Pokemon GO
עמוד 58 מתוך 62 ראשוןראשון ... 8485657585960 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 856 עד 870 מתוך 924
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    צ'רמנדר
    *0 ימים עברו מהמשימה הקודמת. עוד 3 ימים למשימה הבאה
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,800 פ''ד
    *מיקום בסיס- גולדנרוד, ג'וטו
    *gps-נימבאסה, יונובה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה שואל את נוע אם יש בסיס שיש בו מקום להתאמן. נועה אומרת:"אני חושבת ששמעתי שיש לנו בבסיס קומת אימונים. בוא נלך לבדוק". אתם משתגרים לגולדנרוד, נכנסים לסוכנות העתיקות ומשם לבסיס של גולדנרוד. נועה ניגשת לג'ני בקבלה ואומרת:"את יודעת אם יש בבסיס הזה מקום להתאמן בו?". ג'ני עונה לה:"טוב, בתור התחלה יש לנו אימונים דיגיטליים מלו מחשב, יש לנו זירות קרב ריקות שאפשר פשוט להילחם בהם, יש קרבות אימונים בזירה רשמית עם יציע מלא קהל ושופט ופרשן, והסוכנים באים לראות את זה בתור בידור, ובנוסף, צוות חדרי האימונים של הבסיס עורך טורניר נושא פרסים של קרבות יחיד. אתם מעוניינים במשהו מכך?". נועה שואל אותך:"ג'ייק, משהו נראה לך מעניין?"
    מה תעשה?

שחר
    *במהלך משימה
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-וורמיליון, קנטו
    *gps-ווילסטון, סינו: במחסן של צוות אקווה-רמפא''ג.
    אתה מוציא את לאקסריי, טוקסיקרוק, גרצ'ומפ, לאירון, אלאקזאם וצ'רמנדר. ארצ'י אומר:" אתה רק יותר חסר נימוסים הא? מנסה ליצור קרב לא הוגן? אז תרשה לי להשוות- וולריין, צא למעוך אותו!" הוא אומר ומהפוקדור יוצא ניבתן ענק. אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. לאקסריי במקו לפרוק חשמל, טוען את עצמו, ואז שולח מהשמיים ברק עוצמתי לעבר קרובאט, מעלף אותו במכה אחת. *מזל טוב! לאקסריי למד רעם!!!*. צ'רמנדר שולח להבה עוצמתית על וויבייל, גורם לו נזק קשה. לאירון הופך את זנבו לכסוף וקשיח ומצליף איתו בפרליגייטר, גורם לו נזק קל. טוקסיקרוק מקפץ במהירות לעבר שארפידו ותוקף אותו מכל הכיוונים עם אגרופין ובעיטות, גורם לו נזק קשה מאוד ונפגע בעצמו בצורה קלה עקב יכולת עור המחוספס של שארפידו. אלאקזאם גורם לעיניו לזהור בכחול, לוכד את סוואמפרט עם כוחותיו העל-חושיים ומטיח אותו בעוצמה ברצפה, גורם לו נזק בינוני. גארצ'ומפ מתעצבן כשהוא רואה את אייזיק הגוסס, ושולח ברק עוצמתי לעבר וולקריין, גורם לו נזק קשה. *מזל טוב! גרצ'ומפ למד מכת ברק!!!*. אתה מוציא בנוסף את ארקניין[, אקסגיוטור, פאנצ'אם ונויבאט שיצטרפו אליהם. בדיוק באותו רגע ליד ארצ'י עוברת אישה עם שיער ג'ינג'י כתום בוהק. ארצ'י אומר לה:"שלי, בואי ,תעזרי לי לגמור את העלוב הזה!". היא אומרת:"אין בעיה בוס. מייטיינה, קרובאט, בלסטויס, סאמורוט, צאו!" היא אומרת ומהפוקדורים יוצאים זאב שחור-אפור ענקי, קרובאט גדול, צב ענקי עם תותחים על הגב וסמור גדול מאוד עם קרן צהובה חדה. שלי אומרת:"עוד לא סיימתי: אורסרינג, היפנו, צאו!" היא אומרת ומהפוקדורים יוצאים דב ענקי ומין יצור צהוב מוזר עם מטוטלת קטנה ביד וצווארון לבן. ג'ייק דופק כמו מטורף על הבועה, ולאקזסאם עושה ניקובים קטנים בבועה כדי שתוכלו לשמוע. הוא אומר:"קריידילי, מיינקטריק, צאו לשם ותעשו מה שתומאס אומר לכם!" ומיד יוצאים מהפוקדורים שלהם מיינקטריק וקריידילי, מוכנים לפקודתך. ארצ'י אומר:"פרליג, סוואמפ, משאבת הידרו של הצ'רמנדר הזחוח ששם! וויבייל, שסע ליל, שארפידו, נשיכה, שניהם על אלאקזאם! וולריין, תוריד גשם". פרליגייטר וסוואמפרט שולחים משאבות מים בלחץ אדיר לעבר צ'רמנדר, מעלפות אותו מיד כנזק מצטבר. שארפידו נושך בחוזקה את אלאקזאם, בעוד וויבייל משסע אותו עם ציפורניים שחורות, גורמים לו להתעלף גם. וולריין גרם לגשם לרדת. שלי אומרת:"מייטיינה, תלעס את אקסגיוטור! קרובאט, שסע אוויר על פאנצ'אם! בלסטויס וסמורוט, משאבת הידרו על ארקניין! היפנו, היפנוזה על אורסרינג! ארוסרינג, דיבור מתוך שינה!". מייטיינה נושך בחוזקה את אקסגיוטור, גורם לה נזק קשה. קרובאט טס במהירת ומשסע עם כנפו את פנצ'אם, גורם לו נזק קשה. בלסטויס וסמורוט שולחים זרנוקי מים בלחץ אדיר לעבר ארקניין, מעלפים גם אותו. הפינו גורם לארוסרינג להירדם עקב ההפינוזה, ואז אורסרינג קם
    , שואג מוך שינה ויוצר רעידת אדמה שלא משפיעה על נויבאט, גורמת נזק קל לגארצ'ומפ ונזק קשה ללאקסריי, טוקסיקרוק, לאירון, קריידילי ומיינקטריק. ג'ייק אומר:"מאוויל, מנדיבאז, וופוריאון, לכו לציית לתומאס בקרב הזה!" וגם וופוריאון, מאוויל ומנדיבאז באו לעזור לך בקרב.
    מצב חיים שלך:
    לאקסריי, טוקסיקרוק, לאירון, פנצ'ם, קריידילי, מיינקטריק- 6/10
    נויבאט, מאוויל, מנדיבאז, וופוריאון- 10/10
    גרצ'ומפ- 9/10
    אלאקזאם, צ'רמנדר, ארקניין- 0/10
    מה תעשה?

עמית
    *במהלך משימה
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,300 פ"ד
    *מיקום בסיס- סנוובל, קאלוס
    *gps-דרך 21, קאלוס
    אתה מחזיר את דרגונייר ואומר לשאר הפוקימונים שלך מה לעשות. סיזור מסתחרר בריקוד חרבות עוצמתי ואז משתמש על המנהיג מטווח 0 במספרי X, גורם לו נזק קשה. אלקיד טוען את עצמו ושולח מכת חשמל רצינית לעבר שני הספינדות הימניות, גורם להם נזק קשה. *מזל טוב! אלקיד למד מכת ברק!!!*. בוויזל מקפיא את אגרופו ופוגע בספינדה האמצעית הימנית, גורם לה נזק רגיל וכמעט מעלף אותה. מדקיפ שולח סופת עלים עוצמתית לעבר שני הפסינדות השמאליים, גורם להם נזק קשה מאוד. כל הספינדות מתחילים לטעון אגרוף ממוקד
    מצב חיים שלך:
    אלקיד, מדקיפ- 10/10
    בוויזל, דרגונייר- 8/10
    מגה סיזור- 12/12
    מה תעשה?

נועם
    *1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה.
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-המערה המנצנצת, קאלוס
    אתה מרגיש את תקרת המערה מתערערת מעליך. לואקריו אומר לך בתודעה:"אני עומד לפתוח לך שערים בין-ממדיים- הימני יוביל אותך לסמטה בקסטליה, שם אתה אמור למצוא את מלואטה. השני יוביל אותך לאי הברזל שבמחוז ג'ונוסה, שם תוכל למצוא את ג'יראצ'י, והשלישי יוביל אותך לעץ החיים, שם תוכל למצוא את מיו. תבחר את אחד הפורטלים ותשיג כמה שיותר מהר את האגדי ממנו". אתה רואה שלושה פורטלים נפתחים. בימני אתה רואה סמטה חשוכה, באמצעי עמודי ברזל ובשמאלי עץ ענקי. אתה מבין שכוחו של לוקאריו מתחיל להיחלש אז אתה חייב להזדרז.
    מה תעשה?

