פורסם במקור על ידי
TheHeliolisk
[B][COLOR="#0000CD"]
שחר
*במהלך משימה
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
*מיקום בסיס-וורמיליון, קנטו
*gps-ווילסטון, סינו: במחסן של צוות אקווה-רמפא''ג.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את לאקסריי, טוקסיקרוק, גרצ'ומפ, לאירון, אלאקזאם וצ'רמנדר. ארצ'י אומר:" אתה רק יותר חסר נימוסים הא? מנסה ליצור קרב לא הוגן? אז תרשה לי להשוות- וולריין, צא למעוך אותו!" הוא אומר ומהפוקדור יוצא ניבתן ענק. אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. לאקסריי במקו לפרוק חשמל, טוען את עצמו, ואז שולח מהשמיים ברק עוצמתי לעבר קרובאט, מעלף אותו במכה אחת. *מזל טוב! לאקסריי למד רעם!!!*. צ'רמנדר שולח להבה עוצמתית על וויבייל, גורם לו נזק קשה. לאירון הופך את זנבו לכסוף וקשיח ומצליף איתו בפרליגייטר, גורם לו נזק קל. טוקסיקרוק מקפץ במהירות לעבר שארפידו ותוקף אותו מכל הכיוונים עם אגרופין ובעיטות, גורם לו נזק קשה מאוד ונפגע בעצמו בצורה קלה עקב יכולת עור המחוספס של שארפידו. אלאקזאם גורם לעיניו לזהור בכחול, לוכד את סוואמפרט עם כוחותיו העל-חושיים ומטיח אותו בעוצמה ברצפה, גורם לו נזק בינוני. גארצ'ומפ מתעצבן כשהוא רואה את אייזיק הגוסס, ושולח ברק עוצמתי לעבר וולקריין, גורם לו נזק קשה. *מזל טוב! גרצ'ומפ למד מכת ברק!!!*. אתה מוציא בנוסף את ארקניין[, אקסגיוטור, פאנצ'אם ונויבאט שיצטרפו אליהם. בדיוק באותו רגע ליד ארצ'י עוברת אישה עם שיער ג'ינג'י כתום בוהק. ארצ'י אומר לה:"שלי, בואי ,תעזרי לי לגמור את העלוב הזה!". היא אומרת:"אין בעיה בוס. מייטיינה, קרובאט, בלסטויס, סאמורוט, צאו!" היא אומרת ומהפוקדורים יוצאים זאב שחור-אפור ענקי, קרובאט גדול, צב ענקי עם תותחים על הגב וסמור גדול מאוד עם קרן צהובה חדה. שלי אומרת:"עוד לא סיימתי: אורסרינג, היפנו, צאו!" היא אומרת ומהפוקדורים יוצאים דב ענקי ומין יצור צהוב מוזר עם מטוטלת קטנה ביד וצווארון לבן. ג'ייק דופק כמו מטורף על הבועה, ולאקזסאם עושה ניקובים קטנים בבועה כדי שתוכלו לשמוע. הוא אומר:"קריידילי, מיינקטריק, צאו לשם ותעשו מה שתומאס אומר לכם!" ומיד יוצאים מהפוקדורים שלהם מיינקטריק וקריידילי, מוכנים לפקודתך. ארצ'י אומר:"פרליג, סוואמפ, משאבת הידרו של הצ'רמנדר הזחוח ששם! וויבייל, שסע ליל, שארפידו, נשיכה, שניהם על אלאקזאם! וולריין, תוריד גשם". פרליגייטר וסוואמפרט שולחים משאבות מים בלחץ אדיר לעבר צ'רמנדר, מעלפות אותו מיד כנזק מצטבר. שארפידו נושך בחוזקה את אלאקזאם, בעוד וויבייל משסע אותו עם ציפורניים שחורות, גורמים לו להתעלף גם. וולריין גרם לגשם לרדת. שלי אומרת:"מייטיינה, תלעס את אקסגיוטור! קרובאט, שסע אוויר על פאנצ'אם! בלסטויס וסמורוט, משאבת הידרו על ארקניין! היפנו, היפנוזה על אורסרינג! ארוסרינג, דיבור מתוך שינה!". מייטיינה נושך בחוזקה את אקסגיוטור, גורם לה נזק קשה. קרובאט טס במהירת ומשסע עם כנפו את פנצ'אם, גורם לו נזק קשה. בלסטויס וסמורוט שולחים זרנוקי מים בלחץ אדיר לעבר ארקניין, מעלפים גם אותו. הפינו גורם לארוסרינג להירדם עקב ההפינוזה, ואז אורסרינג קם
, שואג מוך שינה ויוצר רעידת אדמה שלא משפיעה על נויבאט, גורמת נזק קל לגארצ'ומפ ונזק קשה ללאקסריי, טוקסיקרוק, לאירון, קריידילי ומיינקטריק. ג'ייק אומר:"מאוויל, מנדיבאז, וופוריאון, לכו לציית לתומאס בקרב הזה!" וגם וופוריאון, מאוויל ומנדיבאז באו לעזור לך בקרב.
מצב חיים שלך:
לאקסריי, טוקסיקרוק, לאירון, פנצ'ם, קריידילי, מיינקטריק- 6/10
נויבאט, מאוויל, מנדיבאז, וופוריאון- 10/10
גרצ'ומפ- 9/10
אלאקזאם, צ'רמנדר, ארקניין- 0/10
מה תעשה?