחראי בלומיוס" הוא אומר ופונה לאחד המסכים, מחייג עליו מספר מסובך. אתם רואים שמדבר איתו בשיחת וידאו אוגוסטין סיקאמור, הפרופ' של קאלוס שנתן לכם משימה על חקר התפתחויות המגה לפני כחצי שנה. מגנו אומר:"טורי, טארה ,אתם מכירים את סיקאמור, נכון?" סיקאמור עונה לכם דרך השיחה:" שלום טארה, טורי, כמה זמן לא התראנו! דרך אגב, טורי,טארה ,איך אתם מסתדרים עם המגה אבסולים? רק שתדעו שעקב הגילוי שלכם של אבסולים תינוקות שנראים אחרת, הובלתם אותי ואת אוק ורוואן לפריצת דרך בנושא חקר ההתפתחויות. דרך אגב טורי, איך אתהמסתדר עם לוקאריו? לפי מה שהבנתי ממגנו, לאחד הזה שנפלת עליו יש לא מעט כוחות מיוחדים. בכל מקרה, העניינים כאן בלומיוס באמת מתחילים להתחמם. אני צריך שני סוכני שטח שיצאו לסיור במערה באזור אמברט. אתם מעוניינים? אם אתם בעניין תפגשו אותי ליד דוכן הגאלטים של לומיוס" הוא אומר ומנתק את השיחה. מגנו אומר:"מקווה שפתרתי לכם את הבעיה. מקווה שנתראה בהמשך!" הוא אומר ואתם יוצאים מהבסיס של נימבאסה.
מה תעשה?