עומר
    *שעה-???
    *כסף-5,000 פ"ד
    *GPS-???
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לשינקס שאתה גאה בו, מוציא את פוריגון 2 ואומר לו מה לעשות. לפני הכל, בנרדון אומר:"היטמונצ'אן, אגרוף מאך" והיטמונצ'אן פוגע במהירות בפוריגון 2 עם אגרוף בלתי ניתן להתחמקות, גורם לו נזק קשה. לאחר מכן פוקיגון שולח קרן על עוצמתית לעבר היטמונצ'אן שגורמת לו נזק קשה מאוד. פוריגון 2 תשוש מאוד אז בתור הבא הוא נח והוא לא יכול להתקיף.
    מצב חים שלך:
    פוריגון 2- 6/10 (היטמונצ'אן קצת פחות)
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: צ'רמנדר
    [QUOTE=TheHeliolisk;1468668]צ'רמנדר
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,800 פ''ד
    *gps-נימבאסה, יונובה
    אתה שואל את נוע אם יש בסיס שיש בו מקום להתאמן. נועה אומרת:"אני חושבת ששמעתי שיש לנו בבסיס קומת אימונים. בוא נלך לבדוק". אתם משתגרים לגולדנרוד, נכנסים לסוכנות העתיקות ומשם לבסיס של גולדנרוד. נועה ניגשת לג'ני בקבלה ואומרת:"את יודעת אם יש בבסיס הזה מקום להתאמן בו?". ג'ני עונה לה:"טוב, בתור התחלה יש לנו אימונים דיגיטליים מלו מחשב, יש לנו זירות קרב ריקות שאפשר פשוט להילחם בהם, יש קרבות אימונים בזירה רשמית עם יציע מלא קהל ושופט ופרשן, והסוכנים באים לראות את זה בתור בידור, ובנוסף, צוות חדרי האימונים של הבסיס עורך טורניר נושא פרסים של קרבות יחיד. אתם מעוניינים במשהו מכך?". נועה שואל אותך:"ג'ייק, משהו נראה לך מעניין?"
    מה תעשה?

" נראה לי שאולי נלחם קודם כל , בא לך קרב 2 על 2?" אני צריך לאמן כמה מהפוקימונים שלי.

3. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי theheliolisk צפה בהודעה

עומר
    *שעה-???
    *כסף-5,000 פ"ד
    *gps-???
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לשינקס שאתה גאה בו, מוציא את פוריגון 2 ואומר לו מה לעשות. לפני הכל, בנרדון אומר:"היטמונצ'אן, אגרוף מאך" והיטמונצ'אן פוגע במהירות בפוריגון 2 עם אגרוף בלתי ניתן להתחמקות, גורם לו נזק קשה. לאחר מכן פוקיגון שולח קרן על עוצמתית לעבר היטמונצ'אן שגורמת לו נזק קשה מאוד. פוריגון 2 תשוש מאוד אז בתור הבא הוא נח והוא לא יכול להתקיף.
    מצב חים שלך:
    פוריגון 2- 6/10 (היטמונצ'אן קצת פחות)
    מה תעשה?
    פוריגון יכול להתפתח גם לפוריגון z?
    ------------------------------------
    "נו יופי מה אני כבר יכול לעשות עכשיו..." אגיד בתסכול ואז אגיד לפוריגון " פוריגון לא משנה מה יקרה תתרוצץ בכל אזור הקרב כדי להתחמק מהמתקפות של היטמונצ'אן!"
    בידיעה שזה כנראה לא יעזור כל כך.
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    [B][COLOR="#0000CD"]

שחר
    *במהלך משימה
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    אתה מוציא את לאקסריי, טוקסיקרוק, גרצ'ומפ, לאירון, אלאקזאם וצ'רמנדר. ארצ'י אומר:" אתה רק יותר חסר נימוסים הא? מנסה ליצור קרב לא הוגן? אז תרשה לי להשוות- וולריין, צא למעוך אותו!" הוא אומר ומהפוקדור יוצא ניבתן ענק. אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. לאקסריי במקו לפרוק חשמל, טוען את עצמו, ואז שולח מהשמיים ברק עוצמתי לעבר קרובאט, מעלף אותו במכה אחת. *מזל טוב! לאקסריי למד רעם!!!*. צ'רמנדר שולח להבה עוצמתית על וויבייל, גורם לו נזק קשה. לאירון הופך את זנבו לכסוף וקשיח ומצליף איתו בפרליגייטר, גורם לו נזק קל. טוקסיקרוק מקפץ במהירות לעבר שארפידו ותוקף אותו מכל הכיוונים עם אגרופין ובעיטות, גורם לו נזק קשה מאוד ונפגע בעצמו בצורה קלה עקב יכולת עור המחוספס של שארפידו. אלאקזאם גורם לעיניו לזהור בכחול, לוכד את סוואמפרט עם כוחותיו העל-חושיים ומטיח אותו בעוצמה ברצפה, גורם לו נזק בינוני. גארצ'ומפ מתעצבן כשהוא רואה את אייזיק הגוסס, ושולח ברק עוצמתי לעבר וולקריין, גורם לו נזק קשה. *מזל טוב! גרצ'ומפ למד מכת ברק!!!*. אתה מוציא בנוסף את ארקניין[, אקסגיוטור, פאנצ'אם ונויבאט שיצטרפו אליהם. בדיוק באותו רגע ליד ארצ'י עוברת אישה עם שיער ג'ינג'י כתום בוהק. ארצ'י אומר לה:"שלי, בואי ,תעזרי לי לגמור את העלוב הזה!". היא אומרת:"אין בעיה בוס. מייטיינה, קרובאט, בלסטויס, סאמורוט, צאו!" היא אומרת ומהפוקדורים יוצאים זאב שחור-אפור ענקי, קרובאט גדול, צב ענקי עם תותחים על הגב וסמור גדול מאוד עם קרן צהובה חדה. שלי אומרת:"עוד לא סיימתי: אורסרינג, היפנו, צאו!" היא אומרת ומהפוקדורים יוצאים דב ענקי ומין יצור צהוב מוזר עם מטוטלת קטנה ביד וצווארון לבן. ג'ייק דופק כמו מטורף על הבועה, ולאקזסאם עושה ניקובים קטנים בבועה כדי שתוכלו לשמוע. הוא אומר:"קריידילי, מיינקטריק, צאו לשם ותעשו מה שתומאס אומר לכם!" ומיד יוצאים מהפוקדורים שלהם מיינקטריק וקריידילי, מוכנים לפקודתך. ארצ'י אומר:"פרליג, סוואמפ, משאבת הידרו של הצ'רמנדר הזחוח ששם! וויבייל, שסע ליל, שארפידו, נשיכה, שניהם על אלאקזאם! וולריין, תוריד גשם". פרליגייטר וסוואמפרט שולחים משאבות מים בלחץ אדיר לעבר צ'רמנדר, מעלפות אותו מיד כנזק מצטבר. שארפידו נושך בחוזקה את אלאקזאם, בעוד וויבייל משסע אותו עם ציפורניים שחורות, גורמים לו להתעלף גם. וולריין גרם לגשם לרדת. שלי אומרת:"מייטיינה, תלעס את אקסגיוטור! קרובאט, שסע אוויר על פאנצ'אם! בלסטויס וסמורוט, משאבת הידרו על ארקניין! היפנו, היפנוזה על אורסרינג! ארוסרינג, דיבור מתוך שינה!". מייטיינה נושך בחוזקה את אקסגיוטור, גורם לה נזק קשה. קרובאט טס במהירת ומשסע עם כנפו את פנצ'אם, גורם לו נזק קשה. בלסטויס וסמורוט שולחים זרנוקי מים בלחץ אדיר לעבר ארקניין, מעלפים גם אותו. הפינו גורם לארוסרינג להירדם עקב ההפינוזה, ואז אורסרינג קם
    , שואג מוך שינה ויוצר רעידת אדמה שלא משפיעה על נויבאט, גורמת נזק קל לגארצ'ומפ ונזק קשה ללאקסריי, טוקסיקרוק, לאירון, קריידילי ומיינקטריק. ג'ייק אומר:"מאוויל, מנדיבאז, וופוריאון, לכו לציית לתומאס בקרב הזה!" וגם וופוריאון, מאוויל ומנדיבאז באו לעזור לך בקרב.
    מצב חיים שלך:
    לאקסריי, טוקסיקרוק, לאירון, פנצ'ם, קריידילי, מיינקטריק- 6/10
    נויבאט, מאוויל, מנדיבאז, וופוריאון- 10/10
    גרצ'ומפ- 9/10
    אלאקזאם, צ'רמנדר, ארקניין- 0/10
    מה תעשה?
    כמה פוקימונים אני לא יודע מה מאזן הכוחות בכלל

"טוקסיטרוק קרב צמוד על אורסינג. אקסגיוטור קרן סולארית על סוומפארט ווולריין. לאקסריי ומיינטריק רעם על פרילייגטר,סמאורוט,בלסטויז וקרובאט. וופרוריאון ןמאנדיבאז תתקיפו את מייניטנה.
    מאוויל לעיסה על היפנו, לאירון פאנצ'אם וקריידילי אם הם תוקפים מישהוא תתקיפו במתקפת נגד." צועק לכולם פקודות ומקווה שהבינו. (וגם שאני הבנתי.)
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

5. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    עמית
    *במהלך משימה
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,300 פ"ד
    *gps-דרך 21, קאלוס
    אתה מחזיר את דרגונייר ואומר לשאר הפוקימונים שלך מה לעשות. סיזור מסתחרר בריקוד חרבות עוצמתי ואז משתמש על המנהיג מטווח 0 במספרי X, גורם לו נזק קשה. אלקיד טוען את עצמו ושולח מכת חשמל רצינית לעבר שני הספינדות הימניות, גורם להם נזק קשה. *מזל טוב! אלקיד למד מכת ברק!!!*. בוויזל מקפיא את אגרופו ופוגע בספינדה האמצעית הימנית, גורם לה נזק רגיל וכמעט מעלף אותה. מדקיפ שולח סופת עלים עוצמתית לעבר שני הפסינדות השמאליים, גורם להם נזק קשה מאוד. כל הספינדות מתחילים לטעון אגרוף ממוקד
    מצב חיים שלך:
    אלקיד, מדקיפ- 10/10
    בוויזל, דרגונייר- 8/10
    מגה סיזור- 12/12
    מה תעשה?

"עכשיו בוויזל חסל את הספינדה האמצעית ימנית באגרוף קרח, אלקיד אגרוף רעם על השמאלי ביותר, סיזור תשתמש בשיסוע על הספינדה האמצעי השמאלי ומדקיפ תגמור את הספינדה הימני ביותר עם סופת עלים."

6. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-המערה המנצנצת, קאלוס
    אתה מרגיש את תקרת המערה מתערערת מעליך. לואקריו אומר לך בתודעה:"אני עומד לפתוח לך שערים בין-ממדיים- הימני יוביל אותך לסמטה בקסטליה, שם אתה אמור למצוא את מלואטה. השני יוביל אותך לאי הברזל שבמחוז ג'ונוסה, שם תוכל למצוא את ג'יראצ'י, והשלישי יוביל אותך לעץ החיים, שם תוכל למצוא את מיו. תבחר את אחד הפורטלים ותשיג כמה שיותר מהר את האגדי ממנו". אתה רואה שלושה פורטלים נפתחים. בימני אתה רואה סמטה חשוכה, באמצעי עמודי ברזל ובשמאלי עץ ענקי. אתה מבין שכוחו של לוקאריו מתחיל להיחלש אז אתה חייב להזדרז.
    מה תעשה?
    יש לי לוקאריו כל כך אוברפאוורד שזה ממש אגדי...

"וואו!!!" אתפעל למראה הפורטלים. "זה... כל כך מדהים! אתה יכולת לעשות את זה כל הזמן הזה?" אשאל את לוקאריו בהתפעלות, ואז אסתכל עליו ואזכר בקושי הרב שלו בהחזקת הפורטלים.
    "נכון... לבחור מהר... טוב, קדימה למיו!" אומר ואקפוץ אל השער שניות לפני סגירתו. "חזור לוקאריו!" אומר בשניות האחרונות של כניסתי לשער, תוך כדי הסתכלות בקרן האור האדום נחלצת אל תוך הפוקדור בזריזות. "וווואאאההה!!!" אצעק עקב נפילתי על הקרקע. "זה כאב..." אומר בציניות ואקום מן הקרקע. "טוב, לוקאריו צא!" אוציא את הפוקדור של לוקאריו ואזרוק אותו לאוויר. "מצטער על הדרדור ממקום למקום, חבר." אתנצל בפני לוקאריו. "טוב, אני צריך שתתרכז ותנסה לאתר את מיו. הוא הסיכוי היחידי שלנו לבנות את מערת אמברט מחדש... או שצוות אג'נטרה יקבל תביעה מאוד גדולה מקאלוס עקב הריסת מקום תיירות... אבל נצטרך עוד מישהו להשגיח במקרה שיתקפו אותנו..." אומר ואחשוב מי הכי מתאים למשימה. "אני יודע! גאב צ..." אקרא ואזכר שגאב שומר על טארה... "נכון... גאב עם טארה. טוב,פריז צא!" אומר ואשלוף את פריז לעזור לי וללוקאריו. "טוב חבר, אנחנו צריכים שתחפה עלינו למקרה שמישהו יתקוף אותנו בהפתעה. " אסביר לפריז את המצב. "רק למקרה שתצטרך חיזוק... קח." אניח בין ידיו של פריז אבן מגה ואפתח אותו. "טוב, עכשיו אנחנו מוכנים. בואו נצא לחפש את מיו!"

7. משתמש מתקדם
    [B][COLOR="#0000CD"]

נדב
    *שעה-???
    *כסף-5,300 פ"ד
    *gps-???
    אתה אומר לברנדון שאתה לא צריך הקלות ואז אומר לטוקסיקרוק מה לעשות. טוקסיקרוק מקפץ במהירות ואז שולח מטווח 0 טבעתו אפלות, גורם לאלאקזאם נזק קשה מאוד. ברנדון אומר:"אלאקזאם, על חושי" ואלאקזאם שולח אנריגה וורודה-תכולה עוצמתית לעבר טוקסיקרוק, גורם לו נזק קשה מאוד.
    מצב חיים שלך:
    טוקסיקרוק- 4/10 (אלאקזאם קצת יותר)
    מה תעשה?
    אני רואה שטוקסיקרוק מתחיל להתעייף. אני שואל:"טוקסיקרוק, הכל בסדר?" הוא עונה בחיוב. אני ממשיך את הקרב בתקווה לסיים אותו כבר עכשיו. "טוקסיקרוק, תרוץ לכיוון אלאקזאם וכשאתה בטווח אפס תשגר את עצמך אל מאחורי גבו של אלאקזאם ולאחר מכן תשתמש בדופק אפל. תעשה את זה הכי מהר שאתה יכול!" אומר בביטחון וסומך עליו שיעשה את העבודה כמו שצריך.

8. היזהרו מחיקויים!
    צ'רמנדר
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,800 פ''ד
    *gps-גולדנרוד, ג'וטו
    אתה אומר לנועה שקודם אתה רוצה להתאמן איתה בקרב 2 על 2. היא אומרת לג'ני:"איך אנחנו יכולים להשיג חדר אימונים ריק?" היא שואלת. ג'ני עונה:"רדו במעלית לקומה -30, ומשם אתם כבר תסתדרו". אתם יורדים במעלית של הבסיס לקומה -30, ושם אתם רואים דלפק אוטמטי, שיש בו הרבה לוחיות דיגיטליות שלידם רשומים כל מיני דרכי אימון. נועה לוחצת על הכפתור שליד הלוחי שעליה רשום "מגרשי אימונים ריקים" ואתם רואים סימון של תג סוכן. נועה מניחה על הלוחית את התג שלה, ותוך כמה שניות יוצא כרטיס מגנטי עם שמה ותמונתה, גם עם הסמל של הצוות. אתה עושה אותו דבר ומקבל אותו דבר. אתם שומעים הודעה מוקלטת אומרת:"אלו הם כרטיסי האימונים שלכם. איתם תוכלו להיכנס לכל חדר אימונים בבסיס ללא תשלום וליהנות מכל ההטבות של הקרבות, כגון טורנירים וקרבות מולטי. בהצלחה!". אתם רואים מאחוריכם שלט עם חץ ימינה שעליו כתוב:"מגרשי אימונים ריקים". אתם הולכים ימינה עד שאתם רואים את הכותרת "מגרשי אימונים ריקים" על שלט תלוי מהתקרה. אתם ממשיכים עוד קצת הלאה, ורואים שליד חדים ריקים שי נורית ירוקה, ליד חדרים תפוסים יש נורית אדומה וליד חדרים שבהם מישהו מחכה יש נורית צהובה. אתם הולכים לחדר עם נורית ירוקה, שרשום על הדלת שלו "dou. 031". נועה מסבירה לך:"הכיתוב אומר שזה חדר מס' 031, ובו זירה מותאמת לקרב כפול, כמו שביקשת". אתם נכנסים לזירה, ואתה רואה זירה יחסית רחבה, עם אזור למאמן בכל צד ושני יציעי ענק בפינות החדר. אתם רואים חבל שרשום לידו:"משוך לקבלת שופט". נועה מושכת בחבל למטה ותוך כחצי דקה נכנס לחדר שופט במדים של שופטי רשמיים של צוות אג'נטרה, עונד את הסיכה של ליגת השופטים הרשמית של עולם הפוקימון. הוא אומר:"הקרב בין נועה אייס לבין ג'ייק ווטסון מתחיל עכשיו! כל צד ישץמש בשני פוקימונםי בו זמנית, והצד המפסיד יהיה הצד הראשון שכל הפוקימונים שלו התעלפו". נועה אומרת:"צ'ספין, פנקין, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים צ'ספין ופנקין שלה. היא אומרת:"קלוויצר, גסטלי, צאו לצפות בקרב מהיציע!" היא אומרת וגם קלווציר וגסטלי יוצאים ליציע. היא אומרת:"ג'ייק, אני מחכה שתוציא. תתחיל אתה".
    מה תעשה?

עומר
    *כשתשיג דיסק מפוקפק (החפץ הדרוש כדי לפתח את פוריגון 2) ותיתן אותו לפוריגון 2 הוא יתפתח
    *שעה-???
    *כסף-5,000 פ"ד
    *gps-???
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לפוריגון 2 מה לעשות. היא מבינה שאתה מיואש, ומתאכזבת מכך. היא גורמת לעיניה לזרוח בתכלת, שולחת קרן עוצמתית לעבר היטמונצ'אן ואז שולטת בו, מרימה אותו לאוויר ומטיחה אותו בעצומה ברצפה, גורמת לו נזק קשה.*מזל טוב! פוריגון 2 למדה על חושי!!!*. ברנדון אומר:"כל רגע אני רק מתרשם ממך יותר ויותר. לא רק שפוריגון 2 שלך למדה על-חושי במהירות רק כדי לרצות אותך, היא גם הצליחה לעשות זאת למרות התשישות והצורך להיטען מחדש אחרי שימוש בקרן על. היטמונצ'אן, אגרוף!" הוא אומר והיטמוצ'אן נותן לפוריגון 2 אגרוף. היא רועדת מפחד לפני, ואז מתכווצת במהירות לגודל פצופון ונותנת לאגרוף לפספס אותה.* מזל טוב! פוריגון 2 שלך למדה בנוסף התכווצות!!!*. פוריגון 2 עדיין מפוחדת מאוד ומתרוצצת בשיגעון ברחבי הזירה.
    מצב חיים שלך:
    פוריגון 2- 6/10 (היטמונצ'אן הרבה הרבה פחות)
    מה תעשה?

שחר
    *המאזן זה 12 איתך ו11 איתם
    *במהלך משימה
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. טוקסיקרוק רץ במהירות לעבר אורסרינג וחובט בו בעוצה מכל הכיוונים, גורם לו נזק קשה. אקסגיוטור גורמת לשמש חזקה להופיע בשמיים, מחלישה את פוקימוני המים. *מזל טוב! אקסגיוטור למדה יום שמשי!!!*. לאחר מכן היא טוענת הלעי ראשה אנרגיה סולרית צהובה, ואז שולחת אותה במכת אנרגיה צהובה עוצמתית לעבר סוואמפרט ו וולריין, גורמת לסוואמפרט נזק קשה ולוולריין נזק רגיל. לאקסריי ומיינקטריק שולחים מכת חשמל עוצמתית ביותר לעבר פרליגייטר, סאמורוט, בלסטויס וקרובאט, מעלפים את ארבעתם. וופוראיון שולח זרנוק מים עוצמתי לעבר מיטיינה, בעוד מנדיבאז עפה לשמיים, עטופה באש כחולה, ואז נוסקת במהירות לעבר מייטיינה, עטופה באש אדומה, מעלפת אותו וגורמת לעצמה נזק רגיל. מאוויל נושך עם הלסת- דמה שלו את היפנו בחוזקה רבה, גורם לו נזק קשה. פאנצ'אם, לאירון וקריידילי מתארים את החוליות החלשות של היריב ומתקיפים אותם. קריידלי שולחת כדור אנרגיה ירוקה לעבר שארפידו, גורמת לו נזק קשה. לאחר מכן לאירון מכסיפה את זנבה ומצליפה איתו בשאריפדו, גומרת לשארפידו נזק קל ומעלפת אותו, וגם לה נזק קל עקב העור המחוספס של שארפידו. פאנצ'אם שולח אגרוף כחול בוהק מהיר לעבר וולריין, מעלף גם אותו. ארצ'י אומר בצעבים:"פרליגייטר, שארפידו, וולריין, תחזרו! סוואמפרט, משאבת הידרו על גארצ'ומפ! וויבייל, רסיסי קרח על גארצ'ומפ!". סוואמפרט שולח זרנוק מים אדיר לעבר גארצ'ומפ, גורם לו נזק רגיל, ואז וויבייל שולח אליו הרבה רסיסי קרח מהירים, גורם לו נזק קשה בנוסף. שלי אומרת, גם בזעם:"מייטיינה, קרובאט, בלאסטויס, סמורוט, תחזרו! אורסרינג, דיבור מתוך שינה, השתמש דרכו בפיצוץ ממוקד על לאירון! היפנו, קרן על-חושית על פאנצ'אם!". אורסרינג נוחר, יוצר פיצוץ כתםו בוהק ושולח אותו לעבר לאירון, מעלף אותה. היפנו שולח מהמטוטלת שלו קרן בוהקת צבעונית, גורם לפאנצ'אם נזק קשה.
    מצב חיים שלך:
    לאקסריי, טוקסיקרוק, אקסגיוטור, קריידילי, מיינקטריק: 6/10 (אורסרינג, היפנו וויבייל של היריבים אותו דבר)
    נויבאט, מאוויל, וופוריאון: 10/10
    מנדיבאז- 8/10
    גארצ'ומפ- 3/10 (סוואמפרט של ארצ'י אותו דבר)
    פאנצ'אם- 2/10
    לאירון- 0/10 (פרליגייטר, שארפידו, וולריין, מייטיינה, קרובאט, בלאסטויס וסמורוט של היריבים אותו דבר)
    מה תעשה?

עמית
    *במהלך משימה
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,300 פ"ד
    *gps-דרך 21, קאלוס
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. בוויזל מקפיא את אגרופו ופוגע בספינדה האמצעית ימנית, מעלף אותו. אלקיד מחשמל את אגרופו ופוגע איתו בספינדה השמאלי ביותר, מעלף גם אותו. סיזור משסע בעוצמה את הספינדה האמצעי שמאלי, מעלף גם אותו. מדקיפ שולח סופת עלים עוצמתית לעבר הספינדה הימני ביותר, מעלף גם אותו אחרי שאותו ספינדה מגיע לאפיסת כוחות. זה משאיר מולך רק את הספינדה האמצעי הזוהר, המנהיג. הוא משתמש על כל הפוקימונים שלך בגלים על-קוליים ,מבלבל את כולם.
    מצב חיים שלך:
    בוויזל ודרגונייר- 8/10 *מבולבלים
    אלקיד ומדקיפ- 10/10 *מבולבלים
    מגה סיזור- 12/12 *מבולבל
    *כל הספינדות התעלפו חוץ מהמנהיג, שהוא עם הרבה הרבה פחות חיים מכל הפוקימונים שלך
    מה תעשה?

נועם
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-דרך עץ החיים,???
    אתה בא לעבור את השער יחד עם לוקאריו, אך הוא אומר לך:"טורי, אני חייב להישאר כאן ולשמור על המערה שלא תקרוס ותהרוג את כולנו בתוכה. תחזור כמה שיותר מהר" הוא אומר ואתה עובד במהירות את השער. אתה מגיע לדרך סלעית מלאת צמחייה עם קריסטלים מפוזרים מסביב, ובקצה השביל עץ חום ענקי. אתה מוציא את פריז שיעזור לך ומפתח אותו מגה, ליתר ביטחון. אתה מתחיל להתקדם, ואף אחד לא חוסם אותך, לכן אתה מגיע מהר מאוד אל מרגלות העץ. אתה בא להיכנס לתוך העץ ולחפש את מיו, אך פתאום יורדים מצמרת העץ שלושה לוקאריואים, מוכנים לתקוף אותך אם רק תזוז עוד צעד.
    מה תעשה?

נדב
    *טוקסיקרוק לא יודע להשתגר
    *שעה-???
    *כסף-5,300 פ"ד
    *gps-???
    טוקסיקרוק רץ במהירות לעבר אלאקזאם, בא להתנגש בו חזיתית, ואז עושה סלטה מעליו ונוחת מאחוריו שולח אליו דופק אפל ומעלף אותו במקום. ברנדון אומר:"אלאקזאם, חזור! כל הכבוד לך ג'ימי סמית', הרגע התקבלת לצוות אג'נטרה! בתמורה, אני נותן לך את תג הסוכן שלך. כרדע אתה טירון, הסוכן בדרגה הכי נמוכה, אך אני בטוח שעם הזמן תעלה בדרגות. התיק שלך מכיל את כל הדברים הנחוצים לך: פוקדקס סוכן עם כל מיני אפליקציות מגניבות כמו מתרגם את הקול שלך לשפות שונות, מתרגם מלל, מזהה פרצופים, מזהה קולות וכמובן את פונקציית האנציקלופדיה הבסיסית, שגם היא שדרגה מעט. יש לך גם משגר מאך, שיעזור לך להשתגר בקלות לכל מקום בששת המחוזות היפים שבעולם הפוקימון ובהמשך אולי לעוד. יש לך גם אביזרים בסיסיים יותר, מכו תרסיס המרדים פוקימונים ואנשים לחצי שעה, פוקדורי סוכן מיוחדים שממירים את צבעם לפי הפוקימון שבתוכם בתוך ארנק פוקדורים שמתמלא אוטומטית, נרתיק אותו שבו תשים את האותות שתקבל, טלפון שאי אפשר לאתר על ידי לווינים, לוח משימות שדרכו תקבל את המשימות שלך, צמיד קישור שתוכל לעשות איתו התפתחויות מגה לפוקימונים שלך וגם הולו-קאסטר, שאיתו תוכל לתקשר עם פרופ' סיקאמור, האחראי של צוות אג'נטרה בקאלוס. הבסיס שלך ממוקם בעיירה פלוארומה שבסינו. בהצלחה!" הוא אומר ועוזב את החדר.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: צ'רמנדר
    [QUOTE=TheHeliolisk;1468877]צ'רמנדר
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,800 פ''ד
    *gps-גולדנרוד, ג'וטו
    אתה אומר לנועה שקודם אתה רוצה להתאמן איתה בקרב 2 על 2. היא אומרת לג'ני:"איך אנחנו יכולים להשיג חדר אימונים ריק?" היא שואלת. ג'ני עונה:"רדו במעלית לקומה -30, ומשם אתם כבר תסתדרו". אתם יורדים במעלית של הבסיס לקומה -30, ושם אתם רואים דלפק אוטמטי, שיש בו הרבה לוחיות דיגיטליות שלידם רשומים כל מיני דרכי אימון. נועה לוחצת על הכפתור שליד הלוחי שעליה רשום "מגרשי אימונים ריקים" ואתם רואים סימון של תג סוכן. נועה מניחה על הלוחית את התג שלה, ותוך כמה שניות יוצא כרטיס מגנטי עם שמה ותמונתה, גם עם הסמל של הצוות. אתה עושה אותו דבר ומקבל אותו דבר. אתם שומעים הודעה מוקלטת אומרת:"אלו הם כרטיסי האימונים שלכם. איתם תוכלו להיכנס לכל חדר אימונים בבסיס ללא תשלום וליהנות מכל ההטבות של הקרבות, כגון טורנירים וקרבות מולטי. בהצלחה!". אתם רואים מאחוריכם שלט עם חץ ימינה שעליו כתוב:"מגרשי אימונים ריקים". אתם הולכים ימינה עד שאתם רואים את הכותרת "מגרשי אימונים ריקים" על שלט תלוי מהתקרה. אתם ממשיכים עוד קצת הלאה, ורואים שליד חדים ריקים שי נורית ירוקה, ליד חדרים תפוסים יש נורית אדומה וליד חדרים שבהם מישהו מחכה יש נורית צהובה. אתם הולכים לחדר עם נורית ירוקה, שרשום על הדלת שלו "dou. 031". נועה מסבירה לך:"הכיתוב אומר שזה חדר מס' 031, ובו זירה מותאמת לקרב כפול, כמו שביקשת". אתם נכנסים לזירה, ואתה רואה זירה יחסית רחבה, עם אזור למאמן בכל צד ושני יציעי ענק בפינות החדר. אתם רואים חבל שרשום לידו:"משוך לקבלת שופט". נועה מושכת בחבל למטה ותוך כחצי דקה נכנס לחדר שופט במדים של שופטי רשמיים של צוות אג'נטרה, עונד את הסיכה של ליגת השופטים הרשמית של עולם הפוקימון. הוא אומר:"הקרב בין נועה אייס לבין ג'ייק ווטסון מתחיל עכשיו! כל צד ישץמש בשני פוקימונםי בו זמנית, והצד המפסיד יהיה הצד הראשון שכל הפוקימונים שלו התעלפו". נועה אומרת:"צ'ספין, פנקין, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים צ'ספין ופנקין שלה. היא אומרת:"קלוויצר, גסטלי, צאו לצפות בקרב מהיציע!" היא אומרת וגם קלווציר וגסטלי יוצאים ליציע. היא אומרת:"ג'ייק, אני מחכה שתוציא. תתחיל אתה".
    מה תעשה?

"אוקיי , סקורפי , צ'רמנדר צאו!" אומר והוציא אותם 'אני צריך לאמן אותם' אחשוב " נועה , יש לי דיי הרבה פוקימונים , אני מעדיף שלא יצפו הפעם ,
    צ'רמנדר , שריפה על צ'ספין , סקורפי , ניב רעל על פנקין!"

10. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-דרך עץ החיים,???
    אתה בא לעבור את השער יחד עם לוקאריו, אך הוא אומר לך:"טורי, אני חייב להישאר כאן ולשמור על המערה שלא תקרוס ותהרוג את כולנו בתוכה. תחזור כמה שיותר מהר" הוא אומר ואתה עובד במהירות את השער. אתה מגיע לדרך סלעית מלאת צמחייה עם קריסטלים מפוזרים מסביב, ובקצה השביל עץ חום ענקי. אתה מוציא את פריז שיעזור לך ומפתח אותו מגה, ליתר ביטחון. אתה מתחיל להתקדם, ואף אחד לא חוסם אותך, לכן אתה מגיע מהר מאוד אל מרגלות העץ. אתה בא להיכנס לתוך העץ ולחפש את מיו, אך פתאום יורדים מצמרת העץ שלושה לוקאריואים, מוכנים לתקוף אותך אם רק תזוז עוד צעד.
    מה תעשה?
    "נו באמת... " אומר ואלחץ למראה שלושת הלוקאריואים. "לא עכשיו!!! לא כשלוקאריו לא איתי! הוא הדרך היחידה שלי לתקשר עם פוקימונים! " אומר ואחשוב מה לעשות. "טוב. מצד אחד, אם הלוקאריואים האלו שומרים על מיו, לא תהיה לי ברירה אלא להביס אותם כדי לעבור. מצד שני, הם הרי השומרים של מיו. מיו בוודאי מצא איזושהי דרך לחזק אותם מהרגיל. וחוץ מזה, אני בטוח שלא ימצא חן על ידי מיו שחיסלתי את השומרים שלו תוך כדי שאני בא במטרת שלום..." אנסה למצוא פתרון. "טוב, כנראה שאין ברירה אחרת מאשר לנסות ולהסביר להם. פריז, בוא הנה." אסמן לפריז לבוא מאחורי, כדי לא לסמן ללוקאריואים שאני רוצה לאיים עליהם, אך גם לא להשאיר אותי חסר הגנה, רק למקרה שאסטרטגיית השלום לא תצליח כמו שצריך. "שלום, לוקאריואים." אנסה להסביר להם בתקווה שיבינו אותי. "אני טורי, ואני סוכן מתלמד בצוות אג'נטרה, ביחד עם הפוקימון שלי, פריז . אנחנו ארגון שלום שנלחם בצוות שנקרא ראמפ"ג על מנת לעצור אותם מלהשתלט על עולם הפוקימונים ובני האדם. צוות בת של ראמפ"ג שנקרא ראמפ"ג- פלייר הפך את מערת אמברט שבמחוז קאלוס למין בסיס שלהם, ותוך כדי קרב איתם הוא נהרס. אני והלוקאריו שלי מנסים להחזיר את המערה לקדמותה, אבל לוקאריו אמר שאם יעשה זאת לבד הוא יושמד. כדי לא להשמיד את עצמו, אנחנו חייבים להיעזר בכוחותיו של פוקימון אגדי, והגענו למסקנה שהאדון שלכם, מיו הוא העזרה המושלמת שניתן למצוא. אם תבואו איתנו, נראה לכם שבאנו למטרות שלום בלבד ושעלינו להיעזר בכוחותיו של מיו על מנת להביא למחוז שלום. מקובל?" אשאל אותם לאחר שהסברתי להם את הסיפור שלנו ואקווה לתשובה חיובית.

11. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="#0000CD"]

שחר
    *המאזן זה 12 איתך ו11 איתם
    *במהלך משימה
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. טוקסיקרוק רץ במהירות לעבר אורסרינג וחובט בו בעוצה מכל הכיוונים, גורם לו נזק קשה. אקסגיוטור גורמת לשמש חזקה להופיע בשמיים, מחלישה את פוקימוני המים. *מזל טוב! אקסגיוטור למדה יום שמשי!!!*. לאחר מכן היא טוענת הלעי ראשה אנרגיה סולרית צהובה, ואז שולחת אותה במכת אנרגיה צהובה עוצמתית לעבר סוואמפרט ו וולריין, גורמת לסוואמפרט נזק קשה ולוולריין נזק רגיל. לאקסריי ומיינקטריק שולחים מכת חשמל עוצמתית ביותר לעבר פרליגייטר, סאמורוט, בלסטויס וקרובאט, מעלפים את ארבעתם. וופוראיון שולח זרנוק מים עוצמתי לעבר מיטיינה, בעוד מנדיבאז עפה לשמיים, עטופה באש כחולה, ואז נוסקת במהירות לעבר מייטיינה, עטופה באש אדומה, מעלפת אותו וגורמת לעצמה נזק רגיל. מאוויל נושך עם הלסת- דמה שלו את היפנו בחוזקה רבה, גורם לו נזק קשה. פאנצ'אם, לאירון וקריידילי מתארים את החוליות החלשות של היריב ומתקיפים אותם. קריידלי שולחת כדור אנרגיה ירוקה לעבר שארפידו, גורמת לו נזק קשה. לאחר מכן לאירון מכסיפה את זנבה ומצליפה איתו בשאריפדו, גומרת לשארפידו נזק קל ומעלפת אותו, וגם לה נזק קל עקב העור המחוספס של שארפידו. פאנצ'אם שולח אגרוף כחול בוהק מהיר לעבר וולריין, מעלף גם אותו. ארצ'י אומר בצעבים:"פרליגייטר, שארפידו, וולריין, תחזרו! סוואמפרט, משאבת הידרו על גארצ'ומפ! וויבייל, רסיסי קרח על גארצ'ומפ!". סוואמפרט שולח זרנוק מים אדיר לעבר גארצ'ומפ, גורם לו נזק רגיל, ואז וויבייל שולח אליו הרבה רסיסי קרח מהירים, גורם לו נזק קשה בנוסף. שלי אומרת, גם בזעם:"מייטיינה, קרובאט, בלאסטויס, סמורוט, תחזרו! אורסרינג, דיבור מתוך שינה, השתמש דרכו בפיצוץ ממוקד על לאירון! היפנו, קרן על-חושית על פאנצ'אם!". אורסרינג נוחר, יוצר פיצוץ כתםו בוהק ושולח אותו לעבר לאירון, מעלף אותה. היפנו שולח מהמטוטלת שלו קרן בוהקת צבעונית, גורם לפאנצ'אם נזק קשה.
    מצב חיים שלך:
    לאקסריי, טוקסיקרוק, אקסגיוטור, קריידילי, מיינקטריק: 6/10 (אורסרינג, היפנו וויבייל של היריבים אותו דבר)
    נויבאט, מאוויל, וופוריאון: 10/10
    מנדיבאז- 8/10
    גארצ'ומפ- 3/10 (סוואמפרט של ארצ'י אותו דבר)
    פאנצ'אם- 2/10
    לאירון- 0/10 (פרליגייטר, שארפידו, וולריין, מייטיינה, קרובאט, בלאסטויס וסמורוט של היריבים אותו דבר)
    מה תעשה?
    "טוב קדימה אקסגיוטור אנרגיה סולארית על סוואמפרט, טוקסיטרוק קרב צמוד על אורסינג, גראצ'ומפ ולאקסריי התנגשות ג'יגה ופריקה על וויבל, מאוויל ונויבאט נשיכה על היפנו וכל השאר תגבו אותם." אני צועק ומנסה לראות אם זה קורה.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

12. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    עומר
    *כשתשיג דיסק מפוקפק (החפץ הדרוש כדי לפתח את פוריגון 2) ותיתן אותו לפוריגון 2 הוא יתפתח
    *שעה-???
    *כסף-5,000 פ"ד
    *gps-???
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לפוריגון 2 מה לעשות. היא מבינה שאתה מיואש, ומתאכזבת מכך. היא גורמת לעיניה לזרוח בתכלת, שולחת קרן עוצמתית לעבר היטמונצ'אן ואז שולטת בו, מרימה אותו לאוויר ומטיחה אותו בעצומה ברצפה, גורמת לו נזק קשה.*מזל טוב! פוריגון 2 למדה על חושי!!!*. ברנדון אומר:"כל רגע אני רק מתרשם ממך יותר ויותר. לא רק שפוריגון 2 שלך למדה על-חושי במהירות רק כדי לרצות אותך, היא גם הצליחה לעשות זאת למרות התשישות והצורך להיטען מחדש אחרי שימוש בקרן על. היטמונצ'אן, אגרוף!" הוא אומר והיטמוצ'אן נותן לפוריגון 2 אגרוף. היא רועדת מפחד לפני, ואז מתכווצת במהירות לגודל פצופון ונותנת לאגרוף לפספס אותה.* מזל טוב! פוריגון 2 שלך למדה בנוסף התכווצות!!!*. פוריגון 2 עדיין מפוחדת מאוד ומתרוצצת בשיגעון ברחבי הזירה.
    מצב חיים שלך:
    פוריגון 2- 6/10 (היטמונצ'אן הרבה הרבה פחות)
    מה תעשה?

"יופי פוריגון 2 כל הכבוד!!" אצעק לעברה בהתרגשות ואגיד לה בבטחה "קדימה בואי נגמור עם זה! תשתמשי במתקפת טריו בכל הכוח!" אצעק לעברה בבטחה ובידיעה שאני מנצח פה.
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

13. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    עמית
    *במהלך משימה
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,300 פ"ד
    *gps-דרך 21, קאלוס
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. בוויזל מקפיא את אגרופו ופוגע בספינדה האמצעית ימנית, מעלף אותו. אלקיד מחשמל את אגרופו ופוגע איתו בספינדה השמאלי ביותר, מעלף גם אותו. סיזור משסע בעוצמה את הספינדה האמצעי שמאלי, מעלף גם אותו. מדקיפ שולח סופת עלים עוצמתית לעבר הספינדה הימני ביותר, מעלף גם אותו אחרי שאותו ספינדה מגיע לאפיסת כוחות. זה משאיר מולך רק את הספינדה האמצעי הזוהר, המנהיג. הוא משתמש על כל הפוקימונים שלך בגלים על-קוליים ,מבלבל את כולם.
    מצב חיים שלך:
    בוויזל ודרגונייר- 8/10 *מבולבלים
    אלקיד ומדקיפ- 10/10 *מבולבלים
    מגה סיזור- 12/12 *מבולבל
    *כל הספינדות התעלפו חוץ מהמנהיג, שהוא עם הרבה הרבה פחות חיים מכל הפוקימונים שלך
    מה תעשה?

"בוויזל ואלקיד תשתמשו בפעימת מים חשמלית על הספינדה האחרון שנותר! אני יודע שאתם יותר חזקים מהבלבול הזה אני סומך עליכם!" אם הם יצליחו אקח את הספינדה המנהיג למרכז הפוקימונים ואשאל אותו אם הוא רוצה להצטרף אליי לצוות אם כן אצרף אותו.

14. משתמש מתקדם
    [B][COLOR="#0000CD"]

נדב
    *טוקסיקרוק לא יודע להשתגר
    *שעה-???
    *כסף-5,300 פ"ד
    *gps-???
    טוקסיקרוק רץ במהירות לעבר אלאקזאם, בא להתנגש בו חזיתית, ואז עושה סלטה מעליו ונוחת מאחוריו שולח אליו דופק אפל ומעלף אותו במקום. ברנדון אומר:"אלאקזאם, חזור! כל הכבוד לך ג'ימי סמית', הרגע התקבלת לצוות אג'נטרה! בתמורה, אני נותן לך את תג הסוכן שלך. כרדע אתה טירון, הסוכן בדרגה הכי נמוכה, אך אני בטוח שעם הזמן תעלה בדרגות. התיק שלך מכיל את כל הדברים הנחוצים לך: פוקדקס סוכן עם כל מיני אפליקציות מגניבות כמו מתרגם את הקול שלך לשפות שונות, מתרגם מלל, מזהה פרצופים, מזהה קולות וכמובן את פונקציית האנציקלופדיה הבסיסית, שגם היא שדרגה מעט. יש לך גם משגר מאך, שיעזור לך להשתגר בקלות לכל מקום בששת המחוזות היפים שבעולם הפוקימון ובהמשך אולי לעוד. יש לך גם אביזרים בסיסיים יותר, מכו תרסיס המרדים פוקימונים ואנשים לחצי שעה, פוקדורי סוכן מיוחדים שממירים את צבעם לפי הפוקימון שבתוכם בתוך ארנק פוקדורים שמתמלא אוטומטית, נרתיק אותו שבו תשים את האותות שתקבל, טלפון שאי אפשר לאתר על ידי לווינים, לוח משימות שדרכו תקבל את המשימות שלך, צמיד קישור שתוכל לעשות איתו התפתחויות מגה לפוקימונים שלך וגם הולו-קאסטר, שאיתו תוכל לתקשר עם פרופ' סיקאמור, האחראי של צוות אג'נטרה בקאלוס. הבסיס שלך ממוקם בעיירה פלוארומה שבסינו. בהצלחה!" הוא אומר ועוזב את החדר.
    מה תעשה?
    "ישששש! ניצחתי אותו! אני בסוכנות! איזה כיף!" אני עדיין מתרגש מכך שהתקבלתי אבל אני מחליט להתחיל את המסע שלי בסוכנות. החלטתי להתחיל לנסות את כל הדברים שברנדון נתן לי. הראשון יהיה משגר המאך איתו אני אשתגר אל הבסיס שבעיר סינו.

15. היזהרו מחיקויים!
    צ'רמנדר
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,800 פ''ד
    *gps-גולדנרוד, ג'וטו
    אתה מוציא את סקורופי וצ'רמנדר ואומר לנועה שבגלל שיש לך הרבה פוקימונים אתה מעדיף שהם לא יצפו הפעם. אתה אומר לפוקימונםי שלך מה לעשות. צ'רמנדר שולח להביור די חלש לעבר צ'ספין, גורם לו נזק רגיל. סקורופי עוטף את ניביו ברעל סגול וחומצתי, רץ לעבר פנקין ונושך אותה בחוזקה, מזריק לה את הרעל, גורם לה נזק רגיל ולהרעלה. נועה אומרת:"צ'ספין, גלגול על צ'רמנדר! בראיקסן, קרן על-חושית על סקורופי!". צ'ספין ופנקין מסתכלים אחד על השני, מסכימים עם הראש ומתחילים לזהור. אתה ונועה בהלם. צ'ספין גדל לצורת כדור עם שני קוצים, ופנקין צומח לצורת שועל גדול על שתי רגליים עםמין חצאית ומקל בזנב. הם עוברים לצבעים רגילים ואתה רואה אותם. *מזל טוב! צ'ספין ופנקין של נועה התפתחו לקווילאדין ובראיקסן (בהתאמה)!*. נועה אומרת:"וואו!" וסורקת אותם בפוקדקס שלה. הפוקדקס אומר:" מס' 147: קווילאדין, פוקימון השריון הקוצני. הוא מסתמך על השריון העמיד שלו כדי להגן על עצמו מהתקפות טורפים. הוא מתקיף בחזרה עם הקוצים החדים שלו. מתפתח לצ'סנאוט אחרי 4 קרבות. בעת ההתפתחות, קווילאדין זה למד טיל סיכות" "מס' 150: בראיקסן, פוקימון השועל. יש לו זרד תקוע בזנב. בעזרת חיכוך מפרוות הזנב שלו, הוא מדליק את הזרד ויוצא לקרב. הוא מתפתח לדלפוקס אחרי 4 קרבות. בעת ההתפתחות, בראיקסן זו למדה טעינת להבה". קווילאדין מתגלגל במהירות לעבר צ'רמנדר, גורם לו נזק קשה. בראיקסן מדליקה את הזרד שבזנבה ובערתו שולחת קרן וורודה מסתורית לעבר סקורופי, גורמת לו נזק קשה. בראיקסן נפגעת קלות מההרעלה
    מצב חיים שלך:
    צ'רמנדר וסקורופי- 6/10 (קווילאדין אותו דבר, בראיקסן קצת יותר)
    מה תעשה?
    פוקימונים חדשים שהתגלו:
    Spoiler ספוילר

נועם
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-דרך עץ החיים,???
    אתה נלחץ למראה הלוקאריואים ומתלבט עם עצמך מה לעשות. לבסוף אתה מחליט להסביר להם את מטרתך. אתה מספר להם את כל הסיפור עם המערה המנצנצת, וכשאתה מסיים, הם מראים לך שהם לא הבינו אף מילה. הם שולחים שלושתם כדורי הילה, ואז פריז נעמד לפניך, מקיף אותה בחומתקרח ומחשמל אותה כדי לחזק אותה. שלושת הכדורים פורגעים בחומה ומפילים אותה. *מזל טוב! פריז שלך למד חומת קרח חשמלית!!!*. מיד לאחר מכן הוא יוצר לידו לוח קרח חלק, ואז יוצר קרן לייזר כחולה דקה שאיתה הוא חורט בקרח את כל מה שאתה הסברת, רק באיורים. ברגע שהם רואים איור שלך ליד לוקאריו שעומד ומתאמץ, הם נבהלים מעט ומפנים לך דרך פנימה. *מזל טוב! פריז שלך למד בנוסף קרן לייזר!!!*. אתה נכנס לתוך עץ החיים. אתה רואה גרם מדרגות ארוך כלפי מעלה. אתה עולה בגרם המדרגות, רג'אייס אחריך. אתם בסוף מגיעים לפסגה, ואתה רואה שאתה ופריז נמצאים בתוך צמרת העץ. סביבכם אתה רואים עלים כתומים של שלכת, שהם עלי הצמרת. מבפנים נראה כאילו הם זוהרים באור כחול חלוש. אתה ממשיך להתקדם אל לב הצמרת, ורואה מעגל של פסלוני אבן קטנים של לוקאריו שמעל כל אחד מהם יש כדור אנרגיה כחולה קטן. ברגע שאתה מתקרב, כל כדורי האנרגיה מתחברים ויוצרים בועת מגן ענקית סביב השטח שבתוכם. בתוך אותו שטח אתה רואה כיסא עץ כדורי מועצב ומגולף בצורה יפהפיה, עליו יושב מיו האגדי וחלק עם זנבו הוראות כלפי מרכז המעגל. במרכז המעגל עומד ריולו קטן, התת התפתחות של לוקאריו. מיו מלמד אותו להילחם חזק ומאמן אותו לאט לאט, עד שפתאום ריולו שולח כדור אנריגה כחול כלפי, שוברהאת חומת המגן. הוא מתחיל לזהור באור כחול, צומח וגדל לממדי לוקאריוף מתפתח ללוקאריו ויורד למטה להצטרף לחבריו. מיו קולט תנועה מכיוונכם ומתקרב אליכם בריחוף, מסוקרן. אתה קולט שמולך עומד אחד הפוקימונים החזקים ביקום.
    מה תעשה?

שחר
    *במהלך משימה
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. אקסגיוטור טוענת קרן סולרית, ועקב היום השמשי שעדיין פעיל שולחת אותה במיידיות לעבר סוואמפרט, מעלפת אותו. טוקסיקרוק מקפץ ורץ לעבר אורסרינג, מאגרף אותו בעוצמה וגרם לו נזק קשה. גארצ'ומפ נעטף באנרגיה סגולה-כתומה, רץ לעבר וויבייל ומתנגש בו, גורם לו נזק בינוני. לאקסריי פורק אנרגיית חשמל אדירה לעבר וויבייל, גורם לו גם הוא נזק בינוני ומעלף אותו. מנדיבאז מתחילה לרדוף אחרי היפנו, בסוף תופסת אותו ותוקפת אותו, גורמת לו נזק קשה. מאוויל לועס בחוזקה את היפנו, גורם לו נזק קשה ומעלף אותו. פאנצ'אם קופץ לאוויר, נותן לאורסרינג מכה מלמעלה עם היד שלו, ממש כמו קראטה, מעלף גם אותו. שלי וארצ'י מחזירים את כל שאר הפוקימונים שלהם ואומרים:"אלאקזאם, צאו! שגרו אותנו מכאן!" הם אומרים ויוצאים מהפוקדורים האלאקזאמים שלהם, משגרים אותם הרחק מכאן. אלאקזאם שלך עוזב את הבועה של ג'ייק. הוא אומר:"אני אשאר עם אייזיק. תמשיך אתה". אתה מחזיר את כל הפוקימונים שלך חוץ מלאקסריי, מתחיל להתקדם הלאה. אתה רואה בהמשך כדור ירוק די גדול מונח על כרית כחולה, לפניו הרבה קרני לייזר ופינות החדר שיניים חדות על קפיץ מתוח, שנראה שכשהם קולטות אותך עם המצלמה שלהן הן מזנקות עליך לתקיפה.
    מה תעשה?

עומר
    *שעה-???
    *כסף-5,000 פ"ד
    *מיקום בסיס: פורטרי, הואן
    *gps-???
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לפוריגון 2 כל הכבוד ואומר לה מה לעשות. היא שולחת לעבר היטמונצ'אן מכה משולבת של חשמל, אש וקרח, מעלפת אותו מיד. ברנדון אומר:"היטמונצ'אן, חזור! כל הכבוד לך מקס, הרגע עברת את מבחני הקבלה לצוות אג'נטרה! הנה כמה דברים שיעזור לך" הוא אומר וזורק לכיוונך תיק עמוס בדברים."התיק הזה מכיל את כל מה שסוכן צריך" הוא אומר. " יש בו פוקדקס משוכלל, שחוץ מתוכנת האנציקלופדיה הבסיסית שלו, יש לו עוד יכולות מיוחדות כמו מתרגם כתב, ממיר קול שפות שונות, מזהה אנשים, מזהה קולות ועוד. יש בתיק גם את משגר המאך, שהוא מכשיר משוכלל שעוזר לסוכן להגיע בשניות על ידי שיגור לכל מקום בששת המחוזות של עולם הפוקימון. יש בתיק אביזרים משניים יותר, ובהם: תרסיס הרדמה, שיכול להרידים מיד פוקימון ואנשים, ארנק פוקדורים המתמלא אוטומטית ומכיל פוקדורי סוכנים מיוחדים שמשנים את צבעם לצבעי הפוקימון שבתוכם ונרתיק אותות שבו תוכל לשים את כל האותות המיוחדים שתקבל מהצוות. יש בתיק גם לוח משימות, שדרכו תקבל את כל המידע על משימות שלך, טלפון נייד מיוחד שאי אפשר לאתר עזרת קליטת לווינים, צמיד קישור שאיתו תוכל לבצע בהמשך התפתחויות מגה לפוקימונים שלך והולו-קאסטר, מכשיר תקשורת מיוחד שבו אתה רואה הולוגרמה של האיש מהצד השני של הקו ודרכו אתה תוכל לדבר עם אחראי המשימות של צוות אג'נטרה בקאלוס, פרופ' אוגוסטין סיקאמור. בנוסף, אני גאה להעניק לך את סיכת הטירון" הוא אומר ומביא לך תג קטן עם קוצים מצידיו ועליו הסמל של צוות אג'נטרה. "תג זה מוכיח שאתה התקבלת לצוות אג'נטרה ושאתה בדרגת טירון, הדרגה הבסיסית ביותר בצוות. בנוסף, כל סוכן של צוות אג'נטרה משובץ לבסיס כלשהו ברחבי עולם הפוקימון, לשם הוא חוזר כל פעם אחרי המשימות שלו ושם הוא מבלה את רוב זמנו. מקס, אותך שיבצו לבסיס בעיר פורטרי שבהואן. בהצלחה!" הוא אומר ועוזב את החדר.
    מה תעשה?

עמית
    *0 ימים מאז המשימה הקודמת. עוד 3 ימים למשימה חדשה.
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,800 פ"ד
    *gps-דרך 21, קאלוס
    אתה מקבל ללוח המשימות שלך הודעה שבה רשום "תפוס את כל הספינדות וכשתגמור הבא אותם חזרה לבסיס שלך". אתה זורק פוקדורים על ארבע הספינדות שכבר עילפת ותופס אותם. לאחר מכן אתה ואמר לבוויזל ואלקיד מה לעשות. בוויזל יוצר פעימת מים עוצמתית, ואלקיד שולח לתוכה מכת חשמל עוצמתית. בוויזל משחרר את פעימת המים והיא פוגעת בספינדה המנהיג, מעלפת גם אותו. אתה תופס גם את הספינדה המנהיג. אתה חוזר עם חמשת הפוקדורים החדשים לבסיס בסנוובל, שם אתה פוגש איש עם מכנס קרוע וחגורה שחורה, זקן מעט מחודד. הוא אומר:"שלום, שמי מגנו. אני האחראי על הטירונים בצוות אג'נטרה. עד שתעלה לדרגה הבאה, אחרי כל משימה אתה תהיה צריך לגשת אליי ולדווח לי. לפי חמשת הפוקדרים החדשים שביד שלך, אני מניח שתפסת את חמשת הספינדות. אני מניח שברצונך לשמור את המנהיג, אז אתה מוזמן לקחת אותו. רק תביא לי את השאר". אתה מביא למנו את ארבעת הפוקדורים האחרים. *מזל טוב! תפסת ספינדה זוהר!!!*. מגנו ממשיך:"בנוסף, עליך לקבל מעין משכורת על עבודתך. אז הנה, קבל 500 פ"ד על המשימה שלך. עכשיו, מכיוון שאנחנו לא רוצים להעמיס על הסוכנים שלנו, יש לך 3 ימי חופש עד המשימה הבאה. בהצלחה!!!". הוא אומר ועוזב.
    מה תעשה?

נדב
    *שעה-ערב
    *כסף-5,300 פ"ד
    *מיקום בסיס- פלוארומה, סינו
    *gps-פלוארומה, סינו
    אתה שמח שהתקבלת לצוות ומשתגר בעזרת משגר המאך לעיירה פלוארומה שבסינו. אתה מנסה לחפש כניסה לבסיס שבעיירה הפרחונית והיפה הזו, לבסוף מאתר את הסמל של צוות אג'נטרה מעל חנות הפרחים. אתה נכנס לחנות הפרחים והמוכרת קוראת לך. היא לוחשת לך:"תשתדל להסתיר את התג מעכשיו, שלא יזהו אותך". היא אומר לך, הפע בקול:"אתה יכול להשקות את האדנית שלי? יהא בחדר האחורי". היא נותנת לך משפך ורומזת לך ללכת לשם. אתה הולך לחדר האחורי ומשקה את האדנית, מיד האדנית מסתובבת על צירה. פותחת מעבר בקיר שמאחוריך. אתה רואה שם חדר לבן עם מעלית בתוך הקיר. אתה נכנס למעילת והיא יורדת למטה. בתוך הפיר של המעלית אתה רואה מסכי טלוויזיה שמציגים מבזקי חדשות מהשנים האחרונות,ביניהם אתה מזהה מבזק על השוד הגדול של צוות רמפא"ג ועל השריפה במגדל השרוף. אתה ממשיך לרדת למטה ללובי של הבסיס. הלובי ירוק מאוד, ויש לו ריח נעים של אדמה טריה ופרחים ריחניים. משני צידייך אתה רואה פסלי ארד נקיים של ברנדון והטורטרה האגדי שלו. אתה ניגש לדלפק והאישה בדלפק אומרת לך:"שלום, אני ג'ני של הבסיס בפלוארומה. אתה בטח ג'ימי סמית'. עדכנו אותי שתגיע. בכל מקרה, החדר שלך הוא חדר מס' 457 בקומה -30. בהצלחה!" היא אומרתלך. אתה ניגש למעלית פנימית של הבסיס ולוחץ על קומה -30. המעלית יורדת לאט לאט, ואז הדלת נפתחת למסדרון מהודר. אתה רואה שרשום בו" חדרים 450-455" וחץ כלפי צד שמאל ועוד שלט לידו שעליו רשום "חדרים 457-459" ושחץ לכיוון ימין. אתה הולך ימינה ומהר מאוד רואה דלת של חדר שעליה רשום 457. אתה מכניס את הכרטיס המגנטי שקיבלת בקבלה לדלת ונכנס לחדר. אתה מגיע לדירה הענקית שלך. אתה רואה בחלק שנכנסת בו סלון גדול עם טלוויזיה וספה, לידו צג ענקי שמתפקד כחלון דיגיטלי. אתה רואה לידו מטבח גדול עם פיר מעלית שירות שדרכו אתה יכול להזמין מצרכי מכול. אתה וראה במהשך הבית מסדרון. בקצה המסדרון יש חדר מחסן שכרגע הו די ריק ויש בו רק אינקובטור לביצת פוקימון. בצד ימין במסדרון יש חדר אמבטיה ענקי עם אמבטיה משיש, כיור, מקלחון, צג טלוויזיה ענק ומערכת סטריאו. בצד שמאל של המסדרון חדר השינה שלך, שבו יש ריצוף אדום קרמי וקירות ירוקים כהים. יש לך מיטת אפיריון ענקית במרכז ולידה אדניות ושידות. מול המיטה יש מסך טלוויזיה ענק. ליד המיטה שלך יש צגים עם שלט שתאה יכול להעביר איתם נוף לכל מקום בעולם הפוקימון, בדיוק כמו הצג הגדול שבסלון. אתה כבר ממש עייף וחושב אולי כדאי לך לסגור את היום הזה.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

עמוד 58 מתוך 62 ראשוןראשון ... 8485657585960 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •